Amrol Sp. z o.o.

Lipnica

Opinie o Amrol Sp. z o.o.

jd 2013-12-17 17:37
te opinie dotyczą Lipnicy czy Jadrąwic?
cage 2013-12-19 08:02
te opinie dotyczą całej firmy
oli 2014-01-28 17:09
A jak z zarobkami w tej firmie ??
robroy 2014-04-20 10:17
dla mnie ok
czekałem na zrobienie maszyny i jest zrobiona na szczęście
loki 2014-04-20 10:47
dla mnie firma ok
Pracownik 2016-01-09 07:31
Fajna Firma, ktora wymaga ale wywiazuje sie z deklaracji. Super atoms fear pracy i nareszcie ekstra przełożeni. Goraco polecam!
9
Prawda 2016-01-17 09:33
Pracowniku - prawda jest taka, że albo się czegoś napaliłeś, albo jesteś nakarmiony czymś co będziesz musiał prędzej czy później to stawić - albo i nie..
Krótko - wszystko co piszesz powyżej to jakiś straszny zlepek bzdur. Życzę powodzenia
10
Alek 2016-01-22 08:17
Możecie napisać coś konkretnego o tej firmie tj. zarobki, atmosfera, szefostwo. Pojawiają się ogłoszenia na mechanika i podobno szukają handlowców od części. Jak tam jest? Warto próbować?
1
Wojtek 2016-02-27 20:46
Nie wiecie czy szukają mechaników? Mam 7 lat doświadczenia w serwisie. Jak sie tu pracuje. Możecie napisać ?
Kryspin 2016-03-05 15:00
Szukam pracy w handlu. Umiem sprzedawać czesci zamienne . Czy firma szuka handlowców od czesci? Dajcie znać jaka jest tu atmosfera, zarobki, warunki. Maja fajne maszyny. No i siedziba super wyglada. A jak sie pracuje? Opłaca sie walczyć o pracę?
2
Maja 2017-04-18 10:47
@Pracownik to dobrze, że w firmie możesz liczyć na swoich przełożonych oraz super atmosferę. Co oprócz tego sprawia, że jak piszesz polecasz pracę w Amrol?
Zainteresowany pracą 2017-05-16 20:23
Witajcie Recenzenci! Co możecie powiedzieć o stanowisku przedstawiciel handlowego w firmie AMROL? np. - Jak duży region oni obsługują? - Czy stres i pośpiech są na porządku dziennym? - Czy cele sprzedażowe są jasne i do wykonania jeżeli ktoś pracuje sumiennie? - Czy są problemy z wzięciem kilkudniowego urlopu? - Czy praca odbywa się również w soboty? Mam też kilka innych pytań: (usunięte przez administratora) 2. Czy szkolenia na początku pracy, jasno przedstawiają strategie firmy i dobrze przygotowują do wykonywania pracy? (usunięte przez administratora) 4. Po jakim okresie mogę się spodziewać premii, prowizji? (oczywiście za dobry wyniki wykonywanej pracy) 5. Czy wykonanie planu (jeżeli jest możliwe) +/- 8-9h/24 pon. - pt. Czy praca raczej powyżej 10h na dobę, ilość wizyt dzienna realna . Czy wizyty najpierw planujemy i zapowiadamy, czy są one spontaniczne? 6. Ciągłe pozyskiwanie nowych klientów, czy raczej jest jakaś konkretna baza stałych klientów, a może jest ona jedynie przypisane do obecnych już PH? 7. Czy wsparcie zespołu jest realne, czy raczej skazany jesteś sam na siebie? 8. Czy raportować trzeba każdą godzinę pracy skrupulatnie? Pozdrawiam, Zainteresowany pracą
1
Maja 2017-08-11 07:50
@Zainteresowany pracą wziąłeś udział w rekrutacji i możesz sam napisać forumowiczom więcej konkretów na temat zatrudnienia w firmie? Jak wygląda rekrutacja, ile ma etapów, o co najczęściej pytają? To bardzo praktyczna i pomocna wiedza dla wszytskic zainteresowanych pracą.
Zostaw swoją opinię o Amrol Sp. z o.o. - Lipnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amrol Sp. z o.o.