brak logo

Vivexpol

Oświęcim

Opinie o Vivexpol

fiorella 2016-01-14 12:43:02
no własnie ja jestem nowym pracownikiem znaczy byłam na rozmowie i 1 dzien tan na tym szkolenieu i przesuwaniu wieszaków prosze mi napisac czy warto sobie tym głowe wogule zawracac bo troche szkoda mi feri zimowych na to jak robia z ludzi idiotów i gnebiom psychicznie lubie taka prace to moj swiat ale gnebienie psychicznego to chyba nikt nie lubi była bym wdzieczna za odp pozdrawiam agnieszka
2
blabla 2016-02-14 21:15:24
Czyżby wpis Pani Prezes?
1
m 2016-02-22 16:28:07
jakby nie kinga to mozna pracowac,ona mysli ze wszystkie rozumy zjadla a tak naprawde to puste babsko,ale nic sie nie poradzi trzeba ja znosic,
klijentka 2016-03-02 16:18:37
klijentka witam czytam i czytam piszecie o oświęcimiu i andrychowie a ja napisze o sklepie w kętach w którym byłam stałą klijentka no teraz już byłą klijentką bardzo lubiałam chodzić do tego sklepu zawsze miłe i uśmiechnięte młode panie doradzić potrafiły bardzo dobrze i zawsze miła atmosfera a tu niespodzianka dziś byłam na zakupach w sklepie merkurym nagle panie wszystkie znikły wchodząc byłam zaskoczona widząc nowe twarze które maja miny jak by były na pogrzebie zero uśmiechu jak w grobowcu cisza na sklepie normalnie szok a patrzą siena ciebie jak byś miała coś wynieś ze sklepu już nie ma miłej atmosfery i miłych pań gdzie jesteście ?????
Jola 2016-03-02 21:21:09
Masakraa !!!! Co się stało z dziewczynami ze sklepu merkury w kętach ktoś coś wie?? .. Nowe jakieś twarze szok jak czytam opinie nie z tej ziemi o tej firmie kopara opada :(
viki 2016-03-03 12:00:43
ryba psuje sie od glowy
viki 2016-03-03 12:10:52
pan.P zna odpowiedzi na wszystkie pytania dobry duch firmy pracownik i przyjaciel wszystkich pracownikow i zarzadu.
anna 2016-03-03 12:49:44
potwierdzam widzialam smierdzacy [piwem,moczem,potem]oblesny typ z glupim usmiechem wszystko wiedzacy,kijem bym niedotkla oblech fuj ,dwulicowy smrod.
sponiewierana 2016-03-22 09:49:24
Myślę że w niedługim czasie PIP zamię kierownictwem sklepu w Kętach za traktowanie pracowników jak niewolników wykonujących rozkazy jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za mobbing i arogancję pewnej pani która się tu pojawia z Andrychowa małolata która myśli że zjadła wszystkie rozumy i traktuje starze osoby jak śmiecie na podwórku.
Umowy które, były z nami podpisywane jako umowa zlecenia na miesić i przedłużane nie mają nic wspólnego z umową zlecenia są to typowe umowy o pracę a w ten sposób wyłudza się i okrada kasę od państwa. Pewno po mojej interwencji zjawi się tam ekipa telewizji z odpowiedniego programu i wyjaśni całą tą sprawę którą może wreszcie właściciele się zajmą i nie będą udawać że nić się nie dziej!!!!!!!!!!!!!!!! Z poważeniem byłe pracownice.
