brak logo

work today

Opole

Opinie o work today

Darx 2016-07-13 20:30
Pracował ktoś w xpo pakowanie sprzetu elektronicznego w Venray?
sss 2016-07-26 18:30
Jedzie ktoś do pracy w firmie Koopman w Emmeloord????
7
Deli 2016-07-28 10:57
Hej, czy ktoś mógłby podzielic sie opinia o pracy przy ciastkach w Spijkenisse?
Byłaszek 2016-07-31 23:25
Nie jedźcie przez tą firmę do Rhenusa w Tilburgu (na magazyn m.in. z karmą dla zwierząt), bo tam jest tragedia.
Ogólnie praca była niezgodna z umową, dodatkowo trzeba było do niej dojeżdżać 80km codziennie, biuro Tempo Team wiecznie zamknięte, nic nie dało się załatwić, ogólnie bałagan.
Jedyny plus jest taki, że kasa się zgadzała.
1
ona 2016-08-16 20:12
Jedzie ktoś 3 września, na zbieranie zamówień i pakowanie produktów w Samsungu ?? :) Był ktoś kiedyś, jakieś opinie ? :)
kaska 2016-08-17 17:24
Pracował kroś w Albercie ? Jedzie ktoś 23 ?
1
morata 2016-08-18 13:59
Albert Hiijn to najlepsza robota jaka może być przez tempo team work tooday osobiście polecam co prawda są jakieś tam normy wytyczne wystarczy robić swoje zarobki super domki wypas ludzie spoko ale pisze z zapytaniem czy ktoś pracował w Samsungu w Bredzie? bo mam wyjazd 5 wrzesnia i chce wiedzieć co i jak
ona 2016-08-19 12:02
Też jade na 5 wrzesnia :) Skad jedziesz ?
Darx 2016-08-24 15:11
Słyszałam, że jest dużo godzin i jest ok. Mieszkania w hotelu w Rotterdamie
Darx 2016-08-28 10:21
tragedia
Darx 2016-08-28 21:34
Dostałam zakwaterowanie w Deurne na hotelu. Łazienki i prysznice na korytarzach damsko męskie . Hotel w opłakanym stanie. Zimna woda w kranach. .. tak nie da się mieszkać . A koszt to 80e za tydzień. Nie polecam i ostrzegam! !!
nowa 2016-08-31 12:52
Był ktoś na szklankach w Gorinchem ? Jak wrażenia ?
darx 2016-08-31 21:52
zależy w jakiej firmie jesteś i jaka masz stawkę i tak samo z godzinami jak wyjdziesz . Bo biuro się nauczyło brać mase ludzi żeby płacili za spartańskie chaty i pozniej pracujesz max po 30h . ile mi płacą nie powiem ci teraz bo jestem tu pierwszy tydzień.
Maja 2016-08-31 21:59
Praca w Gorinhem wygląda tak, ze przyjdzie ci team leader ze stoperem i liczy ci czas jak szybko pakujesz. praca pełna presji. wysyłają również ludzi do huty w Leerdam . Tam to juz wg jest tragedia. Lecą szklanki na tasmie gorace z pieca a ty stoisz na lini i musisz zrobic pudelko spakowac szklanki ulozyc na palecie i pozniej wydrukowac stiker i wywiezc, palete nowa wziac a tasma caly czas leci. Praca w bardzo szybkim tempie Nie polecam. Mieszkania w Oosterhout z hiszpanami .
OLEK 2016-08-31 22:02
Praca na poczcie w BREDZIE to jeden wielki SYF. PRACUJESZ TYLKO PO 20H TO CIE NIE SZANUJA PRACA CIEZKA . TEAM LEADER BIJE LUDZI DRZWIAMI I WYZYWA .... SYF
3
DARIA 2016-08-31 22:10
OSTRZEGAM WAS PRZED TA FIRMA.!!!! Pracowałam dla nich w latach 2011-2013 było świetnie. Pracowałam przez ten okres w różnych firmach i mieszkałam w różnych miejscach. Zawsze sobie chwaliłam i wszystkim polecałam. Przyjechałam teraz w sobote przez tempo team i to co zobaczyłam i usłyszałam od ludzi przechodzi ludzkie granice. Mieszkam w okropnym hotelu w Deurne. Łazienki i prysznice są wspólne mało tego nie ma podziału na damskie i meskie. wszedzie brudno pokoje bardzo małe. W kranach zimna woda. Ludzie opowiadali,ze inni mieszkali w Kempinach albo na parku z uchodzcami !!! Mało godzin się pracuje ponieważ za dużo ludzi wysyłają. Za nim pojedziecie przez work today czy randstad lepiej się dowiedzcie gdzie bedziecie pracować i jak godzinowo wyjdziecie żebyście nie byli stratni i rozczarowani. !!!!
2
kk 2016-08-31 22:56
jedzie ktoś na szklanki w sobotę ?
naomi 2016-09-19 13:07
witam.Jak to jest z tą pracą na cb fashion w helmond.Jakie zarobki?jAKIE domki?
ciekawa 2016-09-20 11:12
Czy ktoś wie coś o pracy przy kurczakach w Plukon w miejscowości Goor?
Zegarynka 2016-09-20 17:30
Witam.Na xpo ktoś może pracuje w Venray?
Ja 2016-09-21 08:57
Pracowałam, godziny pewne. Całkiem spoko.
Ja 2016-09-21 09:00
Koopman, ja mam ofertę. Był tam ktos? Jak opinie???
Nie 2016-09-21 10:21
Samsung Breda jest ok. Godziny pewne, ogólnie spoko. Zakwaterowanie w hotelu w Rotterdamie.
Atmosfera dobra, ale ludzie się za bardzo obijali i mogli się pogorszyc. Uwaga na fałszywą czarnulę na masterpacku. Leń jakich mało.
2
Kwiat 2016-09-21 15:53
Xpo w Venray ktoś pracował?
Miska 2016-09-21 16:49
Witam.Jak tam praca w xpo?zakwaterowanie jak?
aleksandra 2016-10-13 16:28
hej ) Mam propozycje wyjazdu i zakwaterowania w Kaatsheuvel Van Haestrechtstraat 24 lub okolice Waalwijk, praza magazynowa, 8,87 /h. Czytałam wiele opini na temat biura i widze,ze duzo zalezy od miejca pracy na które się trafi. Ktoś pracuje w Waalwijk i sie wypowie jak jest ? Pozdrawiam.
andre 2016-10-18 20:17
Wie ktoś coś o stanowisku pomocnika w centrum opon w Deventer ( okolice ) ?
andre 2016-10-18 22:47
@deni dzwonili do mnie, przez tel. wszystko ok, gwarantują pracę 40 h/ tydzień, zakwaterowanie itd. Chodzi mi o to czy ktoś tam był / jest i może coś powiedzieć jak to wygląda w realu
poll 2016-10-19 04:46
Uciekaj z tej ofery,. ja tam pracowałem, jak coś to odezwij się do mnie na maila, wszystko Ci opowiem o miejscu zamieszkania i prace na magazynie w Waalwijk w Docdacie. Uciekaj !!
2
Anna 2016-10-21 12:19
Prosze napisac jak tam jest?
Kris 2016-10-23 12:48
Ostrzegam przed level one to oszuści [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i bydlaki pracy nie ma ściągają po kilka set osób a później nie mają dla nich pracy
1
kozak 2016-10-24 18:20
poll napisz mi na maila jak jest w tej dodgacie?
kicklaa 2016-10-25 19:44
Poll też chętnie dowiedziałabym się jak tam jest bo dostałam właśnie od nich ofertę tam.
Varsovian 2016-10-26 15:44
Witam. W najbliższą sobotę wyjeżdżam za pośrednictwem Work Today do pracy w firmie "Kompak" w Tilburgu (pakowanie detergentów, produkcja proszków do prania itp.) Czy ktoś z Was pracował bądź pracuje w tej firmie i mógłby podzielić się informacjami, opinią na temat pracy, miejsca zakwaterowania, dojazdu itp. itd. Pozdrawiam
logistic 2016-10-26 16:10
Witam.Prace w xpo Venray nie polecam,sciagaja ludzi mimo ze pracy az tyle nie ma i caly czas rezerwy,wyplaty po 90 e,bez wiekówki
5
Kubus93 2016-10-27 10:58
Witam mam propozycję pracy w Best w magazynie DPD. Mógłby ktoś powiedzieć coś więcej o tym miejscu ?
Mauro 2016-11-05 09:31
Witam !
Zakwaterowanie w Waalwijk bardzo mało godzin max 35. Mieszkasz w przyczepie holenderskiej. Piecyk na srodku przyczepy łazienka okrutna. Latem masakrycznie gorąco az sie gotuje jesień zima pod śpiworem. Dojazd do pracy 5 km sklep 7 km. Mieszkają tam Ukraińce Bulgarzy ... wszystkie narodowosci. Policja caly czas awantury kradzieze. Ochroniarz nawet jest bo Policja zaczym przyjedzie to mozesz być pocięty i w samych majtkach. Ludzie z laptopami jezdza do pracy bo kradzież za kradzieżą !!! Koordynatorzy albo nie odbierają albo wylaczone telefony. PRZESTRZEGAM !!! OSRODEK TEN NAZYWA SIE GETTO !!!
Mauro 2016-11-05 09:36
Aleksandra napisałem recenzje poniżej na temat tej pracy przeczytaj sobie.
Wiewiór 2016-11-05 10:43
Witam Serdecznie
Odpowiedz kieruję do ludzi chcących wyjechać przez posrednika WT do pracy w Arvato Heijen. Podpisujesz umowę przedwstępną nawet nie trzeba byc w biurze skany wysylasz na email. Wszystko odbywa sie blyskawicznie bo przeciez i tak ta umowa nie bedzie obowiazywać. Transport firmą Olsok ( jakosc przewozu pozostawia wiele do zyczenia ). Jestesmy juz w Holandii czekamy na koordynatora 2h bo nie ma czasu a jest Niedziela. Zakwaterowanie w domkach tylu Bungal w Herkenbosch te domki nie są najgorsze mieszkanie w parku pralka na srodku parku 2 szt na około 500 osób bo jeszcze wczasowicze są. Zaczecie pracy czekanie jak kot na mleko. 10 email na dzień. Planing zmienia sie 3 razy dziennie 7 razy w tygodniu. Autoplaning jeden wielki syf ludzie nie widzą z kim i jakim autem maja jechac nadmieniam ze do pracy 82 km ale autostradą. Praca moze byc albo na Asembly albo na Cordis o wiele lepiej wiecej godzin lekka praca. Asembly dział kobiety pakują w opakowania dokladanie plyty sciereczki ulotki faceci wykladaja badz skanują urzadzenia. Praca szybka duza zrecznosc musi byc. Grupy mix Polacy Ciapate Murzyni Niemcy Holendrzy. Godz na Asembly max 35 tyg. Zakwaterowanie 72€ ubezpieczenie 18€ i tyle ile zjesz badz wypijesz. Koordynatorzy Ulka i Kuba albo zajeci albo wylaczony telefon. Zalatwic sprawe granica cudów. Nieustannie inna ilosc godzin w aplikacji z tym co sie przepracowalo. Nieustanna batalia ze zwrotem niewlasciwie naliczonych godzin. Pracowalem 7 tyg. Nie polecam. Odkladalem 110€ tygodniowo. To suma sumaru w kraju 1600 tez zarobie a nie musze mieszkać w lesie jak wiewiórka. Litwini opanowują calą firme bo oni robią na akord. U nich bieda to pracują jak w obozach i na wiekówkach w 95%. Nie polecam wyjazdu do Arvato praca czysta lekka w pracy kantyna czysciutka wszystko pieknie ale marne godziny z ktorych jeszcze zostajemy okradani a Pani Ula zalatwia sprawę 3 tygodnie. Tacy ludzie nie powinni zajmowac takich stanowisk. Pytania ? Chętnie odpowiem.
