Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o work today

Pracowałeś w firmie work today i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
a - 2014-11-20 21:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kamyk - 2014-11-13 17:45:31]:
w hotelu dostaniesz taki pokój że ledwo sie w nim można obrócić a w pracy wycisniesz sódme poty i siłownia nie będzie ci potrzebna
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2014-11-21 04:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Kamyk - 2014-11-13 17:45:31]:
@ Kamyk - jak nie chcą przesłać skanu całej umowy to ja bym uważała. Jednak jak coś sie podpisuje to jest to zbyt ważne. Zawsze lepiej przeczytac do konca maly druczek. A w końcu zacząłeś pracę tam? Bo też chciałam dorobić i nie wiem czy to jest odpowiednie miejsce i czy dałabym sobie radę. Możesz opisać warunki tam panujące?
zdjecie uzytkownika
lonek - 2014-12-05 16:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dziś dzwoniła do mnie pani oczywiście parę pytań po ANG no i oczywiście zaproponowała pracę na zbieraniu zamówień w firmie prasowej ze stawką 8,59 brutto.
Mam 30 lat i jak to tam wygląda. Bardzo bym prosił o szczere wypowiedzi.
zdjecie uzytkownika
Ikea Nd logiestek - 2014-12-15 10:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam nd logiestek czyli ikea gdyż pracuje sie tylko 3 dni w tygodniu z czego zarobki za 3 dni sa to jakies 100 euro na tydzien czyliw wychodzi , 400euro na miesiac , to chyba lepiej siedziec w Polsce i miec też te 1600 zł.NIE POLECAM WORKTODAY TO DNO!praca jest cieza z nikim sie nie licza.
zdjecie uzytkownika
Ziomek - 2015-01-13 11:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać że ta firma nie za bardzo!?
zdjecie uzytkownika
szybkie info - 2015-01-15 13:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak wyglada obecnie DSV bo mam jutro jechac do opola podpisac umowe, a juz kiedys tak zrobilem ze zdnia na dzien podpisalem i na koncu uciekalem, oplaca sie przyjechac ?? wyjdzie sie te 250 na czysto??
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-01-18 21:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DSV? Przygotuj się do roli rezerwisty uzbroj się w cierpliwość i zgrzewkę taniego piwa żebyś nie odstawał od innych rezerwistów. :-)
zdjecie uzytkownika
jk - 2015-01-18 21:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kamyk - 2014-11-13 17:45:31]:
Wspólne kuchnie na skrzydłach "hotelu" zasyfione przez mieszkającą tam patologię. Od piątku do niedzieli nie można spać tak miejscowa żulernia dokazuje. W pokojach na dole jest tak mało miejsca że ledwo można wcisnąć walizki. Parking przed tym "hotelem" jest tak zastawiony autami że zaparkowanie (a rano wyjazd) samochodu graniczy z cudem.
zdjecie uzytkownika
ms - 2015-01-24 13:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jest najgorzej, jasne że człowiek chciałby mieszkać w hotelu 4 gwiazdkowym, ale w Ede w hotelu nie jest źle, pokoje jak dla dwóch osób ok, kuchnie wspólne, ciepło i da się żyć normalnie...Praca jest, godziny też także moim zdaniem nie ma co narzekać...w końcu człowiek przyjechał tu do pracy a nie na wakacje...
zdjecie uzytkownika
tusek - 2015-02-05 13:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pati
więc napisz jakie biura są godne polecenia skoro piszesz że są lepsze.
Pozdr
zdjecie uzytkownika
linux - 2015-02-09 12:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bardzo slaba firma chamstwo i niekompetencja jak sie dzwoni nigdy nie maja ofert goraco nie polecam
zdjecie uzytkownika
Archer - 2015-02-12 12:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Podoba ci sie w Ede? pokoje tak male ze ledwo mozna sie obrocic, toaleta na korytazu i park coordynator, delikatnie mowiac nie dogadacie sie z nim, na terenie parku jest przypal z jaraniem, na zadnym innym parku sie z tym nie spotkalem, i to wszystko za niesamowicie atrakyjna cene 76e/tyd.
pozdro.
zdjecie uzytkownika
Blabla - 2015-02-16 14:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.
Byłem kilka razy przez tą firmę w przedziale lat 2011 - 2014. Kiedyś było lepiej bo więcej pracy, teraz już 2 raz mnie nabrali, że będzie praca, po czym pracowałem 2-3 dni w tygodniu w firmie DSV Solutions. Odradzam. Więcej nigdy nie pojadę przez tą agencję, ponieważ zwyczajnie nie ma pracy. O warunkach mieszkaniowych nie będę pisał bo nie wiadomo gdzie się będzie mieszkało. Mi praca w DSV pozwalała zarobic od 20E do 115 na tydzień hahah Byłem tam 3 tygodnie i podziękowałem. Jak korwin mówi, że zrobili z Nas murzynów Europy to mu mówią, że jest rasista WTF?? hahah Pozdrawiam i odradzam, ze względu na koszty. Można śmiało wrócić z długiem.