4
klientka 2016-04-13 12:29:24
Na drzwiach sklepu w Kętach pojawił się napis " Jesteś zadowolony lub nie zadowolony z obsługi zadzwoń nr tel........." to tylko świadczy o traktowaniu pracowników jak przedmiot przez kierownictwo tego sklepu - dając pretekst byle jakiemu idiocie lub idiotce pole do popisu a tym samum oczerniania i szkalowania pracownika - wypadało by może zawiadomić odpowiednie służby o tym haniebnym działaniu kierownictwa !!!!!!!!!!!!!
pracownica 2016-04-16 12:42:15
w oswiecimiu tez jest takie ogloszenie.zenada.moze wreszcie ktos sie wreszcie wypowie na nie do ruszenia pania kinge i jej siostrzenice,bo to w jaki sposob traktuja pracownikow to wola o pomste do nieba,beda sie za to kiedys smazyc w piekle,
klient 2016-04-16 13:25:38
a ja mam pytanko,kiedy panie ze sklepow beda swiadczyc uslugi seksualne bo kawusia juz jest wiec i tego sie doczekamy ,pani kinga kaze beda wykonywac.smiechu warte.opamietaj sie kobieto bo to ze wlazisz klientom do dupy kazdy wie,zeby tylko te lachmany sprzedac,a jak traktujesz pracownikoe tez kazdy widzi.czy potraficie spojrzec sobie w lustro?
1
FR 2016-04-18 10:28:25
Ludzie co tam się dzieje! Czy ktoś wreszcie zatrzyma tę szaleńczą podróż firmy Vivexpol? Czy pracowników długo jeszcze będzie się traktować jak bydło na pastwisku, oczerniając i wyzyskując? Ta firma popłynie tak jak inne które znam, bo ludzi do pracy coraz mniej, a coraz więcej do rządzenia. Znam wszystkie sklepy - Oświęcim, Andrychów, Kęty, Bielsko. Ci ludzie tam pracujący nie mają praw, żadnych! To brzmi jak opowieść zza siedmiu mórz, a tak naprawdę dzieje się tu i teraz. Nikt normalny u nich długo miejsca nie zagrzeje, bo nie wytrzyma pracy w takim napięciu. Wszystko co pisaliście powyżej to prawda. Ludzie z zewnątrz mogą nie wierzyć, ale proszę, niech popracują, popatrzą.
3
obserwujacy 2016-05-03 14:54:59
witam,prawda jest taka ze to dlatego tak traktuja pracownikow bo sie nawzajem w tym wspieraja,w jakim zakladzie pracy rzadza osoby ze soba spokrewnione?przewaznie jest to zabronoine,a tam kinga ze siostrzenicami przejela ster,a panie tam pracujace poprostu musza to znosic jesli chca pracowac,co madrzejsze odchodza bo tego nie wytrzymuja.smarkule mysla ze wszystkie rozumy pozjadaly,a kinga to porostu .....szkoda czasu zeby o niej pisac bo wszystko juz zostalo napisane.pusta i tyle.mam nadzieje ze zrozumie o to znaczy,tylko ze ona rzekomo nie ma internetu,wiec pewno tego nie przeczyta,hahaha,takie bajki to moze wciskac takim jak ona.
2
kingusia2 2016-05-04 09:09:41
Tak się zastanawiam co ona za to dostaję. Bo żeby za te marne grosze robić z siebie taka wredna s.kę to trzeba nie mieć honoru, sumienia, nie wiem co jeszcze.
Nie wierzę ze nie ma Internetu. Musi tak grać bo po takiej lekturze to albo się załamać albo udawać ze nic się nie wie.
Szkoda bo mogłaby być fajna babka
3
ppp 2016-05-07 14:47:57
dostaje i to nie mala kase,tym co powinny dostac to kawa i bombonierka a te co nie zasluguja,to duza kasa,a karolina to niech sie za robote wezmie bo caly dzien robi zdjecia a za to ma chyba oddzielnie placone,wiec niech robi to co powinna a zdjecia po pracy,taka pradwa gowniaro,nikt ci tego w oczy nie powie a kazda tak mysli,i jeszcze jedno te co kingusi najwiecej slodza najbardziej potem ja obgaduja ,bo z nia sie zawsze zgadzac trzeba a co innego kazda mysli
3
Oleńks 2016-05-30 17:05:16
Wyzysk, wyzysk,wyzysk. Poniżenie na kazdym kroku, Zabronione jest posiadanie przy sobie komórki, rozmowy, nie można nawet na 1 min sobie odpocząć. Picie wody w taki upał zabroniony.Dobrze widziane szpiegowanie donoszenie na koleżanki.
