Aero-MEDIKA Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Aero-MEDIKA Sp. z o.o.

anonim 2009-01-29 12:33:31
Dodaj opinie o Aero-MEDIKA Sp. z o.o. - Warszawa. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
rafał 2013-04-10 14:30:59
Nie polecam.
8
Maxen 2013-07-22 14:11:32
Firma słaba , chyba że się coś zmieniło
( usunięte przez administratora )
Nie polecam .. Daje mierny , .. bo w końcu jakaś praca
1
Alazkotem 2014-01-28 21:22:42
dlaczego???
wesoły romek 2014-02-08 12:24:52
(usunięte przez administratora) tak więc ju chyba nikomu się nie chce rozpisywać co jest z nimi nie tak, a uwierz mi, że WSZYSTKO:)
4
polak 2014-03-24 23:31:29
Jak serio w aero-medika jest tylko jeden adres mailowy dla wszystkich to bardzo nieprofesjonalne i co tu dużo mówić - dziwne. Trudno mi w to uwierzyć.
tiruriru 2014-03-31 15:37:31
Prawda? Zwłaszcz, że skoro mają wykupioną domenę, na pewno mogą mieć co najmniej 3 adresy e-mail za free. Firma, może posiada profesjonalny sprzęt (aczkolwiek w większości sprowadzany z Chin), ale jeżeli chodzi o jakość pracy - poniżej przeciętnej. (usunięte przez administratora)
alex 2014-04-10 10:40:02
niestety swoich szefów nie da się czasami zmienić... a na tych stanowiskach zawsze trafiają się jacyś specyficzni ludzie
Miodek 2014-04-14 12:19:24
czy każdy musi przejść taki "okres próbny"? dość pilnie potrzebuję pracy z umową o pracę - chodzi konkretnie o ubezpieczenie zdrowotne..
niki 2014-04-16 22:07:35
jeżeli to byłaby jakaś wielka firma to może i dziwne. Ale jeżeli jedna osoba zajmuje się tymi mailami i daje rade to po co jej więcej
Grzyb 2014-04-17 08:44:11
Gorzej jak jedna osoba zajmowałaby się mejlami i była odpowiedzialna za jeszcze co innego w tej firmie... jak jest?
Ikar 2014-05-09 02:18:53
Jak ten zwrot się odbywał? Miałeś jakiś paragon czy fakturę? Nie mogę pojąć nadal jak całości kwoty można nie uzyskać...
1
pionier 2014-05-17 18:10:15
ale to był tylko u nich taki jeden przypadek czy to była jakaś świadoma długoterminowa działalność Aero?
Franciszek 2014-05-30 15:54:49
Może ktoś jest zorientowany gdzie areo medika ma swoje ogłoszenia rekrutacyjne, gdyż nie moge niczego znaleźć, al wyglądają na dobra firmę.
Franciszek 2014-06-26 19:57:43
Nikt nic nie wie a propos rekrutacji? W ogóle warto zainteresowac się teraz firma, czy lepiej szukac czegoś innego na start?
Gierwazy 2014-07-02 06:58:59
Odradzam. Brak jasnego podziału obowiązków, niejasne wymagania, jak wykonywać pracę. Szefowa oczekuje, że świeżo przyjęty pracownik będzie bez przeszkolenia i przygotowania funkcjonował, jakby pracował w firmie od lat. Ponadto panuje napięta atmosfera, (usunięte przez administratora) Firma raczej nastawiona na dużą rotację nowych pracowników.
5
Gierwazy 2014-07-02 07:02:35
Franciszek, na start jest to idealna firma, potem docenisz każdego przyszłego( usunięte przez administratora ) pracodawcę :)
2
niklos 2014-07-30 14:51:33
(usunięte przez administratora) A jak wyglądają zarobki w tej firmie?
marszałek 2014-08-14 15:40:39
wystarczy być miłym dla pracowników.. to chyba wiele nie kosztuje?;)
gk 2014-09-26 19:09:58
Naprawdę nie polecam. Bardzo ciężka atmosfera.
4
koz 2014-11-13 10:52:02
Atmosfera w firmie bardzo ciężka. Praca kiepsko zorganizowana. (usunięte przez administratora) a wymagania jak od pracownika z wieloletnim stażem. Praca dla osób o bardzo silnych nerwach i wysokiej samoocenie. Jeżeli nie masz tych cech nie idź tam!!!! Jeden mail to wielki błąd, ciężko to ogarnąć, łatwo coś przeoczyć.
6
tomek 2014-11-27 18:51:48
no to jaka jest ta prawda, bo obserwuje ten wątek od jakiegoś czasu, więc jestem na bieżąco w tym co piszecie, ale to i tak można się pogubić, bardzo prosze o konkretne informacje na temat firmy takich jak rodzaj umowy oferowanych nowym pracownikom czy na przykład godziny pracy.. dajcie nać jak to wygląda.
mol 2014-12-11 22:39:00
co mam rozumiec pod słowem ciezka atmosfera to znaczy jaka? Jakie obowiązują godziny pracy na tym bądź podobnym stanowisku w tej firmie? Jakie są oczekiwania pracodawcy względem nowo zatrudnionego pracownika? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma swoim pracownikom? z góry dziekuje za informacje.
