Gap Personnel

Katowice

Opinie o Gap Personnel

Miki 2017-02-20 16:55
do mnie dzwonilli również do pracy do Wrexham, pan zapewniał że znalezienie pokoju to kwestia nawet pół dnia, także wyjeżdżałbym na początku marca.
Pako 2017-02-21 19:03
Hej, jade na początku marca i również szukam współlokatora. Czy jest ktoś z Warszawy? Byłoby raźniej jechać razem.
Ania 2017-02-21 19:58
A jesli odwoluja prace w Calypso, nie ma możliwości pracowania na innym magazynie? Tez mam jechac do Wrexham do Calipso, a agencja zapewnia mnie, ze nie ma sytuacji odwolywania pracy.
Miki 2017-02-21 20:44
Czy ktoś może potwierdzić słowa Pat? Czy naprawdę tak jest?
Telefonicznie mówią że wszystko wygląda świetnie.
Hubert 2017-02-21 21:36
Ja na początku tez nie miałem pełnego wymiaru godzin ale później jak już się rozpędziło to było Ok .. Wiec jeżeli chodzi o swkowa Pat to myśle ze Brdzie tak jak ze mną .. początek niemrawy a później już ruszyło normalnie
Miki 2017-02-21 22:16
Powiedzcie jeszcze dobrzy ludzie , czy jest tak jak napisał ktoś wcześniej, że we Wrexham jest tak wielu Polaków i czy Walijczycy nas naprawdę nie cierpią?
1
Ania 2017-02-23 05:48
A po jakim czasie pracowałeś w pelnym wymiarze czasu pracy?
Hubert 2017-02-23 11:09
Ogolnie trzeba wziac pod uwage ze we Wrexham jest po prostu roznie , tu nie ma jakiejs zlotej reguly , niektorzy przyjezdzaja i pracuja od razu i sa zadowoleni od pooczatku , niektorzy maja problem z praca przez poczatkowe tygodnie a pozniej juz pracuja normalnie i jest wporzadku , nie da sie po prostu powiedziec jak bedzie bo z tymi zakladami jest roznie i oni maja zmienne zapotrzebowanie .
Ja np. zaczalem normalnie chodzic na Calypso po 2 tygodniach bo przez pierwsze 2 tygodnie przepracowalem 5 dni a pozniej juz mialem nagrane 4x12 w kazdym tygodniu ..
Wiec punkt widzenia zalezy od ..
Ewuśka 2017-02-23 11:35
Hej. Właśnie dostałam ofertę do Calypso od Gap Personnel. Planuje ktoś wyjazd na dniach i jest w etapie szukania mieszkania itd? Podaj adres e- mail, razem raźniej.
iki 2017-02-23 12:17
Jak tam Wam idzie szukanie mieszkania? Też niebawem się wybieram, ale póki co nic nie znalazłem.
Pawełeł 2017-02-23 17:06
Jeżeli też szukacie lokum to pako9713@gmail.com Pisać śmiało
Arczi 2017-02-24 20:55
Powiedzcie mi moi drodzy ile potrzeba pieniedzy na start zeby dotrwac do pierwszej tygodniowki ?
Dutchman 2017-02-27 09:41
Kiedy jedziesz bo ja albo 4 albo 11 marca
Miki 2017-02-27 15:02
Nie wiem, podliczając wszystko, bilet+rzeczy na wyjazd+kaucja+czynsz za 2 tygodnie zanim dostaniesz pierwszą wypłatę+rower+przeżyć pierwsze 2 tygodnie to potrzeba z 3500zł to dla mnie dużo hajsu, nie wiem czy zdołam ogarnąć. jeśli tak to wyjeżdzałbym w okolicach 7-8 marca.
slimane 2017-02-27 20:02
prosze o kontakt 794555901
Lukasz Kukasz 2017-02-28 00:40
Witam moge wam podeslac testy itp z agencji GAP bedzie napewno latwiej :) dla gapa przacowalem kiedys po 3 tygodniach mialem juz kontrakt I pracowalem juz bezposrednio pod firma niestety po 6 latach byla redukcja pracownikow I na mnie tez trafilo
2
Jacek 2017-03-02 18:01
Hej Łukasz. Jeśli możesz to napisz do mnie na ---> jacza.nr.1@spoko.pl
Jacek 2017-03-02 18:20
Hej Łukasz, jeśli możesz to napisz do mnie na ---> jacza.nr.1@spoko.pl