2
jm 2016-06-02 16:01:19
Zgadzam się z tym wpisem jako stała klientka wiele razy byłam świadkiem jak jedna z młodych "PAŃ" w bardzo nie miły sposób zwraca uwagi Panią które tam pracują jest arogancka dla klientów, poucza strofuje etc. Jak można być takim człowiekiem ta dziewczyna powinna poszukać pomocy u jakiegoś terapeuty który ja nauczy jak pracować miedzy ludźmi bo widać że została wypuszczona z jakiejś dżungli i nie potrafi odnaleźć się , tak nawet zwierząt się nie traktuje. Odkąd ta "panna" pojawiła się w tym sklepie nie chce się tam przychodzić nie ma już tak miłej atmosfery jaka była kiedyś dziewczyny zawsze uśmiechnięte chętnie pomagały porozmawiały aż miło było zaglądnąć tam a teraz grobowa cisza każdy jak w zegarku. Ludzie szanujcie pracowników bo o dobrych naprawdę ciężko.
4
Była pracownica 2016-06-03 11:22:22
Pracowsłam w merkurym w kętach oj dużo do opisywania chciałam ino dodać że wkońcu wszystkie sie zwolniły z 8 dziewcząt od poczatku zostały dwie to był mobing wmawianie czegoś co nie bylo prawda i ponirzanie na sklepie cyrki u nas się działy można by było w gazetach to opisać ze szczegułami odchodząc zvtego sklepu żałuję jednego że nie zmieszałam z błotem młodej gówniary agnieszki z andrychowa która przyjeżdzała do naszego sklepu i żądziła wredna pinda
5
Była pracownica 2 2016-06-03 15:27:15
Dokładnie zgadzam się z koleżanką powyżej , gówniara myśli ze pozjadała wszystkie rozumy a nie potrafi z ludzmi pracować myśli ze jak po znajomościach skoczyła na stanowisko to może ludzi tak traktować. Zapatrzona w siebie rozkapryszona dziewucha która życia jeszcze nie zna. Mam nadzieję że jej sielanka nie długo się skończy w tej firmie a w następnej spotka na swojej drodze jeszcze większą suk.... jaką ona jest i poczuje jak to jest być zle traktowanym!!!
11
Jolka 2016-07-26 19:58:24
Jestem a raczej byłam klientką sklepu w Kętach. Ceny kosmos, wcale a wcale nie adekwatne do jakości. Obsługa pod psem, zwłaszcza jak pojawi się kierownictwo, wtedy usmiechy gasną, Odechciewa się zakupów.. Atmosfera nie sprzyjajaca wyszukania czegoś ładnego, Człowiek najchetniej ucieka ze sklepu. Duchota, nie ma czym oddychać,
2
1 2016-07-27 19:48:29
witamja jako stala klientka chcialabym zapytac co sie stalo z tymi paniami dla ktorych sie tam chcialo isc?czy a wielmozna falszywa pani z duzym dupskiem kinga wreszcie wyciagnie ze swojego rzadzenia konsekwencje>?b jeszcze chwila i zostanie tam sama a ta swoja karolina.obie zadufane w sobie,myslace sobie nie wiem co,w jeden weekend nie bylo tej smiesznej pani kierownik weekendowej i zaraz inna atmosfera na sklepie.pomyslcie nad swoim postepowaniem
2
ojojoj 2016-07-28 09:41:57
Kto zna Marzene Cz z 16 i 17 przedszkola psycholog, pedagog, logopeda w Oswięcimiu ,niby taka wykształcona a gzdziła sie z moim męzem
2
Bejbs 2016-08-01 12:44:17
Ja znam ta pania ale co ma do tego to forum ?
