brak logo

Event Logistica

Warszawa

Opinie o Event Logistica

Juki 2016-08-01 22:00
ja właśnie też szukałem jakiś ofert pracy i na gowork i na innych portalach ale niestety żadnych ogłoszeń nie widzę może po prostu jeszcze nie ruszyli z rekrutacją
vgbhjk 2016-08-07 22:37
od dawna powiem szczerze nic nie widziałam @ Juki - a może trzeba zerknac na strone Event Logistica - może tam mają jakies informacje związane z ofertami?
alek 2016-08-23 09:30
pisaliscie wczesniej ,ze byc moze będą poszukiwali przestawicieli handlowych? to prawda? poszukują teraz? mama doswiadczenie tylko w innej branży, są szkolenia?
cierpliwosc 2016-08-30 09:46
@alek właśnie też szukam ofert pracy dla przedstawicieli handlowych, ale na ich stronie internetowej też nic nie ma...
też 2016-09-02 23:29
@ cierpliwość - niebawem być może sie pojawią, trzeba obserwować :)
time 2016-09-03 08:59
i być czujnym, bo reputacja to największa wartość!
1
damn 2016-09-03 09:27
Nie byłbym taki pewnien @też skoro podobno zapewniają dobre warunki to wątpie żeby tak szybko miejsca się zwolniły
Iventor 2016-09-27 15:35
Przedsiębiorca niegodny polecenia!
7
bęc 2016-09-27 17:29
Hej, wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno miały się pojawić jakieś premie do podstawy, co znacznie ułatwia wykonywanie obowiązków, a skoro zarobki dopisują to nic ddziwnego że są teraz tak popularni. Dzięki za odpowiedź.
damn 2016-09-29 16:29
@bęc ale te premie miały się pojawić na każdym stanowisku? To w sumie byłoby całkiem ciekawe, ale nie wiem czy do końca realne... W każdym razie jeśli to faktycznie prawda, to będę wdzięczny za potwierdzenie tej informacji. :) Na ich stronie nie ma ofert pracy?
Luk 2016-10-22 13:05
Ktoś odpowie ilu pracownikow tam pracuje?
Anonimus 2017-01-29 22:59
Anonim napisał(a):
2 listopada 2016 o 18:10
Mieszkam w Warszawie, zamówiłam ostatnio symulator lotu ale okazało się że właściciel event logistica odleciał w kosmos! Jaka szkoda!
3
@pro 2017-02-13 21:26
Wyjątkowo parszywe zachowanie - takich ludzi należy bezwzględnie piętnować i potępiać!
4
@pro 2017-02-14 12:00
@pro, jeżeli nawołujesz do potępiania i piętnowania to wiedz że Twoje zachowanie winno być potępiane a firma Extend Vision która została tu przez kogoś przywołana od lat praktykuje działania noszące znamiona nieuczciwej konkurencji. Firma Event Logistica nie jest jej jedyną ofiarą i zapewne nie ostatnią.
4
Ad DB 2017-02-14 17:33
Hmm! Twoje wybory powinny wynikać z twoich wartości i zasad. Człowieka wolnego od zniewolonego różni to że ten ostatni obwinia innych!

