brak logo

Quality Expert

Wrocław

Opinie o Quality Expert

vikingowa 2014-04-01 14:29:52
Witam.
Byłam zatrudniona przez firmę Quality Expert w jednym z zakładów na terenie Dolnego Śląska przez kilka miesięcy.

Co mogę powiedzieć... Zakład sam w sobie był całkiem fajny, ale Quality Expert mają ludzi za idiotów, po rezygnacji ze współpracy dostałam ' za karę 'ostatnią wypłatę ponad pół roku później niż powinnam ;) Jeżeli chodzi o samą próbę kontaktu z nimi w celu przyśpieszenia wypłaty pieniędzy, to... zapomnij. Dzwoń sobie, tłumacz, powiedzą, że okej, wysłane, dzwoń co 2 dni, co tydzień, co miesiąc, ale o co chodzi? Przecież przelew poszedł. I szedł. Pół roku.

Generalnie nie polecam, chyba, że chcesz być oskubany do cna i szarpać się z nimi jeszcze długie miesiące po zakończeniu współpracy.
1
Bartek 2014-06-02 20:57:21
Trudno wobec takiej opinii przejść obojętnie, jestem zatrudniony w QE już ponad rok , nigdy nie zdarzyło się jeszcze aby cokolwiek nie zgadzało się w kwestii pieniędzy, jasno określone warunki wynagrodzenia i zatrudnienia. Po pojawieniu się oferty pracy od zakładu bezproblemowa możliwość podpisania umowy, bez jakichkolwiek kar pieniężnych czy nawet krzywego spojrzenia. Praca w przyjemnej atmosferze z fajną grupą ludzi. Dziwię się na opisane problemy z kontaktem, pierwszy raz czytam o tym aby ktokolwiek dostał wypłatę później niż 10 następnego miesiąca.
4
Rafał 2014-06-02 22:55:05
Witam.
Również jestem mocno zaskoczony opinią vikingowej. (usunięte przez administratora) Generalnie polecam, trochę chęci i można całkiem fajnie zarobić- premiowana sumienna praca ;) i bardzo przyjemny kontakt z koordynatorem.
1
Misiek 2014-06-02 22:57:18
Data dodatania 1 kwietnia- dobry żart proszę Pani. Ubaw po pachy


W sumie to nie bardzo...
Żaneta 2014-06-03 05:43:00
Witam, pracuję w firmie od dwóch lat i pierwszy raz spotykam się z taką opinią jaką wydała vikingowa. Warunki zatrudnienia jasno sprecyzowane, zapewnienie odzieży ochronnej (co rzadko się zdarza w firmach), wynagrodzenie zawsze zgodne z liczbą przepracowanych godzin. Wielkim plusem jak dla mnie jest elastyczny grafik, typowo dostosowany do zajęć. Dzięki temu można studiować dziennie jak i również pracować. Przyjemna, bezstresowa atmosfera panująca w firmie oraz w zakładzie. Bezproblemowy i sympatyczny koordynator.

Jak najbardziej polecam ;)
1
majki 2014-06-03 09:39:43
Witam wszystkich, od niemal dwóch lat jestem pracownikiem Quality Expert, pracowałem zarówno w zakładach we Wrocławiu jak i Pietrzykowicach. Nie mogę powiedzieć o firmie złego słowa, przejrzyście określone warunki zatrudnienia i wynagrodzenia, firma bez dodatkowych kosztów zapewnia całą odzież ochronną(buty, spodnie, koszulki). Praca nie należy na pewno do tych z kategorii katorżniczych, również ze względu na pracę w przyjemnej atmosferze . Brak jakichkolwiek problemów z niedotrzymywaniem terminu płatności, płatne 10 każdego miesiąca, wcześniej jeżeli 10 wypada np. w weekend lub jakieś święto, znaczna część osób zatrudnionych przez QE dostawała później oferty pracy bezpośrednio w samym zakładzie, nikomu nigdy nie robiono z tego powodu problemów, rozstanie przez uściśnięcie dłoni i z uśmiechem na ustach, w dalszych kontaktach również nie zaobserwowałem aby kierownictwo patrzyło źle na takie osoby. Przed przystąpieniem do pracy każdy przechodzi pełne przeszkolenie, nie ma w tym czasie obniżonej stawki czy braku końcowej premii, od pierwszego dnia liczona jest pełna stawka i naliczana premia 
1
ania 2015-03-17 02:20:50
Pracowałam u nich okazało się ze pieniędzy nie dostane bo nie przepracował am dostatecznej liczby godzin i moja wypłata została potrącona i powiedzieli mi ze są o wiele więcej straty ze nic przez moją pracę nie zarobili a pracowałam za 6,89 w ochronie ale powiedzieli mi ze muszą odliczyćkoszta itp itd i kasy ze nie dostane ttakże nie polecam nie są wypłacania a dowiedziałam się że oni ok.20zl zarabiali za każdą przepracowania przeze mnie godzine
anetta 2015-03-17 02:24:18
Nie polecam wyzysku ja ludzi dla nich liczą się tylko maszyny nie ludzie i nie twoje zdrowie
wedfgg 2016-05-12 19:25:06
no wiesz @olki nigdy nie bedzie tak ze wszystkim dogodzisz zawsze znajda sie osoby ktorym co sie nie sporoba..kazdy ma swoje zdanie i swoja opinie, jednak uwazam ze dobrze by bylo sie smaemu przekonac i miec swoje zdanie na dany temat czy o danej firmie
Zostaw swoją opinię o Quality Expert - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quality Expert