Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-01-28 21:13:15 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Avio Polska - Bielsko. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-09-27 20:20:13 odpowiedz | cytuj
Wiele obietnic i nic nie spełnione.Kto pracuje tu krócej jak 2 lata to robi za 10 do 12 zł/h brutto bez żadnych dodatków , bo ich tutaj nie ma. I jeszcze ten system 18 zmianowy. Ogólnie nie polecam, chyba ,że nie zależy wam na zarobkach.
anonim - 2009-10-15 22:51:50 odpowiedz | cytuj
potwierdzam - obietnic pełne kieszenie!!!! chyba ze będziesz negocjował od razu stawke, lub w umowie Ci zagwarantuje ,ze po 3 miesiacach( choc powiedza,że za 6 miesiećy) podwyżka. hej pozdrawiam - zawiedziony pracownik
anonim - 2009-11-14 00:16:10 odpowiedz | cytuj
śmiech ! żenada ! złodzieje ! oszuści ! nie dają zarobic ! TO WŁAŚNIE AVIO POLSKA !
anonim - 2009-11-14 00:28:42 odpowiedz | cytuj
To wszystko prawda nie ma tam przyszłości nie dajcie się tam wciągnąć obiecują a nic nie dają nawet po 2 latach pracy , ludzie pracują za 10 zł
anonim - 2009-11-14 00:34:18 odpowiedz | cytuj
Oczywiście za 10 zł brutto ! Nikomu nie polecam tej firmy !
Bo zamiast ludzi nagradzac to ich ciągle karzą !
anonim - 2009-11-14 00:39:05 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się to złodzieje są a nie firma lotnicza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kupa - 2009-11-14 00:52:50 odpowiedz | cytuj
Uwaga!W Avio polska nie widziałem żadnej przyszłości.Poniewaz ciągle obiecywali a kupa wielka z tego była.Tam pracuja na wyższych szczeblach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i złodzieje,na czele z panem Markiem Cz także omijajcie tą firmę z daleka! pozdrawiam
ooo tak - 2009-11-14 01:05:48 odpowiedz | cytuj
Nie polecam podjęcia pracy w Avio Polska.Tu są niższe stawki, niż w Auchanie na rybnym...i to prawda jest ! Ludzie nie podejmujcie sie pracy w tej firmie bo to nie ma sęsu !
GAM - 2009-11-28 08:20:33 odpowiedz | cytuj
nawet nie wiesz jak się gówno pisze poprawnie analfabeto.
Z Twoim poziomem to tylko na piaskarkę szyby w boksie myć.
anonim - 2009-12-04 21:08:36 odpowiedz | cytuj
GAM - 2009-11-28 08:20:33

nawet nie wiesz jak się gówno pisze poprawnie analfabeto.
Z Twoim poziomem to tylko na piaskarkę szyby w boksie myć.

Błędy nie świadczą o inteligencji podobnie jak stanowisko GAM
krasnal - 2009-12-29 12:48:24 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-11-14 00:39:05

Zgadzam się to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] są a nie firma lotnicza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pisze się gówno
krasnal - 2009-12-29 12:48:32 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-11-14 00:39:05

pisze się gówno
Baldur - 2010-01-01 22:48:32 odpowiedz | cytuj
Szczera prawda. Odradzam tam podejmowania pracy. Dużo obiecują a nic z tego nie realizują.Ludzie nie mają za co żyć a kierownicy zamiast wrzucić na luz to ich jeszcze bardziej gnębią z Panem MC na czele.
AIR - 2010-05-02 18:25:28 odpowiedz | cytuj
a jak sie maja mlodzi inzynierowie w tej firemce ?

czy tez sa pomiatani ? bo zastanawiam, sie czy wyslac aplikacje. jestem po automatyce.
ramzes - 2010-10-06 13:31:34 odpowiedz | cytuj
Obiecywali wiele na starcie - suche obietnice bez pokrycia - 4 lata pracy - brak podwyżki. Robiłem jak wół w dziale konstrukcyjnym. Projekty śniły mi sie po nocach. A przełożony to był totalny osioł - nie umiejący zmotywować do pracy. Ciągle podchodził od tylca i gapił mi sie jak sroka zza pleców co robie na kompie. Pracującemu przy kompie co godzine przysługuje przerwa by wzrok odpoczął. Zwykle robiłem i nie korzystałem z tego przywileju. Jak mi sie zdazyło to dostałem opier_dol czemu robie nie to co trzeba. Sam osioł nie raz siedział na allegro i widziałem to doskonale. Ale mierny kierowniczek bez umiejętości zarządzania zespołem może wszystko. Więcej zarobicie jako sprzątaczki w hotelu od inzyniera w tym kołchozie. Odradzam wszystkim podejmowania pracy w tym dziadostwie. Na podwyżki czy awanse nie liczcie. Struktura firmy to jedna wielka sitwa.
anonim - 2011-06-16 23:37:09 odpowiedz | cytuj
Avio to najgorsza firma w jakiej miałem okazje pracowac. obiebuja cuda, a później wychodzi. wiem że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ale to co sie dzieje w avio to juz przesada. aha i nie liczcie że jak zaczniecie sie wykazywac dobrymi chęciami to zgarniecie jakaś premijkę. możecie zapomnieć i jedyne czego się spodziewać to szybiego wylotu z tej firmy. tutaj takich pracownikow sie zwalnia :/
anonim - 2011-12-05 14:10:37 odpowiedz | cytuj
Avio to typowa firma makaroniarska - jak sie jest blondynką w biurze to pracuje sie przyjemnie , prawda pani Magdo ?
Ale ogólnie to kicha , żadnych zobowiązań wobec pracowników sie nie honoruje . Odradzam zdecydowanie
x