brak logo

unibau

Bielsko-Biała

Opinie o unibau

piotrek spruch 2012-05-28 10:25:01
witam firma unibau potrafi obiecywać i nic robic by zalatwic robote masakra co z tego ze stawka wysoka ze odprowadzaja wysokie składki jak [usunięte przez moderatora] złodziejstwo delegacji nie płacą a powinni ciągle obiecują ze wysla czlowieka na export a i tak nie ma tego exportu
xj 2012-07-06 14:27:31
Pracowałem w tej firmire3lata normalnie poraszka masz racie obiecują i nic niema tylko staresze osoby i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] są na eksporcie kto ma plecy to jedzie na export i tylko młodych bierom na demolki a puzniej po demolce ziast do domu bo niepoczebnya jest ta osoba bo som starsi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
SS 2012-11-28 13:03:25
Pracowałem w tej firmie rok, ogólnie powiem że jest ok.Pensje na czas, zarobki dobre, zakwaterowanie,dowóz na budowe itp.Zasada jest prosta jesli ktoś nie wytrzymuje presji i ciężkiej roboty na wysokośćiach niech sie lepiej nie pcha, bo szybko pojedzie do domu.W firmie sporo osób ma kilkanastoletni staż pracy a to też o czymś świadczy.
SS 2013-08-08 15:27:48
anonim - 2013-06-05 21:34:51

SS a mozesz napisac coś wiecej o pracy w Unibau? Napisałeś że zarobki dobre czyli da wyciagnąć 1800 netto na rekę? A jakieś przerwy są + dodatkowe na szluga czy nie ma co liczyc? Nie boje się ciążkie pracy i chwli się to że załatwiają dojazd. Jak tam aplikować?
Praca na wysokościach dosyć uciążliwa ze względu na warunki atmosferyczne,średnie zarobki 1500 netto ,robote możesz wykonywać z fają w pysku hehe, na 9h przypada 30 min przerwy w okresach zimowych 2 przerwy po 30 min
aplikować możesz przez
[usunięte przez mdoeratora] Pozfrawiam
1
ss 2013-08-29 15:14:15
anonim - 2013-08-12 16:12:00

a kase wypłacają na czas, czy zdarzają się spóźnienia? i umowa obejmuje ubezpieczenie, mam nadzieję :)
Tak jak pisałem kaska terminowo, ubezpieczenie i inne sprawy odpowiednio załatwione, wszystkiego dowiesz się jak się dostaniesz i pojedziesz na kontrakt,życzę powodzenia.
SS
1
Młody 2014-05-12 17:28:39
Firma uczciwa płaci na czas (duże pieniążki), dotrzymuje słowa. Jednak ludzie są tam śmieszni same starsze osoby, które boją się żeby żaden młody ich nie wygryzł.
Pracowałem tam 2 latka w tym na exporcie i powiem że gdyby nie chamskie zachowanie pracowników pracował bym tam nadal(chyba się bali że za daleko mogę zajść). Ogólnie młodym odradzam tam iść bo raczej nie ma szans się utrzymać :(
1
stary 2014-06-02 18:57:57
praca na wysokościach nawet ok ale szefowie mają swoich pupilków(usunięte przez administratora)
2
XXXxx 2014-06-24 17:55:15
a jakich pupilków ? ktoś że komuś załatwił prace to normalne wszędzie i na całym świecie,lepiej brać rodzinę,znajomego(bo ręczysz za tą osobę) a nie pijaka co potem wylatuje ;)
2
Janusz 2014-08-04 16:37:14
WITAM.
Zdecydowalem się wpisać i wyrazić swoja opinię ponieważ sam staram się dowiedzieć jak najwięcej o firmie z którą chce nawiazać współpracę.

Przepracowałem w firmie UNIBAU 18 miesięcy(praca w niemczech na warsztacie)i nie mogę się zgodzić z opiniami że to zła firma.Przed wyjazdem też miałem pewne obawy,ale zupelnie niepotrzebnie.W Unibale nikt CI nie mydli oczu ,podpisujesz umowę w kraju więc wiesz za jaką stawkę będziesz pracował.Firma zapewnia zakwaterowanie i dowóz do miejsca pracy a wypłata jest zawsze na czas.Poznałem tam wielu bardzo fajnych ludzi(FACHOWCÓW z wieloletnim doświadczeniem),którzy zawsze chętnie pomagali.
Dzisiaj dowiedziałem się że póki co nie ma dla mnie pracy ,ale nawet jednego złego słowa nie mogę powiedzieć,cóż trzeba poszukać innej firmy i być dobrej myśli.
Pozdrawiam.
XXXxx 2014-09-04 12:09:22
janusz gdzie robiłeś na warsztacie ? bole ? IG ?bochum ? czy gdzie ?
szukam 2015-01-05 14:00:30
Każda firma ma swoje plusy i minusy więc już nie skupiajmy się może aż tak na tych problemach. Ja tam myślę pozytywnie i z takim nastawieniem mam nadzieję, że dostanę sie tam do Was do pracy :-) jest aktualnie może jakaś robota?Móglbym wyjechać nawet jutro. A ogólnie to ile tam mozna zarobić- tak mniej więcej? i jak pójdę na rozmowę to pod jakim względem będą mnie oceniać?
radek 2015-03-06 14:48:43
ma nadzieje, że jednak będzie można u nich konkretnie działać jeśli chodzi o zatrudnienie? nie wiem czy wychodzi to tak jak miałoby faktycznie wyglądać, że można już tutaj działać normlanie w branży? mam diświadczenie, ale tez nie takie duże, a jak będę musiał od razu na głęboką wode iśc to też nie za dobrze.
dinamo 2015-03-30 19:28:31
@huszti co do Twojego pytania to przecież każda firma poszukuje takich zdolnych ludzi do pracy... A w tym przypadku mamy do czynienia jeszcze z firmą która obecnie rozwija się na rynku Europy Środkowej a i tak jest już znana w takich krajach jak Holandia, Austria czy też Szwajcaria. młodzi zdolni jak najbardziej są tu mile widziani
jacek 2015-12-30 10:31:55
a sa teraz jakies przyjecia??
Niewolnik 2016-03-15 14:25:46
Unibau jest Okay!
1
monter 2016-05-16 22:24:36
czy orientujecie sie moze czy sa jakies przyjecia w firmie
ery 2016-07-08 22:58:51
Świetnie, że zapewniona jest umowa o pracę. Przecież taka praca powiązana jest jeszcze z odpowiednimi socjalami. W takim razie spróbuję się do nich załapać, ale jakie zarobki posiada specjalista ds. strategii rozwoju? Dzięki
Zostaw swoją opinię o unibau - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie unibau