brak logo

Max Meat

Warszawa

Opinie o Max Meat

marco polo 2009-11-10 22:00:18
znam tą firmę to porażka[usunięte przez moderatora]pracownicze:
godziny pracy-nieokreślone (zaczynasz o 7:00 a kończysz czasami nawet o 20:00)
urlop w tej firmie: 14 dni a nie tak jak być powinno......;-0
praca w każdą sobotę (zapomnij,że odbierzesz wolny dzień w tygodniu)
umowa nie ma nic wspólnego z faktem ile bierzesz wypłaty do ręki i nie wiesz za co robisz.....
totalny [usunięte przez moderatora]i[usunięte przez moderatora]......dziwne,że jeszcze do tej pory nikt się tym nie zajął!!!!!!
praca liczona za tzw tonaż ;-))
pracownikom firmy współczuję wiem jak bardzo ciężko pracują .....
anonim 2011-10-25 15:55:59
NIE POLECAM I NIE UFAJCIE [usunięte przez administratora] BAJKOPISARZ ZAROBKI BARDZO MARNE OCZYWIŚĆIE Z UST [usunięte przez administratora] BARDZO DUŻE KIEDYŚ TA IRMA ZANIM DOŁĄCZYŁA DO NIEJ EKIPA Z MAKTONU BYŁA SUPER [usunięte przez administratora]
anonim 2011-12-06 17:24:34
[usunięte przez administratora] jest nie uczciwym pracodawca!!!!!!!!. Wedlug umowy jest czas sobotni do 13 , gdyz On siedzi w domu i dzwoni do [usunięte przez administratora] by namowil pracownikow by zostali po godzinach dluzej. A co do kierownikow oprucz Pana [usunięte przez administratora] to wszyscy schodza na PSY!!! BEZ OBRAZY ALE TAK JEST. NAJLEPIEJ NIECH ZMIENIA STANOWISKO ALBO ZREZYGNUJA WOGOLE BO DO PRACY TO SIE NIE NADAJA> BYLY PRACOWNIK :) POZDRAWIAM HARUJACYCH PRACOWNIKOW... P.S SZKODA MI WAS ...
CICHY BOB 2012-02-08 21:24:16
Witam.Praca ogólnie kiepska.Ale da się radeo ile jesteś terminatorem.Pracowałem krótko ale jedno mogę powiedzieć.Nigdy nie będzie dobrze w firmie gdzie kierownik rudy [usunięte przez administratora] posuwa pewną panią która jest nie tykalna i może wszystko a inni zapierdzielają na jej
pensje..... Nie możliwe?? W MAX-MICIE WSZYSTKO STAJE SIE MOŻLIWE. A mianowićie dziwie się że nikt nie poruszy tej kwestji. Pzdr [usunięte przez administratora]
niki 2012-02-10 15:55:27
Zgadzam się z poprzednikiem... w ten oto sposób można zarobić ;
Na naklejkach 2510 zł i pojemnikach 2410 zł. NIE przecieraj oczu TAK właśnie jest... a reszta niech [usunięte przez administratora]
1
wiki127 2012-02-24 13:33:59
witam wszystkich przedmówców!
A czy ktoś może coś napisać o pracy przedstawicieli w tej firmie, bo mają chyba zamiar rozszerzyć działalnosc na kielce i zastanawiam się czy nie wysłać swojego CV.
Z GÓRY DZIĘKUJĘ
Ja 2012-02-24 19:24:10
Co do przedstawicielstwa z tego co widze od dlugiego czasu na tych stanowiskach nie ma rotacji wiec na logike powinno byc OK powodzenia
Krzysztof Figiel 2012-04-07 20:55:20
Ufff ostatnia wyplata za mna.
Teraz pare słów o firmie.
Nie polecam osobom majacym rodziny czy tez jakiekolwiek zycie osobiste.
Czlowiek przychodzi z mysla o tym jak nienawidzi tej pracy.

