Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o work today

Pracowałeś w firmie work today i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
LANDSKY - 2015-06-09 11:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [jkaa - 2015-06-08 21:04:23]:
jkaa , powiedz mi proszę jak wyglądają tam testy językowe?
zdjecie uzytkownika
z - 2015-06-09 15:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jkaa - 2015-06-08 21:04:23]:
zbiera sie zamówienia z użyciem wózka BT,praca jest ciężka bo to są meble w paczkach niektóre waż po 60 kg,norma wysoka,przełożeni chamscy
,ogólnie nieciekawie
zdjecie uzytkownika
user - 2015-06-10 13:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakies opinie o pracy w Samsungu ?
zdjecie uzytkownika
jkaa - 2015-06-13 16:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LANDSKY - 2015-06-09 11:20:16]:
dostajesz test zamkniety chyba z 24 pytaniami, nie ma gramatyki tylko trzeba uzupelnic słówka, tylko jedna odpowiedz poprawna:P
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-06-16 14:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jkaa - 2015-06-08 21:04:23]:
Hej , i jak tam praca w Ikei i jak wygląda zakwaterowanie ? :) Mnie i chłopakowi też proponują tą opcję ale obawiamy się ze względu na zakwaterowanie w domkach, lepszy hotel...
zdjecie uzytkownika
Gg - 2015-06-16 15:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A może wybiera się jakąś para do pracy przez worka? W dwie pary raźniej będzie ogarnąć w miarę komfortowe zakwaterowanie :)
zdjecie uzytkownika
wbw1990@o2.pl - 2015-06-16 17:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, jeśli chodzi o wyjazd w parze to szukam jakieś pracy w DE :D
zdjecie uzytkownika
MagdaSint - 2015-06-17 21:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
hey jedzie ktoś do saandam na order picking na zbieranie zamowien w magazynie spożywczym?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-06-19 10:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade z dziewczyną na ikee w sobotę
zdjecie uzytkownika
Pawko - 2015-06-22 13:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MagdaSint - 2015-06-17 21:57:39]:
Hej :D Ja wyjeżdżam w środę do Zaandam na zbieranie zamówień :P
zdjecie uzytkownika
Kica - 2015-06-28 18:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W worktoday żeby było śmiesznie też poszukują ludzi. Ciekawe na czym konkretnie polega stanowisko mobilnego rekrutera - jakieś pomysły, bo widzę , że oferta się czasem powtórzy, a ta wisi na portalu od maja. http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=10®ion=Resz%C3%B3w&oferta_opinie=infopraca.pl11676732
zdjecie uzytkownika
Damiano - 2015-06-29 18:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gg - 2015-06-16 15:50:53]:
Gg tez chce wyjechac z laska, daj znac jak chcesz
zdjecie uzytkownika
Kubol - 2015-07-11 10:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [landsky - 2015-06-08 09:45:39]:
witam,szczerze pracowałem w bredzie przy sortowaniu przesyłek pocztowych,jesli chodzi o szczera odpowiedz TO NIE I NIGDY NIE POLECE TEJ FIRMY ORAZ ZARZADZAJACYCH NIA POLAKÓW,sępy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszuszci,każda wypłata sie nie zgadzała,choć wszyscy pracowali tyle samo godzin i stawce każdy dostawał inne pieniądze,za co ???za ładne oczy ,ładna twarz,warunki mieszkalne podłe,syf i ubustwo kary za domek za nic,kordynatorzy nie pomagaja w niczym a wrecz potrafia okraść....wchodza do twojego pokoju bedz twojej obecności...LUDZIE ZASTANÓWCIE SIE ZANIM PODEJMIECIE WSPOŁPRACE Z TA FIRMA TYPU "KOGUCIK"
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2015-07-23 16:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też pracowałem przy sortowaniu przesyłek, ale w Utrechcie i podpisuję się pod tym, co napisał mój poprzednik NIE POLECAM/ ODRADZAM! Może na początek trochę o tej sortowni:
- Brak dodatków za godziny nocne - chociaż agencja broni się stałym dodatkiem ( śmiech na sali),

- pracownicy fizyczni, to wyłącznie Polacy, którzy tylko czekają aby wbić Ci nóż plecy. Atmosfera ciągłych afer, niesympatyczni ludzi, którzy mogliby lizać obuwie ochronne holenderskim teamleaderom, gdyby Ci tego chcieli. Najgorsze, że naćpani Polacy są tam agresywni i dochodzi nawet do gróźb!

