brak logo

Event Logistica

Warszawa

Opinie o Event Logistica

time 2016-09-03 08:59
i być czujnym, bo reputacja to największa wartość!
1
damn 2016-09-03 09:27
Nie byłbym taki pewnien @też skoro podobno zapewniają dobre warunki to wątpie żeby tak szybko miejsca się zwolniły
Iventor 2016-09-27 15:35
Przedsiębiorca niegodny polecenia!
7
bęc 2016-09-27 17:29
Hej, wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno miały się pojawić jakieś premie do podstawy, co znacznie ułatwia wykonywanie obowiązków, a skoro zarobki dopisują to nic ddziwnego że są teraz tak popularni. Dzięki za odpowiedź.
damn 2016-09-29 16:29
@bęc ale te premie miały się pojawić na każdym stanowisku? To w sumie byłoby całkiem ciekawe, ale nie wiem czy do końca realne... W każdym razie jeśli to faktycznie prawda, to będę wdzięczny za potwierdzenie tej informacji. :) Na ich stronie nie ma ofert pracy?
Luk 2016-10-22 13:05
Ktoś odpowie ilu pracownikow tam pracuje?
Anonimus 2017-01-29 22:59
Anonim napisał(a):
2 listopada 2016 o 18:10
Mieszkam w Warszawie, zamówiłam ostatnio symulator lotu ale okazało się że właściciel event logistica odleciał w kosmos! Jaka szkoda!
3
@pro 2017-02-13 21:26
Wyjątkowo parszywe zachowanie - takich ludzi należy bezwzględnie piętnować i potępiać!
4
@pro 2017-02-14 12:00
@pro, jeżeli nawołujesz do potępiania i piętnowania to wiedz że Twoje zachowanie winno być potępiane a firma Extend Vision która została tu przez kogoś przywołana od lat praktykuje działania noszące znamiona nieuczciwej konkurencji. Firma Event Logistica nie jest jej jedyną ofiarą i zapewne nie ostatnią.
4
Ad DB 2017-02-14 17:33
Hmm! Twoje wybory powinny wynikać z twoich wartości i zasad. Człowieka wolnego od zniewolonego różni to że ten ostatni obwinia innych!

5
@ 2017-02-15 10:15
Można by książkę napisać o haniebnych praktykach i błazenadzie jednego z właścicieli przywołanej tu firmy Extend Vision który jak widać powyżej mianował się naczelnym hejterem, obrońcą nieznanych mu zasad i wartości podnoszonych na stronach internetowych o tej i innych firm konkurencyjnych .
4
Anonim 2017-02-15 10:17
Firma wyspecjalizowana w budowie stoisk targowych
Roland 2017-02-15 10:18
Pozostaw swoje opinie na temat współpracy z firmą event logistica.
Ewa 2017-02-15 10:19
Czy aktualnie event logistica rekrutuje na jakieś stanowiska?
Blog 2017-02-15 10:20
Obecnie nie
@Roland 2017-02-15 17:29
Ta firma to jest coś. A Coś, co od początku jest chore nie uzdrawia się wraz z upływem czasu
5
Luk 2017-02-15 19:56
Zamówiliśmy stoisko targowe w firmie event logistica, brak zastrzeżeń.
1
Łucja 2017-02-15 19:59
Polecam
ad@ 2017-02-17 12:27
Hejt to nie to samo co pisanie prawdy @EL, szczególnie gdy ktoś próbował ukryć prawdę a ta wyszła na jaw
4
Hejter 2017-02-17 14:49
Prawda która wyszła na jaw o wybuchach w TU-154, wielkim magnesie który ściągnął samolot na ziemię i mgle którą Rosjanie wypuścili też jest najprawdziwszą i niekwestionowaną prawdą.
1
erre 2017-02-20 10:26
Właściciel firmy Extend Vision (konkurencji do Event Logistica) od lat specjalizuje się w działaniach noszących znamiona nieuczciwej konkurencji oraz w kierowaniu spraw na tor zgodnie z własnym interesem pozbawionym uczciwych zasad i moralności. Kłamstwo i obłuda w Extend Vision trwa od lat a rozpowszechniane nieprawdziwe opinie na temat firmy Event Logistica to frustracja jednego z właścicieli Extend Vision który do dziś nie może pogodzić się z faktem że jego pracownicy odeszli i zakładając własne firmy odchodzić będą. Firma Event Logistica nie jest jej jedyną ofiarą i zapewne nie ostatnią.
3
Za uczciwość 2017-02-21 11:46
To kłamstwa i nieuczciwe zagrania sfrustrowanego Pana Roberta z Extend Vision któremu odeszli pracownicy, biedny człowiek, mając sporo w przeszłości na sumieniu nie dość że robił z siebie niejednokrotnie błazna knując, mącąc i podszywając się pod rzekomych pracowników firmy Event Logistica czego dowodów na tym forum i nie tylko jest całe mnóstwo to jeszcze ociera się o przestępczą drogę kłamiąc i pomawiając publicznie inne uczciwie pracujące osoby w firmach konkurencyjnych.
Właściciel firmy Extend Vision zachowujący się w tak nieuczciwy i haniebny sposób niweczy resztki własnego honoru i wzbudza pogardę pogrążając własną firmę Extend Vision.
4
Do Extend Vision 2017-02-21 11:53
Oj Robert Robert pogubiłeś się na źle obranej przez siebie drodze ....
2
@DB 2017-02-21 12:16
Zastanawiające, czy ostatni poniższy wpis nie podpada pod paragraf za naruszenie dóbr osobistych Pana Roberta i reprezentowanej przez niego firmy?

