brak logo

Einhell Polska Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Einhell Polska Sp. z o.o.

były ph 2012-02-09 19:33:33
Prawda, 2 lata za kółkiem Pandy we wspaniałej firmy Einhell.... Prawda jest taka, że każdy jest gnojony. Nie ma możliwości wykazania się własną inicjatywą,( usunięte przez administratora ) zaraz Ci wyperswaduje, że nie masz racji i że jest inaczej. Zero szacunku dla pracowników ale również dla dystrybutorów (z tego co wiem teraz Einhell będzie sprzedawał bezpośrednio). Dla mnie Einhell był jedynie pomocny w zdobyciu bazy klientów, dzięki czemu dostałem pracę u konkurencji. Klienci się denerwują, że jest kiepska jakość, że są co chwile korekty... Koleżanko( usunięte przez administratora )skończyłaś studia i chcą z Tobą rozmawiać, ale nie dlatego że jesteś inteligentną osobą ale dlatego że w pierwszej rozmowie ( usunięte przez administratora )zawołałaś wypłatę w wysokości ok 2 000 zł. Jeżeli nadal chcesz tam pracować (choć ze względu na stres szybko zrezygnujesz) to na rozmowie powiedz O. że potrafisz pokazać klientowi że Einhell jest najlepszą marką i że potrafisz wprowadzać nowe produkty do sklepów. Aha a ze względu na GPS w autach to sprawy w sądzie można wygrać bo notuje Ci godziny pracy a za nadgodziny nic nie dostaniecie, a jak przyjedziecie przed 17 do domu to po premii.

Niech Fiat Pand będzie z Wami.
olusia band 2012-02-09 22:45:54
mniejjjj niż zerooooooo ooo ooo o !
anonim 2012-02-10 09:15:38
to ze mniej niz zero mnie nie interesuje !! pytałem poważnie kim jest ten człowiek, za co jest odpowiedzialny w firmie, jakie pełni stanowisko. Pozdrawiam
Dorota 2012-02-13 12:19:31
Dostałam prace w firmie Einhell ależ się ciesze!!! Świetne warunki płacowe. Moja przełożona ( usunięte przez administratora )est dla mnie bardzo miła a szef ( usunięte przez administratora ) jest bardzo przyjaznym człowiekiem. Jedynie pan( usunięte przez administratora )i z serwisu jest dla mnie nie miły no zawsze znajdzie się jakiś wyjątek. Super firma z przyszłością!!!!
buahahaha 2012-02-13 13:34:40
science fiction w najlepszym wydaniu buahahahaha
IKAR 2012-03-09 15:13:36
Witam

Centrum Odszkodowań 'IKAR' zapewnia kompleksową obsługę poszkodowanych w związku z wypadkami:

- jeżeli uległaś wypadkowi komunikacyjnemu (jako kierowca pojazdu/ pasażer pojazdu, przechodzień, rowerzysta etc.)
- jeżeli uległaś wypadkowi w pracy lub w delegacji z pracy,
- jeżeli uległaś wypadkowi w drodze do/z pracy,
- jeżeli ktoś uszkodził i zniszczył Ci sprzęt/ubranie/ samochód
- jeżeli ktoś zalał Ci mieszkanie, lub powstały w nim szkody w wyniku wadliwej instalacji lub remontu ekipy zewnętrznej,
- jeżeli doznałaś przemocy fizycznej, naruszenia nietykalności cielesnej,

zapytaj nas o możliwość dochodzenia odszkodowania.
(usunięte przez administratora) zapraszam do kontaktu
Pracownik z 10 letnim stażem 2012-04-16 09:01:16
Słuchajcie dzieci coś wam powiem Einhell do najlepsza firma na ziemi. Zarobki wahają się w granicach od 5000 do 8000 zł brutto a dodatkowo oferują szeroki wachlarz szkoleń zarówno językowych jak i technicznych. oczywiście nie wliczając ( usunięte przez administratora ) Ci Państwo to na pewno więcej zarabiają. Ja na przykład zarabiam 6000 zł brutto mało tego na święta Bożego Narodzenia dostajemy 1500zł w bonach a na Wielkanoc 1000zł czego można chcieć więcej od życia to najlepsza firma dla ludzi chcących zdobyć doświadczenie i zarobić dużo pieniędzy nic tylko składać tam swoje papiery naprawdę warto. Panuje tam zawsze miła rodzinna atmosfera a twoi przełożeni: ( usunięte przez administratora )wprowadzą Cię w świat elektronarzędzi tej wspaniałej firmy Einhell. Jeżeli mogę wam coś doradzić to jeżeli Pan ( usunięte przez administratora )podczas rozmowy kwalifikacyjnej zada pytanie ile chcesz zarabiać to śmiało możecie mówić 4000zł brutto zobaczycie oni naprawdę gotowi są dać Wam takie pieniądze nawet nie będą marudzić zobaczą, że się cenisz i że nie mają z byle kim do czynienia.
normalny 2012-04-16 11:48:11
Pracownik z 10 letnim stażem - 2012-04-16 09:01:16

