brak logo

Aesculap ChifA

Nowy Tomyśl

Opinie o Aesculap ChifA

anonim 2011-03-17 18:55:29
czy ktoś może napisać coś na temat p-75 kleszczyki ?
6
anonim 2011-03-17 19:58:14
wyzysk brak poszanowania dla pracownika.Masz 80 nadgodzin masz wypłate
4
Obcy 2013-12-10 00:21:38
Co sądzicie o pracy na wydziale p-40 Hartownia?
12
anonim 2014-01-29 22:57:58
Jeśli rozważacie podjęcie pracy w tym zakładzie nie dajcie wkręcić się w dział p-30. Cały ten dział to kółko wzajemnej adoracji starych wyg, którzy zarabiają naprawdę niezłe pieniądze podczas gdy młodzi pracownicy mogą liczyć na 1150 dopóki nie wyrobią "normy", która niemożliwa jest do wyrobienia ze względu na nieoficjalny podział pracy na tą dla starszych(której nie dostaniesz no chyba że masz tatusia/wujka/etc. na dziale) i młodszych pracowników.
6
fun 2014-04-08 00:05:12
tylko się nie popłacz nieudaczniku jak ci się nie podoba to się zwolnij i tyle w temacie
1
antyfun 2014-07-14 22:05:38
Obecnie chifa płaci na początek (i może koniec) 1300zł netto. Proponuje by w swoich ogłoszeniach zaznaczali że dają stawki minimalne i poszukują nastolatków mieszkających z rodzicami. Dla normalnych ludzi szkoda czasu na rozmowę kwalifikacyjną.
3
pytanko 2014-07-15 20:56:11
Poda ktoś mail do kierownika Laskowskiego lub do kierownika prototypowni?
3
anonim 2014-12-11 15:59:10
Nie ma to jak dział pana PMN najgorszy dział w firmie,same podp... I kapusie! Szczegulną uwage trzeba zwrócić na brygadzistów ktorzy na niczym sie nie znaja lepiej jak wchodzeniu w du...Najlepsze jest małźenstwo, w role żony wciela sie lider WALUŚ to tzw parówa a w role męża brygadzista od 7boleści Kapuś STALIN.Potrafią tylko oni donosic na wszystkich a sami latają z dziewuszkami z wiertarek i nic nie robią.Chodzą tylko na zebrania i donoszą a sami nie sa święci nieroby jedne.Mam nadzieje ze nowy kierownik niedługo się na nich pozna bo jak narazie mydlą mu oczy kapowaniem i wchodzeniem w(usunięte przez administratora) prawda wygląda całkiem inaczej!!!
2
cnc 2016-03-09 11:19:39
Czy to prawda ze Nowotomyska Izba Gospodarcza dba o to by firmy do niej należące nie podbierały sobie pracowników? Chifa i wiele innych firm do izby należy więc jeżeli to prawda to będzie problem ze zmianą w pracy w obrębie miasta.
1
Spawacz Gustaw_FaJa 2016-04-27 16:14:44
Mam pytanie czy w potrzebują spawaczy Tig z dużym doświadczeniem na precyzyjne spawy .
Gustaw
janusz 2016-07-12 11:10:41
witam powiedzcie jak dostac sie do firmy chifa
janusz 2016-07-12 11:11:09
witam powiedzcie jak dostac sie do firmy chifa
lamus 2016-07-12 23:41:13
nie można się dostać, tylko protekcja i znajomości, najlepiej to być synem/córką policjanta, lekarza, radnego, księdza itd
turek 2016-07-15 01:21:29
No litości, co za brednie, zakładkę mają? Poważnie? Zakład 1,5 tys. ludzi a w zakładce jedno ogłoszenie z językiem tureckim wymaganym...
Alehandro 2016-07-24 15:09:39
Czy ktoś może coś napisać o warunkach dla przedstawiciela medycznego ?
mati 2016-08-17 23:28:55
1200 zł i do domu te chamy weź tu wyżyw rodzinę p30
1
Miodek 2016-09-24 02:59:26
Zróbcie ktoś porządek z prototypownią i jej śpiacym królewczem na czele! Na pierwsze zmianie jedno wielkie pijaństwo a na drugiej impreza i dwóch ludzi odbija cała talię kart. Strach pomysleć co by bylo na trzeciej...
3
ANONIM ! 2016-09-25 18:55:16
Mati tak jest na p30 starsi biorą lepszą robote (akord) po której mają więcej wyrobione a młodzi/nowi dostają to co najgorsze.. ;) dlatego przeniosłem się na dział p52 (nożyczki) masz stawke godzinową, nadgodziny możesz śmiało robić atmosfera miła ja nie narzekam :)
student 2016-10-13 09:35:54
Oj miodek miodek...Zastanawia mnie dlaczego atakujesz własnie ten dział.
Tajemnicą poliszynela jest fakt że na innych działach dzieją się poważniejsze rzeczy rzeczy.
Przykre że srasz w gniazdo w którym się wychowywałeś..
Widać że IQ nijak nie przystaje do stanowiska na jakie się starałeś dostać, a teraz gdy twoje plany wzięły w łeb jesteś obrażony że szefostwo nie chce ci dać porozumienia stron.
Dziwisz się? Trzeba było nie mazać kredkami po sufitach i nie spawać kolegom młotków.
Piszesz o pijaństwie i imprezach i o odbijaniu kart taliami. Skoro tak to jesteś dobrze zorientowany to najwidoczniej sam w tym uczestniczyłeś , i niejednokrotnie byleś sam inicjatorem takich zajść...
Z resztą to ciebie prezes widział jak siedziałeś na krześle z nogami na stole wpatrzonego w telefon.
Twoi chyba byli już koledzy wiele rzeczy ci puszczali płazem. I bądź pewien że wiedzą kim jesteś.
Przykre ale na każdym dziale jest ktoś kto nie potrafi dostosować się do współdziałania. a najgorszym sortem jest ktoś taki kto zamiast odejść z godnością robi pod górkę swojemu byłemu szefostwu.
Ale w zasadzie to nie mój cyrk i nie moje małpy. Nie mój dział. nie mój kłopot. Ale zasada taka sama.
6
student 2016-10-13 09:42:35
wszyscy wiedza jakie patologie drążą cały ten zakład.
ale przykład idzie z góry. ryba psuje się od głowy.
a kto jest czym domyślcie się sami.
ludzie nie są głupi.
ludzie widzą więcej niż wam się wydaje
miszczu wu-dang 2016-10-14 20:10:36
To super dział widzę ta prototypownia, nie chodzi mi o picie tylko luz i brak nadzoru. Kiedyś koleś mi mówił że tam 3 klocki lekko na rękę można brać. Jak się tam dostać?
miłosz 2016-10-16 13:36:11
Ale o jakie picie? Aesculap ChifA nie pozwala na picie alkoholu w pracy, jak każdy normalny pracodawca.
Zadowolony 2016-10-30 00:09:40
Chifa to najlepszy zakład pracy w okolicy a ludzie ciągle niezadowoleni ? może zwolnić się jeden z drugim jak się nie podoba robota nikt was na siłę nie trzyma
1
Miki 2016-11-03 19:35:46
Kto jest obecnie kierownikiem narzędziowni?
Pracownik 2016-11-15 16:00:21
Najlepiej da [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wszystko osiągniesz nawet wejście do grupy w której jest niezły pieniądz
satina 2016-11-26 19:29:49
Mnie bardzo wkurza sprzątaczka u nas w biurowcu, nic nie robi, jest brudno, syf, tylko łazi z telefonem w ręku i kawkę popija, albo lata na papierosa, codziennie o 10ej ucieka z firmy na fuchy albo do klientów, bo nie wiem...pod biurkami brudno, kosze na śmieci nie opróżnione, Pani Magda naprawdę się do niczego nie nadaje
4
Renia 2016-11-28 18:22:41
a ja uwazam wręcz odwrotnie ze dziewczyna o której mowa dobrze i jak kazdy wykonuje swoja prace ! Pracuje w jednym z biur i absolutnie nie uwazam że jest nie posprzatane.Pracownice niektóre sa takimi bałaganiarami że nie sposób za nimi chodzic i sprzątac.a ona ma biur do wysprzatania bardzo duzo.niech kazdy patrzy na siebie a potem na kogos!
3
Basia 2016-11-28 18:42:06
która z pań w pracy nie korzysta z telefonu ...mało kto nie pija kawy...kazda jedna siedzi co chwile w internecie i zamawia ciuchy zamiast pracowac.ogarnijcie się.osoba która to napisała o tej dziewczynie ma najwyrazniej do niej jakies osobiste uprzedzenia bo ja nie zauwazyłam zeby był bałagan.w kuchniach jest na bieząco sprzatane a łazienki lśnią!pod biurkami tez jest wszystko ok. i w dodatku cały czas usmiechnięta.tak trzymać
3
Zostaw swoją opinię o Aesculap ChifA - Nowy Tomyśl
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aesculap ChifA