Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o work today

Pracowałeś w firmie work today i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Lokaty - 2014-06-21 12:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pośrednik jak każdy najlepiej żeby zrobić dobrą kasę na ludziach.
Ja trafiłem na DSV. Pani w biurze mówi o gwarantowanych godzinach 30 a jeżeli sie sprawdzisz praca ma być od poniedziałku do piątku.Niestety fakty są bardzo druzgocące przy tych ich 30 godzinach starcza na bułki z masłem.Co tydzień trafia tu przynajmniej 10 osób z czego 2 robią dłużnej niż miesiąc mądrzy szukają czegoś innego lub wraca do Polski reszta zdycha z głodu.
zdjecie uzytkownika
Jamal - 2014-06-22 13:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomson - 2014-06-09 14:50:30]:
a wskaz mi posrednictwo pracy w ktorych jest 40 godzin tygodniowo nie ma imprez i zioła .pojezdzisz zobaczysz sam (sama)
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-06-22 15:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To nie zależy od pośrednictwa tylko o konkretny zzakład , zanim wyjedziesz to czytaj na ten temat9
zdjecie uzytkownika
tomson - 2014-06-23 12:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a koordynatorzy ogolnie spoko, idzie sie dogadac? ktora prace tymczsowa z oferty worktoday najbardziej polecacie?
zdjecie uzytkownika
Lokaty - 2014-06-27 21:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DSV pato 90 % ludzi zmienia robotę po tygodniu dwóch
Alber hejin Kasa dobra stawka dobra minus wysoka norma którą mało kto potrafi opanować też duży przemiał ludzi
Sery-Golenie serów silowanie szału nie ma robota jak robota
Produkty szklane, szklanki pierdoły stawka niska tempo pracy wysokie
praca jak praca stanowczo odradzam DSV ! naprawdę
zdjecie uzytkownika
student - 2014-06-30 18:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cześć, widzę że WD szuka pracowników produkcyjnych i magazynowych do Holandii. wiecie czy trudno się na to dostać? szukam czegoś na wakacje :)
zdjecie uzytkownika
MientuS - 2014-07-01 14:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedz przez worka najlepiej na DSV dowiesz się co znaczy :D zarabiać na jedzenie.. :D
zdjecie uzytkownika
student - 2014-07-01 17:26:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mientus, to serio moze być tak, że wrócę z niczym? powiedz ile kosztuje utrzymanie sie tam i czy jest coś zapewnione ;)
zdjecie uzytkownika
Mientus - 2014-07-02 10:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz gwarantowane niby 120 godzin ale jest mały wałek.Jeżeli firma widzi że ich nie wypracujesz będą Cie próbować ujebać w robocie na byle czym.
No hotel masz 72 euro jakoś tak plus ubezpieczenie 17 euro
no i na przeżycie musisz liczyć miedzy 50 a 70 euro chyba za 30 na biedaka bodziesz siedział chleb z masłem i szczypiorkiem ;)
zdjecie uzytkownika
Rolak - 2014-07-02 11:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak dokładnie pojedziesz ich busem firmą AA już na tobie mają kaskę.
A z robotą zależy gdzie trafisz.Jak najdalej od DSV bo przyjedziesz z dlugami
zdjecie uzytkownika
student - 2014-07-02 14:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Mientus, a orientujesz się może jaka jest stawka godzinowa? bo próbuję to sobie jakoś wykalkulować czy to się będzie opłacało przy 120 godzinach, jak muszę odliczyć jeszcze te koszty o których piszesz.. powiedz czy chociaż dojazd zapewniają, bo o tym nie widzę żadnej informacji... dziękuje za pomoc :)
zdjecie uzytkownika
cold - 2014-07-03 08:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe kiedy pojawią się jakieś oferty na wakacje :)koleżanki wyjechały z tą agencją do pracy w albercie i są zadowolone, są tam już ponad rok :-)
zdjecie uzytkownika
rebus - 2014-07-03 10:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ofert pracy narazie bardzo mało bo zaledwie jedna. trzeba czekać cierpliwie
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-07-04 12:50:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rebus, a myślisz że będą jakieś inne oferty pracy niż na produkcji, bo nawet się nie orientuję jakie stanowiska oferuje WorkToday..
zdjecie uzytkownika
reach - 2014-07-23 08:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zjeżdża się tam dużo dziwnych ludzi i mimo że agencja wymaga niekaralności to zdażają się wśród Polakow drobni złodziejaszkowie i konfidenci.Ś( usunięte przez administratora )Podkradanie kolegom jedzenia i denuncjowanie w pracy to jego sposób na życie.Dzieki niemu dwóch chłopaków pożegnało się z pracą więc radze( usunięte przez administratora )omijać z daleka,a najlepiej(to rada dla współlokatorów i współpracowników) "umilić" mu życie tak żeby spakował walizki i wyjechał w nieznanym kierunku.
