brak logo

Pamapol S.A.

Rusiec

Opinie o Pamapol S.A.

Beniamin 2010-06-17 13:39
Koledzy z Pamapolu własnie sie przyjołem jako PH do tej firmy powiedzcie mi czy to jest notoryczne i nagminne ze Pamapol nie płaci wypłat na czas tylko ma opuznienia po 2tygodnie bo szkoda gadac na ten temat co wy nato ?
3
%%% 2010-06-17 18:20
Kolego musisz wiedziec ze tej firmie potrzebny jest zastrzyk gotowki wiec kredytu udzielamy my pracownicy.Bo tak jest od dawna a obetnice zmiany nie przynosza nic - zadnych zmian
Maciej 2010-07-26 18:34
Calineczko z całym szacunkiem odpowiadam. Nie mam nikogo znajomego w tej firmie. Wszystko, co osiągnąłem zawdzięczam swojej pracy a nie znajomościami. Gdybym powiedział, że nie ma w firmie takich, co dostali pracę po znajomościach to bym skłamał a ja nie należę do tych, co kłamią. To nie jest moja pierwsza praca i jak sądzę nie ostatnia. Jednego się przez te wszystkie lata prace nauczyłem, wszędzie jest dobrze tam gdzie nas nie ma. A praca jak to praca bywa lepiej i gorzej. Wszędzie może być lepiej i gorzej kwestia umiejętności dogadania się i pokazania, co jest człowiek wart. Widzę, że przemawia przez Ciebie zazdrość, że inni mieli lepiej. Kto Ci szkodził w osiągnięciu celu? Jak pracujesz tak masz. Moją pierwszą pracę wspominam najlepiej. Miałem właściciela strasznego skurczybyka, jednak najlepsze w tym jest to, że dzięki temu się sporo nauczyłem. Sam go przeklinałem nie raz, ale teraz jestem mu wdzięczny. Nauczyłem się dzięki temu jednej rzeczy, co cię nie zabije to wzmocni. W następnej pracy miałem już tylko lepiej. Mam, więc nadzieję Calineczko, że i Ty kiedyś spojrzysz na pracę w Pamapolu w ten sposób i uśmiechniesz się na myśl, że tam kiedyś pracowałaś. Pozdrawiam i życzę dalszych owocnych sukcesów zawodowych. Niech KASA będzie z Tobą.
lulul 2010-07-27 13:47
Mnie tam pamapol życie uratował i słowa złego powiedzieć nie mogę ,jak też reszta mojego regionu ....... wię o co tyle krzyku ,jest super pod warunkiem ,że pracujesz i nie obijasz się proste ,,jaka praca taka płaca ,proste jak budowa cepa.,,
Temida 2010-08-23 16:11
Do " Macieja" : nie strasz ludzi tym, że firma wystąpi do administratora o ujawnienie IP komputerów osób, które napisały na forum prawdę o tym co się dzieje w tej firemce jaką jest Pamapol. Ci ludzie napisali o tym co się tam wyrabia, a konsekwencje prawne można jedynie wyciągnąć z pomówienia a jeżeli ktoś mówi prawdę i na dodatek tych osób jest sporo, to jak to można podciagać pod pomówienie? sam sobie odpowiedz kogo dajmy na to sąd wysłucha i przyzna RACJĘ? nie zapominaj też o tym, że niektóre osoby które tam pracowały mają koneksje w różnych miejscach i instytucjach i wiele moga. tak swoją drogą może słyszałeś o czymś takim jak monitoring?
Pamiętaj, że zawsze należy szanować prawo!!!
1
Amida 2010-08-25 15:10
Tamida bardzo ciekawie brzmi temat monitoringu może coś więcej na ten temat. Jak gdzie i kiedy. Powiedz coś więcej.
Temida 2010-08-25 21:31
Witam. nic więcej na temat monitoringu nie mogę napisać. Natomiast osobom zainteresowanym czyli tym, którzy mają za uszami i wymusili na administratorze wykasowanie wcześniejszych, niewygodnych wpisów chcę tylko doradzić, że raczej powinni [treść usunięta przez moderatora]
Ted 2010-09-19 15:30
dzięki za opinie przynajmniej wiem , że szkoda czasu na rozmowę kwalifikacyjna z jakimś [treść usunięta przez moderatora] , który i tak nie był miły przez telefon dolnośląskie Pozdrawiam
anonim 2010-09-20 19:40
Fakt jest taki ,że w tej firmie nikt się nie rozwija ,nie ma możliwości awansu ,można tak [treść usunięta przez moderatora].Jeśli chodzi o kase to miernota , podstawa jak w markecie przy wykładaniu towaru, nowy pracownik dostaje taką podstawe jak ten który tam tyra 6 lat. W ogóle szkoda czasu marnować ,chyba że komuś brakuje paru lat do emeryturki to można tam posiedzieć
etui 2012-01-26 23:34
oczywiste że kto musi to tam pracuje.jeśli w miesiącu pracujemy 3 soboty i w systemie trzech zmian a pensja na renke to 1200zł z premią i akordem to jak to nazwać?czysta jałmużna.
