Kancelaria LEX sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Kancelaria LEX sp. z o.o.

Robert 2017-04-06 13:53
Korzystałem z usług Kancelarii Lex i byłem bardzo niezadowolony. Osoba prowadząca moją sprawę, była bardzo nierzetelna, a jakość obsługi pozostawiała wiele do życzenia. Dodatkowo, firma jest skrajnie nieprofesjonalna i nastawiona wyłącznie na swój szybki zysk. Nie dość, że podpisują niekorzystne dla klienta ugody, to jeszcze przetrzymują te pieniądze w nieskończoność. Zwróćcie też uwagę na to, na czyje konto wpływają świadczenia
2
Waldemar 2017-04-06 15:07
Kancelaria bardzo dobra. Co mnie zaskoczyło pozytywnie to dostosowanie się do moich wymagań i bardzo szybka reakcja w sprawie. Ogromne dzięki!!!
1
Grażyna 2017-04-07 13:15
Kancelaria zajęła się moją sprawą bardzo sprawnie. Odszkodowanie otrzymałam bardzo szybko z wszystkimi odsetkami. Polecam bardzo...
1
madzia32 2017-04-07 15:14
Super kancelaria. Najlepsza w okolicy. Odsyłano mnie i nikt nie chciał mi pomóc. A tu proszę. Wszystko załatwione...
POLECAM!!!
1
Damian 2017-04-10 15:05
Gorąco rekomenduję współpracę z Kancelarią Lex. Jej profesjonalizm, wiedza i doświadczenie połączone z empatią, stanowią ogromne wsparcie w czasie procesu sądowego. Korzystając z usług Kancelarii można liczyć na rzetelne doradztwo oraz możliwość szybkiej i sprawnej komunikacji.
martinka 2017-04-11 10:03
Wspaniali prawnicy nastawieni przede wszystkim na pomoc ludziom a nie na zysk. Szczerze polecam!
Miłosz 2017-04-11 14:03
Gorąco rekomenduję współpracę z Kancelarią Lex. Ich profesjonalizm, wiedza i doświadczenie połączone z empatią, stanowią ogromne wsparcie w czasie procesu sądowego. Korzystając z usług Kancelarii można liczyć na rzetelne doradztwo oraz możliwość szybkiej i sprawnej komunikacji.
maciek32 2017-04-11 14:29
Pomogli moim rodzicom w problemach firmowych. Polecam!!!
Joanna 2017-04-11 15:02
Chętnie usłyszymy również od pracowników firmy. Co najbardziej doceniacie w pracy w Kancelarii LEX sp. z o.o.?
Bartek 2017-04-12 15:19
Kancelaria LEX zajmując się moją sprawą wykazywała się zaangażowaniem i profesjonalizmem, ponadto gdy pojawiły się kolejne problemy chętnie służyli pomocą. Kontakt bez problemów, bardzo miła atmosfera, odpowiedzi na pytania były wyczerpujące, jednym słowem - REWELACJA. Polecam gorąco.
alan 2017-04-13 14:03
Kancelaria godna polecenia!!!
Mirosław 2017-04-13 14:48
Bardzo kompetentna i rzeczowa Kancelaria, mocno zaangażowani w moją sprawę. Na uwagę zasługuje nasz bezpośredni kontakt i rozmowy w przyjemnej atmosferze jak również ich ludzkie podejście do moich problemów. Mimo iż nie obiecywali „złotych gór”, walczyli o mnie do samego końca, wykorzystując dużą wiedzę i doświadczenie w sprawach prawa rodzinnego, co zauważalne było przede wszystkim w bardzo rzeczowej i rzetelnej reprezentacji mojej osoby podczas rozprawy sądowej, do której mój adwokat był bardzo dobrze przygotowany. Szczerze polecam!
ilona35 2017-04-14 10:06
Fantastyczna współpraca! Polecam!
minia1208 2017-04-14 13:12
Znakomita Kancelaria i ludzie w niej pracujący. Polecam wszystkim!
marta 2017-04-14 15:06
Jestem bardzo zadowolona z pracy tej Kancelarii, sprawa została załatwiona w bardzo szybkim czasie. Rzetelnie, konkretnie i rzeczowo, serdecznie polecam wszystkim.
anulaaa 2017-04-18 13:23
Fajna Kancelaria i bardzo mili ludzie :) polecam
kamil 2017-04-19 15:18
Profesjonalna Kancelaria! Usługi i pomoc na najwyższym poziomie! Polecam!
mirek2308 2017-04-20 10:31
Kancelaria godna polecenia! Pomogli mi odzyskać moje pieniądze! Dziękuję!
