Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o mota engil polska sa

zdjecie uzytkownika
panczo - 2012-03-04 18:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdzie sa moje pieniadze za styczyn!
zdjecie uzytkownika
Globalnie - 2012-03-05 16:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę się nie martwić na pewno będą ;)
zdjecie uzytkownika
tomi - 2012-03-07 18:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a wie ktos może ile płacą operatorom np. walca?
zdjecie uzytkownika
tom - 2012-03-07 18:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sporo , podobno dorzucają do tego pół świniaka a jak komuś będzie mało to dostanie jeszcze po RYJU ( od prosiaka oczywiście).
zdjecie uzytkownika
tomi - 2012-03-08 11:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dzięki za wyczerpującą odpowiedz naprawde pomogłes
zdjecie uzytkownika
Polek - 2012-03-10 14:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno mają być podwyżki od 1 kwietnia o 15% w skali roku + premie za co 3 miesiące dla najlepszych pracowników wyróżniających się wysoką mocą przerobową firmy, więc chłopy warto się starać.
zdjecie uzytkownika
motto - 2012-03-15 18:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno na S8 większość kierowców i operatorów się zwolniła. No teraz ormo (byłe psy na etacie w mocie :-)) chytać się roboty, macie pole do popisu. Byłoby git, ale nie za 1500 PLN.... i jeszcze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na byłych zomoli ....tfu...BYE
zdjecie uzytkownika
dupek - 2012-03-29 21:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownikom morze lepiej lub gorzej ale placa ale przewoznik to kasy nie oglonda ani w terminie ani poterminie
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2012-04-03 14:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nic dziwnego ze się zwalniają jak w Lubartowie rzadzi p.Bryk a nie dyrektor, ciekawe co Kraków na to powie? nie omieszkam poinformować bo to jest przegięcie zeby łajza gnebila pozadnych ludzi
zdjecie uzytkownika
nikodem - 2012-04-04 21:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w mota jest jeszcze sporo roboty tylko że ludzie sami odchodzą i kadra nie chce dawać podwyżek więc już sytuacja sie kwasi
zdjecie uzytkownika
szalony - 2012-04-04 21:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda zarobki sie kwaszą jak ogórki w słoiku istna porazka poprostu przyjmują ludzi za 11 zł brutto porazka normalnie kwas
zdjecie uzytkownika
asasa - 2012-04-16 12:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mota była porzadną firmą ale za duzo biurokracji jest......nie ma już żadnych premi w tej firmie nawet delegacje zabrali i obiady chcieli by zeby robić za te same pieniadze w delegacji. co na miejscu!!!! podwyszki jak daja to 26 groszy albo 7 groszy i raz na 5 lat jest podwyszka tylko sami sie ośmieszają
zdjecie uzytkownika
bryk - 2012-04-29 23:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma sama na swoje życzenie się wykończy,nie szanują ludzi którzy są dobrymi fachowcami i nie motywują ich finansowo a co zatym idzie pracują ludzie którzy chcą trochę pokombinować a o budowie nie maja pojęcia.Brak premi relokacyjnych i obiady z resztek po weselach ,brak spójności i zgrania pracowników,każdy sobie rzepkę skrobie ale nie długo.
zdjecie uzytkownika
bogu - 2012-05-19 14:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
syf syf i jeszcze raz syf. jeszcze rok i firma sama się rozleci. to co się dzieje na górze to istny kabaret. kierownicy nie maja zielonego pojęcia o robocie. NIE POLECAM TEJ FIRMY!!! a ja już szukam czegoś innego. tu nie ma przyszłości...
zdjecie uzytkownika
nr.1 - 2012-05-24 16:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś było super delegacje,premie uznaniowe,premie miesięczne,obiady w miarę zjadalne,transport do miejsca zamieszkania,bony na święta itp. Chciało się pracować........ Ale teraz to jest syf,gnój i trzymanie operatorów i kierowców pod batem,żeby pracowali jak woły po 12 i więcej godzin za psie grosze,a kadra się chusta za ich pięniądze. Oni mają firmowe samochody,telefony,bilety na rożne rekreacje takie jak baseny,wycieczki itp.A ty jak i najlepiej żywić się samemu bo to jedzenie które dają to lepiej świnia zjada.Mieszkanie na kwaterach to 6,8 osób w pokojach na 20m2 w łożkach piętrowych.Jednym słowem nie poleciłbym tej firmy teraz najwiekszemu wrogowi,jest c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nia!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
lucky - 2012-05-24 16:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za to że dbasz o sprzęt,samochód,robisz w porównaniu do innych dużo więcej kursów żeby robota szła do przodu,jesteś lubiany i ogólnie szanowany jako bardzo dobry driver przez kierownika,majstrów,kolegów z fachu -dostajesz odgórne wypowiedzenie za przepracowane 6lat bez podania przyczyny. I to jest OK?......to jest prawdziwe c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwo i tyle mam do napisania,bo nie chcę się poniżać z przekleństwami bo szkoda słów.Niech to będzie ostrzeżenie dla innych.
