brak logo

PKP Energetyka

Warszawa

Opinie o PKP Energetyka

mPKPe 2013-08-09 15:22:22
Witam,

Programy stażowe raczej przez jakieś duże projekty jak: Grasz o Staż, Akademia Energii.

Pozdrawiam
2
pkp 2013-11-24 14:31:10
zapytajcie ilu ludzi pracuje w centrali na których trzeba pracować
2
Elektormonter 2013-12-20 14:25:42
JA robię od ponad roku na pociągu sieciowym PKP energetyki zarabiam 1550zł z świątecznymi itp. Przez rok który tam pracuje potrawie więcej niż nie jeden pracownik który robi tam 20-30 lat i który zarabia 2 razy tyle co ja za podawanie kluczy itp. Niedługo kończy mi się umowa i myślę czy się nie zwolnić...
2
pracownik 2014-10-02 15:29:47
ja bym tam nawet CV nie złożył...
2
PRACA 2014-10-07 11:15:06

Firma z branży energetycznej zajmująca się produkcją energii elektrycznej oraz sprzedażą i wdrażaniem rozwiązań energetycznych dla przedsiębiorstw i klientów indywidualnych chętnie nawiąże współpracę z Grupami Sprzedażowymi, Managerami z zespołem, Przedstawicielami Handlowymi
Jeżeli posiadasz doświadczenie w sprzedaży oraz zbudowany zespół handlowców, pomysł na jego budowę , chęci do pracy w terenie? Zgłoś się do Nas, a przedstawimy Tobie naszą ofertę.
Proponujemy najwyższe stawki na rynku(podstawa, prowizje, auto od pierwszego dnia pracy), pomoc ze strony firmy, szkolenia i wsparcie doświadczonych handlowców. Zainteresowane osoby bardzo proszę o przesłanie kontaktu na adres mail: kariera@ecentrumhr.pl tak abyśmy mogli skontaktować się i przedstawić więcej szczegółów.
W przypadku braku zainteresowania rekrutacją, proszę o przekazanie tej wiadomości/maila osobom potencjalnie zainteresowanym lub przekazanie ewentualnych rekomendacji.
1234 2014-11-11 12:20:37
Pracuje w tej firmie i powiem jedno...po kilku latach jestem wypalony zawodowo. Uklady, ukladziki, zatrudnianie po koleżeńsku itp itd. Ogólnie to firma która musi się rozsypać. Ilość zarządu w centrali i ich szalone pomysły i priorytet - tabelki i programy za miliony na które spółki nie stać, muszą skutkować upadkiem tego molocha na drewnianych nogach.
Jestem ciekaw kto pozwolił na takie rozbuchanie zarządu (Centrali - czyli to co nie przynosi zysku.)
Dużo by mozna było pisać na temat tej firmy ale najgorsze jest to że kilka lat temu była to ciekawa praca gdzie każdy dzień przynosił coś nowego a teraz każdy dzień przynosi nowe nerwy i głupie pomysły zarządzających.
Powinien się jakiś Urząd Kontroli zająć tą firmą bo kombinacje idą już od stołka Naczelnika aż do Centrali!!!!
6
Monter Słotwiny 2014-11-24 15:56:45
Polecam wszystkim pracę w sieciowym na PKP Energetyka Słotwiny pracuje tu już trzeci miesiąc i jestem zadowolony zarabiam 1700zł na rękę plus dochodzą delegacje z 1000zł to wyciągnie się koło 3.000tys czasem jak weekendy i nocki wliczą a nawet więcej fakt praca ciężka ale warto pracuje sie dwa tygodnie w całym miesiacu potem odbiory i znowu delegacja warto teraz się dowiadywac bo sporo kolejarzy idzie na emeryture i sie etaty beda zwalniac no i jeszcze jedno dają umowę na cały rok.
