brak logo

Redis Sp.j. Janicka Kantorski

Toruń

Opinie o Redis Sp.j. Janicka Kantorski

anonim 2011-03-23 09:59:44
płaca beznadziejna, pracowników mami się premiami, których potem nie ma, wiecznie nie pieniędzy, wypłat nie ma na czas, atmosfera od jakiegoś pół roku straszna......, poza tym zwalniają ludzi co chwilę o potem zatrudniają innych i tak wkółko. Tragedia!
2
nikt 2015-01-30 17:37:13
jesli wlasnie sie zastanawiasz czy chcesz podjac prace w firmie redis, podpowiem ci.. nie trac czasu.
praca nawet dla najtwarszych miazdzaca emocjonalnie. takiego braku szacunku dla pracownika nigdzie nie ma. nazywajaca sie kierowniczka laseczka jest jedynie marna imitacja i kierownika i czlowieka na poziomie.
odradzam
1
Lucy 2015-06-22 19:52:28
Ohhhh potwierdzam opinie poprzedników !!! Byłam ostatnio w owej firmie na rozmowie w sprawie pracy... tak żenującego zachowania właśnie (jak na moje pseudo pani kierownik) dawno nie widziałam !!! Odnosi się do człowieka w bardzo pogardliwy, bezczelny sposób jakby wielka pani miała doczynienia z osobą, która nie potrafi się nawet podpisac !! Nawet owa dama nie raczyła się przedstawic, w związku z czym nie wiedziałam nawet z kim rozmawiam. Natomiast zła atmosferę w tej firmie wyczułam zaraz na wejściu więc się nie dziwie, że rotacja tam jest na okrągło :)
3
jan kowalski 2015-08-19 12:21:02
SUPER FIRMA !!! RESZTA OPINI TO POMOWIENIA !!!
hahaha :-) 2015-08-19 14:31:26
Panie Janie Kowalski -super firma z czyjej perspektywy? Chyba raczej klienta. Po 1 dniu pracy w tej firmie zmieniłby Pan swoją opinie. Jesli jednak nie to jest Pan albo zaprzyjazniony albo podstawiony. Skoro ludzie opisuja dość szczegółowo pewna osobe to mieli z nia kontak i wiedza o czym pisza.
1
buhahaha :) 2015-08-20 10:20:54
Oczywiście, że to ktoś podstawiony wypisuje takie opinie, nie mające nic wspólnego z rzeczywistości :):) a może to sama Pani kierownik :):)
1
heh 2015-08-20 12:16:20
ludzie co się stało że dyskusja na tym forum tak rozgorzała, chyba w pracownikach musiało coś pęknąć bo miarka się przebrała,
bardziej zaś interesuje mnie fakt czy ktoś weźmie sobie te opinie do serca
Lucy 2015-09-16 13:17:40
Bardzo mnie cieszy postawa Pani Zofii, jako klienta, który nie jest obojętny na los pracowników tejże firmy !!! Moim marzeniem jest, aby ludzie w tym kraju byli brdziej świadomi faktu wyzysku i mobbingu pracowników w różnych firmach w Polsce i przestali przykładać rękę do ich dramatu, korzystając z usług takich właśnie firm !!
1
ONA 2015-10-16 21:56:35
Mobbing to prześladowanie pracownika mające na celu poniżenie, ośmieszenie, zanizenie samooceny, wyeliminowanie lub odizolowanie od innych. Niestety ale wszystkie te elementy są stosowane przez osobę która się zwie kierownikiem. Moja opinia nie jest wysłana z palca lub zasłyszana ale wynika z doświadczenia.
1
Lucy 2015-10-22 20:51:10
ojoj- właśnie to co ONA napisała w pierwszym zdaniu, pani "niby" kierownik zastosowała wobec mnie !! i wystarczy mi to do określenia jej... że tak powiem... mało inteligentnej osoby, skoro ma ogromne parcie na dowartościowywanie swojego JA na innych ludziach, żałosna jest i tyle !!!
1
obserwator 2015-11-23 21:29:27

witam, tak się składa, że ta kierownik to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szefa ,który zapomniał kto w tej firmie nosi ,,spodnie,, i na wszystko jej pozwala, nawet sobą daje pomiatać
4
były 2015-12-09 21:38:07
widzę ,że firma redis ma wpływ na wpisy, bo wiele z nich jakoś zniknęło ze strony.....jestem byłym pracownikiem i szczerze odradzam, dopóki kierowniczką będzie ta niezrównoważona Justysia, która odnosi się do człowieka w bardzo pogardliwy i poniżający sposób, ale wątpię żeby to nastąpiło, bo to "narzeczona" szefa, a niestety on pozwala na jej bezczelność wobec pracowników i co dziwne nawet w obecności pracowników poniża szefa - czyli swojego "narzeczonego"-po prostu groteskowa telenowela na oczach pracowników rozwalająca psychicznie, bardzo odradzam, chyba ,że ktoś lubi taki cyrk
3
były 2015-12-09 21:39:36
widzę ,że firma redis ma wpływ na wpisy, bo wiele z nich jakoś zniknęło ze strony.....jestem byłym pracownikiem i szczerze odradzam, dopóki kierowniczką będzie ta niezrównoważona Justysia, która odnosi się do człowieka w bardzo pogardliwy i poniżający sposób, ale wątpię żeby to nastąpiło, bo to "narzeczona" szefa, a niestety on pozwala na jej bezczelność wobec pracowników i co dziwne nawet w obecności pracowników poniża szefa - czyli swojego "narzeczonego"-po prostu groteskowa telenowela na oczach pracowników rozwalająca psychicznie, bardzo odradzam, chyba ,że ktoś lubi taki cyrk
Olka 2015-12-11 09:02:04
Prawda w oczy kole-dlateko każą usuwać. Rozmowa pracownika z klientem :
Pracownik : "dzien dobry, czy nie chciał by Pan odnowić współpracy z naszą firmą?"
Klient : "a czy pracuje tam jeszcze ta (i tu wiązanka wyzwisk)
Pracownik :" tak "
Klient :" to ja w takim razie podziękuję"
Redis - ludzie od Was uciekają. Obudzcie się.
1
Kate12 2016-03-24 16:37:04
Wszystkie negatywne opinie są prawdą. Nie znam nikogo zadowolonego z pracy w tej firmie. No chyba że te biedne zastraszone dziewczyny, które same sobie nawzajem rzucają kłody pod nogi. Dopóki ta pseudo kierownik nadal będzie pseudo kierownikiem, będzie wyżywała się na pracownikach, wprowadzała grobową atmosferę i grała wielce inteligentną to firma daleko nie pociągnie ;p jej miły głosik w rozmowie telefonicznej z klientem jest tak fałszywy i nienaturalny, że teraz z perspektywy czasu mnie to śmieszy. Kiedyś jako byłą pracownicę - przerażał. Odradzam nie tylko pracę w Redisie, ale i zakupy. PRZYSZLI KLIENCI - JAK NAJDALEJ! Wyobraźcie sobie, że miły głosik w słuchawce należy do osoby która właśnie przed chwilą pogardziła swoim pracownikiem, wyżyła się na nim psychicznie... do osoby, która nie ma nic wspólnego z zarządzaniem, a jedyne co sobą reprezentuje to fałszywą inteligencję i żal. Totalny brak szacunku. Zero profesjonalizmu. Współczucie dla narzeczonego/szefa ;p (masakra) i pracowników, którzy MUSZĄ się z nią użerać! Bo nikt o zdrowych rozumach nie wytrzyma tam długo...
6
Działajmy 2016-04-02 08:53:49
Proszę o kontakt osoby, które pracowały w Redis na podstawie umowy zlecenie , będąc pod NADZOREM, inaczej tego nie nazwę pseudo kierowniczki, mając stałe godziny pracy,powinna to byc umowa o pracę,Zgłoszenie do PIP,sądu pracy, działajmy.Te które mają cos do opowiedzenia o traktowaniu przez panią KIEROWNICZKĘ, PÓJDŹMY Z TYM PO SPRAWIEDLIWOŚĆ
4
Działajmy 2016-04-02 08:55:11
Proszę o kontakt osoby, które pracowały w Redis na podstawie umowy zlecenie , będąc pod NADZOREM, inaczej tego nie nazwę pseudo kierowniczki, mając stałe godziny pracy,powinna to byc umowa o pracę,Zgłoszenie do PIP,sądu pracy, działajmy.Te które mają cos do opowiedzenia o traktowaniu przez panią KIEROWNICZKĘ, PÓJDŹMY Z TYM PO SPRAWIEDLIWOŚĆ
4
SAMA_JA 2016-04-04 10:59:35
Witam. Poczytałam te opinie i jestem w kropce .... dziś Pani o bardzo miłym głosie zadzwoniła do mnie z zaproszeniem na rozmowę ..... i co ja mam teraz zrobić oto jest pytanie :)
marta 2016-04-09 15:46:35
Odradzam pojscie tam na rozmowe w sprawie pracy, strata czasu... wiem, bo bylam i to prawda co tu pisza !!ale oczywiscie trzeba to przerobic na wlasnej skorze !!! sa tu same negatywne wpisy bo tylko negatywna opinia ta smieszna firma sie reprezentuje i inaczej nie bedzie...!!!!!
2
Kate12 2016-04-11 11:12:25
Niestety wygląda to tak jakby Twój komentarz był 'wybielający' i opłacony :) może przez Panią Kierownik?
2
Danuta-wieloletni klient 2016-04-12 20:42:41
Całe szczęście jeszcze spora część naszego społeczeństwa myśli rozsądnie i nawet nie weźmie pod uwagę takich opinii jak te które są tutaj wypisywane.
Jak wiadomo żyjemy w czasach w których o innych możemy pisać co nam się tylko podoba bez żadnych konsekwencji a szkoda bo gdyby wszechobecny hejt był karany to większość z tych hejterów nawet nie pomyślałaby o tym aby wylewać na kogoś pomyje.To smutne że doczekałam takich czasów. Ludzie , nie lepiej zająć się swoim życiem ?
ja 2016-04-16 11:34:04
Byłam tam też na rozmowie -wszystko wygląda na niej pięknie . Kierowniczka przemiła,uśmiechnięta. Normalnie cud miód malina. Pierwszy dzień pracy i tu zderzenie się z rzeczywistością. Ludzie tam pracujący nie powiedzieli nic ale ich wzrok pełen współczucia mówił wszystko. Pewnie ze dla klientów Pani J jest miła i ciężko uwierzyć w te negatywne opinie jednak taka prawda. Zasiegnijcie informacji u Pana Witka -On jest cała sytuacja zniesmaczony i bezradny.
2
DIABEŁ 2016-04-17 22:57:12
Byli kontakt na nr prywatne.
3
Lala 2016-09-12 18:46:34
Pani Danuto... prosze sie nie osmieszac prawda jest zupełnie inna nie miala Pani przyjemnosci tam pracować, bylam tam krótko ale to wystarczylo by zobaczyć jk bardzo Ci ludzi sie zaklamani a Pani J Niszczy firme i ludzi tam pracujacych
2
Lala 2016-09-15 19:41:35
W jaki sposob ? mobing.. to co sie wyrabia to szopki a kazdy kto sie sprzeciwi poprostu wylatuje nie ma szacunku i zaufania, jest zastraszanie i podpierdzielanie innych wystarczy być tam 1 dzien.... wszystkie siedza cicho jak roboty... to nie jest praca to tresura ludzi.. jak w zoo odradzam tego pracodawce...
1
Bebi 2016-09-17 22:06:58
Byłam nie dawno:) bez zmian nie polecam, chcesz iść ok tylko że wspomnisz moje słowa:) Pozdrawiam
Bebi 2016-09-21 00:35:25
Heh nie wiem czego nie mozesz zrozumiec... poprostu bez zmian byla lipa i jest lipa... brak szacunku do ludzi slaba płaca, wyzyskiwanie, tyle z mojej strony
KRIEGER 2016-10-08 21:20:27
Lalunia i inni nie zadowoleni przestańcie użalać się tylko weźcie się do roboty bo jak czytam te opinie to mi się już rzy..ć chce Tobie zapewne też. Jak dała Ci nie słusznie do wiwatu to załatw ją szybko i sprawnie. Jak? to na pewno wiesz skoro tam pracowałaś a jak masz problem to daj znać pomogę Ci w walce z SZANOWNĄ PANIĄ KIEROWNIK I JEJ CUDOWNĄ ZAŁOGĄ.
JJ 2016-10-09 18:15:25
No wszyscy są zadowoleni co nie powinno za specjalnie dziwić, przecież to całkiem dobra praca i niezła kasa
Lala 2016-11-15 00:38:24
dobra płaca i praca? przeciez tam jest mobing gdzie masz dobra prace jesli twoja kierowniczka nie szanuje cie i jezdzi po tobie jak po psie napewno nieomieszkam zglosic tego bo to co sie tm dzieje to zenada....
Zostaw swoją opinię o Redis Sp.j. Janicka Kantorski - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Redis Sp.j. Janicka Kantorski