brak logo

Event Logistica

Zielonki k. Krakowa

Opinie o Event Logistica

Miro 2016-05-09 18:18
A jakiego typu są te szkolenia i czego można się nauczyć w tej firmie?
Luizi 2016-06-16 17:15
Łazienki też nie ma a potrzeby trzeba załatwiać do wiaderka.
@Miro 2016-06-17 10:50
Szkolenia są ale trochę niskie podstawy wynagrodzenia.
rf 2016-06-18 12:36
@@Miro no ale to i tak dobrze ze sa szkoelnia przeciez bo moze sie wiele nauczyc na nich tak uwazam :)
damn 2016-06-20 18:33
A z czego dokładnie te szkolenia? Jakieś faktycznie przydatne?
Mirek 2016-06-27 15:56
Rzetelna firma !!! a pracodawcę polecam.
Frank 2016-06-27 15:59
Ogólnie rzecz biorąc, jeśli chce się pracować za granicą i zarabiać dobre pieniądze to nie można liczyć na to że praca będzie miła lekka i przyjemna, trzeba być gotowym na to, że praca ma duże tempo i od czasu do czasu trzeba zostać po godzinach jak szefostwo będzie kazała, no ale patrząc na zarobki to jednak warto.
Messi 2016-06-27 16:01
takie komentarze może dodawać każdy zniechęcając innych ale nie mnie dla mnie liczą się konkrety, więc napisz coś więcej ale sprecyzuj zarzuty
@damn 2016-06-27 16:03
Szkolenia z obsługi klienta i sprzedaży
@webb 2016-06-27 16:07
firmowe, nie prywatne, wiec o co chodzi, mozna przenosci dowoli, nie mam nic przeciwko
yrfg 2016-06-27 17:59
@damn szkolenia raczej powinny byc przydatne w pracy
wilk 2016-06-28 16:35
nie jest to przeciez jakaś wielka prawda
akil 2016-06-28 16:36
jednak twierdzę że firma się rozwija fakt że sa rekrutacje teraz na kierowników ciągłego doskonalenia
@frank 2016-06-28 16:42
żeby Twoje wnioski nie były jednak przedwczesne bo i tak moim zdaniem może być.
alonso 2016-06-29 11:36
czyli wychodzi na to ze najwiekszym minusem to czeste wyjazdy a jesli chodzi o charakter samej pracy to bardzo interesująca
alonso 2016-06-29 11:45
Ale staram się do wrocławia. Jestem w trakcie.
Nick 2016-06-30 13:37
A ile trwa szkolenie i gdzie, Kraków, Warszawa ? czy zostanie to opłacone hotel itd ? podczas szkolenia weekendy też ?
Alonso 2016-06-30 13:43
czyli jest to całkiem dobry układ moim zdaniem jeśli za nadgodziny można mieć dodatkowy wolny dzień
@Miro 2016-06-30 16:02
@@Miro no ale to i tak dobrze ze sa szkoelnia przeciez bo moze sie wiele nauczyc na nich tak uwazam :)
ada 2016-06-30 19:23
@tumidaje a ja uważam wręcz przeciwnie, zajmująca się organizacją imprez i konferencji firma jest bardzo poważna w tym co robi, dla mnie lider w Krakowie
2
Wioletta 2016-07-01 10:27
Generalnie warto tu iść? zarobki?, jak rozwoj...mocna presja?, czy raczej spokojnie. Jakie są szkolenia?
Wioletta 2016-07-01 10:28
Widziałam że mają też ofertę dla handlowca. Nie wiem które lepsze w tym momencie.
Mike 2016-07-01 10:30
Teraz tylko na handlowców
gress 2016-07-01 10:32
moim zdaniem to jeśli chodzi o nowe oferty pracy jest bardzo ciekawa a przede wszystkim w interesującym sektorze.
ervawes 2016-07-01 12:35
hej hej a pwoeidzcie mi (osoby ktore pisaly tutaj na temat ofert pracy) gdzie je mozna znalezc? bo ja na goworka zagladam ciagle ale tutaj nic sie nie pojawilo
Hey 2016-08-01 20:33
firma taka maluśka że hej!
5
Juki 2016-08-01 22:00
ja właśnie też szukałem jakiś ofert pracy i na gowork i na innych portalach ale niestety żadnych ogłoszeń nie widzę może po prostu jeszcze nie ruszyli z rekrutacją
vgbhjk 2016-08-07 22:37
