brak logo

Event Logistica

Warszawa

Opinie o Event Logistica

akil 2016-06-28 16:36
jednak twierdzę że firma się rozwija fakt że sa rekrutacje teraz na kierowników ciągłego doskonalenia
@frank 2016-06-28 16:42
żeby Twoje wnioski nie były jednak przedwczesne bo i tak moim zdaniem może być.
alonso 2016-06-29 11:36
czyli wychodzi na to ze najwiekszym minusem to czeste wyjazdy a jesli chodzi o charakter samej pracy to bardzo interesująca
alonso 2016-06-29 11:45
Ale staram się do wrocławia. Jestem w trakcie.
Nick 2016-06-30 13:37
A ile trwa szkolenie i gdzie, Kraków, Warszawa ? czy zostanie to opłacone hotel itd ? podczas szkolenia weekendy też ?
Alonso 2016-06-30 13:43
czyli jest to całkiem dobry układ moim zdaniem jeśli za nadgodziny można mieć dodatkowy wolny dzień
@Miro 2016-06-30 16:02
@@Miro no ale to i tak dobrze ze sa szkoelnia przeciez bo moze sie wiele nauczyc na nich tak uwazam :)
ada 2016-06-30 19:23
@tumidaje a ja uważam wręcz przeciwnie, zajmująca się organizacją imprez i konferencji firma jest bardzo poważna w tym co robi, dla mnie lider w Krakowie
2
Wioletta 2016-07-01 10:27
Generalnie warto tu iść? zarobki?, jak rozwoj...mocna presja?, czy raczej spokojnie. Jakie są szkolenia?
Wioletta 2016-07-01 10:28
Widziałam że mają też ofertę dla handlowca. Nie wiem które lepsze w tym momencie.
Mike 2016-07-01 10:30
Teraz tylko na handlowców
gress 2016-07-01 10:32
moim zdaniem to jeśli chodzi o nowe oferty pracy jest bardzo ciekawa a przede wszystkim w interesującym sektorze.
ervawes 2016-07-01 12:35
hej hej a pwoeidzcie mi (osoby ktore pisaly tutaj na temat ofert pracy) gdzie je mozna znalezc? bo ja na goworka zagladam ciagle ale tutaj nic sie nie pojawilo
Hey 2016-08-01 20:33
firma taka maluśka że hej!
Juki 2016-08-01 22:00
ja właśnie też szukałem jakiś ofert pracy i na gowork i na innych portalach ale niestety żadnych ogłoszeń nie widzę może po prostu jeszcze nie ruszyli z rekrutacją
vgbhjk 2016-08-07 22:37
od dawna powiem szczerze nic nie widziałam @ Juki - a może trzeba zerknac na strone Event Logistica - może tam mają jakies informacje związane z ofertami?
alek 2016-08-23 09:30
pisaliscie wczesniej ,ze byc moze będą poszukiwali przestawicieli handlowych? to prawda? poszukują teraz? mama doswiadczenie tylko w innej branży, są szkolenia?
cierpliwosc 2016-08-30 09:46
@alek właśnie też szukam ofert pracy dla przedstawicieli handlowych, ale na ich stronie internetowej też nic nie ma...
też 2016-09-02 23:29
@ cierpliwość - niebawem być może sie pojawią, trzeba obserwować :)
time 2016-09-03 08:59
i być czujnym, bo reputacja to największa wartość!
1
damn 2016-09-03 09:27
Nie byłbym taki pewnien @też skoro podobno zapewniają dobre warunki to wątpie żeby tak szybko miejsca się zwolniły
Iventor 2016-09-27 15:35
Przedsiębiorca niegodny polecenia!
6
bęc 2016-09-27 17:29
Hej, wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno miały się pojawić jakieś premie do podstawy, co znacznie ułatwia wykonywanie obowiązków, a skoro zarobki dopisują to nic ddziwnego że są teraz tak popularni. Dzięki za odpowiedź.
damn 2016-09-29 16:29
@bęc ale te premie miały się pojawić na każdym stanowisku? To w sumie byłoby całkiem ciekawe, ale nie wiem czy do końca realne... W każdym razie jeśli to faktycznie prawda, to będę wdzięczny za potwierdzenie tej informacji. :) Na ich stronie nie ma ofert pracy?
Luk 2016-10-22 13:05
Ktoś odpowie ilu pracownikow tam pracuje?
Anonimus 2017-01-29 22:59
Anonim napisał(a):
2 listopada 2016 o 18:10
Mieszkam w Warszawie, zamówiłam ostatnio symulator lotu ale okazało się że właściciel event logistica odleciał w kosmos! Jaka szkoda!
2
@pro 2017-02-13 21:26
Wyjątkowo parszywe zachowanie - takich ludzi należy bezwzględnie piętnować i potępiać!
3
@pro 2017-02-14 12:00
@pro, jeżeli nawołujesz do potępiania i piętnowania to wiedz że Twoje zachowanie winno być potępiane a firma Extend Vision która została tu przez kogoś przywołana od lat praktykuje działania noszące znamiona nieuczciwej konkurencji. Firma Event Logistica nie jest jej jedyną ofiarą i zapewne nie ostatnią.
4
Ad DB 2017-02-14 17:33
Hmm! Twoje wybory powinny wynikać z twoich wartości i zasad. Człowieka wolnego od zniewolonego różni to że ten ostatni obwinia innych!

