brak logo

Gregor-Trans

Gdynia

Opinie o Gregor-Trans

anonim 2010-04-09 16:18:09
(usunięte przez administratora)I NIE TRAKTUJA W OGOLE PRACOWNIKA(usunięte przez administratora) .... ODRADZAM NAJGORSZEMU WROGOWI...
123 2010-06-20 16:29:06
masz rację dziady "Gregor-Trans"
1
123 2010-06-26 15:24:36
W pewnym mieście w Wielkopolsce pewna firma prywatna zatrudnia pewną ilośc kierowców z tego trzech, którzy mieli zabrane prawojazdy za jazdę po pijanemu a teraz wożą ludzi chorych.
Co wy na to? wdodatku nikt nie ma nawet ukończonego kursu pierwszej pomocy to dopiero są jaja!
A tą firmą jest ....
3
ja 2010-09-19 16:59:33
pani (usunięte przez administratora)pojęcia nie masz na temat w którym zabierasz glos ponieważ przemawia przez ciebie cheć zemsty za zwolnienie z pracy twego faceta.moze nawet listy dyktuje ci ,,kłaczek,,.jak przejżysz na oczy to ja zaczne pisac zdania od wielkiej litery.
1
kierowca 2010-09-19 17:03:03
masz odwagę to się podpisz lub napisz zaco cię zwolniono,od razu będzie wiadomo o kogo chodzi
twój zmiennik 2010-09-19 17:09:59
To idż pracuj do innej firmy ale miej odwage juz nie prosić o ponowne zatrudnienie jak to wielu robi kiedy już sobie polepszyło;]
jolpe 2011-02-01 00:42:19
A mi sie bardzo dobrze pracuje w gregor trans dobrze zarabiam mam czas wolny dla rodziny dla mnie ok
pacientka 2013-01-29 20:30:49
jestem pacientem szpitala miejskiego czesto korzystam z transportu gregor trans od 2miesiecy tragedia pracownicy masakra odzywki pana lukasza do pacientuw straszne co robi szef tej firmy gdzie jest pan szybki Krzys
1
lekarz 2013-01-29 20:38:24
zgadzam sie z opinia innych czekac na erkowy przewuz 45min krew na ratunek zyca do gogodziny szkoda sluw Brakuje pana (usunięte przez administratora).......Firma nie docenia dobrych ludzi
1
ada 2013-02-02 22:21:30
pare dni temu odwozila mojom mame karetka gregor trans ja tez jechalem z mamom kierowca i(usunięte przez administratora)
1
nieznajomy zaspa 2013-02-04 20:02:09
panowie lepiej na pieszo jak zzgregorami ta firma to pomylka tak jak pani (usunięte przez administratora)>
1
pani b 2013-02-04 20:07:33
swieta prawda nigdy nie ma ich na czas na Majewskich 5 karetek i wiecznie tam stojom
nie dam 2013-02-04 20:15:28
czesto widac samochody GREGOR TRANS w GDYNI na gieldzie towarowej lub w makro po zakupy do sklepu chore co mlodzi kierowcy jezdza jak ..................................sa gorsi jak .............. ha.ha
1
czarujący nieznajomy 2013-02-25 23:14:38
Panie szybki Krzysiu Żurek....
Przestań pisać pięć postów pod rząd z różnymi nickami bo to jest śmieszne .Robisz prostaku wszędzie te same błędy cofnij się do podstawówki :) nie dochodzi do Ciebie że nikt nie chce już w tej firmie twojej osoby , robisz z siebie kretyna .Obrażasz pracowników i ludzi którzy dali Ci szanse (usunięte przez administratora) pracować w firmie, żebyś utrzymał swoją rodzinę i zapewnił jej byt. Po co wypisujesz kretyńskie zdania których nawet Ty sam nie rozumiesz .Koniec Kropka :)
rozczarowany opiniami 2013-02-26 16:25:30
(usunięte przez administratora)ODRADZAM NAJGORSZEMU WROGOWI...
Drogi anonimie, też jestem pracownikiem GT i jakoś nie narzekam, pieniądze zawsze na czas i to w całości, a nie jakieś tam zaliczki, nikt nikogo nie okrada, to raczej sami pracownicy okradają firmę i naciągają, ale to już inna bajka... Każdy zna warunki i wie za jakie pieniądze pracuje, więc nie rozumiem narzekania, a jak się komuś nie podoba to drzwi są otwarte, nikt nikogo na siłę nie trzyma!!! Komuś źle to do widzenia, ale już nie jeden wracał z podkurczonym ogonem i prosił o ponowne przyjęcie, między innymi wymieniany tutaj Pan szybki czy jakoś mu tam....
ŻUR 2013-02-26 17:48:43
Ha ha lekarz ;-).... człowiek wykształcony nie robi tak poważnych błędów ortograficznych (poprawka: PRZEWÓZ, SŁÓW, interpunkcja też się kłania).... JEDNYM SŁOWEM ŻURRRR!!!!!!!!!!!!!!
ŻUR 2013-02-26 17:50:58
lekarz - 2013-01-29 20:38:24

