Look4app Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Look4app Sp. z o.o.

Michał 2015-08-24 10:33
Młoda firma, świetna atmosfera. Projekty z Polski i z zagranicy. Praca mogłaby być tylko "lepiej zorganizowana", ale to już zależy od klientów
3
look4appapapapap 2015-10-08 02:46
Super firma z solidnym knowhow, ciekawe i ambitne projekty, profesjonalne i pełne szacunku podejście do klienta. Misja i wizja, z którą łatwo się utożsamić. Pełen pasji prezes, istna kopalnia wiedzy na temat życia i biznesu. Prawdziwy przyjaciel- człowiek, któremu można zaufać i nigdy Cię nie oszuka, ani nie wystawi. Lider, dla którego Twoje sukcesy są jego sukcesami. Po prostu uczciwy człowiek. Powie to każdy, kto chociaż raz z nim współpracował. Każdemu życzę takiego prezesa- przyjaciela. Dziękuję za wszystko i mam nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy mogli współpracować.
1
Pawel 2016-02-04 22:55
Nie zarobki są tym, co ludzi sciąga do tej firmy, choć te są bardzo w porządku. Tu chodzi o projekty, które w Looku są bardzo fajne.
2
finak 2016-03-16 21:42
kaja, rzadko bywa tak żeby ludzie byli zadowoleni w stuprocentach ze swojej pracy. Podobno trzeba wykazać swoje doświadczenie a po wtóre atmosfera nie jest najlepsza.
Tom 2016-06-10 21:48
W firmie pracuje kilka osób a ilość głosów jak w dużej korporacji. Pani z hr chyba musiała się nieźle namęczyć żeby narobić tyle clicków, a średnia ocena to tylko 3 więc ciekawe ile było jedynek
12
nick 2016-09-12 09:08
@polk takich dokładnych danych nikt Ci nie poda, bo w zasadzie nawet nie może. Ale firma jest jak dla mnie "akurat" ;)
Dzwon 2017-01-22 19:06
Ja pracuję i jestem zadowolony z pracy. Częściej wpisy robią osoby które delikatnie rzecz ujmując nie tęsknią za pracą
1
Hanna 2017-02-28 10:37
Cześć :) Czy ktoś z Was pracował w Look4app Sp. z o.o.? Jakie macie wrażenia?
A. 2017-07-24 17:03
@Hanna tragedia... chaos, pan Prezes myśli, że jest na wakacjach
Obrona 2017-07-25 20:25
Look4app to faktycznie jest nieduża firma jak na takie projekty które zrealizowali. Jeśli ktoś nie daje rady powinien odejść.
Agata 2017-08-06 17:26
jednym słowem biorą projekty które powinna realizować większa liczba osób więc trzeba pracować za kilka osób. świetna reklama
Malar 2017-08-07 09:57
Gdyby było źle to z całą pewnością forum pękałoby z opinii a tak nie jest. Generalnie tak mało piszecie, dlaczego?
1
Grzegorz 2017-08-07 17:14
Skąd taka opinia? Gdyby było tak jak mówisz ludzie zwalnialiby się stąd , a teraz jest ponad 50 osób.
1
Karol 2017-08-11 11:26
Mam pytanie czy firma ma jakąś aktualna ofertę pracy? Nie mogę nic namierzyć , być może źle szukam. Słyszałem sporo dobrego o firmie i chciałbym aplikować. Może mi ktoś podpowiedzieć, bardzo zależy mi na pracy.?
Marek 2017-08-16 09:58
Cześć, słabo szukałeś :)
Jest zakładka kariera i tam na dole są oferty pracy. Byłem akurat na rozmowie u nich i mam nadzieję, że mnie przyjmą.
http://look4app.pl/jobs
Laura 2017-08-16 10:00
Czyżby tak dobrze było w Look4app że nikomu nie chce się pisać?
Zostaw swoją opinię o Look4app Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Look4app Sp. z o.o.