Extend Vision 2017-02-21 12:27
To nie jest zastanawiające, biedny Robert, żenujące zachowanie, robiąc z siebie błazna swoje dobra osobiste od dawna aktywnie naraża na forach internetowych uprawiając hejt, podszywając się pod rzekomych pracowników innych firm oraz poprzez działania noszące znamiona nieuczciwej konkurencji.
1
GW 2017-02-21 12:33
Zastanawiające, czy ostatni poniższy wpis nie podpada pod paragraf za naruszenie dóbr osobistych Pana Roberta i reprezentowanej przez niego firmy?
Extend Vision 2017-02-21 12:57
Pan Robert wie o jakichś prawdach ale sam ma z tym kłopot ponieważ jak się okazało wiedzy brakło. Histeria oraz fatalnie wybrana droga sfrustrowanego Pana Roberta z Extend Vision nie ma granic, ludzie którzy wylewając pomyje na siebie i innych poprzez nawoływanie na forach internetowych do piętnowania innych uczciwych ludzi sami zasługują na piętnowanie, ohydne zachowanie niczym nieuzasadnione kłamstwa niezwiązane z rzeczywistością, oszczerstwa i pomówienia których Pan Robert jest autorem zasługują na odpowiedni paragraf i takimi ludźmi powinna zająć się policja.
3
Aha? 2017-02-21 14:20
Głęboka cisza krzyczy najgłośniej !
ad Aha? 2017-03-01 09:03
Na oceanie rzadko jest cisza !
błazenada 2017-03-06 11:30
Przywołana na tutejszym forum firma Extend Vision od lat i nie tylko na forach internetowych uprawia czarny PR w stosunku do innych firm konkurencyjnych a firma Event Logistica nie jest jedyną poszkodowaną firmą.

Rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji oraz nawoływanie do potępiania i piętnowania innych ludzi a także próby wpływania na zatrudnienie pracowników w innych firmach podszywając się pod innych rzekomych pracowników to fałszywe i nieetyczne działania konkurencyjnej firmy Extend Vision z Krakowa.

Zgodnie z art. 14 ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (tekst jednolity: Dz. U. z 2003 r. Nr 153, poz. 1503, z późn. zm., dalej „ustawa”), rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd wiadomości o swoim lub innym przedsiębiorcy albo przedsiębiorstwie, w celu przysporzenia korzyści lub wyrządzenia szkody stanowi czyn nieuczciwej konkurencji.

Rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd informacji o przedsiębiorstwie lub przedsiębiorcy, zgodnie z art. 26 ust. 1 i 2 ustawy może powodować także odpowiedzialność karną (za wykroczenie).
nie ładnie 2017-03-09 11:35
Zarząd konkurencyjnej firmy Extend Vision a ściślej p. R.J. który ukrywając się pod postacią rzekomych pracowników chorobliwie i anonimowo od lat i nie tylko na forach internetowych uprawia czarny PR w stosunku do innych osób a w szczególności w stosunku do firm konkurencyjnych lub osób które w przeszłości świadczyły usługi na rzecz firmy Extend Vision. Poszkodowanych firm takich jak firma Event Logistica oraz osób piętnowanych przez tą nieuczciwą osobę jest więcej.

Manipuluje otoczeniem dezinformując i rozpowszechniając fałszywe informacje, nawołuje do potępiania i piętnowania innych ludzi a także próbuje wywierać wpływ na zatrudnienie pracowników w innych firmach, to fałszywe, nieuczciwe i nieetyczne działania konkurencyjnej firmy Extend Vision.

Próby wywierania wpływu na opinię publiczną poprzez pomawianie i dezinformowanie.

Zgodnie z art. 14 ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (tekst jednolity: Dz. U. z 2003 r. Nr 153, poz. 1503, z późn. zm., dalej „ustawa”), rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd wiadomości o swoim lub innym przedsiębiorcy albo przedsiębiorstwie, w celu przysporzenia korzyści lub wyrządzenia szkody stanowi czyn nieuczciwej konkurencji.

Rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd informacji o przedsiębiorstwie lub przedsiębiorcy, zgodnie z art. 26 ust. 1 i 2 ustawy może powodować także odpowiedzialność karną (za wykroczenie).
Life 2017-03-09 14:52
Po wpisach widać że życie p. B.D. dzieli się na dwie połowy. Druga upływa wyłącznie pod znakiem przyzwyczajeń, jakie nagromadziły się w pierwszej.
Ad R.J. 2017-03-09 17:46
A zatem Pan Robert z Extend Vision jest ekspertem od prawdy. Od dawna ma z nią problem więc manipulując samodzielnie postanowił ją ukształtować obrażając i wylewając pomyje na inne osoby i firmy, pisać bajki w które wieży chyba tylko on stając się pośmiewiskiem.

Jego ciężka praca która stała się główną specjalizacją w postaci chorobliwie pisanych od lat niepochlebnych opinii na tym i innych forach znów pewnie zostanie skasowana bo p. Robert nie wie że obrażanie czy pomówienia niezgodne z prawdą ani z prawem innych osób są usuwane przez administratorów takich stron jak gowork. Niestety p. Robertowi wiedzy znów brakło więc postanowił rozgłosić swoją jedyną prawdę.

Od dawna i nie tylko na forach internetowych wyspecjalizował się w uprawianiu czarnego PR w stosunku do innych firm konkurencyjnych oraz innych osób.

Takie nierozważne nawoływanie do potępiania i piętnowania innych ludzi oraz próby wpływania na zatrudnienie pracowników w innych firmach to działania nie mające nic wspólnego z wiarygodnością takich osób a ich zachowanie jedynie obciąża ich samych oraz ich najbliższe otoczenie.
@poklask 2017-03-13 13:58
Trzeba być histerycznym ignorantem żeby łatwo demaskować się pomawiając na ww stronach inne osoby i nie dostrzegać właściwych intencji tych stron.
Ad@poklask 2017-03-13 18:43
Lubię to uczucie kiedy wiem, że ktoś kłamie i słucham tych bzdur dla rozrywki
Aneta 2017-03-22 15:04
@Ad Bogusław D. 2017-03-09 15:34 jeśli chodzi o komentarze, które są usuwane przez naszego administratora, to znikają te wpisy które naruszają nasz regulamin i mają charakter bezprawny. Dlatego też przed zamieszczeniem komentarza warto zapoznać się z treścią regulaminu.
Aneta 2017-03-28 11:37
Jako redaktor serwisu gowork.pl przypominam, że komentarze muszą spełniać wymogi zawarte w Regulaminie forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień. Forum jest miejscem do umieszczania wypowiedzi i opinii na temat faktów, a nie insynuacji.
B.D. 2017-03-30 11:01
to Extend Vision
Robert, zdecyduj się w końcu czy piszesz do Pani Anety czy do mnie bo już nie wiem czy oszalałeś czy jestem Panią Anetą :) a tak w ogóle to no i?
@b.d. 2017-03-30 12:14
Jeżeli poświęciłeś 10 godzin na stworzenie swojego posta, to szkoda że nie przeznaczyłeś 9 z nich na opracowanie dobrego nagłówka @b.d.
Extend Vision 2017-04-05 12:22
Przywołana na tutejszym forum firma Extend Vision od lat i nie tylko na forach internetowych uprawia czarny PR w stosunku do innych osób a w szczególności w stosunku do firm konkurencyjnych lub osób które w przeszłości świadczyły usługi na rzecz firmy Extend Vision.

Rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji oraz nawoływanie do potępiania i piętnowania innych ludzi a także próby wpływania na zatrudnienie pracowników w innych firmach to fałszywe, nieuczciwe i nieetyczne działania konkurencyjnej firmy Extend Vision z Krakowa.

Próby wywierania wpływu na opinię publiczną poprzez pomawianie i dezinformowanie.

Zgodnie z art. 14 ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (tekst jednolity: Dz. U. z 2003 r. Nr 153, poz. 1503, z późn. zm., dalej „ustawa”), rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd wiadomości o swoim lub innym przedsiębiorcy albo przedsiębiorstwie, w celu przysporzenia korzyści lub wyrządzenia szkody stanowi czyn nieuczciwej konkurencji.

Rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd informacji o przedsiębiorstwie lub przedsiębiorcy, zgodnie z art. 26 ust. 1 i 2 ustawy może powodować także odpowiedzialność karną (za wykroczenie).
Ω 2017-06-10 12:24
Wychodzi na to, że wszystkie grzyby są jadalne, ale niektóre można jeść tylko raz w życiu
dr who 2017-06-19 17:17
Każdy powinien poznać prawdę!
Live 2017-06-22 09:06
właścicielu logistyki, nie wstydź się ze swoich osiągnięć i nie kasuj źródeł swojego 'sukcesu'. Każdy na pana miejscu byłby dumny z tego, że gdy idzie się do przodu to należy zostawiać po sobie zgliszcza i spalone mosty.
Aneta 2017-06-23 09:08
A co możecie powiedzieć o tym jak wygląda obecnie praca w Event Logistica? Czego mogą oczekiwać jej pracownicy? Czy pracodawca zapewnia jakieś dodatkowe benefity?
@Aneta 2017-06-23 16:54
Pozwoliła sobie pani odebrać mikrofon pani Aneto!?
Superadmin 2017-06-23 16:57
Szanowni Państwo , wszystkie usunięte ostatnie wpisy niebawem się pojawią
Aneta 2017-06-26 11:22
@@Aneta zmiana jest wyłącznie estetyczna. Nadal chętnie dowiem się od Was więcej na temat tego jak pracuje się w firmie Event Logistica. Takie dodatkowe informacje mogą być istotne dla osób, które trafiły na ten wątek szukając informacji na temat potencjalnego miejsca pracy. Co Ty możesz im doradzić?
@Aneta 2017-06-26 17:03
Hmm!
portal ten powinien być miejscem opiniotwórczym o pracodawcy z komentarzami pisanymi przez pracowników, a nie gloryfikacją swojej firmy i hejtem pisanym przez właściciela szczególnie przeciwko osobom niezwiązanym z tym pracodawcą. Pani Aneto, dopuszcza pani moderację właściciela, jego hejt oraz gloryfikację firmy a ponadto sugeruje pani powstrzymywanie się od wpisów - gdy przywoływane są konkretne zdarzenia i fakty związane z niechlubnymi działaniami właściciela firmy, której profil jest tu publikowany.

Z dotychczasowej praktyki Państwa portalu wnioskuję z przykrością, że osoba podpisująca się jako Aneta jest nikim innym jak właścicielem firmy, której dotyczą te wpisy, a który poraz kolejny zapłacił portalowi gowork za umożliwienie moderacji wpisów!
Ad Bogusław D. 2017-06-26 17:08
Nieładnie p. Bogusławie wykasowywać niepochlebne opinie , a zostawiać tylko własne. Znowu gowork_pl zarobił, aby p.Bogusław mógł się oczyścić.
Hipokryta? To zbyt słabe raczej określenie, ale to warto poddać pod ocenę innych.

A więc przypomnijmy wszystkim:
old_news 2017-02-21 12:28 Choćby jak bardzo p. B.D. zaklinał rzeczywistość i wylewał na innych i wokół siebie hektolitry pomyj, to i tak nie ucieknie od prawdy, która została już na tym forum przedstawiona. Prawda bywa p. B.D. niestety gorzka!
Tylko dla przypomnienia wszystkim, skąd bierze się histeria właściciela E.L. w wielu wpisach:

"Właściciel firmy przygotował sobie grunt do założenia firmy Event Logistica pracując w jednej z liczących się firm na rynku (E.V.), z której wyprowadził do swojej firmy i zrealizował transakcje warte kilkaset tysięcy złotych, które teraz z taką chlubą prezentuje na stronach www!"

Chyba nietrudno zrozumieć, że sfrustrowany p. B.D. chce wykorzystać atak na szanowaną firmę EV wyłącznie dla swojej obrony, bo prawda dla niego jest druzgocąca i nie do zniesienia, a jego pracownicy - o ile kiedykolwiek będzie ich posiadał- powinni brać za przykład swojego pracodawcę w podejmowanych zawodowych wyborach!
Poklask 2017-06-26 17:09
W gloryfikowaniu swojej firmy właściciel E.L. przeniósł się na wyższy poziom tworząc opiniotwórcze fora z komentarzami pisanymi pod siebie przez siebie (mają pozorować niezależne opinie o firmie).
Autorowi powinna należeć się nagroda Pulitzera za wybitne osiągnięcie w zadawaniu przez siebie pytań, pisaniu pozytywnych komentarzy dot. swojej firmy, udzielaniu na nie odpowiedzi, a szczególnie za wyrachowanie, obłudę i mistyfikacje. Megalomania najwyższych lotów, brawo p. B.D.

Blagierstwo m.in. tu:
http://boguslaw-dabek-event-logistica_opinie_pro
http://eventlogistica_opinie_pro
Zostaw swoją opinię o Event Logistica - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Event Logistica