kopec 2012-03-30 10:10
Ludzie którzy w tej firmie pełnią funkcję dyrektorów są istotami bezwzględnymi, nie mający żadnych cech ludzkich...jak można sprzedawać takie coś....wystarczy porozmawiać z właścicielami firm współpracujących kiedyś z tą firmą, czy dostawcami...to co idzie do produkcji jest tragiczne...wystarczy przejechać i zobaczyć gdzie odprowadzają ścieki...jak odbywają się procesy technologiczne...z czego powstaje ta żywność....jak powstają flaki np...brak słów żeby to opisać...
4
spichlerz :) 2012-04-29 17:18
kopec - 2012-03-30 10:10:40

Ludzie którzy w tej firmie pełnią funkcję dyrektorów są istotami bezwzględnymi, nie mający żadnych cech ludzkich...jak można sprzedawać takie coś....wystarczy porozmawiać z właścicielami firm współpracujących kiedyś z tą firmą, czy dostawcami...to co idzie do produkcji jest tragiczne...wystarczy przejechać i zobaczyć gdzie odprowadzają ścieki...jak odbywają się procesy technologiczne...z czego powstaje ta żywność....jak powstają flaki np...brak słów żeby to opisać...
najważniejsze, że \"najwyższy\" ma się dobrze. Co go tam interesuje plebs pracujący dla niego ?? on ma za co żyć, z czego utrzymać rodzinę, ma gdzie mieszkać :) i czym jeżdzić ale i tak ciągle bedzie mu mało! Wieć moi drodzy [usunięte przez administratora] do roboty a nie tu się użalać bo benzyna droga a BMW dużo pali więc trzeba kasy! A kto ją mu w zębach przyniesie jak nie MY??????????? :)
1
xxl 2012-05-09 13:39
Ja również miałem okazję pracować w Tej firmie i z przykrością stwierdzam, że większość negatywnych opinii o firmie to niestety... fikcja (choć każdy ma prawo mieć swoje zdanie). Pensje co prawda nie są wysokie, ale nikt nie wspomni już o tym, że bierze niejednokrotnie torby mięsa lub jedzenia do domu z czego \"na boku\" ma drugą pensję; a na stołówce pracownik zawsze ma pełno najlepszych wyrobów z produkcji, które z linii produkcyjnej bierze sam na śniadanie (nie wspomnę o kaszy z \"Agencji Rynku Rolnego\"). Miałem okazję pracować z [usunięte przez administratora]... Więc niech nikt nie zarzuca reżimu, czy czegokolwiek...
Ja na temat pracy w Pamapolu na Wieluńskiej 2 w Ruścu nie mogę powiedzieć nic złego, bo po prostu bym zgrzeszył...
Pozdrawiam całą załogę.
Anka16 2012-08-15 14:47
Witam.Dziwi mnie fakt, że ludzie, ktorzy tam pracują godzą się na takie traktowanie i wyzysk. Jeżeli jest faktycznie jak tam mówią trzeba nasłać kontrolę inspekcjii pracy a nie za przeproszeniem z dupą cichą siedziedzieć!!! Każdy ma los taki na jaki zasłużył!!!!
1
misia 2013-07-12 21:32
jestem byłym pracownikiem tej firmy i mogę potwierdzić że wysokość wypłat to żenada a do tego na tą żenadę trzeba czekać jak raczą wypłacić jeśli chodzi o kierownictwo to awansuje ten kto dobrze donosi i wykazuje skłonności sadystyczne ale powiem że jest tam wiele fajnych osób oczywiście wśród zwykłych pracowników na produkcji i właśnie te osoby pozdrawiam i życzę im wytrwałości
1
mmmmmmmm 2013-07-20 17:38
są problemy bo nie ma umów o prace ,tylko działalność......
