Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o work today

Pracowałeś w firmie work today i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
łowca baranów - 2015-05-20 14:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-03-27 12:01:45]:
"Information" to rzeczownik niepoliczalny. Nie ma czegoś takiego jak "infromationS". Jak chcesz się baranie popisać na forum swoją angieszczyzną to się najpierw naucz mówić troszeczkę po angielsku.
zdjecie uzytkownika
łowca baranów i osłów - 2015-05-25 19:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łowca baranów - 2015-05-20 14:18:01]:
sam jestes baranem i do tego głupim osłem na dokładke nie am takeigo słwoa jak infromation tylko information ty sie juz nie musisz popisywac gówno wiesz i nigdzie w zyciu nie byłes a jak kazdy w tym kraju próbujesz zrywac madrale a co rzeczownik policzalny to wszysc wiedza gramatyk sie znalazł...
zdjecie uzytkownika
tet - 2015-05-27 17:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZy ktoś jedziedo pracy/ pracowal w Bredzie przy pakowaniu elektroniki przez firme WorkToday ?Pojawila sie teraz taka oferta na ich stronie i niby praca od 11.06... ddziwne ze tak odlegly termin bo u nich zwykle oferta pracy jednego dnia a za 2 dni wyjazd...
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2015-05-30 21:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałam 'przyjemność' współpracy z tą firmą przez długie trzy dni. Z autopsji mogę śmiało napisać, że szkoda czasu i pieniędzy. Mieszkałam na hotelu w Rotterdamie, gdzie warunki były spartańskie; pokoje małe, brudne. Łazienki pełne grzyba, o kuchni nie wspominając. To, co panie przedstawiły mi w biurze, w Polsce nijak miało się do tego, co działo się w Holandii. Brak kontaktu z koordynatorem, brak jakiejkolwiek pomocy ze strony osób, które niby od tego są. Nie rozumiem ludzi, którzy godzą się na takie warunki. Sama wytrzymałam tam zaledwie trzy dni (dwa dni pracy) i zrezygnowałam na rzecz innego biura.
zdjecie uzytkownika
landsky - 2015-06-08 09:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam ,
jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna w danej agencji?
zdjecie uzytkownika
user - 2015-06-08 18:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja aplikuje z dziewczyną do "pakowania elektroniki" w Bredzie ale jak na ubiegły tydzień potrzebują jedynie osób z prawem jazdy. Zobaczymy jak będzie w tym tygodniu.
zdjecie uzytkownika
jkaa - 2015-06-08 21:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podpisałam już umowę z tą agencją. W sobote wyjazd na magazyny Ikei. Mozecie coś wiecej powiedziec jaka to praca, co dokladnie sie robi z jakimi ludzmi pracuje itd.
zdjecie uzytkownika
LANDSKY - 2015-06-09 11:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jkaa - 2015-06-08 21:04:23]:
jkaa , powiedz mi proszę jak wyglądają tam testy językowe?
zdjecie uzytkownika
z - 2015-06-09 15:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jkaa - 2015-06-08 21:04:23]:
zbiera sie zamówienia z użyciem wózka BT,praca jest ciężka bo to są meble w paczkach niektóre waż po 60 kg,norma wysoka,przełożeni chamscy
,ogólnie nieciekawie
zdjecie uzytkownika
user - 2015-06-10 13:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakies opinie o pracy w Samsungu ?
zdjecie uzytkownika
jkaa - 2015-06-13 16:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LANDSKY - 2015-06-09 11:20:16]:
dostajesz test zamkniety chyba z 24 pytaniami, nie ma gramatyki tylko trzeba uzupelnic słówka, tylko jedna odpowiedz poprawna:P
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-06-16 14:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jkaa - 2015-06-08 21:04:23]:
Hej , i jak tam praca w Ikei i jak wygląda zakwaterowanie ? :) Mnie i chłopakowi też proponują tą opcję ale obawiamy się ze względu na zakwaterowanie w domkach, lepszy hotel...
zdjecie uzytkownika
Gg - 2015-06-16 15:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A może wybiera się jakąś para do pracy przez worka? W dwie pary raźniej będzie ogarnąć w miarę komfortowe zakwaterowanie :)
zdjecie uzytkownika
wbw1990@o2.pl - 2015-06-16 17:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, jeśli chodzi o wyjazd w parze to szukam jakieś pracy w DE :D
zdjecie uzytkownika
MagdaSint - 2015-06-17 21:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hey jedzie ktoś do saandam na order picking na zbieranie zamowien w magazynie spożywczym?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-06-19 10:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade z dziewczyną na ikee w sobotę
zdjecie uzytkownika
Pawko - 2015-06-22 13:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MagdaSint - 2015-06-17 21:57:39]:
Hej :D Ja wyjeżdżam w środę do Zaandam na zbieranie zamówień :P
zdjecie uzytkownika
Kica - 2015-06-28 18:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W worktoday żeby było śmiesznie też poszukują ludzi. Ciekawe na czym konkretnie polega stanowisko mobilnego rekrutera - jakieś pomysły, bo widzę , że oferta się czasem powtórzy, a ta wisi na portalu od maja. http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=10®ion=Resz%C3%B3w&oferta_opinie=infopraca.pl11676732
zdjecie uzytkownika
Damiano - 2015-06-29 18:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gg - 2015-06-16 15:50:53]:
Gg tez chce wyjechac z laska, daj znac jak chcesz
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-11 10:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
Kubol - 2015-07-11 10:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [landsky - 2015-06-08 09:45:39]:
witam,szczerze pracowałem w bredzie przy sortowaniu przesyłek pocztowych,jesli chodzi o szczera odpowiedz TO NIE I NIGDY NIE POLECE TEJ FIRMY ORAZ ZARZADZAJACYCH NIA POLAKÓW,sępy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszuszci,każda wypłata sie nie zgadzała,choć wszyscy pracowali tyle samo godzin i stawce każdy dostawał inne pieniądze,za co ???za ładne oczy ,ładna twarz,warunki mieszkalne podłe,syf i ubustwo kary za domek za nic,kordynatorzy nie pomagaja w niczym a wrecz potrafia okraść....wchodza do twojego pokoju bedz twojej obecności...LUDZIE ZASTANÓWCIE SIE ZANIM PODEJMIECIE WSPOŁPRACE Z TA FIRMA TYPU "KOGUCIK"
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2015-07-23 16:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też pracowałem przy sortowaniu przesyłek, ale w Utrechcie i podpisuję się pod tym, co napisał mój poprzednik NIE POLECAM/ ODRADZAM! Może na początek trochę o tej sortowni:
- Brak dodatków za godziny nocne - chociaż agencja broni się stałym dodatkiem ( śmiech na sali),

- pracownicy fizyczni, to wyłącznie Polacy, którzy tylko czekają aby wbić Ci nóż plecy. Atmosfera ciągłych afer, niesympatyczni ludzi, którzy mogliby lizać obuwie ochronne holenderskim teamleaderom, gdyby Ci tego chcieli. Najgorsze, że naćpani Polacy są tam agresywni i dochodzi nawet do gróźb!

- praca pond siły. Jestem zażenowany faktem, że każe się tam kobietom podnosić paczki do 30kg!(to się w głowie nie mieści)

-dezorganizacja i chamstwo na hali, to dzień powszedni

Można by wymienić jeszcze parę rzeczy, ale sobie odpuszczę. Natomiast teraz przejdę do warunków zakwaterowania. Zostałem zakwaterowany w hotelu po dawnej jednostce wojskowej. Warunku mieszkalne FATALNE. Wspólne toalety na korytarzu, których zapach uryny przyprawiał o wymioty. Małe, brudne pokoje ( przez brudne mam na myśli ściany, okna, firankę i zasłony), zużyte i poplamione materace, płatny i beznadziejny internet.a koordynatorzy hotelu, to osoby nienadające się na zajmowane przez nich stanowisko - chamskie cwaniaczki.
Wiem, że w takich miejscach jest skupisko różnych ludzi, z różną przeszłością, ale k***a kazdy ma prawo do prywatności! Koordynatorzy mogą sobie wejść do pokoju kiedy im się podoba, bez pozwolenia pod pretekstem sprawdzania czystości. poza tym dali sobie prawo do grzebania w cudzych rzeczach w celu poszukiwania narkotyków. Jestem dorosłym człowiekiem i chciałem być też tak traktowany, ale niestety w tym hotelu było gorzej niż na koloniach.
Podsumowując. Przygodę z sortownią i hotelem w Ede uważam za jedno wielkie nieporozumienie. Mam nadzieje, że z czasem z wymarzę z mojej pamięci wspomnienia z tymi miejscami. Osobiście poczułem się upokorzony tym, co dane było mi tam doświadczyć.
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-08-12 10:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
straszne chamstwo panuje w tej firmie
zdjecie uzytkownika
skorpion - 2015-08-12 20:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Ja również pracowałem w sortowni tnt w utrechcie, sama praca można się przyzwyczaić, trochę kilogramów do przerzucenia ale Polacy dawali radę, atmosfera w pracy taka sobie, trochę było mało godzin jedyny minus, mieszkałem na domkach w Goudzie.Nie wiem jak jest teraz bo ja tam pracowałem w 2011 roku.Jak ktos jest zainteresowany wyłącznie pracą i nie cwaniakuje jak inni to da się przeżyć.pozdrawiam wszystkich.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Totalna olewka.Dla nich liczy się tylko sztuka.Znam conajmniej 3 osoby ktore po przyjezdzie na miejsce i po przesłuchaniu odsyłano z kwitkiem bo np gosc miał problemy z nogą a kazali mu zbierac zamowienia i biegac po calej hali .Albo miał problemy z wymową a musiał sie komunikować z programem komputerowym przez mikrofon.
Pytania: Nie pamiętam dokładnie ale przy pytaniach o znajomość języka to dostałem trzy pytania po angielsku:
Jak sie nazywam
Ile mam lat
dlaczego chciałby pan pracować w holandii
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 23:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
ada - 2015-08-19 23:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tak czytam i sie chcialam dowiedziec jak to na stanowisku Rekruter w firmie WorkToday International Recruitment. no i powiem ze ogloszenie mi sie bardzo podoba. gdyz oferuja pakiet szkolen w siedzibie tak pryznajmiej twierdza ale niestety napisali ze system prowizyjny- taki zarobek? tylko i wylacznie? nie ma zadnej podstawy
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-08-20 09:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ada - 2015-08-19 23:34:57]:
odnośnie wynagrodzenia zadzwoń i się dopytaj bo wiem że normalnie ludzi na etacie mają. Może wynagrodzenie zależy od tego jak się z nimi "dogadasz" albo ile czasu będziesz mógł im poświęcić.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie work today

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy work today?
Zadaj pytanie
alert