brak logo

work today

Opole

Opinie o work today

aniaaaa 2016-04-25 11:45:49
Przez jaką firmę jest transport do NL?
tomi 2016-05-10 17:56:18
Chciałbym zmienić swoją dotychczasową pracę ze względu na niskie zarobki. Od ludzi słyszałem , że całkiem przyzwoicie tutaj płacą stąd moje zainteresowanie firmą. Wiem również że praca jest głównie na produkcji przy przetwórstwie rybnym przede wszystkim
reeki 2016-05-19 17:55:25
Witam to tak dużo 2 tyś zł ,uważam że na Holandię to miernie???
1
daniel 2016-05-21 15:10:25
hej dzis mam wyjazd na pakowanie miesa mieszkanie w best czy ktos cos moze powiedziec na temat lokalizacji
1
bartosz 2016-05-23 10:23:56
@daniel i jak dojechaleś juz do holandii ? na pakowanie mięsa do best?
ptyś 2016-05-31 22:55:01
heeej xxD czy ktos z tu obecnych pracował przez firme tempo team w zakładzie CB Fashion w Helmond?? Bardzo prosze o informacje :D Dostałem taka oferte pracy z dziewczyna i wasze opinie napewno będą bardzo pomocne :)
5
Neon 2016-06-08 12:14:54
Mieso Best:
Zawaterwaie hote 800m od pracy
Warunki super
Wszedzie bkisko -eindhoven 10 min autobusem
Wyplaty powyzej 300 eur
Ciezka praca- szybkie tempo
1
Weronika 2016-06-15 15:30:18
Hej, ktoś wybiera się może albo był na pakowaniu szkła w Libbey Gorinchem? Jakieś opinie? Zastanawiam się nad wyjazdem z chłopakiem od 20.06. Jak coś, to mój e-mail- nikaa941@o2.pl :)
Blondyna 2016-06-15 18:16:54
Pracownik magazynowy - znakowanie, skanowanie i pakowanie
Venray ktoś się wybiera, mam wyjazd za tydzień i szukam opinii :)
vv 2016-06-16 16:46:15
W jakim stopniu znasz angielski?
Blondyna 2016-06-17 12:06:38
B1 tak dogadać się dogadam
vv 2016-06-18 17:32:11
Ok, dzięki za odp.
ptaszek 2016-06-27 19:59:08
No właśnie widzę, że ta rekrutacja na pracownika produkcji/ magazynu w Holandii jest ciągle aktualna, chyba sporo osób ma teraz szansę na wyjazd. Sam się zastanawiam czy nie spróbować takiego wyjazdu, Nigdy nie wyjeżdżałem do pracy poza granicami Polski, ale to chyba nie szkodzi?
Einekleine 2016-07-05 14:03:05
Jesli sluchacie disco polo,lubicie knuc za plecami,obrabianie tylka to dla was chleb powszedni to idealnie wpasujecie sie w bande wiesniakow ,ktora tam pracuje.Polacy wyzej sraja niz dupe maja.Sa rowniez sympatyczne i zyczliwe osoby ale to rzadkosc.Holendrzy jak najbardziej ok.Zarobki...smiech na sali:) A Hotel w Best...nie jest zle.
2
deni 2016-07-06 21:15:54
Słuchajcie mnie interesują warunki mieszaniowe czy wszystko jest na poziomie i podstawy są zapewnione? czy nie mieszkasz na kupie z mieszkanką narodowosci? ile osob zakwaterowanych jest w domu? i ile godzin tygodniowo pracujesz?
Darx 2016-07-13 20:30:36
Pracował ktoś w xpo pakowanie sprzetu elektronicznego w Venray?
romek 2016-07-14 19:29:19
Ja się zastanawiam czy jest u nich szansa, zeby znaleźć zatrudnienie chociażby jako ten przedstawiciel regionalny. Przynajmniej jest szansa na dwuskładnikowe wynagrodzenie.
sss 2016-07-26 18:30:50
Jedzie ktoś do pracy w firmie Koopman w Emmeloord????
