brak logo

FHP Podolski

Sieraków

Opinie o FHP Podolski

000 2009-11-23 15:46:56
pracodawca najgorszy z możliwych umowa najpierw zlecenie oczywiści najniższa krajowa a premia zależna od humoru szefa zero urlopu zero wolnego masz być pod telefonem 24 na dobę samochód niebezpieczny dla życia powodzenia tym ,którzy zechca tam pracować
2
x 2009-12-08 14:41:29
popieram i gratuluje odwagi
byly pracownik 2010-12-29 22:03:00
We Wrocławiu rządzi pan [usunięte przez moderatora], który zatrzymał się w czasie 20lat temu, moim zdaniem nie nadaje się wcale na szefa!!!!! jak sam zresztą się nazywa heheh, odnosnie zarobków jeden plus są nienajgorsze, prawie zawsze na czas tj10kazdego miesiaca, jednak w firmie panuje chora atmosfera, jest stosowany [usunięte przez moderatora] jak rówież ogólnie osoby zarządzajace źle zwracaja sie do pracowników cytuje,,,jak Ci się [usunięte przez moderatora] nie podoba to [usunięte przez moderatora]'', samochody beznadziejne,strach wyjezdzac nimi na skrzyzowanie, poniewaz nie wiadomo, czy sie zdąży z nigo uciec,praca w tej firmie tylko w sytuacji bezwysjcia!!!!!NIE POLECAM!!!!!
Anonimek 2011-03-17 15:43:35
Opinie o pracodawcach wiadomo są różne lecz moim skromnym zdaniem Ci którzy wypowiadają się o firmie - (która deje bądź dawała im zarobić na chleb) w tak zły sposób to ludzie beznadziejni. To osoby którym całe życie ktoś podcierał tyłek a one same nie potrafią nic porządnie zrobić! Firma Podolski ma oddziały w różnych częściach Polski i pracują w niej ludzie nawet po kilkanaście lat!!! To chyba o czymś świadczy. Owszem szefostwo jest wymagające ale dla mnie ważne jest to że wynagrodzenie za moją pracę zawsze było na czas a przy przyjmowaniu do pracy Kierownik nie ściemnia że będzie lekko i przyjemnie. Wręcz przeciwnie na rozmowie kwalifikacyjnej zniechęca do pracy bo moim zdaniem chce mieć przy sobie prawdziwych facetów a nie mami-synków. Aby dobrze zarabiać trzeba się też wykazać i napracować a jeszcze nigdy nie słyszałem o pracy w której za dłubanie w nosie szef daje kasę. Więc powtarzam - Ci którzy napisali takie głupie opinie to nieroby i wieczni "szukacze" pracy a wiadomo takim ludziom zawsze będzie źle.
anonim 2011-03-27 21:12:52
Masz racje łatwo narzekać ja pracuję już jakiś czas u pana Kazimierza i nie narzekam owszem wymaga ale sam zaiwania cały czas to bardzo trudna robota czasem trzeba być dypozycyjnym całą dobę i nastawić się na pracę fizyczną praca w mięsie taka jest
1
chcielibyście wiedzieć kto to :) 2011-04-08 14:56:53
Fakt - [usunięte przez moderatora] wymagający i czasem troszkę za bardzo upierdliwy ale nadaje się na szefa bo umie właśnie nad wszystkim zapanować. No może prawie nad wszystkim bo wielkim światełkiem w tej firmie jest [usunięte przez moderatora]. Ta kobita ma łeb na karku. Pełen szacun dla jej osoby - oblatana na kompie i w towarze. Zawsze miła i uśmiechnięta. Jest stanowcza i również wymaga ale idzie się z nią dogadać - to duży plus. Wiadomo nieraz też ma swoje humorki (wówczas nie podchodź!!!) - jak to bywa u kobiet :) ale poza tym spoko. Ogólnie praca była spoko choć troszkę mała koleżeńskość między pracownikami - każdy mógł liczyć tylko na siebie samego
pracownik 2011-08-22 22:44:42
PODOLSKI beznadziejna firma!!!
atmosfera chora-[usunięte przez moderatora]
auta katastrofa mało sie nie rozlecą na drodze-wszytko na sznurkach