Słuchajcie dzieci coś wam powiem Einhell do najlepsza firma na ziemi. Zarobki wahają się w granicach od 5000 do 8000 zł brutto a dodatkowo oferują szeroki wachlarz szkoleń zarówno językowych jak i technicznych. oczywiście nie wliczając Pan( usunięte przez administratora )o Ci Państwo to na pewno więcej zarabiają. Ja na przykład zarabiam 6000 zł brutto mało tego na święta Bożego Narodzenia dostajemy 1500zł w bonach a na Wielkanoc 1000zł czego można chcieć więcej od życia to najlepsza firma dla ludzi chcących zdobyć doświadczenie i zarobić dużo pieniędzy nic tylko składać tam swoje papiery naprawdę warto. Panuje tam zawsze miła rodzinna atmosfera a twoi przełożeni: Pan ( usunięte przez administratora )wprowadzą Cię w świat elektronarzędzi tej wspaniałej firmy Einhell. Jeżeli mogę wam coś doradzić to jeżel( usunięte przez administratora )dczas rozmowy kwalifikacyjnej zada pytanie ile chcesz zarabiać to śmiało możecie mówić 4000zł brutto zobaczycie oni naprawdę gotowi są dać Wam takie pieniądze nawet nie będą marudzić zobaczą, że się cenisz i że nie mają z byle kim do czynienia.(usunięte przez administratora)
Solidny pracownik 2012-04-23 07:26:34
To prawda w Einhellu jest miła rodzinna atmosfera wysokie zarobki i extra bony na święta. Ludzie tylko spójrzcie świat elektronarzędziami stoi każdy ich potrzebuje bez nich nikt się nie obejdzie dlatego w tej firmie tak się dużo zarabia. A Ci co wypisują takie brednie, że to nieprawda to osoby, które pani( usunięte przez administratora )wyrzuciła za picie i bardzo dobrze ponieważ w pracy się nie pije!!!
Bokser 2012-04-23 13:49:54
To prawda w pracy się nie pije a pan ( usunięte przez administratora )wyjątkową tą zasadę egzekwują od swoich pracowników i już paru wyleciało i dobrze im za to picie. Teraz mszczą się na forum i wypisują negatywne opinie na temat tej wspaniałej firmy.
lipa 2012-04-23 15:23:37
Solidny pracownik - 2012-04-23 07:26:34