1
mrrX 2013-09-30 19:55
prosze o informacje nt stanowiska przedstawiciel ds rynku nowoczesnego, jakie pieniadze zarabia sie na tym stanowisku, jaki samochód, gps,? dzieki za odp
wice3k 2014-03-26 17:26
super firma pracowałem tam mimo ze straciłem zdrowie to złego słowa na pamapol nie powiem
3
były pracownik 2014-03-27 18:14
Powiem tak, nie pracuję bo sam zdecydowałem, że gdzie indziej będzie lepiej, ale się myliłem. Może kokosów nie ma ale i tak jest lepiej niż w wielu niby lepszych firmach. Jak się pracuje a nie ściemnia, o można pracować nawet do emerytury, a jak ktoś chce ściemniać lub zrobić karierę na tzw. D.. to zawsze będą narzekać, taki polski Naród.
wicek 2014-03-28 10:30
pamapolu nie wolno gnić pamapol trzeba reklamowac a ludzie będą mieli prace w naszej gminie więcej takich zakładów a będzie dobrze
jola 2014-07-31 02:20
jest naprawde marnie. ol
3
oleczek 2015-02-06 15:28
no jasne, że dobrze prowadzona firma powinna być priorytetem, ale jednak wydaje mi się, że nie każdy pracodawca zdaje sobie sprawę z tego tak naprawdę jak to ma być dokładnie,bo nie raz pracodawca uważa inaczej niż rzeczywistość na to wskazuje.. ale takie mydlenie oczu na dłuższa metę się nie sprawdzi na pewno.
mkawa 2015-02-20 20:31
@Patryk to zależy czego szukasz, to Pamapol S.A. to duża firma więc zazwyczaj jakieś stanowisko jest wolne, ale to musisz sam się rozejrzeć bo nie wiem co by Cię konkretnie interesowało. Ogólnie to firma całkiem spoko, pracownicy zawsze sobie ją cenili. No chyba że praca przy produkcji, tam każdego nie zadowolisz.
1
Kamil 2015-02-20 23:42
Ja pracowałem w Pamapol jako PH 3 lata i były to da mnie dobre lata..firma jak dla mnie ok ..Pozdrawiam załogę ;)
mark 2015-05-29 06:42
kłamca, oszust, i musiał dostać 100zł. za te bzdury albo jadł to świństwo które tam produkują i mu zaszkodziło
2
petersen 2015-06-09 15:56
Ci, którzy piszą negatywy o tej firmie powinni się zastanowić. jeżeli uważacie, że źle się dzieje, a sami zrobilibyście coś dużo lepiej... możecie na giełdzie kupić akcje, wejść do zarządu, przekonać zarząd do swoich pomysłów i zmieniać do woli! jeżeli tam jest tak źle, to trzeba zmienić pracę na lepszą, lepiej płatną, a nie biadolić! czy gdybyście prowadzili własną działalność pozwolilibyście na to, żeby pracownicy dyktowali Wam, co i jak macie robić... czy raczej robilibyście wszystko, żeby firma miała się dobrze? ja nie pracuję w Ruścu, tylko dla Pamapolu w "Polsce" i problemy, o których piszecie to dla mnie jakaś dziecinada....radzę Wam: dorośnijcie!
pulpet 2015-07-30 19:19
Fajna firma,pracujesz-zarabiasz,nie pracujesz-nie zarabiasz,fakt flota słaba ale atmosfera fantastyczna.
1
Pol 2015-08-05 09:28
Jaka flota ?
5
pytająca 2015-08-25 16:51
Nie wiem czy warto aplikować na Przedstawiciel Handlowy ds. Kluczowych Klientów i tracić czas. Czy na tym stanowisku kwota 5k brutto podstawy mieści się w widełkach? Pyta osoba z doświadczeniem w sprzedaży.
2
marcin 2015-09-01 19:51
pracowałem w tej firmie...myślę, że warto spróbować...ekipa fenomenalna...pieniędzy, które tam płacą nie dostaniesz nigdzie...najlepsze jest to, że nowi ludzie zarabiają po 3 razy więcej niż starsi, doświadczeni pracownicy...coś fantastycznego dla młodych ludzi, którzy szukają dobrej kasy bez doświadczenia....
3
leo 2016-01-28 15:11
Praca w Pamapolu to porażka. Zarobki żenujące. Ciągłe wymiany i walka o deputat. Towar tak słabo rotujący ,że w 1,5 roku nie potrafi się "sprzedac" Flota ok.Nowa aczkolwiek z gps. Polecam dla zdesperowanych ewentualnie na przetrzymanie...
1
Kabaret 2016-02-05 21:46
z daleka od Pamapolu na tym terenie ,przyszedł nowy odrazu szaleje i myśli że tym wygra.
