Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o work today

Pracowałeś w firmie work today i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
spartan - 2015-03-19 11:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w DHL to zależy kiedy i jak się sprawdzasz tyle masz godzin. Jesli chodzi o to czy cięzka praca to ręce sobie wyrobisz ale to tez zalezy jakie paczki się trafią. Hotel Ede.... łazienki w pokoju, dwie osoby do hotelu, siłownia do dyspozycji, niektórzy grilują za hotelem. Gdy tam byłem ekipa na hotelu była spoko teraz wiem ze jest duzo lasek z róznych agencji.
zdjecie uzytkownika
Rafal - 2015-03-20 13:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjeżdża ktoś w najbliższym czasie do pracy w DHL w Tiel ???
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-03-21 17:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spartan - 2015-03-19 11:29:23]:
o dzieki za informację mam jeszcze zapytania jak daleko jest z Ede do Tiel 10 15km??? trzeba samemu jezdzic autem z hotelu do pracy? czy lodówki są wspólne na hotelu? odłoze te 900 1000 euro? pytam się o to czy wogóle jest sens jechać...
zdjecie uzytkownika
spartan - 2015-03-23 07:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-03-21 17:46:32]:
odległosc to w łatwy sposób mozesz sobie sprawdzic na google.maps :P Do pracy jezdzi sie w kilka osob. dostajecie auto np na 5 osob, ale o takich rzeczach powinienes pytac w biurze napewno by Ci powiedzieli... Lodowki sa w pokoju.Ile odłozysz? to zalerzy ile palisz i pijesz ... hehe ;) Kiedy masz wyjechać???
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-03-27 12:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spartan - 2015-03-23 07:40:25]:
wiem sprawdzałem już ok 20km thank you for informations a o te lodówki to mi chodziło czy moze sobie kazdy brac jak chce jezeli są pzoa pokojem gdzies w kuchni wiem wszsytko juz wiem p.s musze odlozyc te 1000 1100 euro inaczej szukam w skandynawii tam mam pewne na odłozenie ok 5500zł Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gUZDI - 2015-05-16 10:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Mam pytanie czy ktoś pracował przez firmę worktodey w bredzie przy sortowaniu przesyłek ? jakie warunki mieszkalne i czy znośna praca i jak z językiem perfekt trzeba sie umieć porozumieć ? bardzo proszę o dopowiedz.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
łowca baranów - 2015-05-20 14:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-03-27 12:01:45]:
"Information" to rzeczownik niepoliczalny. Nie ma czegoś takiego jak "infromationS". Jak chcesz się baranie popisać na forum swoją angieszczyzną to się najpierw naucz mówić troszeczkę po angielsku.
zdjecie uzytkownika
łowca baranów i osłów - 2015-05-25 19:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łowca baranów - 2015-05-20 14:18:01]:
sam jestes baranem i do tego głupim osłem na dokładke nie am takeigo słwoa jak infromation tylko information ty sie juz nie musisz popisywac gówno wiesz i nigdzie w zyciu nie byłes a jak kazdy w tym kraju próbujesz zrywac madrale a co rzeczownik policzalny to wszysc wiedza gramatyk sie znalazł...
zdjecie uzytkownika
tet - 2015-05-27 17:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZy ktoś jedziedo pracy/ pracowal w Bredzie przy pakowaniu elektroniki przez firme WorkToday ?Pojawila sie teraz taka oferta na ich stronie i niby praca od 11.06... ddziwne ze tak odlegly termin bo u nich zwykle oferta pracy jednego dnia a za 2 dni wyjazd...
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2015-05-30 21:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałam 'przyjemność' współpracy z tą firmą przez długie trzy dni. Z autopsji mogę śmiało napisać, że szkoda czasu i pieniędzy. Mieszkałam na hotelu w Rotterdamie, gdzie warunki były spartańskie; pokoje małe, brudne. Łazienki pełne grzyba, o kuchni nie wspominając. To, co panie przedstawiły mi w biurze, w Polsce nijak miało się do tego, co działo się w Holandii. Brak kontaktu z koordynatorem, brak jakiejkolwiek pomocy ze strony osób, które niby od tego są. Nie rozumiem ludzi, którzy godzą się na takie warunki. Sama wytrzymałam tam zaledwie trzy dni (dwa dni pracy) i zrezygnowałam na rzecz innego biura.
zdjecie uzytkownika
landsky - 2015-06-08 09:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ,
jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna w danej agencji?
zdjecie uzytkownika
user - 2015-06-08 18:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja aplikuje z dziewczyną do "pakowania elektroniki" w Bredzie ale jak na ubiegły tydzień potrzebują jedynie osób z prawem jazdy. Zobaczymy jak będzie w tym tygodniu.
zdjecie uzytkownika
jkaa - 2015-06-08 21:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podpisałam już umowę z tą agencją. W sobote wyjazd na magazyny Ikei. Mozecie coś wiecej powiedziec jaka to praca, co dokladnie sie robi z jakimi ludzmi pracuje itd.
zdjecie uzytkownika
LANDSKY - 2015-06-09 11:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jkaa - 2015-06-08 21:04:23]:
jkaa , powiedz mi proszę jak wyglądają tam testy językowe?
zdjecie uzytkownika
z - 2015-06-09 15:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jkaa - 2015-06-08 21:04:23]:
zbiera sie zamówienia z użyciem wózka BT,praca jest ciężka bo to są meble w paczkach niektóre waż po 60 kg,norma wysoka,przełożeni chamscy
,ogólnie nieciekawie
zdjecie uzytkownika
user - 2015-06-10 13:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakies opinie o pracy w Samsungu ?
zdjecie uzytkownika
jkaa - 2015-06-13 16:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LANDSKY - 2015-06-09 11:20:16]:
dostajesz test zamkniety chyba z 24 pytaniami, nie ma gramatyki tylko trzeba uzupelnic słówka, tylko jedna odpowiedz poprawna:P
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-06-16 14:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jkaa - 2015-06-08 21:04:23]:
Hej , i jak tam praca w Ikei i jak wygląda zakwaterowanie ? :) Mnie i chłopakowi też proponują tą opcję ale obawiamy się ze względu na zakwaterowanie w domkach, lepszy hotel...
zdjecie uzytkownika
Gg - 2015-06-16 15:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A może wybiera się jakąś para do pracy przez worka? W dwie pary raźniej będzie ogarnąć w miarę komfortowe zakwaterowanie :)
zdjecie uzytkownika
wbw1990@o2.pl - 2015-06-16 17:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, jeśli chodzi o wyjazd w parze to szukam jakieś pracy w DE :D
zdjecie uzytkownika
MagdaSint - 2015-06-17 21:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hey jedzie ktoś do saandam na order picking na zbieranie zamowien w magazynie spożywczym?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-06-19 10:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade z dziewczyną na ikee w sobotę
zdjecie uzytkownika
Pawko - 2015-06-22 13:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MagdaSint - 2015-06-17 21:57:39]:
Hej :D Ja wyjeżdżam w środę do Zaandam na zbieranie zamówień :P
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Totalna olewka.Dla nich liczy się tylko sztuka.Znam conajmniej 3 osoby ktore po przyjezdzie na miejsce i po przesłuchaniu odsyłano z kwitkiem bo np gosc miał problemy z nogą a kazali mu zbierac zamowienia i biegac po calej hali .Albo miał problemy z wymową a musiał sie komunikować z programem komputerowym przez mikrofon.
Pytania: Nie pamiętam dokładnie ale przy pytaniach o znajomość języka to dostałem trzy pytania po angielsku:
Jak sie nazywam
Ile mam lat
dlaczego chciałby pan pracować w holandii
zdjecie uzytkownika
Kica - 2015-06-28 18:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W worktoday żeby było śmiesznie też poszukują ludzi. Ciekawe na czym konkretnie polega stanowisko mobilnego rekrutera - jakieś pomysły, bo widzę , że oferta się czasem powtórzy, a ta wisi na portalu od maja. http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=10®ion=Resz%C3%B3w&oferta_opinie=infopraca.pl11676732
zdjecie uzytkownika
Damiano - 2015-06-29 18:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gg - 2015-06-16 15:50:53]:
Gg tez chce wyjechac z laska, daj znac jak chcesz
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie work today

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy work today?
Zadaj pytanie
alert