To prawda w Einhellu jest miła rodzinna atmosfera wysokie zarobki i extra bony na święta. Ludzie tylko spójrzcie świat elektronarzędziami stoi każdy ich potrzebuje bez nich nikt się nie obejdzie dlatego w tej firmie tak się dużo zarabia. A Ci co wypisują takie brednie, że to nieprawda to osoby, które( usunięte przez administratora ) wyrzuciła za picie i bardzo dobrze ponieważ w pracy się nie pije!!!
( usunięte przez administratora )buahahaha
bro 2012-05-28 12:25:54
Słuchajcie czy ktos w ostatni czsie podjął tam prace i może się wypowiedzieć w stosunku do calch wypowiedzui?? ,czy warto wchodzic w ta firme czy raczej nie
Zadowolony 2012-05-30 09:14:45
Tak ja podjąłem tam ostatnio pracę i jestem z niej bardzo zadowolony. Einhell do najlepsza firma na ziemi. Zarobki wahają się w granicach od 5000 do 8000 zł brutto a dodatkowo oferują szeroki wachlarz szkoleń zarówno językowych jak i technicznych. oczywiście nie wliczając szefostwa Ci Państwo to na pewno więcej zarabiają. Ja na przykład zarabiam 6000 zł brutto mało tego z tego co wiem na święta Bożego Narodzenia mam dostć 1500zł w bonach a na Wielkanoc 1000zł czego można chcieć więcej od życia to najlepsza firma dla ludzi chcących zdobyć doświadczenie i zarobić dużo pieniędzy nic tylko składać tam swoje papiery naprawdę warto. Panuje tam zawsze miła rodzinna atmosfera a twoi przełożeni pani Ala i Pan Ryszard wprowadzą Cię w świat elektronarzędzi tej wspaniałej firmy Einhell. Jeżeli mogę wam coś doradzić to jeżeli Pan prezes podczas rozmowy kwalifikacyjnej zada pytanie ile chcesz zarabiać to śmiało możecie mówić 4000zł brutto zobaczycie oni naprawdę gotowi są dać Wam takie pieniądze nawet nie będą marudzić zobaczą, że się cenisz i że nie mają z byle kim do czynienia.
Zadowolony z życia 2012-06-19 08:54:58
Ale wy tu wszyscy brednie wypisujecie na temat tej wspaniałej firmy czemu to robicie za co pytam się? (usunięte przez administratora) Słuchajcie dzieci coś wam powiem Einhell do najlepsza firma na ziemi. Zarobki wahają się w granicach od 5000 do 8000 zł brutto a dodatkowo oferują szeroki wachlarz szkoleń zarówno językowych jak i technicznych. oczywiście nie wliczając pana(usunięte przez administratora)Ci Państwo to na pewno więcej zarabiają. Ja na przykład zarabiam 6000 zł brutto mało tego na święta Bożego Narodzenia dostajemy 1500zł w bonach a na Wielkanoc 1000zł czego można chcieć więcej od życia to najlepsza firma dla ludzi chcących zdobyć doświadczenie i zarobić dużo pieniędzy nic tylko składać tam swoje papiery naprawdę warto. Panuje tam zawsze miła rodzinna atmosfera a twoi przełożeni: (usunięte przez administratora)wprowadzą Cię w świat elektronarzędzi tej wspaniałej firmy Einhell. Jeżeli mogę wam coś doradzić to jeżeli Pan(usunięte przez administratora) podczas rozmowy kwalifikacyjnej zada pytanie ile chcesz zarabiać to śmiało możecie mówić 4000zł brutto zobaczycie oni naprawdę gotowi są dać Wam takie pieniądze nawet nie będą marudzić zobaczą, że się cenisz i że nie mają z byle kim do czynienia.
Kominiarz 2012-06-29 13:57:54
Kochana Olu dziękuje Ci, że wprowadziłaś mnie w świat elektronarzędzi tej wspaniałej firmy Einchell nigdy Ci tego nie zapomnę jesteś wspaniała dzięki tobie moje życie nabrało sensu
Znajoma 2012-07-19 10:18:45
Pamiętam kiedyś pracowałam na serwisie i pracował tam Pan Marcin Koziarski. Wielki człowiek, który o elektronarzędziach wie sporo. Wiele się od niego nauczyłam. A czy ten pan pracuje tam jeszcze? Wielki człowiek wiele się od niego nauczyłam. Dziękuje Panu panie Marcinie
Poole_Pirates 2012-08-06 19:52:17
Panie Romanie,

A Pan nie bądź taki wiracha bo wcisnołeś mi Pan jak to ująłęś na sklep "kosiarki" spalinowe. Po przyjeździe okazało się, że jest to przyrząd do czyszczenia paneli podłogowych. Teraz bede się z tym bujał aż do zimy ;/.
nicki 2012-08-06 20:11:18
Niech Pan się cieszy. W mojej przesyłce były ziemniaki z nowej wsi wrocławskiej. Za to serwis troszkę kuleje. Kierownik potrafi tylko układać truskawki na bitej śmietanie. Niestety szkoda, że nie każdy robi to co potrafi. Gdyby tak było to panowie z serwisu dalej malowali by kominy w trzebnicy
zraniona 2012-08-08 19:15:58
nicki - 2012-08-06 20:11:18

