brak logo

Novar

Gliwice

Opinie o Novar

sajmon21 2013-06-04 16:39:24
Brawo kolego w końcu ktoś odważny fajnie by było zainteresować PIP i inne urzędy tą firmą może w końcu ktoś za to beknie
MŁODY 2013-12-19 06:05:10
Do końca roku to dobra firma ale z dniem 1 stycznia 2014 żądy przejmuje pa boruszko i hluba czyli kalmet 2 [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pierwszą decyzją obu panuw była obniżka uposażeń o 400 500 złreszty nie tżeba mówić
8
kaczor 2013-12-24 22:44:43
Młody zacznij od ortografi,nazwiska piszemy z DUżEJ litery,Kluba a nie hluba.Nawiązując do pracy jak się nie podoba to poszukaj sobie innej,KALMET!!!.Powodzenia.
5
maler 2014-01-27 12:39:20
Witam, jako malarz ile mozna u was zarobic, szukam pracy.Do Niemiec sa delegacje???
Z kalmetu wiem, ze i malarze przeszli
snadok 2014-03-24 19:39:31
spawaczy tez wysyłają do niemiec???
3
buu 2014-04-04 18:54:34
Jeśli chodzi o wypłaty to zawsze są na czas. Nie jest cięzko dla osoby która sie zna na swojej robocie.
3
franek228 2014-05-21 18:26:02
zastanawiam sie czy nie powinien sie ta sprawa zajac sad pracy az mnie korci podac pewne sprawy tak w tym zakladzie nie powinny miec miejsca lamanie przepisow bhp ludzie dla nich sie nie licza oni mysla ze to sa tylko roboty zero jakiegos szacunku omijac z daleka ten zaklad
3
franek228 2014-05-21 18:51:55
szok szok szok uciec od nich jak najdalej
2
jozef323 2014-05-24 16:33:20
zly zaklad potwornie naginacze prawa lamiace wszelkie przepisy gnebia ludzi mobing totalny
znajomy 2014-07-24 21:02:05
Całkowicie popieram ,,,tylko czy można zaszkodzić mafii hanysów ..Kierownik z Lorch naściągał z Polski hołotę ze swoich stron którzy całe życie kradli albo ćpali różne wynalaski a w Niemczech udają fachowców bo pracują po znajomości przy okazji psując normalnym Polakom opinie.
rr do dzieła 2014-09-16 20:20:40
Twoja głupota cię przewyższa pajacu rr haha
pracownik kalmetu 2014-09-26 19:33:28
uważajcie na Bartka kapuś i za 5zł sprzeda każdego
2
rr 2014-09-30 17:39:38
Raczej na grubasa daniela który się wozi po hali z długopisem zamiast pracować. Wcześniej nic nie robil a teraz to juz jak kierownik nierob jeden.firma porażka
pracownik- BINZ-LORCH 2014-10-04 10:30:18
Panowie trzymajcie się z daleka od tej pracy w Lorch p.Przemek -kierownik naściągał hołotę czyli ćpunów i kryminalistów ze swoich stron nie zapewniając bezpieczeństwa pracy w miejscu pracy jak i po pracy bo,,,,,co go to obchodzi że ktoś jedzie do pracy żeby spokojnie pracować a nie myślieć czy prześpi spokojnie noc ponieważ w spół lokator naćpał się i miał wizje o potem karatki i ośmieszanie się przed Niemieckim obywatelstwem..Nie polecam!!! Afery za aferami a jeżeli ktoś wątpi w tą opinię to niech sam spróbuje jak się pracuje w śród rodzinie i kolegach kierownika.
4
bon,,, 2014-10-25 14:10:52
