Kancelaria LEX sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Kancelaria LEX sp. z o.o.

Anna Ellada 2017-03-18 17:43
Najlepsza kancelaria adwokacka w mieście !!! Kompetentna obsługa bardzo miła i sympatyczna obsługa klienta moja sprawa została pomyślnie zakończona dziękuję państwu bardzo
Monia Szycha 2017-03-19 23:40
Kancelaria reprezentowała mnie w mojej sprawie. Efekt końcowy był na moją korzyść. Bardzo profesjonalne podejście. Polecam
Joanna 2017-03-20 14:50
Osoby zainteresowane pracą w Kancelarii LEX sp. z o.o. zachęcam do zapoznania się z wywiadem, którego udzieliła dla nas przedstawicielka firmy. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,991193,wywiad-hanna-miskiewicz
Znajdziecie w nim odpowiedzi na pytania takie jak: Na co musi przygotować się nowa osoba? Jak opisałaby Pani atmosferę panującą w Państwa firmie? Przepisy cały czas się zmieniają. Szkolenia muszą być nieodłącznym elementem państwa pracy? Zachęcam do lektury.
zielarz41 2017-03-21 06:09
Świetna i profesjonalna kancelaria prawna, z znakomitymi, sumiennymi i pomocnymi pracownikami, którzy zawsze pomogą i doradzą z uśmiechem.
Ceny nie są w sumie wygórowane w stosunku do jakości świadczonych usług.
Serdecznie polecam i życzę miłej i owocnej współpracy. :)
kejti121 2017-03-22 12:09
bardzo dobra kancelaria pomogli mi, myślałam ze moja sprawa jest tragiczna a jednak wszystko poszło super polecam
Bambi 2017-03-23 18:29
Ta kancelaria jest naprawde super. Bardzo szybko i profesjonalnie odzyskali moje pieniadze. Naprawde polecam kazdemu
Małgorzata 2017-03-24 12:20
Polecam! Profesjonalnie i szybko rozwiązana sprawa, no i oczywiście z korzyścią dla klienta.
Ania 2017-03-24 16:23
Godni polecenia! Pomogli mi w sprawach majątkowych, znają się na tym co robią.
Marcin 2017-03-28 13:43
Bardzo porządna kancelaria, szybo i skutecznie!
aga21 2017-03-28 14:38
Bardzo mili i profesjonalni, odpowiedzą na każde pytanie, polecam!
doma121 2017-03-29 13:42
Polecam tę kancelarie, pomogli mi odzyskać moje pieniądze. Fachowo i profesjonalnie.
Artek 2017-03-29 14:44
Na prawdę godni polecenia prawnicy, którzy tam pracują. Umieją rozwiązać nawet najtrudniejszą sprawę z korzyścią dla klienta.
Kinga 2017-03-29 14:49
Ludzie, którzy pracują w tej kancelarii wiedzą co robią i umieją pomóc nawet gdy sytuacja jest beznadziejna. Polecam ich serdecznie :)
Maria K. 2017-03-31 11:16
Pomogli mojemu mężowi uzyskać należyte odszkodowanie. Dziękujemy i polecamy!
Kasia 2017-04-02 21:52
Kancelaria super! Bardzo mili i konkretni ludzie, którzy starają się pomóc jak najlepiej potrafią w rozsądnych cenach.
Admin 2017-04-02 23:18
Te komentarze zachwytu nad ta kancelaria piszą z tego samego IP
3
sylwia 2017-04-03 11:13
Trafiłam tu z polecenia i nie żałuję. Moja sprawa została wygrana.
Pozdrawiam!
Hanna D. 2017-04-03 12:49
Polecam usługi tej kancelarii. Profesjonalne podejście do klienta i rzetelność prowadzonych spraw zasługują na wielkie uznanie.
Paweł 2017-04-04 17:09
Witam serdecznie. Chciałbym bardzo polecić fachowe i profesjonalne porady prawne. Zaangażowanie i doświadczenie zawodowe owocuje sukcesem w trudnych sprawach. Ponadto wszyscy ,wykazują się dużą sumiennością i życzliwością. Polecam!