Niech Pan się cieszy. W mojej przesyłce były ziemniaki z nowej wsi wrocławskiej. Za to serwis troszkę kuleje. Kierownik potrafi tylko układać truskawki na bitej śmietanie. Niestety szkoda, że nie każdy robi to co potrafi. Gdyby tak było to panowie z serwisu dalej malowali by kominy w trzebnicy
proszę poczytać , co mi zrobił ten Łobuz matrymonialny:
prowadzę sklepik AGD, szukałam dostawcy na miksery.. zjawił się on: ten wzrok amanta, sweterek rozciągnięty...bujna czuprynka..
cóż.. uwiódł mnie...
kampanią,
że kolor Red jak sportowe auta,

Aa teraz bujam się z RTMX 1600 :D
Bronek 2012-08-09 10:08:58
a jo uważam, ze ainhl to dobra marka. Kupiłem od handlowca, mówił, ze panie lecą na to jak cmy do swiecy. Ostatnio pojechalem traktorem do remizy na dansing to wszystkie laseczki leciały na mojego rmx 1600. Dotykały go i mówiły, ze jest z wyglądu bardzo agresywny jak sportowe auto.
Marcin K. z derwisu 2012-08-09 15:02:43
Tak to prawda na Einhellu można zarobić od 5000zł do 8000zł/m-c nigdzie tak dobrze nie jest. Do tego ekstra bony na święta!!!
Przyszły pracownik 2012-09-19 14:55:52
Mam pytanie dostałem zaproszenie w sprawie rozmowy o pracę jako Doradca Techniczny. Rekrutować mnie ma jakaś pani (usunięte przez administratora)czy znacie ją może. Napiszcie mi jak mam się przygotować czy ta pani jest przyjazną osobą
Chris Holder 2012-09-24 00:55:45
Szanowy Panie,