od dawna powiem szczerze nic nie widziałam @ Juki - a może trzeba zerknac na strone Event Logistica - może tam mają jakies informacje związane z ofertami?
alek 2016-08-23 09:30
pisaliscie wczesniej ,ze byc moze będą poszukiwali przestawicieli handlowych? to prawda? poszukują teraz? mama doswiadczenie tylko w innej branży, są szkolenia?
cierpliwosc 2016-08-30 09:46
@alek właśnie też szukam ofert pracy dla przedstawicieli handlowych, ale na ich stronie internetowej też nic nie ma...
też 2016-09-02 23:29
@ cierpliwość - niebawem być może sie pojawią, trzeba obserwować :)
time 2016-09-03 08:59
i być czujnym, bo reputacja to największa wartość!
1
damn 2016-09-03 09:27
Nie byłbym taki pewnien @też skoro podobno zapewniają dobre warunki to wątpie żeby tak szybko miejsca się zwolniły
Iventor 2016-09-27 15:35
Przedsiębiorca niegodny polecenia!
7
bęc 2016-09-27 17:29
Hej, wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno miały się pojawić jakieś premie do podstawy, co znacznie ułatwia wykonywanie obowiązków, a skoro zarobki dopisują to nic ddziwnego że są teraz tak popularni. Dzięki za odpowiedź.
damn 2016-09-29 16:29
@bęc ale te premie miały się pojawić na każdym stanowisku? To w sumie byłoby całkiem ciekawe, ale nie wiem czy do końca realne... W każdym razie jeśli to faktycznie prawda, to będę wdzięczny za potwierdzenie tej informacji. :) Na ich stronie nie ma ofert pracy?
Luk 2016-10-22 13:05
Ktoś odpowie ilu pracownikow tam pracuje?
Anonim 2017-02-15 10:17
Firma wyspecjalizowana w budowie stoisk targowych
Roland 2017-02-15 10:18
Pozostaw swoje opinie na temat współpracy z firmą event logistica.
Ewa 2017-02-15 10:19
Czy aktualnie event logistica rekrutuje na jakieś stanowiska?
Blog 2017-02-15 10:20
Obecnie nie
@Roland 2017-02-15 17:29
Ta firma to jest coś. A Coś, co od początku jest chore nie uzdrawia się wraz z upływem czasu
5
Luk 2017-02-15 19:56
Zamówiliśmy stoisko targowe w firmie event logistica, brak zastrzeżeń.
1
Łucja 2017-02-15 19:59
Polecam
ad@ 2017-02-17 12:27
Hejt to nie to samo co pisanie prawdy @EL, szczególnie gdy ktoś próbował ukryć prawdę a ta wyszła na jaw
4
Aneta 2017-03-28 11:37
Jako redaktor serwisu gowork.pl przypominam, że komentarze muszą spełniać wymogi zawarte w Regulaminie forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień. Forum jest miejscem do umieszczania wypowiedzi i opinii na temat faktów, a nie insynuacji.
@b.d. 2017-03-30 12:14
Jeżeli poświęciłeś 10 godzin na stworzenie swojego posta, to szkoda że nie przeznaczyłeś 9 z nich na opracowanie dobrego nagłówka @b.d.
Aneta 2017-06-23 09:08
A co możecie powiedzieć o tym jak wygląda obecnie praca w Event Logistica? Czego mogą oczekiwać jej pracownicy? Czy pracodawca zapewnia jakieś dodatkowe benefity?
@Boguś 2017-07-08 09:55
Czasami ludziom zdarza się potknąć o prawdę - to musiała być twarda rozmowa z Anetą @Boguś
Aneta 2017-08-22 14:49
Czy ktoś z forumowiczów może podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w Event Logistica? Jakie są oferowane warunki zatrudnienia na stanowisku Account Managera? Czy firma poszukuje w tym momencie nowych pracowników? W sieci nie znalazłam aktualnych ofert pracy - być może firma prowadzi rekrutacje wewnętrzne - czy warto kontaktować się bezpośrednio z firmą w celu uzyskania informacji o aktualnych rekrutacjach?
Zostaw swoją opinię o Event Logistica - Zielonki k. Krakowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Event Logistica