logo Kancelaria LEX sp. z o.o.

Kancelaria LEX sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Kancelaria LEX sp. z o.o.

maciek32 2017-04-11 14:29
Pomogli moim rodzicom w problemach firmowych. Polecam!!!
Joanna 2017-04-11 15:02
Chętnie usłyszymy również od pracowników firmy. Co najbardziej doceniacie w pracy w Kancelarii LEX sp. z o.o.?
Bartek 2017-04-12 15:19
Kancelaria LEX zajmując się moją sprawą wykazywała się zaangażowaniem i profesjonalizmem, ponadto gdy pojawiły się kolejne problemy chętnie służyli pomocą. Kontakt bez problemów, bardzo miła atmosfera, odpowiedzi na pytania były wyczerpujące, jednym słowem - REWELACJA. Polecam gorąco.
alan 2017-04-13 14:03
Kancelaria godna polecenia!!!
Mirosław 2017-04-13 14:48
Bardzo kompetentna i rzeczowa Kancelaria, mocno zaangażowani w moją sprawę. Na uwagę zasługuje nasz bezpośredni kontakt i rozmowy w przyjemnej atmosferze jak również ich ludzkie podejście do moich problemów. Mimo iż nie obiecywali „złotych gór”, walczyli o mnie do samego końca, wykorzystując dużą wiedzę i doświadczenie w sprawach prawa rodzinnego, co zauważalne było przede wszystkim w bardzo rzeczowej i rzetelnej reprezentacji mojej osoby podczas rozprawy sądowej, do której mój adwokat był bardzo dobrze przygotowany. Szczerze polecam!
ilona35 2017-04-14 10:06
Fantastyczna współpraca! Polecam!
minia1208 2017-04-14 13:12
Znakomita Kancelaria i ludzie w niej pracujący. Polecam wszystkim!
marta 2017-04-14 15:06
Jestem bardzo zadowolona z pracy tej Kancelarii, sprawa została załatwiona w bardzo szybkim czasie. Rzetelnie, konkretnie i rzeczowo, serdecznie polecam wszystkim.
anulaaa 2017-04-18 13:23
Fajna Kancelaria i bardzo mili ludzie :) polecam
kamil 2017-04-19 15:18
Profesjonalna Kancelaria! Usługi i pomoc na najwyższym poziomie! Polecam!
mirek2308 2017-04-20 10:31
Kancelaria godna polecenia! Pomogli mi odzyskać moje pieniądze! Dziękuję!
J&K Kowalscy 2017-04-20 15:09
Chciałabym podziękować prawnikom z Kancelarii Lex i polecić ich usługi każdemu kto potrzebowałby pomocy w sprawie o odrzuceniu spadku. Jako jedna z nielicznych kancelarii podjęli się naszej sprawy, którą wykonali terminowo, sumiennie i profesjonalnie. Pracują tam osoby kontaktowe, otwarte i godne zaufania. Jednak największe atuty to możliwość szczerej rozmowy, niejednokrotnie godzinne przez telefon. I za ten czas, który poświęcili swoim klientom bardzo dziękujemy i polecamy.
piotr21 2017-04-21 15:35
Polecam! Wspaniali ludzie, którzy umieją pomóc!
Markosz 2017-04-21 18:31
Kancelaria godna polecenia. Szczególnym atutem sprawna i szybka komunikacja.
mirka 2017-04-24 10:26
Znakomita Kancelaria z profesjonalistami. Polecam!
mirka 2017-04-24 10:26
Znakomita Kancelaria z profesjonalistami. Polecam!
emilia0612 2017-04-24 17:14
Kancelaria LEX na prawdę wyróżnia się zaangażowaniem oraz sprawnością działania. Ich kompetencje merytoryczne stoją na najwyższym poziomie, są ponadto niezwykle komunikatywni, w czym na pewno pomaga również ich przyjazny stosunek do klientów. Mogę ich szczerze polecić wszystkim, którzy potrzebują konsultacji prawnych lub reprezentowania w sprawach sądowych.
krysstian 2017-04-25 14:34
Super Kancelaria! Prawnicy, którzy tam pracują to profesjonaliści! Nic dodać nic ująć! Polecam!
piotr21 2017-04-26 19:48
Super Kancelaria, na prawdę wyróżnia się zaangażowaniem oraz sprawnością działania. Ich kompetencje merytoryczne stoją na najwyższym poziomie, są ponadto niezwykle komunikatywni, w czym na pewno pomaga również ich przyjazny stosunek do klientów. Mogę ich szczerze polecić wszystkim, którzy potrzebują konsultacji prawnych lub reprezentowania w sprawach sądowych.
marek42 2017-04-26 21:56
Dziękuję za ogromną pomoc tej Kancelarii!!!! Pracują tam wspaniali ludzie!