zdjecie uzytkownika
operator - 2012-07-11 21:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nas w kraśniku kierowca/operator w firmach drogowych dostaje 9-11zł brutto i musimy tyrać bo nie ma gdzie pójść..
zdjecie uzytkownika
operator - 2012-07-11 21:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
można pójść do prywaciarza na koparke albo patelnie za 14zł na reke tylko 6mieś w roku
zdjecie uzytkownika
dfgdfvdcgdf - 2012-08-10 14:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
za 12 godzin pracy ze wszystkimi sobotami 1900 zlotych do kieszeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wstyd jak mota engil polska sajakich mało gnebia czlowieka ile sie da pelno poganiaczy(majstrów) ktorzy pytaja lopaciarza jak zrobic robote a uwarzaja sie za wielkich panow ,nie jeden dostal w ryj! u prywaciarza sa lepsze warunki niz w mocie,tam ludzie pracuja za psi grosz. Mota-Engil Caritas Polska!!!!
zdjecie uzytkownika
byłem tam - 2013-01-25 20:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nr.1 - 2012-05-24 16:19:33

kiedyś było super delegacje,premie uznaniowe,premie miesięczne,obiady w miarę zjadalne,transport do miejsca zamieszkania,bony na święta itp. Chciało się pracować........ Ale teraz to jestmota engil polska sa operatorów i kierowców pod batem,żeby pracowali jak woły po 12 i więcej godzin za psie grosze,a kadra się chusta za ich pięniądze. Oni mają firmowe samochody,telefony,bilety na rożne rekreacje takie jak baseny,wycieczki itp.A ty jak i najlepiej żywić się samemu bo to jedzenie które dają to lepiej świnia zjada.Mieszkanie na kwaterach to 6,8 osób w pokojach na 20m2 w łożkach piętrowych.Jednym słowem nie poleciłbym tej firmy teraz najwiekszemu wrogowi,jest c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nia!!!!!!!!!!!!!!!!!
święte słowa
zdjecie uzytkownika
wkurzony - 2013-02-06 12:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kierowcom może płacą ale jak coś im wykonasz to po wystawieniu faktury mija termin i po terminie mają ponad 60 dni spóźnienia jak stracili płynność finansową to won z Polski swoim kierowcom i robotnikom tak bo sami w bagnie nie będą robić
zdjecie uzytkownika
kris - 2013-03-17 10:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firmy nie polecam. zła atmosfera, nie płacą hurtownikom w terminie,pozniej sa problemy z materiałami na budowie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-03-25 11:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dziadostwo panowie traktuja ludzi jak smieci chca tylko zeby robota szla do przodu nie wazne jakim kosztem po 12-15 godz za psie pieniadze soboty wszystkie jeszcze chcieli by niedziele i świeta zeby człowiek siedzial na budowie a sami woza tylki w samochodach a w sobote go w pracy nie zobaczysz!!!! na budowie niczego sie nie da doprosic mimo szczerych checi trzeba dźwigac ciezkie szalunki zbrojenie deski bo dzwigu nie ma a jak jest to musi byc w 5 miejscach na raz
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-24 15:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akurat co do płatności to bym nie krzyczał tak głośno hurra! Nam, sk..syny nie płacą już od 2 miesięcy! I telefony żadne nie działają!
zdjecie uzytkownika
zamotany - 2013-07-10 18:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na jakiej zasadzie zatrudniają w mota engil polska? czy jest szansa dostać umowę pracę? potrzebuję takowej..
zdjecie uzytkownika
mota oj mota - 2013-09-10 14:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A ciekawe co by się mogło stać, kiedy MY POLACY popłynęlibyśmy kiedyś do Portugalii???
Czy byłaby druga Samosierra...tak jak u ich sąsiadów Hiszpanów?
