Gap Personnel

Katowice

Opinie o Gap Personnel

Dominik 2017-05-10 14:53
Wybieramy się z dziewczyna do pracy do Wrexam od 20 maja, szukamy pokoju lub mieszkania do wynajęcia z inna parą. Jak cos piszcie na email: dominiksiejka@o2.pl
pimko 2017-05-10 17:50
Szukamy osoby lub osób do wynajęcia mieszkania w Chichester po 20 maja, preferowane osoby w podobnym wieku 19-25, ale to nie jest warunek.
e-mail: profesor.pimko12@interia.pl/666717932
pimko 2017-05-10 17:51
Szukamy osoby lub osób do wynajęcia mieszkania w Chichester po 20 maja, preferowane osoby w podobnym wieku 19-25, ale to nie jest warunek.
e-mail: profesor.pimko12@interia.pl/666717932
Lokum 2017-05-10 17:56
Szukam mieszkania w Chichester od poniedziałku
cezarymelon94@gmail.com
Lokum 2017-05-10 18:00
Witam
Właśnie mam propozycje wyjazdu do Chichester ale niestety szukam jeszcze lokum
Czy możesz mi w tym jakoś pomóc?
Zależy mi na wyjeździe a wyjeżdżam przez agencję Gap Personnel- Warehouse
poszukuje pokoju
Pozdrawiam serdecznie
gabrys 2017-05-11 15:34
w Chichester mało pracy, zapomnijcie o nadgodzinach, jak Wam się uda przepracować 40 h to sukces
Krewka 2017-05-11 23:32
Witam! Czy ktoś pracował w Chichester w Nature Way Foods? Jeśli tak, czy mogłabym prosić jakiekolwiek informacje o pracy? Bardzo mi na tym zależy. Plus jeśli ktoś planuje tam wyjazd w czerwcu, również zapraszam do kontaktu, e-mail: krewka158@wp.pl
Z góry dziękuję za wszelkie info.
sedward 2017-05-12 14:56


Ja też szukam noclegi w Chichester. Mam przyjazd w niedzielę Sindbadem.
Jeżeli ktoś ma jakieś oferty to proszę tel. 506468821
1
Derek987272 2017-05-13 10:45
Mam takie pytanie do osób, które wyjechały ? Czy przed wyjazdem proszono was o skan/zdjęcie dowodu osobistego ??
Balon 2017-05-14 05:19
Siemka, jest tutaj ktoś kto pracował wcześniej dla tej firmy? Najważniejsze pytanie jakie chciałbym zadać to czy nie ma problemów z małą ilością pracy? Bo słyszałem, ze w Natural Food gdzie chcę się wybrać razem z kumplem pod koniec maja są z tym spore problemy i ciężko cokolwiek odłożyć. Proszę o info, jeśli ktokolwiek coś wie. Pozdro
gonia 2017-05-15 10:43
Hej ,jadę do westbridge jako szwaczka ,możesz powiedzieć parę słów o pracy?warto jechać? jakie plusy i minusy pracy? jaki zakład masz 1 czy 2 ,we Flint?pozdrawiam Gonia.
nat.2 2017-05-15 11:26
Hej. Dostałam oferte od Gap.
Jedzie ktoś do Warrington, jako order picker kosmetyków i odżywek dla sportowców ? albo ktoś już był ?
Warto jechać ? i jak ludzie w pracy ? Umowe podpisuje się na miejscu, czy nie jest to podejrzane ?
Czekam na opinie.
Mariano 2017-05-15 15:11
kiedy lecisz na warrington ?
nat.2 2017-05-15 17:06
planowo to w czerwcu ale mam nie duzo czasu na podjecie decyzji i waham sie jeszcze
Mariano 2017-05-15 21:07
a co z pokojem masz cos na oku ?
Chętny 2017-05-17 14:41
Ktoś wybiera się stąd jeszcze do Warrington? Jak coś niech takie osoby piszą na mój email: huberto3000@wp.pl Zawsze można się zgrać. Ode mnie już są ze mną 2 osoby :)
Po 2 mógł by się ktoś podzielić opinią na temat zakwaterowania łatwionego przy pomocy tej agencji? Wiem, że nie gwarantują ale pomagają znaleźć coś.
Po 3 z góry wszystko płatne na jaki okres czasu oraz ile dni po przylocie zaczyna się pracę?
Chętny 2017-05-17 14:44
A jak wrażenia z mieszkaniem itp? Nie oczekuję pałacu a jedynie czystego, schludnego i bez pleśni/grzyba/smrodu/gryzoni/robaków mieszkania za godziwą cenę :)
Naczytałem się, że przez agencje(nie akurat gap personel) takie warunki dostają ludzie i chciałbym aby ktoś się na ten temat wypowiedział jak to jest w przypadku agencji GapPersonell :)
1
aneri55 2017-05-20 12:31
Mój syn tam pracuje już półtora roku jako tapicer,jest zadowolony,wynajmuje mieszkanko,kupił samochód pracowac wszędzie trzeba a tu wie za co pracuje,jest ok
M 2017-05-20 15:14
Gap Personnel nie załatwia Ci zakwaterowania, co najwyżej daje Ci strony, gdzie możesz znaleźć pokój. Zawsze przed wylotem jeszcze do UK możesz znaleźć sobie pokój na własną rękę, np. na gumtree.com albo na grupach na FB dotyczących danego miasta jak np. wynajem, pokoje Wrexham i tego typu.
2
Pewny 2017-05-22 16:29
Kto wybiera się do Warrington na magazyn kosmetyków i odżywek dla sportowców? :)
Pewni pisać na huberto3000@wp.pl
Zawsze można się zgadać co do mieszkania itp ;)
3
Jurek 2017-05-29 15:44
mi zaproponowali to samo , ale się waham jeszcze, bo nie wiem dokładnie jakie warunki tam będą i ile zakwaterowanie , dojazdy i wyżywienie pochłonie - jest tu może ktoś , kto już tam pracuje - mówię o Warrington i pick-up'ie w firmie Omega?
3
bartek 2017-05-29 16:52
tak wyczytałem ,że można zarobić między 250 a 400 funtów tygodniowo - czyli na początek raczej bliżej tych 250 ....koszt noclegów to ok. 300 funtów miesięcznie , do tego dojazdy + wyżywienie kolejne 250-300 funtów, więc po miesiącu pracy z około 1100 ( 4x250 + 2 dodatkowe dni ) zostanie około 500 funtów na rękę, czyli około 2500 zł !! na początek byłoby do zaakceptowania , ale na dłużej to beznadziejna oferta, bo szanse awansu pewnie znikome
2
Adrian 2017-06-01 02:03
Witam 5.06 lecę do wrexham,
Fajnie byłoby Poznać jakiś Polaków, wyjść na piwo pogadać ;)

