Tracz Investments Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o Tracz Investments Sp. z o.o.

przcownik 2016-11-01 19:56
Dobra wypłata, stała praca, robota przez cały rok, umowa.

Polecam.
1
Pracuj 2016-11-02 11:18
jeśli robota jest przez cały rok to super, jak się z nimi najlepiej kontaktować? Ja już mam dosyć skakania po firmach
2
stały 2016-11-03 11:58
Polecam, dobre warunki pracy, z pewnością jeśli będzie taka możliwość długo tu popracuję
2
:) 2016-11-05 20:02
tak trzymać! ode mnie 6 gwiazdek!
2
Gotów 2016-11-09 19:31
Po rozmowie rekrutacyjnej zapowiada sie wszystko okey. Rozpoczynam prace - dam znac co i jak na budoie
1
Pracownik 2016-11-13 21:03
Pracuje od dobrych kilku miesięcy. Zawsze może być lepiej, ale nie mam powodów do narzekań. Praca jest stała, a to jest najważniejsze
1
gotów 2016-11-18 16:36
Wszystko w porządku, polecam!
2
Pracownik 2016-11-24 07:17
Odpowiedziałem u nich na ogłoszenie bo szukałem pracy za granica. Pracuje w Niemczech, stawka jest naprawdę przyzwoita, praca w porządku. Polecam
2
pyt 2016-11-27 18:35
Pracownik a czym się dokładnie zajmujesz?
1
Pracownik 2016-12-03 12:30
Jestem instalatorem w hipermarktach
1
? 2017-01-02 18:13
Powiezcie mi gdzie teraz mozna zalapac jakes robote u nich
1
Max 2017-01-05 22:43
Wiesz co ja pracuje w niemczech. maja robote i w niemczech i w polsce. pogadaj w biurze. Pzdr
1
de 2017-01-26 15:18
Polecam, wszystko w najlepszym porządku, robota jest, kasa się zgadza. Robimy
1
z 2017-01-31 06:13
jest jakas rekrutacja tera?
1
obecny 2017-02-13 19:02
Tak, na ostatnim zebraniu mówili o warszawie, jaworznie, legnicy i niemcach. Spróbuj zadzwonić do biura
1
budowlany 2017-02-26 21:16
Polecam, konkretna robota za konkretną kasę.
1
kn 2017-03-07 21:21
ogromny plus za pomoc i zrozumienie gdy znalazłem się w potrzebie. Dziękuję K.
1
del 2017-03-15 23:18
Pracuję u nich w Niemczech jako murarz, transport ok, sprzęt ok, nocleg ok. Bez powodu do narzekań na chwilę obecną
1
może nowy 2017-03-21 19:22
Pytanie do Was - czy na praktyki lub od razu po szkole są szanse się załapać?
1
marek 2017-03-23 16:35
jako pomocnik z pewnością tak - po przyuczeniu i nauczeniu się roboty będziesz mógł próbować jako fachowiec
1
mk 2017-03-31 01:54
Ja pracuję w tej firmie od dobrych kilku miesięcy i w porównaniu do poprzednich szefów naprawdę nie narzekam.
1
a 2017-04-20 17:09
Wykończenia Niemcy - wszystka gra!
1
nowy 2017-04-28 01:33
Możecie mi napisać jaka teraz jest robota u nich?
1
del 2017-04-28 18:16
Polska Niemcy Belgia i chyba Austria - w biurze powiedzą Ci kogo dokładnie potrzebują. Ze znajomością niemieckiego biorą praktycznie każdego
1
dex 2017-05-07 20:02
dokładnie, najlepiej zapytać u źródła
Antek 2017-05-14 01:21
Różana 5/2 Jaworzno
Jimmy 2017-05-25 10:18
Witam, podziwiam wasze opinie o tej firmie tutaj ta firma istnieje niecałe 2 lata na rynku chodz pisze ze ma 25 letnie doswiadczenie załosne naprawde. A jesli chodzi o kwestie pieniedzy to poprostu brak słow aczkolwiek sad pracy rozwiaze problem gwarantuje i osztrzegam nie dajcie sie nabic w butelke. naprawde nie polecam tej firmy oszutow zatrudniaja duza ilosc ukraincow, Dlaczego nie polakow ? O to jest pytanie. Pozdrawiam
1
Pracownik 2017-05-26 22:01
Jimmy z tego co widzę to firma pisze że tworzą ją specjaliści posiadający 25 letnie doświadczenie, a nie że istnieje 25 lat. Ja pracuję nie od wczoraj i zgadza się, są spóźnienia, ale nigdy nie doszło do sytuacji, by mi czegoś nie wypłacili. Co do ukraińców - nie widzisz co się dzieje w europie? Otwórz oczy
2