bllllleeee 2014-12-01 17:15:20
Firma PKP Energetyka szuka nowych pracowników, pojawiło się właśnie ogłoszenie że szukają ludzi do pracy. Nie wiem jak wy, ale ja uważam że oferta godna zainteresowania. Co wy na to? Greenelektro Autoryzowany Partner PKP Energetyka w związku z rozbudową sieci sprzedaży poszukuje kandydatów na...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5648859?keywords=&region=
1
Realista 2014-12-03 11:58:57
Pracuję w tej firmie 16 lat i jest to moja nie pierwsza firma. Mogę przekazać tym wszystkim, którzy mówią,że jest zła - nie przesadzajcie. Są jeszcze dużo gorsze firmy. Jeśli ktoś zaczął pracę w tej firmie to raczej nie powinien krytykować tylko spróbować dostosować się i coś osiągnąć. Jest to możliwe tylko nie w ciągu krótkiego czasu . Trzeba dłużej poznawać, przechodzić kursy, zdobywać uprawnienia i chcieć awansować, gdy nadarzy się taka okazja. Owszem, jak w każdej firmie, jest grupa menedżerów, którzy przez swoją pozycję nie szanują podwładnych i wydaje im się, że są nieomylni. Pomimo deklaracji Kierownictwa firmy, że dba o pracowników i walczy z mobbingiem tak naprawdę to udaje się, że tego zjawiska nie ma. Na szczęście na dole są normalni ludzie z którymi można bez większego stresu pracować. Poza tym reszta jest wzorowo rozwiązana. Wszystkie należne świadczenia wobec pracowników są w terminie realizowane i nie zdarzyło się przez tyle lat aby ktoś mówił, że nie ma pieniędzy na wypłaty. Polecam wszystkim, którzy chcą mieć stabilną pracę. Może nie z wygórowanymi płacami ale za to pewną.
4
Stefan 2014-12-05 13:23:31
Panie Realista - jeśli to nie tajemnica to napisz na jakim stanowisku pracujesz i gdzie. Skoro tak zachwalasz tą firmę to musi być tego jakiś powód. Nie wierzę żebyś po 16 latach był dalej na niskim stanowisku. A jeśli tak to gdzie są tacy normalni ludzie, którzy w dzisiejszej pracy nie spieszą się, nie denerwują wszechobecną głupotą i szkolnymi błędami w zarządzaniu ?
anakonda 2015-01-06 16:16:11
cześć klips, widzę że mamy tą samą sytuację. też muszę z powodów osobistych szuka znaleźć nowego pracodawcę a słyszałam że PKP Energetyka mają najlepszą obecnie rekomendację w tej branży na rynku jako pracodawca. teraz więc szukam jakiś informacji o potrzebach kadrowych tej firmy albo jakichkolwiek newsów o aktualnych rekrutacjach. jest takie miejsce?
bluszcz 2015-03-07 17:38:05
hej, mam pytanie czy zarobki oraz warunki pracy dla przedstawiciela handlowego PKP ENergetyka w Siedlcach oraz w Warszawie znacznie się różnią czy też raczej można powiedzieć iż są porównywalne ? mam opcje pracować w obu miejscach choć zdecydowanie bliżej mi do Siedlec stąd właśnie moje pytanie ....
dzadzi 2015-03-22 22:57:07
PKP Energetyka to praca nie tylko w Warszawie i Siedlcach, oprócz tych ofert pracy teraz możecie znaleźć również prace w takich miastach jak Kielce, Łódź, Katowice i Wrocław. Wybór jest duży i chyba skorzystam z ich oferty pracy. Nie powiem gdzie żeby nie robić sobie konkurencji ale za to Wy mi powiecie na jakie wynagrodzenie mogę liczyć na stanowisku Specjalisty Elektromontera ?