2
janko 2014-12-27 02:20:23
Podbije temat, gdyz równiez interesuje mnie Aero-Medika, oczywiście z celach zawodowych. Warto obecnie aplikować, w ogóle sa wolne etaty, czy dawno nikogo nowego nie przyjęli? Przy okazji zapytam, czy istnieje jakis fajny system socjalny w firmie, czy tez sa jakies benefity jak karta multisport, opieka medyczna itp.?
master 2015-01-13 08:47:41
Wydaje mi się, że jest wiele firm wymagających dużo od pracownika. Aero-medika raczej nie jest odosobnionym przypadkiem i osoby, które nie liczą się ze stresem w pracy powinny zdecydowanie przestawić się na ogrodnictwo czy rozdawanie ulotek. Możecie powiedzieć jak często prowadzone są rekrutacje i jak wyglądają, może się tutaj zakręcę.
Robi 2015-06-07 21:58:10
Nie warto tam aplikować. (usunięte przez administratora) Atmosfera jest bardzo ciężka
3
Małgorzata 2015-07-15 13:37:55
Tomku, raczej tej kwestii(chodzi mi o "dziedzine pracodawcy") nie widze szans choćby mikro na jakąkolwiek poprawę. A dlaczego? Gdyż nie chcą i uważaja się za nieskazitelnych(szefostwo)...tylko pytanie samo się nasuwa skąd ta ciągła rotacja pracowników, niektórzy nawet nimi nie zdąrzą tak naprawde byc( popracują tacy pare godzin i zrezygnują)
xxx 2015-09-30 09:03:16
( usunięte przez administratora ) nie polecam nikomu...
3
xxx 2015-10-07 11:15:46
jehowy - co cię dokładnie tam spotkało?
xxx 2015-10-19 12:22:24
6444, ABC, Ka2 - możecie opowiedzieć, co Was tam spotkało?
123:-) 2015-10-22 20:16:36
(usunięte przez administratora) Czy ktoś tam pracował? Proszę o opinię.
1
były_pracownik 2015-10-26 11:43:08
bardzo, ale to bardzo nie polecam.
5
Nick 2016-01-02 11:47:55
Proszę o opinię o tej firmie. Warto tam pracować?
1
edmund 2016-02-23 21:11:01
Czy warto, to zależy jakiej pracy szukacie. Słyszałem, że atmosfera jest tam całkiem ok, a pensje wypłacają w terminie (wszyscy chyba wiemy jak to z tymi wypłatami bywa). Ciężka praca na pewno zostanie odpowiednio doceniona.
alyah 2016-02-25 23:09:55
Jesli kogoś interesuja tematy medyczne, to na pewno się tam odnajdzie, niezaleznie od stanowiska. Z tego, co wiem od znajomych to firma jest godna polecenia, rzetelna i sprawiedliwie ceni swoich pracownikow.
Podobno szukaja kogoś do pracy wiec warto próbować - może się uda :)
Były Pracownik 2016-05-10 16:17:01
(usunięte przez administratora) NIGDY. TAM. NIE. PRACUJCIE.
8
Tytus 2016-05-14 00:34:43
Jak ktoś gada po niemiecku ma tam raj. Dla całej reszty polecam zaopatrzyć się w cierpliwość i stalowe nerwy.
m+a 2016-05-16 09:34:18
To niesłychane ile trzeba mieć w sobie nienawiści i zazdrości, aby ciągle śledzić poczynania firmy i publicznie wypowiadać oszczerstwa i w ten sposób próbować zastraszyć potencjalnych pracowników, pozbawiając ich jednocześnie szansy podjęcia pracy i możliwości rozwoju w dobrze działającej firmie - na zasadzie: ja nie mogę w tej firmie pracować, to dlaczego inni. Nie zapominajmy o znanym przysłowiu: "Kto pod kim dołki kopie, sam w nie wpada". Mam nadzieję, że autorzy negatywnych wpisów zastanowią się nad tym co robią.
były pracownik 2016-05-18 11:15:16
hej Tytus, ja nie "gadam po niemiecku", a też miałam raj :)
Super praca 2016-10-20 12:08:39
Chyba nie zrozumiałeś żartu swoich kolegów :) o "super pracy"
3
zetzet 2016-11-23 12:08:08
w biurze straszny hałas dobiegający z serwisu, wszystkie rozmowy przychodzące dzwonią na każdym aparacie w biurze, nie można się skupić
ludzie ze sobą nie rozmawiają napięta atmosfera
ogólny bałagan, brak osoby zarządzającej biurem
biuro bardziej przypomina magazyn, każde wolne miejsce zapełniają kartony
1
Zostaw swoją opinię o Aero-MEDIKA Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aero-MEDIKA Sp. z o.o.