brak logo

work today

Opole

Opinie o work today

witek 2015-11-21 07:26:13
Faktycznie maja taka ofertę, pytanie tylko jaki standard na tych kwaterach zapewniają przy tej cenie.
1
PAweł 2015-11-23 11:35:17
Ja bym na standard mieszkania nie zwracał dużej uwagi, w końcu jedzie się po to żeby zarabiać pieniądze a nie siedzieć w mieszkaniu.
1
ewi 2015-11-23 13:39:14
Agencja dosyć dosyć. Jeśli brakuje Ci godzin w rozliczeniu kontaktuj się z jobcoachem jesli nie odpowiada to pisz na niego zażalenia to samo na koordynatorów. I od razu dzwoni do worktoday niech coś działąja i załatwiają. Fakt oni tylko rekrutują dla TT ... zawsze tak mówią, ale i tak pomogą w załatwieniu trudnej sprawy.
romek 2015-11-25 19:18:39
oferta na pracownika produkcji jest jedną z lepszych, wydaje mi się, ze tutaj mozna zaorbić ponad 2000 zł.
Zerkoth 2015-12-15 19:27:58
Pracowalem przez WorkToday na szklankach w Libbey Gorinchem, jesli nie cwaniakujesz, jestes solidny i wiesz co robisz to teamleaderzy sa w stanie z 30h/tydzien podniesc Ci do 56h/tydzien jak bylo w moim przypadku.
Wszystko zalezy od podejscia i gdzie trafisz, osobiscie polecam Tempo Team. :)

Zakwaterowanie co prawda 80 euro/tyg ale domki z dwoma prysznicami i sauna (o tak, dwuosobowa).
Jak szukacie oferty to pytajcie o miejscowki jak Oosterhout w zakwaterowaniu.