J&K Kowalscy 2017-04-20 15:09
Chciałabym podziękować prawnikom z Kancelarii Lex i polecić ich usługi każdemu kto potrzebowałby pomocy w sprawie o odrzuceniu spadku. Jako jedna z nielicznych kancelarii podjęli się naszej sprawy, którą wykonali terminowo, sumiennie i profesjonalnie. Pracują tam osoby kontaktowe, otwarte i godne zaufania. Jednak największe atuty to możliwość szczerej rozmowy, niejednokrotnie godzinne przez telefon. I za ten czas, który poświęcili swoim klientom bardzo dziękujemy i polecamy.
piotr21 2017-04-21 15:35
Polecam! Wspaniali ludzie, którzy umieją pomóc!
Markosz 2017-04-21 18:31
Kancelaria godna polecenia. Szczególnym atutem sprawna i szybka komunikacja.
mirka 2017-04-24 10:26
Znakomita Kancelaria z profesjonalistami. Polecam!
mirka 2017-04-24 10:26
Znakomita Kancelaria z profesjonalistami. Polecam!
emilia0612 2017-04-24 17:14
Kancelaria LEX na prawdę wyróżnia się zaangażowaniem oraz sprawnością działania. Ich kompetencje merytoryczne stoją na najwyższym poziomie, są ponadto niezwykle komunikatywni, w czym na pewno pomaga również ich przyjazny stosunek do klientów. Mogę ich szczerze polecić wszystkim, którzy potrzebują konsultacji prawnych lub reprezentowania w sprawach sądowych.
krysstian 2017-04-25 14:34
Super Kancelaria! Prawnicy, którzy tam pracują to profesjonaliści! Nic dodać nic ująć! Polecam!
piotr21 2017-04-26 19:48
Super Kancelaria, na prawdę wyróżnia się zaangażowaniem oraz sprawnością działania. Ich kompetencje merytoryczne stoją na najwyższym poziomie, są ponadto niezwykle komunikatywni, w czym na pewno pomaga również ich przyjazny stosunek do klientów. Mogę ich szczerze polecić wszystkim, którzy potrzebują konsultacji prawnych lub reprezentowania w sprawach sądowych.
marek42 2017-04-26 21:56
Dziękuję za ogromną pomoc tej Kancelarii!!!! Pracują tam wspaniali ludzie!
P&M Krawczyk 2017-05-08 14:12
Z pełną odpowiedzialnością polecamy usługi prawne Kancelarii Invictus. Prawnicy, którzy tam pracują to osoby uprzejme, zaangażowane oraz wyrozumiałe. Cierpliwie wysłuchali naszego problemu i jasno wytłumaczyli różne zapisy prawne, których nie rozumieliśmy. Mimo kontaktu "w ostatniej chwili" potrafili wygospodarować czas, by zająć się naszą pilną sprawą. Dobry kontakt i szybkie odpowiedzi zwrotne, także drogą mailową, pozwoliły nam sprawnie wybrnąć z naszej sytuacji. Jeszcze raz dziękujemy za udzielane porady. Szczerze polecamy.
P&M Krawczyk 2017-05-08 14:15
Z pełną odpowiedzialnością polecamy usługi prawne Kancelarii Lex. Prawnicy, którzy tam pracują to osoby uprzejme, zaangażowane oraz wyrozumiałe. Cierpliwie wysłuchali naszego problemu i jasno wytłumaczyli różne zapisy prawne, których nie rozumieliśmy. Mimo kontaktu "w ostatniej chwili" potrafili wygospodarować czas, by zająć się naszą pilną sprawą. Dobry kontakt i szybkie odpowiedzi zwrotne, także drogą mailową, pozwoliły nam sprawnie wybrnąć z naszej sytuacji. Jeszcze raz dziękujemy za udzielane porady. Szczerze polecamy.
natka0943 2017-05-09 11:03
Polecam Kancelarie LEX! Znakomici ludzie, którzy umieją rozwiązywać problemy!
agataka 2017-05-09 13:28
Profesjonalna Kancelaria i bardzo kompetentni prawnicy, którzy pomogli mi i mojej rodzinie.
Artur 2017-05-09 22:06
Kancelaria na najwyższym poziomie. Polecam
marcinek 2017-05-11 14:59
Kancelaria godna polecenia!
kazik 2017-05-12 11:59
Ogromnie polecam i dziękuję za pomoc!
Kamil097 2017-05-12 15:56
Kancelaria LEX to najlepszy wybór! Polecam.
arkadiusz 2017-05-15 13:37
Kancelaria Lex to na prawdę Kancelaria której będę dozgonnie wdzięczny za pomoc! Z całego serca polecam!
natalia 2017-05-16 16:58
Mega pomocni i znający się na rzeczy ludzie, polecam!!!!
