Gap Personnel

Katowice

Opinie o Gap Personnel

bartek 2017-05-29 16:52
tak wyczytałem ,że można zarobić między 250 a 400 funtów tygodniowo - czyli na początek raczej bliżej tych 250 ....koszt noclegów to ok. 300 funtów miesięcznie , do tego dojazdy + wyżywienie kolejne 250-300 funtów, więc po miesiącu pracy z około 1100 ( 4x250 + 2 dodatkowe dni ) zostanie około 500 funtów na rękę, czyli około 2500 zł !! na początek byłoby do zaakceptowania , ale na dłużej to beznadziejna oferta, bo szanse awansu pewnie znikome
4
Adrian 2017-06-01 02:03
Witam 5.06 lecę do wrexham,
Fajnie byłoby Poznać jakiś Polaków, wyjść na piwo pogadać ;)

Pozdrawiam Adrian

yateswaszak@gmail.com
Majka 2017-06-01 12:55
Cześć!
Dostałam propozycje do pracy na magazynie Omega w Warrington.
Bardzo chciałabym pojechać ale delikatnie mówiąc boję się czy dam sobie radę z ogarniecie pokoju.. Może jest ktoś kto również się wybiera?
Jeżeli tak to proszę o kontakt!
maja.finanse@gmail.com

Pozdrawiam!
Michał 2017-06-02 08:45
Cześć . Chętnie wynajme z kimś pokój w Warrington od połowy lub końca czerwca tel.732634139
kuba 2017-06-03 19:14
Cześć! Jedzie ktoś do Warrington na magazyn do firmy OMEGA? Ja wyjeżdżam we wtorek. Jeśli jest tu ktoś kto potrzebuje osoby do wynajęcia pokoju to jestem chętny. Śmiało piszcie na mojego maila: kubamalij@onet.pl :D
judi 2017-06-13 11:40
Hej jedzie ktoś do firmy Primafruit Ltd.?
I może ktoś wynajmuje lub zna jakiś kontakt do osoby która wynajmuje pokoje w evesham ?
Bo na Internecie nic nie ma masakra
Jak coś piszcie judyta.zbylut@tlen.pl
M 2017-06-17 13:56
Ma ktoś może namiary do kogoś kto wynajmuje pokój w Evesham, bo ciężko cokolwiek znaleźć.
Z góry byłbym wdzięczny. Piszcie na mihael021991@gmail.com
filip 2017-06-19 21:26
Chciałbym wybrać się do pracy w Warrington z moją dziewczyną ale nie wiem jak poradzić sobie z wynajmem pokoju ponieważ nie mogę nic znaleźć. Jeśli ktoś miałby jakieś informacje na ten temat proszę o kontakt. f.warpechowski@gmail.com
1
VirusI 2017-06-19 21:59
Siemka ;)
Nie leci ktoś może w najbliższym czasie do Warrington ? Wybieram się tam z dziewczyną i chciałbym wiedzieć co i jak z godzinami czy jest możliwe zrobienie nadgodzin i ogólnie jak jest i jeśli miałby ktoś informacje odnośnie jakiegoś pokoju dwuosobowego to dajcie znać
virusi@o2.pl
1
Warrington 2017-06-20 17:21
Cześć! Wyjechałem ze znajomymi niedawno do Warrington przez Gap. Za tydzień przyjadą kolejni dołączyć do naszej grupy. Praca jest fajna, ale magazyn bardzo duży więc sporo chodzenia. Mamy już stałe zmiany i chodzimy często na nadgodziny -nie ma co narzekać, bo wypłaty lepsze niż sądziliśmy. Zakwaterowanie załatwione jednym telefonem jeszcze z Polski. Luksusów nie ma, ale da się wyzyć. Byłem już w różnych pracach za granicą, ale tą jako jedyną mogę polecić! Pozdr. SK
12
Sprawa 2017-06-21 19:33
Możesz powiedzieć jak z dojazdem z Warrington powiedzmy z centrum do magazynu? Pani z którą rozmawiałem poleciła kupić rower na miejscu. Pomysł nie jest zły, ale mojej dziewczynie się nie podoba. Google pokazuje że komunikacja miejska zaczyna się od 6 rano dopiero a wtedy zaczyna się właśnie pierwsza zmiana.
Rudy 2017-06-28 21:17
był może ktoś w wrexham na robcie w calypso soft drinks?? jakieś opinie czy informacje prosze wysyłać na jarmusikkrzysztof@gmail.com
T 2017-07-02 21:00
Mógłbyś określić dokładniejsze zarobki i wydadki w Warrington chodzi mi ile ci zostaje po odliczeniu zakwaterowania dojazdów i jedzenia
4
reyczel 2017-07-03 15:05
z koleżanką lecimy ok. 12 lipca do Warrington na miesiąc, wydaje mi się, że oferta spoko
Milosz 2017-07-05 17:40
Witam, około 10 lipca lecę do pracy do Warrington. Szukam noclegu. Jeśli ktoś ma coś do zaoferowania lub zna kogoś takiego to byłbym bardzo wdzięczny o kontakt na maila olemilosz1997@wp.pl
Martyna 2017-07-05 23:06
Witajcie, będę wdzięczna osobom, które podzielą się wskazówkami odnośnie znalezienia mieszkania w Warrington i sposobu transportu do pracy. Chcemy się wybrać, ale dwa dni ślęczę nad ogłoszeniami i nie idzie mi to zbyt dobrze...
Przemo 2017-07-06 12:58
Hej,
Szukam chętnej osoby z Katowic/ościenne na wyjazd/ wynajęcie pokoju w Warrington po 10 lipca. Lub kogoś kto może podnająć pokój lub łóżko w pokoju po 10-lipca. Piszcie na maila : przemco1977@orange.pl
Przemo 2017-07-06 13:02
Aha, jeśli jest ktoś z Katowic lub m. ościennych chętny na zapoznanie przed wyjazdem piszcie na maila, w grupie raźniej! przemco1977@orange.pl
szymon163 2017-07-07 10:37
Witam, mam 25 lat i szukam kogoś w wieku 20-28 lat do wspólnego wyjazdu do pracy do Anglii. Wyjazd planuję około 20 lipca. Razem zawsze łatwiej i raźniej. Pracy mam zamiar poszukać tam na miejscu ale jeśli ktoś jedzie z tej agencji to możemy razem wynająć pokój dwuosobowy. Zainteresowane osoby proszę o kontakt: szymon163@poczta.onet.pl
tomas 2017-07-10 20:03
Byłbym bardzo wdzięczny za informacje odnoście pracy Omega w Warrington. 730 369 681 tomasuqwqowr32@gmail.com Myslimy nad wyjazdem z kobieta tam .
hub 2017-07-10 21:54
Cześć

