logo OSHEE

OSHEE

Kraków

Opinie o OSHEE

Pracownik 2010-02-08 17:35
Nie polecam pracy w tej firmie. Nigdy nie płacą w terminie a jeśli nawet zrobisz premie to i tak jej nigdy nie dostaniesz. Rozliczenia za paliwo to już tragedia, musisz jeździć za swoje. Ogólnie jest wielki bałagan, wszyscy są odpowiedzialni za wszystko i za nic. Nie polecam.
4
Anonim 2011-02-21 15:30
Super Pracodawca. Polecam!!!
Naprawdę pełen profesjonalizm, super atmosfera super ekipa, wyjście co piątek na imprezę, zżywasz się z tymi ludźmi ze nie chce się odchodzić!
Kasa ok ale zawsze może być lepiej!
były pracownik 2011-03-30 16:33
Troche rozmijasz się z prawdą. Kadra zarządzająca z byłej Gellwe,
innymi zamordyzm i wyścig szczurów ale nawet nie ma po co się ścigać. Kasa jest o.k w sezonie - jak zrobisz plan. Poza sezonem nic się niedzieje, jeździsz i sprzedajesz po kartonie za gołą podstawę.

Na rozmowie przedstawią Ci że to zaszczyt tu pracować, firma się rozwija jak spadochron (szkoda że w dół spadasz). Nie mam na myśli współwłaścicieli, ale małą garstkę osób o skrzywionej kulturze zawodowej która będzie Ciebie traktować jak śmiecia, wszystko oczywiście w białych rękawiczkach...

Ale, jak ktoś ma małego ptaka szuka skrzydeł na innym polu.

Panowie menedżerowie: nie nadmuchiwujcie klat jak koguty i nie
róbcie konkursów kto głośniej zapieje tylko do ROBOTY :)))
12
alfredos 2011-03-30 17:29
Też tu pracowałem, fajnie było jak się wykręcało cyfrę. Po sezonie sprzedaż zmalała - taki rynek. Wtedy już było źle, szukanie dziury w całym, dziwne telefony, sprawianie wrażenia że człowiek jest strasznym ciężarem dla firmy na porządku dziennym.
Ale masz rację, dosłownie kilka osób które psują całą przyjemność pracy w tej firmie. Firmę zmieniają w wojsko a pracę w służbę.

To tylko wynika z ich braku kultury, chęci wykazania się i pokazania
\"cudownych\" umiejętności których nie posiadają a obnażają prostactwo.

Jeśli jesteś początkującym handlowcem a się dogadasz spróbuj pracy-
nie masz nic do stracenia oprucz zdrowia i czasu.
Tak się zastanawiam czy nie zadzwonić do Właściciela i nie poinformować go o kilku negatywnych cechach pewnych osób a byłoby milej, lepiej i obroty by wzrosły.
7
hardy 2011-03-31 21:34
też słyszałem że po oshee krzywo staje i szybko opada, podobno włosy zaczynają rosnąć na plecach.(usunięte przez administratora)
1
vitamin szok 2011-04-14 21:59
Jedną z zasad tej firmy zaczyna być: daj z siebie więcej my ci mniej zapłacimy ale za to będziesz cool. Jak nie będziesz protestował przybiją ci \"piątkę\" a za plecami stwierdzą żeś frajer i trzeba cie bardziej wydymać. Jak zaprotestujesz-zasugerują wielkie niezadowolenie i zawód na Tobie, postraszą i poszukają po cichu innego.
Masz inne zdanie niż Twój przełożony - źle, tragicznie jak jesteś mądrzejszy i to na forum przedstawisz - momentalnie spadnie Ci za to .(usunięte przez administratora)na głowę.
Szkoda że się sypie a na piedestale staje się za ucinanie, podkręcanie, krzywą szczerość.
Za niedługo będę codziennie wysyłał maila iż jestem wdzięczny iż mogę w tej firmie pracować i czy mogę coś dać tej firmie za darmo.
3
anonim 2011-04-16 00:20
Pracowałem tu, ogolnie jest o.k. ALE, rob swoje czyli plany, mow to co ktoś wyzej chce usłyszec, przyznawaj racje i sie nie wychylaj. Nie badz najgorszy i nie najlepszy. Wsrod ph sa rowni i rowniejsi, swinie i kumple.
Tak jest wszedzie, kwestia kasy za jaka bedzie to ktos tolerowal.
wodnik 2011-04-20 22:46
popieram kolege zlodzieje oszusci nie placili w terminie paliwo za swoje i nie dali obiecanej podwyzki pracowalem rok a z tego co wiem teraz jest masakra premi ciezko wyrobic
2
anonim 2011-05-04 14:09
nie wiem na co narzekacie, firma fajna, za frajer kokosy i ordery, czasem tylko trzeba kogoś po jajku poskrobać i z rowkiem zrobić porządek ale co miesiąc masz przydział wazeliny więc z górki. Pozdrawiam wszystkich osheeustów
1
anonim 2011-05-08 13:12
Pracuję tutaj już chwilę, praktycznie w najlepszym regionie, miało być później trochę inaczej jest tak jak na początku. Firma nie jest zła, ale czasami niesłowna, podwyżka do podstawy - baardzo ciężko, rozwinąć się zawodowo - marzenie, inne były obietnice. Trudno szukam innej.
1
anonim 2011-10-29 23:57
Firma super!Jezeli pracujesz solidnie to dobrze zarabiasz!!!
Brylant 2013-01-25 19:40
Witam,