5
@ 2017-02-15 10:15
Można by książkę napisać o haniebnych praktykach i błazenadzie jednego z właścicieli przywołanej tu firmy Extend Vision który jak widać powyżej mianował się naczelnym hejterem, obrońcą nieznanych mu zasad i wartości podnoszonych na stronach internetowych o tej i innych firm konkurencyjnych .
4
Anonim 2017-02-15 10:17
Firma wyspecjalizowana w budowie stoisk targowych
Roland 2017-02-15 10:18
Pozostaw swoje opinie na temat współpracy z firmą event logistica.
Ewa 2017-02-15 10:19
Czy aktualnie event logistica rekrutuje na jakieś stanowiska?
Blog 2017-02-15 10:20
Obecnie nie
@Roland 2017-02-15 17:29
Ta firma to jest coś. A Coś, co od początku jest chore nie uzdrawia się wraz z upływem czasu
5
Luk 2017-02-15 19:56
Zamówiliśmy stoisko targowe w firmie event logistica, brak zastrzeżeń.
1
Łucja 2017-02-15 19:59
Polecam
ad@ 2017-02-17 12:27
Hejt to nie to samo co pisanie prawdy @EL, szczególnie gdy ktoś próbował ukryć prawdę a ta wyszła na jaw
4
Hejter 2017-02-17 14:49
Prawda która wyszła na jaw o wybuchach w TU-154, wielkim magnesie który ściągnął samolot na ziemię i mgle którą Rosjanie wypuścili też jest najprawdziwszą i niekwestionowaną prawdą.
1
erre 2017-02-20 10:26
Właściciel firmy Extend Vision (konkurencji do Event Logistica) od lat specjalizuje się w działaniach noszących znamiona nieuczciwej konkurencji oraz w kierowaniu spraw na tor zgodnie z własnym interesem pozbawionym uczciwych zasad i moralności. Kłamstwo i obłuda w Extend Vision trwa od lat a rozpowszechniane nieprawdziwe opinie na temat firmy Event Logistica to frustracja jednego z właścicieli Extend Vision który do dziś nie może pogodzić się z faktem że jego pracownicy odeszli i zakładając własne firmy odchodzić będą. Firma Event Logistica nie jest jej jedyną ofiarą i zapewne nie ostatnią.
3
I love Robert 2017-02-20 11:06
Cóż za przerażająca prawda :) klikając w łapeczki i gwiazdeczki, oj Robert Robert
Za uczciwość 2017-02-21 11:46
To kłamstwa i nieuczciwe zagrania sfrustrowanego Pana Roberta z Extend Vision któremu odeszli pracownicy, biedny człowiek, mając sporo w przeszłości na sumieniu nie dość że robił z siebie niejednokrotnie błazna knując, mącąc i podszywając się pod rzekomych pracowników firmy Event Logistica czego dowodów na tym forum i nie tylko jest całe mnóstwo to jeszcze ociera się o przestępczą drogę kłamiąc i pomawiając publicznie inne uczciwie pracujące osoby w firmach konkurencyjnych.
Właściciel firmy Extend Vision zachowujący się w tak nieuczciwy i haniebny sposób niweczy resztki własnego honoru i wzbudza pogardę pogrążając własną firmę Extend Vision.
3
Do Extend Vision 2017-02-21 11:53
Oj Robert Robert pogubiłeś się na źle obranej przez siebie drodze ....
2
@DB 2017-02-21 12:16
Zastanawiające, czy ostatni poniższy wpis nie podpada pod paragraf za naruszenie dóbr osobistych Pana Roberta i reprezentowanej przez niego firmy?

Extend Vision 2017-02-21 12:27
To nie jest zastanawiające, biedny Robert, żenujące zachowanie, robiąc z siebie błazna swoje dobra osobiste od dawna aktywnie naraża na forach internetowych uprawiając hejt, podszywając się pod rzekomych pracowników innych firm oraz poprzez działania noszące znamiona nieuczciwej konkurencji.
1
GW 2017-02-21 12:33
Zastanawiające, czy ostatni poniższy wpis nie podpada pod paragraf za naruszenie dóbr osobistych Pana Roberta i reprezentowanej przez niego firmy?
Extend Vision 2017-02-21 12:57
Pan Robert wie o jakichś prawdach ale sam ma z tym kłopot ponieważ jak się okazało wiedzy brakło. Histeria oraz fatalnie wybrana droga sfrustrowanego Pana Roberta z Extend Vision nie ma granic, ludzie którzy wylewając pomyje na siebie i innych poprzez nawoływanie na forach internetowych do piętnowania innych uczciwych ludzi sami zasługują na piętnowanie, ohydne zachowanie niczym nieuzasadnione kłamstwa niezwiązane z rzeczywistością, oszczerstwa i pomówienia których Pan Robert jest autorem zasługują na odpowiedni paragraf i takimi ludźmi powinna zająć się policja.
2
Aha? 2017-02-21 14:20
Głęboka cisza krzyczy najgłośniej !
ad Aha? 2017-03-01 09:03
Na oceanie rzadko jest cisza !
błazenada 2017-03-06 11:30
Przywołana na tutejszym forum firma Extend Vision od lat i nie tylko na forach internetowych uprawia czarny PR w stosunku do innych firm konkurencyjnych a firma Event Logistica nie jest jedyną poszkodowaną firmą.

Rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji oraz nawoływanie do potępiania i piętnowania innych ludzi a także próby wpływania na zatrudnienie pracowników w innych firmach podszywając się pod innych rzekomych pracowników to fałszywe i nieetyczne działania konkurencyjnej firmy Extend Vision z Krakowa.

Zgodnie z art. 14 ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (tekst jednolity: Dz. U. z 2003 r. Nr 153, poz. 1503, z późn. zm., dalej „ustawa”), rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd wiadomości o swoim lub innym przedsiębiorcy albo przedsiębiorstwie, w celu przysporzenia korzyści lub wyrządzenia szkody stanowi czyn nieuczciwej konkurencji.

Rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd informacji o przedsiębiorstwie lub przedsiębiorcy, zgodnie z art. 26 ust. 1 i 2 ustawy może powodować także odpowiedzialność karną (za wykroczenie).
Ad Extend Vision , p. Robert J. 2017-03-07 14:32
Przywołana na tutejszym forum firma Extend Vision od lat i nie tylko na forach internetowych uprawia czarny PR w stosunku do innych osób a w szczególności w stosunku do firm konkurencyjnych lub osób które w przeszłości świadczyły usługi na rzecz firmy Extend Vision.

Rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji oraz nawoływanie do potępiania i piętnowania innych ludzi a także próby wpływania na zatrudnienie pracowników w innych firmach to fałszywe, nieuczciwe i nieetyczne działania konkurencyjnej firmy Extend Vision z Krakowa.

Próby wywierania wpływu na opinię publiczną poprzez pomawianie i dezinformowanie.

Zgodnie z art. 14 ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (tekst jednolity: Dz. U. z 2003 r. Nr 153, poz. 1503, z późn. zm., dalej „ustawa”), rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd wiadomości o swoim lub innym przedsiębiorcy albo przedsiębiorstwie, w celu przysporzenia korzyści lub wyrządzenia szkody stanowi czyn nieuczciwej konkurencji.

Rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd informacji o przedsiębiorstwie lub przedsiębiorcy, zgodnie z art. 26 ust. 1 i 2 ustawy może powodować także odpowiedzialność karną (za wykroczenie).
nie ładnie 2017-03-09 11:35
Zarząd konkurencyjnej firmy Extend Vision a ściślej p. R.J. który ukrywając się pod postacią rzekomych pracowników chorobliwie i anonimowo od lat i nie tylko na forach internetowych uprawia czarny PR w stosunku do innych osób a w szczególności w stosunku do firm konkurencyjnych lub osób które w przeszłości świadczyły usługi na rzecz firmy Extend Vision. Poszkodowanych firm takich jak firma Event Logistica oraz osób piętnowanych przez tą nieuczciwą osobę jest więcej.

Manipuluje otoczeniem dezinformując i rozpowszechniając fałszywe informacje, nawołuje do potępiania i piętnowania innych ludzi a także próbuje wywierać wpływ na zatrudnienie pracowników w innych firmach, to fałszywe, nieuczciwe i nieetyczne działania konkurencyjnej firmy Extend Vision.

Próby wywierania wpływu na opinię publiczną poprzez pomawianie i dezinformowanie.

Zgodnie z art. 14 ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (tekst jednolity: Dz. U. z 2003 r. Nr 153, poz. 1503, z późn. zm., dalej „ustawa”), rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd wiadomości o swoim lub innym przedsiębiorcy albo przedsiębiorstwie, w celu przysporzenia korzyści lub wyrządzenia szkody stanowi czyn nieuczciwej konkurencji.

Rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd informacji o przedsiębiorstwie lub przedsiębiorcy, zgodnie z art. 26 ust. 1 i 2 ustawy może powodować także odpowiedzialność karną (za wykroczenie).
Life 2017-03-09 14:52
Po wpisach widać że życie p. B.D. dzieli się na dwie połowy. Druga upływa wyłącznie pod znakiem przyzwyczajeń, jakie nagromadziły się w pierwszej.
Ad R.J. 2017-03-09 17:46
A zatem Pan Robert z Extend Vision jest ekspertem od prawdy. Od dawna ma z nią problem więc manipulując samodzielnie postanowił ją ukształtować obrażając i wylewając pomyje na inne osoby i firmy, pisać bajki w które wieży chyba tylko on stając się pośmiewiskiem.