Pracował ktoś może w wrexham w calypso soft drinks?? jakieś opinie czy informacje prosze wysyłać na hub98@o2.pl
Qwertyx 2017-07-11 19:17
Jak dojezdzacie do pracy z Warrington? Z tego co wiem ciężko jest z busami.
1
Xxx 2017-07-13 15:14
Hej :) będziemy z chłopakiem pracować w Calypso, orientuje się może jak tam najlepiej dotrzeć? Będziemy mieszkali w okolicach Colliery rd, z góry dziękuję za wszystkie informacje :)
1
qweux 2017-07-21 20:40
Nie polecam, odwołują zmiany, piszą o możliwości pracy 7 dni w tygodniu, a jak na razie nie przepracowałem nawet 5.
3
Qwertyx 2017-07-22 21:17
Nie polecam, w ogłoszeniu piszą o pracy nwet 8 dni w tygodniu, a tak na prawdę co drugi dzień wysyłają sms z odwołaną zmianą. Mowa o pracy w Omega The Hut
4
WOjtek 2017-07-26 17:51
Witam, czy ktos pracował w Wrexham w Calypso Soft Drinks i napisać czy praca to rzeczywiście 48h/tydzień i czy zarobki się zgadzają czy firma oszukuje? O pomoc prosze na wojto98@interia.pl
Snape 2017-07-26 18:00
Tak miałes w Calypso w Wrexham?
kto szuka też pracy 2017-08-05 13:53
kto chciałby wyjechać ale nie ma z kim sam szukam osoby żeby pierwszy raz pojechać z kimś z agencji gap katowice proszę pisać na maila 199419941994@o2.pl możemy razem dojechać wynająć coś.
najlepiej w miesiącu wrzesień lub październik
Mig 2017-08-15 12:46
Witam mam pytanie do osob ktore pracuja lub pracowaly przy spawaniu przyczep w miejscowosci Corwen
Clwyd ?
Jak warunki z mieszkaniem? Sklepy ceny zycia i jakosc z tego co widze na mapach google to totalne zadu...ie . Jak praca i godziny . Atmosfera czy oplaca sie tam pchac obecnie siedze u francuzow pozdrawiam
1
Michał Jukej 2017-08-23 14:33
Razem z dziewczyną pracowaliśmy już kilka razy przed Gap Personnel. Mogę ich polecić, bo wyjeżdżałem już kilka razy za granicę przez inne agencje i było znacznie gorzej. Wiadomo narzekać zawsze można, z resztą jak na każdą pracę, ale agencja jest ok i wypłaty dostajemy co tydzień.
3
Tipper 2017-08-24 12:51
Mieszkam we Wrexham, a spawam w UK przez Gap od kilku miesiecy. Do pracy jest kawalek, ale jest spoko.
1
realista 2017-09-01 12:34
Ludzie gdzie wy chcecie jechać? Jak funt stoi po 4,66 co wy chcecie odłożyć 400-500 funtów na miesiąc za te stawki? Przecież tyle to w Polsce ludzie zarabiaja jaki jest sens jazdy 1600km?
3
Wrexham od 12 lat 2017-09-01 20:20
A gdzie ty Realisto odlozysz w Polsce 400-500f???
Gap daje teraz robote np. w mleczarni (i w innych tez) za 400-500f tgodniowo (8-9F na godz. plus dodatki za nocki). Jedyna porazka to z Ifor Williams w Corwen( przyczepki samochodowe) bo 10 lat temu placili 8F/godz (ale na montazu, na spawaniu mieli wiecej) a teraz placa 8,2f( smiech).
Pozdrawiam z Wrexham!
2
ann 2017-09-04 13:14
Czy jest tu ktos kto wyjezdza w najblizszym czasie do Badford? ;)
endrju 2017-09-12 15:47
Fajna firma, praca ok. Wypłata się zgadza.
W Anglii 6 lat 2017-09-25 01:05