- praca pond siły. Jestem zażenowany faktem, że każe się tam kobietom podnosić paczki do 30kg!(to się w głowie nie mieści)

-dezorganizacja i chamstwo na hali, to dzień powszedni

Można by wymienić jeszcze parę rzeczy, ale sobie odpuszczę. Natomiast teraz przejdę do warunków zakwaterowania. Zostałem zakwaterowany w hotelu po dawnej jednostce wojskowej. Warunku mieszkalne FATALNE. Wspólne toalety na korytarzu, których zapach uryny przyprawiał o wymioty. Małe, brudne pokoje ( przez brudne mam na myśli ściany, okna, firankę i zasłony), zużyte i poplamione materace, płatny i beznadziejny internet.a koordynatorzy hotelu, to osoby nienadające się na zajmowane przez nich stanowisko - chamskie cwaniaczki.
Wiem, że w takich miejscach jest skupisko różnych ludzi, z różną przeszłością, ale k***a kazdy ma prawo do prywatności! Koordynatorzy mogą sobie wejść do pokoju kiedy im się podoba, bez pozwolenia pod pretekstem sprawdzania czystości. poza tym dali sobie prawo do grzebania w cudzych rzeczach w celu poszukiwania narkotyków. Jestem dorosłym człowiekiem i chciałem być też tak traktowany, ale niestety w tym hotelu było gorzej niż na koloniach.
Podsumowując. Przygodę z sortownią i hotelem w Ede uważam za jedno wielkie nieporozumienie. Mam nadzieje, że z czasem z wymarzę z mojej pamięci wspomnienia z tymi miejscami. Osobiście poczułem się upokorzony tym, co dane było mi tam doświadczyć.
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-08-12 10:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
straszne chamstwo panuje w tej firmie
zdjecie uzytkownika
skorpion - 2015-08-12 20:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Ja również pracowałem w sortowni tnt w utrechcie, sama praca można się przyzwyczaić, trochę kilogramów do przerzucenia ale Polacy dawali radę, atmosfera w pracy taka sobie, trochę było mało godzin jedyny minus, mieszkałem na domkach w Goudzie.Nie wiem jak jest teraz bo ja tam pracowałem w 2011 roku.Jak ktos jest zainteresowany wyłącznie pracą i nie cwaniakuje jak inni to da się przeżyć.pozdrawiam wszystkich.
zdjecie uzytkownika
ada - 2015-08-19 23:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tak czytam i sie chcialam dowiedziec jak to na stanowisku Rekruter w firmie WorkToday International Recruitment. no i powiem ze ogloszenie mi sie bardzo podoba. gdyz oferuja pakiet szkolen w siedzibie tak pryznajmiej twierdza ale niestety napisali ze system prowizyjny- taki zarobek? tylko i wylacznie? nie ma zadnej podstawy
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-08-20 09:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ada - 2015-08-19 23:34:57]:
odnośnie wynagrodzenia zadzwoń i się dopytaj bo wiem że normalnie ludzi na etacie mają. Może wynagrodzenie zależy od tego jak się z nimi "dogadasz" albo ile czasu będziesz mógł im poświęcić.
zdjecie uzytkownika
merry28 - 2015-09-09 17:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy warto pojechac ztej firmy ale jak to mowia ja sie nie przekonasz to nie bd wiedziec prawda prosze o odp
zdjecie uzytkownika
merry28 - 2015-09-09 17:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze o odp SZCZERA!!!!!
zdjecie uzytkownika