8
lulaLu 2016-11-09 17:26
Proszę o więcej info na temat tej pracy, bo jadę w to samo miejsce. Albo i nie jadę, bo widzę po opiniach, że to kolejna masakra. Proszę o info na forum albo na priv killerkowa@wp.pl
Wiewiór 2016-11-14 14:05
Lulalu w czym mogę pomóc proszę zadawać pytania. Lepiej komentować poprzez forum poniewaz wtedy wszyscy mają dostęp i mozna ich ustrzec przez oszukańczymi zagrywkami TempoTeam oraz Randstat bo to ta sama grupa.
1
endriu 2016-11-14 14:14
witam mam pytanie wsprawie pracy na poczcie w born czy sa godziny i nadgodziny i jakie sa mieszkania czy dobre czy zle
1
Łukaszek88 2017-01-11 10:48
Witaj, mam ofertę na plukon do Goor.
Oferta na ten weekend. Możecie powiedzieć ile godzin się tam pracuje? Jakie warunki?
Pozdrawiam
adam1989 2017-01-12 17:54
Witajcie!!mam ofere pracy z gwarantowanymi w umowie minimum 30h tygodniowo-wieszanie tuszy na haki w zakladzie miesnym,ktos cos wi wiecej na ten temat??
Heidi 2017-01-22 11:04
Pracowałam w Koopmanie i bardzo sobie chwale tak jak i moi znajomi. Jest tam kilka stanowisk na jakie mozna trafic ja zbierałam zamowienia. Norma przyzwoita da sie ją spokojnie w ciagu zmiany wykonac no i nie ma tu takiego cisnienia jak chociażby w Albert Heijnie i nie chodza codziennie mowic Ci ze sie nie wyrabiasz czy cos. No i w porownaniu do Alberta jest tu lżej. Jest jeszcze stanowisko tzw. TLS czyli przewozenie palet z miejsca na miejsce. Stanowisko nudne i niewymagajace. Mozna jeszcze trafic na zaladunek lub rozladunek tirow ale tam to juz tylko mezczyzni. I stanowisko na kontroli czyli osoba ktora sprawdza czy zamowienia zostaly dobrze zebrane. Klimat w pracy jak dla mnie najlepszy do tej pory a pracowalam w wielu miejscach w holandii, albo po prostu trafilam na fajnych ludzi. Pracuje sie 5 dni w tygodniu i jesli chcesz to mozesz przychodzic w co drugą sobote jesli sa miejca( czasami potrzebuja mniej osob) stale godziny i pieniadze.
Jack123 2017-02-01 11:10
Witam, dostałem propozycję od Work Today pracy w magazynie HEMA przy zbieraniu zamówień oraz mieszkania w Soesterberg ktoś coś może powiedzieć na temat tej pracy i zakwaterowania?
Jack123 2017-02-01 11:15
Zapomniałem dodać że ten magazyn HEMA znajduje się w Utrechcie, a praca startuje od 10.02.2017, z góry dziękuję za opinie
zolty 2017-02-01 21:10
witam
jak wy przez ten work today znajdujecie prace? ja juz próbuje od 2-3 tygodni i nigdy nie mają ofert
priv gg 575230
Priest 2017-02-09 13:09
Jack123- ja też dostałem dokładnie tą samą propozycje, może wiesz już coś na temat tej pracy?
RAffff 2017-02-17 08:22
Witam dostalem prace w calvin klein i mieszkanie Dordtsestraatweg 285 Rotterdam , mozecie mi cos powiedziec na temat pracy i mieszkania (hotelu ) ?
Zostaw swoją opinię o work today - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie work today