Kancelaria LEX sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Kancelaria LEX sp. z o.o.

kos 2016-11-13 11:32
Kancelaria na wysokim europejskim poziomie z odpowiednim indywidualnym podejściem do klienta.W takiej kancelarii gdzie atmosfera jest przyjacielska można z przyjemnością pracować jak i załatwiać sprawy.
morfinka91 2016-11-13 21:39
Gorąco polecam!!!
Grono profesjonalistów, którzy do każdego klienta podchodzą indywidualnie.
Starają się jak najszybciej załatwiać sprawy w sposób najlepszy dla klienta.
kasia bbb 2016-11-14 08:02
Trafilam tutaj z polecenia i nie zawiodlam sie. Wszystko na najwyzszym poziomie. A co najwazniejsze odzyskalam swoje utracone mienie. Goraco polecam!!
Madzia Gosia 2016-11-14 18:16
Kancelaria najlepsza w całym mieście. Solidna oraz profesjonalna, nie zawiodłam się ani razu, a korzystałam wielokrotnie. Zawsze jestem zadowolona z usług kancelarii i polecam ją z całego serca. Dzięki fachowcom tam pracującym odzyskałam swoje pieniądze. Bezkonkurencyjni. Jeszcze raz bardzo polecam :)
robert 2016-11-15 19:56
Są bardzo dobrzy w tym co robią.Warto skorzystać z ich usług.
magicb12 2016-11-15 22:39
Kancelaria bardzo pomocna nawet w trudnych i skomplikowanych sprawach . Z pełnym profesjonalizmem podchodzą do klienta, pomagają rozwiązać pomyślnie każdą sprawę. Jestem bardzo zadowolony z ich usług. Polecam
Krzysztof Jot 2016-11-16 08:42
Bardzo dobra kancelaria z wykwalifikowanymi pracownikami, którzy wiedzą jak najlepiej skutecznie odzyskać środki z polisolokat od ubezpieczycieli. Dzięki nim szybko i sprawnie udało mi się odzyskać pieniądze. Pełne zaangażowanie. Polecam niezdecydowanym
Krzysztof Jot 2016-11-16 08:47
Kancelarię polecała mi rodzina, bo ciocia broniła u nich swojej sprawy. Mówiła, że całkiem w porządku wykonali swoje zadanie i że była zadowolona. Aktualnie czekam na wynik sprawy. Zobaczymy jednak mi również się zdaje, że będzie okej.
jan nik 2016-11-16 19:16
Fachowa firma prawnicza.Odzyskali moje pieniądze szybko.Pracownicy są solidni,a do tego bardzo mili.Serdecznie polecam każdemu kto chce szybko,tanio zalatwić swe sprawy.Korzystajcie z ich usług,porad prawnych i pomocy.
Anna B. 2016-11-19 10:22
Pełen profesjonalizm. Profesjonalne podejście do klienta. Przemili i pomocni. Szybko odzyskali moje pieniądze :) Serdecznie polecam tą kancelarię :)
Marci Cycek 2016-12-07 08:41
Najlepsza kancelaria w mieście każdą sprawę załatwią szybko i skutecznie polecam wszystkim którzy potrzebują usług prawnych
Kamil R 2016-12-08 16:44
Dla mnie jedna z najlepszych kancelarii we Wrocławiu. Załatwili moją sprawę bardzo szybki i pozytywnie. Polecam serdecznie!
Dawid N 2016-12-09 22:46
Najlepsza kancelaria z jaką się dotychczas spotkałem. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz :) Polecam każdemu !!!
Dolores0102 2016-12-11 10:38
Bardzo profesjonalna kancelaria. Pomoże w każdej sprawie, bardzo szybko oraz w super cenie. Polecam!
Milena 2016-12-12 17:42
ja rowniez jestem zadowolona z uslug kancelarii Lex. Polecam z szystym sumienim.
kruszyna127 2016-12-13 23:47
Bardzo dobra kancelaria, usługi na wysokim poziomie, pełen profesjonalizm. Polecam, bo naprawdę warto skorzystać z ich usług, każdy będzie zadowolony.
Niebieskooka421@wp.pl 2016-12-15 09:53
Wspaniała kancelaria na której zawsze warto polegać gdzie błyskawicznie załatwiają sprawy i bardzo szybko ,Jednym słowem można zawsze skorzystać
Elżbieta Żurawska 2016-12-15 09:58
Wspaniała kancelaria na której zawsze warto polegać gdzie bardzo sprawnie załatwią nasze sprawy.Także można skorzystac w każdej chwili
Anna Z 2016-12-16 18:14
Jestem bardzo zadowolona z jakości usług kancelarii LEX. Bardzo mi pomogli. Rzetelnie i szybko. Polecam wszystkim
Anna Z 2016-12-16 18:16
Jestem bardzo zadowolona z jakości usług kancelarii LEX. Bardzo szybko i rzetelnie załatwiają sprawy. Polecam
Piotr 2016-12-17 23:38
Banda oszustów i złodziei ludzie uwazajcir!!!
7
kleo 2016-12-17 23:40
Oszusci uwazajcie !!!!!!!!
5
pattncatt 2016-12-18 00:44
Polecam kancelarię LEX w załatwieniu każdej sprawy. Rzetelne podejście do każdego tematu.
1
Ania671 2016-12-19 08:59
kancelaria Lex to jedna z najlepszych ,rzetelnych firm .Godna polecenia
2
katrin 2017-01-13 11:56
Słyszałam, że ta Kancelaria zajmuje się również usuwaniem negatywnych wpisów z BIK-u. Czytam, że są bardzo skuteczni, ale czy może ktoś mi powiedzieć ile to u nich kosztuje? nie wiem czy mnie będzie stać, a zależy mi na kredycie którego nie mogę dostać przez wpisy w biku na kredytach które już dawno zamknęłam i spłaciłam!
