Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-11-28 19:32:46 odpowiedz | cytuj
Uważam,że pracownik w tej firmie NIC NIE ZNACZY!
Ludzie są tam źle traktowani!
anonimowy 2 - 2009-12-03 13:02:36 odpowiedz | cytuj
Firma Ami źle traktuje wswoich pracowników. Wszyscy są traktowani jako potęcjalni złodzieje i tak są wyzywani. Prezes zachowuje się jak ham, wyzywa wszystkich od najgorszych.Ludzie tam pracują bo nie mają innego wyjścia. Nie polecam nikomu tej firmy i tych godzin jakie trzeba tam spędzić.
pracownik - 2010-03-12 09:56:49 odpowiedz | cytuj
to wszystko prawda św.prawda a gdzie pip
anonim - 2010-04-01 08:22:20 odpowiedz | cytuj
to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i cwaniaki ludzi traktują jak złodzieji a sami okradają nas biednych ludzi ale pip już się nimi zajmie
anonim - 2010-04-01 08:30:08 odpowiedz | cytuj
zapiepszyli mi ca���� wyp��ate za nadgodziny za nic nie p��ac�� chamy nie obchodzi ich nasze �¼ycie mamy zapierdala�� na ami nie kupujcie ich smierdz��cych kie��bas i par�³wek hot dog zrobionych z resztek pozamiatanych na produkcji
anonim - 2010-06-17 12:33:42 odpowiedz | cytuj
Brygadzistki, a szczególnie jedna nie ma zadnej kultury osobistej!
Porozumiewa sie z pracownikami krzykiem i ciągłymi wyzwiskami. Nikomu nie polecam tego zakÅ�adu pracy. Pracownicy na przerwach musza siedziec na podlodze, tam nie ma nawet porzadnej stoÅ�owni. Mieso jest pakowane niehigienicznie. Praconicy sÄ� zle traktowani. ZÅ�odziei tam nie brakuje.
Gąska - 2010-07-05 14:19:51 odpowiedz | cytuj
Witam. Czasem zdarza mi się pobyć i pracować w Ami.. nie zgadzam się z wypowiedziami. Wg mnie, przyjemna mimo smrodu atmosfera, szatnie, stołówka w nienagannym stanie. Prezes miłym człowiekiem. Jeśli komuś się nie podobają warunki pracy, droga wolna. Nikt nikogo siłą nie trzyma.. Pozdrawiam
prezeesik - 2010-08-08 21:42:00 odpowiedz | cytuj
prezes to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] malego wzrostu hi razem z zasrrana moniczka z biura. wszyscy dla nich to zlodzieje nikt sie dla nich nie liczy aby zeby oni mieli pieniadze a ludzia za 1tys zl kaza zyc bo reszte im zabiera
były pracownik - 2010-09-11 15:15:19 odpowiedz | cytuj
Musiałem pracować tam 3 lata i nikt mi nie wmówi, że prezes jest miły. Więcej, nie jestem pewien czy jest człowiekiem. Atmosfera była dobra w poniedziałek rano i nieraz w dniu wypłaty. Polityki Jakości tam nie było i podobno dalej niema. Całą dokumentację produkcyjną wypełniał kierownik. Na palcach można było policzyć pracowników znających punkty CCCP a jeszcze mniej znało ich cel. Przeróbki -tzw.przerabianie daty, surowiec z posadzki na taśmę, rozmrażanie towaru i wysyłanie jako świeży itd. itp. Jak się nie podoba to spier..... następni czekają za bramą-znacie to? Dużo bym mógł pisać o tej firmie:) Ale nie jestem sam. Ja już znalazłem dobrą pracę w pobliżu i wy też znajdziecie. Ps. pozdrowienia dla obecnych i byłych Amisiów
amon - 2010-09-15 23:27:35 odpowiedz | cytuj
kaczorek - 2010-09-23 02:49:50 odpowiedz | cytuj
Pracuje w ami już 2 lata i jest OK, miła atmosfera, zarobki nie są złe, zawsze znajdzie się ktoś niezadowalony. Pozdrawiam całą załogę.
były pracownik - 2010-09-28 16:58:08 odpowiedz | cytuj
Kaczorku, jestem niezadowolony przez co przeszedłem do lepszej dla mnie firmy . Tak samo postąpiło wiele osób . Napisałeś , że zarobki nie są złe. Rozumiem że zsumowałeś warunki pracy ( na produkcji wilgoć, temperatura, hałas, brak dziennego światła , brak narzędzi , warunki socjalne, czas pracy, przestrzeganie przepisów itd.) Oceniasz atmosferę jako "miłą" . Kaczorek wie o strajkach , buntach i niegodziwościach opisywanych w prasie .
anonim - 2011-09-02 19:31:18 odpowiedz | cytuj
ja pracuję w ami dwa lata. jest naprawdę ciężko;-/ ale co tu zrobić skoro o nową pracę teraz tak trudno... ile godz człowiek może pracować 12?, 16? a może 19, różnie to bywa! ? jest się tak wyczerpanym, że nawet już nie myśli się co się robi. zarobki- masakra!