Darek 2017-05-17 13:03
Kancelaria Lex to doskonała Kancelaria z bardzo dobrym podejściem do klienta i pracy. Moje sprawy załatwili szybko i sprawnie i za to serdeczne podziękowania i przyłączam się do grona zadowolonych klientów. Pragnę tutaj nadmienić, że przebywam poza granicą kraju i wszystko, co się dzieje i jak postępuje sprawa byłem na bieżąco informowany. Jezeli kiedykolwiek miałbym powierzyć reprezentowanie mnie lub moich bliskich to tylko w Kancelarii Lex.
Aleksander 2017-05-18 15:30
Uważam, że pracują tam znakomici fachowcy, którzy świetnie znają się na rzeczy. Moje wątpliwości rozwiali natychmiast. Bardzo łatwy i wygodny kontakt mailowy oraz wyjątkowa elastyczność w kwestii umówienia spotkania to tylko niektóre korzyści wynikające z korzystania z ich usług. Szczerze polecam!
Jadwiga 2017-05-19 16:22
Jeśli ktoś szuka pomocy prawnej to gorąco polecam kancelarię LEX. Warto powierzyć im swoje sprawy, spotkacie się z profesjonalizmem i zaangażowaniem. Miłe i uprzejme traktowanie swoich klientów. Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam właśnie do tej kancelarii.
Wojciech 2017-05-22 14:23
Opinia prawna przygotowana przez Kancelarie Lex jest na b. wysokim poziomie merytorycznym. Zagadnienie przedstawione do opinii zostało opracowane w sposób konkretny, wyczerpujący, w pełni profesjonalny oraz w ustalonym terminie. Dziękuję za współpracę i jednocześnie polecam usługi prawne świadczone przez Kancelarię Lex.
Grzesiek 2017-05-22 15:29
Polecam! Bardzo profesjonalni i słowni ludzie. Kancelaria na najwyższym poziomie!
marina 2017-05-24 19:58
Super Kancelaria! Profesjonalne podejście do klienta!
Teresa 2017-05-24 20:06
Dziękuję za okazaną pomoc w naszej skomplikowanej sprawie spadkowej, za to, że byliście do naszej dyspozycji o każdej porze dnia, za okazanie serca i poprowadzenie nas krok po kroku do zakończenia sprawy, Kancelaria Lex jest profesjonalna, rzetelna. Polecam wszystkim tę Kancelarię, na wszystkie problemy znajdą rozwiązanie. Jeszcze raz dziękujemy za wszystko, życzę powodzenia i sukcesów w pracy adwokackiej.
maniek 2017-05-29 21:12
Polecam!
Karolina 2017-05-31 12:33
Super kancelaria. Prawnicy bardzo kompetentni, sympatyczni i konkretni. Profesjonalne podejście do sprawy i do klienta. Sprawa wygrana, dziękuję bardzo za to wszystko co dla mnie zrobiliście. Cieszę się, że skorzystałam z Państwa usług. jeszcze raz DZIĘKUJE
Radosław 2017-06-06 14:47
Jestem bardzo zadowolony z porad prawnych udzielonych mi przez Kancelarię Lex. Były one rzeczowe, wyczerpujące i jasno sformułowane. Warto podkreślić świetny kontakt e-mailowy i duże zaangażowanie w sprawę. Pełen profesjonalizm!
marika 2017-06-12 14:55
Super! N pewno do Was wrócę!
Milena 2017-06-14 15:04
Polecam serdecznie usługi prawne Kancelarii Lex. Jestem bardzo szczęśliwa, że właśnie do nich trafiłam. Nie odesłali mnie z kwitkiem ze względu na zawiłość problemu jak inni, ale zajęli się moją sprawą z pełnym zaangażowaniem i doprowadzili do wygranej już na pierwszej rozprawie. Pan Mecenas, który zajął się moją sprawą był rzetelny, godny zaufania i bardzo sympatyczny. Potrafił profesjonalnie i zrozumiale przekazać treści prawne dot. sprawy. Jeszcze raz bardzo dziękuję i jestem wdzięczna za wsparcie i pomoc. Życzę samych sukcesów!
Marysia 2017-06-14 18:03
Polecam serdecznie usługi prawne Kancelarii LEX. Jestem bardzo szczęśliwa, że właśnie do nich trafiłam. Nie odesłali mnie z kwitkiem ze względu na zawiłość problemu jak inni, ale zajęli się moją sprawą z pełnym zaangażowaniem i doprowadzili do wygranej już na pierwszej rozprawie. Są bardzo jest rzetelni, godni zaufania i bardzo sympatyczni. Potrafią profesjonalnie i zrozumiale przekazać treści prawne dot. sprawy, Jeszcze raz bardzo dziękuję i jestem wdzięczna za wsparcie i pomoc. Życzę samych sukcesów!
Zostaw swoją opinię o Kancelaria LEX sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria LEX sp. z o.o.