Jego ciężka praca która stała się główną specjalizacją w postaci chorobliwie pisanych od lat niepochlebnych opinii na tym i innych forach znów pewnie zostanie skasowana bo p. Robert nie wie że obrażanie czy pomówienia niezgodne z prawdą ani z prawem innych osób są usuwane przez administratorów takich stron jak gowork. Niestety p. Robertowi wiedzy znów brakło więc postanowił rozgłosić swoją jedyną prawdę.

Od dawna i nie tylko na forach internetowych wyspecjalizował się w uprawianiu czarnego PR w stosunku do innych firm konkurencyjnych oraz innych osób.

Takie nierozważne nawoływanie do potępiania i piętnowania innych ludzi oraz próby wpływania na zatrudnienie pracowników w innych firmach to działania nie mające nic wspólnego z wiarygodnością takich osób a ich zachowanie jedynie obciąża ich samych oraz ich najbliższe otoczenie.
@poklask 2017-03-13 13:58
Trzeba być histerycznym ignorantem żeby łatwo demaskować się pomawiając na ww stronach inne osoby i nie dostrzegać właściwych intencji tych stron.
Ad@poklask 2017-03-13 18:43
Lubię to uczucie kiedy wiem, że ktoś kłamie i słucham tych bzdur dla rozrywki
@Robert 2017-03-17 11:48
Słaba stawiająca extend vision w fatalnym świetle prowokacja Robert, a może powinieneś pisać na forach brajlem? Robiłeś z siebie już durnia pisząc po forach do mnie po chińsku i alfabetem morsa, czy na pewno wszystko ok ze zdrowiem?

Przypomnij sobie:
alfa 2015-11-10 17:51:59
..-. .. .-. -- .-
-....-..----..-..-
.--.---.-...-.-..-....-

Alfabet życia 2015-11-13 15:41:12
..-. .. .-. -- .- .--- .- -.- .. .-- .-.. .- ... -.-. .. -.-. .. . .-.. -. .. . -.. --- -.. -. .. .--. --- .-.. . -.-. . -. .. .-

客人 2015-11-16 00:10:40
本公司与
Aneta 2017-03-22 15:04
@Ad Bogusław D. 2017-03-09 15:34 jeśli chodzi o komentarze, które są usuwane przez naszego administratora, to znikają te wpisy które naruszają nasz regulamin i mają charakter bezprawny. Dlatego też przed zamieszczeniem komentarza warto zapoznać się z treścią regulaminu.
Aneta 2017-03-28 11:37
Jako redaktor serwisu gowork.pl przypominam, że komentarze muszą spełniać wymogi zawarte w Regulaminie forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień. Forum jest miejscem do umieszczania wypowiedzi i opinii na temat faktów, a nie insynuacji.
B.D. 2017-03-30 11:01
to Extend Vision
Robert, zdecyduj się w końcu czy piszesz do Pani Anety czy do mnie bo już nie wiem czy oszalałeś czy jestem Panią Anetą :) a tak w ogóle to no i?
@b.d. 2017-03-30 12:14
Jeżeli poświęciłeś 10 godzin na stworzenie swojego posta, to szkoda że nie przeznaczyłeś 9 z nich na opracowanie dobrego nagłówka @b.d.
Extend Vision 2017-04-05 12:22
Przywołana na tutejszym forum firma Extend Vision od lat i nie tylko na forach internetowych uprawia czarny PR w stosunku do innych osób a w szczególności w stosunku do firm konkurencyjnych lub osób które w przeszłości świadczyły usługi na rzecz firmy Extend Vision.

Rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji oraz nawoływanie do potępiania i piętnowania innych ludzi a także próby wpływania na zatrudnienie pracowników w innych firmach to fałszywe, nieuczciwe i nieetyczne działania konkurencyjnej firmy Extend Vision z Krakowa.