Moim zdaniem trochu jest racji z kierownikiem-ze nie zawsze mozna na niego liczyc bo ma nas w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale pracowniku Binz przeginasz z reszto i to na maksa- co chodzi o cpunow,zlodzieji i cholote,jest multum chlopakow z ktorymi normalnie sie dogadujesz o wszystkim i w robocie i w domu.Sam musiales miec cos na sumieniu ze teraz tak hujowate bzdury wypisujesz ,pamietaj jak sie nie umisz odnalezc za granico do wroc do polski i pracuj z inteligencjo za grosze a nie szarp zlej opini drugim,to na tyle ja pracuje i ile tylko bedzie mozna bede pracowac dalej bo wiem ze mojo prace wykonuje jak najlepiej.
bon,,, 2014-10-25 14:19:10
da sie zarobic jak znasz sie na swojej robocie,a nie ze jestes fachowcem znajdujesz sie na miejscu a ty nie masz zielonego pojecia to lepiej siedziec w polsce a nie pozniej wypisywac jacy tu zli ludzie pracojo jak to opisał nam jeden pracownik Binz hehehe
pracownik- BINZ-LORCH 2014-11-05 08:37:20
He,he pisząc tu opinie pisze o pracownikach typu ..kolegach z czasów szkolnych wielkiego pana kierownika którzy pracują osiem latek w tym zawodzie a nie potrafi zdemontować zderzaka od MERCEDESA,,
1
red 2014-12-03 20:26:01
tylko gnojki tak pisza bo nie brak im wiedzy a praktyki a dupowlazy beda i beda zawsze bo to ich obrona przed glupim sposobem zawsze lepiej udupic niz pracowac po to bo sam nie wie kim jest staz
1
sam 2014-12-03 20:51:18
bartek ma skrzydla i dlugi my mamy piesci
kluba 2014-12-03 21:05:21
dostaniecie karpia ale musimy sie podliczyc
2
ra 2014-12-31 23:11:46
super firma polecam praca na odlewni w molln spoko kierownik bardzo fajny
zadowolony 2015-01-14 19:50:30
Atmosfera wporzo, placa na czas i czasami jak na swieta karpia :). Roboty duzo. Kierownictwo wymagajace ale nie goni az tak bardzo jak na strefie czy we vladku swoje trzeba zrobic - sprawdzaja wyrywkowo rozne stanowiska. Ludzie ok ale sa tez kapusie.
tesciu 2015-02-01 15:26:57
bartek to niezły pozer i sprzedawczyk za 1zł
Brak slow 2015-02-25 16:39:13
ja was nie rozumie obgadujecie firme ludzi co wam to daje brak wam pewnosci siebie nie macie za grosz godnosci ja jak mam do kogos problem to wale do niego brak jajek widze ze w tej firmie pracuje wiecej bab niz facetow :)no ale coz tak jak wszedzie jak kogos boli serce i wie ze ktos ma lepiej wali na forum i robi z siebie kozka ::::)))))
gość 2015-03-22 17:36:29
Witam ,
Przez okres kilku miesięcy obserwuję jak przebiega praca w firmie Novar i powiem szczerze, że naprawdę są coraz wyższe standarty , i praca w tej spółce jest na bardzo pozytywnym poziomie .
Wszedzie są niejasności ale Novar wraz z swoimi podwykonawcami są świetnie postrzegani .
Dyrekcja ma szacunek do ludzi , a pracować trzeba to normalne.
Panowie i Panie szanujmy się wzajemnie - naprawde.
PACOWNIK 2015-03-22 18:36:37
CHE POWIEDZIC ZE TO SIE ZGADZA PRACUJE U JEDNEGO PANA POD NOVAREM I JEST WPORZODKU.
UCZCIWY CHLOP.

