brak logo

Poligrafia DN

Gliwice

Opinie o Poligrafia DN

guest 2011-02-24 17:12:07
Dużo się dzieje, no ale przekłada się to na premie. Mi to pasuje.
Barbara Kacprzyk 2012-03-19 15:50:37
Szanowni Państwo,
Z wielu postów dowiadujemy się, o nieprawidłowościach w naszej firmie. Wszystkie posty niestety są anonimowe.
Rozwój przedsiębiorstwa i zdobywanie kolejnych rynków świadczą o stabilnej i coraz bardziej ugruntowanej pozycji na rynku poligraficznym co przekłada się na ciągły wzrost zatrudnienia.
Paradoksalnie co do zarzutów dotyczących warunków pracy w naszej firmie odnotowujemy wzrost liczby osób chętnych do współpracy z nami, co najlepiej świadczy o zainteresowaniu pracą w naszej firmie.
Jeśli ktoś z Państwa czuje się pokrzywdzony bardzo prosimy o kontakt z naszą firmą, gdyż chcielibyśmy to wyjaśnić.
Informujemy wszystkich anonimowych użytkowników, iż każdy, kto składa fałszywe oskarżenia pod adresem naszego przedsiębiorstwa musi być świadomy odpowiedzialności karnej za swoje słowa, jednocześnie przypominając, że nikt nie jest anonimowy w Internecie.
Jan Nowak 2012-10-01 14:49:58
(usunięte przez administratora)/>
Szanowni Państwo,

Z wielu postów dowiadujemy się, o nieprawidłowościach w naszej firmie. Wszystkie posty niestety są anonimowe.

Rozwój przedsiębiorstwa i zdobywanie kolejnych rynków świadczą o stabilnej i coraz bardziej ugruntowanej pozycji na rynku poligraficznym co przekłada się na ciągły wzrost zatrudnienia.

Paradoksalnie co do zarzutów dotyczących warunków pracy w naszej firmie odnotowujemy wzrost liczby osób chętnych do współpracy z nami, co najlepiej świadczy o zainteresowaniu pracą w naszej firmie.

Jeśli ktoś z Państwa czuje się pokrzywdzony bardzo prosimy o kontakt z naszą firmą, gdyż chcielibyśmy to wyjaśnić.

Informujemy wszystkich anonimowych użytkowników, iż każdy, kto składa fałszywe oskarżenia pod adresem naszego przedsiębiorstwa musi być świadomy odpowiedzialności karnej za swoje słowa, jednocześnie przypominając, że nikt nie jest anonimowy w Internecie.

(usunięte przez administratora) Niestety imię i nazwisko przy opinii nie świadczy jeszcze o braku jej anonimowości, więc nie ważne czy jest Pani panią (usunięte przez administratora)czy panem (usunięte przez administratora) jest to opinia jak każda inna i to tylko PANI własna opinia. Moja była trochę inna, wręcz niewygodna dla państwa i została usunięta - może ktoś się pomylił i przez przypadek ją usuną, nie szkodzi, nie poskąpię swego wolnego czasu i napisze jeszcze raz, ale najpierw odpowiem.

Od daty umieszczenia pani posta minęło ponad pół roku, nie wiem jak od tamtej pory rozwój przedsiębiorstwa w którym pani pracuje poszedł do przodu i jakie nowe rynki ono zdobyło, ale polemizowałbym nad tym czy stabilna firma:

- zwalnia niewygodnych pracowników,
- pracownicy sami zwalniają się ponieważ nie wytrzymują presji,
- każe podpisywać bzdurne procedury, które łamią prawa pracownicze, tym samym zmusza do nadgodzin,
- zanieczyszcza środowisko, itp.

Czy wzrost liczby osób CHĘTNYCH do współpracy najlepiej świadczy o zainteresowaniu pracą? Oczywiście, ze nie! Chętnych może być setki, ale ile osób po tygodniu zechce zostać? Proszę nie bazować na ilości przesłanych CV przez strony takie jak gowork, tylko na rotacji i zadowoleniu pracowników, które jest obecnie w marnej kondycji.

