Tracz Investments Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o Tracz Investments Sp. z o.o.

Jimmy 2017-05-25 10:18
Witam, podziwiam wasze opinie o tej firmie tutaj ta firma istnieje niecałe 2 lata na rynku chodz pisze ze ma 25 letnie doswiadczenie załosne naprawde. A jesli chodzi o kwestie pieniedzy to poprostu brak słow aczkolwiek sad pracy rozwiaze problem gwarantuje i osztrzegam nie dajcie sie nabic w butelke. naprawde nie polecam tej firmy oszutow zatrudniaja duza ilosc ukraincow, Dlaczego nie polakow ? O to jest pytanie. Pozdrawiam
6
Pracownik 2017-05-26 22:01
Jimmy z tego co widzę to firma pisze że tworzą ją specjaliści posiadający 25 letnie doświadczenie, a nie że istnieje 25 lat. Ja pracuję nie od wczoraj i zgadza się, są spóźnienia, ale nigdy nie doszło do sytuacji, by mi czegoś nie wypłacili. Co do ukraińców - nie widzisz co się dzieje w europie? Otwórz oczy
2
baude 2017-05-26 22:25
Jimmy nie uwierzysz - Niemcy, jest nas połowa polaków i połowa ukraińców. Kasa 10-go od szefostwa na miejscu albo bezpośrednio do inwestora. piszesz negatywy na zlecenie albo celowo chcesz zaszkodzić firmie licząc, że ktoś uwierzy w twoje bzdury
3
polak 2017-06-19 20:29
to się zgadza. u mnie też byli ludzie w stylu godziny lecą jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Przyjechali odebrać robotę a to co miało być zrobione w kilka dni robili miesiąc. Ot i stąd się biorą problemy.
1
polak 2017-06-19 20:40
a firma jedyne nad czym może popracować to to, żebym kasę miał zawsze 10-go, te kilka dni nie robi różnicy, ale 10 to zawsze 10. Taka mała uwaga, żeby było nad czym pracować ;)
2
autor 2017-06-26 19:07
polecam tego pracodawcę!
1
nick 2017-07-01 02:29
Zawsze można się dogadać, stawiają zarówno na doświadczonych fachowców, jak i na młode ambitne osoby
1
praktykant 2017-07-02 22:25
byłem u nich na praktykach, fajni ludzie, można sie dużo nauczyć, po szkole z pewnością się u nich pojawię
1
:) 2017-07-04 16:45
Fajna atmosfera, kompetentni pracownicy, Pozdrawiam Pana Kierownika ;)
Nowy 2017-07-05 20:57
prowadzą dalej rekrutację?
prac 2017-07-06 13:27
tak stale potrzebują ludzi do pracy
1
kato 2017-07-06 20:02
polecam każdemu komu zależy na stałej robocie i możliwości dorobienia na wyjazdach
1
Obecny 2017-07-10 07:38
Solidny pracodawca, praca cały rok bez przerw, z pewnością godni zainteresowania!
2
Konkret 2017-07-11 00:44
Wiecie, jest podobnie jak w innych firmach prywatnych, czyli szybkie tempo pracy i obowiązków bardzo dużo. Moje zarobki jednak są dużo lepsze tu niż poprzednio, a i pracuję 8:00-16:00. Tak jest przynajmniej w moim przypadku...
2
Pracownik 2017-07-11 09:20
Atmosfera pracy jest dużo lepsza niż w mojej poprzedniej pracy.
2
P 2017-07-11 17:27
Dziwne, ze nikt nie pisze ze prezes nie raz niezle by oberwal za to, ze nigdy placi na czas ;p Miesiąc w miesiąc to samo i w dniu wyplaty nigdy go nie ma albo jest bardzo zajety :p
1
Kierownik 2017-07-12 22:57
Może dlatego nikt nie pisze, bo inni rozumieją realia budowlane i wiedzą, że bez protokołu nie ma wypłaty? Może Panie P. wziąłbyś się do pracy i pracował na tyle rzetelnie, żeby wypłaty były 1-go, a dla Ciebie prymusa nawet 30-go przed czasem? Skoro masz problem z płaceniem na czas to może przejdziemy na rozliczanie się za wykonaną pracę, bądź może znajdziesz sobie innego, idealnego pracodawcę? Myślisz, że nie widzimy osób, które pracę traktują jako: „godzinki lecą”? Tego chyba komentować nie trzeba: "prezes nie raz niezle by oberwał”, to już wystarczająco świadczy o Tobie, a "w dniu wyplaty nigdy go nie ma albo jest bardzo zajety” - czy kiedykolwiek, gdy umówiłeś się na spotkanie to Ci odmówił? Bardzo Cię proszę nie opowiadaj herezji.