Pozdrawiam
captcha 2017-03-03 13:32
osoby będące na miejscu (calypso soft drink - wrexham) proszę o opinie - reiserpl@o2.pl
Mysia 2017-03-03 23:25
Hej ;) czy moglbys podeslac te testy? Moj email: zakochana551@interia.eu. Pozdrawiam
hiszpan 2017-03-04 09:04
Hejka!! Łukasz jak by ci nie sprawiało problemu to prześli ten test na adres zaluski.j@gmail.com SERDECZNE DZIEKI I POZDRAWIAM !!!
Lukasz Kukasz 2017-03-04 15:10
Noe moge znalesc fotek testow ale wieczorem kumpel mi wysle swoje
Lukasz Kukasz 2017-03-04 15:11
Noe moge znalesc fotek testow ale wieczorem kumpel mi wysle swoje
ann 2017-03-05 20:44
To jak będziesz w posiadaniu testów to również proszę jak to nie będzie dla Ciebie żaden problem anna_m@autograf.pl
czarny 2017-03-06 17:55
myślę że GAP JEST OKEY
Sevi 2017-03-07 17:21
Słuchajcie. Proszę o poradę. Mam od Gap- personel ofertę pracy albo Calypso Wrexham albo kartki pocztowe Hallmark w Bridgehouse. Może ktoś rozwinąć ten wątek. Ktoś doświadczył? Propozycja wyjazdu jaka mam to marzec/kwiecień. Podaję maila (neovril@gmail.com )jakby ktosię chcial.... jeśli się na którąś opcja zdecyduje to będę szukał jakiegoś lokum. Możemy się zamówić. Pozdr.
jasam 2017-03-08 07:38
Też mam ofertę i się zastanawiam..... Szukam opinii z pierwszej ręki . Każdy odzew ma pewno się przyda.
nowa2017 2017-03-08 11:10
Wyjeżdżam 23/24 marca do Calypso. Ktoś jeszcze?
Sevi 2017-03-08 14:58
Hej. Ja też pisze się na wyjazd do Calypso. Dziś im potwierdzam gotowość wyjazdu. Jeśli chcesz to odezwij się to się zamówimy ad szukanie lokum. Mail neovril@gmail.com , pozdr
Avon 2017-03-08 17:42
Też mam zamiar wyjechać do Calypso 20-25 marzec, możemy się zgadać i razem poszukać pokoi do wynajęcia. vandalexui@o2.pl pisać śmiało :)
Zola 2017-03-08 19:00
Serdecznie odradzam tę agencję.
1
zakłopotany 2017-03-08 21:57
podobno wczoraj i dzisiaj odwołano pracę w calypso soft drinks, ktoś może to potwierdzić?
2
jasam 2017-03-09 10:13
a mogłabyś rozwinąć dlaczego?
8
Kolo 2017-03-09 11:04
Ludzie nie jedźcie tam!!! ostrzegam.
1
Avon 2017-03-09 14:08
Jest tu ktoś kto pracuje w Wrexham za pośrednictwem gap personnel i może opisać jak wygląda praca na miejscu? Szukam też ludzi do wspólnego wylotu w okolicach końcach marca/początek kwietnia vandalexui@o2.pl , bede wdzięczny za każde info. pzdr
Gadget 2017-03-09 15:18
Witam,

czy ma ktoś jakieś informacje, opinie na temat pracy dla Hallmark Cards w Brighouse?
Gadget 2017-03-09 15:20
Witam,

czy ma ktoś jakieś informacje, opinie na temat pracy dla Hallmark Cards w Brighouse?
Janusz 2017-03-09 20:55
Witam,
Ja też wybieram się do pracy do Wrexham od koniec marca i szukam z kim można wynając mieszkanie, bo zawsze to taniej oraz razem lecieć na miejsce. Jeśli ktoś chętny zawsze to raźniej. pozdrawiam.
Mój meil annkop.farm@gmail.com
Janusz 2017-03-09 21:06 [użytkownik zarejestrowany]
Witam,
Jestem też zainteresowany praca w Wrexham i wylotem poczatkiem kwietnia. Szukam kogoś z kim można poszukać jakieś lokum i lecieć na miejsce. Pozdrawiam
annkop.farm@gmail.com
Sebastian 2017-03-10 16:44
Witam, wybieram się wraz z dziewczyną końcem marca do Wrexham do pracy. Ktoś może coś wiecej powiedzieć na temat Calypso Soft Drink? Ma ktoś możliwość udostępnienia testu z agencji gap personnel? Bardzo proszę o przesłanie na adres s.wegrzyn@o2.pl
Kropson 2017-03-14 13:00
Siemka, w przyszlym tygodniu wyjezdzam do tej robotyw Wrexham, cos wiecej o niej wiadomo, sa problemy? Jade z dwoma osobami, tylko jeszcze nie wiem jak, jesli ktos rowniez w przyszlym tygodniu wybywa to mozemy sie zgadac i razem poszukac jakiegos domku, pozdrawiam
nowa2017 2017-03-14 19:21
Ja też wyjeżdżam w przyszłym tygodniu. Odezwij się olqqqa@o2.pl
nowa2017 2017-03-14 20:06
Ja też wyjeżdżam w przyszłym tygodniu. Odezwij się olqqqa@o2.pl
Marcinn 2017-03-15 22:04
Jade, tzn lece do Liverpool 23.03. Tez do tej pracy odezwij sie marcinchojnacki747@gmail.com pozdrawiam
Chris 2017-03-19 20:57
Gap Personnel dobra firma mają tu swoją siedzibę w Anglii w różnych miastach.
Dobra praca na początek dla każdego kto chce spróbować swoich sił w Anglii.
Jeśli jakaś dziewczyna szuka pokoju do wynajęcia to możemy coś razem ogarnąć.
Więcej info na normando08@interia.pl
Lokalizacja Warrington Manchester lub Liverpool
pozdrawiam
1
Ceiwark 2017-03-20 09:08
Mógłbyś również mi podesłać te testy? Jak coś to zostawiam email arkadiuszkrawiec@o2.pl Z góry dzięki
Robson 2017-03-21 16:04
Hej juz polecialas do pracy?
Robson 2017-03-21 16:12
Ja lecialbym kolo 10 kwietnia prosilbym o kontakt do kogos normalnego i zapytaniem jak mieszkanie
Skorpion 2017-03-21 16:19
Pracuje ,we Wrexham w Calipso,od kilku miesiecy mieszkam we Wrexham na Princess Street 54, od poczatku
pracuję w Calypso,jakoś daję radę,dziś i jutro idę na 18 na nocki.Wrexham bardzo mi się podoba i dobrze się tu czuję,jeżeli ta praca okaże się stabilna to pewnie zostanę tu bardzo długo
Avon 2017-03-21 17:44
Wylatuje 23 do Wrexham Calypso, za kilka dni zdam tu relacje jak dokładnie wygląda praca na miejscu, jak ktoś będzie miał jakieś pytania to pisać śmiało vandalexui@o2.pl
Zostaw swoją opinię o Gap Personnel - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gap Personnel