Pani Aleksandra to najprzyjemniejsza osoba pod słońcem. Proszę się nie martwic - rozmowa przejdzie gładko. Tylko niech się Panu nie wydaje, że od samego zaproszenia na rozmowę przestał Pan być Jędrkiem z Kielc i nagle jest Melvinem z Piątej Alei i nie biega po skwerku Jana Pawła z chlebem za gołębiami, tylko uprawia jogging w Central Parku z Woody Allenem.
Pracownik pani OLI 2012-10-12 12:59:57
Ale wy tu wszyscy brednie wypisujecie na temat tej wspaniałej firmy czemu to robicie za co pytam się? Czy za to, że pan[usunięte przez admina] z panią[usunięte przez admina]wyrzucili was za picie i bardzo dobrze bo w pracy się nie pije a jest kryzys i pracę trzeba szanować!!!!
Słuchajcie dzieci coś wam powiem Einhell do najlepsza firma na ziemi. Zarobki wahają się w granicach od 5000 do 8000 zł brutto a dodatkowo oferują szeroki wachlarz szkoleń zarówno językowych jak i technicznych. oczywiście nie wliczając pana[usunięte przez admina] i pani [usunięte przez admina]Ci Państwo to na pewno więcej zarabiają. Ja na przykład zarabiam 6000 zł brutto mało tego na święta Bożego Narodzenia dostajemy 1500zł w bonach a na Wielkanoc 1000zł czego można chcieć więcej od życia to najlepsza firma dla ludzi chcących zdobyć doświadczenie i zarobić dużo pieniędzy nic tylko składać tam swoje papiery naprawdę warto. Panuje tam zawsze miła rodzinna atmosfera a twoi przełożeni: pan [usunięte przez admina] wprowadzą Cię w świat elektronarzędzi tej wspaniałej firmy Einhell. Jeżeli mogę wam coś doradzić to jeżeli Pan [usunięte przez admina] podczas rozmowy kwalifikacyjnej zada pytanie ile chcesz zarabiać to śmiało możecie mówić 4000zł brutto zobaczycie oni naprawdę gotowi są dać Wam takie pieniądze nawet nie będą marudzić zobaczą, że się cenisz i że nie mają z byle kim do czynienia.
Odrobina historii 2012-10-27 22:11:19
Nie wiem czy wiecie, Einhell Polska powstała w Zielonej Górze. Byłem pracownikiem działu handlowego, tak:) pracowałem z Panią [usunięte przez admina], która pochodzi z ZG. Odwołano naszego szefa, przyjęto Pana [usunięte przez admina], a ten postanowił przenieśc firmę do Wrocławia. Pani[usunięte przez admina] tak się przejęła nowym szefem i jego procesem reorganizacji, zwalniania ludzi, że zorganizowała spotkanie, na którym rozważała pomysły jak pozbyć się nowego szefa. Dobre prawda :) Jak to w życiu bywa szybko pojęła, że najlepiej jest znaleźć inny sposób jak praca :) Zapadały wtedy decyzje, który z pracowników z ZG przejdzie do Wrocławia. [usunięte przez admina] z serwisu wie coś o tym. Pracował w serwisie Einhell w Droszkowie pod ZG. Szczerze współczuję pracownikom Einhell, cieszę się, że wtedy na propozycję pracy we Wrocławiu odpowiedziałem nie. Pan [usunięte przez admina] pracując w ZG wykupił dla pracowników obiady, bo nikt przecież do 17 nie wychodził do domu, wiecie co zrobił z bonami na obiad? Trzymał je u siebie i polecił wszystkim, którzy chcą skorzystać z obiadu przychodzić i prosić o bon, ale jazda ..... Na szczęście ludzie mieli honor i pokazali gdzie to mają...Przychodził do pracy ze swoim psem i biada jak ktoś krzywo na psa spojrzał. Jak widzę Pani [usunięte przez admina] z szeregowego pracownika nieźle się wybiła, w ZG wcale tego nie rokowała.
Atmosfera była taka jak teraz czytam, czyli nic nowego , zero szacunku dla ludzi. Nigdy nie zapomnę jak [usunięte przez admina] mi się przedstawił, poprosił o przejście na TY i dodał, że jak będzie chciał mnie zje..... to będzie mu łatwiej. Gratuluję pracownikom wynagrodzeń, ale wiem czym są okupione, najlepsza firma na świcie? Queen Elizabeth nie nadążała już za moich czasów z transportem kontenerów z Chin, ale jak to się mów nie ma jak to niemiecka jakość:) Pozdrawiam i życzę wytrwałości bo za pewne będzie potrzebna.
Christoph 2012-12-03 15:37:26
Wypowiem się tutaj po przepracowaniu roku w Einhell Polska. W tym pół na chorobowym:) ..czyli już wszyscy wiedzą o kogo tu chodzi;p Wiem, że bardzo lubicie czytać komentarze na tej stronce to nie odmówię wam trochę fun-u.
Od czego tu zacząć. Na początek chciałbym serdecznie pozdrowić dział Handlowy a w szczególności P. [usunięte przez admina].:) łuuuuuuuuu... chłopaki obrocik obrocik kręcimy - nie ma [usunięte przez admina]a;p [usunięte przez admina] ciśniesz bo po premii się przelecimy;p
Generalnie co tam będę ściemniał - mam swoje lata i nie wypada. Firma jest spoko - tylko niektóre typy trochę z kosmosu jak np. P. [usunięte przez admina].- jak dla mnie. Kierownictwo- jest jakie jest. Firma się kręci od lat a oni cały czas na miejscu więc....
