Gap Personnel

Katowice

Opinie o Gap Personnel

Kinga 2016-11-30 17:25:49
Witam. Mam zamiar wybrać się wraz z koleżanką w styczniu do Wrexham jako pakowacz. Czy ktoś jeszcze wybiera się w tym terminie? Jeśli tak, proszę o kontakt, może dogadamy się w jakiś sposób aby jechać razem. W grupie siła!
kinga.juraszek@spoko.pl
Aśka 2016-12-01 19:20:52
Witam, również z chłopakiem dostaliśmy ofertę z Gap Personnel do pracy w Wrexham w firmie Maelor Foods. Czy ktoś planuje wyjazd początkiem grudnia?
Gość 2016-12-04 20:01:04
Na moje możesz jechać, lepiej zarabiać w funtach, ale jak ogarniesz pokój??
Duży Joe 2016-12-12 11:39:40
Witam mam wyjechać z Gap do Wrexham do Calipso Soft Drinks. mozecie coś powiedzieć wiecej o tej pracy ?
Olka Dudek 2016-12-13 16:13:02
witam ja właśnie wróciłam na urlop świąteczny. ja nie mam zarzutów do gap. praca jest godziny tez od czasu do czasu moge wskoczyc na overtime. Troszke tych nadgodzin malo w grudniu ale po rozmowie z supervisiorka wiem ze gdyby dali nadgodziny mi zabrali by podstawowe komus innemu a chca zeby kazdy podstawe 40-48 h miał. zreszta i tak mnie tam teraz nie ma wiec w styczniu sie odkuje :)
dino11 2016-12-14 12:27:50
Witam wyjezdzamy z mężem w ten weekend 17.12 do Wrexham . Czy wybiera sie moze ktos jeszcze ????
Jolo 2016-12-14 19:42:31

Do napojów ? ja też mam w Styczniu . z mieszkaniem jak ogarneliście już coś czy na miejscu ?
2
pako 2016-12-16 17:00:46
witam.ma ktos jakies namiary na pokój do wynajecia od stycznia we Wrexham?
Jolo 2016-12-17 17:46:12
Hejka :) Wie ktoś o pokoju do wynajecia na Styczen we Wrexham ? Lub jakieś osoby które tam jada żeby domek wynając razem ale potrzebne z 4 osoby żeby tak w miarę z cena wyszło dla nas :)) Jesli tak proszę o odpowiedz Pozdrawiam :))
Jolo 2016-12-17 18:24:39
Witam :)) Mam pytanko mam zamiar jechać w Styczniu Do Wrexham do pracy i takie za pytanko czy wie ktoś o pokoju we Wrexham? lub ma zamiar jechać żeby razem domek wynająć w wiecej osób żeby taniej nas to wyszło :00
Damian I 2016-12-20 11:51:59
Na którego stycznia jedziecie do Wrexham. Ja mam na 5 stycznia
Edek 2016-12-24 18:35:55
Odezwij się na email: bojdm94@gmail.com
Jolo 2016-12-30 18:00:26
My 13Stycznia ,a jak wygląda sprawa u was z mieszkaniem?
baska 73 2017-01-04 15:48:44
mamy propozycje wyjazdu do pracy w Wrexham .jest nas 3 osoby ,tez szukamy pokoju
@sabina 2017-01-05 16:56:30
ja również wybieram się do Wrexham, ktoś z okolic Bielska- Białej ? :)
@sabina 2017-01-05 16:59:21
Ja również wybieram się do Wrexham, ktoś z okolic Bielska-Białej ? :)
@sabina 2017-01-05 17:02:19
Ja również wybieram się do Wrexham, ktoś z okolic Bielska-Białej ? :)
@sabina 2017-01-05 19:34:15
Również planuje wyjazd do Wrexham, czy ktoś jest z okolic Bielska-Białej ?
@sabina 2017-01-05 19:40:08
Ja także wybieram się do Wrexham, szukam pokoju, jest ktoś może z okolic Bielska-Białej ?