ojojoj 2016-08-01 13:14:20
Ma tyle ze, im więcej osób się dowie tym lepiej ,a jeszcze lepiej gdyby doszło to do jej rodziny .Ona zniszczyła moja rodzine ja zniszcze jej
Może i faceci jak mi powiedziała na nią lecą bo niby atrakcyjna [ TO JEJ SŁOWA ZE ATRAKCYJNA }kobieta łatwa zawsze będzie dla facetów atrakcyjna ,ale na przyszłość wara od mojego męża,i od każdego zajętego PANA
A co do pytania to jestem ciekawa czy ma faceta i tak z czystym sumieniem go zdradzała
jeździła do Wrocławia spotkać sie z moim meżem zapraszała na weeken ,wiem ze ma córkę, co by jej powiedziała ,ten pan po niedzieli pojedzie do swojej rodziny ,może jeszcze kiedyś ten WUJEK przyjedzie
3
Była 2016-08-03 19:28:55
Nie rozumiem dziewczyn ,które godzą się na takie traktowanie ( Oświęcim, Kęty). Praca na zlecenie, bez urlopu, chorobowego. Na każde zawołanie ( dosłownie). Poniżanie na każdym kroku. Mile widziane donosicielstwo. Kumoterstwo. Na kierowniczych stanowiskach 3 blisko spokrewnione osoby Kinga, Karolina i Agnieszka. Chodzą jakby miały nasrane w majtkach, skrzywione, zero usmiechu i patrzą tylko komu dokopać. Dziewczyny pracujace tam bojąc się o swoje pare godz ( 8 zł na godz) donoszą na koleżanki. Dziewczyny na prawdę nie warto się tak zeszmacić. Poszukajcie innej pracy i pracujcie uczciwie bez donoszenia i z uśmiechem . Pracowałam 0,5 roku i mam dosyć.
3
dobry znajomy 2016-08-06 12:16:00
brak slow.katastrofa. sprawa nadaje sie do zbadania przez organa sledcz. zglosze to.
5
Dziendobryczesc 2016-08-12 11:15:56
Dzień Dobry,
Czas na moją opinię, bo jak czytam większość tych wypowiedzi to wprost nie mogę uwierzyć.
W szczególności komentarzy : " Co się stało z tymi Paniami ze sklepu w Kętach?"
Odpowiedz prosta - odeszły.
Nie rozumiem także wypowiedzi, że nowe Panie są smętne, patrzą na klientów jakby tylko chcieli coś ukraść. Bzdury. Jeśli ktoś chce znaleźć coś negatywnego w jakiejś kwestii - zawsze znajdzie. Negatywy zawsze się znajdą, a co lepsze negatywy łatwiej wypisać TYM BARDZIEJ ANONIMOWO, NA FORUM.
Jeśli którykolwiek klient, piszący tu na forum takie rzeczy ( średnio chce mi się w to wierzyć, że to klienci ale te kwestię zostawiam), na prawdę tak uważa , to niech przychodząc do sklepu powie wprost , że obsługa jest taka i taka, a nie wypisuje na forum takie rzeczy. Znam dziewczyny z aktualnego składu sklepu Merkury i uwierzcie , że złego słowa nie można powiedzieć. Wiele dziewczyn jest też nowych dopiero wdraża się w sprzedaż, obsługę klienta o takiej specyfice sklepu. Nie od razu Rzym zbudowano, każdy ma swoje początki, każdy się "oswaja" z danym środowiskiem. Dziewczyny są na prawdę pomocne, sympatyczne i aż mi smutno jak czytam te niektóre komentarze o "nowym składzie". Nie można od razu wyciągać pochopnych wniosków, oceniać po jednej czy dwóch stycznościach z osobą. Podkreślam, myślę, że to kwestia nabrania pewności siebie w nowej pracy i przyzwyczajenia.
