Roleski Sp. J

Zbylitowska Góra

Opinie o Roleski Sp. J

1234dupa 2011-01-17 12:33
Chyba żartujesz. Jesteś beznadziejna, nie znasz polityki firmy, chyba jesteś z zewnątrz. lub z rodziny no albo z Mobilis. bo to jedyne takie opinie. Nie polecam.
ja 2013-04-08 11:13
praca w firmie roleski to (usunięte przez administratora) cały tydzień i sobota niedziela
w miesiącu ponad 260 godzin pracy bez dnia wolnego
jednym słowem (usunięte przez administratora) !!!
1
2013-09-26 19:21
Firma ze wzgledu na swoje zapatrywania czyli (usunięte przez administratora) przed ewszytskim, idzie zdecydowanei na dno!!
Zwolnien ma byc zdeydowanei więcej niz to co sie pisze:))
UWAGA 2013-11-18 18:35
Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną w styczniu 2013, na której obiecali mi kokosy: " w weekendy to tylko czasem pracujemy, możliwość rozwoju - jak najbardziej, przeszliśmy super pozytywnie audyt lojalnościowy, wszyscy są zadowoleni" , podjęłam się pracy od lutego w laboratorium.(usunięte przez administratora) Owszem dostają za to pieniądze, ale nie mają czasu dla rodziny, a odmówić pracy w weekendy nie mogą, bo zostaną zwolnieni. Na produkcji jeszcze gorzej. (usunięte przez administratora)
Tak wyglądała jakość pracy w tej firmie.
W połowie lutego zaczęły się zwolnienia, zwolnili moją kierowniczkę, po cichu, w szatni. Ja też poleciałam, chłopak - nowy kierownik wmówił mi bzdury (że się spóźniam i za długo odpoczywam, oczywiście nie miał dowodów i nikt tego nie potwierdził, a do Waszej oceny jest to czy to byłby powód do zwolnienia osoby z kwalifikacjami, czy może pierw powinno się dać pracownikowi upomnienie). Myślę, że czuł się zagrożony, bo miałam za duże doświadczenie jak na to stanowisko(chyba nawet większe niż on). Wypowiedzenie wręczone w szatni. Widziałam strach w oczach pracowników.
Szkoda. Firma mogłaby być fajną, zgraną firmą z przyjazną atmosferą, niestety zwyciężyła polityka strachu, (usunięte przez administratora), więc jeżeli nic się tam nie zmieni to firma też nie przetrwa.
A tu teraz czytam że mają zwolnienia grupowe. Nie fajnie. Szkoda ludzi
śmierdzący keczup 2014-07-09 15:05
na koniec lipca zwolnienia!!
stary przecier pomiodorowy 2014-10-13 21:05
A miało byc tak dobrze...:)??
Kadra zarządzajaća niestety do wymiany...
gosc 2014-10-30 04:02
A kadra zarzadzajaca do ktorej pracuje?tez 7 dni w tyg?:)i do ktorej godziny?
chcialabym aplikowac ale mam dzieci i nie wiem czy warto?
poskręcany kierownik 2014-11-09 19:44
Jak tak dalej pójdzie to będzie to zamykał...
klucz.nick 2015-01-13 10:16
Mam pytanie odnośnie do tej firmy i zatrudnienia się w niej, ale nie chcę o tym pisać na forum. Jeżeli ktoś jest chętny mi pomóc, podaję adres mailowy: klucz.nick@onet.pl
klucz.nick 2015-01-13 12:23
Przepraszam, podaję poprawny adres e-mail: klucz.nick@op.pl
klucz.nick 2015-01-15 14:27
Naprawdę nikt nie jest w stanie mi pomóc i udzielić kilku prostych informacji? Widzę, że każdy potrafi się udzielać tylko na forum a w cztery oczy nikt.
b 2015-01-19 08:40
Myślicie w takim razie, że długo nie pociągnie ten zakład?
ter 2015-01-19 10:37
