Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o unibau

Pracowałeś w firmie unibau i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
piotrek spruch - 2012-05-28 10:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam firma unibau potrafi obiecywać i nic robic by zalatwic robote masakra co z tego ze stawka wysoka ze odprowadzaja wysokie składki jak [usunięte przez moderatora] złodziejstwo delegacji nie płacą a powinni ciągle obiecują ze wysla czlowieka na export a i tak nie ma tego exportu
zdjecie uzytkownika
xj - 2012-07-06 14:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmire3lata normalnie poraszka masz racie obiecują i nic niema tylko staresze osoby i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] są na eksporcie kto ma plecy to jedzie na export i tylko młodych bierom na demolki a puzniej po demolce ziast do domu bo niepoczebnya jest ta osoba bo som starsi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
SS - 2012-11-28 13:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie rok, ogólnie powiem że jest ok.Pensje na czas, zarobki dobre, zakwaterowanie,dowóz na budowe itp.Zasada jest prosta jesli ktoś nie wytrzymuje presji i ciężkiej roboty na wysokośćiach niech sie lepiej nie pcha, bo szybko pojedzie do domu.W firmie sporo osób ma kilkanastoletni staż pracy a to też o czymś świadczy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-05 21:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
SS a mozesz napisac coś wiecej o pracy w Unibau? Napisałeś że zarobki dobre czyli da wyciagnąć 1800 netto na rekę? A jakieś przerwy są + dodatkowe na szluga czy nie ma co liczyc? Nie boje się ciążkie pracy i chwli się to że załatwiają dojazd. Jak tam aplikować?
zdjecie uzytkownika
SS - 2013-08-08 15:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
anonim - 2013-06-05 21:34:51

SS a mozesz napisac coś wiecej o pracy w Unibau? Napisałeś że zarobki dobre czyli da wyciagnąć 1800 netto na rekę? A jakieś przerwy są + dodatkowe na szluga czy nie ma co liczyc? Nie boje się ciążkie pracy i chwli się to że załatwiają dojazd. Jak tam aplikować?
Praca na wysokościach dosyć uciążliwa ze względu na warunki atmosferyczne,średnie zarobki 1500 netto ,robote możesz wykonywać z fają w pysku hehe, na 9h przypada 30 min przerwy w okresach zimowych 2 przerwy po 30 min
aplikować możesz przez
[usunięte przez mdoeratora] Pozfrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-12 16:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a kase wypłacają na czas, czy zdarzają się spóźnienia? i umowa obejmuje ubezpieczenie, mam nadzieję :)
zdjecie uzytkownika
ss - 2013-08-29 15:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
anonim - 2013-08-12 16:12:00

a kase wypłacają na czas, czy zdarzają się spóźnienia? i umowa obejmuje ubezpieczenie, mam nadzieję :)
Tak jak pisałem kaska terminowo, ubezpieczenie i inne sprawy odpowiednio załatwione, wszystkiego dowiesz się jak się dostaniesz i pojedziesz na kontrakt,życzę powodzenia.
SS
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-17 21:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wolę się dowiedzieć przed, a nie zostać potem z przysłowiową ręką w nocniku :) na jak długo dają kontrakty? rok?
zdjecie uzytkownika
Młody - 2014-05-12 17:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma uczciwa płaci na czas (duże pieniążki), dotrzymuje słowa. Jednak ludzie są tam śmieszni same starsze osoby, które boją się żeby żaden młody ich nie wygryzł.
Pracowałem tam 2 latka w tym na exporcie i powiem że gdyby nie chamskie zachowanie pracowników pracował bym tam nadal(chyba się bali że za daleko mogę zajść). Ogólnie młodym odradzam tam iść bo raczej nie ma szans się utrzymać :(
zdjecie uzytkownika
stary - 2014-06-02 18:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
praca na wysokościach nawet ok ale szefowie mają swoich pupilków(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
XXXxx - 2014-06-24 17:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jakich pupilków ? ktoś że komuś załatwił prace to normalne wszędzie i na całym świecie,lepiej brać rodzinę,znajomego(bo ręczysz za tą osobę) a nie pijaka co potem wylatuje ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie unibau
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski