brak logo

Max-Bud Firma OgĂłlnobudowlana

Piotrków Trybunalski

Opinie o Max-Bud Firma OgĂłlnobudowlana

b.... 2009-11-27 10:15:42
Firma niewiarygodna, co innego mówi a co innego robi, szef tylko jeździ samochodem i pogania ludzi, niejednokrotnie i(usunięte przez administratora)dla wspólnoty firmy, na stanowiskach "poganiaczy" ma obstawioną rodzinę, zero świadczeń, (usunięte przez administratora), brak sprzętu do pracy, jak sobie załatwisz to będzie, nie proponuję tego pracodawcy
opinie o firmie 2009-11-29 16:15:11
Napiszę dwa słowa na temat pierwszej opinii,bo "nóż mi się w kieszeni otwiera" jak czytam te bzdury.Jestem obecnie pracownikiem Firmy Max-Bud z Piotrkowa Tryb,nie z rodziny bo to chyba ważne dla tego gościa który pisał wcześniej.Pracuję na tyle długo że jestem doskonale zorientowany w sytuacji firmy.Doskonale znam ludzi zatrudnionych i tych których już nie ma,dlatego mogę napisać wiele na ten temat. Ale ograniczę się tylko do spraw najważniejszych.Nigdy nie zdażyło się jak do tej pory,aby należne wynagrodzenia nie zostały wypłacone.Mało tego-o świątecznych premiach czy talonach też widzę nikt już nie pamięta....Więc jaka tu mowa o "puszczaniu kogoś bez pieniędzy)??Szef jest człowiekiem rzetelnym-czasem wydaje się,że nie do końca wychodzi mu to na dobre.Nie będę już więcej nic pisał,bo pewnie ten gość od pierwszej opinii napisze,że "lukruję"itp ale mam to gdzieś-bo akurat niesłuszne pomówienie o niewypłacalności bardzo mnie wkurzyło-NIEPRAWDA!
szary pracownik 2009-12-08 16:58:06
Pracowałem kiedyś w Firmie Max-Bud z Piotrkowa Tryb i tym wszystkim,którzy będą czytali pierwszy wpis powiem,że nigdy się pod nim nie podpiszę.Firma jest rzetelna,pracodawca jest uczciwym gościem.Nie jezdzi po budowach i nie stoi nad nikim z batem.Powiedziałbym,że daje pod tym względem nawet za dużo wolnej ręki.Nie brakuje w firmie narzędzi a nawet dostaje się odzież i obuwie robocze.Ktoś kto pisze,że jest inaczej pisze nieprawdę.Kasa też zawsze była i nie pamietam sytuacji żeby ktoś jej nie dostał.To tyle miałbym do powiedzenia.....
madry 2011-12-19 19:08:21
szukam pracy chce u was spróbowac prosze o kontakt (usunięte przez administratora) jestem operatorem koparko ładowarki nie pozałujecie
lebel 2013-09-11 23:02:39
Witam oto odpowiedz Mirku krótka na twoje pytanie.Praca ok jeśli chce się na prawde pracowac.Dobrych ludzi też potrafia docenić.Pracy mają bardzo dużo o przestojach nie ma mowy.Pensja jest czasem w ratach ale to zależy od przelewów inwestorów jak oni się oopóżnią to szef też.Ale kasa jest.Proponuję kontakt z pracodawcą telefoniczny a najlepiej osobisty,Namiary na stronce internetowej firmy.
dodek 2013-10-08 12:15:34
Przestojów nie ma żadnych a wrecz przeciwnie-pracy w nadmiarze...Na pewno na długi czas i dla wielu osób praca się znajdzie bez problemu.Polecam skontaktowac się z pracodawcą.
turty 2015-01-24 21:36:44
konkretnie firma jasno przedstawia warunki wspołpracy?, czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo oraz jak wygląda proces rekrutacji i rozmowa kwalifikacyjna..Rozmowa to zazwyczaj bardzo stresujący moment, dlatego potrzebuje rady i wyjasnienia pewnych kwestii. Pomoże ktoś doświadczony pracą w tej firmie dziekuje
Ziarnik 2015-03-27 01:05:51
Czy Max-bud z Piotrkowa Trybunalskiego jest przez pracowników uważany za konkretnego partnera i pracodawcę, bo zastanawiam się czy nie podjąć tam pracy z tym że nie chciałbym się władować w coś z czym potem będą same problemy. Chociaż max-bud chyba nie ma złych opinii jeżeli chodzi o warunki zatrudnienia.
yes 2016-05-13 22:13:47
Najważniejsze jest to, ze atmosfera opiera się na przyjacielskich relacjach.
Zostaw swoją opinię o Max-Bud Firma OgĂłlnobudowlana - Piotrków Trybunalski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Max-Bud Firma OgĂłlnobudowlana