1
Ania 2017-01-13 12:02
a czyściłaś też tam u nich swój BIK? ile to kosztuje?
2
roman 2017-01-23 14:24
Żenada beznadziejna obsluga zero odzewu
3
Ania 2017-02-14 13:11
U mnie też usunęli wpis z PKO Bp, co prawda trwało to ze trzy miesiace, ale są skuteczni. I ich prawnicy bardzo sympatyczni.
3
też Ania 2017-02-14 13:13
Oni każdą sprawę związaną z czyszczeniem BIK-u wyceniają indywidualnie :)
2
Goya 2017-02-16 12:42
Mnie usunęli wpisy z biku w ciągu dwóch miesięcy. sprawa była dosyć trudna bo miałam wcześniej windykacje na kredycie. Pani która zajmowała się moją sprawą usunięcia biku wszystko załatwiła pozytywnie więc mogłam dostać kredyt.
1
pioterllo 2017-02-16 16:06
Pracodawca powinna sie zajac panstwowa inspekcja pracy i urzad skarbowy.
2
Andrzej 2017-03-07 16:21
Korzystałem z ich usług, wszystko przebiegło sprawnie i bez żadnych problemów. Zdecydowanie polecam.
1
Marianna 2017-03-10 08:40
Korzystałam z tych usług i jestem bardzo zadowolona, przyznam się szczerze nie dokońca wierzyłam, że się uda. Gorąco polecam!
1
Patrycja Kowalczykiewicz 2017-03-10 18:39
Kancelaria odzyskała dla mnie 10 453,30, dziękuję!
1
chlorek 2017-03-12 11:02
Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w problem, z jakim przychodzi klient. Nie ma mowy o zawalaniu terminów czy niedopełnianiu formalności.
1
Julianna Krz. 2017-03-13 17:07
Świetna kancelaria, która zatrudnia dobrych prawników. Skutecznie rozwiązali problem niewypłaconego odszkodowania za kolizję drogową, którego ubezpieczyciel odmawiał. Po prostu znają się na rzeczy. Polecam.
1
Mirek 2017-03-14 09:16
kancelaria Lex świetnie zajęła się moją sprawą, lepszej pomocy nie mogłem się spodziewać. pozdrawiam.
1
iglak13 2017-03-14 23:19
Polecam z czystym sumieniem.Bardzo fachowo zajęli się moim rozwodem. Wywalczyłem dzięki nim dużo więcej.Polecam
1
robert 2017-03-15 09:53
Kancelaria lex to prawdziwi fachowcy. Gorąco polecam!!! pomogli odzyskac mi moje pieniadze.
1
irena67 2017-03-15 15:36
kancelaria lex zajęła się z nalezyta starannoscia moja sprawa, goraco polecam
1
krysia.ch 2017-03-16 05:25
Kancelaria godna polecenia. Podchodzą indywidualnie do sprawy, fachowa pomoc i miła obsługa. Fachowcy pełna para. Polecam
1
irka 2017-03-16 15:14
wspaniała kancelaria, genialnie zajeli sie moja sprawa! polecam
Rafi7 2017-03-17 11:32
Świetna kancelaria. Zawsze pomogą rozwiązać wszystkie sprawy. Obsługa klienta jest bardzo miła. Gorąco polecam :)
Rafi7 2017-03-17 11:36
Świetna kancelaria. Pomogą w każdej sytuacji. Bardzo miła obsługa klienta. Gorąco polecam
ekluby 2017-03-18 16:18
mam prosbe jestem przewlekle chora potrzebuje pomocy czy maja oni meila abym mogla opisac swoja sprawe i jakie koszty odp.na meila xczarnecka@interia.pl
Anna Ellada 2017-03-18 17:43
Najlepsza kancelaria adwokacka w mieście !!! Kompetentna obsługa bardzo miła i sympatyczna obsługa klienta moja sprawa została pomyślnie zakończona dziękuję państwu bardzo
Monia Szycha 2017-03-19 23:40
Kancelaria reprezentowała mnie w mojej sprawie. Efekt końcowy był na moją korzyść. Bardzo profesjonalne podejście. Polecam
Joanna 2017-03-20 14:50
Osoby zainteresowane pracą w Kancelarii LEX sp. z o.o. zachęcam do zapoznania się z wywiadem, którego udzieliła dla nas przedstawicielka firmy. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,991193,wywiad-hanna-miskiewicz
Znajdziecie w nim odpowiedzi na pytania takie jak: Na co musi przygotować się nowa osoba? Jak opisałaby Pani atmosferę panującą w Państwa firmie? Przepisy cały czas się zmieniają. Szkolenia muszą być nieodłącznym elementem państwa pracy? Zachęcam do lektury.
zielarz41 2017-03-21 06:09
Świetna i profesjonalna kancelaria prawna, z znakomitymi, sumiennymi i pomocnymi pracownikami, którzy zawsze pomogą i doradzą z uśmiechem.
Ceny nie są w sumie wygórowane w stosunku do jakości świadczonych usług.
Serdecznie polecam i życzę miłej i owocnej współpracy. :)
kejti121 2017-03-22 12:09
bardzo dobra kancelaria pomogli mi, myślałam ze moja sprawa jest tragiczna a jednak wszystko poszło super polecam
Zostaw swoją opinię o Kancelaria LEX sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria LEX sp. z o.o.