Po pierwsze za duzo (kierownikow) jesli mozna tak ich nazwac bo na kierownika tez trzeba miec jakies predspozycje pisze tutaj o [usunięte przez administratora]. humorzastym szczeniaku nie majacy szacunku dla pracownikow a nawet wlasnego ojca sa momenty ze jest spoko ale odkad zaczal sie spotykac sami wiecie z kim 90% ludzi jest zlych.
[usunięte przez administratora] staraja sie dbac o pracownikow i za to nie moge zlego slowa napisac o nich.
Niestety nastawienie [usunięte przez administratora] i jego nowej rodzinki odbija sie na klimacie w pracy. Morale sa bardzo zle pracuja tylko ludzie ktorzy nie moga sobie pozwolic na bezrobocie.
ODRADZAM prace ludziom ktorzy licza ja jakas emeryture umowa na najnizsza krajowa reszta koperta.
Praca od pon-pt 7-16.i wszystkie soboty 7-13 ciezko wziac wolne trzeba samemu by sie nie prosic.
Mam nadzieje ze Urzad Skarbowy i Pip wezma sie za ta firme by pracownicy byli traktowani jak ludzie
3
Bolshoj 2012-05-19 01:06:35
Kolego gdzie pracujesz? Ta firma ogłasza się w gazecie Wyborczej że poszukują pracowników, zastanawiam się czy nie iść w poniedziałek 21.05.2012 z CV, ale sądząc po opiniach chyba zrezygnuję.
1
CICHY BOB 2012-05-19 09:44:12
Kolego. Ogólnie jeżeli na ul.Taneczną to odradzam.Trafisz do zakladu gdzie będziesz [usunięte przez administratora] [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .. i nikt do ciebie nie będzie miał szacunku i podejścia jak do człowieka tylko jak do psa.
Pozatym (trzecia pani kierowniczka Luci) będzie sobie ciebie przerabiala pod siebie jak jej się podliżesz to spoko jak nie to oj będzie nie ciekawie. Ogólnie nie polecam tam pracy. Pracowałem więc wiem. Jak na ul.Lewinowską to spoko.Ta sama firma ale atmosfera lepsza.Pozdro
Madzia 2012-05-20 15:08:49
Cześć jakie tam są zarobki na godzinę, proszę powiedz :) Są jakieś premie, ile można max w miesiącu netto wyciągnąć?
CICHY BOB 2012-05-20 20:22:14
Hej Madzia. Co do zarobków to zależy czy na produkcje czy do biura. Jak
na produkcje to powiem tak.Kobieto nie marnuj się bo szkoda zdrowia i 1500 na umowie reszta pod stołem w kopercie (w sumie ok 2500).Szkoda żebyś sobie zawracała głowe pracą w tym zakładzie. Na pewno znajdziesz coś lepszego.Pozdrawiam
aaa 2012-06-22 22:15:38
Witam, chodzi Ci o ul, Taneczna na poleczkach ?
CICHY BOB 2012-06-23 11:30:29
Tak dokładnie.Człowieku daj sobie spokój.........Pozdrawiam
FAR AWAY 2012-12-15 16:46:35
PRACOWAŁEM DOŚĆ DŁUGO ODRADZAM TANECZNĄ ROZBIOR DROBIU
balagan201 2013-01-10 11:36:34
heheheh nadal syf widzę że na tanecznej jest nie pracuje od roku a u was bez zmian kiedy dacie sobie spokój pozdrawiam stara ekipę która jeszcze się tam meczy :)
2
xxxx 2013-08-21 21:29:52
ubezpieczenie??? lekarz??? zero prywatnej opieki medycznej, a ubezpieczenie i składki płacone od najniższej. mam nadzieje że PIP, ZUS i Urząd skarbowy się zajmą tą firmą, bo to co się tam dzieje to ludzkie pojęcie przechodzi. banda oszustów i nic więcej!!!!!