1
Deli 2016-07-28 10:57:37
Hej, czy ktoś mógłby podzielic sie opinia o pracy przy ciastkach w Spijkenisse?
hush 2016-07-29 17:03:39
Wiadomo czy wciąż szukają kogoś do magazynu? Pokazało się właśnie takie ogłoszenie pracy, a skoro nie wymagają anwet doświadczenia to jeszcze lepiej. Jedyny wymóg to znajomośc angielskiego, ale szkoda, że nie określili przewidywanych zarobków w firmie.
Byłaszek 2016-07-31 23:25:33
Nie jedźcie przez tą firmę do Rhenusa w Tilburgu (na magazyn m.in. z karmą dla zwierząt), bo tam jest tragedia.
Ogólnie praca była niezgodna z umową, dodatkowo trzeba było do niej dojeżdżać 80km codziennie, biuro Tempo Team wiecznie zamknięte, nic nie dało się załatwić, ogólnie bałagan.
Jedyny plus jest taki, że kasa się zgadzała.
romek 2016-08-01 15:15:12
Ale wiadomo czy mają teraz jakieś oferty? Mam też doświadczenie.
ona 2016-08-16 20:12:06
Jedzie ktoś 3 września, na zbieranie zamówień i pakowanie produktów w Samsungu ?? :) Był ktoś kiedyś, jakieś opinie ? :)
romek 2016-08-16 22:44:48
nawet atmosfera dopisuje, a to dobry znak, że się dzieje nieźle.
kaska 2016-08-17 17:24:28
Pracował kroś w Albercie ? Jedzie ktoś 23 ?
meso 2016-08-17 20:03:21
a jak wyglada to na magazynie , trzeba mieć uprawnienia na wozek widłowy? to jest wymóg , bo ja mam doswiadczenie na magazynie jednka wozkiem jezdzilem bez uprawnien ale co frma to maja inne wymogi, jak jest?
morata 2016-08-18 13:59:29
Albert Hiijn to najlepsza robota jaka może być przez tempo team work tooday osobiście polecam co prawda są jakieś tam normy wytyczne wystarczy robić swoje zarobki super domki wypas ludzie spoko ale pisze z zapytaniem czy ktoś pracował w Samsungu w Bredzie? bo mam wyjazd 5 wrzesnia i chce wiedzieć co i jak
witek 2016-08-18 14:56:07
powiem Wam, ze też ciekawa prace widziałem jako Zbieranie zamówień / orderpicking, bo w obowiązkach jest tylko zbieranie zamówień w magazynach spożywczych, z elektroniką, z asortymentem do domu, skanowanie, pakowanie, rozładunek, wiec nie najgorzej to wygląda.
ona 2016-08-19 12:02:28
Też jade na 5 wrzesnia :) Skad jedziesz ?
romek 2016-08-19 14:40:08
Świetnie, że jest zapewniona umowa o pracę. To już jest dobrze, bo wszędzie teraz wciskają śmieciówki.
Darx 2016-08-24 15:11:19
Słyszałam, że jest dużo godzin i jest ok. Mieszkania w hotelu w Rotterdamie
Darx 2016-08-28 10:21:34
tragedia
Darx 2016-08-28 21:34:05
Dostałam zakwaterowanie w Deurne na hotelu. Łazienki i prysznice na korytarzach damsko męskie . Hotel w opłakanym stanie. Zimna woda w kranach. .. tak nie da się mieszkać . A koszt to 80e za tydzień. Nie polecam i ostrzegam! !!
kora 2016-08-29 16:26:48
skoro aż tyle płacisz za zakwaterowanie to ile dostajesz pensji?
nowa 2016-08-31 12:52:36
Był ktoś na szklankach w Gorinchem ? Jak wrażenia ?
darx 2016-08-31 21:52:41
zależy w jakiej firmie jesteś i jaka masz stawkę i tak samo z godzinami jak wyjdziesz . Bo biuro się nauczyło brać mase ludzi żeby płacili za spartańskie chaty i pozniej pracujesz max po 30h . ile mi płacą nie powiem ci teraz bo jestem tu pierwszy tydzień.
Maja 2016-08-31 21:59:07
Praca w Gorinhem wygląda tak, ze przyjdzie ci team leader ze stoperem i liczy ci czas jak szybko pakujesz. praca pełna presji. wysyłają również ludzi do huty w Leerdam . Tam to juz wg jest tragedia. Lecą szklanki na tasmie gorace z pieca a ty stoisz na lini i musisz zrobic pudelko spakowac szklanki ulozyc na palecie i pozniej wydrukowac stiker i wywiezc, palete nowa wziac a tasma caly czas leci. Praca w bardzo szybkim tempie Nie polecam. Mieszkania w Oosterhout z hiszpanami .
OLEK 2016-08-31 22:02:27
Praca na poczcie w BREDZIE to jeden wielki SYF. PRACUJESZ TYLKO PO 20H TO CIE NIE SZANUJA PRACA CIEZKA . TEAM LEADER BIJE LUDZI DRZWIAMI I WYZYWA .... SYF
DARIA 2016-08-31 22:10:41
OSTRZEGAM WAS PRZED TA FIRMA.!!!! Pracowałam dla nich w latach 2011-2013 było świetnie. Pracowałam przez ten okres w różnych firmach i mieszkałam w różnych miejscach. Zawsze sobie chwaliłam i wszystkim polecałam. Przyjechałam teraz w sobote przez tempo team i to co zobaczyłam i usłyszałam od ludzi przechodzi ludzkie granice. Mieszkam w okropnym hotelu w Deurne. Łazienki i prysznice są wspólne mało tego nie ma podziału na damskie i meskie. wszedzie brudno pokoje bardzo małe. W kranach zimna woda. Ludzie opowiadali,ze inni mieszkali w Kempinach albo na parku z uchodzcami !!! Mało godzin się pracuje ponieważ za dużo ludzi wysyłają. Za nim pojedziecie przez work today czy randstad lepiej się dowiedzcie gdzie bedziecie pracować i jak godzinowo wyjdziecie żebyście nie byli stratni i rozczarowani. !!!!
kk 2016-08-31 22:56:59
jedzie ktoś na szklanki w sobotę ?
romek 2016-09-04 20:34:56
Na pewno jest w porządku a skoro moożna liczyć na wynagrodzenie na poziomie 3-4 tysięcy złotych to wcale nie jest tak źle, bo przecież o takie stawki jest dość trudno.
naomi 2016-09-19 13:07:34
witam.Jak to jest z tą pracą na cb fashion w helmond.Jakie zarobki?jAKIE domki?
ciekawa 2016-09-20 11:12:50
Czy ktoś wie coś o pracy przy kurczakach w Plukon w miejscowości Goor?
Zegarynka 2016-09-20 17:30:30
Witam.Na xpo ktoś może pracuje w Venray?
Ja 2016-09-21 08:57:11
Pracowałam, godziny pewne. Całkiem spoko.
Ja 2016-09-21 09:00:23
Koopman, ja mam ofertę. Był tam ktos? Jak opinie???
Nie 2016-09-21 10:21:25
Samsung Breda jest ok. Godziny pewne, ogólnie spoko. Zakwaterowanie w hotelu w Rotterdamie.
Atmosfera dobra, ale ludzie się za bardzo obijali i mogli się pogorszyc. Uwaga na fałszywą czarnulę na masterpacku. Leń jakich mało.
Kwiat 2016-09-21 15:53:43
Xpo w Venray ktoś pracował?
Miska 2016-09-21 16:49:00
Witam.Jak tam praca w xpo?zakwaterowanie jak?
mrau 2016-09-23 14:00:54
No dobra, ale dobrze, że wypłata jest terminowa u nich.
Zostaw swoją opinię o work today - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie work today