FHU Togaj Tomasz Gajda

Mikołów

Opinie o FHU Togaj Tomasz Gajda

Marcin Mikołów 2014-09-03 20:58:27
Firma Pana Tomasza w sierpniu bieżącego roku wykonała w moim domu tynki maszynowe cementowo-wapienne zacierane. Prace zostały wykonane w uzgodnionym terminie. Tynki wykonane są fachowo, zgodnie z moimi oczekiwaniami. Polecam współpracę z firmą FHU Togaj wszystkim inwestorom.
HMazur 2014-11-14 10:32:15
Witam, u mnie firma P. (usunięte przez administratora)wykonywała tynki cementowo-wapienne. Przed rozpoczęciem prac nie sprawdzałem żadnych opinii o firmie Togaj. Muszę się niezgodzić z tym co inni wypisują. U mnie tynki zostały wykonane na bardzo wysokim poziomie, wszelkie uwagi (aż 2 drobne) zostały od razu poprawione. Na chwilę obecną tynki są już suche, nic nie popękało płaszczyzny i krawędzie wyprowadzone zgodnie ze sztuką. Jestem bardzo zadowolony. Cena za bardzo nie była do negocjacji, ale biorąc pod uwagę jakość wykonania, to nie ma się do czego przyczepić. Firma godna polecenia, nawet w kręgu najbliższych znajomych :) Pozdrawiam
1
Karol_Łaziska 2014-11-30 13:17:42
Zleciłem Panu Tomkowi wykonanie tynków cementowo-wapiennych (dom jednorodzinny). Cena OK, realizacja bardzo szybka. Jakość tynków (teraz są już suche) oceniam b. dobrze. Bardzo dobre wykończenie przy oknach, dobre materiały (listwy, kątowniki). Zgłoszone po wykonaniu prac drobne uwagi, zostały szybko poprawione. Tak jak napisał poprzednik - polecam firmę!
r.pawlicki 2014-12-17 19:27:40
Zleciłem prace budowlane, w szczególności przeróbka kanalizacji, roboty murowe, drobne prace przygotowawcze oraz wyburzeniowe. Na budowie zachowany był porządek, robota zrobiona wg wytycznych projektowych. Roboty dodatkowe w normalnych pieniądzach. Termin spóźniony o kilka dni. Będę korzystał z usług firmy Togaj w przyszłości.
Justyna 2015-04-20 20:10:51
Jestem bardzo zadowolona z współpracy z Panem Tomkiem, wybudował nasz prawie 300 metrowy dom działając z pełnym zaangażowaniem i fachowością. Popełnił parę błędów, ale zostały natychmiast usunięte na jego koszt. Zdecydowaliśmy aby Pan Tomek wykonywał nam również tynki i sufity.Co więcej zawsze służy mi pomocą i radą.
2
Kamila 2015-07-31 08:24:29
Nie będę dużo pisała na temat firmy Togaj ponieważ szkoda słów...
NIKOMU NIE POLECAM
17
R.T. 2015-08-10 20:41:11
Nie zgadzam się z przedmówcami. Dla mnie Pan Tomek świadczy usługi od kilku lat. Nie wierzę w to co tu ludzie wypisują.... Zawsze na czas, zawsze zgodnie z umówioną ceną, zawsze na wysokiej jakości. Polecam go swoim znajomym gdzie też z powodzeniem realizuje budowy czy remonty. Umów nie podpisujemy bo się znamy - lecz znajomi nie narzekają na umowy. Generalnie każdemu polecę. Tego typu portale moim zdaniem odwiedzają desperaci - normalni klienci chyba nawet o nich nie wiedzą...
Zainteresowany 2015-08-19 21:26:44
Proszę przedmówcę o podanie swoich danych kontaktowych rozważam podpisanie umowy z firmą Togaj chętnie bym zobaczył realizacje i poznał opinie
Togaj 2015-08-21 17:37:54
ŻWitam. Prosimy o kontakt z nami. Po akceptacji naszych klientów na pewno przekażemy adresy budów jak i telefony kontaktowe. Możemy też pokazać bieżące realizacje. Tomasz Gajda fhu Togaj
zgubny 2015-10-26 18:21:42
Polecam usługi firmy Togaj. Czystko szybko sprawie równo i bez zastrzeżeń
z.b. 2015-11-09 15:21:51
a ja jestem zadowolony z usług, bardzo profesjonalne, terminowe i z zaangażowaniem i indywidualnie podchodzą do każdej zleconej roboty. BARDZO dobra jakość usług .POLECAM JAK NAJBARDZIEJ
krzysiek 2015-12-13 16:16:30
Togaj był naszym generlanym od podstaw pod klucz. start 16.02 koniec 11.12 zgodnie z umową (11 dni po terminie). Od A do Z jeden wykonawca, zero dużych problemów, drobne rozwiązywane natychmiast. Duży dom prawie 200 m2 w niecałe 9 msc z jednym wykonawcą na prawdę polecam. Jakość dobra
Marta 2016-04-26 23:18:14
Dlaczego? Możesz więcej napisać?
kan 2016-07-19 16:42:20
ale jest jakiś konkretny powód konstruktywny dlaczego akurat "szkoda gadać"? @erg jakoś wielkiej rotacji i mega ilości ogłoszeń nie widzę u nich do pracy, a przypuszczam że wiele osób by jednak chciało taki etat bo to mocna firma w budownictwie, ja polecam
Zostaw swoją opinię o FHU Togaj Tomasz Gajda - Mikołów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FHU Togaj Tomasz Gajda