MariuszM. 2017-04-04 23:41
Satysfakcja gwarantowana. Jesteście moją 3 kancelarią i dopiero teraz wiem, że moje sprawy idą w dobrym kierunku. POLECAM!!!
Roman 2017-04-05 19:41
Super obsługa prawna. POLECAM!!!
jarek28 2017-04-05 20:50
Polecam wszystkim. Super podejście do klienta. Korzystałem z usług wielu prawników ale w naszym regionie nie ma lepszych fachowców. To co mnie zaskoczyło pozytywnie to świetna znajomość procedur sądowych. To daje im ogromną przewagę nad konkurencją. BRAWO!!!
kamiloxxx 2017-04-06 10:08
Bardzo fajna i profesjonalna Kancelaria. Gorąco polecam.
Robert 2017-04-06 13:53
Korzystałem z usług Kancelarii Lex i byłem bardzo niezadowolony. Osoba prowadząca moją sprawę, była bardzo nierzetelna, a jakość obsługi pozostawiała wiele do życzenia. Dodatkowo, firma jest skrajnie nieprofesjonalna i nastawiona wyłącznie na swój szybki zysk. Nie dość, że podpisują niekorzystne dla klienta ugody, to jeszcze przetrzymują te pieniądze w nieskończoność. Zwróćcie też uwagę na to, na czyje konto wpływają świadczenia
Waldemar 2017-04-06 15:07
Kancelaria bardzo dobra. Co mnie zaskoczyło pozytywnie to dostosowanie się do moich wymagań i bardzo szybka reakcja w sprawie. Ogromne dzięki!!!
Grażyna 2017-04-07 13:15
Kancelaria zajęła się moją sprawą bardzo sprawnie. Odszkodowanie otrzymałam bardzo szybko z wszystkimi odsetkami. Polecam bardzo...
madzia32 2017-04-07 15:14
Super kancelaria. Najlepsza w okolicy. Odsyłano mnie i nikt nie chciał mi pomóc. A tu proszę. Wszystko załatwione...
POLECAM!!!
Damian 2017-04-10 15:05
Gorąco rekomenduję współpracę z Kancelarią Lex. Jej profesjonalizm, wiedza i doświadczenie połączone z empatią, stanowią ogromne wsparcie w czasie procesu sądowego. Korzystając z usług Kancelarii można liczyć na rzetelne doradztwo oraz możliwość szybkiej i sprawnej komunikacji.
martinka 2017-04-11 10:03
Wspaniali prawnicy nastawieni przede wszystkim na pomoc ludziom a nie na zysk. Szczerze polecam!
Miłosz 2017-04-11 14:03
Gorąco rekomenduję współpracę z Kancelarią Lex. Ich profesjonalizm, wiedza i doświadczenie połączone z empatią, stanowią ogromne wsparcie w czasie procesu sądowego. Korzystając z usług Kancelarii można liczyć na rzetelne doradztwo oraz możliwość szybkiej i sprawnej komunikacji.
maciek32 2017-04-11 14:29
Pomogli moim rodzicom w problemach firmowych. Polecam!!!
Joanna 2017-04-11 15:02
Chętnie usłyszymy również od pracowników firmy. Co najbardziej doceniacie w pracy w Kancelarii LEX sp. z o.o.?
Bartek 2017-04-12 15:19
Kancelaria LEX zajmując się moją sprawą wykazywała się zaangażowaniem i profesjonalizmem, ponadto gdy pojawiły się kolejne problemy chętnie służyli pomocą. Kontakt bez problemów, bardzo miła atmosfera, odpowiedzi na pytania były wyczerpujące, jednym słowem - REWELACJA. Polecam gorąco.
alan 2017-04-13 14:03
Kancelaria godna polecenia!!!