Pozdrawiam Adrian

yateswaszak@gmail.com
Majka 2017-06-01 12:55
Cześć!
Dostałam propozycje do pracy na magazynie Omega w Warrington.
Bardzo chciałabym pojechać ale delikatnie mówiąc boję się czy dam sobie radę z ogarniecie pokoju.. Może jest ktoś kto również się wybiera?
Jeżeli tak to proszę o kontakt!
maja.finanse@gmail.com

Pozdrawiam!
Michał 2017-06-02 08:45
Cześć . Chętnie wynajme z kimś pokój w Warrington od połowy lub końca czerwca tel.732634139
kuba 2017-06-03 19:14
Cześć! Jedzie ktoś do Warrington na magazyn do firmy OMEGA? Ja wyjeżdżam we wtorek. Jeśli jest tu ktoś kto potrzebuje osoby do wynajęcia pokoju to jestem chętny. Śmiało piszcie na mojego maila: kubamalij@onet.pl :D
judi 2017-06-13 11:40
Hej jedzie ktoś do firmy Primafruit Ltd.?
I może ktoś wynajmuje lub zna jakiś kontakt do osoby która wynajmuje pokoje w evesham ?
Bo na Internecie nic nie ma masakra
Jak coś piszcie judyta.zbylut@tlen.pl
M 2017-06-17 13:56
Ma ktoś może namiary do kogoś kto wynajmuje pokój w Evesham, bo ciężko cokolwiek znaleźć.
Z góry byłbym wdzięczny. Piszcie na mihael021991@gmail.com
filip 2017-06-19 21:26
Chciałbym wybrać się do pracy w Warrington z moją dziewczyną ale nie wiem jak poradzić sobie z wynajmem pokoju ponieważ nie mogę nic znaleźć. Jeśli ktoś miałby jakieś informacje na ten temat proszę o kontakt. f.warpechowski@gmail.com
1
VirusI 2017-06-19 21:59
Siemka ;)
Nie leci ktoś może w najbliższym czasie do Warrington ? Wybieram się tam z dziewczyną i chciałbym wiedzieć co i jak z godzinami czy jest możliwe zrobienie nadgodzin i ogólnie jak jest i jeśli miałby ktoś informacje odnośnie jakiegoś pokoju dwuosobowego to dajcie znać
virusi@o2.pl
Warrington 2017-06-20 17:21
Cześć! Wyjechałem ze znajomymi niedawno do Warrington przez Gap. Za tydzień przyjadą kolejni dołączyć do naszej grupy. Praca jest fajna, ale magazyn bardzo duży więc sporo chodzenia. Mamy już stałe zmiany i chodzimy często na nadgodziny -nie ma co narzekać, bo wypłaty lepsze niż sądziliśmy. Zakwaterowanie załatwione jednym telefonem jeszcze z Polski. Luksusów nie ma, ale da się wyzyć. Byłem już w różnych pracach za granicą, ale tą jako jedyną mogę polecić! Pozdr. SK
9
Sprawa 2017-06-21 19:33
Możesz powiedzieć jak z dojazdem z Warrington powiedzmy z centrum do magazynu? Pani z którą rozmawiałem poleciła kupić rower na miejscu. Pomysł nie jest zły, ale mojej dziewczynie się nie podoba. Google pokazuje że komunikacja miejska zaczyna się od 6 rano dopiero a wtedy zaczyna się właśnie pierwsza zmiana.
Rudy 2017-06-28 21:17
był może ktoś w wrexham na robcie w calypso soft drinks?? jakieś opinie czy informacje prosze wysyłać na jarmusikkrzysztof@gmail.com
T 2017-07-02 21:00
Mógłbyś określić dokładniejsze zarobki i wydadki w Warrington chodzi mi ile ci zostaje po odliczeniu zakwaterowania dojazdów i jedzenia
2
reyczel 2017-07-03 15:05
z koleżanką lecimy ok. 12 lipca do Warrington na miesiąc, wydaje mi się, że oferta spoko
Milosz 2017-07-05 17:40
Witam, około 10 lipca lecę do pracy do Warrington. Szukam noclegu. Jeśli ktoś ma coś do zaoferowania lub zna kogoś takiego to byłbym bardzo wdzięczny o kontakt na maila olemilosz1997@wp.pl