Co do narzekania np. na ceny w sklepie.
Owszem, CENY NIE SĄ MAŁE, ale nie ukrywam, że nawet na nowym towarze można kupić rzeczy nowe bądź w idealnym stanie, które po sklepach są po 70-120 zł. Koszule z Zary, spodenki. Myślę, że nawet na przecenach w sklepie nie kupimy taniej. Na obniżce cen -50% i -75% większość rzeczy jest na prawdę opłacalnych, tym bardziej, że są w BARDZO DOBRYM STANIE - oczywiście są wyjątki, tak jak i ludzie, którzy przejdą 10 stojaków znajdą jedna rzecz roztarganą , jedną poplamioną i mówią, że TOWAR SYF. Chce też podkreślić, że większość roztargań powodują sami klienci, którzy ubierają coś niejednokrotnie na siłę, szarpną za coś, a nie wspomnę o Paniach wypudrowanych jak na Galę rozdań nagród Nike, że cały puder zostaje na białych, czarnych kołnierzykach bluzek, czasem nawet po całym ubraniu. Niejednokrotnie byłam światkiem takiej sytuacji, pretensji wręcz klientki, która nie umie zrozumieć, że takie zabrudzenie/roztarganie nie powstało wcześniej niż towar wyszedł na sklep i mimo, że się to tłumaczy, i tak obrywa się np. Pani przy kasie bądź Pani w przymierzalni. Również to NIE SKLEP WYCENIA TOWAR - towar przychodzi wyceniony. Panie w sklepie nie mogą zmienić cen.
Atmosfera w sklepie Merkury Panuje bardzo dobra, jestem tam bardzo często. Lubię ten sklep , Panie w nim oraz jakość towaru. Trzeba być też trochę wyrozumiałym i czasem dać komuś trochę więcej czasu na odnalezienie się .
Polecam to każdej osobie, piszącej takie obraźliwe rzeczy na ANONIMOWYM FORUM.
Pozdrawiam.

6
Byla pracownica 2 2016-08-30 22:53:16
Brawo brawo taką opinie może postawić tylko ktoś z kadry w tym SYFIE!!! Która klientka zna tyle szczegółów ??? Która aż tak broni tego miejsca? Ludzie błagam was , wystarczająca ilość ludzi wie co się dzieje na tych sklepach, widać to po tym jak szybko zmieniają się twarze , przychodzą i odchodzą bo nikt w takich warunkach długo nie będzie pracować. CHORY SYSTEM CHORA POLITYKA!!!
4
Bp 2016-08-31 21:38:39
Witam czytam wpisy i potwierdzam że jest w nich bardzo dużo prawdy. Miałam okazje popracować troche w tej firmie i to na trzech sklepach i mogę stwierdzić że na każdym jest tragedia
Bp 2016-08-31 22:02:33
Witam czytam wpisy i potwierdzam że jest w nich bardzo dużo prawdy. Miałam okazje popracować troche w tej firmie i to na trzech sklepach i mogę stwierdzić że na każdym jest tragedia
1
Bp 2016-08-31 22:05:08
Witam czytam wpisy i potwierdzam że jest w nich bardzo dużo prawdy. Miałam okazje popracować troche w tej firmie i to na trzech sklepach i mogę stwierdzić że na każdym jest tragedia
Bp 2016-08-31 22:12:16
Witam czytam wpisy i potwierdzam że jest w nich bardzo dużo prawdy. Miałam okazje popracować troche w tej firmie i to na trzech sklepach i mogę stwierdzić że na każdym jest tragedia
1
B 2016-08-31 22:14:16
Witam czytam wpisy i potwierdzam że jest w nich bardzo dużo prawdy. Miałam okazje popracować troche w tej firmie i to na trzech sklepach i mogę stwierdzić że na każdym jest tragedia
1
Poala 2016-09-09 22:03:05
Pracowałam przez okres wakacji. Co mogę powiedzieć? Smieszne umowy, wystawiane co miesiąc. Na umowie jest kwota 50 zł ( dosłownie pięćdziesiąt złotych) na miesiąc. Który urząd uwierzy w takie bzdury? Wielkie kablarstwo, Po trupach do celu. Uważajcie dziewczyny na Marzenę w sklepie w Kętach.