Bardzo chętnie zgłosiłbym się po udzielenie wyjaśnień odnośnie źle wypłaconych wynagrodzeń, ale zostałbym pewnie odesłany do agencji pracy Axel w Katowicach, która nie byłaby wtajemniczona w sprawę, ale dlaczego tego nie zrobię? Gra nie warta świeczki. Nie lubię jak rozmawia się ze mną jak z idiotą i nabija w butelkę.

A teraz moja opinia:
Zastanawiam się dlaczego w caffeprint nie można odebrać druków osobiście, chyba że za dopłatą 100ZŁ!!! Dlaczego? Klient, który zobaczy taki chlew jaki tam jest może się przerazić i już nie wrócić. Kiedyś w biurze obsługi klienta umyłem kafelki co drugą w kratkę, ku mojemu zdziwieniu nikt następnego dnia nie zauważył tego, że co druga jest biała, a co druga ubłocona. Szkoda, że nie mam zdjęć. Jeśli chodzi o ludzi nie mogę powiedzieć już nic złego, większość ciemnoty albo się zwolniła, albo zostali zwolnieni, zostali sami porządni pracownicy, ale władza nadal z każdym dniem coraz to głupsza. Ogólnie rzecz biorąc czas jaki tam spędziłem był najgorszym okresem w moim życiu - to MOJA OPINIA.

Ostatnie zdanie zabrzmiało groźnie, na państwa nieszczęście mówię tylko prawdę i wszyscy o tym wiemy, więc jeśli zależy państwu na pięknych opiniach, proszę się poprawić, może ktoś inny napisze coś miłego.

Bez poważania.
2
prawda boli 2013-03-20 23:30:49
bez przesady mi praca odpowiadala,a za wiekszosc negatywnych komentarzy odpowiada zapewne pewien kolega z Zabrza nazwijmy go sobie pan (usunięte przez administratora).
Pan (usunięte przez administratora) slynal ze swojego nierubstwa i migania sie od jakiejkolwiek ciezkiej pracy zwlaszcza od STSów,o pracy na gilotynie nie wspominajac bo jak to zawsze mawial: "stawka mi nie pozwala" , zapewne jak przyjmowal sie do pracy zostal poinformowany o zakresie obowiazkow w firmie,wiec w czym problem?
Poligrafia D&N 2013-06-28 13:19:26
Szanowny anonimie, czy jesteś zainteresowany pracą u nas czy prowadzisz badania nad atmosferą pracy ?
Aktualnie nie prowadzimy rekrutacji więc zastanawia nas ta ciekawość...
zainteresowana 2016-06-08 12:07:42
cytuje ..."Praca w drukarni - pakowanie
Pełny etat Typ umowy: Umowa zlecenie
Miejsce pracy:

Poligrafia D&N Gliwice (Łabędy, ul. Pszenna 2)

Zakres zadań:
- pakowanie,
- prace pomocnicze,
- dbanie o porządek w miejscu pracy.

Oczekiwania:
• dokładność oraz odpowiedzialność,
• dyspozycyjność,

Sposób aplikacji:
Rozpatrujemy wyłącznie kandydatury osobiste, dlatego możliwe są rozmowy w firmie w tygodniu między 10-13 (od poniedziałku do piątku). Adres firmy: Poligrafia D&N Gliwice-Łabędy, ul. Pszenna 2. Proszę przynieść CV, w którym należy zawrzeć klauzulę: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji”.".. Mam tylko jedno pytanie jaka kasa na początek bo nigdzie nie znalazłam w sieci tejże tajemnicy? pozdrawiam Ula
tajlandia 2016-10-16 18:19:40
no właśnie, ale na pewno w firmie sa osoby na umowie o pracę i chciałabym wiedZieć na jakich konkretie stanowiskach i jakie wymagania należy spełnić żeby się na nie dostać - @sąsiad faJNIE ŻE WYSokie tak wynagrodzenie masz ale jeszcze może napisz na jakim stanowisku
Kicia 22 2016-11-06 22:53:46
czy w pracach pomocniczych jest praca przy laminacie pytam się bo laminat to moja pięta achillesowa
Zostaw swoją opinię o Poligrafia DN - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poligrafia DN