brak logo

MAPEI Polska Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o MAPEI Polska Sp. z o.o.

Anonim 2011-02-03 09:15
Nie istnieje MAPEI Polska Wrocław - to jest dystrybutor, który jest klientem Mapei, prywatnym przedsiębiorcą.
Mapei Polska Sp. z o.o. ma siedzibę w Gliwicach i oddział handlowy w Warszawie
10
?? 2015-03-03 23:18
witam, pojawiło się ogłoszenie na stanowisko PH na warmińsko - mazurskie i pomorskie.Może ktoś słyszał jakie są warunki i jaka kasa.
dzieki
15
kolo 2015-03-24 14:20
Witam.Jakie są warunki pracy na produkcji. Ile płacą w systemie trzyzmianowym?
Czy po okresie próbnym jest doży "przesiew"
19
helena 2016-05-16 20:06
niestety ja kolego @ykaoa nie znalazłam nigdzie ich ofert pracy. Tylko na ich stronie w zakładce kariera jest link do poczty gdzie proszą o składanie CV które później wykorzystają. Warto spróbować
andy 2016-12-21 21:49
Pojawiły się ogłoszenia na PH. Warto aplikować?
Jakie warunki? Samochód? Atmosfera?
Są wolne 3 wakaty, czyżby jakieś zwolnienia?
3
andy 2016-12-21 21:50
Pojawiły się ogłoszenia na PH. Warto aplikować?
Jakie warunki? Samochód? Atmosfera?
Są wolne 3 wakaty, czyżby jakieś zwolnienia?
Krzycho 2017-01-19 18:24
Na kleje do płytek ok, ale tynki i docieplenia to daj sobie spokój, ceny kosmiczne,produkt nierozpoznawalny, i wykonawcy często narzekają, Firma Mapei jest potentatem w glazurze, wykonawcy nie chcą pracować na tynkach ,,glazurniczych", niestety
2
Hanna 2017-03-01 12:21
A teraz pojawiła się oferta na Operator Maszyn Linii Produkcyjnej. Ciekawa praca?
Jaja 2017-03-11 08:46
Jak wycinanie opinie to czego oczekujecie w zamian?
5
Hanna 2017-03-14 12:22
@Jaja nie 'wycinamy' opinii.
Zostaw swoją opinię o MAPEI Polska Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAPEI Polska Sp. z o.o.