lepiej od razu szukac nowej pracy gdzie wyplata chociaz troche bedzie nas zadawalac do godzin ktore wypracowujemy.. ja osobiscie skorzystalem ze strony Rekrutacyjnej rewolucji i szcze wam poleca, wystarczy sie zarejestrowac i masz duzo ofert pracy od wielu biur/firm
c 2015-01-19 10:58
Dobra reklama portalu :)
kielnik 2015-01-21 08:24
od nowego m-ca zaczynam pracę w Roleskim. jak u Was wygląda praca? Czytałem trochę fora internetowe i ludzie wypowiadają się średnio - że straszny wyzysk, że się czepiają strasznie, że firma niedługo upadnie, bo straszny szit produkują i nie ma zamówień. Płacą na czas? Z góry dzięki za odpowiedź.
kielnik 2015-01-21 08:25
i jeszcze mail w razie co: kielnik@onet.pl
kielnik 2015-01-30 09:01
Heloł, zagląda tu jeszcze ktoś w ogóle?
pablo 2015-03-10 11:41
Witam, w radiu od jakiegos czasu leca ogloszenia ze potrzebuja do zbylitowskiej gory pracownikow produkcji(mezczyzn), wyslalem swoje cv i dzisiaj pan mi zadzwonil ze zaprasza mnie na rozmowe kwalifikacyjna na godzine 14. niestety nie moge przyjechac ,powiedzialem ze najwczesniej za tydzien dam rade i powiedzial ze bedzie do mnie dzwonil. Pytanie do was: jakie tam sa warunki pracy? jakie oferuja zarobki? jak sa traktowani ludzie i jak ogolnie wyglada praca ile dni w tyg po ile godzin czy sa jakies zmiany itd. Dziekuje za informacje. Pozdrawiam
mtz 2015-03-11 14:56
Odradzam,ja w poniedziałek zaczynałem,miałem mieć na okres próbny-2 tygodnie,jednakże po pierwszym dniu próby podziękowano mi za współpracę bez żadnego konkretnego wytłumaczenia.O ogłoszeniu tez dowiedziałem się z radia.
Mam nadzieję że pomogłem w podjęciu decyzji.Warunki pracy niezłe,praca wymaga zwinności i refleksu.
Ktosiek 2015-03-12 17:40
Uzytkowniku o nicku: MTZ - jak byles slaby i malo ruchliwy to co Ci maja powiedziec po pierwszym dniu, zapraszamy jutro, jutro bedzie lepiej ? Dajcie spokoj, zwinnosc, uzycie malego procentu mozgu i praca na pare miesiecy. Pozdrawiam placzki, peace. ps. czesta rezygnacja z tej firmy to przewaznie powod trzeciej zmiany czyli nocek, to takie info for Mr. Roleski ; >
esm 2015-06-26 19:26
Mam pytanie, czy na produkcji pracuje sie w rekawiczkach
anka 2016-05-14 11:45
krzakiem nie nazwałabym tak rozlegle działającej firmy :) nie ma chyba sklepu, który nie miałby ich produktów na półkach. Choć przyznam, że ciekawa jestem ścieżki kariery w tej firmie, zastanawiam się czy dobrze płacą.
adrianboss11 2016-10-29 00:14
a jak myślisz? przecież to spożywka ...
Agata 2017-07-21 14:32
Czy ktoś z forumowiczów mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami na temat pracy w Roleski Sp. J? Jak wyglądają warunki zatrudnienia? Czy firma obecnie rekrutuje? Na stronie www nie opublikowano aktualnych ofert pracy. Każda informacja będzie cenna dla osób, które poszukują pracy :)
Kawiar 2017-07-24 12:45
Agata zadzwoń do Firmy i centralnie zapytaj czy kogoś szukają (usunięte przez administratora) i miła pani przełączy do Kadr ..
Zostaw swoją opinię o Roleski Sp. J - Zbylitowska Góra
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Roleski Sp. J