Poproszę o aktualne opinie jak się pracuje w Oshee jako PH, płace, premie, GPS czy jest itp. Z góry dziękuję.
MAXIM 2013-02-27 18:51
PŁACA ŚREDNIA NIESTETY PRACA JEST CIĘŻKA W SZCZEGÓLNOŚCI KIEROWNICTWO JEST POSRANE WIECZNIE NIEZADOWOLENI CYFERKI W OCZACH I EXELE WYLICZENIA . TAK MUSI BYĆ JAK IM WYLICZY KOMPUTEREK. A POTEM STRASZENIE ŻE CIĘ ZWOLNIĄ ITP. DO BANI!!!!!!!!!!!!!!!
2
nowy 2013-06-05 23:33
Witam,

Pozdro.
lukier 2015-01-15 23:10
czy ktos moze napisac cos wiecej na temat rozmowy kwalifikacyjnej ile osób rekrutujących będzie obecnych na spotkaniu, na co powinienem zwrócić uwagę w trakcie rozmowy i jakie zaproponowac wynagrodzenie kiedy mnie o to zapytają? czy istnieje mozliwosc rozwoju w tej firmie dziekuje wszystkim za odpowedz pozdrawiam
EMKA 2015-01-20 14:50
Lukier a na jakie stanowisko aplikujesz?
1
Karol B. 2015-04-14 11:37
Jest ogłoszenie na praca.pl że szukają PH detal na woj. zachodnio-pomorskie i lubuskie. Czy ktoś podrzuci jakieś szczegółowe informację o tym stanowisku. Czy to nowe stanowisko, czy za kogoś, jaka płaca, jakie narzędzia, czy RKS na terenie ok?
2
pracownik 2015-11-13 14:07
Nie polecam. Pracuję w tej niby "porządnej" firmie. Gdy się przyjmowałem to wszystko było ok plany do wykonania atmosfera spoko widoki na pracę spoko gdy zaczęło się lato plany wywindowały w kosmos o 300% rozumiem, że latem na napoje są wzrosty planów ale bez przesady. We wrześniu plany zostały zmniejszone o...... 10% w listopadzie plany większe niż ww wrześniu. Kasę tak jak wszędzie "można zarobić" pod warunkiem wykonania nierealnych planów. Firma nastawiona na wydojenie pracowników w tej chwili pcha się w sprzedaż win i herbat liściastych. A podobno jest to firma napojowa. Moja opinia..... kto może niech ucieka z tej firmy, a kto chce w niej pracować niech się 2 razy zastanowi ja już szukam innej pracy.
3
Michał 2015-12-04 13:24
Ile można zarobić na stanowisku PH( jaka podstawa i ewentualnie premia) , jakimi samochodami jeżdżą, jaka atmosfera, jest sporo ofert na to stanowisko taka rotacja pracowników ???. Jak odpowiadać to sensownie i na temat.
Michał 2015-12-04 22:59
Defto w ostatnim zdaniu napisałem coś o odp, więc nie pouczaj, a jak nie masz nic sensownego do napisania to nie pisz. Dzięki
pracownik 2015-12-06 12:56