zdjecie uzytkownika
reach - 2014-07-23 11:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym poście powyżej chodzi o krzysia zwanego "parówą"
zdjecie uzytkownika
reach - 2014-07-23 21:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krzysiu "kiełbasa" albo "chińska zupka", ci co z nim mieszkaja na Roompocie albo pracują w ND Logistiek wiedzą o kogo chodzi...nieprzeciętny dupek
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-08-27 15:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wyglądają tygodniówki w ND Logistiek? czy praca jest godna poleceniA?
zdjecie uzytkownika
Libitinarius - 2014-08-28 22:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam pracowałem przez worka w 2012 roku i mam nadal informacje z pierwszej reki bo moi dwaj koldzy pracuja juz ponad rok. Jezeli chcecie zarobic w Holandii jakies konkretne pieniadze to polecam prace na tamtejszych chlodniach.Na produkcji zarobicie grosze, to samo dsv czy inne zakłady typu pakowanie wyrobów szklanych a jesli ktos z was jest jeszcze przed 23 rokiem zycia to musicie wiedziec ze w holandii obowiazuja stawki wiekowe.Jezeli masz np stawke 10.25 ja wtedy miałem 21 lat to w rzeczywistosci na umowie bylo 7.8 euro i oczywiscie premia za niskie temperatury ale szału nie ma.Jezeli macie powyzej 23 roku zycia i oferte pracy na chłodni to z sobotami mozecie wyjsc około nawet 420 euro na tydzien (Jezeli oczywiscie zakład bedzie miał dużo zamowien i bedzie duzo pracy - ja jakies 2 miesiace miałem przestoj miałem około 75 h na miesiac).Co prawda gwarantuja wam 120 h miesiecznie ale te godziny ktore wam wyrownaja beda oczywisci po duzo nizszej stawce.Moj kolega jezdzi juz 4 raz przez to biuro i tez wybiera tylko raczej chlodnie albo inne magazyny gdzie jest praca przy zbieraniu zamowien.Prawde mowiac jezeli macie stawke nizsza niz 8 euro (a przy stawce wiekowej takie bedziecie mieli )to srednio to sie opłaca.Mieszkał ze mna gosc ktory miał 18 lat i pracował w piekarni i zarabiał na tydzien 150 euro(po odliczeniu mieszkania i oczywisce miał ponad 40 h )odejmijcie sobie te 50 euro na jedzienie to wychodzi około 100 euro na tydzien.Jezeli ktos z was sie łudzi ze straci mniej na jedzenie tygodniowo to juz wam mowie ze bardzo na miejscu sie rozczaruje.Pytajcie w biurze jaka konkretna stawka przy waszym wieku wam wyjdzie .Jezli chodzi o wspołlokatorów to jest czysta loteria z domkami jest kłopot z przeprowadzkami tez chyba ze liżesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koordynatorowi parku.Ja akurat trafiłem na spoko ludzi i w miarę spokojnych ale np mój kolega mieszkał z totalna patologia i miał tylko przez nich same problemy ( imprezki dragi i rózne dziwne bójki i przypadki)Jezli ktos z was ma jakies konkretne pytanie to mozecie pisac na gg 46799819 jak bede miał chwile to odpisze
zdjecie uzytkownika
maria - 2014-08-29 12:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Libitinarius - 2014-08-28 22:35:42]:
@libritinarius: a jak konkretnie wygląda sprawa z tymi chłodniami? Pracowałam w Polsce w hipermarkecie na lodówkach z serkami, mlekami i jakimiś kefirami różnymi. Po pierwsze to kręcisz się wśród ludzi, bo tam jest największy przerób. Po drugie, zimno ale da się wytrzymać jak się sporo ruszasz. A jak w NL z tym?
zdjecie uzytkownika
Nd logiestek - 2014-09-03 20:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam nie polecam pracy w nd logiestek czyli w Magazynie ikea gdyz stawka za wykonywana prace jest nie adekwatna do zarobkow 240 euro za tydz. Za dzwiganie paczek po 50 kg, sof mebli itd. Zbieranie zamowien to istna meka szczegolnie dla kobiet. Bo po 8 h pracy ladowaniu samemu sof na wozek, niewiem jak sa jeszcze w stanie chodzic i funkcjonowac.brak dodatkow za drugie zmiany, brak przepisow kobiety nie powinny dzwigac tyle kg.odradzam i nie polecam.
zdjecie uzytkownika
pingwin roman - 2014-09-09 17:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w związku z tym że się pracuje w chłodni są za to jakieś lepsze ubezpieczenia albo dodatki zdrowotne, bo w sumie warunki wiadomo jakie i na szwank zdrowie narazone
zdjecie uzytkownika
lupa - 2014-09-12 15:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
krzysia "parówy" już niema - wyleciał z naganą
zdjecie uzytkownika
annnnnnn - 2014-09-19 20:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
watro jechac tam czy lepiej siedziec na bezrobociu w Pl?
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-10-17 18:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na bezrobociu to na pewno nie będzie lepiej niż w jakiekolwiek pracy gdzie troche grosza się zarobi. Podajcie proszę jakie macie mniej więcej stawki i czy macie tylko podstawe co miesiąc tyle samo, ćzy mozna się jeszcze załapać na jakieś premie albo dodatki do pensji na przykład na świeta? mam dzieci, więc przydałoby się.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie work today
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x