brak logo

Event Logistica

Warszawa

Opinie o Event Logistica

alek 2016-08-23 09:30
pisaliscie wczesniej ,ze byc moze będą poszukiwali przestawicieli handlowych? to prawda? poszukują teraz? mama doswiadczenie tylko w innej branży, są szkolenia?
cierpliwosc 2016-08-30 09:46
@alek właśnie też szukam ofert pracy dla przedstawicieli handlowych, ale na ich stronie internetowej też nic nie ma...
też 2016-09-02 23:29
@ cierpliwość - niebawem być może sie pojawią, trzeba obserwować :)
time 2016-09-03 08:59
i być czujnym, bo reputacja to największa wartość!
1
damn 2016-09-03 09:27
Nie byłbym taki pewnien @też skoro podobno zapewniają dobre warunki to wątpie żeby tak szybko miejsca się zwolniły
Iventor 2016-09-27 15:35
Przedsiębiorca niegodny polecenia!
7
bęc 2016-09-27 17:29
Hej, wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno miały się pojawić jakieś premie do podstawy, co znacznie ułatwia wykonywanie obowiązków, a skoro zarobki dopisują to nic ddziwnego że są teraz tak popularni. Dzięki za odpowiedź.
damn 2016-09-29 16:29
@bęc ale te premie miały się pojawić na każdym stanowisku? To w sumie byłoby całkiem ciekawe, ale nie wiem czy do końca realne... W każdym razie jeśli to faktycznie prawda, to będę wdzięczny za potwierdzenie tej informacji. :) Na ich stronie nie ma ofert pracy?
Luk 2016-10-22 13:05
Ktoś odpowie ilu pracownikow tam pracuje?
Anonimus 2017-01-29 22:59
Anonim napisał(a):
2 listopada 2016 o 18:10
Mieszkam w Warszawie, zamówiłam ostatnio symulator lotu ale okazało się że właściciel event logistica odleciał w kosmos! Jaka szkoda!
3
@pro 2017-02-13 21:26
Wyjątkowo parszywe zachowanie - takich ludzi należy bezwzględnie piętnować i potępiać!
4
@pro 2017-02-14 12:00
@pro, jeżeli nawołujesz do potępiania i piętnowania to wiedz że Twoje zachowanie winno być potępiane a firma Extend Vision która została tu przez kogoś przywołana od lat praktykuje działania noszące znamiona nieuczciwej konkurencji. Firma Event Logistica nie jest jej jedyną ofiarą i zapewne nie ostatnią.
4
Ad DB 2017-02-14 17:33
Hmm! Twoje wybory powinny wynikać z twoich wartości i zasad. Człowieka wolnego od zniewolonego różni to że ten ostatni obwinia innych!

5
2d 2017-02-14 17:41
To tylko potwierdza jak wielki jest lęk frustrata, który sądzi, że gloryfijacją firmy EL na tym i innych forach własciciel chciałby rozgrzeszyć swoje haniebne czyny
5
@ 2017-02-15 10:15
Można by książkę napisać o haniebnych praktykach i błazenadzie jednego z właścicieli przywołanej tu firmy Extend Vision który jak widać powyżej mianował się naczelnym hejterem, obrońcą nieznanych mu zasad i wartości podnoszonych na stronach internetowych o tej i innych firm konkurencyjnych .
4
Anonim 2017-02-15 10:17
Firma wyspecjalizowana w budowie stoisk targowych
Roland 2017-02-15 10:18
Pozostaw swoje opinie na temat współpracy z firmą event logistica.
Ewa 2017-02-15 10:19
Czy aktualnie event logistica rekrutuje na jakieś stanowiska?
Blog 2017-02-15 10:20
Obecnie nie
@Roland 2017-02-15 17:29
Ta firma to jest coś. A Coś, co od początku jest chore nie uzdrawia się wraz z upływem czasu
5
Luk 2017-02-15 19:56
Zamówiliśmy stoisko targowe w firmie event logistica, brak zastrzeżeń.
1
Łucja 2017-02-15 19:59
Polecam
ad@ 2017-02-17 12:27
Hejt to nie to samo co pisanie prawdy @EL, szczególnie gdy ktoś próbował ukryć prawdę a ta wyszła na jaw
4
Hejter 2017-02-17 14:49
Prawda która wyszła na jaw o wybuchach w TU-154, wielkim magnesie który ściągnął samolot na ziemię i mgle którą Rosjanie wypuścili też jest najprawdziwszą i niekwestionowaną prawdą.
1
erre 2017-02-20 10:26
Właściciel firmy Extend Vision (konkurencji do Event Logistica) od lat specjalizuje się w działaniach noszących znamiona nieuczciwej konkurencji oraz w kierowaniu spraw na tor zgodnie z własnym interesem pozbawionym uczciwych zasad i moralności. Kłamstwo i obłuda w Extend Vision trwa od lat a rozpowszechniane nieprawdziwe opinie na temat firmy Event Logistica to frustracja jednego z właścicieli Extend Vision który do dziś nie może pogodzić się z faktem że jego pracownicy odeszli i zakładając własne firmy odchodzić będą. Firma Event Logistica nie jest jej jedyną ofiarą i zapewne nie ostatnią.
2
I love Robert 2017-02-20 11:06
Cóż za przerażająca prawda :) klikając w łapeczki i gwiazdeczki, oj Robert Robert
Za uczciwość 2017-02-21 11:46
To kłamstwa i nieuczciwe zagrania sfrustrowanego Pana Roberta z Extend Vision któremu odeszli pracownicy, biedny człowiek, mając sporo w przeszłości na sumieniu nie dość że robił z siebie niejednokrotnie błazna knując, mącąc i podszywając się pod rzekomych pracowników firmy Event Logistica czego dowodów na tym forum i nie tylko jest całe mnóstwo to jeszcze ociera się o przestępczą drogę kłamiąc i pomawiając publicznie inne uczciwie pracujące osoby w firmach konkurencyjnych.
Właściciel firmy Extend Vision zachowujący się w tak nieuczciwy i haniebny sposób niweczy resztki własnego honoru i wzbudza pogardę pogrążając własną firmę Extend Vision.
2
Do Extend Vision 2017-02-21 11:53
Oj Robert Robert pogubiłeś się na źle obranej przez siebie drodze ....
2
@DB 2017-02-21 12:16
Zastanawiające, czy ostatni poniższy wpis nie podpada pod paragraf za naruszenie dóbr osobistych Pana Roberta i reprezentowanej przez niego firmy?

Extend Vision 2017-02-21 12:27
To nie jest zastanawiające, biedny Robert, żenujące zachowanie, robiąc z siebie błazna swoje dobra osobiste od dawna aktywnie naraża na forach internetowych uprawiając hejt, podszywając się pod rzekomych pracowników innych firm oraz poprzez działania noszące znamiona nieuczciwej konkurencji.
1
GW 2017-02-21 12:33
Zastanawiające, czy ostatni poniższy wpis nie podpada pod paragraf za naruszenie dóbr osobistych Pana Roberta i reprezentowanej przez niego firmy?
Extend Vision 2017-02-21 12:57
Pan Robert wie o jakichś prawdach ale sam ma z tym kłopot ponieważ jak się okazało wiedzy brakło. Histeria oraz fatalnie wybrana droga sfrustrowanego Pana Roberta z Extend Vision nie ma granic, ludzie którzy wylewając pomyje na siebie i innych poprzez nawoływanie na forach internetowych do piętnowania innych uczciwych ludzi sami zasługują na piętnowanie, ohydne zachowanie niczym nieuzasadnione kłamstwa niezwiązane z rzeczywistością, oszczerstwa i pomówienia których Pan Robert jest autorem zasługują na odpowiedni paragraf i takimi ludźmi powinna zająć się policja.
1
@RJ 2017-02-21 13:50
Więc trochę historii Panie Robercie:
Przywołana tu przez kogoś firma Extend Vision w 2013 roku na drodze postępowania sądowego niechlubnie z premedytacją próbowała zablokować możliwość rozwoju oraz działań na wolnym rynku nowo powstałej firmie Event Logistica. Bez jakiegokolwiek prawdziwego uzasadnienia i dowodów próbowała oskarżyć i zastraszyć właściciela firmy Event Logistica.
Teraz trochę faktów:
Kompromitując się firma Extend Vision nic nie wskórała więc posunęła się do piętnowania i nawoływania do publicznego piętnowania na forach internetowych aby zniechęcić potencjalnych pracowników do podjęcia pracy w firmie Event Logistica oraz odstraszyć i zniechęcić do podjęcia współpracy przez inne firmy. Działania o takim charakterze noszą znamiona nieuczciwej konkurencji które winny zostać zwalczane przy pomocy litery prawa.
Aha? 2017-02-21 14:20
Głęboka cisza krzyczy najgłośniej !
ad Aha? 2017-03-01 09:03
Na oceanie rzadko jest cisza !
błazenada 2017-03-06 11:30
Przywołana na tutejszym forum firma Extend Vision od lat i nie tylko na forach internetowych uprawia czarny PR w stosunku do innych firm konkurencyjnych a firma Event Logistica nie jest jedyną poszkodowaną firmą.

Rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji oraz nawoływanie do potępiania i piętnowania innych ludzi a także próby wpływania na zatrudnienie pracowników w innych firmach podszywając się pod innych rzekomych pracowników to fałszywe i nieetyczne działania konkurencyjnej firmy Extend Vision z Krakowa.

Zgodnie z art. 14 ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (tekst jednolity: Dz. U. z 2003 r. Nr 153, poz. 1503, z późn. zm., dalej „ustawa”), rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd wiadomości o swoim lub innym przedsiębiorcy albo przedsiębiorstwie, w celu przysporzenia korzyści lub wyrządzenia szkody stanowi czyn nieuczciwej konkurencji.

Rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd informacji o przedsiębiorstwie lub przedsiębiorcy, zgodnie z art. 26 ust. 1 i 2 ustawy może powodować także odpowiedzialność karną (za wykroczenie).
ad Bogusław D. 2017-03-06 17:43
Nie wszystko co jest dozwolone jest uczciwe
Jeśli nawet wszystko jest dozwolone
Co prawnie nie zostało zabronione
To nie wszystko co dozwolone jest uczciwe i godziwe
Resztę proszę dopowiedzieć sobie sam p.Bogusławie D.
2
Ad Extend Vision , p. Robert J. 2017-03-07 14:32
Przywołana na tutejszym forum firma Extend Vision od lat i nie tylko na forach internetowych uprawia czarny PR w stosunku do innych osób a w szczególności w stosunku do firm konkurencyjnych lub osób które w przeszłości świadczyły usługi na rzecz firmy Extend Vision.

Rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji oraz nawoływanie do potępiania i piętnowania innych ludzi a także próby wpływania na zatrudnienie pracowników w innych firmach to fałszywe, nieuczciwe i nieetyczne działania konkurencyjnej firmy Extend Vision z Krakowa.

Próby wywierania wpływu na opinię publiczną poprzez pomawianie i dezinformowanie.

Zgodnie z art. 14 ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (tekst jednolity: Dz. U. z 2003 r. Nr 153, poz. 1503, z późn. zm., dalej „ustawa”), rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd wiadomości o swoim lub innym przedsiębiorcy albo przedsiębiorstwie, w celu przysporzenia korzyści lub wyrządzenia szkody stanowi czyn nieuczciwej konkurencji.

Rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd informacji o przedsiębiorstwie lub przedsiębiorcy, zgodnie z art. 26 ust. 1 i 2 ustawy może powodować także odpowiedzialność karną (za wykroczenie).
nie ładnie 2017-03-09 11:35
Zarząd konkurencyjnej firmy Extend Vision a ściślej p. R.J. który ukrywając się pod postacią rzekomych pracowników chorobliwie i anonimowo od lat i nie tylko na forach internetowych uprawia czarny PR w stosunku do innych osób a w szczególności w stosunku do firm konkurencyjnych lub osób które w przeszłości świadczyły usługi na rzecz firmy Extend Vision. Poszkodowanych firm takich jak firma Event Logistica oraz osób piętnowanych przez tą nieuczciwą osobę jest więcej.

Manipuluje otoczeniem dezinformując i rozpowszechniając fałszywe informacje, nawołuje do potępiania i piętnowania innych ludzi a także próbuje wywierać wpływ na zatrudnienie pracowników w innych firmach, to fałszywe, nieuczciwe i nieetyczne działania konkurencyjnej firmy Extend Vision.

Próby wywierania wpływu na opinię publiczną poprzez pomawianie i dezinformowanie.

Zgodnie z art. 14 ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (tekst jednolity: Dz. U. z 2003 r. Nr 153, poz. 1503, z późn. zm., dalej „ustawa”), rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd wiadomości o swoim lub innym przedsiębiorcy albo przedsiębiorstwie, w celu przysporzenia korzyści lub wyrządzenia szkody stanowi czyn nieuczciwej konkurencji.

Rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd informacji o przedsiębiorstwie lub przedsiębiorcy, zgodnie z art. 26 ust. 1 i 2 ustawy może powodować także odpowiedzialność karną (za wykroczenie).
Life 2017-03-09 14:52
Po wpisach widać że życie p. B.D. dzieli się na dwie połowy. Druga upływa wyłącznie pod znakiem przyzwyczajeń, jakie nagromadziły się w pierwszej.
Ad R.J. 2017-03-09 17:46
A zatem Pan Robert z Extend Vision jest ekspertem od prawdy. Od dawna ma z nią problem więc manipulując samodzielnie postanowił ją ukształtować obrażając i wylewając pomyje na inne osoby i firmy, pisać bajki w które wieży chyba tylko on stając się pośmiewiskiem.

Jego ciężka praca która stała się główną specjalizacją w postaci chorobliwie pisanych od lat niepochlebnych opinii na tym i innych forach znów pewnie zostanie skasowana bo p. Robert nie wie że obrażanie czy pomówienia niezgodne z prawdą ani z prawem innych osób są usuwane przez administratorów takich stron jak gowork. Niestety p. Robertowi wiedzy znów brakło więc postanowił rozgłosić swoją jedyną prawdę.

Od dawna i nie tylko na forach internetowych wyspecjalizował się w uprawianiu czarnego PR w stosunku do innych firm konkurencyjnych oraz innych osób.

Takie nierozważne nawoływanie do potępiania i piętnowania innych ludzi oraz próby wpływania na zatrudnienie pracowników w innych firmach to działania nie mające nic wspólnego z wiarygodnością takich osób a ich zachowanie jedynie obciąża ich samych oraz ich najbliższe otoczenie.
@poklask 2017-03-13 13:58
Trzeba być histerycznym ignorantem żeby łatwo demaskować się pomawiając na ww stronach inne osoby i nie dostrzegać właściwych intencji tych stron.
Ad@poklask 2017-03-13 18:43
Lubię to uczucie kiedy wiem, że ktoś kłamie i słucham tych bzdur dla rozrywki
@Robert 2017-03-17 11:48
Słaba stawiająca extend vision w fatalnym świetle prowokacja Robert, a może powinieneś pisać na forach brajlem? Robiłeś z siebie już durnia pisząc po forach do mnie po chińsku i alfabetem morsa, czy na pewno wszystko ok ze zdrowiem?

Przypomnij sobie:
alfa 2015-11-10 17:51:59
..-. .. .-. -- .-
-....-..----..-..-
.--.---.-...-.-..-....-

Alfabet życia 2015-11-13 15:41:12
..-. .. .-. -- .- .--- .- -.- .. .-- .-.. .- ... -.-. .. -.-. .. . .-.. -. .. . -.. --- -.. -. .. .--. --- .-.. . -.-. . -. .. .-

客人 2015-11-16 00:10:40
本公司与
Do właściciel event logystyka 2017-03-17 12:37
Ten kto mówi kłamstwo nie uświadamia sobie jak wielkiego zadania się podejmuje , bo będzie musiał wymyśleć następnych 20 innych kłamstw żeby podtrzymać to jedno panie właścicielu event logystyka
Aneta 2017-03-22 15:04
@Ad Bogusław D. 2017-03-09 15:34 jeśli chodzi o komentarze, które są usuwane przez naszego administratora, to znikają te wpisy które naruszają nasz regulamin i mają charakter bezprawny. Dlatego też przed zamieszczeniem komentarza warto zapoznać się z treścią regulaminu.
@redaktor gowork, @Aneta z mikrofonem 2017-03-22 17:16
Czyżby Pani Redaktor wprowadzała specyficzną cenzurę wzorem obecnej władzy - które wpisy są wg administratora ok., a które nie? Czyli większość powyższych wpisanych przez obecnego na tym forum właściciela firmy event logistyka nie naruszają ani regulaminu i nie mają charakteru bezprawnego?
Oj, coś czuje że p. Anetą - z pełnym szacunkiem dla Anet - jest p. Bogusław D.
Właściciel Event Logystyka 2017-03-24 17:19
W przywołanej tu firmie E.V. było już kilka sytuacji, podobnych do zachowań osoby, która w tak wylewny sposób przedstawiła powyżej swoje wyjście z E.V., w tym przypadku -jak pisze w roku 2013 ( i dla jasności obrazu z wyprowadzeniem transakcji wartych kilkaset tysięcy złotych do swojej firmy).
Postępowanie sądowe, o którym wspomina wskazana powyżej osoba zostało zawieszone na etapie przedsądowym w sprawie o zaniechanie przez p.D. czynów nieuczciwej konkurencji z inicjatywy firmy E.V., a nie zainteresowanego, tym bardziej nie z rozstrzygnięcia sądu. Może warto przy okazji przytoczyć fragment ustawy o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji, na którą tak bardzo powołuje się ta osoba.