czupara - 2015-09-19 20:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz nie znajdziecie żadnej oferty do nich chociaż zastanawiam się jak to jest, że Polak musi u takiego Anglika czy Niemca pracować wykonując jakieś podrzędne chałtury. Nie mówiąc o tym, że warunki finansowe jakie oferują raczej nie należą do jakiś superhiper, a już zupełnie nie wspominając o możliwości awansu..
zdjecie uzytkownika
darx - 2015-09-23 23:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracował ktoś na szklankach? Proszę o jakieś opinie. dziekuje z góry! :)
zdjecie uzytkownika
pikia - 2015-10-19 23:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co racja to racja jak nie zaczniesz pracy to sie nie dowiesz do konca. a mi sie wydae ze work today jest godna polecenia agencja. w koncu zajmuje się rekrutacją i selekcją kandydatów zainteresowanych podjęciem pracy w Holandii i istnieje od 2005 roku. takze juz jakis czas jest na rynku i wiem ze sporo osob skorzystalo z ich uslug.
zdjecie uzytkownika
boje sie podpisac - 2015-11-16 17:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam zdecydowanie nie polecam tego biura, jesteśmy obecnie w holandii jest tragicznie/ brakuje godzin gwarantowanych w umowach, domki patologia, brak dodatkow za prace w nocy, brak pracy w weekendy, w zasadzie tylko praca w najnizszej stawce godzinowej, wszechobecny rasizm, straszny kontakt z koordynatorami itd itp. w zasadzie jak na nieczynnej infolini - do ludzi dzwonia dopiero sami jak zabraknie was w pracy.
zdjecie uzytkownika
usiak - 2015-11-19 03:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka :) widzę, że pojawiają się tutaj opinie, że nie polecacie a ja w sumie zastanawiam się dlaczego, z resztą teraz pojawiła się oferta na pracownika produkcji i magazynu a zatrudnienie przez agencję za granicą to serio poważny plus przy rozpatrywaniu takich ofert :) niezłe ceny jak za zakwaterowanie, bo potrafi być dużo gorzej
zdjecie uzytkownika
witek - 2015-11-21 07:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie maja taka ofertę, pytanie tylko jaki standard na tych kwaterach zapewniają przy tej cenie.
zdjecie uzytkownika
PAweł - 2015-11-23 11:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym na standard mieszkania nie zwracał dużej uwagi, w końcu jedzie się po to żeby zarabiać pieniądze a nie siedzieć w mieszkaniu.
zdjecie uzytkownika
ewi - 2015-11-23 13:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja dosyć dosyć. Jeśli brakuje Ci godzin w rozliczeniu kontaktuj się z jobcoachem jesli nie odpowiada to pisz na niego zażalenia to samo na koordynatorów. I od razu dzwoni do worktoday niech coś działąja i załatwiają. Fakt oni tylko rekrutują dla TT ... zawsze tak mówią, ale i tak pomogą w załatwieniu trudnej sprawy.
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-11-25 19:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oferta na pracownika produkcji jest jedną z lepszych, wydaje mi się, ze tutaj mozna zaorbić ponad 2000 zł.
zdjecie uzytkownika
Zerkoth - 2015-12-15 19:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem przez WorkToday na szklankach w Libbey Gorinchem, jesli nie cwaniakujesz, jestes solidny i wiesz co robisz to teamleaderzy sa w stanie z 30h/tydzien podniesc Ci do 56h/tydzien jak bylo w moim przypadku.
Wszystko zalezy od podejscia i gdzie trafisz, osobiscie polecam Tempo Team. :)