Próby wywierania wpływu na opinię publiczną poprzez pomawianie i dezinformowanie.

Zgodnie z art. 14 ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (tekst jednolity: Dz. U. z 2003 r. Nr 153, poz. 1503, z późn. zm., dalej „ustawa”), rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd wiadomości o swoim lub innym przedsiębiorcy albo przedsiębiorstwie, w celu przysporzenia korzyści lub wyrządzenia szkody stanowi czyn nieuczciwej konkurencji.

Rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd informacji o przedsiębiorstwie lub przedsiębiorcy, zgodnie z art. 26 ust. 1 i 2 ustawy może powodować także odpowiedzialność karną (za wykroczenie).
Poklask 2017-04-11 17:10
W gloryfikowaniu swojej firmy właściciel E.L. przeniósł się na wyższy poziom tworząc opiniotwórcze fora z komentarzami pisanymi pod siebie przez siebie (mają pozorować niezależne opinie o firmie).
Autorowi powinna należeć się nagroda Pulitzera za wybitne osiągnięcie w zadawaniu przez siebie pytań, pisaniu pozytywnych komentarzy dot. swojej firmy, udzielaniu na nie odpowiedzi, a szczególnie za wyrachowanie, obłudę i mistyfikacje. Megalomania najwyższych lotów, brawo p. B.D.

Blagierstwo m.in. tu:
http://boguslaw-dabek-event-logistica_opinie_pro
http://eventlogistica_opinie_pro
Ad Bogusław D. 2017-04-28 17:18
Kłam­stwa nie staną­ się prawdą tyl­ko dlatego, że  wydaje się panu, że uwie­rzy w nie więcej osób p.D.B

Warto przytoczyć jeszcze raz dla pełnego obrazu:

w przywołanej tu firmie E.V. było już kilka sytuacji, podobnych do zachowań osoby, która w tak wylewny sposób przedstawiła powyżej swoje wyjście z E.V. ( i dla jasności obrazu z wyprowadzeniem transakcji wartych kilkaset tysięcy złotych do swojej firmy).
Może warto przy okazji przytoczyć fragment ustawy o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji, na którą tak bardzo powołuje się ta osoba.

Art. 11. 1. Czynem nieuczciwej konkurencji jest przekazanie, ujawnienie lub wykorzystanie cudzych informacji stanowiących tajemnicę przedsiębiorstwa albo ich nabycie od osoby nieuprawnionej, jeżeli zagraża lub narusza interes przedsiębiorcy.
2. Przepis ust. 1 stosuje się również do osoby, która świadczyła pracę na podstawie stosunku pracy lub innego stosunku prawnego – przez okres trzech lat od jego ustania, chyba że umowa stanowi inaczej albo ustał stan tajemnicy.

Zaznaczyć przy tym również należy, że p.D założył firmę konkurencyjną do swojego pracodawcy jeszcze w trakcie trwania stosunku pracy.

Wypis z rejestru CEIDG
Data wpisu 2012-12-13 15:13:16
Założenie działalności gospodarczej
Numer wniosku 001697626/2012

Z ostatnich wpisów na tym forum można również wyczytać jak p.D bez żadnych dowodów okrzyknął się Wikileaks forów internetowych, na których 'widzi' wszechobecny czarny PR na swój i nie tylko swój temat, oczerniając przy tym osobę przywoływaną przez niego z imienia. To tylko potwierdza, że jeśli ktoś ma coś na sumieniu, to ma wrażenie że wszyscy go obserwują, piętnują i potępiają.
Państwu poddajemy pod ocenę i osąd taki przypadek postępowania.

Zastanawiające jest też, czy takie wpisy nie podpadają pod paragraf za naruszenie dóbr osobistych przywołanej przez p.D z imienia osoby i reprezentowanej przez niego firmy.

Pomimo wszystkich sytuacji, kiedy wielokrotnie nadszarpnięte zostało w firmie zaufanie , właściciele firmy E.V. jako nadrzędny cel przyjmują zasadę obdarzania pełnym zaufaniem swoich pracowników, partnerów i kooperantów!
Zostaw swoją opinię o Event Logistica - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Event Logistica