4
barmanka 2016-09-10 08:36:12
Ha wreszcie ktoś powiedział głośno co myśli o naszej Marzence.
Niby taka miła i grzeczna a za pazurkami brudno.
Piękny sklep. Piękny przekręt.
5
@ 2016-09-12 23:22:22
No wiadomo dlaczego Ona jeszcze tam pracuje bo takie jak Ona są nie do ruszenia Kingusia o kablary dba, gdyby była inna to by odeszła jak inne dziewczyny!
5
qqqq 2016-10-04 20:08:53
dokladnie tak jak w oswiecimiu nie do ruszenia jest Dorota.kabel nr 1 ,taki byl spokoj jak jej nie bylo to musiala wrocic i zas sie zaczelo.puknij sie w glowe glupia babo.kazdy ma cie dosc.patrzec na ciebie sie nie da i na ta twoja wstretna twarz,
3
aaaaa 2016-10-05 17:55:09
a jeszcze trzeba dodac ze dla niej kazdy klient to potencjalny zlodziej,szczegolnie mlodziez,chodzi po sklepie jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kazdy ma cie dosc tylko nikt ci tego w oczy nie powie,
3
o 2016-10-07 00:30:49
nie masz blizszych do obrazania ,ale wiedz ze karma wraca
qqqqq 2016-10-10 16:48:56
nikt nikogo nie obraza jak nie ma ku tetmu powodow,a to akurat nie jest obrazanie tylko stwierdzenie i npisanie tego jaka jestes ,jakbys byla normalnym czlowiekiem nikt y nic nie pisal a tak to odwazyla sie jedna napisac to co mysla wszystkie,a obrazasz to ty wszystkich po kolei.bo ty nie mozesz byc czlowiekiem tylko wszedzie wsadzisz no nwet tam gdzie cie byc nie powinno,moze bys sie wybrala na urlop i bylby spokoj.
1
qqqqq 2016-10-10 16:50:02
nikt nikogo nie obraza jak nie ma ku tetmu powodow,a to akurat nie jest obrazanie tylko stwierdzenie i npisanie tego jaka jestes ,jakbys byla normalnym czlowiekiem nikt y nic nie pisal a tak to odwazyla sie jedna napisac to co mysla wszystkie,a obrazasz to ty wszystkich po kolei.bo ty nie mozesz byc czlowiekiem tylko wszedzie wsadzisz no nwet tam gdzie cie byc nie powinno,moze bys sie wybrala na urlop i bylby spokoj.
1
llll 2016-10-13 17:12:17
dobrze tu ktos napisal KARMA WRACA,niech sie juz kingusia z karolinka i agnieszka boja, jak do nich wroci to co robia dla ludzi,bo wroci na pewno,
3
byla 2016-10-14 17:47:13
pracowalam w oswieimiu pol roku i z przykroscia musze stwierdzic ze to co tu jest napisane jest zgodne z pradwa,dodam jeszcze ze niby dbaja o klientow postawili stol z kawa ale nikt nie jest swiadomy ze za sciana myszy lataja,doslownie,warunki jakie sa na magazynie to zgroza,wszedzie kurz,stare koldry w ktorych zalegly sie myszy.jakby ludzie ten syf widzieli wiecej by nie przyszli,alergicy miejcie sie na bacznosci,pracownika nikt nie szanuje najwazniejsze aby wyrobic norme ,tylko w jakich warunkach?o tym kingusia nie pomysli.ona robi wszystko zeby byla sprzedaz,jakby mogla to by gowno z pod siebie sprzedala,wieszaki druciaki rece kalecza,towaru napchane ze nie da sie nic obejrzec,wystawki wolaja o pomste do nieba,!!!!!!!!!!!!!