Art. 11. 1. Czynem nieuczciwej konkurencji jest przekazanie, ujawnienie lub wykorzystanie cudzych informacji stanowiących tajemnicę przedsiębiorstwa albo ich nabycie od osoby nieuprawnionej, jeżeli zagraża lub narusza interes przedsiębiorcy.
2. Przepis ust. 1 stosuje się również do osoby, która świadczyła pracę na podstawie stosunku pracy lub innego stosunku prawnego – przez okres trzech lat od jego ustania, chyba że umowa stanowi inaczej albo ustał stan tajemnicy.

Zaznaczyć przy tym również należy, że p.D założył firmę konkurencyjną do swojego pracodawcy jeszcze w trakcie trwania stosunku pracy.

Wypis z rejestru CEIDG
Data wpisu 2012-12-13 15:13:16
Założenie działalności gospodarczej
Numer wniosku 001697626/2012

Z ostatnich wpisów na tym forum można również wyczytać jak p.D bez żadnych dowodów okrzyknął się Wikileaks forów internetowych, na których 'widzi' wszechobecny czarny PR na swój i nie tylko swój temat, oczerniając przy tym osobę przywoływaną przez niego z imienia. To tylko potwierdza, że jeśli ktoś ma coś na sumieniu, to ma wrażenie że wszyscy go obserwują, piętnują i potępiają.

Zastanawiające jest też, czy takie wpisy nie podpadają pod paragraf za naruszenie dóbr osobistych przywołanej przez p.D z imienia osoby i reprezentowanej przez niego firmy.

Pomimo wszystkich sytuacji, kiedy wielokrotnie nadszarpnięte zostało w firmie zaufanie , właściciele firmy E.V. jako nadrzędny cel przyjmują zasadę obdarzania pełnym zaufaniem swoich pracowników, partnerów i kooperantów!
Poklask 2017-03-24 17:21
W gloryfikowaniu swojej firmy właściciel E.L. przeniósł się na wyższy poziom tworząc opiniotwórcze fora z komentarzami pisanymi pod siebie przez siebie (mają pozorować niezależne opinie o firmie).
Autorowi powinna należeć się nagroda Pulitzera za wybitne osiągnięcie w zadawaniu przez siebie pytań, pisaniu pozytywnych komentarzy dot. swojej firmy, udzielaniu na nie odpowiedzi, a szczególnie za wyrachowanie, obłudę i mistyfikacje. Megalomania najwyższych lotów, brawo p. B.D.

Blagierstwo m.in. tu:

http://boguslaw-dabek-event-logistica_opinie_pro

http://eventlogistica_opinie_pro
Bogusław D 2017-03-24 17:25
Nieładnie p. Bogusławie wykasowywać niepochlebne opinie , a zostawiać tylko własne.

A więc przypomnijmy wszystkim:
old_news 2017-02-21 12:28 Choćby jak bardzo p. B.D. zaklinał rzeczywistość i wylewał na innych i wokół siebie hektolitry pomyj, to i tak nie ucieknie od prawdy, która została już na tym forum przedstawiona. Prawda bywa p. B.D. niestety gorzka!

Tylko dla przypomnienia wszystkim, skąd bierze się histeria właściciela E.L. w wielu wpisach:

"Właściciel firmy przygotował sobie grunt do założenia firmy Event Logistica pracując w jednej z liczących się firm na rynku (E.V.), z której wyprowadził do swojej firmy i zrealizował transakcje warte kilkaset tysięcy złotych, które teraz z taką chlubą prezentuje na stronach www!"

Chyba nietrudno zrozumieć, że sfrustrowany p. B.D. chce wykorzystać atak na szanowaną firmę EV wyłącznie dla swojej obrony, bo prawda dla niego jest druzgocąca i nie do zniesienia, a jego pracownicy - o ile kiedykolwiek będzie ich posiadał- powinni brać za przykład swojego pracodawcę w podejmowanych przez nich zawodowych wyborach!
Zostaw swoją opinię o Event Logistica - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Event Logistica