Kur...a brakuje trochę tego napier...a przez telefon.
[usunięte przez admina]
Pracownik 2012-12-20 11:23:26
Wiecie ile w tym roku w Einhellu dali premii na święta Bożego Narodzenia? Nie? No to słuchajcie: 1500zł.!!!! To jest dopiero coś!!! Najlepsza firma na ziemi!!! Życzę wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 2013!!!
1
Ciekawy 2013-01-09 08:37:41
Mam pytanie dostałem zaproszenie w sprawie rozmowy o pracę jako Doradca Techniczny. Rekrutować mnie ma jakaś pani [usunięte przez admina]. czy znacie ją może. Napiszcie mi jak mam się przygotować czy ta pani jest przyjazną osobą
TurliBum 2013-04-05 12:05:36
I jak rozmowa?
Ciekawy 2013-04-09 10:13:55
Dostałem tą pracę i od 1 maja 2013 już jestem Doradcą Technicznym w tej wspaniałej firmie. Ależ się cieszę!!!
robol 2013-04-11 08:25:06
Co znowu poszukują doradcy technicznego przecież kilka lat (chyba w 2010r) temu był taki doradca techniczny świetnie znał angielski oraz branże elektronarzędzi-ową i tak go [usunięte przez admina] zwolnili to nie wiem dlaczego znowu chcą kogoś takiego zatrudnić? Nawiasem mówiąc ciekawe co teraz u niego słychać.
ja 2014-03-24 09:43:25
Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w firmie EINHELL ???????????????????
zorientowany 2014-03-24 21:55:15
wygląda normalnie, bierzesz kościstą oluchnę na kolanka i szepczesz jej na uszko...
wykonawca 2014-03-26 15:54:01
te ich cale elektronarzedzia to podobno uja warte bo to zwykly chinol z kontenera u niemca ladnie zapakowany hehe
zenobia 2014-12-04 19:51:13
Szukają tera kogo do roboty?
Na pohybel burakom 2015-01-10 18:04:21
Tera i zawsze szukają buraków - atakuj!!
zenobia 2015-02-02 23:28:36
To podejde pogadać. A krowe jest gdzie uwiązać przy płocie?
cukrowy 2015-03-03 19:15:01
Można, ale trzeba uważać na psa bo może rzucić się na krowę i pogryźć jej wymiona, a wtedy z porannego udoju nici.
nagrzany 2015-03-03 19:30:19
Olusia nadal taka niewyżyta?
Radek 2015-10-30 15:18:30
Przestrzegam przed rekrutacją w tej firmie na stanowiska biurowe. Kompletny brak profesjonalizmu. Rozmowa kwalifikacyjna z prezesem polega "wywiadzie" w prostacki, poniżający kandydata sposób. Każda kwota wymaganego wynagrodzenia powyżej najniższej krajowej spotyka się z szyderczym śmiechem...
Szkoda czasu i nerwów...
znawca 2015-10-30 16:00:12
prezes i jego olcia mają już taki styl bycia, jedyny i niepowtarzalny na rynku wrocławskim
znawca 2015-10-30 19:46:29
romuś tyś chyba ocipiał do reszty chłopie!!!
Krzys 2015-11-03 14:23:23
A ta Olcia to w jakich relacjach z prezesem jest?
znawca 2015-11-22 20:05:48
olusia ma te same metody wiec chyba od prezesa sie nauczyła czy on od niej kto ich tam wie haha jak kiedys dostana od jakiegos mocnego kandydata prosto w puzon to wcale mnie to nie zdziwi! buahahah!!!
obity 2015-12-11 11:40:14
Każdemu kto ma ochotę lub zamiar pracować dla tej firmy stanowczo odradzam,od marketingu handlu po serwis .Ta firma zatrzymała się w latach 70-tych .Jeśli sadzicie o szkoleniu czy pomocy od strony firmy zapomnij jesteś zdany na siebie.Będziesz zwykłym murzynem którego nikt nie wysłucha .
luft 2015-12-11 15:04:00
Tak jak pisze obity nie polecam .przedstawicieli jest chyba 4lub 6 na cała Polske ,musisz założyc własna działalnosc einhell udostepni ci swoje auto z lokalizacja dostaniesz teczke broszur i w drogę nic więcej.
luft 2016-01-10 15:46:16
Emil jest wolne miejsce ładuj .Nowy rok ktoś nie podołał,jak wiadomo einhell bierze wszystko z Chin płacą w dolarach więc szykuje sie duża podwyżka dolar wysoko stoi no i klops kto kupi sprzęt takiej klasy w cenie maszyn markowych .Powiem tak oni nie szukają sprzedawcy oni szukają cudotwórcy bo ciężko będzie to sprzedać po podwyżce .Wiec wszyscy magowie, szamani ,cudotwórcy jest dla was prestiżowa robota . pozdrawiam w nowym roku
śliwka 2016-01-27 08:22:46
witam nie wie ktos jak jest z pracą na serwisie w tej firmie ,jakie zarobki,jak atmosfera
Miód na serce 2016-01-28 12:48:43
Tak się zastanawiam kto piszę te pochlebne opinie, chyba obecni pracownicy bo powtarzają się niektóre zdania i to często. Wracając do tematu co do pracy w serwisie musisz dobrze kablować. Nowy szef z tego co wiem uwielbia glupszych od siebie i donoszących na kolegów. A doświadczenie chyba nie jeśli potrafisz operować młotkiem i przecinakiem to będziesz robił. Pracowałem tam trzy miesiące wiec tylko tych narzędzi się używa.
agga 2016-05-19 16:28:17
a wiadomo czy wogole jest ta podwyższka? Moze nie ma na co sie napalac?
Zostaw swoją opinię o Einhell Polska Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Einhell Polska Sp. z o.o.