Za duzo cwaniaczkow, ktorzy chca zarobic na Tobie na wynajmie. Jakis typ zaoferowal mi pokoj za 80£ nieumeblowany, w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] daleko od pracy. Agencja to druga opcja, ale nie usmiecha mi sie tez tracic 60£ frycowego, + depozyt 140, ktorego podobno nie oddaja?.Sama kwota 70£ za tydzien, wysoka, ale za umeblowany pokoj i umowe to jeszcze jak Cie moge. Ja polece tylko, jak znajde pokoj bez frycowego. Nie lubie byc oszukiwany. Przy obecnym naborze, mala szansa niestety, by znalezc uczciwego wynajmujacego. Wszyscy chca Cie wydymac na kase, niestety. Polak, Polaka, Slovak, Polaka, Anglik, Polaka i Mudżyn, Polaka. Desperata oszukac najlatwiej. Powodzenia wszystkim zycze
2
Jurek 2017-09-26 20:37
Za jakie pieniądze daje radę ogarnąć lokum dla jednej osoby?
Jurek 2017-09-26 20:47
Jak opłaty za lokum? Opłaca się.Mieszkam w. Holandii.+31687728664.
Asia 2017-10-02 19:23
Hej mam leciec do Warrington w polowie pazdziernika, czy ktos moze sie wypowiedziec Jak jest wkoncu z zarobkami, gdzie nejlepiej wynajac I jak dojezdzacie do pracy bo rowerem z tego co widzialam na mapie wychodzi chyba z 40 min z cent rum blisko nie jest . Z gory dzieki za info.
Bartezh 2017-10-03 21:17
Ktoś pracuje przez tą agencje jako tapicer ?
Willow 2017-10-13 10:57
Pracuje jako tapicer od lutego we Flint. Praca jest ok- to samo co w Polsce tylko wypłata w funtach :)
3
omega 2017-10-16 10:21
Najlepiej wynajac pokój w centrum, albo na pólnoc od centrum - dojazdy na kazda zmiane sa.
Z zarobkami róznie, ale wyplaty co tydzien. Srednio wchodzi £290-300 w piatek.
Do pracy mozna rowerem (z centrum w 30min zajedziesz), autobus lub zabrac sie z kims w aucie - opcji troche jest. Powodzenia!
1
Asia 2017-10-17 11:53
Dzieki bardzo za info :) Pracuje jeszcze nad znalezieniem odpowiedniego pokoju przed wyjazdem bo musze tez wyrobic Nin mam nadzieje ze aie uda. Jak ktos poleci dobrego landlorda to tez z gory dzieki:)
2
Zawiedziony/a 2017-10-18 11:14
Informacja odnośnie pracy w Arli w Leeds. Jeżeli ktoś kieruje się wyborem tej pracy ze względu na informacje, że jest dużo godzin pracy to zawiedzie się.
Praca w temperaturze około jednego stopnia.
Warrington 2017-10-18 11:54
Załatwili mi dobrá prace w UK na magazynie. Wyplata ok, nie spóźniają się z przelewami.
1
Quark 2017-10-18 12:29
hahahaha, ciekawe na którym magazynie pracujesz, bo napewno nie w Arla Foods!
Matt 2017-10-18 12:50
Witam, wie ktoś może ile średnio godzin wychodzi w Warrington na magazynach ? Opłaca się jechać ?
Peter 2017-10-19 16:02
Czesc. Przez agencje Gap w Warrington zarabialem srednio £340 na reke tygodniowo. Teraz jak dostalem kontrakt to wychodze od £350 do £400. Ciekawa praca w sumie, ponad 40h na tydzien jest na spokojnie.
1
Konna 2017-10-19 21:07
UWAGA !!! Powiem tak.. Jesli chce ktos tam jechac to niech wybierze inna agencje
(np. AMPM, ideal recruit). Praca sama w sobie jest dosc fajna :) Pieniadze tez mozna ciekawe zarobic. Lecz.... w ostatnie dni mojego pobytu GAP nie wypacil pelnych wynagrodzen 200 ludziom. Znam osobiscie wiele osob ktorym Gap winny jest nawet 700 funtow i do tej pory nie dostali tych pieneidzy. Gap nie interesuje sie swoimi pracownikami. To jest moja opinia mozecie wziac ja pod uwage badz nie to juz zalezy od was :)
Zawiedziona 2017-10-20 02:00
Nie oplaca sie.Nie ma godzin.Nigdy nie bylo przez agencje.Tylko piekne slowka.Odradzam...Ale sa inne firmy .Popytaj.
Zostaw swoją opinię o Gap Personnel - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gap Personnel