Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o unibau

Pracowałeś w firmie unibau i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
piotrek spruch - 2012-05-28 10:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam firma unibau potrafi obiecywać i nic robic by zalatwic robote masakra co z tego ze stawka wysoka ze odprowadzaja wysokie składki jak [usunięte przez moderatora] złodziejstwo delegacji nie płacą a powinni ciągle obiecują ze wysla czlowieka na export a i tak nie ma tego exportu
zdjecie uzytkownika
xj - 2012-07-06 14:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmire3lata normalnie poraszka masz racie obiecują i nic niema tylko staresze osoby i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] są na eksporcie kto ma plecy to jedzie na export i tylko młodych bierom na demolki a puzniej po demolce ziast do domu bo niepoczebnya jest ta osoba bo som starsi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
SS - 2012-11-28 13:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie rok, ogólnie powiem że jest ok.Pensje na czas, zarobki dobre, zakwaterowanie,dowóz na budowe itp.Zasada jest prosta jesli ktoś nie wytrzymuje presji i ciężkiej roboty na wysokośćiach niech sie lepiej nie pcha, bo szybko pojedzie do domu.W firmie sporo osób ma kilkanastoletni staż pracy a to też o czymś świadczy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-05 21:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
SS a mozesz napisac coś wiecej o pracy w Unibau? Napisałeś że zarobki dobre czyli da wyciagnąć 1800 netto na rekę? A jakieś przerwy są + dodatkowe na szluga czy nie ma co liczyc? Nie boje się ciążkie pracy i chwli się to że załatwiają dojazd. Jak tam aplikować?
zdjecie uzytkownika
SS - 2013-08-08 15:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
anonim - 2013-06-05 21:34:51

SS a mozesz napisac coś wiecej o pracy w Unibau? Napisałeś że zarobki dobre czyli da wyciagnąć 1800 netto na rekę? A jakieś przerwy są + dodatkowe na szluga czy nie ma co liczyc? Nie boje się ciążkie pracy i chwli się to że załatwiają dojazd. Jak tam aplikować?
Praca na wysokościach dosyć uciążliwa ze względu na warunki atmosferyczne,średnie zarobki 1500 netto ,robote możesz wykonywać z fają w pysku hehe, na 9h przypada 30 min przerwy w okresach zimowych 2 przerwy po 30 min
aplikować możesz przez
[usunięte przez mdoeratora] Pozfrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-12 16:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a kase wypłacają na czas, czy zdarzają się spóźnienia? i umowa obejmuje ubezpieczenie, mam nadzieję :)
zdjecie uzytkownika
ss - 2013-08-29 15:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
anonim - 2013-08-12 16:12:00

a kase wypłacają na czas, czy zdarzają się spóźnienia? i umowa obejmuje ubezpieczenie, mam nadzieję :)
Tak jak pisałem kaska terminowo, ubezpieczenie i inne sprawy odpowiednio załatwione, wszystkiego dowiesz się jak się dostaniesz i pojedziesz na kontrakt,życzę powodzenia.
SS
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-17 21:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wolę się dowiedzieć przed, a nie zostać potem z przysłowiową ręką w nocniku :) na jak długo dają kontrakty? rok?
zdjecie uzytkownika
Młody - 2014-05-12 17:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma uczciwa płaci na czas (duże pieniążki), dotrzymuje słowa. Jednak ludzie są tam śmieszni same starsze osoby, które boją się żeby żaden młody ich nie wygryzł.
Pracowałem tam 2 latka w tym na exporcie i powiem że gdyby nie chamskie zachowanie pracowników pracował bym tam nadal(chyba się bali że za daleko mogę zajść). Ogólnie młodym odradzam tam iść bo raczej nie ma szans się utrzymać :(
zdjecie uzytkownika
stary - 2014-06-02 18:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
praca na wysokościach nawet ok ale szefowie mają swoich pupilków(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
XXXxx - 2014-06-24 17:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jakich pupilków ? ktoś że komuś załatwił prace to normalne wszędzie i na całym świecie,lepiej brać rodzinę,znajomego(bo ręczysz za tą osobę) a nie pijaka co potem wylatuje ;)
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2014-08-04 16:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM.
Zdecydowalem się wpisać i wyrazić swoja opinię ponieważ sam staram się dowiedzieć jak najwięcej o firmie z którą chce nawiazać współpracę.