Z własnego doświadczenia wiem, że ogólnie POLSKI PRACOWNIK jest dla nich jak potencjalna szmata, którą należałoby w możliwie największym stopniu zwyrzymać...
W tym miejscu najgorsze jest to, że niektórzy nepotyczni polacy im tu doradzają i pomagają...
Konkwistadorzy... - sami przypłynęli - niech sami odpłyną.
Nie są oni Polsce potrzebni.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-17 21:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolega zadał dobre pytanie, czy jest szansa na umowę o pracę w mota engil? mało teraz firm, które dają umowę z socjalem..
zdjecie uzytkownika
kasa - 2013-10-08 12:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Firma na poziomie;). Wystawiasz fakturę, mija 30 dni i co i nic. Dzwonisz na infolinie, automat przełącza Cię między działami i zoonk, nikt nie odbiera, zdobywasz bezpośrednie numery, nikt nie odbiera, dzwonisz to kierownictwa księgowości, nikt nie odbiera, a kasy nie ma.
Zlecają, wymagają a nie płacą.
Ciekawe czy nie zapłacone faktury wciągają w rozliczenie, gdzie Skarbówka?, małym przedsiębiorcom nie odpuszczą, a za dużych się nie biorą, bo to dużo papierów by coś znaleźć.
Polska kraj uczciwych ludzi i dbających o jednostki urzędników.
Ehhh....
zdjecie uzytkownika
Majster - 2013-10-09 06:29:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kasa: pracownicy wystawiają fakturę? To znaczy że jesteście zatrudnieni w mota przez własną działalność gospodarczą?
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2013-10-10 13:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Ta firma to jakiś żart. Odbyłem rozmowę kwalifikacyjną w oddziale Tczew na stanowisko Kierownika Robót, po czym w trakcie rozmowy okazało się, że nie mogą mi dać od razu takiego stanowiska, bo się nie znamy, bo za krótko pracuję w branży (tzn. około 4 lat - posiadam uprawnienia do kierowania robotami bez ograniczeń), więc zaproponowano mi na początku stanowisko Inżyniera Budowy. Myślę sobie, ok, niech będzie, chociaż już w tym momencie zapaliła mi się czerwona lampka, że coś jest nie tak, bo kto na poczekaniu zmienia i ustala wcześniej ogłoszone stanowisko do obsadzenia. Po ustaleniu wszelkich szczegółów związanych z zakresem obowiązków i oczekiwaniami co do mojej osoby zaczęliśmy rozmowę o zarobkach i padła kwota...3000 zł...brutto. Kiedy zacząłem się pytać, czy poza tym mogę liczyć na jakieś dodatki, tzn. w postaci premii lub dodatku za nadgodziny (chyba naturalne jest wypracowywanie nadgodzin w przypadku pracy na budowie), osoba rekrutująca się zaśmiała i stwierdziła, że chyba żartuję i odpowiedź brzmiała oczywiście "nie", a poza tym, jak to określiła "zadaję za dużo pytań". Dodam jeszcze, że, kiedy padło pytanie o moje oczekiwania finansowe, zaproponowałem kwotę 5000 zł brutto (na tym poziomie były moje zarobki na stanowisku Majstra u poprzednich pracodawców). W tym momencie mnie zatkało. Również na samochód służbowy na dojazdy do i z pracy, a także poruszanie się po budowie się nie należał. Jak to gość powiedział: "Jakoś będziemy musieli ten problem rozwiązać, będziesz jeździł z kierownikiem budowy albo z kimś, kto akurat będzie jechał w kierunku twojego zamieszkania...". Hmm, bez komentarza. Generalnie koleś przeprowadzający rekrutację bardzo arogancki, niemiły, pozbawiony jakichkolwiek manier i ogłady prostak, gbur i bufon. Rozmowa przypominała bardziej coś w rodzaju przymusowego wcielenia mota engil polska sa a nie inteligentną i na poziomie wymianę zdań przez osoby bądź co bądź o podobnym wykształceniu i kwalifikacjach. Ostatecznie grzecznie podziękowałem za zaproszenie, żeby nie zrównać się poziomem z "Panem Rekruterem" i stwierdziłem, że szkoda mojego czasu i energii na ten cały kabaret. Taka jest moja historia związana z Motą.
zdjecie uzytkownika
kobieta - 2013-11-07 23:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
chcę się odnieść do wszystkich wypowiedzi które aż przykro czytać. chodzi mi o traktowanie polaków. wyznam ze zwiazałam sie z portugalczykiem z tej firmy i jestem zdziwiona opiniami polaków. myślałam ze to poządna firma!!! mój partner zarabia 14tys.zł miesiecznie,ma opłacony pokój 1os. i do tego przygotowane obiady przez osobistego kucharza i samochod do dyspozycji.czyli pełen luks. wychodzi na to ze ta firma dobrze traktuje tylko swoich rodaków!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Znam ich - 2013-11-09 03:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Znam to firmę mota engil można powiedzieć od potrzewki przepracowałem tam 10 lat i jedno co mogę powiedzieć to wszystko prawda co tu ludzie piszą pozatym ze to jeszcze nie jest cala prawda poniewasz wszyscy o wszystkim nie wiedza ale fakt jest taki NIE POLECAM!!!! Mało tego przestrzegam i podrawiam.
zdjecie uzytkownika
Global - 2013-11-20 09:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
UWAGA __ MOTA NIE PŁACI PODWYKONAWCOM_ ZROBIĆ ZRÓB A O PIENIądze nie masz się gdzie upomnieć
zdjecie uzytkownika
MOTA PRACOWNIK - 2013-12-21 13:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
PRACUJE JUŻ TROCHE W MOCIE I WSZYSTKICH PRZESTRZEGAM PRZED ZATRUDNIENIEM NISKIE ZAROBKI UCINANIE DODATKÓW WIECZNE PROBLEMY Z DOJAZDAMI I NOCLEGI JAK DLA BYDŁA MASAKRA NAWET OBIADY LUDZIOM ZABRALI A TYRALI PO 12-14 GODZIN I MOTOWSKIE PSY(BYLI ORMOWCY)TRAKTUJĄ KIEROWCÓW I OPERATORÓW JAK ZŁODZIEJI. LUDZIE NIE ZATRUDNIAJCIE SIĘ TUTAJ!!!!JAK ZNAJDE LEPSZĄ FIRME TO BEZ ZASTANOWIENIA UCIEKAM Z MOTY.
zdjecie uzytkownika
colonel - 2014-01-07 09:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zalegają z płatnościami dla podwykonawców. Nie polecam współpracy!
zdjecie uzytkownika
kara mota - 2014-01-28 12:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [lucky - 2012-05-24 16:43:47]:
Zgadzam się z tą opinią.
Jeśli jesteś w tej firmie ponadprzeciętnym pracownikiem,to szybko stracisz pracę - (usunięte przez administratora) Region Lubartów jest pod tym względem ciemniejszy niż dwunasta w nocy, dlatego nie polecam nikomu pracy w tej firmie, a zwłaszcza w tym regionie.
zdjecie uzytkownika
Podwykonawca - 2014-02-10 14:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zgadzam się z opiniami innych, tylko wymagają a w ogóle nie płacą podwykonawcom. Nie jest to firma z którą można pracować, obiecują złote góry, do działu płatności w ogóle nie idzie się dodzwonić, na e-maile nie odpisują, ale my im tego nie darujemy, każdy chce żyć i po to pracuje. Może wreszcie ruszy kogoś sumienie z firmy Mota Engil jak przeczytają te komentarze. LUDZIE NIGDY WIĘCEJ WSPÓŁPRACY Z TAKĄ FIRMĄ!!!
zdjecie uzytkownika
internet - 2014-02-25 15:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszam do zapoznania się z opiniami na temat tej firmy(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pszczółka maja - 2014-02-27 12:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pszczółka maja sobie lata i wyraża opinie????
Ja myślę, że CHYBA NIE, BO BEZ POWODU nikt by ich nie pisał.
zdjecie uzytkownika
paul - 2014-03-07 17:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powody zawsze są, niektórzy je napisali, a inni po prostu nie polecają mota engil, może to konkurencja, czy coś.
zdjecie uzytkownika
złotowka - 2014-03-10 11:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jest wcześniej, czy później każda złotówka zostanie wytłumaczona
zdjecie uzytkownika
NIEZALEŻNY - 2014-03-10 15:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [złotowka - 2014-03-10 11:24:12]:
Dzięki WAM POLACY Z II KORPUSU !!!