J23 2015-04-19 15:18:49
Firma dość stabilna. Zarobki niestety nie należą do zbyt wygórowanych. Na awans raczej nie ma co liczyć - standard w firmach państwowych. Pracownicy są dość mocno dociążeni pracą, ale mimo wszystko jest to stabilna firma i wypłaty są zawsze na czas. Generalnie atmosfera jest dość dobra poza Pomorskim Regionem Sprzedaży w Szczecinie. Tam dzieją się dziwne rzeczy, ciągła rotacja pracowników. Panuje tam "nieomylny", despotyczny i chamski kierownik. Stosuje mocny mobbing, ciągle zastrasza z byle powodu podległych pracowników (wystarczy mieć minimalnie odmienne zdanie), a w rzeczywistości nie ma pojęcia o sprzedaży. W tym miejscu, jako przedstawiciel handlowy, nikt się nie "dorobi" - nie ma się wolnej ręki, wszystko narzuca kierownik (a nie ma pojęcia - w rzeczywistości tylko utrudnia pracę i narzuca sposób działania wbrew zasadom sprzedaży); dodatkowo zabiera Klientów pracownikom i przypisuje sobie. Wszyscy są zastraszeni, bo kierownik ciągle zasłania się dyrektorem, który dał mu niby wolną rękę we wszystkim. W tym regionie wszyscy się boją, tym bardziej, że kierownik często opowiada o swoich zażyłych stosunkach z dyrekcją i zarządem, częstych spotkaniach, m.in. "zakrapianych"
9
pracownik 25 2015-04-20 20:56:30
Góra mówi że jest ok-XXl wiek ,a na dole bieda z nędzą.Na górze się bawią , żeby uprzykszyć życie pracownikom. Jedni zarabiają, inni ledwo wiążą koniec z koncem lub dobrze kombinują. Zarobki po 25 latach pracy 2200 jako elektromonter do wszystkich robót. Sieciowcy zarabiają 4500 zl. Z świętami. To prawda o zarobkach i biurokraji z systemem s a p i iso.
7
pracownik 3 2015-04-20 21:47:39
ja mam staż ponad 20-letni praca nie jest zła-zarobki róznie ale niezbyt wysokie-chyba że jest się z rodziny przełożonych albo donosicielem w przeciwnym razie wypłata 1800-2100 na rękę-szkoda gadać-podział premii niestety niesprawiedliwy,a jak nas sprywatyzują to już za chwilke nie będzie PKP Energetyka tylko kto wie co-Tauron PGEalbo jeszcze co innego i pewnie pozbędą się konkurencji w postaci PKP Energetyka
8
nowy pkp 2015-08-02 22:58:34
odpowiedziałem na ich ogłoszenie na inż. zobaczymy czy w ogóle się odezwą, nie mam tam znajomych więc jak mnie by przyjęli tzn.,że nie przyjmują po znajomości, zobaczymy, jeżeli się nie odezwą to również nie znaczy ,że tylko po znajomości, byc może byli lepsi kandydaci lub mniej chcieli kasy
3
Pracownik 2015-08-20 12:21:06
Pracowałam w PKP Pomorskim Regionie Sprzedaży i nie mogę powiedzieć żadnego złego słowa na Kierownika. Człowiek bardzo pracowity i kompetentny. Rotacja faktycznie duża ze względu na fakt, że nie które osoby się nie nadają do pracy i nie trzyma tzw. darmozjadów.. Myślę, że ze wszystkich kierowników których poznałam to jest to jeden z najlepszych Kierowników.. Pracuje gdzie indziej - tylko ze względu na wynagrodzenie, jeżeli chodzi o kierownika chciałabym mieć takiego do emerytury, normalny ludzki facet, jak ktoś dobrze pracuje nigdy krzywdy nie zrobi...