Martyna 2017-07-05 23:06
Witajcie, będę wdzięczna osobom, które podzielą się wskazówkami odnośnie znalezienia mieszkania w Warrington i sposobu transportu do pracy. Chcemy się wybrać, ale dwa dni ślęczę nad ogłoszeniami i nie idzie mi to zbyt dobrze...
Przemo 2017-07-06 12:58
Hej,
Szukam chętnej osoby z Katowic/ościenne na wyjazd/ wynajęcie pokoju w Warrington po 10 lipca. Lub kogoś kto może podnająć pokój lub łóżko w pokoju po 10-lipca. Piszcie na maila : przemco1977@orange.pl
Przemo 2017-07-06 13:02
Aha, jeśli jest ktoś z Katowic lub m. ościennych chętny na zapoznanie przed wyjazdem piszcie na maila, w grupie raźniej! przemco1977@orange.pl
szymon163 2017-07-07 10:37
Witam, mam 25 lat i szukam kogoś w wieku 20-28 lat do wspólnego wyjazdu do pracy do Anglii. Wyjazd planuję około 20 lipca. Razem zawsze łatwiej i raźniej. Pracy mam zamiar poszukać tam na miejscu ale jeśli ktoś jedzie z tej agencji to możemy razem wynająć pokój dwuosobowy. Zainteresowane osoby proszę o kontakt: szymon163@poczta.onet.pl
tomas 2017-07-10 20:03
Byłbym bardzo wdzięczny za informacje odnoście pracy Omega w Warrington. 730 369 681 tomasuqwqowr32@gmail.com Myslimy nad wyjazdem z kobieta tam .
hub 2017-07-10 21:54
Cześć

Pracował ktoś może w wrexham w calypso soft drinks?? jakieś opinie czy informacje prosze wysyłać na hub98@o2.pl
Qwertyx 2017-07-11 19:17
Jak dojezdzacie do pracy z Warrington? Z tego co wiem ciężko jest z busami.
1
Xxx 2017-07-13 15:14
Hej :) będziemy z chłopakiem pracować w Calypso, orientuje się może jak tam najlepiej dotrzeć? Będziemy mieszkali w okolicach Colliery rd, z góry dziękuję za wszystkie informacje :)
1
qweux 2017-07-21 20:40
Nie polecam, odwołują zmiany, piszą o możliwości pracy 7 dni w tygodniu, a jak na razie nie przepracowałem nawet 5.
1
Qwertyx 2017-07-22 21:17
Nie polecam, w ogłoszeniu piszą o pracy nwet 8 dni w tygodniu, a tak na prawdę co drugi dzień wysyłają sms z odwołaną zmianą. Mowa o pracy w Omega The Hut
2
WOjtek 2017-07-26 17:51
Witam, czy ktos pracował w Wrexham w Calypso Soft Drinks i napisać czy praca to rzeczywiście 48h/tydzień i czy zarobki się zgadzają czy firma oszukuje? O pomoc prosze na wojto98@interia.pl
Snape 2017-07-26 18:00
Tak miałes w Calypso w Wrexham?
kto szuka też pracy 2017-08-05 13:53
kto chciałby wyjechać ale nie ma z kim sam szukam osoby żeby pierwszy raz pojechać z kimś z agencji gap katowice proszę pisać na maila 199419941994@o2.pl możemy razem dojechać wynająć coś.
najlepiej w miesiącu wrzesień lub październik
Mig 2017-08-15 12:46
Witam mam pytanie do osob ktore pracuja lub pracowaly przy spawaniu przyczep w miejscowosci Corwen
Clwyd ?
Jak warunki z mieszkaniem? Sklepy ceny zycia i jakosc z tego co widze na mapach google to totalne zadu...ie . Jak praca i godziny . Atmosfera czy oplaca sie tam pchac obecnie siedze u francuzow pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Gap Personnel - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gap Personnel