brak logo

CENTROSTAL Szczecinek S.A

Szczecinek

Opinie o CENTROSTAL Szczecinek S.A

anonimek 2013-07-10 23:06:34
jako ostatni to chyba został przyjęty do pracy syn obecnej pani prezes.
Michał Kształtowniki g/w 2013-08-02 11:00:05
współpracuję z tą firmą od wielu lat (oddział Gdynia) obecnie ze Szczecinkiem i muszę stwierdzić że poprawili relacje z klientami. Widocznie restrukturyzacja wyszła im na dobre, chociaż żal pracowników z Gdyni.
pozdrawiam
(usunięte przez administratora)
anonim 2013-08-12 21:04:42
ostatnio odszedł z firmy wieloletni główny księgowy, a to daje do myślenia.
wieloletni 2013-08-20 20:49:03
" " " wieloletni " " " tzn ilu letni, może 3 ( słownie : trzy ) czy może więcej, a może mniej ???
mały 2013-08-21 23:15:51
w ciągu ostatniego roku odeszło z firmy około 50 osób, zostało jeszcze około 50 i pracuje, poza nieliczną "elitą", za niewiele więcej niż najniższa krajowa.
były pracownik 2014-11-01 18:13:26
Pracowałem w tej firmie i ogólnie mogę powiedzieć,że to był mój zmarnowany czas.Kolesiorstwo, donosicielstwo i chaos na magazynie.Kolegów wspominam źle,kierownictwo źle z wyjątkiem jednego wspaniałego człowieka(usunięte przez administratora).
Moje doświadczenie w tej firmie w Szczecinku dotyczą starego Centrostalu który znajdował się przy ul. Waryńskiego.
2
kurtyzana 2015-01-25 23:46:39
Ja pracuje w tej firmie i jest fajna atmosfera koledzy są mili i można sie znimi bliżej zaprzyjażnic.
oskar 2015-01-26 22:29:53
To chyba napisała sekretarka która ma zaciecie do rządzenia i kablowania wyżej.No i lubi kolegów,nawet przesadnie.Sama słodycz....
1
krulec 2015-06-01 22:52:46
planeta małp czyli gorylica i spółka
robokop 2015-09-07 23:27:54
oddział handlowy Centrostalu Szczecinek w Koszalinie w likwidacji, załoga od września na wypowiedzeniu. Ciekawe gdzie później zgaśnie światło. Szkoda ta firma to kawał historii, może się jeszcze wybronią, powodzenia
małgorzata 2015-09-09 15:00:36
Jeszcze tylko Szczecin i Szczecinek zaorać. Reszta na emerytury. A prezesowa wyłączy światło.
małgorzata 2015-09-10 22:31:28
Koszalin o prace dzwonić do przekręta Józefa W firma JW bo to on przekręcił centrostal szczecinek wraz z klika nr tel 583550715 prosić szefa Józefa W zrobił to wraz z komornikiem Borysem i kliką z centrostalem szczecinek
małgorzata 2015-09-11 21:12:48
Ale faktem jest że obecna prezes Chrzanowska rządzi od trzech lat i w tym czasie dostała od nowego właściciela Montana SA z Katowic na rozwój i ratowanie firmy ponad pięć milionów w dokapitalizowaniu spółki i kredycie kupieckim. Wszystko to krew w piach. Stara prawda mówi, że jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie idzie to nie wymienia się łóżek tylko ....
oskar 2015-09-12 21:40:25
I prezes ( usunięte przez administratora ) pracowała w eurostalu i chodziło tylko okase i niebawem zrobi to samo co ww Józef w i Komorniczy wstyd Borys
roman 2015-09-12 21:47:52
A może pralnia pieniędzy bo gamoniom nie daje się się tyle kasy
oskar 2015-09-12 21:50:49
Montana to Poland Alloys
anonim 2015-09-12 21:53:09
Porcelanowa 25 Katowice to firma Kant
combo 2015-09-13 18:33:24
Jakby by to była firma kant to nie dała by tyle kasy do przejedzenia przez nieudaczników, to raczej charytatywna firma jest.