Do zobaczenia na budowie.
3
ukr 2017-07-12 23:02
Polecam, dobra firma, dobra praca
2
Zadowolony 2017-07-15 14:07
Podpisuje się, konkretni ludzie, warto!
tadx 2017-07-15 21:53
nic dodac nic ujac
2
Nick 2017-07-18 17:57
Jak dla ciebie 3 dni spóźnienia to problem to się zwolnij
1
łajzy 2017-07-19 19:39
dokładnie - pozrawiam wszystkich panów typu „godzinki lecą” ze skwaszonymi minami przy odbiorze zrobionej roboty
3
nikoś 2017-07-20 14:08
Polecam ludzi od tracza, w biurze mogłoby jeszcze iść trochę sprawniej i było by wszystko git
2
budowlany 2017-07-24 02:13
jest w porządku, stała robota, umowa, składki. Jest ok
2
Agata 2017-07-26 11:22
@Kierownik, czasami zdarzają się małe opóźnienia jak w większości ale mam nadzieję, że sytuacja już jest opanowana ? Czy wśród pracowników jest osoba która pracuje jako cieśla? W poprzednich wpisach padały zapytania o to stanowisko, obecnie też prowadzony jest nabór w Tracz Investments Sp. z o.o. , móże ktoś z was zna szczegóły umowy?
Tracz Investments 2017-07-28 11:11
Dzień Dobry!

Kłamstwo to twierdzenie przez Pana fachowości oraz rzetelności pracy. Panowie pojechali do pracy na terenie Niemiec w charakterze podwykonawcy. Z naszej strony załatwiliśmy wszelkie niezbędne formalności w postaci:

1. Legalnego pobytu w Niemczech - mimo, iż taki obowiązek ciąży na Panu.
2. Zgłoszenia Panów do pracy na terenie inwestycji u Inwestora.
3. Pomogliśmy znaleźć nocleg w niskiej cenie - mimo, iż taki obowiązek ciąży na Panu.
4. Oferowaliśmy zapewnienie samochodu, narzędzi oraz ubrań roboczych.

