Tracz Investments Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o Tracz Investments Sp. z o.o.

Prac. 2016-06-21 23:56
Poślizg zdarzył się raz, jak w piątek wypadł 10, pieniądze dostaliśmy po weekendzie. Generalnie jak na tą branże to nie ma nawet o czym mówić
Prac. 2016-06-30 18:20
Generalnie tak. Ja wiem, że stale szukają pracowników, nawet dziś w pracy słyszałem o możliwości wyjazdu do belgii i monachium. Co chwilę słyszę, że gdzieś mają kolejne roboty. Dużo robót mają w niemczech. W polsce chwytają coraz większe inwestycje. Jak się pracuje to nie ma co się martwić o rotację
Prac. 2016-07-02 08:35
Zadzwoń bezpośrednio do biura, numer jest na stronie. Tak będzie najprościej
Gość 2016-07-11 21:07
nie widzę powiązania
Gość 2016-07-11 21:22
Ja również
Gość 2016-07-11 22:20
Relacje miedzy pracownikami sa bardzo dobre co nie zmienia faktu ze realizacje pracy tej firmy sa bardzo kiepskie.
Były pracownik 2016-07-12 11:31
Wyglada to tak że ludzie chca pracowac i pracuja dobrze niestety szefostwo nie wywiązuje sie ze swoich obowiązków chcesz mozesz sam sprawdzić. Zatrudnij sie i sam oceń. Ja nie polecem tej firmy
Gość 2016-07-12 12:02
Umowa zlecenie co kwartał
cvhg 2016-07-12 23:27
@ były pracownik, czyli generalnie jest tam harówka według ciebie? zastanawiam sie nad zatrudnieniem, znaczy chciałąm sie zastanowić, tylko ofert brak
Antek 2016-07-13 10:05
Mam dziwne wrażenie że ktoś się stara te firme wybielic. Na każdą negatywną opinię natychmiast wskakuje odpowiedz z szukaniem ciezko ofert pracy ktorych podobno brak. To forum jest po to abyśmy mogli się dowiedzieć prawdy nie tracąc czasu (usunięte przez administratora)
Antek 2016-07-13 11:43
Dziś bylem z towarem na budowie i popytalem o tą firme. Ludzie mówią że nie dobrze się tam dzieje. (usunięte przez administratora)
Gość 2016-07-13 12:22
"Byłem z towarem i popytałem" ludzi. Dobry żart. Może wskażesz adres?
szukający 2016-07-13 13:45
To trochę to rzeczywiście niedokładne @Antek "nie dobrze się tam dzieje" ale co się dzieje, chciałbym wiedzieć?
Gość 2016-07-15 21:30
Dobra firma do pierwszej wyplaty
1
Janek 2016-07-27 13:00
Pracowałem w tej firmie. Wszystko było ok, zarobki dobre. Gdyby nie dojazd 2 godziny do pracy to bym dalej tam pracowal. Raz sie spóźnili, ale jeden dzien to tez nie tragedia.
2
Zbyś 2016-07-28 20:47
Pracuję w Traczu już dobre parę miesięcy i nie narzekam. Jak znasz się na robocie, robisz swoje, nie lecisz w kulki to jest wszystko ok. Przerabiałem parę cwaniaków i wiem o czym mówie
2
nick 2016-09-01 19:50
Kamil co Ci szkodzi przyjść do firmy i pogadać? Idziesz na łatwiznę chcesz od innych chwalenia się zarobkami. ludzie pracują, to znaczy że płaca jest na normalnym poziomie. Przynajmniej ja nie narzekam.
1
www 2016-09-12 18:29
Firma ma z tygodnia na tydzień coraz więcej roboty, ciagle kogoś szukają. Może nie pracuje długo bo od kilku miesięcy ale nie mam się do czego przyczepić. Wręcz mogę polecić jeśli ktoś chce załapać coś stałego i zna się na robocie
1
B 2016-10-02 18:10
Nabór prowadzą stale, nie tylko do Katowic. Co do zarobków - nie będziesz zawiedziony
pra 2016-10-04 23:12
a gdzie takie ogłoszenia można wyszukać? na jakiś portalach? jak to jest?
1
pracownik 2016-10-17 12:53
Polecam tę firme, solidny pracodawca w budownictwie
1
pracownik 2016-10-19 21:52
głównie południowa polska + niemcy
przcownik 2016-11-01 19:56
Dobra wypłata, stała praca, robota przez cały rok, umowa.

Polecam.
Pracuj 2016-11-02 11:18
jeśli robota jest przez cały rok to super, jak się z nimi najlepiej kontaktować? Ja już mam dosyć skakania po firmach
1
stały 2016-11-03 11:58
Polecam, dobre warunki pracy, z pewnością jeśli będzie taka możliwość długo tu popracuję
1
:) 2016-11-05 20:02
tak trzymać! ode mnie 6 gwiazdek!
1
Gotów 2016-11-09 19:31
Po rozmowie rekrutacyjnej zapowiada sie wszystko okey. Rozpoczynam prace - dam znac co i jak na budoie
Pracownik 2016-11-13 21:03
Pracuje od dobrych kilku miesięcy. Zawsze może być lepiej, ale nie mam powodów do narzekań. Praca jest stała, a to jest najważniejsze
gotów 2016-11-18 16:36
Wszystko w porządku, polecam!
1
Pracownik 2016-11-24 07:17
Odpowiedziałem u nich na ogłoszenie bo szukałem pracy za granica. Pracuje w Niemczech, stawka jest naprawdę przyzwoita, praca w porządku. Polecam
1
pyt 2016-11-27 18:35
Pracownik a czym się dokładnie zajmujesz?
Pracownik 2016-12-03 12:30
Jestem instalatorem w hipermarktach
? 2017-01-02 18:13
Powiezcie mi gdzie teraz mozna zalapac jakes robote u nich
Max 2017-01-05 22:43
Wiesz co ja pracuje w niemczech. maja robote i w niemczech i w polsce. pogadaj w biurze. Pzdr
de 2017-01-26 15:18
Polecam, wszystko w najlepszym porządku, robota jest, kasa się zgadza. Robimy
z 2017-01-31 06:13
jest jakas rekrutacja tera?
obecny 2017-02-13 19:02
Tak, na ostatnim zebraniu mówili o warszawie, jaworznie, legnicy i niemcach. Spróbuj zadzwonić do biura
1
budowlany 2017-02-26 21:16
Polecam, konkretna robota za konkretną kasę.
1
kn 2017-03-07 21:21
ogromny plus za pomoc i zrozumienie gdy znalazłem się w potrzebie. Dziękuję K.
1
del 2017-03-15 23:18
Pracuję u nich w Niemczech jako murarz, transport ok, sprzęt ok, nocleg ok. Bez powodu do narzekań na chwilę obecną
1
może nowy 2017-03-21 19:22
Pytanie do Was - czy na praktyki lub od razu po szkole są szanse się załapać?
marek 2017-03-23 16:35
jako pomocnik z pewnością tak - po przyuczeniu i nauczeniu się roboty będziesz mógł próbować jako fachowiec
mk 2017-03-31 01:54
Ja pracuję w tej firmie od dobrych kilku miesięcy i w porównaniu do poprzednich szefów naprawdę nie narzekam.
a 2017-04-20 17:09
Wykończenia Niemcy - wszystka gra!
nowy 2017-04-28 01:33
Możecie mi napisać jaka teraz jest robota u nich?
del 2017-04-28 18:16
Polska Niemcy Belgia i chyba Austria - w biurze powiedzą Ci kogo dokładnie potrzebują. Ze znajomością niemieckiego biorą praktycznie każdego
dex 2017-05-07 20:02
dokładnie, najlepiej zapytać u źródła
Antek 2017-05-14 01:21
Różana 5/2 Jaworzno
Jimmy 2017-05-25 10:16
Witam, podziwiam wasze opinie o tej firmie tutaj ta firma istnieje niecałe 2 lata na rynku chodz pisze ze ma 25 letnie doswiadczenie załosne naprawde. A jesli chodzi o kwestie pieniedzy to poprostu brak słow aczkolwiek sad pracy rozwiaze problem gwarantuje i osztrzegam nie dajcie sie nabic w butelke. naprawde nie polecam tej firmy oszutow zatrudniaja duza ilosc ukraincow, Dlaczego nie polakow ? O to jest pytanie. Pozdrawiam
Jimmy 2017-05-25 10:18
Witam, podziwiam wasze opinie o tej firmie tutaj ta firma istnieje niecałe 2 lata na rynku chodz pisze ze ma 25 letnie doswiadczenie załosne naprawde. A jesli chodzi o kwestie pieniedzy to poprostu brak słow aczkolwiek sad pracy rozwiaze problem gwarantuje i osztrzegam nie dajcie sie nabic w butelke. naprawde nie polecam tej firmy oszutow zatrudniaja duza ilosc ukraincow, Dlaczego nie polakow ? O to jest pytanie. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Tracz Investments Sp. z o.o. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tracz Investments Sp. z o.o.