anonim - 2011-09-24 22:04:16 odpowiedz | cytuj
dzien dobry chcialbym przestrzeć wszytskich którzy chcą podjąć prace w hurtowni Ami we Wrocławiu ,po pierwsze auta ktorymi dowozi sie towar od klientow sa nie sprawne niedzialaj w nich agregaty chłodzące , posiadaja niesprawne uklady hamulcowe ,jednym zdaniem schorty jezdzace a kieorwnik nic sobie z tego nie robi wiecznie proboje tylko reanimowac te zwłoki bo inaczej się o tym nie da powiedziec , po drugie na rozmowe wstempnej z kierownikiem zapewnial mnie ze otrzymam wynagrodzenie 1700 zl a faktycznie dostajesz w okresie probnym 1360 zl gdzie zapierniczas po 11h od 3 rano do 13-14 gdzie do twoich obowiazkuów jes rozladowanie auta bo firmy nie stac na wozek ,czyli przezucenie recznei od 2 ton do 4ton i tak codzienie potem rozlozenie na trasy towru i zaldunek na wraki jednym slowem firma gdzie ma kase to wogole nie dba o pracownikow , niby masz miesc placone za nadgodziny i dodatek nocny na okresie probny wychodi to tobie tak 2dzienie za noc razy 24=48 h a masz placone niecale 2 zl za h ,potem kieorwnik twierdzi ze niby podpisujesz liste plac i dostaje nastepnego miesiac wyrownanie za przeprowane godziny a tak naprawde w okresie probny nic nie dostajesz jedna wielka sciema poprostu wyzysk czlowieka w bialy dzien uważajcie na ta firme
pracownik - 2011-10-04 09:27:58 odpowiedz | cytuj
zgadzam się w 100%
Traktują ludzi jak zwykłych roboli, którzy mają zapierniczać tylko. Człowiek usiądzie żeby coś zjeść, a nie daj Bóg w tym czasie przyjedzie pan S i już się zaczyna... Pracownicy mają być jak robociki... ciągle na pełnych obrotach, bo jak nie to już znaczy że nic nie robisz, że do pracy się nie nadajesz. Wykorzystują ludzi na każdym kroku. A pensje?? haha może zostawie to bez komentarza. LUDZIE!! nie pakujcie się w prace w tej firmie, bo psycha wam wysiądzie szybciej niż myślicie
ojtamojtam - 2011-11-09 18:29:36 odpowiedz | cytuj
Witam, rozważam pójście do pracy do ami. Jednak obawiam się, po przeczytaniu w/w postów, czy podołam wyzwaniu jakie niesie za sobą praca w takim miejscu. W Mikstacie krążą już o tym legendy. Jednak cóż, sytuacja chyba powoli przypiera mnie do muru, a raczej do zielono-żółtej bramy:). chciałam zapytać, czy nowy pracownik jest traktowany na równi, czy jest jakoś wprowadzany i przyuczany. Mogę prosić trochę opinii i szczegółów dotyczących pracy samej w sobie w zakładzie. Mam także pytanie zupełnie z "innej beczki". Otóż interesuje mnie pewien mężczyzna który tam pracuje (prawdopodobnie jest kierowcą TIRA z gąskami). Tyle o nim wiem, + wzrost ok. 180, szczupły, włosy ciemne :) Jeśli ktoś kojarzy tego Pana proszę o kontakt, sprawa jest poważna:)
xjsjsjs - 2012-01-08 22:01:51 odpowiedz | cytuj
Pan S niestety jest niedowartościowanym, niedouczonym człowiekiem. Swoje stanowisko zawdzięcza Krystianowi A. Wszyscy ludzie którzy mieli coś do powiedzenia, mieli swoje zdanie i nie bali się go wypowiadać byli przez niego usuwani. Nie polecam nikomu kupowania wędlin ani mięsa w tej firmie ponieważ przez ponad 3 lata zdążyłam się napatrzeć na duzo ciekawych rzeczy;)
SweetBoy - 2012-03-16 08:15:58 odpowiedz | cytuj
Ludzie co wy gadacie tam pracuje moja kolezanka poszla tam tylko na miesiac rzeby dorobic a pracuje juz tam 4 lata nienarzeka praca jako tako niejest ciezka to czas pracy troszke wykancza i niejest to wcale 16 godzin tylko max 12H Soboty i Niedziele wolne zyc nieumierac gdzie na produkcji w fabryce masz weekend wolny nigdzie. Ja zaczolem tam prace niedawno i jestem bardzo zadowolony jak rowniez moja kolezanka ktora sie przyjela razem zemna i niegadajcie glupot niewyszlo wam jestescie slabi fizycznie to niewyrzywajcie sie na tej firmie bo nic co piszecie niejest tu prawda!
pracownica - 2012-04-01 21:00:17 odpowiedz | cytuj
już nie przesadzaj. Ja codziennie dojeżdżam z kierowcami do pracy i jakoś nie zdażylo się żeby auto było niesprawne. Jeżdże z nimi ponad rok. Wózki mają, fakt, nie wszyscy, ale mają. Towaru jakoś my pracownice znosić nie musimy, kierowcy to robią. Jak Ci praca nie odpowiada to sie zwolnij,proste. A co do pensji to pytałaś/eś czy te 1700 to nie przypadkiem brutto ??;) takie rzeczy sie uzgadnia przed podjeciem pracy, a nie oczernia ludzi. Ogólnie w firmie tej pracuje ponad 4 lata i jakoś nie narzekam. Wypłaty na czas, da się z ludźmi pożartować kiedy oczywiście wypada.
przyszly pracownik - 2012-04-16 11:56:53 odpowiedz | cytuj
mam pytanie.jaki maja tabor transportowy i ile kierowcy zarabiaja.czy naprawde jest tak zle jak piszecie
x