4
nikodem 2015-10-02 16:25:20
nie wierzę w dobrą opinię kierownika Rejonu Pomorskiego, chyba sam o sobie napisał. Wiem,że to jest 100% karierowicz , już dawno duszę sprzedał
5
aaaa 2015-10-30 13:47:18
dno i kupa gnoju
39
andreas 2015-11-17 22:58:48
Hmm rewelacyjną opinię dajecie kierownikowi z pomorskiego, teraz nowy zarząd na pewno go zatrzyma bo im zależy na trzymaniu kadry kierowniczej która nie boi się opieprzyć pracownika i nie boi się zwalniać... ponadto ten kierownik zawsze ma swoje zdanie i zawsze robił inaczej niż wszyscy - z resztą jak jego szef dyr. zakładu usług w pomorskim...
7
Radek 2015-12-23 19:04:42
Napiszę tak. Pracuję dość długo aby mieć wyrobioną opinię. Dawniej firma z możliwością ciekawej pracy, rozwoju, awansu. Potem po przyjściu swoich ludzi na stanowiska kierownicze było coraz gorzej. Ogromny przerost zatrudnienia administracyjnego; zakłady, centrala. Ludzie na stanowiskach robotniczych wykorzystywani do granic możliwości. Obecnie po sprywatyzowaniu wprowadzono PDO co oznacza mniejszą ilość pracowników i jeszcze większy wyzysk pozostałych. Grafiki pracy odbiegają od faktycznego czasu przepracowanego. Zarobki około 2000 zł na rękę. Świątek, piątek i niedziela. Ilość nocy znacznie przekraczająca normy zawarte w KP. Nie polecam. Elektromonterom polecam lepiej pracować na własny rachunek.
46
brutek6 2015-12-26 21:34:24
Po zebraniu z dyrektorem nasuwają się pytania: 1. Z jakiej planety przybył do nas prezes? 2. Skoro w USA taki miód (Ciągle o tym wspomina) to co on tu w Polsce robi do pioruna? 3. Czy mylę się twierdząc, ze uniwersalność u pracowników to nie domena krajów trzeciego świata? Jak ma się uniwersalność względem rozwiniętych krajów zachodu (USA także)? Ludzie kochani, nie starajcie się tu szukać pracy
41
sieć. 2016-04-20 14:10:05
Od kiedy sieciowcy tyle zarabiają.brygadzista poc.sieć.25 lat pracy
16
pracownik 2016-05-06 10:57:18
PKP Energetyka firma która łamie kodeks pracy co do wynagrodzenia i ustala wynagrodzenia swoich pracowników według swojego widzimisię. Za taką samą pracę jedni dostają więcej a inni mniej. Nie polecam jak najdalej od nich
41
Marcel 2016-06-02 18:53:06
Ostrzegam przed tą firmą, obiecują premie, ale nic poza podstawą (bardzo niską) nigdy na koncie nie zobaczycie, premie są ustalane "uznaniowo" czyli znasz kogoś wyżej to masz premie i możesz się obijać, charujesz jak wół premi 0.
39
elektromonter 2016-06-05 22:48:47
Firma tak jak piszą poniżej obiecuje awanse, podwyżki, szkolenia, rozwój zawodowy, piękną karierę a tak naprawdę z jakimi uprawnieniami przyjdziesz do firmy z takimi zostaniesz. Kadra kierownicza uważa że lepszej firmy nie ma, że prywaciarze to oszuści mało płacą nie przestrzegają KP a jest zupełnie inaczej szanujące się firmy dbają o swoją kadrę pracowniczą zwłaszcza wykwalifikowaną. Tu ciągle trzeba kombinować. W pracy piszesz jedno robisz inne, jak przyjdzie coś zrobić to trzeba kombinować z materiałami najlepiej jakbyś nic nie potrzebował a wszystko miał zrobione na tip top albo z "gówna" coś zrobił. Zarobki bez rewelacji. Są dni że wozisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic pozatym a są dni, że naginasz jak czołg i masz na głowie tyle co kiedyś 6 osób a łamanie KP to norma. Najprościej powiedziawszy dla osób ambitnych to nie jest firma godna polecenia, dla leserów jak najbardziej ponieważ masz wyrąbane i dobrze kombinujesz to nikt cię nie rusza
37
Podróżny 2016-07-06 21:17:50
Jest sporo racji w tym, co piszesz. Biorąc pod uwagę poczynania zarządu, który realizuje politykę nowego właściciela, to nic dobrego już w tej firmie nie będzie. Zresztą czego się spodziewać po prezesie, który zaprowadził wcześniej "porządki" w gdańskiej Enerdze, a teraz powoli odbudowywane jest to, co on zniszczył? Biurokracja, traktowanie pracowników niemal na każdym kroku jak złodziei i oszustów, brak perspektyw rozwoju. Co z tego, że zarobki są w miarę sensowne, skoro atmosfera robi się coraz gorsza, a na każdym kroku widać brak kompetencji wśród kadry zarządzającej i kolesiostwo?