Mirosław 2017-04-13 14:48
Bardzo kompetentna i rzeczowa Kancelaria, mocno zaangażowani w moją sprawę. Na uwagę zasługuje nasz bezpośredni kontakt i rozmowy w przyjemnej atmosferze jak również ich ludzkie podejście do moich problemów. Mimo iż nie obiecywali „złotych gór”, walczyli o mnie do samego końca, wykorzystując dużą wiedzę i doświadczenie w sprawach prawa rodzinnego, co zauważalne było przede wszystkim w bardzo rzeczowej i rzetelnej reprezentacji mojej osoby podczas rozprawy sądowej, do której mój adwokat był bardzo dobrze przygotowany. Szczerze polecam!
ilona35 2017-04-14 10:06
Fantastyczna współpraca! Polecam!
minia1208 2017-04-14 13:12
Znakomita Kancelaria i ludzie w niej pracujący. Polecam wszystkim!
marta 2017-04-14 15:06
Jestem bardzo zadowolona z pracy tej Kancelarii, sprawa została załatwiona w bardzo szybkim czasie. Rzetelnie, konkretnie i rzeczowo, serdecznie polecam wszystkim.
anulaaa 2017-04-18 13:23
Fajna Kancelaria i bardzo mili ludzie :) polecam
kamil 2017-04-19 15:18
Profesjonalna Kancelaria! Usługi i pomoc na najwyższym poziomie! Polecam!
mirek2308 2017-04-20 10:31
Kancelaria godna polecenia! Pomogli mi odzyskać moje pieniądze! Dziękuję!
J&K Kowalscy 2017-04-20 15:09
Chciałabym podziękować prawnikom z Kancelarii Lex i polecić ich usługi każdemu kto potrzebowałby pomocy w sprawie o odrzuceniu spadku. Jako jedna z nielicznych kancelarii podjęli się naszej sprawy, którą wykonali terminowo, sumiennie i profesjonalnie. Pracują tam osoby kontaktowe, otwarte i godne zaufania. Jednak największe atuty to możliwość szczerej rozmowy, niejednokrotnie godzinne przez telefon. I za ten czas, który poświęcili swoim klientom bardzo dziękujemy i polecamy.
piotr21 2017-04-21 15:35
Polecam! Wspaniali ludzie, którzy umieją pomóc!
Markosz 2017-04-21 18:31
Kancelaria godna polecenia. Szczególnym atutem sprawna i szybka komunikacja.
mirka 2017-04-24 10:26
Znakomita Kancelaria z profesjonalistami. Polecam!
mirka 2017-04-24 10:26
Znakomita Kancelaria z profesjonalistami. Polecam!
emilia0612 2017-04-24 17:14
Kancelaria LEX na prawdę wyróżnia się zaangażowaniem oraz sprawnością działania. Ich kompetencje merytoryczne stoją na najwyższym poziomie, są ponadto niezwykle komunikatywni, w czym na pewno pomaga również ich przyjazny stosunek do klientów. Mogę ich szczerze polecić wszystkim, którzy potrzebują konsultacji prawnych lub reprezentowania w sprawach sądowych.
krysstian 2017-04-25 14:34
Super Kancelaria! Prawnicy, którzy tam pracują to profesjonaliści! Nic dodać nic ująć! Polecam!
piotr21 2017-04-26 19:48
Super Kancelaria, na prawdę wyróżnia się zaangażowaniem oraz sprawnością działania. Ich kompetencje merytoryczne stoją na najwyższym poziomie, są ponadto niezwykle komunikatywni, w czym na pewno pomaga również ich przyjazny stosunek do klientów. Mogę ich szczerze polecić wszystkim, którzy potrzebują konsultacji prawnych lub reprezentowania w sprawach sądowych.
marek42 2017-04-26 21:56
Dziękuję za ogromną pomoc tej Kancelarii!!!! Pracują tam wspaniali ludzie!
Zostaw swoją opinię o Kancelaria LEX sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria LEX sp. z o.o.