Jero Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Jero Sp. z o.o.

radek 2016-06-09 15:55
Ja mam miłe wspomnienia ze współpracy z tą firmą, faktura była na czas zapłacona (nawet 2 dni przed terminem), współpracowałem z jednym Panem (nie bede wymieniał z imienia i nazwiska), ale był przemiły. Ja mogę z czystym sumieniem polecić Jero do współpracy.
2
Ona 2016-06-23 14:57
Jestem po rozmowie kwalifikacyjnej, zobaczymy co z tego będzie...
Wrażenie chyba pozytywne.
1
Katarzyna 2016-06-30 11:20
Sympatyczni ludzie tam pracują. Co prawda dużo zleceń dla nich nie miałam jak do tej pory, ale te zrealizowane przebiegały bezproblemowo.
1
robson 2016-07-05 08:36
Wszystkie negatywne opinie to bzdura. Pracowałem tam kilka miesięcy i nadal miło wspominam. Fajna, zgrana ekipa, fajna atmosfera.
1
A. G. 2016-07-14 13:58
Realizowaliśmy wspólnie kampanię reklamową.

Wszystko przebiegało poprawnie - płatność po realizacji, zawsze szybki kontakt.
2
pracownik 2016-07-25 16:09
Super firma, całkiem spoko zarobki, bardzo fajni ludzie i przede wszystkim szefowie, którzy wspierają we wszystkim. No i piękne biuro, warto tam pracować!
dno 2016-10-17 00:09
Pnie się na samo dno
9
do panek 2016-10-18 19:43
@panek a mają dział pr? he he he
2
Nick 2016-10-18 19:46
ktoś tam jeszcze pracuje?
4
Rob 2017-01-25 14:37
Nie płaca podwykonawcom ..........
5
AA 2017-02-21 10:24
UWAGA - teraz firma JERO występuje pod nazwą ATL Przetargi Sp. z o.o. - radzę jak najszybciej upomnieć się u nich o dług, zanim kolejny raz zmieni nazwę.
Zostaw swoją opinię o Jero Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jero Sp. z o.o.