4
2d 2017-02-14 17:41
To tylko potwierdza jak wielki jest lęk frustrata, który sądzi, że gloryfijacją firmy EL na tym i innych forach własciciel chciałby rozgrzeszyć swoje haniebne czyny
4
@ 2017-02-15 10:15
Można by książkę napisać o haniebnych praktykach i błazenadzie jednego z właścicieli przywołanej tu firmy Extend Vision który jak widać powyżej mianował się naczelnym hejterem, obrońcą nieznanych mu zasad i wartości podnoszonych na stronach internetowych o tej i innych firm konkurencyjnych .
4
Anonim 2017-02-15 10:17
Firma wyspecjalizowana w budowie stoisk targowych
Roland 2017-02-15 10:18
Pozostaw swoje opinie na temat współpracy z firmą event logistica.
Ewa 2017-02-15 10:19
Czy aktualnie event logistica rekrutuje na jakieś stanowiska?
Blog 2017-02-15 10:20
Obecnie nie
@Roland 2017-02-15 17:29
Ta firma to jest coś. A Coś, co od początku jest chore nie uzdrawia się wraz z upływem czasu
4
Luk 2017-02-15 19:56
Zamówiliśmy stoisko targowe w firmie event logistica, brak zastrzeżeń.
1
Łucja 2017-02-15 19:59
Polecam
ad@ 2017-02-17 12:27
Hejt to nie to samo co pisanie prawdy @EL, szczególnie gdy ktoś próbował ukryć prawdę a ta wyszła na jaw
3
Hejter 2017-02-17 14:49
Prawda która wyszła na jaw o wybuchach w TU-154, wielkim magnesie który ściągnął samolot na ziemię i mgle którą Rosjanie wypuścili też jest najprawdziwszą i niekwestionowaną prawdą.
1
erre 2017-02-20 10:26
Właściciel firmy Extend Vision (konkurencji do Event Logistica) od lat specjalizuje się w działaniach noszących znamiona nieuczciwej konkurencji oraz w kierowaniu spraw na tor zgodnie z własnym interesem pozbawionym uczciwych zasad i moralności. Kłamstwo i obłuda w Extend Vision trwa od lat a rozpowszechniane nieprawdziwe opinie na temat firmy Event Logistica to frustracja jednego z właścicieli Extend Vision który do dziś nie może pogodzić się z faktem że jego pracownicy odeszli i zakładając własne firmy odchodzić będą. Firma Event Logistica nie jest jej jedyną ofiarą i zapewne nie ostatnią.
2
I love Robert 2017-02-20 11:06
Cóż za przerażająca prawda :) klikając w łapeczki i gwiazdeczki, oj Robert Robert
Za uczciwość 2017-02-21 11:46
To kłamstwa i nieuczciwe zagrania sfrustrowanego Pana Roberta z Extend Vision któremu odeszli pracownicy, biedny człowiek, mając sporo w przeszłości na sumieniu nie dość że robił z siebie niejednokrotnie błazna knując, mącąc i podszywając się pod rzekomych pracowników firmy Event Logistica czego dowodów na tym forum i nie tylko jest całe mnóstwo to jeszcze ociera się o przestępczą drogę kłamiąc i pomawiając publicznie inne uczciwie pracujące osoby w firmach konkurencyjnych.
Właściciel firmy Extend Vision zachowujący się w tak nieuczciwy i haniebny sposób niweczy resztki własnego honoru i wzbudza pogardę pogrążając własną firmę Extend Vision.
2
Do Extend Vision 2017-02-21 11:53
Oj Robert Robert pogubiłeś się na źle obranej przez siebie drodze ....
2
@DB 2017-02-21 12:16
Zastanawiające, czy ostatni poniższy wpis nie podpada pod paragraf za naruszenie dóbr osobistych Pana Roberta i reprezentowanej przez niego firmy?

