logo OSHEE

OSHEE

Kraków

Opinie o OSHEE

Pracownik 2010-02-08 17:35
Nie polecam pracy w tej firmie. Nigdy nie płacą w terminie a jeśli nawet zrobisz premie to i tak jej nigdy nie dostaniesz. Rozliczenia za paliwo to już tragedia, musisz jeździć za swoje. Ogólnie jest wielki bałagan, wszyscy są odpowiedzialni za wszystko i za nic. Nie polecam.
6
Anonim 2011-02-21 15:30
Super Pracodawca. Polecam!!!
Naprawdę pełen profesjonalizm, super atmosfera super ekipa, wyjście co piątek na imprezę, zżywasz się z tymi ludźmi ze nie chce się odchodzić!
Kasa ok ale zawsze może być lepiej!
były pracownik 2011-03-30 16:33
Troche rozmijasz się z prawdą. Kadra zarządzająca z byłej Gellwe,
innymi zamordyzm i wyścig szczurów ale nawet nie ma po co się ścigać. Kasa jest o.k w sezonie - jak zrobisz plan. Poza sezonem nic się niedzieje, jeździsz i sprzedajesz po kartonie za gołą podstawę.

Na rozmowie przedstawią Ci że to zaszczyt tu pracować, firma się rozwija jak spadochron (szkoda że w dół spadasz). Nie mam na myśli współwłaścicieli, ale małą garstkę osób o skrzywionej kulturze zawodowej która będzie Ciebie traktować jak śmiecia, wszystko oczywiście w białych rękawiczkach...

Ale, jak ktoś ma małego ptaka szuka skrzydeł na innym polu.

Panowie menedżerowie: nie nadmuchiwujcie klat jak koguty i nie
róbcie konkursów kto głośniej zapieje tylko do ROBOTY :)))
13
alfredos 2011-03-30 17:29
Też tu pracowałem, fajnie było jak się wykręcało cyfrę. Po sezonie sprzedaż zmalała - taki rynek. Wtedy już było źle, szukanie dziury w całym, dziwne telefony, sprawianie wrażenia że człowiek jest strasznym ciężarem dla firmy na porządku dziennym.
Ale masz rację, dosłownie kilka osób które psują całą przyjemność pracy w tej firmie. Firmę zmieniają w wojsko a pracę w służbę.

To tylko wynika z ich braku kultury, chęci wykazania się i pokazania
\"cudownych\" umiejętności których nie posiadają a obnażają prostactwo.

Jeśli jesteś początkującym handlowcem a się dogadasz spróbuj pracy-
nie masz nic do stracenia oprucz zdrowia i czasu.
Tak się zastanawiam czy nie zadzwonić do Właściciela i nie poinformować go o kilku negatywnych cechach pewnych osób a byłoby milej, lepiej i obroty by wzrosły.
9
hardy 2011-03-31 21:34
też słyszałem że po oshee krzywo staje i szybko opada, podobno włosy zaczynają rosnąć na plecach.(usunięte przez administratora)
1
vitamin szok 2011-04-14 21:59
Jedną z zasad tej firmy zaczyna być: daj z siebie więcej my ci mniej zapłacimy ale za to będziesz cool. Jak nie będziesz protestował przybiją ci \"piątkę\" a za plecami stwierdzą żeś frajer i trzeba cie bardziej wydymać. Jak zaprotestujesz-zasugerują wielkie niezadowolenie i zawód na Tobie, postraszą i poszukają po cichu innego.
Masz inne zdanie niż Twój przełożony - źle, tragicznie jak jesteś mądrzejszy i to na forum przedstawisz - momentalnie spadnie Ci za to .(usunięte przez administratora)na głowę.
Szkoda że się sypie a na piedestale staje się za ucinanie, podkręcanie, krzywą szczerość.
Za niedługo będę codziennie wysyłał maila iż jestem wdzięczny iż mogę w tej firmie pracować i czy mogę coś dać tej firmie za darmo.
4
anonim 2011-04-16 00:20
Pracowałem tu, ogolnie jest o.k. ALE, rob swoje czyli plany, mow to co ktoś wyzej chce usłyszec, przyznawaj racje i sie nie wychylaj. Nie badz najgorszy i nie najlepszy. Wsrod ph sa rowni i rowniejsi, swinie i kumple.
Tak jest wszedzie, kwestia kasy za jaka bedzie to ktos tolerowal.
wodnik 2011-04-20 22:46
popieram kolege zlodzieje oszusci nie placili w terminie paliwo za swoje i nie dali obiecanej podwyzki pracowalem rok a z tego co wiem teraz jest masakra premi ciezko wyrobic
2
anonim 2011-05-04 14:09
nie wiem na co narzekacie, firma fajna, za frajer kokosy i ordery, czasem tylko trzeba kogoś po jajku poskrobać i z rowkiem zrobić porządek ale co miesiąc masz przydział wazeliny więc z górki. Pozdrawiam wszystkich osheeustów
1
anonim 2011-05-08 13:12
Pracuję tutaj już chwilę, praktycznie w najlepszym regionie, miało być później trochę inaczej jest tak jak na początku. Firma nie jest zła, ale czasami niesłowna, podwyżka do podstawy - baardzo ciężko, rozwinąć się zawodowo - marzenie, inne były obietnice. Trudno szukam innej.
1
anonim 2011-10-29 23:57
Firma super!Jezeli pracujesz solidnie to dobrze zarabiasz!!!
Brylant 2013-01-25 19:40
Witam,

