Amrol Sp. z o.o.

Lipnica

Opinie o Amrol Sp. z o.o.

jd 2013-12-17 17:37
te opinie dotyczą Lipnicy czy Jadrąwic?
cage 2013-12-19 08:02
te opinie dotyczą całej firmy
oli 2014-01-28 17:09
A jak z zarobkami w tej firmie ??
robroy 2014-04-20 10:17
dla mnie ok
czekałem na zrobienie maszyny i jest zrobiona na szczęście
loki 2014-04-20 10:47
dla mnie firma ok
Pracownik 2016-01-09 07:31
Fajna Firma, ktora wymaga ale wywiazuje sie z deklaracji. Super atoms fear pracy i nareszcie ekstra przełożeni. Goraco polecam!
9
Prawda 2016-01-17 09:33
Pracowniku - prawda jest taka, że albo się czegoś napaliłeś, albo jesteś nakarmiony czymś co będziesz musiał prędzej czy później to stawić - albo i nie..
Krótko - wszystko co piszesz powyżej to jakiś straszny zlepek bzdur. Życzę powodzenia
8
Alek 2016-01-22 08:17
Możecie napisać coś konkretnego o tej firmie tj. zarobki, atmosfera, szefostwo. Pojawiają się ogłoszenia na mechanika i podobno szukają handlowców od części. Jak tam jest? Warto próbować?
1
Wojtek 2016-02-27 20:46
Nie wiecie czy szukają mechaników? Mam 7 lat doświadczenia w serwisie. Jak sie tu pracuje. Możecie napisać ?
Kryspin 2016-03-05 15:00
Szukam pracy w handlu. Umiem sprzedawać czesci zamienne . Czy firma szuka handlowców od czesci? Dajcie znać jaka jest tu atmosfera, zarobki, warunki. Maja fajne maszyny. No i siedziba super wyglada. A jak sie pracuje? Opłaca sie walczyć o pracę?
2
Zostaw swoją opinię o Amrol Sp. z o.o. - Lipnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amrol Sp. z o.o.