POWSTANIE W-W TO NASZ HORROR W PORÓWNANIU Z TYM CO WY NIE DOŚWIADCZYLI - DLA WAS BAJKA !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
sorry pomyłka - 2014-03-10 22:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIEZALEŻNY - 2014-03-10 15:21:11]:
Sorry!!! pomyłka stron,
odpowiedź na temat,ale nie na tej stronie.
zdjecie uzytkownika
Adi - 2014-04-01 20:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie przesadzajcie i nie wkładajcie wszystkich do jednego wora. Ja pracowałem w mocie przez 3 lata, półtora roku na kontrakcie i półtora w biurze. Było różnie, na początku super, fajna atmosfera, zawsze kasa na koncie 8-10 każdego miesiąca, przyszedł kryzys w budwnictwie, każda firma miała problemy, jedni polegli, inni się utrzymali. Mota działa dalej, przeszli kryzys i z tego co wiem to jest coraz lepiej, także ja nie mam przykrych wspomnień i jak komuś chce się pracować to niech sam najpierw spróbuje.
zdjecie uzytkownika
łobuz - 2014-04-01 22:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słuchajcie, Adi trochę ma rację , ja też pracowałem 2 lata w mocie, i powiem tak nie wiem jak w innych budowlanych , zawsze miałem wypłate na czas, a teraz jak sie ma kredyt i pewność ze masz na koncie co miesiąc to jest dobre.
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-04-07 14:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobra Panowie, napisaliście, że warto pracować w mota, pracowaliście kilka lat, ale z tego co wyczytałem to już nie pracujecie, ciekawe czemu.
zdjecie uzytkownika
WOJTAS445 - 2014-04-07 19:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [łobuz - 2014-04-01 22:51:13]:
Witam...fajnie było w mocie...ale zawsze wszystko co dobrw..szybko sie kończy...:)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Podobnie jak przedmówca uważam, że nie warto pracować jako Administrator Kontraktu w Mota-Engil. Składanych jest dużo obietnic, które nie zostają spełniane. Podczas upominania się o nie, pracownik jest stale przekonywany, że "już niedługo to nastąpi" albo "teraz jest to niestety niemożliwe". Przełożony trudny we współpracy, obsesyjnie podkreślający swoją przynależność do "kultury korporacyjnej", nie czujący żadnych sentymentów do swoich pracowników.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Adi - 2014-04-08 20:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ano temu kolego, że nie pracuje się w jednej firmie po kilkanaście lat jak to było dawniej.. Ja zmieniłem miejsce zamieszkania i tym samym prace w podobnej firmie co Mota i powiem szczerze, że różnicy wielkiej nie widze, tu też jest dobrze ale dobra atmosfera z Moty się już chyba nigdzie nie powtórzy.
zdjecie uzytkownika
RUCH OBURZONYCH RZECZPOSPOLITEJ POLSKIEJ - 2014-04-09 12:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Mota-Engil jest to firma nieodpowiedzialna, nierzetelna, można nazwać firma "oszust". Piszę to z całą konsekwencją. Każdy termin płatności dla nich nic nie znaczy, można powiedzieć "zapłatę za wykonaną pracę trzeba wydzierać im z pyska". Uważam, że czas skończyć z tą firmą i jej oszustem na terenie Polski i całej Europy. Jest to firma, która wykończyła bardzo dużo firm podwykonawczych i czas by ta firma zniknęła z mapy firm działających na terenie Polski. Dlatego zwracam się do wszystkich podwykonawców i przedsiębiorców, którzy zostali oszukani prze firmę Mota-Engil by zgłaszali mailowo, a także korespondencyjnie wiadomości o niezapłaconych fakturach, a także o faktach, które są Państwu znane, jakie wykonuje ta firma w stosunku do innych firm polskich. Czas skończyć ze śmiesznymi, zagranicznymi firmami, które dokonują oszustwa na terenie Polski. Oczekuję od Państwa szerokich wiadomości na temat tej firmy i procedery oszustwa jakie dokonują, ponieważ chcę zgłosić zawiadomienie o przestępstwie do Prokuratury Generalnej, dotyczącej działalności tej formy na terenie Polski. Ponadto informuję Państwa, że jestem na etapie zbierania informacji o wszystkich firmach zagranicznych, przede wszystkim hiszpańskich, portugalskich, które swoją nierzetelności i nieuczciwością dokonują oszustw na terenie Polski. Czekam na odpowiedź. (usunięte przez administratora)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie mota engil polska sa!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mota engil polska sa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert