brak logo

Nova House Sp. z o.o.

Zakopane

Opinie o Nova House Sp. z o.o.

były pracownik 2014-10-02 11:05
uwaga na ich ogłoszenia,przedstawiają wszystko tak kolorowo a w rzeczywistości to wszystko zupełnie inaczej wygląda,a do tego niewypłacalni!
1
Cami 2014-10-02 13:19
witam
jutro ide do nich na rozmowe, chciałabym abys mi cokolwiek mogl powiedzieć więcej... niewypłacLNI? długo tam pracowales??? proszę o jakies informacje
hilda 2015-04-21 16:54
Witam,
dostałam sie do kolejnego etapu rekrutacji w firmie Nova haus w gdansku.
czy osoby które miały przyjemność mniejszą bądź więksą pracować z tą firmą proszę o informacje. :)
pozdrawiam
1
nikita 2015-05-15 13:07
Novahouse Gdańsk .nie polecam pracodawcy- (usunięte przez administratora) ( musisz przyjąc 20 mieszkan na określonych warunkach-mało realne. Pracownicy nic nie mówią na początku ale jak jesteś sprytna/y to się dowiesz i wyczujesz co i jak. używane= stare laptopy, telefony do pracy.nie masz elastycznych godzin pracy, bo musisz byc zawsze na 9.00.i siedzisz caly dzien. koleś dobrze przedstawia firme , ale juz po 3-5 dniach widzisz ze nie jest tak jak piszą i mówią.
Gosia 2015-05-22 14:30
A ja jestem pracownikiem Novahouse i nie zgodzę się z powyższymi opiniami. Pracę rozpoczyna się o 9.00, co powoduje skuteczność naszych działań. Dzięki temu jest synergia pracy zespołu. Myślę, że większość komentarzy wystawiana jest przez konkurencję.
Agnieszka 2015-05-22 18:51
Ja pracuję ponad rok w tej firmie i nie wyobrażam sobie zmiany na inną. Fakt początki nie są łatwe ale jak wszędzie. Kiedy zaczynałam tą pracę też musiałam się wykazać, ale się opłaciło.Dostałam bardzo duże wsparcie od zespołu a teraz chętnie dzielę się zdobytą wiedzą z pozostałymi osobami .Pracuje na wynik a nie za czas,jak ktoś szuka pracy na etat to zły adres. Z tego co mi wiadomo podstawa jest wsparciem dla osób początkujących ,żeby wejść płynnie w pracę agenta. Świetna atmosfera,zgrany zespół a czas pracy jest elastyczny. Pozdrawiam konkurencyjne biura.
Zespół Novahouse 2015-09-09 14:34
Pani Nikito, bardzo nam przykro, że ma Pani takie zdanie o naszej firmie.
Jednak Pani uwagi są bardzo cenne i weźmiemy je pod uwagę. Cały czas staramy się zmieniać na lepsze i stworzyć miejsce pracy, w którym każdy będzie nie tylko lubił pracować, ale także otrzymywał za to odpowiednie wynagrodzenie i miał możliwość rozwoju osobistego.
Z pewnością nie możemy się jednak zgodzić z najważniejszą rzeczą i chodzi tu o kwestię 20 przyjęć w ciągu miesiąca. Uważamy, że jest to kwestia zależna od zaangażowania i specyfiki pracy, z zaznaczeniem, że praca w pośrednictwie nie jest dla każdego, tak samo, jak nie każdy może dobrze się czuć, jako lekarz, prawnik, czy artysta. Pani uważa, że jest to niemożliwe do zrobienia, a ostatnio osoba w pierwszym miesiącu swojej pracy (bez doświadczenia w pracy w nieruchomościach), zrobiła takich przyjęć 38. Mamy nadzieję, że jest to wystarczający powód, aby zauważyć, że jest to Pani subiektywna opinia.
Wszystkich zainteresowanych pracą w pośrednictwie zapraszamy do tego, aby sami przekonali się, jak w Novahouse jest naprawdę. Nikogo nie będziemy zatrzymywać tutaj na siłę, ale dołożymy wszelkich starań, aby każdemu stworzyć dobre warunki pracy w naszej nowej kulturze przedsiębiorczości.
roman 2015-10-15 15:48
uwaga na tą firmę!!!zwykli krętacze i tyle
1
A. 2015-10-29 21:23
Właśnie zakończyłam u nich tygodniowe szkolenie i zaczynam pracę. Zapowiada się ciekawie, zobaczymy, jak będzie dalej. Co do samego szkolenia to mogę powiedzieć, że było prowadzone w miłej, spokojnej atmosferze, na każde pytanie dostawało się odpowiedź tak, aby nie pozostały jakiekolwiek wątpliwości. Ciekawym pomysłem było wdrożenie wszystkich pracowników firmy w proces szkolenia - można było trochę poznać przyszłych współpracowników, ale też poznać najróżniejsze, indywidualne techniki sprzedaży. Plan szkolenia oraz jego realizacja dają solidne podstawy do rozpoczęcia pracy z klientem. Z tego co wywnioskowałam, to było to pierwsze takie szkolenie u nich. Niedługo dam znać, czy dalej jest równie kolorowo. ;)
ph 2016-04-13 22:26
To już chyba standard w branży.
olka 2016-08-31 16:55
co innego opinie klientó, a co innego pracowac tam.
roman 2016-09-03 23:11
Praca może rzeczywiście jest ciężka, ale przynajmniej można liczyć na stabilne zatrudnienie, a umowa jest w pełni respektowana, a to już jest dobry znak. Wiecie czy atmosfera również dopisuje? Dzięki za odpowiedź
Iwona 2017-05-16 12:42
@A. czy dalej jesteś pracownikiem Nova House? Chętnie usłyszymy czego mogą się spodziewać osoby aplikujące na stanowisko Doradcy ds. Sprzedaży Nieruchomości. Czym na tle innych pracodawców wyróżnia się firma?
Zostaw swoją opinię o Nova House Sp. z o.o. - Zakopane
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nova House Sp. z o.o.