Zakwaterowanie co prawda 80 euro/tyg ale domki z dwoma prysznicami i sauna (o tak, dwuosobowa).
Jak szukacie oferty to pytajcie o miejscowki jak Oosterhout w zakwaterowaniu.

Pozdrawiam serdecznie i polecam.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-12-15 23:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie, ja też jestem zdania, że podejście jest najważniejsze i chęci do pracy przede wszystkim. Teraz nie szukają chyba pracownika produkcji, ale za to pojawiła się oferta na pracownika magazynu.
zdjecie uzytkownika
Maja - 2015-12-15 23:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca na szklankach, to praca dla ludzi bez ambicji. Miałam nieprzyjemność tam pracować. na krótki okres, żeby zarobić, to może by była ta praca do zniesienia, ale atmosfera i CWANIACZKI z Polski już nie. niestety w takich zakładach na dłuższą metę zostaje i pracuje dalej tylko margines społeczny i idioci. dodam jeszcze, że pracowałam na "szklankach" w hucie szła w Leerdam.
Szczerze odradzam tam pracę. Jak już szukacie pracy NL, to szukajcie jej w magazynach - praca czysta i łatwiej trafić na sympatycznych ludzi :)
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2015-12-15 23:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [skorpion - 2015-08-12 20:17:06]:
nie wiem, co rozumiesz przez cwanikuje? bo na moje, to podporządkowywanie się i być popychadłem. Jakie to polskie...
zdjecie uzytkownika
joanna - 2015-12-18 20:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracuje koß w den bosch?na sortowaniu?ile godzin na tydzieñ moæna wyrobic?
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-12-29 15:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takiego buractwa jak w wt to nie ma gdzie indziej w żadnej agencii
zdjecie uzytkownika
przemooo - 2016-01-03 15:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kiki a co konkretnie masz na myśli? Wydaje mi się, że u nich stawki są całkiem dobre no i jako pracownik magazynu widze teraz zaczęli też rekrutowac, to dobrze.
zdjecie uzytkownika
tomi - 2016-01-08 20:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przemooo - 2016-01-03 15:43:43]:
Rozmawiałem ostatnio z kolegą na temat tego jak pracuje się w tej firmie. Mówił o nich wiele dobrego. Wiem , że szukają ludzi do pracy u nich bezpośrednio w biurze
zdjecie uzytkownika
dramster - 2016-02-15 16:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tą pracą to właśnie różnie jest @tomi, co kilka miesięcy pojawia się ogłoszenie, warto więc udać się do nich do biura i złożyć CV, korzystne warunki są w oparciu o umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
nikt - 2016-02-18 18:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli jesteś zainteresowany @tomi pracą u nich to masz szansę, bo szukają pracownika serwisu samochodowego. jak masz zdolności manualne i chcesz wyjechać do Holandii to wysyłaj cv ;)
zdjecie uzytkownika
ptaszek - 2016-03-01 18:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to do holandii poszukują ludzi? Bo szczerze powiedziawszy to nie widziałem, by ogłszali się, że zatrudniaja czy prowadza rekrutację a najczesciej na jakie stanowiska zatrudniają.
zdjecie uzytkownika
hej hej - 2016-03-05 18:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz to mają tylko ogłoszenie na pomocnika w serwisie samochodowym. Wynagrodzenie uzależnione jest od doświadczenia, ale zapewniają pomoc przy relokacji.
zdjecie uzytkownika
oskar - 2016-03-08 21:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda, że nie mają stałej stawki na takim stanowisku.. Rozumiem, że szukają osób doświadczonych, ale nie powinni dawać mniejszych pieniędzy, bo zgłosi się ktoś z mniejszą wiedzą.
zdjecie uzytkownika
trtrtr - 2016-03-21 18:20:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, mógłby ktoś powiedzieć coś na temat pracy w Arvato Heijen?
zdjecie uzytkownika
sokko - 2016-04-08 16:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warto by przede wszystkim wspomnieć o atmosferze w tej firmie, która w znacznym stopniu wyróżnią tą firmę z szeregu innych. Poza tym zarobki także są owocne. Ale to już zależy od stanowiska, na magazynie @trtrtr jest coś koło 2000 złotych na czysto już
zdjecie uzytkownika
Asia - 2016-04-11 11:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich,
Czy jest ktoś kto pracował bądź pracuje w XPO Logistics w Venray, zakwaterowania w Arcen? Dostałam propozycje wyjazdu tam w tą sobotę.
Bedę wdzięczna jeśli ktoś się wypowie. Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękuję z góry. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)
zdjecie uzytkownika
aniaaaa - 2016-04-25 11:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez jaką firmę jest transport do NL?
zdjecie uzytkownika
tomi - 2016-05-10 17:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym zmienić swoją dotychczasową pracę ze względu na niskie zarobki. Od ludzi słyszałem , że całkiem przyzwoicie tutaj płacą stąd moje zainteresowanie firmą. Wiem również że praca jest głównie na produkcji przy przetwórstwie rybnym przede wszystkim
zdjecie uzytkownika
reeki - 2016-05-19 17:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sokko - 2016-04-08 16:04:14]:
Witam to tak dużo 2 tyś zł ,uważam że na Holandię to miernie???
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pierwsza rozmowa telefoniczna- sprawdzenie języka trzy pytania jak się nazywam, data urodzenia i doświadczenie w pracy. Angielskim posługuje się płynnie więc konsultant powiedział, że jest ok. Moja koleżanka wtopiła na pytaniu o doświadczenie w pracy niby odpowiedziała, ale bardzo prostymi zdaniami i powiedzieli, że to za słabo do tej oferty. Potem to już była papierologia, umowy oświadczenia testy. Spotkanie w biurze. I wyjazd.
Pytania: data urodzenia, prawo jazdy, karalność, znajomosc języka angielskiego, numer sofi, miejsce ewentualnego wyjazdu, na jak długo chce wyjechać i chyba to wszystko A! i czy mogę jechac bez koleżanki.
zdjecie uzytkownika
daniel - 2016-05-21 15:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej dzis mam wyjazd na pakowanie miesa mieszkanie w best czy ktos cos moze powiedziec na temat lokalizacji
zdjecie uzytkownika
bartosz - 2016-05-23 10:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@daniel i jak dojechaleś juz do holandii ? na pakowanie mięsa do best?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie work today!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie work today
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert