Agencja Ochrony MULTUS Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Agencja Ochrony MULTUS Sp. z o.o.

byly multusik 2010-03-13 20:27
witam wszystkich polecam te firme kazdemu przyszlemu pracownikowi bylem z nial na wielu zabezpieczeniach imprez masowych .firma daje umowe zlecenie zawozi na miejsce wykonywania zlecenia i spowrotem przywozi wyplaca terminowo kase za wykonanal prace ale mundur trzeba miec swuj z gury polecam te firme i pozdrawiam p prezes zarzadu ( usunięte przez administratora )
anonim 2010-03-23 23:01
byly multusik - 2010-03-13 20:27:01witam wszystkich polecam te firme kazdemu przyszlemu pracownikowi bylem z nial na wielu zabezpieczeniach imprez masowych .firma daje umowe zlecenie zawozi na miejsce wykonywania zlecenia i spowrotem przywozi wyplaca terminowo kase za wykonanal prace ale mundur trzeba miec swuj z gury polecam te firme i pozdrawiam( usunięte przez administratora )Były multusiku. Jeśli chcesz być już taką wazeliną to na twoim miejscu zanim coś napiszesz weź do ręki słownik ortograficzny - i pisz prawdę :) Pozdrawiam :D
nagard 2010-09-26 09:02
WAZNE!!!!!!!podaje prawidlowy meil do kontaktu: nagard@wp.pl
Sławek;-) 2011-03-18 11:59
Widze że prawda boli...miałem juz telefon z pretensjami ze co ja to piszę..ale spokojnie nie martwcie sie:) Uruchmiam kontakty i zbieram coraz wiecęj nowych informacji na temat tej firmy albo ( usunięte przez administratora )..a wszystko co piszę to potwierdzone fakty...pozdrawiam serdecznie wszystkich i pana ( usunięte przez administratora )
1
anonim 2011-03-23 13:03
podaje klientów multusa na którycha adresy mejlowe można pisać to ( usunięte przez administratora )i,a moze ma ktos info na temat ochrony imprezy masowej na krokwi?
Anty Dragan 2012-11-13 10:15
Kiedys sie spotkamy!
Anonim 2013-08-06 01:15
Ciekawi ludzie pracują Agencja Ochrony Multus Kraków?
Adam Łapa 2014-02-04 14:11
Zesio napisz mi na fb kontakt do Ciebie sprawa z multus
kowal 2014-03-04 18:48
nadal multus roluje pracowników, czy już go kontrole z urzedów oduczyły rolować ?
Xavaeue 2014-04-22 03:31
Pracuje niecałe pół roku w Multusie na umowe zlecenie (niestety... ale dzisiaj młody człowiek, taki jak ja nie znajdzie ani lepszej pracy, ani normalnej umowy...). Póki co mam płacone wszystko w terminie, około 5,50zł za godzinę. Jak dla młodego człowieka to nawet nie ma co liczyć na zamieszkanie samemu.. Ale ja i tak już na nic nie liczę, ważne, że płacone mam terminowo, ale może też juz niedlugo bedzie inaczej?
patrycjusz 2015-01-24 18:56
Wiem, że branża ochroniarska nie jest w ostatnich czasach zbyt dobrze płatna, dlatego musze zadac to niewygodne pytanie, na jakie stawki można tutaj liczyć? Posiadam doświadczenie, licencję drugiego stopnia oraz pozwolenie na broń. Także, czy macie w Multus chociaż 10 złotych netto za godzinę? Pozdrawiam.
As 2016-10-04 18:50
No to jest naprawdę dobra agencja ochrony, mają wysokie stawki
Paulina 2017-03-30 12:23
@draganek, skąd taka opinia? Powiesz coś więcej?
Paulina 2017-05-04 12:59
@pičianda, dlaczego tak uważasz? Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do Agencja Ochrony Multus? Uargumentuj swoją wypowiedź. Czekamy na Twoją ocenę.
Paulina 2017-08-16 13:03
@kincz - jak możesz zauważyć po najechaniu na mój nick - jestem redaktorką gowork.pl. Stąd moje pytania na temat warunków zatrudnienia w Agencji Ochrony MULTUS. Dbamy, aby na forum pojawiały się rzetelne i merytoryczne informacje na temat zatrudnienia. Pamiętajmy, że wątek ma służyć osobom, które są w trakcie poszukiwania pracy.
Zostaw swoją opinię o Agencja Ochrony MULTUS Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony MULTUS Sp. z o.o.