Przepracowałem w firmie UNIBAU 18 miesięcy(praca w niemczech na warsztacie)i nie mogę się zgodzić z opiniami że to zła firma.Przed wyjazdem też miałem pewne obawy,ale zupelnie niepotrzebnie.W Unibale nikt CI nie mydli oczu ,podpisujesz umowę w kraju więc wiesz za jaką stawkę będziesz pracował.Firma zapewnia zakwaterowanie i dowóz do miejsca pracy a wypłata jest zawsze na czas.Poznałem tam wielu bardzo fajnych ludzi(FACHOWCÓW z wieloletnim doświadczeniem),którzy zawsze chętnie pomagali.
Dzisiaj dowiedziałem się że póki co nie ma dla mnie pracy ,ale nawet jednego złego słowa nie mogę powiedzieć,cóż trzeba poszukać innej firmy i być dobrej myśli.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
XXXxx - 2014-09-04 12:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
janusz gdzie robiłeś na warsztacie ? bole ? IG ?bochum ? czy gdzie ?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-09-30 00:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
Bwin - 2014-09-30 00:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W niektórych przypadkach rzeczywiście unibau ma spore problemy - chociaż nic nie jest do nie pokonania czy przeskoczenia. Zwykle potrzeba nieco zaangażowania i chęci odmiany niektórych scen normalnego życia.Tym bardziej jestem ciekawy na jakie warunki finansowe mogą sobie pozwolić i jak wygląda atmosfera w zespołach/.
zdjecie uzytkownika
huszti - 2014-12-16 13:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uni-Bau specjalizuje się w pracach instalacyjnych w zakresie ogniw fotowoltaicznych, kumulujących i przetwarzających energię słoneczną na elektryczną. Czy w związku z tym oni nie potrzebują w chwili obecnej zdolnych młodych inżynierów na których ostatnio znowu co raz częściej się stawia ? sam szukam pracy jako taka osoba ;)
zdjecie uzytkownika
szukam - 2015-01-05 14:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każda firma ma swoje plusy i minusy więc już nie skupiajmy się może aż tak na tych problemach. Ja tam myślę pozytywnie i z takim nastawieniem mam nadzieję, że dostanę sie tam do Was do pracy :-) jest aktualnie może jakaś robota?Móglbym wyjechać nawet jutro. A ogólnie to ile tam mozna zarobić- tak mniej więcej? i jak pójdę na rozmowę to pod jakim względem będą mnie oceniać?
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-03-06 14:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma nadzieje, że jednak będzie można u nich konkretnie działać jeśli chodzi o zatrudnienie? nie wiem czy wychodzi to tak jak miałoby faktycznie wyglądać, że można już tutaj działać normlanie w branży? mam diświadczenie, ale tez nie takie duże, a jak będę musiał od razu na głęboką wode iśc to też nie za dobrze.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-30 19:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
dinamo - 2015-03-30 19:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [huszti - 2014-12-16 13:34:02]:
@huszti co do Twojego pytania to przecież każda firma poszukuje takich zdolnych ludzi do pracy... A w tym przypadku mamy do czynienia jeszcze z firmą która obecnie rozwija się na rynku Europy Środkowej a i tak jest już znana w takich krajach jak Holandia, Austria czy też Szwajcaria. młodzi zdolni jak najbardziej są tu mile widziani
zdjecie uzytkownika
herod - 2015-04-26 21:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Młodzi zdolni inzynierowie w takich firmach bardzo potrzebni oraz znajomość języków, jeśli jak zostało to już powiedziane, firma jest znana na arenie międzynarodowej
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie unibau

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy unibau?
Zadaj pytanie
alert