34
zainteresowany 2016-09-12 09:53:24
ktos mi powie jak wyglada dział IT? relacje? styl pracy? zarobki? mozliwosci rozwoju? szkolenia?
Marek 2016-09-14 12:34:56
Podpinam się pod pytanie. Ktoś coś?
Obserwator 2016-10-02 09:07:08
Kiedyś było lepiej, dobry socjalPo zmianie zarządu zrobiło się mocno niestabilnie, tną premie o podwyżkach można zapomnieć.Ludzie różni jak wszędzie. Swiezak zdobędzie doświadczenie, niestety ciężko o awans, układy i układziki. Polecam dla ludzi prosto po studiach, osoby które mają już doświadczenie raczej się rozczaruja.
28
olek 2016-10-06 14:40:34
Starasz się o pracę w centrum usług wspólnych w Łodzi? Rozmowa hmmm standard słabe mocne strony, o swojej karierze, przyczyny zmiany pracy, trochę pytań z wiedzy raczej podstawy...sam się zastanawiam czy wziąźć tą pracę ...
Tryk 2016-10-18 16:12:38
Jak z warunkami na przedstawiciela handlowego? Jest jakaś podstawa, samochód etc?
plk 2016-10-18 20:43:20
Ludzie ! gdzie Wy pracy szukacie ? Przecież właścicielem jest fundusz inwestycyjny. Liczy się tylko zysk. W tej firmie wymuszano odejścia na PDO. Pracowników zaopatrzono w systemy szpiegujące. Sprawa w Sądzie o nieważność prywatyzacji. Firma bez przyszłości.
36
kadra 2016-10-23 18:27:56
Inżynier 2,500 do 3000zł max zależnie od premi więc uważajcie
19
sieciowcy 2016-10-23 18:46:52
W zakładzie północnym jest podobnie myślę że ta reguła dotyczy wielu zakładów ,sekcji tej firmy .
Mam kolegę od niedawna inżyniera tyra jak dawniej .
2
szaman 2016-10-23 18:57:39
to w Słupsku
Roberto 2016-11-03 22:37:55
Nie polcam tam pracy. Niskie zarobki, mobbing, kolesiostwo, chamstwo zwierzchników. SZCZERZE ODRADZAM !
35
Ala 2016-11-17 15:31:38
Jakie zarobki i atmosfera w nowym centrum usług w Łodzi?
jkowalczyk299@o2.pl 2016-11-17 15:37:01
No właśnie? Ktoś tam pracuje? Co możecie powiedzieć?
Referentka 2016-11-25 16:56:23
To co pisze pracodawca o firmie jest kłamstwem.
1. Nie jest dynamicznie rozwijającą się i stabilną firmą. Niewywiazywanie się z zawartych umów, brak nowych kontraktów nie zapowiada stabilności. Pozycję ugruntowała dawna PKP Energetyka S.A. A nie ta, która zakupił CVC. Ta ma złą opinię, również na rynku.
2. Nie dotrwacie do końca zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę na czas określony
3. Bardzo niskie i pokrętne, choć jak do tej pory jeszcze stałe wynagrodzenie.
4. Brak jakiegokolwiek rozwoju osobistego i zawodowego.
5. Atmosfera w pracy jak w obozie. Brak kultury i szacunku. Zwykłe chamstwo.
6. Dbałość o warunki pracy i rozwój pracowników to jakieś nieporozumienie. Wyróżniona godłem „Odpowiedzialny Pracodawca – Lider HR” w latach 2011 i 2012) była dawna PKP Energetyka. Obecna zawłaszczyła zarównonazwęjakilaury poprzedniej ! Fundusz inwestycyjny dba tylko o zysk. Zadnej strategii typu „Odpowiedzialność Społeczna Biznesu” – CSR, która zakłada dbałość o zasady etyczne, prawa pracowników, prawa człowieka, otoczenie społeczne i środowisko naturalne nie realizuje. (Wyróżnienie tytułem „Laur Odpowiedzialności” zostało nadane przed zakupem przez CVC Partners).
Dodam, że na PDO podobnie jak odeszła 1/3 pracowników. Stąd ta rekrutacja.
33
byly pracownik 2016-12-01 16:43:17
Niestety piszesz racje. Nie wroze nic dobrego tej firmie biorac pod uwagę, ze zatrudniają ludzi za smieszne pieniądze i bez doświadczenia (ciecia, ciecia ciecia CVC)
16
elektr. po 25l 2016-12-01 19:54:16
Parowników wykształconych traktują za wrzodów. Zarobki po 25 latach pracy 2500 zł. na pociągu sieciowym , gdzie podstawowym narzędziem jest młotek , zarabiają 3500 zł do 4500 zł. Same matoły ,pijakii nieuki.
1
M.M. 2016-12-01 23:08:17
To prawda co napisała referentka. Od czasu kupna przez fundusz CVC uciekła 1/3 zatrudnionych. CVC kupił PKP Energetykę wraz z nazwą i pracownikami jak niewolników i traktuje ich jak niewolników. To co wypisuje na swoich stronach i w udzielanych wywiadach to kłamstwo. Przyczyna odejść pracowników: 1. Niskie zarobki w stosunku do wkładu pracy. Zagmatwane zasady udzielania premii - dostają ją w zasadzie kolesie i rodzinka. 2. Nieprzestrzeganie kodeksu pracy związane z fałszowaniem czasu pracy i wynagradzaniem za godziny nadliczbowe. 3. Mobbing na porządku dziennym. 4. Szpiegowanie za pomocą aplikacji na smartwonach. 5. Chamstwo i brak szacunku dla pracowników ze strony kadry kierowniczej. To tylko wierzchołek góry lodowej...
16
rudy 2016-12-02 19:49:34
Strajk
14
bobo 2016-12-02 20:22:20
Po sposobie wypowiedzi to chyba piszesz o sobie...
6
inż.PLK 2016-12-03 09:30:49
CVC a nie PKP Energetyka / zawłaszczono poprzednią nazwę / przy pomocy zawyżonych planów ustalanych na ul. Hożej w Warszawie przez osoby nie znające specyfiki pracy związanej z kolejnictwem i zapominając lub celowo nie respektując dotychczasowych umów podpisanych z usługobiorcami, narzuca zbyt wielką ilość obowiązków co przyczynia się do patologii na niższych szczeblach. Kierownicy sekcji oskarżają pracowników o niską wydajność, szantażują zwolnieniem lub wymianą na pracowników z Ukrainy. Stąd złe traktowanie, zarzucanie niskiej wydajności, a następnie przywłaszczenie dla swoich pupili i siebie efektów ciężkiej pracy w postaci premii. I tu już zachodzi prawdopodobieństwo mobbingu na szeroką skalę. Zła organizacja pracy i brak umiejętności rozwiązywania konfliktowych sytuacji przez osoby kierujące zespołem pracowników spowodowały takie a nie inne zamieszczane tu opinie. Poprzednie rządy spowodowały, że pracodawcy nie muszą się liczyć z pracownikiem. Tak się dzieje w tej firmie. Wiem - boicie się ujawniać, że jesteście szykanowani, zwłaszcza nie mając poparcia w przekupionych związkach zawodowych reprezentowanych przez tzw. dobrze opłacany czynnik społeczny. Moja rada: nie zatrudniajcie się, a inni odchodźcie na PDO. Zwalniajcie się, szukajcie pracy w PLK, innych firmach, gdzie pracownik za swoją pracę jest szanowany i dobrze wynagradzany. Przypomnijcie sobie historię PNI.
