Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o mota engil polska sa

zdjecie uzytkownika
panczo - 2012-03-04 18:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdzie sa moje pieniadze za styczyn!
zdjecie uzytkownika
Globalnie - 2012-03-05 16:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę się nie martwić na pewno będą ;)
zdjecie uzytkownika
tomi - 2012-03-07 18:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a wie ktos może ile płacą operatorom np. walca?
zdjecie uzytkownika
tom - 2012-03-07 18:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sporo , podobno dorzucają do tego pół świniaka a jak komuś będzie mało to dostanie jeszcze po RYJU ( od prosiaka oczywiście).
zdjecie uzytkownika
tomi - 2012-03-08 11:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dzięki za wyczerpującą odpowiedz naprawde pomogłes
zdjecie uzytkownika
Polek - 2012-03-10 14:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno mają być podwyżki od 1 kwietnia o 15% w skali roku + premie za co 3 miesiące dla najlepszych pracowników wyróżniających się wysoką mocą przerobową firmy, więc chłopy warto się starać.
zdjecie uzytkownika
motto - 2012-03-15 18:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno na S8 większość kierowców i operatorów się zwolniła. No teraz ormo (byłe psy na etacie w mocie :-)) chytać się roboty, macie pole do popisu. Byłoby git, ale nie za 1500 PLN.... i jeszcze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na byłych zomoli ....tfu...BYE
zdjecie uzytkownika
dupek - 2012-03-29 21:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownikom morze lepiej lub gorzej ale placa ale przewoznik to kasy nie oglonda ani w terminie ani poterminie
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2012-04-03 14:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nic dziwnego ze się zwalniają jak w Lubartowie rzadzi p.Bryk a nie dyrektor, ciekawe co Kraków na to powie? nie omieszkam poinformować bo to jest przegięcie zeby łajza gnebila pozadnych ludzi
zdjecie uzytkownika
nikodem - 2012-04-04 21:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w mota jest jeszcze sporo roboty tylko że ludzie sami odchodzą i kadra nie chce dawać podwyżek więc już sytuacja sie kwasi
zdjecie uzytkownika
szalony - 2012-04-04 21:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda zarobki sie kwaszą jak ogórki w słoiku istna porazka poprostu przyjmują ludzi za 11 zł brutto porazka normalnie kwas
zdjecie uzytkownika
asasa - 2012-04-16 12:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mota była porzadną firmą ale za duzo biurokracji jest......nie ma już żadnych premi w tej firmie nawet delegacje zabrali i obiady chcieli by zeby robić za te same pieniadze w delegacji. co na miejscu!!!! podwyszki jak daja to 26 groszy albo 7 groszy i raz na 5 lat jest podwyszka tylko sami sie ośmieszają
zdjecie uzytkownika
bryk - 2012-04-29 23:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma sama na swoje życzenie się wykończy,nie szanują ludzi którzy są dobrymi fachowcami i nie motywują ich finansowo a co zatym idzie pracują ludzie którzy chcą trochę pokombinować a o budowie nie maja pojęcia.Brak premi relokacyjnych i obiady z resztek po weselach ,brak spójności i zgrania pracowników,każdy sobie rzepkę skrobie ale nie długo.
zdjecie uzytkownika
bogu - 2012-05-19 14:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
syf syf i jeszcze raz syf. jeszcze rok i firma sama się rozleci. to co się dzieje na górze to istny kabaret. kierownicy nie maja zielonego pojęcia o robocie. NIE POLECAM TEJ FIRMY!!! a ja już szukam czegoś innego. tu nie ma przyszłości...