baude 2017-05-26 22:25
Jimmy nie uwierzysz - Niemcy, jest nas połowa polaków i połowa ukraińców. Kasa 10-go od szefostwa na miejscu albo bezpośrednio do inwestora. piszesz negatywy na zlecenie albo celowo chcesz zaszkodzić firmie licząc, że ktoś uwierzy w twoje bzdury
3
polak 2017-06-19 20:29
to się zgadza. u mnie też byli ludzie w stylu godziny lecą jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Przyjechali odebrać robotę a to co miało być zrobione w kilka dni robili miesiąc. Ot i stąd się biorą problemy.
1
polak 2017-06-19 20:40
a firma jedyne nad czym może popracować to to, żebym kasę miał zawsze 10-go, te kilka dni nie robi różnicy, ale 10 to zawsze 10. Taka mała uwaga, żeby było nad czym pracować ;)
2
autor 2017-06-26 19:07
polecam tego pracodawcę!
1
nick 2017-07-01 02:29
Zawsze można się dogadać, stawiają zarówno na doświadczonych fachowców, jak i na młode ambitne osoby
1
praktykant 2017-07-02 22:25
byłem u nich na praktykach, fajni ludzie, można sie dużo nauczyć, po szkole z pewnością się u nich pojawię
1
:) 2017-07-04 16:45
Fajna atmosfera, kompetentni pracownicy, Pozdrawiam Pana Kierownika ;)
Nowy 2017-07-05 20:57
prowadzą dalej rekrutację?
prac 2017-07-06 13:27
tak stale potrzebują ludzi do pracy
1
kato 2017-07-06 20:02
polecam każdemu komu zależy na stałej robocie i możliwości dorobienia na wyjazdach
1
Obecny 2017-07-10 07:38
Solidny pracodawca, praca cały rok bez przerw, z pewnością godni zainteresowania!
2
Konkret 2017-07-11 00:44
Wiecie, jest podobnie jak w innych firmach prywatnych, czyli szybkie tempo pracy i obowiązków bardzo dużo. Moje zarobki jednak są dużo lepsze tu niż poprzednio, a i pracuję 8:00-16:00. Tak jest przynajmniej w moim przypadku...
2
Pracownik 2017-07-11 09:20
Atmosfera pracy jest dużo lepsza niż w mojej poprzedniej pracy.
2
P 2017-07-11 17:27
Dziwne, ze nikt nie pisze ze prezes nie raz niezle by oberwal za to, ze nigdy placi na czas ;p Miesiąc w miesiąc to samo i w dniu wyplaty nigdy go nie ma albo jest bardzo zajety :p
Kierownik 2017-07-12 22:57
Może dlatego nikt nie pisze, bo inni rozumieją realia budowlane i wiedzą, że bez protokołu nie ma wypłaty? Może Panie P. wziąłbyś się do pracy i pracował na tyle rzetelnie, żeby wypłaty były 1-go, a dla Ciebie prymusa nawet 30-go przed czasem? Skoro masz problem z płaceniem na czas to może przejdziemy na rozliczanie się za wykonaną pracę, bądź może znajdziesz sobie innego, idealnego pracodawcę? Myślisz, że nie widzimy osób, które pracę traktują jako: „godzinki lecą”? Tego chyba komentować nie trzeba: "prezes nie raz niezle by oberwał”, to już wystarczająco świadczy o Tobie, a "w dniu wyplaty nigdy go nie ma albo jest bardzo zajety” - czy kiedykolwiek, gdy umówiłeś się na spotkanie to Ci odmówił? Bardzo Cię proszę nie opowiadaj herezji.

Do zobaczenia na budowie.
2
ukr 2017-07-12 23:02
Polecam, dobra firma, dobra praca
2
Zadowolony 2017-07-15 14:07
Podpisuje się, konkretni ludzie, warto!
tadx 2017-07-15 21:53
nic dodac nic ujac
1
Nick 2017-07-18 17:57
Jak dla ciebie 3 dni spóźnienia to problem to się zwolnij
1
łajzy 2017-07-19 19:39
dokładnie - pozrawiam wszystkich panów typu „godzinki lecą” ze skwaszonymi minami przy odbiorze zrobionej roboty
1
nikoś 2017-07-20 14:08
Polecam ludzi od tracza, w biurze mogłoby jeszcze iść trochę sprawniej i było by wszystko git
1
budowlany 2017-07-24 02:13
jest w porządku, stała robota, umowa, składki. Jest ok
1
Zostaw swoją opinię o Tracz Investments Sp. z o.o. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tracz Investments Sp. z o.o.