Spóźnili się Panowie na plac budowy kilka godzin, po czym nie podjęliście pracy i wróciliście do Polski, na miejscu oczekiwaliście obecności naszego Przedstawiciela - nikt nie będzie na Panów oczekiwał kilka godzin. Jako, iż nie podjęliście pracy (do czego się zobowiązaliście) Inwestor nałożył na nas kary umowne. Wina za nie przystąpienie do pracy leży po Panów stronie, dlatego też zostali Panowie obciążeni karami umownymi.
2
uczciwy 2017-07-28 15:20
tka się składa, że byłem przy rozmowie z Wami i potwierdzam, że to co napisałeś to kompletne brednie. Dostaliście więcej niż powinniście, naprawdę dobrą stawkę, a jedyne co zrobiliście to zawaliliście kontrakt. WSTYD!
3
Normalny 2017-08-03 08:36
Firma porządna, dba o podwykonawców jak i pracowników, ale sam słyszałem historie z niektórymi partaczami i nie rozumiem czemu się ktoś dziwi skoro nastukał ponoć w 9 osób po 250h/mc a stan zero domu jednorodzinnego robi 3 miesiące. Ludzie ogarnijcie się to nie jest fundacja!
2
Wyk 2017-08-07 19:17
Czyste zasady, wiadomo do jakiej roboty się idzie, osoba kontaktowa zawsze pod telefonem polecam
2
Nick 2017-08-09 07:55
Jak się pracuje a nie leży to problemów brak
2
klient 2017-08-10 22:10
Polecam ich, konkretna firma i konkretni słowni fachowcy
4
Budowniczy 2017-08-18 17:51
Współpraca układa się bardzo dobrze, jak do tej pory nie mam zastrzeżeń
3
pozytywny 2017-08-22 02:56
potwierdzam słowa budowniczego, co najważniejsze zawsze można usiąść i się dogadać a tak nie wszędzie jest
4
Z 2017-08-26 10:17
Śmiechu warte.
1
firma 2017-08-26 23:02
Współpracuje z nimi już jakiś czas, praca jest stała, z jednej roboty idziemy od razu na drugą, jak narazie powodów do narzekań brak
2
kier 2017-08-27 20:43
komentarz człowieka na poziomie. Szkoda gadać
2
pracownik 2017-08-29 02:07
pracuje po raz kolejny w niemczech, wszystko ok, polecam
3
ok 2017-08-30 18:38
to jak ja, jest nas kilku polakow i kilku ukraincow, najwazniejsze ze niemiec jest normalny i da sie dogadac. w holandii traktowali mnie jak smiecia, tu jest naprawde na poziomie
3
j. 2017-09-01 18:44
Na przestrzeni czasu zmieniło się naprawdę dużo i to na dobre. Widać, że firma idzie w dobrym kierunku. Można polecić!
3
ok! 2017-09-04 22:54
Byłem dziś, rozmawiałem, kciuk w górę!
2
prac 2017-09-05 20:14
z tego co mi wiadomo to Prezes nie ma już motocykla, a jak cię to boli to może jimm kup sobie również? Żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska?
2
??? 2017-09-05 20:44
Zauważyłem właśnie na FB wpis, że rozpoczynają budowę w Częstochowie. Wie ktoś może z pracowników, czy nie potrzebują tam ludzi?
2
ekipa 2017-09-05 23:23
żal mi cie durniu
2
normalny 2017-09-06 00:07
Wiesz co, nie zgadzam się z Twoją wypowiedzią i nie ruzmiem w czym masz problem. Pracuje u nich nie od wczoraj i widzę, że firma poprawia błędy, nie bawi się już m.in. we „wszystkopotrafiących” pośredników, którzy zamiast nam dać do pracy fachowców przysyłali ukraińskich amatorów byle by zarobić, inwestuje w sprzęt, stworzyła całkowicie nowy system pracy, każda budowa jest ułożona jak trzeba, a jeśli coś zepsułeś i nie dostałeś kasy to się po prostu przyznaj i napraw swój błąd a nie wypisuj brednie w internecie. Nie spotkałem się z sytuacją, w której po pozytywnie zakończonej budowie ktoś nie otrzymał pieniędzy. Powodzenia!
3
normalny 2017-09-07 09:25
nie mam na imię Mateusz, zgaduj dalej. "Banda oszustów i naciągaczy” - oczywiście nie chodzi o kasę tylko o cukierki :)
2
Tracz Investmets 2017-09-07 11:42
Dzień dobry,

Tak, poszukujemy pracowników budowlanych do Częstochowy. Prosimy o kontakt pod adresem: biuro@traczinvestments.pl lub pod numerem telefonu: 570 333 904.
1
Pracownik 2017-09-07 12:06
Anonimowo opinie może pisać każdy, nawet ktoś kto z firmą nie ma i nie miał nigdy nic wspólnego. Zazdrość? Tępota? Jeżeli pracowałeś w tej firmie to idź się dogadać, a jak masz problem ze sobą to idź do psychiatry, a nie wypisujesz pierdoły, nie trzymające się kupy wypowiedzi i oszczerstwa.
Jak ktoś zna się na pracy którą wykonuje, a nie udaje, że się zna to nie ma żadnych problemów, ani z wynagrodzeniem, ani ze znalezieniem dobrej pracy. Jak ktoś nic nie umie to później siedzi przed kompem i tworzy.... , bo nikt go nie chce zatrudnić. Jakbyś się uczył a nie udawał ze się uczysz to Twoje życie tez wyglądało by lepiej.

4
klientka 2017-09-15 06:25
miałam ostatnio spotkanie z panami z firmy, fajni młodzi ludzie, mają wiedzę, zaangażowaniee, podpowiedzą różne możliwości budowy, jak narazie jestem zadowolona
2
Wkurzona mamuśka 2017-09-18 17:12
No panowie tak was czytam i czytam no ja tam nie pracuje ale mój mąż i tak się pytam gdzie k...... Jest kasa no gdzie
Adrian 2017-09-19 11:37
"Wkurzona mamuśko" skontaktuj się proszę bezpośrednio z biurem i wyjaśnij temat. Tak będzie dla Ciebie najlepiej.
Zostaw swoją opinię o Tracz Investments Sp. z o.o. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tracz Investments Sp. z o.o.