POZDRO DLA ZNAJOMYCH
powolny 2015-03-24 12:36:44
to czamu ludzie idą z kalmetu do wos a potem za miesiac dwa pytaja czy moga wrócic bo miodu nima????????
hans 2015-03-24 19:31:24
Ida wracaja przechodza jak wszedzie
bubu 2015-04-17 18:08:02
Najlepszy jest Behen podwykonawca pijak i menel, płaci najmniej ze wszystkich podwykonawców. Nie daje ubrań ani umów o pracę. Jak isć to tylko do Tomka on jeszcze jedyny jest w porządku.
bubu 2015-04-19 07:01:23
No tak ale jak już robisz na czarno to mógłby Ci dać większą stawkę a nie sknerzyc. Potem już człowiekowi robić się nie chce.
jozef323 2015-04-23 17:11:29
a jak tam suwnicowe umia jesdzic na suwnicach
free 2015-04-24 21:19:35
piszecie tu a tyle ciekawych ksiazek widac ze waz budzi do dnia glupota
free 2015-04-24 21:32:57
myslenie ponizej gadziego umyslu typowe pole popisu hahaha buraka to chociaz idzie zjesc
jozef323 2015-04-25 12:41:40
najlepiej to czytac encyklopedie to duzo oleju w glowie bedzie hah
montek 2015-05-08 20:11:10
Panowie ja sobie chwale w swojej grupie.swietni ludzi .robota normalna .szef normalny.wyplata jest i na czas . nie narzekam .
jarek 2015-05-08 20:18:42
NO JA TEZ MAM FAJNYCH CHLOPAKOW W EKIPIE SPAWACZY I TERAZ JEST JESZCZE 1 NOWY AREK FAJNY GOSC.KIEROWNIK WYMAGAJACY ALE JEST OKS,
SPOX NAPRAWDE JEST OKS.
franek228@o2.pl 2015-05-08 23:01:34
no wy macie wszystkich wymagajacych tylko wam sie robic nie chce moze by sie dyrekcja przyjzala wam wszystkim wy gadzi umysle buraka to idzie chociaz zjesc sciemniacze
1
freed 432 2015-05-08 23:12:59
nie ustawiajccie sobie pracy na wekend a wiecej zarobicie bo to lepsze rozwiazanie dla firmy
krys 231 2015-05-08 23:42:11
nie wiem po co te kamery zalozone sa tylko dla picu nikt nie obserwuje
twor 777 2015-05-09 00:07:04
marionetka z tarnowskich gor to gadzi umysl
1
dydy 2015-05-09 11:50:30
cos w tym prawdy jest
montex 2015-06-12 01:00:00
Uważam że praca jest całkiem przyjemna , kierownictwo musi napedzać tą machinę ale jest to na normalnym poziomie.
A zarzad firmy i dyrekcja to normalni menadżerzy którzy walczą o to żeby kontrakty były dla nas wszystkich.
Zauważam tez ze jest naprawde coraz lepsza atmosfera w pracy, a widze co sie dziaje na rynku iiiii nie jest ciekawie- szanujmy sobie tą prace.
Pracuje u podwykonawcy jest ok.
narka.
ucho 2015-07-08 09:57:15
uwazaj na tego Arka,bo to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest wielka....
1
ROMAN S 2015-09-18 23:06:49
Pracowąłem tam i wiec tak
Tomek majster- głupek z tg nic nie zna sie na pracy nawet rysunku technicznego nie umie odczytac, tak zwany lokalny glupek ;-)
Bartek brygadzista - Konfident,zyd, wazelina i menel
Patryk K. kierwonik zminay, głupi salceson smierdzi i jest obloesny W DODATKU konfident.
2
gigi 2015-11-18 21:13:45
najlepszy jest brygadzista malrzy i damianek pijaki i nic wiecej haha paruwy
mahomed 2015-11-25 22:45:34
Przecież to nie ta firma ?!
1
anonim 2015-12-31 14:40:40
kierownictwo to łapserdaki 2015 a tam klepisko śr syberia
1
anonim 2016-02-11 16:28:49
Spawacze nie pchajcie sie do tej firmy jak jest gołodno i chłodno żenada a brygadzista spawaczy pan Szymik to typowy burak z Rudy przez cwelka ludzie odchodza
1
ula 2016-08-19 16:38:04
Pracuje w tej firmie juz prawie 10 lat i uwazam ze jest jedna z lepszych firm na slasku zarobki dobre i Zarzad jest w porzadku.Dyrektorzy sa wymagajacy ale takie sa teraz wymagania ,



1
kania 2016-08-21 12:08:40
a na jakim stanwosiku pracujesz? w czestochowie moze? jak to wyglada wszystko jako animatorka? ile godzin tygodniowo musisz przepracowac?
Zostaw swoją opinię o Novar - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Novar