basia 2015-09-23 19:13:05
centrostalowska prezes. poprzednio pani kierownik to się zna na asortymencie ale nie ma pojęcia o handlu, całą kariere wypisywała faktury dla tych co za komuny prosili się o towar i tą czyność myli z handlem, który jest sztuką nawązania relacji z klientem i zaspokajania jego potrzeb. Jak komuna upadła to fakturowała klientów których zdobywał przebojem najlepszy w historii firmy prezes Śliwiński. Rządy zaczła od wyrzucenia, zapewne w ramach eliminacji potencjalnej konkurencji trzech, wieloletnich, doświadczonych i zasłużonych w rozwoju firmy dyrektorów z Bydgoszczy, Gdyni i Szczecina. Wpompowanych milionów przez nowego właściciela nie potrafiła jak widać wykorzystać do odbicia się i rozwoju tylko przejadła na bieźące utrzymanie. Szkoda zwykłch pracowników bo teraz los firmy niepewny, chyba że właściciel się ocknie, że kiepsko obstawił i zamiast fakturzysty zartudni do zarządzania prawdziwego menagera. Centrostal 3maj się !
1
Bogusia 2015-09-26 21:14:43
Zaprosiłby ale kasy nie ma na tylu gości bo mu Oskar P. nie oddał. Wiara pamięta, czas nadejdzie.
kandydat 2015-10-06 20:43:24
Szukam w Gdyni Centrostalu Szczecinek i niema .Czy to firma już upadła .
kandydat 2015-10-06 20:44:25
Szukam w Gdyni Centrostalu Szczecinek i niema .Czy to firma już upadła .
Elka 2015-10-06 20:46:56
Poznania też niema i Koszalina a i Bydgoszczy i chyba Szczecina
1
Elka 2015-12-30 23:45:37
Zakład jest nie mily dla klijentów same gbury ale niema wyjscia jest tylko jeden.Kierowników niekompetentych jak mrówek.Nie polecam.
1
kadrówka 2016-02-24 23:50:27
Podwyżki dla swojaków i gumowych uszu.
1
alicja 2016-05-05 23:19:40
Pracujący z oddaniem od 20 lat (usunięte przez administratora). (transport, logistyka zaopatrzenie) wycięty, na bruku. Ciekawe kto kolejny na liście nowej dyrektor handlowej (usunięte przez administratora)ze śląskiego nadania. A pani prezes wszystko skwapliwie przyklepuje licząc, że pozostanie przy stole. Jednak wiele wskazuje na to, że lada moment znajdzie się w menu.
rysiek 2016-05-06 14:55:55
oj nie ładnie Ewa tyle flaszek razem rozpracowaliście a jako prezeska wyrzuciłaś chłopa na pysk !
dada 2016-05-07 23:28:34
na dniach główna księgowa została prokurentem samoistnym i wszysko może podpisywać w imieniu firmy, wszelkie papiery. Dyrektorka handlowa nowiutka ze Śląska. Obecna prezes przed objęciem stołka przez lata była kierownikiem a potem dyrektorem handlowym więc na handlu powina się znać. Widać jednak właściciel zorientował się w końcu, że jest jak goryl we mgle i znalazł alternatywę, do podpisywania papierów i ogarniania handlu. Trochę późno bo włożonch kilku milionów w dokapitalizowanie i zatowarowanie, może przez nieudolne zarządzanie już nie odzyskać. W tej sytuacji o ile pani prezes ma aparycję modelki to może będzie jej dane pełnić funkcję paprotki w gabinecie. Jeżeli jednak modelką nie jest powinna mieć w pogotowiu karton pod biurkiem. Idzie nowe, może firma rozkwitnie i powstaną miejsca pracy. Centrostal musi przetrwać , a załoga mieć pracę.
roman 2016-05-10 21:50:40
Jeszcze jest kila orłów którzy strzelali do starych oddanych pracowników maskując przy tym swoje ciągoty do machlojów i alkocholizmu. Myślę że NOWA WŁadza zorientuje się szybko .Tylko czyszczenie kadry może uzdrowić firme.
1
kupiec 2016-05-10 22:01:08
Nowa władza niech sprawdzi usługi i transport to zemdleje ze szcześcia że tak jest.
1
krzysiek 2016-05-12 18:09:31
prezesowa już na wylocie za straty, bo firma dogorywa
kandydat 2016-05-13 22:12:04
Ja bardzo prosze o napisanie cos konkretnego o Centrostalu bo mam propozycje pracy na stanowisko informatyka i się wacham. Pozdrawiam iproszę o powage.
adamc 2016-05-13 22:18:27
Pracować w tej firmie to jest odwaga patrzeć jakie cyrki odchodzą i kierownictwo doskonale wie o wszyskim i nic nie robi.Ja dlatego odszedłem.