zdjecie uzytkownika
nr.1 - 2012-05-24 16:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś było super delegacje,premie uznaniowe,premie miesięczne,obiady w miarę zjadalne,transport do miejsca zamieszkania,bony na święta itp. Chciało się pracować........ Ale teraz to jest syf,gnój i trzymanie operatorów i kierowców pod batem,żeby pracowali jak woły po 12 i więcej godzin za psie grosze,a kadra się chusta za ich pięniądze. Oni mają firmowe samochody,telefony,bilety na rożne rekreacje takie jak baseny,wycieczki itp.A ty jak i najlepiej żywić się samemu bo to jedzenie które dają to lepiej świnia zjada.Mieszkanie na kwaterach to 6,8 osób w pokojach na 20m2 w łożkach piętrowych.Jednym słowem nie poleciłbym tej firmy teraz najwiekszemu wrogowi,jest c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nia!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
lucky - 2012-05-24 16:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za to że dbasz o sprzęt,samochód,robisz w porównaniu do innych dużo więcej kursów żeby robota szła do przodu,jesteś lubiany i ogólnie szanowany jako bardzo dobry driver przez kierownika,majstrów,kolegów z fachu -dostajesz odgórne wypowiedzenie za przepracowane 6lat bez podania przyczyny. I to jest OK?......to jest prawdziwe c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwo i tyle mam do napisania,bo nie chcę się poniżać z przekleństwami bo szkoda słów.Niech to będzie ostrzeżenie dla innych.
zdjecie uzytkownika
operator - 2012-07-11 21:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nas w kraśniku kierowca/operator w firmach drogowych dostaje 9-11zł brutto i musimy tyrać bo nie ma gdzie pójść..
zdjecie uzytkownika
operator - 2012-07-11 21:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
można pójść do prywaciarza na koparke albo patelnie za 14zł na reke tylko 6mieś w roku
zdjecie uzytkownika
dfgdfvdcgdf - 2012-08-10 14:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
za 12 godzin pracy ze wszystkimi sobotami 1900 zlotych do kieszeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wstyd jak mota engil polska sajakich mało gnebia czlowieka ile sie da pelno poganiaczy(majstrów) ktorzy pytaja lopaciarza jak zrobic robote a uwarzaja sie za wielkich panow ,nie jeden dostal w ryj! u prywaciarza sa lepsze warunki niz w mocie,tam ludzie pracuja za psi grosz. Mota-Engil Caritas Polska!!!!
zdjecie uzytkownika
byłem tam - 2013-01-25 20:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nr.1 - 2012-05-24 16:19:33

kiedyś było super delegacje,premie uznaniowe,premie miesięczne,obiady w miarę zjadalne,transport do miejsca zamieszkania,bony na święta itp. Chciało się pracować........ Ale teraz to jestmota engil polska sa operatorów i kierowców pod batem,żeby pracowali jak woły po 12 i więcej godzin za psie grosze,a kadra się chusta za ich pięniądze. Oni mają firmowe samochody,telefony,bilety na rożne rekreacje takie jak baseny,wycieczki itp.A ty jak i najlepiej żywić się samemu bo to jedzenie które dają to lepiej świnia zjada.Mieszkanie na kwaterach to 6,8 osób w pokojach na 20m2 w łożkach piętrowych.Jednym słowem nie poleciłbym tej firmy teraz najwiekszemu wrogowi,jest c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nia!!!!!!!!!!!!!!!!!
święte słowa
zdjecie uzytkownika
wkurzony - 2013-02-06 12:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kierowcom może płacą ale jak coś im wykonasz to po wystawieniu faktury mija termin i po terminie mają ponad 60 dni spóźnienia jak stracili płynność finansową to won z Polski swoim kierowcom i robotnikom tak bo sami w bagnie nie będą robić
zdjecie uzytkownika
kris - 2013-03-17 10:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firmy nie polecam. zła atmosfera, nie płacą hurtownikom w terminie,pozniej sa problemy z materiałami na budowie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-03-25 11:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dziadostwo panowie traktuja ludzi jak smieci chca tylko zeby robota szla do przodu nie wazne jakim kosztem po 12-15 godz za psie pieniadze soboty wszystkie jeszcze chcieli by niedziele i świeta zeby człowiek siedzial na budowie a sami woza tylki w samochodach a w sobote go w pracy nie zobaczysz!!!! na budowie niczego sie nie da doprosic mimo szczerych checi trzeba dźwigac ciezkie szalunki zbrojenie deski bo dzwigu nie ma a jak jest to musi byc w 5 miejscach na raz
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-24 15:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akurat co do płatności to bym nie krzyczał tak głośno hurra! Nam, sk..syny nie płacą już od 2 miesięcy! I telefony żadne nie działają!
zdjecie uzytkownika
zamotany - 2013-07-10 18:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na jakiej zasadzie zatrudniają w mota engil polska? czy jest szansa dostać umowę pracę? potrzebuję takowej..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mota engil polska sa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x