P&M Krawczyk 2017-05-08 14:12
Z pełną odpowiedzialnością polecamy usługi prawne Kancelarii Invictus. Prawnicy, którzy tam pracują to osoby uprzejme, zaangażowane oraz wyrozumiałe. Cierpliwie wysłuchali naszego problemu i jasno wytłumaczyli różne zapisy prawne, których nie rozumieliśmy. Mimo kontaktu "w ostatniej chwili" potrafili wygospodarować czas, by zająć się naszą pilną sprawą. Dobry kontakt i szybkie odpowiedzi zwrotne, także drogą mailową, pozwoliły nam sprawnie wybrnąć z naszej sytuacji. Jeszcze raz dziękujemy za udzielane porady. Szczerze polecamy.
P&M Krawczyk 2017-05-08 14:15
Z pełną odpowiedzialnością polecamy usługi prawne Kancelarii Lex. Prawnicy, którzy tam pracują to osoby uprzejme, zaangażowane oraz wyrozumiałe. Cierpliwie wysłuchali naszego problemu i jasno wytłumaczyli różne zapisy prawne, których nie rozumieliśmy. Mimo kontaktu "w ostatniej chwili" potrafili wygospodarować czas, by zająć się naszą pilną sprawą. Dobry kontakt i szybkie odpowiedzi zwrotne, także drogą mailową, pozwoliły nam sprawnie wybrnąć z naszej sytuacji. Jeszcze raz dziękujemy za udzielane porady. Szczerze polecamy.
natka0943 2017-05-09 11:03
Polecam Kancelarie LEX! Znakomici ludzie, którzy umieją rozwiązywać problemy!
agataka 2017-05-09 13:28
Profesjonalna Kancelaria i bardzo kompetentni prawnicy, którzy pomogli mi i mojej rodzinie.
Artur 2017-05-09 22:06
Kancelaria na najwyższym poziomie. Polecam
marcinek 2017-05-11 14:59
Kancelaria godna polecenia!
kazik 2017-05-12 11:59
Ogromnie polecam i dziękuję za pomoc!
Kamil097 2017-05-12 15:56
Kancelaria LEX to najlepszy wybór! Polecam.
arkadiusz 2017-05-15 13:37
Kancelaria Lex to na prawdę Kancelaria której będę dozgonnie wdzięczny za pomoc! Z całego serca polecam!
natalia 2017-05-16 16:58
Mega pomocni i znający się na rzeczy ludzie, polecam!!!!
Darek 2017-05-17 13:03
Kancelaria Lex to doskonała Kancelaria z bardzo dobrym podejściem do klienta i pracy. Moje sprawy załatwili szybko i sprawnie i za to serdeczne podziękowania i przyłączam się do grona zadowolonych klientów. Pragnę tutaj nadmienić, że przebywam poza granicą kraju i wszystko, co się dzieje i jak postępuje sprawa byłem na bieżąco informowany. Jezeli kiedykolwiek miałbym powierzyć reprezentowanie mnie lub moich bliskich to tylko w Kancelarii Lex.
Aleksander 2017-05-18 15:30
Uważam, że pracują tam znakomici fachowcy, którzy świetnie znają się na rzeczy. Moje wątpliwości rozwiali natychmiast. Bardzo łatwy i wygodny kontakt mailowy oraz wyjątkowa elastyczność w kwestii umówienia spotkania to tylko niektóre korzyści wynikające z korzystania z ich usług. Szczerze polecam!
Jadwiga 2017-05-19 16:22
Jeśli ktoś szuka pomocy prawnej to gorąco polecam kancelarię LEX. Warto powierzyć im swoje sprawy, spotkacie się z profesjonalizmem i zaangażowaniem. Miłe i uprzejme traktowanie swoich klientów. Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam właśnie do tej kancelarii.
Wojciech 2017-05-22 14:23
Opinia prawna przygotowana przez Kancelarie Lex jest na b. wysokim poziomie merytorycznym. Zagadnienie przedstawione do opinii zostało opracowane w sposób konkretny, wyczerpujący, w pełni profesjonalny oraz w ustalonym terminie. Dziękuję za współpracę i jednocześnie polecam usługi prawne świadczone przez Kancelarię Lex.
Grzesiek 2017-05-22 15:29
Polecam! Bardzo profesjonalni i słowni ludzie. Kancelaria na najwyższym poziomie!
marina 2017-05-24 19:58
Super Kancelaria! Profesjonalne podejście do klienta!