13
plk 2016-12-03 16:15:39
Do żałosnych pracowników pkp energetyka. Odmomentu kupna przez CVC staliście się zasobami. A więc tanią siłą roboczą do zarabiania pieniędzy dla CVC. Jesteściemięsem armatnim rzucanym do wykonywania wszelkich prac które pomnożą majątek przyszłych emeryów zarównożydowskichjak i czarnoskórych. Nie żal mi wasbo siłą strajkuprzed wyborami mogliście zatrzymać tą prywatyzację do wyborów. Było was 7 tys. Ogromna siła. Jednak pozwoliliście waszym '' zwiazkowcom" dogadać się z przyszłym nabywcom. Dzięki temu oni mogą spędzać wakacjew USA, a wy możecie jechać na weekend nad zatłoczony Bałtyk. Bo w urlop pracujecie zdobywajac pieniądze na podręczniki do szkoły dla swoich dzieci. Wasi związkowcy w podziękowaniu za taki sprawiony wam los podarowali byłemu prezesowi zdrajcy szablę. Tą szablą powinien on darczyńcom ściąć glowy, a sam popełnić harakiri. Więc zapraszam was do PLK bo rozpoczyna się akcja zima i śnieg zaczyna popadywać. Zostaliście odsprzedani na ten czas jak dawniej niewolnicy na targu. Schowajcie swoje wykształcenie i uprawnienia w d...ę, zróbcie ciepłą herbatkę w termosie, załóżcie ciepłe ubranka robocze i do odśnieżania !. Pozdrawiam.
15
energetyk 2016-12-04 09:24:27
do @inż.PLK- obyś chłopcze doswiadczył podobnego traktowania i po tym co napisałeś życzę tobie jak najgorzej, a jeśli naprawdę jesteś inżynierem to potwierdza się fakt ze na PKP na kierowniczych stanowiskach pracują tacy jak ty własnie z takim podejściem do pracowników na robotniczych stanowiskach. Potwierdzasz arogancję ludzi na stanowiskach. Pracuję na PKP prawie 40 lat i na takich jak ty patrzeć nie mogę. Możliwe ze jesteś jednym z tych co odeszli ( oczywiście zza biurka) w dobrym czasie z PKP Energetyki do PLK biorąc bardzo duże odprawy pieniężne a teraz odgrywasz się na Energetyce? Znam wiele takich przypadków, ale tylko cwaniacy w krawatach mogli sobie to załatwić. I tacy jak ty swoją mentalnością i sposobem prowadzenia firmy doprowadzają do takich sytuacji jaka dotyczy Energetyki kolejowej. Najważniejsze to gadzeciki , komputerki, tablety, szpiegowanie pracowników smartfonami a sama praca to tak jak ktos wczesniej napisał- fałszowanie kart pracy, praca ponad godziny wynikające z umowy o pracę, premiowanie na dziwnych zasadach, kolosalne angaże kadry kierowniczej ktora niedawno przeszła na kontrakty( każdy naczelnjk sekcji i wzwyż a kontrakt to cztery średnie krajowe) a pracownicy mają teraz dostać po 80 zł brutto do grupy. Jesteś bezczelna gnidą jak cała śmietanka za biurek na PKP
11
elektryk 2016-12-04 20:46:41
Jeżeli chcesz odgarniać śnieg w rozjazdach w miłej atmosferze to aplikuj !
24
Zostaw swoją opinię o PKP Energetyka - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PKP Energetyka