@sabina 2017-01-05 19:41:54
nanana
abudabu 2017-01-07 11:23:38
Jadę też z śląska 13 wyjeżdżam
Mika 2017-01-08 23:20:04
Czy pracujecie już w tej firmie bo też dostałam ofertę i się zastanawiam
Jusytyna 2017-01-10 12:17:34
Hej Pierwszy raz wybierasz sie do pracy za granice? Tez zastanawiam sie nad wyjazdem z tym ,ze u mnie słabo z językiem ang , a nie wiem w jakim stopniu jest wymagany ;/
1
Mika 2017-01-11 20:06:23
Nie polecam agencji gap personel przyjechałam i się okazało że w tej agencji nie ma polskiego koordynatora żeby nie ta kobieta co u niej wynajmóję mieszkanie nie zarejestrowali by mnie potem okazało się że praca raz jest raz nie ma
Mika 2017-01-11 20:41:10
Nie polecam tej agencji
magik 2017-01-12 15:31:01
Ja lecę z Gdańska do Wrexham 13 mam pokój ale dwójkę czyli jedno miejsce wolne 97f/tyg czyli na dwóch 48f zakwaterowanie 16 stycznia
magik 2017-01-12 15:32:43
Ja lecę z Gdańska do Wrexham 13 mam pokój ale dwójkę czyli jedno miejsce wolne 97f/tyg czyli na dwóch 48f zakwaterowanie 16 stycznia
Ircia_131 2017-01-12 17:28:19
Witam
Dostalam oferte pracy przy pakowaniu w firmie maelor poultry przez ta agencje.Chcialam zasiegnac waszej opini o tej pracy.Napomkne ,ze osobiscie pracy fizycznej sie nie boje pracuje w polsce jako kierownik masarni.zimno mokro i higiena miejsca pracy nie sa mi obce.Bardziej boje sie zeby wszystko bylo ok tzn warunki pracy i godziny zeby byly lubie jase wiec nadgodzinami nie gardze.To moj meil jakby ktos chcialby mi choc troche pomoc opinie- porady-moze namiary na mieszkanie lub pokoj Ircia_131@wp.pl bede wdzieczna za cokolwiek
Ircia_131 2017-01-12 21:43:44
Daj znac jak jest na miejscu bo ja dalej sie waham.Jak bedzie ok ,to biore ten pokoj od ciebie i parapetowe zrobimy.Jak cos to pisz Ircia_131@wp.pl
tpollak 2017-01-13 15:57:07
Jesteś tam na miejscu? Skontaktuj się ze mną bo też dostałem propozycje aby tam jechać. tpollak@outlook.com
Molo 2017-01-15 10:10:57
Hej , Pracuję ktoś we Wrexham na pakowaniu soft drink? Jesli tak to proszę o opinie jak tam jest , czy wgl jest praca . Po ile godzin sie pracuję ? Czy wszystko jest tak jak było mówione ? Proszę o odp :)
Bodzio 2017-01-17 14:56:59
Hej Sabina ja mam się stawić tam do 29 stycznia pocomito.pocomito@onet .eu Bodzio
romek 2017-01-17 15:13:01
hej, daj znać, jak tam jest, mam ofertę pracy w tym miejscu, ale coś mi się nie klei z umową, którą podpisuję na miejscu, będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje
rapidz 2017-01-18 09:29:24
U mnie na magazynie we Wrexham potrzebują ciągle pracownikow. Po 3 miesiącach jest szansa na stałą umowę. Praca jest praktycznie codziennie, ale wszystko zależy jak pracujecie i jakie macie podejście do roboty. Sporo ludzi pracuje tu tylko żeby mieć na pokój i piwo. Przyjeżdża dużo ludzi którzy chcą dobrze zarabiać, ale nie chce im się pracować i czasami ich oczekiwania przewyższają chęci do pracy!
mixx 2017-01-18 18:16:22
A jak wygląda sprawa z zarobkami? Tam we Wrexham jako pakowacz? Opłaca się jechać
Maur 2017-01-18 18:18:48
Możesz napisać czy nadal potrzebują do pracy? I czy masz jakieś w wolne miejsce w mieszkaniu. To mój e-mail maurycy_w@wp.pl
piotrek9401 2017-01-19 12:27:56
Siema,właśnie znalazłem ofertę pracy jako pakowacz napojów w Wrexham...był ktoś tam z Was ?ogłoszenie widnieje na pewnej stronie już od ok.dwóch miesięcy i dziwi mnie to troche że nie znalezli jeszcze nikogo na to stanowisko,choć sama oferta jest ciekawa
piotrek9401 2017-01-19 12:43:35
siema jedzie ktoś do Wrexham jako pakowacz napojów?jak wygląda sprawa z załatwieniem NIN oraz konta bankowego?znam j.angielski ale słyszałem o problemach nawet przy założeniu konta bankowego lub o nieotrzymaniu NIN-u?wie ktoś cos na ten temat?pozdro
piotrek9401 2017-01-19 12:46:19 [użytkownik zarejestrowany]
siema jedzie ktoś do Wrexham jako pakowacz napojów?jak wygląda sprawa z załatwieniem NIN oraz konta bankowego?znam j.angielski ale słyszałem o problemach nawet przy założeniu konta bankowego lub o nieotrzymaniu NIN-u?wie ktoś cos na ten temat?pozdro
piotrek9401 2017-01-19 12:47:20 [użytkownik zarejestrowany]
siema jedzie ktoś do Wrexham jako pakowacz napojów?jak wygląda sprawa z załatwieniem NIN oraz konta bankowego?znam j.angielski ale słyszałem o problemach nawet przy założeniu konta bankowego lub o nieotrzymaniu NIN-u?wie ktoś cos na ten temat?pozdro
@sabina 2017-01-21 01:38:57
Jesteś już na miejscu ? możesz podać e-maila lub napisz do mnie sabina.prochot@gmail.com :)
oslo 2017-01-21 09:48:46
Jedzie ktoś w Lutym do Wrexham?