Na stanowisku PH "można zarobić" nawet ok 4 000 zł, można jak wszędzie można, ale czy się da?? Od jakiegoś czasu zarabiam po 1800 zł dlaczego?? A dlatego w styczniu br (20 dni roboczych) plan do wykonania 30000, grudzień br (15 dni roboczych) plan do wykonania 60000 zł realne?? Atmosfera w pracy żadna dyrekcja jakby żyła w innym świecie. Podczas rozmowy wstępnej zapewnienia dyrektora co do pracy mają się nijak z tym co jest w rzeczywistości. Naprawdę zastanówcie się 5 razy.
2
roxi 2016-03-07 23:50
Czy ktoś wie jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna ??? ktoś był calkiem niedawno i moze sie podzielic???
1
roxi 2016-03-07 23:59
@eipol wiesz moze jak wyglada rozmowa na stanowisko kupca???
Jack 2016-05-03 10:53
A skad Ty wiesz.co dla kogo jest wazne.. dla takich jak Ty to.wiadomo ze.auto.nie i pozniej widac jak jezdzicie.seicento zajechanym..
Kto.poswieca.sie pracy to.wie ze potrzebne jest auto.komfortowe i bezpieczne. Poza tym.jakie.auto.taka.firma..
Zzz 2016-09-05 19:05
Jak kogoś interesuje auto to jeździ się skoda fabia
Zzz 2016-09-05 19:05
Jak kogoś interesuje auto to jeździ się skoda fabia
Aga 2016-09-20 14:40
Może ktoś podzieli się aktualnymi informacjami, jakie warunki oferują na stanowiskach w biurze ? Czy są dodatki pozapłacowe itp ? Z góry dzięki :)
Ilon 2016-09-26 10:46
Czy ktoś może opisać sytuacje w pracy jako ph jakie plany czy realne jaka pensja i atmosfera?
Bigest Fan 2016-10-06 16:17
Ktoś wie jakie warunki pracy dla PH wynagrodzenie atmosfera?
ewa 2016-10-06 16:23
czy ich napoje na serio mają tyle witamin co piszą na puszce?
PH 2016-11-07 23:35
Hej czy ktoś coś wie w temacie przedstawiciela handlowego na małopolskie? Bo widziałem że znów jest ogłoszenie...
qwerty 2017-02-11 13:07
Ludzie, ogarnijcie się... nie pytajcie jakie są rozmowy kwalifikacyjne bo jeżeli co chwila są ogłoszenia, że szukają ludzi do pracy w tej firmie to nie jest to żadna praca, a kopanie ludzi po dupie czyli wyzysk ile wlezie. Być może praca na akord... Niech sobie prezesi zapierdalają. A jak nie prezesi, niech imigrantów zatrudnią. Olejcie ta firmę grubym moczem... chyba, że chcecie zapierdalać jak w amazonie.
Jarrovilla 2017-02-11 13:23
Czy specjalista od sponsoringu to nowe stanowisko czy ktoś zrezygnował . Czytałem ze potrzebują ...
toabula 2017-04-27 22:07
Ich nie ma co polecać, kolejny proces sądowy mają wytoczony. Firma tragiczna, napój zresztą też.
Marek 2017-05-13 21:56
Witam,
może ktoś powiedzieć kilku słów odnośnie do pracy Kupca - jakie wynagrodzenie, zakres obowiązków, szef itd.
Z góry dzięki.

Pozdrawiam,
Marek
Zostaw swoją opinię o OSHEE - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OSHEE