Nicole 2013-12-31 11:43:14
Dramat pracowałam w tej firmie przez 4 lata są tam ludzie którzy zachowaniem przypominają (usunięte przez administratora).Szczerze nie polecam nikomu.pzdr
4
tusk 2014-04-21 14:12:31
właśnie, opinie są słabe, bo i praca jest ciężka. To trochę nieobiektywne wypowiedzi. Lepiej skupić się na innych aspektach tej pracy
szybki bill 2014-05-13 16:40:48
Ludzie pisza prawde zadnedo szacunku do ludzi obowiazkow sie doklada kase obiecuje a jak przyjdzie wyplata to mniej niz miesiac temu a tlumaczenie takie ze obrotu firma nie ma nie polecam robilem krotko i milych wspomnien nie mam
sempre 2014-07-04 21:39:25
A co piszą o tej firmie to cała prawda !!!(usunięte przez administratora)
12
sempre 2014-07-08 13:39:03
Szkoda negować Morgi twojej wypowiedzi gdyż pozytywne komentarze są tylko z biura od Kierownictwa ... Gdyż negatywne zostają usunięte Dobra autoreklama firmy heh Żenada... Polityków i pieluchy trzeba często zmieniać...Tak samo powinni często zmieniać kierownictwo w tej firmie
...i to z tego samego powodu. Bo są do (usunięte przez administratora) Następny [usunięte przez moderatora], który w nieudolnie zarządzanym państwie rżnie ludzi w imię PRAWA rżnie, bo może... bo mu na to pozwala śmieszne, polskie prawo tworzone przez rząd oszustów, krętaczy i nieudaczników. Wstyd i wszechobecny smród!W firmie Max-Meat Tyle w temacie
8
sempre 2014-07-08 15:06:13
Takie sa fakty w mojej subiektywnej ocenie ! Pogladów Max-Meat jako takich nie wyrazam publicznie (usunięte przez administratora)
7
sempre 2014-07-08 23:12:55
Zdziwiony? Ja nie .Rozumiem ,jednak moja wypowiedź nie sugeruje porównania działów, lecz opinię którą nazwałeś pierwszy jako Autor wpisów ( to tak na marginesie) i odsyłam do działu gdzie niby twierdzisz że jest inaczej, to miałem na celu, skoro opacznie mnie zrozumiłeś? Nie wydaje mi się,by ktoś zbyt pochopnie - pierwszy - ocenia komentarze innych. I prosze mi uwierzyć, ze interesują mnie te mechanizmy, znam też rolę jak jest naprawdę od strony konstytucyjnejtej firmy, mam też swiadomosć, jak prywatnie mówiąc kolokwialnie 'ciągną' żeby sie utrzymać, ale nie wydaje mi sie by warto było to teraz pogłębiać o wytłumaczeniach jaka jest rola innych działów w tej firmie nie mnie to oceniać-A twój temat to ilość czasu przeznaczonego na reklamę Max-Meat. W tym kontekście zestawienie i podsumowanie negatywów (samo to określenie już powinno coś mówić) Kończę już moje kazanie. Zanim jednak wystukam na klawiaturze “amen”, chcę powiedzieć, że zgadzam się z wszelkimi zarzutami pod adresem tej firmy...Widać jak prawda boli bo bez przyczyny opinie nie są usuwane przez administracje.
7
DO WIECZNIE ZDZIWIONYCH 2015-01-24 08:44:44
BIADOLIĆ POTRAFI KAŻDY.JEŚLI WYMAGAĆ OD FIRMY WIELE,TO I WIELE DAWAJCIE.NIE JEDŹCIE NA WIECZNYCH ZALICZKACH,ZWOLNIENIACH,NIECH NIE ŚCIGA NAS KOMORNIK ZA WSZE DŁUGI.SZANUJCIE NIE SWÓJ SPRZĘT I PODSTAWA NIE KRADNIJCIE!!!!!!!!!!!!!!!WTEDY SZACUNEK BĘDZIE W OBIE STRONY.A ŻE NA ROZBIORZE JEST ZIMNO.SORRY NA HAWAJACH MOŻE WAS ZATRUDNIĄ!!!!!
2
nie zamazujmy faktow 2015-01-29 01:25:39
biadoli i narzeka kazdy, takze bogaty ze mu malo, ale nie o tym mowa. zaden pracownik rozbioru w max meat nie wymaga wiele, pracownicy pracuja uczciwie, bo w razie przylapania na kradziezy jednego kurczaka ma od kierowniczkow ultimatum albo sie zwolnic samemu albo wyrzuca dyscyplinarnie. to kierownicy rozbioru paletami kradna kurczaka (jednego juz prezes zlapal i juz tam nie pracuje)wiec i dlugi sa i komornik a pracownikom sie obcina z wyplaty bo handel nie idzie. a kogo bolą zaliczki? jesli firma daje taką mozliwosc to komus potrzebna zaliczka to bierze. szacunku ze strony kierownikow tam nigdy nie bylo, powiedz ktoremus prawde to ci uprzykrzy prace. tak to jest jak na krzeselka wrzuca sie amatorow po znajomosci, ktorym nie lezy na sercu dobro firmy ale tylko wlasne i dopoki prezes nie wyeliminuje ich to obawiam sie ze na swoim dziale rozbioru moze wyjsc z torbami, pustymi. BO JAK DO KORYTA DOSTANIE SIE SWINIA TO ILE JEST TO ZEŻRE. tyle w temacie.
2
maja 2015-03-04 17:28:38
jakie kradzieże kurczaków? pierwsze co sysze o jakiś kurczakach, o co chodzi? poza tym co potem niby pracownicy mają robić z takimi kurczakami? no chyba, że zaczną je sprzedawać na targu jakimś ale wtedy też nie sądze, żeby na taki "interesie" dorobili się miliona jednak. Jak macie inne informacje to czekam.
rzeźnik 2015-03-11 21:46:33
Witam, małe pytanko. Ile może wyciągnąć miesięcznie rozbieracz drobiu w Max Meat???
janek 2015-04-24 18:32:24
rzeźnik, rozbieracz drobiu w maxmeacie moze co najwyzej wyciagnac nogi. gdzie wszystkie wpisy ? wszystko usuniete przez "administratora" ? yhm. PIETREK NIE DAJ SIE!
stefan 2015-10-23 19:09:57
Mam pytanie? Ile zarabia kierowca w max meat? Czy pensja jest stala, są podwyżki za dobrze wykonywaną pracę? Mam zamiar aplikować, czy praca kierowcy w max meat jest adekwatna do zarobków? Z tego co czytałem godziny są nocne.Proszę o krótką opinię
1
byly praconik 2016-02-02 13:07:18
omijac z daleka praca po 10 godzin 7 dni w tygoniuu za nadgodziny nie placa niby placa jako premiee i to polowe tego co powinii zaplacic wyzys calkowity
Michał 2016-04-28 17:43:06
Witam, firma znów prowadzi rekrutacje na ul.lewinowskiej , czy ktoś z pracowników może się wypowiedzieć o płacy i traktowaniu ?
John 2016-09-02 15:30:49
Praca na rozbiorze- praca w lodówce, totalny wyzysk 10 h 6 dni w tygodniu za 2300-2400, umowa na najniższą krajową reszta pod stołem w kopercie, jako kierowca od 2-3 w nocy do 12-13 a nawet dłużej za 2000 po roku 2500 niezależnie od stażu w tej psełdo firmie, o premii można zapomnieć no chyba jedynie w postaci dołożenia obowiązków. w nocy jako magazynier można obejrzeć mecz zamiast szykować towar :) co drugi to kierownik ehhh brak słów, nie polecam, dobrze że tam już nie pracuje :D
Ryszard 2016-09-06 19:07:20
z tym oglądaniem meczu na nocnej to i owszem, ale 5 lat temu ;) czasy się trochę zmieniły
hej 2016-09-07 22:17:34
Dla mnie najważniejsze jest to, czy każdy ma zapewnione odpowiednie zarobki, wiecie może? Chętnie bym się załapał, bo dbają o przyjacielskie relacje teraz.
1
Zostaw swoją opinię o Max Meat - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Max Meat