Extend Vision 2017-02-21 12:27
To nie jest zastanawiające, biedny Robert, żenujące zachowanie, robiąc z siebie błazna swoje dobra osobiste od dawna aktywnie naraża na forach internetowych uprawiając hejt, podszywając się pod rzekomych pracowników innych firm oraz poprzez działania noszące znamiona nieuczciwej konkurencji.
1
GW 2017-02-21 12:33
Zastanawiające, czy ostatni poniższy wpis nie podpada pod paragraf za naruszenie dóbr osobistych Pana Roberta i reprezentowanej przez niego firmy?
Extend Vision 2017-02-21 12:57
Pan Robert wie o jakichś prawdach ale sam ma z tym kłopot ponieważ jak się okazało wiedzy brakło. Histeria oraz fatalnie wybrana droga sfrustrowanego Pana Roberta z Extend Vision nie ma granic, ludzie którzy wylewając pomyje na siebie i innych poprzez nawoływanie na forach internetowych do piętnowania innych uczciwych ludzi sami zasługują na piętnowanie, ohydne zachowanie niczym nieuzasadnione kłamstwa niezwiązane z rzeczywistością, oszczerstwa i pomówienia których Pan Robert jest autorem zasługują na odpowiedni paragraf i takimi ludźmi powinna zająć się policja.
1
@RJ 2017-02-21 13:50
Więc trochę historii Panie Robercie:
Przywołana tu przez kogoś firma Extend Vision w 2013 roku na drodze postępowania sądowego niechlubnie z premedytacją próbowała zablokować możliwość rozwoju oraz działań na wolnym rynku nowo powstałej firmie Event Logistica. Bez jakiegokolwiek prawdziwego uzasadnienia i dowodów próbowała oskarżyć i zastraszyć właściciela firmy Event Logistica.
Teraz trochę faktów:
Kompromitując się firma Extend Vision nic nie wskórała więc posunęła się do piętnowania i nawoływania do publicznego piętnowania na forach internetowych aby zniechęcić potencjalnych pracowników do podjęcia pracy w firmie Event Logistica oraz odstraszyć i zniechęcić do podjęcia współpracy przez inne firmy. Działania o takim charakterze noszą znamiona nieuczciwej konkurencji które winny zostać zwalczane przy pomocy litery prawa.
Aha? 2017-02-21 14:20
Głęboka cisza krzyczy najgłośniej !
Zostaw swoją opinię o Event Logistica - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Event Logistica