bibi 2011-12-03 20:23:19
firma spoko,zarobki jak się komuś chce to całkiem nie żle a pracuje na akord.Tylko amnezja dyrektora doprowadza ludzi do szału
kandydat 2012-05-22 17:31:19
Może mi ktoś powiedzieć na czym mniej więcej polega praca na stanowisku "PRACOWNIKÓW FIZYCZNYCH Z PRAWEM JAZDY KAT. B", w ogłoszeniu jest tylko tyle informacji. Czy to [usunięte przez moderatora] na hurtownii i okazjonalne wyjazdy czy typowy rozwóz towaru po sklepach, tzn. załadunek, jazda, rozładunek?
1
anonim 2012-08-21 11:24:52
Dodam tyle ,że wszystkie negatywne opinie na temat tej firmy są prawdziwe na pewno. w zakładzie panuje typowa komuna dowodzona przez typowego prostaka i c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a [usunięte przez moderatora] na 10 osób zatrudnionych 3 kabluje ostro tj. [usunięte przez moderatora] i jeszcze paru pewnie po ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . co by sie nie stało to wina zawsze leży po stronie pracownika nie ma gadania bo [usunięte przez moderatora] ma zawsze racje nawet jak przeważnie jej nie ma! samochody co chwile sie psują (bo firma jedzie na oszczednosciach chyba od zawsze) pare aut to katastrofa na drodze. umowa o prace jest beznadziejna a za nadgodziny nikt nie płaci. będziesz umierać na hurtowni a oni będą udawać ze tego nie widzą. nie polecam pracy w tej firmie jeżeli ktoś chce być zdrowy i zdolny do normalnej pracy.
x1 2012-09-25 19:22:22
gościu ale pierniczysz głupoty. Są 3 nowiutkie IVECO oraz nowy MERCEDES, 3 starsze MERCEDESY ale zupełnie sprawne (przeglądy bez żadnych lewych kombinacji) Takie głupoty to mógł napisać tylko Hiszpan który dostał nowe Iveco (choć nie wiem dlaczego akurat on) a i tak ciągle coś mu nie pasuje i ciągle chodzi za szefem i mu truje.
pracownik 2013-04-17 21:12:33
Powiem tylko tyle pełna komuna heheh
Beznadzieja!!!!!taka firma miala racje bytu 20 lat temu nie dzis!!!!właściciel chyba nie widział jak wygladaja dziś firmy!!!a to że firma płaci i jak piszecie "daje chleb " to żadna łaska heheh, tylko ktoś bardzo tępy potrafi takie bzdury pisać heheh
YETI 2013-07-19 00:05:17
Jeśli twierdzisz, że wypłata pensji na czas to żadna rewelacja to zapraszam do Prodrobu Wówczas zobaczysz że jednak trzeba trochę poskomleć, wyczekać na swoje zarobione pieniążki a i tak nie dostaniesz kasy takiej jak obiecuje łysy.
john 2013-08-30 00:19:15
z umów się wywiązują - dostaniesz tyle kasy ile ci mówią na rozmowie wstępnej. Ale mam nadzieje że cie nie przyjmą ha ha ha Bo jeszcze nie zacząłeś robić a już widzisz pełno problemów A potem stary pracownik zapeirda... a młody pije kawkę Idź do pośredniaka tam sie wywiążą z umowy w 100% A ty to domciu i mamusia poda Ci mleczko do łóżeczka!!!! Dzieciaku!!! śmiech!!!!!
ANONIM 2013-09-16 23:17:02
praca jak każda inna - nie dają kasy za darmo. Wypłata na czas!!!! Atmosfera w hurtowni spoko. Czasem faktycznie trzeba zostać wiecej niz 8 godz ale nie oszukujmy się kto w dzisiejszych czasach tak naprawdę pracuje tylko tyle? Sa dni gdy nie ma ruchu i idzie się wcześniej do domciu. Z Karoliną można sie dogadać - spoko babka! A [usunięte przez moderatora] tez jest OK jak wszystko gra. Wiadomo ma swoje zasady i nieraz nie idzie mu przepowiedziec ze nie ma racji no ale cóż... Ogólnie spoko!
1
Maro 2014-04-05 06:54:05
No spoko, ale za nadgodziny pewnie 150 albo 200% kwoty podstawowej płaci czy lecicie na standardowej 100% stawce?
aleksy 2014-04-05 12:46:01
FHP Podolski na swojej stronie internetowej mają ogłoszenie, że szukają kierowców do pracy, może warto się nimi zainteresować.
janek 2014-05-07 20:52:15
Może ktos pracuje jako kierowca i napisze jak to u nich wychodzi, czy dobrze traktują człowieka, jak płaca od kilometra itp.
ole ole 2014-05-21 16:55:25
@tomek, jakoś nie do końca mnie przekonałeś z tymi wyliczeniami. Możesz rozwinąć jak to jest z pracownikami w Podolskim?
1
kierowca 2014-06-20 18:43:19
W hurtowni Wrocław jest spoko. Praca wygląda następująco: przychodzisz do pracy szykujesz towar rozwozisz po sklepach i tyle. Dziesiątego wpada wypłata i tyle. Dodam tylko że jak jest zgrana grupa ludzi to praca w hurtowni to czysta przyjemność. Ale na taką atmosferę w firmie muszą się starać sami pracownicy a nie zawsze młodziki mają takie podejście jak przychodzą do pracy i wówczas jest kibel bo rozwalają cały system pracy.
Jak ktoś potrafi uczciwie pracować a nie ściemniać to polecam pracę w tej firmie.
anonimowy 2014-09-12 22:33:31
czy dojeżdża ktoś do tej firmy z okolic Fatu, grabiszynska?
1
blazej 2014-12-27 19:18:02
kto chce to pracuje a nie narzeka jak mu zle w firmie było ok
czerniak 2015-01-31 15:38:20
jeśli chodzi o ewentualną pracę w podolskim to widziałem , że szukają w tej chwili ludzi na stanowisko kierowcy. Główne ich wymagania to : -prawo jazdy kategorii „C”, „E” -aktualne badania, -karta kierowcy, także nic wielkiego i nic czego potencjany kierowca zapewne niespodziewałby się w przypadku tego stanowiska
1
Adrian 2016-04-15 01:26:16
Mam pytanie czy u podolskiego potrzebują kierowcy na busa? Oczywiście z doświadczeniem 5 lat po Europie także nic mnie nie zdziwi.
heniek 2016-05-09 14:32:11
Ogłoszeń żadnych nie ma @Adrian więc raczej nie zanosi się na jakąś wielką rekrutację nagle. Ale skoro masz takie doświadczenie duże to warto się pokazać może coś się znajdzie
Zostaw swoją opinię o FHP Podolski - Sieraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FHP Podolski