1
Ilona 2016-05-15 23:01:19
A co z Grzegorzem o nazwisku jak jeden z polskich wieszczów, wywalony?, że informatyka nowego poszukują? Robotę bierz jak kasa się zgadza. Pensje płacą na czas, roboty nie dużo raczej bo ludzi i sprzętu coraz mniej.
dzwig 2016-06-04 20:58:11
Centrostal to bogata firma skoro prezesi zarabiają krocie a dzwigowemu i suwnicowemu płaca najniższą krajową( usunięte przez administratora )
1
klient 2016-06-05 20:24:03
Odnoszę wrażenie, że na Centrostal narzekają tylko Ci, którym brakuje zapału do pracy. Są w Centrostalu Tacy, którym chce się pracować, potrafią pracować i odnoszą sukcesy. Takim przykładem jest Pani Dyrektor ze Szczecina. Odkąd wzięła oddział w Szczecinie pod swoje skrzydła widać wzrost sprzedaży. Oddział się rozwija i zatrudnia nowych pracowników.
3
ksiegowy 2016-06-05 23:08:00
W szczecine wzrost jest tylko kasy niema.Drogi towar kupują tylko ci ktorym nikt nie chce sprzedać
1
Piotr 2016-06-09 00:20:52
oj tam, oj tam 10 tys dla prezesowej to dużo?. A suwnicowy i hakowy to mają szczaw na placu i mirabelki u sąsiada przy płocie zakładu. Trzeba się było uczyć i mieć maturę jak prezesowa . Kto ma szkołę ten ma lżej, lenie.
1
roman 2016-06-09 20:50:20
Ma i to ROLNICZĄ
1
BYŁY WIELBICIEL 2016-06-11 19:48:58
najlepszą pracę ma sekretarka, jak za starych dobrych czasów więcej jej nie ma niż jest, no ale za to mniej odpowiedzialności i więcej przyjemności ...
1
MARS 2016-06-11 21:05:26
a pro po S. blondyneczko nie daj się wkręcić drugi raz ... szkoda CIE
1
obecny wielbiciel 2016-06-11 23:26:51
Pilnować swego tyłka
1
pracownik 2016-06-12 11:12:19
A KK to ONA zwolniła
2
mira 2016-06-20 21:10:25
To ja niewiedziałam że sekretareczka taka ,atak miło się uśmiecha.
2
znajomy 2016-06-26 09:26:12
Jakie jaja?
1
antoni 2016-07-07 21:59:53
A ja jak kupuje to zawsze ssą ludzie pod wplywem........
6
Zainteresowany 2016-07-18 07:57:03
Suwnicowy i hakowy nie muszą mieć matury – to pracownicy fizyczni i mają znać swój fach. Gdyby wszyscy się uczyli i mieli maturę tak jak Pani prezes to wszyscy byliby prezesami! Wszystkich pracowników trzeba szanować. Jeżeli pracują w tej firmie to znaczy, że są potrzebni. Ktoś kto pisze , że pracownicy fizyczni nie muszą właściwie zarabiać ponieważ – cytuję: „A suwnicowy i hakowy to mają szczaw na placu i mirabelki u sąsiada przy płocie zakładu” jest moim zdaniem osobą, której też wykształcenia brakuje i dobrego wychowania. Wnioskuję, że autor tego tekstu jest z najbliższego otoczenia Pani prezes i to smuci dodatkowo. Ten przykład pokazuje jakimi ludźmi otacza się Pani prezes. Nic dziwnego, że firma Centrostal ma kłopoty skoro firmą zarządza osoba , która może pochwalić się tylko maturą. Wykształcenie rolnicze ni jak ma się do stanowiska, które wymaga obszernej wiedzy z wielu dziedzin nauki.
5
Jurek 2016-08-24 22:45:53
Chce się przyjąc do pracy w centrostalu ale opinia jest beznadziejna .Co robić?
Były pracownik. 2016-08-29 21:13:31
Witaj!
Chcesz zatrudnić się w Centrostalu w Szczecinku, w Szczecinie czy w Bydgoszczy? Na jakie stanowisko?
2
nbjmk 2016-10-14 22:36:33
@ Były pracownik. - mnie bardziej interesuje jak sie tam pracuje, czy jesteś zadowolony czy też nie? mozesz podac trochę wiecej szcegółow - takich jak dotyczacej atmosfery - czy jest ona w maire wporzadku, czy niekoniecznie ? bede wdzięcznaza informacvje
1
Zostaw swoją opinię o CENTROSTAL Szczecinek S.A - Szczecinek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CENTROSTAL Szczecinek S.A