Teresa 2017-05-24 20:06
Dziękuję za okazaną pomoc w naszej skomplikowanej sprawie spadkowej, za to, że byliście do naszej dyspozycji o każdej porze dnia, za okazanie serca i poprowadzenie nas krok po kroku do zakończenia sprawy, Kancelaria Lex jest profesjonalna, rzetelna. Polecam wszystkim tę Kancelarię, na wszystkie problemy znajdą rozwiązanie. Jeszcze raz dziękujemy za wszystko, życzę powodzenia i sukcesów w pracy adwokackiej.
maniek 2017-05-29 21:12
Polecam!
Karolina 2017-05-31 12:33
Super kancelaria. Prawnicy bardzo kompetentni, sympatyczni i konkretni. Profesjonalne podejście do sprawy i do klienta. Sprawa wygrana, dziękuję bardzo za to wszystko co dla mnie zrobiliście. Cieszę się, że skorzystałam z Państwa usług. jeszcze raz DZIĘKUJE
Radosław 2017-06-06 14:47
Jestem bardzo zadowolony z porad prawnych udzielonych mi przez Kancelarię Lex. Były one rzeczowe, wyczerpujące i jasno sformułowane. Warto podkreślić świetny kontakt e-mailowy i duże zaangażowanie w sprawę. Pełen profesjonalizm!
marika 2017-06-12 14:55
Super! N pewno do Was wrócę!
Milena 2017-06-14 15:04
Polecam serdecznie usługi prawne Kancelarii Lex. Jestem bardzo szczęśliwa, że właśnie do nich trafiłam. Nie odesłali mnie z kwitkiem ze względu na zawiłość problemu jak inni, ale zajęli się moją sprawą z pełnym zaangażowaniem i doprowadzili do wygranej już na pierwszej rozprawie. Pan Mecenas, który zajął się moją sprawą był rzetelny, godny zaufania i bardzo sympatyczny. Potrafił profesjonalnie i zrozumiale przekazać treści prawne dot. sprawy. Jeszcze raz bardzo dziękuję i jestem wdzięczna za wsparcie i pomoc. Życzę samych sukcesów!
Marysia 2017-06-14 18:03
Polecam serdecznie usługi prawne Kancelarii LEX. Jestem bardzo szczęśliwa, że właśnie do nich trafiłam. Nie odesłali mnie z kwitkiem ze względu na zawiłość problemu jak inni, ale zajęli się moją sprawą z pełnym zaangażowaniem i doprowadzili do wygranej już na pierwszej rozprawie. Są bardzo jest rzetelni, godni zaufania i bardzo sympatyczni. Potrafią profesjonalnie i zrozumiale przekazać treści prawne dot. sprawy, Jeszcze raz bardzo dziękuję i jestem wdzięczna za wsparcie i pomoc. Życzę samych sukcesów!
Aga 2017-07-20 15:30
Kulturalni i profesjonalni ludzie, jestem bardzo zadowolona. Nasza sprawa jeszcze jest w toku ale dzięki nim widać światło w tunelu i nie jest to pociąg ;)
zawiedziony 2017-08-03 10:10
a ja zapłaciłem za jak nie którzy piszą profesjonalną usługę zapłaciłem 2000 tyś zł i nic dzwonię a telefony milczą mail nie prawidłowy jestem zawiedziony bo nie wiem co dalej .
Jola 2017-08-03 14:21
Niemożliwe. Z kancelarią można się połączyć w ciągu 28 sekund. Wejdź na stronę zamów połączenie i po chwili usłyszysz głos prawnika;-) A jaki adres e-mailowy wpisujesz?
Joanna 2017-08-09 15:08
@zawiedziony skorzystałeś z porady Joli? Udało Ci się wyjaśnić tą sytuację?
MM 2017-08-09 16:14
Witam , Bardzo Proszę o kontakt z osobami które zostały oszukane przez tą kancelarie madziucha_11@TLEN.PL
Jola Kowalska 2017-08-14 13:37
Szybko i sprawnie zajęli się moją sprawą. Dziękuję!
Anastacja 2017-08-14 13:41
Przez nieostrożność, jak wiele innych osób. padłam ofiarą polisolkaty. Nie chcieli mi oddać wpłaconych pieniędzy zatrzymując wszystko na jakąś opłatę dodatkową. Firma Lex okazała się bardzo skuteczna, świetnie znają ten temat i wiedzą jak walczyć z naryuszającymi prawa konsumentów umowami . Pieniądze odzyskane.
Zostaw swoją opinię o Kancelaria LEX sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria LEX sp. z o.o.