zdjecie uzytkownika
spartan - 2015-03-13 20:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wie ktos cos na temat pracy produkcyjnej przy sokach i o lokacji kolo amsterdamu?
zdjecie uzytkownika
kami - 2015-03-16 07:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca przy sokach to oferta ktora pojawia sie dwa trzy razy do roku jak juz raz sie załapiesz to beda chcieli Cie tam zawsze. Godziny zawsze sa i podobno powinien byc darmowy powrót
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-03-19 10:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz ktoś jak wyglada praca w DHL w Tiel? ile godzin jest teraz w marcu ciezka zmianowa czy nie? i jak sie mieszka w tym ede duzy dom czy motel na narozniku? jakie warunki czy odłoze z 900 euro chociaż? czy warto wogóle jechac
zdjecie uzytkownika
spartan - 2015-03-19 11:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w DHL to zależy kiedy i jak się sprawdzasz tyle masz godzin. Jesli chodzi o to czy cięzka praca to ręce sobie wyrobisz ale to tez zalezy jakie paczki się trafią. Hotel Ede.... łazienki w pokoju, dwie osoby do hotelu, siłownia do dyspozycji, niektórzy grilują za hotelem. Gdy tam byłem ekipa na hotelu była spoko teraz wiem ze jest duzo lasek z róznych agencji.
zdjecie uzytkownika
Rafal - 2015-03-20 13:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjeżdża ktoś w najbliższym czasie do pracy w DHL w Tiel ???
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-03-21 17:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spartan - 2015-03-19 11:29:23]:
o dzieki za informację mam jeszcze zapytania jak daleko jest z Ede do Tiel 10 15km??? trzeba samemu jezdzic autem z hotelu do pracy? czy lodówki są wspólne na hotelu? odłoze te 900 1000 euro? pytam się o to czy wogóle jest sens jechać...
zdjecie uzytkownika
spartan - 2015-03-23 07:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-03-21 17:46:32]:
odległosc to w łatwy sposób mozesz sobie sprawdzic na google.maps :P Do pracy jezdzi sie w kilka osob. dostajecie auto np na 5 osob, ale o takich rzeczach powinienes pytac w biurze napewno by Ci powiedzieli... Lodowki sa w pokoju.Ile odłozysz? to zalerzy ile palisz i pijesz ... hehe ;) Kiedy masz wyjechać???
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-03-27 12:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spartan - 2015-03-23 07:40:25]:
wiem sprawdzałem już ok 20km thank you for informations a o te lodówki to mi chodziło czy moze sobie kazdy brac jak chce jezeli są pzoa pokojem gdzies w kuchni wiem wszsytko juz wiem p.s musze odlozyc te 1000 1100 euro inaczej szukam w skandynawii tam mam pewne na odłozenie ok 5500zł Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gUZDI - 2015-05-16 10:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Mam pytanie czy ktoś pracował przez firmę worktodey w bredzie przy sortowaniu przesyłek ? jakie warunki mieszkalne i czy znośna praca i jak z językiem perfekt trzeba sie umieć porozumieć ? bardzo proszę o dopowiedz.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
łowca baranów - 2015-05-20 14:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-03-27 12:01:45]:
"Information" to rzeczownik niepoliczalny. Nie ma czegoś takiego jak "infromationS". Jak chcesz się baranie popisać na forum swoją angieszczyzną to się najpierw naucz mówić troszeczkę po angielsku.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Totalna olewka.Dla nich liczy się tylko sztuka.Znam conajmniej 3 osoby ktore po przyjezdzie na miejsce i po przesłuchaniu odsyłano z kwitkiem bo np gosc miał problemy z nogą a kazali mu zbierac zamowienia i biegac po calej hali .Albo miał problemy z wymową a musiał sie komunikować z programem komputerowym przez mikrofon.
Pytania: Nie pamiętam dokładnie ale przy pytaniach o znajomość języka to dostałem trzy pytania po angielsku:
Jak sie nazywam
Ile mam lat
dlaczego chciałby pan pracować w holandii
zdjecie uzytkownika
łowca baranów i osłów - 2015-05-25 19:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łowca baranów - 2015-05-20 14:18:01]:
sam jestes baranem i do tego głupim osłem na dokładke nie am takeigo słwoa jak infromation tylko information ty sie juz nie musisz popisywac gówno wiesz i nigdzie w zyciu nie byłes a jak kazdy w tym kraju próbujesz zrywac madrale a co rzeczownik policzalny to wszysc wiedza gramatyk sie znalazł...
zdjecie uzytkownika
tet - 2015-05-27 17:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZy ktoś jedziedo pracy/ pracowal w Bredzie przy pakowaniu elektroniki przez firme WorkToday ?Pojawila sie teraz taka oferta na ich stronie i niby praca od 11.06... ddziwne ze tak odlegly termin bo u nich zwykle oferta pracy jednego dnia a za 2 dni wyjazd...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie work today

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy work today?
Zadaj pytanie
alert