Poproszę o aktualne opinie jak się pracuje w Oshee jako PH, płace, premie, GPS czy jest itp. Z góry dziękuję.
MAXIM 2013-02-27 18:51
PŁACA ŚREDNIA NIESTETY PRACA JEST CIĘŻKA W SZCZEGÓLNOŚCI KIEROWNICTWO JEST POSRANE WIECZNIE NIEZADOWOLENI CYFERKI W OCZACH I EXELE WYLICZENIA . TAK MUSI BYĆ JAK IM WYLICZY KOMPUTEREK. A POTEM STRASZENIE ŻE CIĘ ZWOLNIĄ ITP. DO BANI!!!!!!!!!!!!!!!
2
nowy 2013-06-05 23:33
Witam,

Pozdro.
lukier 2015-01-15 23:10
czy ktos moze napisac cos wiecej na temat rozmowy kwalifikacyjnej ile osób rekrutujących będzie obecnych na spotkaniu, na co powinienem zwrócić uwagę w trakcie rozmowy i jakie zaproponowac wynagrodzenie kiedy mnie o to zapytają? czy istnieje mozliwosc rozwoju w tej firmie dziekuje wszystkim za odpowedz pozdrawiam
EMKA 2015-01-20 14:50
Lukier a na jakie stanowisko aplikujesz?
1
Karol B. 2015-04-14 11:37
Jest ogłoszenie na praca.pl że szukają PH detal na woj. zachodnio-pomorskie i lubuskie. Czy ktoś podrzuci jakieś szczegółowe informację o tym stanowisku. Czy to nowe stanowisko, czy za kogoś, jaka płaca, jakie narzędzia, czy RKS na terenie ok?
2
pracownik 2015-11-13 14:07
Nie polecam. Pracuję w tej niby "porządnej" firmie. Gdy się przyjmowałem to wszystko było ok plany do wykonania atmosfera spoko widoki na pracę spoko gdy zaczęło się lato plany wywindowały w kosmos o 300% rozumiem, że latem na napoje są wzrosty planów ale bez przesady. We wrześniu plany zostały zmniejszone o...... 10% w listopadzie plany większe niż ww wrześniu. Kasę tak jak wszędzie "można zarobić" pod warunkiem wykonania nierealnych planów. Firma nastawiona na wydojenie pracowników w tej chwili pcha się w sprzedaż win i herbat liściastych. A podobno jest to firma napojowa. Moja opinia..... kto może niech ucieka z tej firmy, a kto chce w niej pracować niech się 2 razy zastanowi ja już szukam innej pracy.
3
Michał 2015-12-04 13:24
Ile można zarobić na stanowisku PH( jaka podstawa i ewentualnie premia) , jakimi samochodami jeżdżą, jaka atmosfera, jest sporo ofert na to stanowisko taka rotacja pracowników ???. Jak odpowiadać to sensownie i na temat.
Michał 2015-12-04 22:59
Defto w ostatnim zdaniu napisałem coś o odp, więc nie pouczaj, a jak nie masz nic sensownego do napisania to nie pisz. Dzięki
pracownik 2015-12-06 12:56
Na stanowisku PH "można zarobić" nawet ok 4 000 zł, można jak wszędzie można, ale czy się da?? Od jakiegoś czasu zarabiam po 1800 zł dlaczego?? A dlatego w styczniu br (20 dni roboczych) plan do wykonania 30000, grudzień br (15 dni roboczych) plan do wykonania 60000 zł realne?? Atmosfera w pracy żadna dyrekcja jakby żyła w innym świecie. Podczas rozmowy wstępnej zapewnienia dyrektora co do pracy mają się nijak z tym co jest w rzeczywistości. Naprawdę zastanówcie się 5 razy.
2
roxi 2016-03-07 23:50
Czy ktoś wie jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna ??? ktoś był calkiem niedawno i moze sie podzielic???
1
roxi 2016-03-07 23:59
@eipol wiesz moze jak wyglada rozmowa na stanowisko kupca???
Jack 2016-05-03 10:53
A skad Ty wiesz.co dla kogo jest wazne.. dla takich jak Ty to.wiadomo ze.auto.nie i pozniej widac jak jezdzicie.seicento zajechanym..
Kto.poswieca.sie pracy to.wie ze potrzebne jest auto.komfortowe i bezpieczne. Poza tym.jakie.auto.taka.firma..
Zzz 2016-09-05 19:05
Jak kogoś interesuje auto to jeździ się skoda fabia
Zzz 2016-09-05 19:05
Jak kogoś interesuje auto to jeździ się skoda fabia
Aga 2016-09-20 14:40
Może ktoś podzieli się aktualnymi informacjami, jakie warunki oferują na stanowiskach w biurze ? Czy są dodatki pozapłacowe itp ? Z góry dzięki :)
Ilon 2016-09-26 10:46
Czy ktoś może opisać sytuacje w pracy jako ph jakie plany czy realne jaka pensja i atmosfera?
Bigest Fan 2016-10-06 16:17
Ktoś wie jakie warunki pracy dla PH wynagrodzenie atmosfera?
ewa 2016-10-06 16:23
czy ich napoje na serio mają tyle witamin co piszą na puszce?
PH 2016-11-07 23:35
Hej czy ktoś coś wie w temacie przedstawiciela handlowego na małopolskie? Bo widziałem że znów jest ogłoszenie...
qwerty 2017-02-11 13:07
Ludzie, ogarnijcie się... nie pytajcie jakie są rozmowy kwalifikacyjne bo jeżeli co chwila są ogłoszenia, że szukają ludzi do pracy w tej firmie to nie jest to żadna praca, a kopanie ludzi po dupie czyli wyzysk ile wlezie. Być może praca na akord... Niech sobie prezesi zapierdalają. A jak nie prezesi, niech imigrantów zatrudnią. Olejcie ta firmę grubym moczem... chyba, że chcecie zapierdalać jak w amazonie.
2
Jarrovilla 2017-02-11 13:23
Czy specjalista od sponsoringu to nowe stanowisko czy ktoś zrezygnował . Czytałem ze potrzebują ...
1
toabula 2017-04-27 22:07
Ich nie ma co polecać, kolejny proces sądowy mają wytoczony. Firma tragiczna, napój zresztą też.
Marek 2017-05-13 21:56
Witam,
może ktoś powiedzieć kilku słów odnośnie do pracy Kupca - jakie wynagrodzenie, zakres obowiązków, szef itd.
Z góry dzięki.

Pozdrawiam,
Marek
Joasia 2017-07-09 19:08
Cześć,
1. Jaka jest wysokość wynagrodzenia podstawowego "na rękę"?
2. Ile premii " na rękę można wyciągnąć?
3. Jakim samochodem jeżdżą PH, czy można używać do celów prywatnych, w jaki sposób?
4. Ile wizyt dziennie?
5. Czy plany realne?

Pozdrawiam - Joasia :)
Kawa Ja 2017-07-12 21:09
Obecnie szukają KAMA.
Czy ktoś może się wypowiedzieć na ten temat?
3
Lidia 2017-07-23 17:56
Ofert pracy firma posiada całe mnóstwo. @Kama napisz jakie stanowisko konkretnie Cię interesuje? Zawsze możesz wejść na strone interetową firmy i przejrzeć skrupulatnie wszystko. Forum jest głownie po to by otrzymywać od pozostałych użytowników informacji na temat właśnie ofert pracy, warunków zatrudnienia oraz umowy.
Kawa Ja 2017-07-24 09:30
Niestety nie zawsze.
Ja poprosiłem ładnie o opienie na temat stanowiska KAM i cisza :(.
Poco 2017-08-20 21:54
Cześć

Moje pytanie dotyczy stanowiska Przedstawiciel Handlowy ds. Vansellingu . Jakie warunki finansowe, auto, dodatki. Jak wyglada mniejwiecej praca czyli ilość wizyt dzienna , baza klientów. Z góry dzięki za odpowiedz.
3
ossr 2017-08-24 11:49
Hej Wszystkim, czy wiecie jak wygląda praca w dziale marketingu Oshee?
Nawiązuję do tej oferty pracy: https://www.pracuj.pl/praca/brand-manager-krakow,oferta,5493692
Jaka jest struktura działu, czy brand manager raportuje bezpośrednio do dyrektora marketingu czy jest manager pośredni. Jaki realnie jest zakres "swobody" i pracy kreatywnej na takim stanowisku? - czy ma się sporo wolnej ręki i przestrzeni do realizowania pomysłów czy jest się raczej wyrobnikiem pomysłów góry?
No i jakie mogą być szacunkowe zarobki na takim stanowisku? Wiem jak wygląda to w Warszawie ale Kraków to ponoć inna bajka - niestety jest gorzej.
A 2017-08-28 13:21
Nie jestem pracownikiem i nie będę jednak wg tego co poprzednicy napisali wynagrodzenie PH to:
1800zł podstawa + premia do 2200zł
Samochód skoda fabia
Ile wizyt - wg uznania byle target się sprawdzał ktoś napisał o 300tys. wrzesień i 600tyś grudzien - więc skala jakaś jest
Swiaca 2017-09-06 23:28

A przypadkiem nie mercedesem klasa a
pozytywna 2017-09-11 21:57
skoro nie jesteś pracownikiem to po co taki wpis ? zarobki w oshee na stanowisku PH to podstawa 3200 brutto i premia max 100 % podstawy. plany w zależności od sezonu... od 80 tyś do 150 tyś. LICZBA wizyt na pewno nie wdg. uznania tylko absolutne minimum to 15 dziennie ... samochód to Mercedes klasy A. nie rozumiem osób,które wypisują takie bzdury !
1
pozytywna 2017-09-11 22:01
tak ? a kto wytoczył ten proces ?
Zainteresowana 2017-09-13 12:11
hej:)
z tego co piszesz wnioskuję, że pracujesz w Oshee, a przynajmniej masz jakieś tam info co w firmie... mi bardzo zależy żeby się tam dostać do pracy stąd moja wiadomość... wiesz może czy szukają kogoś na Poznań, wielkopolskie albo dolnośląskie? A może znasz kogoś do kogo mogłabym bezpośrednio złożyć swoją aplikację (@, tel do tej osoby)? Daj znać proszę. Z góry dzięki:)
Zostaw swoją opinię o OSHEE - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OSHEE