piotrek9401 2017-01-21 12:15:25
To agencja pracy nie pomaga w załatwianiu takich formalności jeśli ktoś zna j.angielski nawet w stopniu komunikatywnym?
Wilk 2017-01-22 20:50:03
Z tego co widzę wszyscy pytają o prace przy napojach/sokach w Wrexham ale brak odpowiedzi.
Sam jestem ciekawy jak to naprawdę wygląda czy gap-personnel oferuje normalne zakwaterowanie itd
hiszpan 2017-01-23 10:26:26
" Gap Personnel nie organizuje zakwaterowania .  Wybór miejsca zamieszkania leży całkowicie w państwa kwesti proszę pamiętać aby ustalić wszystkie szczegóły z wynajmującym przed wyjazdem a Gap Personnel nie pobiera żadnych środków na poczet opłat mieszkaniowych.  Zaznaczamy że Gap Personnel nie organizuje zakwaterowania .   Lokum należy zorganizować we własnym zakresie, informacje zawarte w pliku pomogą Panu w znalezieniu odpowiedniego mieszkania/pokoju/domu w najbliższej okolicy.
Pozdrawiam! Kinga Chetkowska
Gap Personnel Katowice 
Tel: +48 32 7027007"
To tylko wybiórczy tekst dotyczący rekrutacji pracowników przez tą agencję do pracy w Anglii jaki otrzymałem. Rozmawiałem telefonicznie z tą agencją i otrzymałem wyczerpujące informacje dotyczące wszystkich spraw związanych z interesującą mnie ofertą Gap Personnel ­ Oferta Pracy: Maelor Foods ­ Wrexham, Wielka Brytania. Polecam Gap Personnel w Katowicach.
mau_w 2017-01-23 13:05:32
Witam,
mam jechac w lutym ale sie zastanawiam.
hiszpan 2017-01-23 14:00:08
Jeżeli chcesz jechać to zadzwoń pod ten numer tam ci wszystko wytłumaczą +48 32 7027007 Bardzo przyjemna Pani udzieli ci wyczerpujących informacji. Powodzenia !!!
Luki 2017-01-23 16:01:18
Pracuje ktoś z Was w Wrexham w Calypso? Planuje na dniach tam jechać do pracy. Z chęcią się dołączę do kogoś jak macie wolny pokój/łóżko. Jak ktoś zainteresowany, żeby się wspólnie wybrać/zamieszkać dajcie znać na e-mail: wudu_997@yahoo.com
piotrek9401 2017-01-24 11:41:12
Mnie się wydaje że dla osób które pierwszy raz wyjeżdżają do UK powinni ogarnąć jakieś zakwaterowanie,toż to prawie jak wyjazd w ciemno;/co innego osoby które już były w UK lub mają się tam u kogo zatrzymać ;/Nie sztuka jechać i wyj...ać się z pieniędzy ...choć nie ukrywam że cały czas się zastanawiam,bo jako agencja która jasno przedstawia warunki wydają się być ok.
Luki 2017-01-24 12:55:57
Zakwaterowanie idzie ogarnąć samemu, ja jadę w piątek. Jeśli ktoś też się wybiera do pracy w soft drinks dajcie znać. We dwójkę zawsze raźniej, ogarniemy wspólnie formalności ;) najgorszy zapewne początek, później już z górki. Tylko żeby godziny pracy były jak na normalnym etacie.
Zostaw swoją opinię o Gap Personnel - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gap Personnel