1
Kabaret 2016-02-07 13:33
5-7 tys chyba pomyliłeś firmę :) szkolenia hmm ciekawe.
Obecny pracownik 2016-02-11 20:12
5-7 tysięcy? Chyba jak zbierzesz 3 miesiące do kupy. Dobre :-) Tak . W obiecywaniu Pamapol is the best!
albert 2016-05-20 14:30
firma żenada brak wymian ,nacisk ogromny na sprzedaż bez wsparcia pieniądze żadne,co chwila zmiana systemu wynagrodzeń oczywiscie na gorsze nie polecam.
Obserwator 2016-07-06 08:33
Daniel,
na jaki starasz się teren... Albert piszę Ci prawdę .
1
szukam pracy 2016-07-18 15:12
witam mysle o zatrudnieniu się w tej firmie. jestem młodą osobą. widnieją ogłoszenia na produkcje, na magazyn. gdzie jest 'łatwiejsza' praca? jakie stawki ?
pielgrzym KRK 2016-08-01 12:52
Mam nadzieje że po wygraniu przetargu na ŚDM w Krakowie na kwotę 10mln zł, zaczniecie ludziom normalnie płacić. P.S te sałatki były ochydne.
szukam 2016-09-25 18:12
Gość,
co ty w ogóle piszesz jakie odpowiednie premie,jak najlepsi ludzie odchodzą od nich.
1
szukam 2016-09-25 20:13
Możesz pracować stabilnie tylko za ile,jest dużo składniowych do premii ,życzę powodzenia,a na jaki teren aplikujesz.
karmiona szczęściem 2016-09-25 20:15
chciałabym pochwalić firmę za ten nowy pasztet drobiowy 100% z nakładką co wprowadzii, od dawna szukałam produktu o tak kremowej konsystencji, polecam.
Były pracownik 2017-02-07 19:10
Panowie, spędziłem tam super kilka lat, ale za dobrych czasów - robiliśmy super sprzedaż, były wycieczki, była kasa itd.. Po "GENIALNYCH" Panach z Orbitek przyszedł kolejny "GENIALNY" Pan z Car..... ( wtajemniczeni wiedzą) i się zaczęło dziać źle - żeby pokazać cyfrę, za darmo prawie dać towar np. do Biedronki każdy potrafi itd. ( a to jedno z X działań) teraz przyszli kolejni z Coliana ( przynajmniej jeden) i robią kolejne czystki - usuwają ostatni dobry BASTION Pamapolu - Pan z Car... nie miał jak tego zrobić, a mocno chciał. A wszyscy wiemy co się dzieje w Colianie. Dziwię się właścicielom - Mariuszowi i Pawłowi, że pozwalają na to. No, ale cóż. Życzę wszystkim powodzenia w tej firmie, ale o dobrych czasach zapomnijcie.....
7
Alicja 2017-03-07 12:11
A co z życiem po pracy? Czy firmie zdarza się organizować jakieś wyjazdy, imprezy firmowe?
Ola 2017-03-13 13:06
zdarza się i to jest plusem dla firmy....że jeszcze wszyscy potrafią się zgrać
3
Alicja 2017-03-17 15:04
@Ola, dobrze to słyszeć. A co podoba Ci się w pracy najbardziej?
Filip 2017-04-03 13:03
Chciałbym porozmawiać o pracy w Pamapol, ale nie na ogólnym. Czy mogę prosić o kontakt na adres: filip.szewczak@wp.pl ?
Filip 2017-04-04 11:53
Chciałbym porozmawiać o pracy w Pamapol, ale nie na ogólnym. Czy mogę prosić o kontakt na adres: filip.szewczak@wp.pl ?
Pracownik1 2017-05-01 21:47
Jak nie pracujesz w ruśćcu to co się odzywasz. Nie wiesz jaka tu jest żenada. Tu pracują tylko desperacji. Normalny nie wytrzyma takiego obozu. Tragedia.
4
Filip 2017-05-10 23:33
Czy mogę prosić o kontakt na priv pod adresem filip.szewczak@wp.pl ? Zastanawiam się nad aplikowaniem do Pamapolu i chciałbym porozmawiać z kimś kto pracuje lub pracował w tej firmie.
Alicja 2017-05-11 09:29
@Pracownik1 piszesz, że w firmie pracują sami 'desperaci'. Co masz konkretnie na myśli? Dlaczego tak uważasz? Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do Pamapol S.A.? Czekamy na Twoją argumentację.
Zostaw swoją opinię o Pamapol S.A. - Rusiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pamapol S.A.