1
Tolka 2016-10-20 16:18:19
Chcesz robić za 8 zł na godz? Zarobisz majątek. Bez ubezpieczenia i umowy
1
Była pracownica z Kęt 2016-10-22 10:26:37
Hahaha a to dobre. Zarobki adekwatne. No niestety, źle trafiłeś. Zarobić dobrze to możesz... ale najwyżej zjebkę od Kingi.
Nie rozumiem Was ludziska czytacie komentarze aktualne i te wcześniejsze i nic z nich nie rozumiecie? Czarno na białym macie tu warunki pracy. Liczycie na dobre warunki pracy to szukajcie gdzie indziej. Tu dorobić się można garba i depresji. Nie bez przyczyny jest tyle negatywnych komentarzy ludzi ktorzy mieli "przyjemnosc" tu pracować. Pozytywne mogą być chyba tylko od tych którzy pną się po szczeblach kariery rugajac innych. Ale przeciez każdy może spróbować sam. Będzie potem więcej świadków wiarygodnych w sądzie ;)
NICK 2016-10-22 22:59:48
ŻENADA,
wciskają towar, kobieta na kasie nachalnie nalega na wypełnienie kupnu konkursowego. Byłam tam pierwszy i ostatni raz (Kęty)
1
Mańka 2016-10-24 10:35:56
Mańka
Ja bym nie przesadzała z tym "wciskaniem" Mnie to po prostu śmieszy jak wychodzi babka z przymierzalni i ledwo oddycha bo kiecka o dwa rozmiary za mała a szwy ledwo trzymają a obsługa wpada w zachwyt jak pięknie wygląda i jaki sobie dobrała "wyszczuplający" krój- to jest żenada.
Moja rada - pracuje tam jedna fajna babka , zawsze fajnie ubrana i naprawdę potrafi doradzić, jak coś w nieodpowiednim rozmiarze to szczerze powie i potrafi coś doradzić. Niestety ja bardzo rzadko ją tam - a widuje a szkoda.
2
Mańka 2016-10-24 10:46:48
Ja bym nie przesadzała z tym wciskaniem.Mnie to po prostu śmieszy jak wychodzi babka z przymierzalni w kiecce o dwa rozmiary za małej gdzie szwy ledwo trzymają a obsługa wpada w zachwyt jak piękne wygląda i jaki sobie krój "wyszczuplający" dobrała.
Moja rada - pracuje tam tam jedna babka - zawsze fajnie ubrana , sympatyczna i szczera jak coś za małe to powie i doradzi coś innego , niestety rzadko ja tam widuje a szkoda.
Co do wciskania to się nie dajcie , obsługa pewnie ma premie od sprzedaż więc zachwalają a Wy kupujecie kolejny nietrafiony ciuch , który będzie zalegał w szafie.
2
staly klient 2016-11-03 16:37:15
dzien dobry,czytam te wszystkie opinie i z przykroscia musze stwierdzic ze wszystko co tu jest napisane jest zgodne z prawda,jestem stalym klientem i od jakiegos czasu obserwuje zachowanie pan w sklepie w oswiecimiu,i tak jak tu pisza pani kinga jest do klienta dobra az czasem jest to smieszne to co robi jak zachwala towar,chociaz czasem nie jest to adekwatne do faktu,do towaru jaki jest,bo ceny sa kolosalne a towar sredniej jakosci,jesli chodzi o obsluge w sklepie to najlepsze panie jakie byly gdzies juz jakis czas temu ze sklepu zniknely,co bardzo negatywnie wplynelo na sklep, na zakupy,bo teraz nawet nie ma na kogo liczyc w doradzaniu,w doborze ubioru,stylizacji.teraz nawet nie zawsze sie chce jechac na zakupy,
2
Zostaw swoją opinię o Vivexpol - Oświęcim
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vivexpol