zgadzam sie z opinia innych czekac na erkowy przewuz 45min krew na ratunek zyca do gogodziny szkoda sluw Brakuje pana K..................Firma nie docenia dobrych ludzi
Ha ha lekarz ;-).... człowiek wykształcony nie robi tak poważnych błędów ortograficznych (poprawka: PRZEWÓZ, SŁÓW, interpunkcja też się kłania).... JEDNYM SŁOWEM ŻURRRR!!!!!!!!!!!!!!
ble ble 2013-02-26 20:10:33
Drodzy Panowie
Powiem krótko i na temat
przeginacie pałę
jak się coś komuś nie podoba to niech zwolni się z pracy i znajdzie sobie lepszą
strazak 2013-03-04 14:24:56
ile ludzi tyle opinii.
chlopaki robia co moga, ale to nie ich wina ze jezdza starymi szrotami, ze jest ich malo, a roboty coraz wiecej.nikt nie patrzy na dobro pacjenta tylko na mozliwosc zarobienia.
za pieniadze jakie dostaja chlopaki i ilosc pracy nie wymagajmy, zeby chodzili bez przerwy z pieknymi usmiechami i podcierali tylki.
cale szczescie, ze nie pracuje juz Zurek, ktory chamstwem, cwaniactwem i prostota robil najgorsza wizytowke tej firmie.wstydz sie chlopaku! nikt nie chce cie znac.
znajomy 2013-03-05 19:31:03
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zaden z was fajfusy nie dorasta mu do piety jezeli chodzi o jego wykonywanom prace najpierw trzeba udowodnic mu wine zeby go oskarzac glupki............................
karol g 2013-03-24 11:32:48
najgorsza firma transportowa jakom znam ludzie z ulicy bez praktyki bez prawa jazdy itd samochody zajechane stare i dobite
oburzony 2013-04-10 19:44:06
dzis rano widzialem auto gregor trans vwt5 jak obtar nowe auto stojace i uciekl
DO K. ŻURKA 2013-04-17 16:52:54
Jakom?? Poprawienie piszę sie JAKĄ!!! ŻURZE NASTĘPNYM RAZEM RADZĘ UŻYĆ SŁOWNIKA JAK BĘDZIESZ PODSZYWAĆ SIĘ POD INNYCH!!!! Jesteś ŻAŁOSNY!!!!!!!!!!!!!!!
1
DO K. ŻURKA 2013-04-17 17:06:44
oburzony - 2013-04-10 19:44:06

dzis rano widzialem auto gregor trans vwt5 jak obtar nowe auto stojace i uciekl
I tak juz każdy wie, że wypisujesz głupoty. Myślisz, że cwany jesteś? Raczej brak ci elokwencji
dogwiazd 2013-11-28 11:20:31
Witam
A jak z zarobkami w tej firmie. Mam szansę pracować więc robię rozeznanie. Ile godzin w tygodniu, jaka umowa o pracę, jakieś dodatki itd?

Pozdrawiam
Krakowiak 2014-01-22 18:09:20
Witam Pracowałe do nie dawna w Firmie Gregor Trans w Krakowie i byłem bardzo zadowolony Firma Wypłacalna samochody super nigdy nie było zadnych problemów z wynagrodzeniem. Szkoda ze odeszli z Krakowa
3
oburzony 2014-12-17 10:37:08
same cwaniaki i lenie jezdzić 24 na dobe za najniszą pani w biurze dysp.czar p.g.r auta zmęczone kierowcy bez praktyki jak masz kat b to masz prace jedynie to sam szef jest ok
kierowca 2015-06-01 10:31:18
Firma pełna wymagań która nie oferuje nic w zamian nawet normalnej umowy o pracę, żenada.
zaspa 2015-07-10 09:12:25
jakie taho w t4 ogarni sie to praca u prywaciarza wyzysk za 8 zl przejrzy na oczy chyba ze to twoja pierwsza pracajak bedziesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to dostaniesz od kryski 100zl premi
pages 2015-07-25 12:42:59
Pracuje w firmie gregor trans i przewozimy pacjentow na dialize Nasz zarobek na umowe zlecenie to cale 500 zl !!!! na miesiac Pozdrawiam wlasciciela tej zlodziejskiej firmy
1
24 2015-08-28 18:12:19
Brak dostępu do dyrektora. Wyzysk i zlodziejstwo. Płacone za zmianę a nie godziny jazdy 6,50zl na godzinę jazda, dźwignie pacjentów. Brak poszanowania pracownika.
24 2015-09-25 22:01:53
Niestety tak dyrektor schowany w swoim gabinecie lub poza firma, pracownicy biurowi nie udziela informacji. Zwykły pracownik nie ma dostępu do dyrekcji. Uwaga firma wyzysk smieciowe umowy i zarobki.
24 2015-09-25 22:05:16
Na rozmowie jest pięknie ładnie wysoki zarobek a w rzeczywistości szkoda gadac. Są firmy transportowe które cenią swoją pracę i pracownika ale nie ta
Ochrona 2016-04-22 12:15:45
Firma Gregor Trans transport sanitarny przewozi ludzi czy zakupy? Kilka razy w tygodniu podjeżdża ambulans pod Biedronke wysiada cala rodzina i lecą do sklepu. Co jest grane? Poza tym kierowca obija samochody na parkingu. Uwaga białe Renault Trafic
1
Pawik 2016-06-13 19:18:38
Sześć lat pracuje w tej firmie i jest ok i tyle na temat .
1
er 2016-06-16 21:44:17
@Pawik oo 6 lat to na prawde sporo jest :D to duzo siwadczy o firmie poniewaz oferuje swoim pracownikom stabilne zatrudnienie a to jest na prawde spory plus jednak :) ciekawe czy beda sie jakies nowe oferty pojawiac
Zostaw swoją opinię o Gregor-Trans - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gregor-Trans