brak logo

Kancelaria Prawna Trzebiński & Partnerzy

Kielce

Opinie o Kancelaria Prawna Trzebiński & Partnerzy

anonim 2011-06-20 14:02
Ja z tą Kancelaria wpółpracuje, to profesjonalna i fachowa kadra prawników a ostatnio byłem na rozdaniu NOVATORA Kieleckiego i ta właśnie Kancelaria otrzymała certyfikat RZETELNY PRZEDSIĘBIORCA co świadczy samoza siebie. A dzieki Panu [usunięte przez moderatora] to i Kielce są rozpoznawalne jak Oni sami.
Grigori 2012-01-16 11:45
Więc mamy nową wizytówkę Kielc, coś pięknego, humor do końca tygodnia zapewniony!!!!
Anonim 2013-08-30 23:11
Bardzo ciekawe, taka wspaniała kancelaria a umowy z pracownikami nie podpisała, tylko praca na czarno za grosze - 600 zł na miesiąc. Zatrudnia pracowników którzy zgodzą się pracować za te marne grosze. Niestety sama tam kiedyś pracowałam zaraz po studiach, ale krótko. A rekrutacja składająca się z dwóch etapów, śmiech na sali.
anajomy anonima 2014-01-07 23:30
To znaczy co ale krótko... taka z ciebie pewnie pracownica.... po studiach to nic pewnie nie umiałaś i chaciałaś kokosy zarabiać????
Pracownik 2014-04-11 13:31
Chyba ktoś pomylił kancelarie !!!!!!!!!!!!!!! Oni zatrudniają na umowę i zarabia się bardzo dobrze!!!!!! Jestem ich pracownikiem od kilku lat i nie narzekam!!!!!
ya 2016-07-19 13:12
nie polecam - za wszelką ceną próbują wyłudzać pieniądze - tak doradzali klientce ze narazili ja na wysokie koszty niecelowej egzekucji
niezadowolony klient 2017-02-20 17:09
Niestety czasy swietnosci tej kancelarii dawno minęły wraz z odejściem grupy dobrych pracowników. Znali sie na rzeczy i robili swoje a szef, przerost myśli nad treścią. W końcu wychował się u Grzegorza Jasiaka i powoli zaczyna to samo robic.....
2
AADOWOLONY KLIENT 2017-03-10 09:33
Szanowny Niezadowolony Kliencie,
Wszyscy co znają tą kancelarię a zwłaszcza ich właściciela dalej z nimi współpracują i są zadowoleni. Do każdej osoby podchodzą indywidualnie i cieszą się dobrą opinią . Nigdy się na nich nie zawiodłem i współpracuję z nimi już prawie 10 lat.Wszystko robią na czas z pełną profesjonalnością. Mogę ich polecić z czystym sercem !!!!! TO BARDZO BOBRA KANCELARIA ZNAJĄCA SIĘ NA RZECZY!!!!!!
Obrońca 2017-03-10 10:12
Niestety czasy świetności tej kancelarii są dalej bo mają klientów bardzo dużo i są skuteczni a pracownicy którzy tam nie pracują to albo robili na boki albo w ciula i dlatego nie pracują. Jeśli jesteś taki niezadowolony Klient??? to skąd wiesz że właściciel uczy się od jakiegoś Jasiaka, jeśli znasz to nazwisko to znaczy że pracowałeś też u Jasiaka , jeśli tak piszesz to zostałeś pewnie wykopany z tej pracy od obecnego właściciela który działa w TYM SAMYM MIEJSCU JUŻ PONAD 10 LAT! i jest już na rynku pod swoim szyldem JUŻ PODAN 10 LAT! a inni płaczą szukają pracy albo im żal d..e ściska jak Tobie tzw. niezadowolony Kliencie. I wszystko na temat.
ale kłamstwo 2017-03-10 10:22
Klientce czyli nie Tobie więc głuchy telefon działa? co ????
klient 2017-03-26 12:14
Nie polecam tyle w temacie
klient 2017-03-26 12:38
Podjeli sie sprawy wiedzac ze przegraja albo liczyli na cud lub nie mieli wiedzy i po kilku latach przegrali z kretesem kase wzieli po drodze stracilem kilkanascie tys na niepotrzebne ruchy ktore nic nie wnosily do sprawy wedlug nich wszystko jest ok zrobili co mogli ( zastanawiam sie nad pozwaniem ich o zwrot kosztow i zadoscuczynienie za poniesione straty ) jeden z ich prawnikow katastrofa tylko kasa
chcial ciagnac przegrana sprawe za nastepna oplate masakra jedyne co, to maja skuteczna windykacje ale odbierac kazdy umie majac nakaz i policje za soba bioro pelne podziekowan
Podejmuja sie spraw przegranych biora kase a pozniej mowia NO WIE PAN CHCIELISMY PISALISMY ...... NIE UDALO SIE
Opinie pozostawiam czytajacym to
To nie prawda 2017-06-27 10:42
Ile płaci ci konkurencja aby takie brednie pisać? a może sam masz taka konkurencyjną kancelarię i Ci coś ściska że oni już są 11 lat a Ty klepiesz biedę i zastanawiasz się czy może ktoś przyjdzie abym coś wyrwał ? zarobił? Ale jak to się mówi jeśli piszesz tak o tej Kancelarii to znaczy że się jej boisz, to dobrze bo jak jesteś dłużnikiem może? to lepiej ich omijaj z daleka bo kasa będzie odzyskana. Więc dobrze że tak piszesz , takie brednie, coś po prostu się dzieje prawda?????
Firma BHP 2017-06-27 10:49
Trzeba zajrzeć na ich stronę www.k-prawna.pl tam widać kogo obsługują, ile mają klientów, jakie maja nagrody i za co więc po to takie głupoty wypisywać? sam nie wiem ? Ja jestem zadowolony z tej Kancelarii, pracują tak jak chcę, zawsze w terminie, zawsze na czas, zawsze profesjonalnie co inni mogą tylko o tym pomarzyć. Pozdrawiam Piotr
Zostaw swoją opinię o Kancelaria Prawna Trzebiński & Partnerzy - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Prawna Trzebiński & Partnerzy