Pozdrawiam serdecznie i polecam.
Karol 2015-12-15 23:01:25
No właśnie, ja też jestem zdania, że podejście jest najważniejsze i chęci do pracy przede wszystkim. Teraz nie szukają chyba pracownika produkcji, ale za to pojawiła się oferta na pracownika magazynu.
Maja 2015-12-15 23:11:57
praca na szklankach, to praca dla ludzi bez ambicji. Miałam nieprzyjemność tam pracować. na krótki okres, żeby zarobić, to może by była ta praca do zniesienia, ale atmosfera i CWANIACZKI z Polski już nie. niestety w takich zakładach na dłuższą metę zostaje i pracuje dalej tylko margines społeczny i idioci. dodam jeszcze, że pracowałam na "szklankach" w hucie szła w Leerdam.
Szczerze odradzam tam pracę. Jak już szukacie pracy NL, to szukajcie jej w magazynach - praca czysta i łatwiej trafić na sympatycznych ludzi :)
2
gonzo 2015-12-15 23:15:45
nie wiem, co rozumiesz przez cwanikuje? bo na moje, to podporządkowywanie się i być popychadłem. Jakie to polskie...
joanna 2015-12-18 20:28:48
witam pracuje koß w den bosch?na sortowaniu?ile godzin na tydzieñ moæna wyrobic?
kiki 2015-12-29 15:14:58
takiego buractwa jak w wt to nie ma gdzie indziej w żadnej agencii
przemooo 2016-01-03 15:43:43
@kiki a co konkretnie masz na myśli? Wydaje mi się, że u nich stawki są całkiem dobre no i jako pracownik magazynu widze teraz zaczęli też rekrutowac, to dobrze.
tomi 2016-01-08 20:25:26
Rozmawiałem ostatnio z kolegą na temat tego jak pracuje się w tej firmie. Mówił o nich wiele dobrego. Wiem , że szukają ludzi do pracy u nich bezpośrednio w biurze
dramster 2016-02-15 16:25:09
Z tą pracą to właśnie różnie jest @tomi, co kilka miesięcy pojawia się ogłoszenie, warto więc udać się do nich do biura i złożyć CV, korzystne warunki są w oparciu o umowę o pracę.
nikt 2016-02-18 18:27:25
jeśli jesteś zainteresowany @tomi pracą u nich to masz szansę, bo szukają pracownika serwisu samochodowego. jak masz zdolności manualne i chcesz wyjechać do Holandii to wysyłaj cv ;)
ptaszek 2016-03-01 18:47:42
a to do holandii poszukują ludzi? Bo szczerze powiedziawszy to nie widziałem, by ogłszali się, że zatrudniaja czy prowadza rekrutację a najczesciej na jakie stanowiska zatrudniają.
hej hej 2016-03-05 18:21:48
Teraz to mają tylko ogłoszenie na pomocnika w serwisie samochodowym. Wynagrodzenie uzależnione jest od doświadczenia, ale zapewniają pomoc przy relokacji.
oskar 2016-03-08 21:05:53
szkoda, że nie mają stałej stawki na takim stanowisku.. Rozumiem, że szukają osób doświadczonych, ale nie powinni dawać mniejszych pieniędzy, bo zgłosi się ktoś z mniejszą wiedzą.
trtrtr 2016-03-21 18:20:06
Hej, mógłby ktoś powiedzieć coś na temat pracy w Arvato Heijen?
sokko 2016-04-08 16:04:14
Warto by przede wszystkim wspomnieć o atmosferze w tej firmie, która w znacznym stopniu wyróżnią tą firmę z szeregu innych. Poza tym zarobki także są owocne. Ale to już zależy od stanowiska, na magazynie @trtrtr jest coś koło 2000 złotych na czysto już
Asia 2016-04-11 11:12:02
Witam wszystkich,
Czy jest ktoś kto pracował bądź pracuje w XPO Logistics w Venray, zakwaterowania w Arcen? Dostałam propozycje wyjazdu tam w tą sobotę.
Bedę wdzięczna jeśli ktoś się wypowie. Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękuję z góry. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)
1
aniaaaa 2016-04-25 11:45:49
Przez jaką firmę jest transport do NL?
tomi 2016-05-10 17:56:18
Chciałbym zmienić swoją dotychczasową pracę ze względu na niskie zarobki. Od ludzi słyszałem , że całkiem przyzwoicie tutaj płacą stąd moje zainteresowanie firmą. Wiem również że praca jest głównie na produkcji przy przetwórstwie rybnym przede wszystkim
reeki 2016-05-19 17:55:25
Witam to tak dużo 2 tyś zł ,uważam że na Holandię to miernie???
daniel 2016-05-21 15:10:25
hej dzis mam wyjazd na pakowanie miesa mieszkanie w best czy ktos cos moze powiedziec na temat lokalizacji
1
bartosz 2016-05-23 10:23:56
@daniel i jak dojechaleś juz do holandii ? na pakowanie mięsa do best?
ptyś 2016-05-31 22:55:01
heeej xxD czy ktos z tu obecnych pracował przez firme tempo team w zakładzie CB Fashion w Helmond?? Bardzo prosze o informacje :D Dostałem taka oferte pracy z dziewczyna i wasze opinie napewno będą bardzo pomocne :)
4
Neon 2016-06-08 12:14:54
Mieso Best:
Zawaterwaie hote 800m od pracy
Warunki super
Wszedzie bkisko -eindhoven 10 min autobusem
Wyplaty powyzej 300 eur
Ciezka praca- szybkie tempo
Weronika 2016-06-15 15:30:18
Hej, ktoś wybiera się może albo był na pakowaniu szkła w Libbey Gorinchem? Jakieś opinie? Zastanawiam się nad wyjazdem z chłopakiem od 20.06. Jak coś, to mój e-mail- nikaa941@o2.pl :)
Blondyna 2016-06-15 18:16:54
Pracownik magazynowy - znakowanie, skanowanie i pakowanie
Venray ktoś się wybiera, mam wyjazd za tydzień i szukam opinii :)
vv 2016-06-16 16:46:15
W jakim stopniu znasz angielski?
Blondyna 2016-06-17 12:06:38
B1 tak dogadać się dogadam
vv 2016-06-18 17:32:11
Ok, dzięki za odp.
ptaszek 2016-06-27 19:59:08
No właśnie widzę, że ta rekrutacja na pracownika produkcji/ magazynu w Holandii jest ciągle aktualna, chyba sporo osób ma teraz szansę na wyjazd. Sam się zastanawiam czy nie spróbować takiego wyjazdu, Nigdy nie wyjeżdżałem do pracy poza granicami Polski, ale to chyba nie szkodzi?
Einekleine 2016-07-05 14:03:05
Jesli sluchacie disco polo,lubicie knuc za plecami,obrabianie tylka to dla was chleb powszedni to idealnie wpasujecie sie w bande wiesniakow ,ktora tam pracuje.Polacy wyzej sraja niz dupe maja.Sa rowniez sympatyczne i zyczliwe osoby ale to rzadkosc.Holendrzy jak najbardziej ok.Zarobki...smiech na sali:) A Hotel w Best...nie jest zle.
2
deni 2016-07-06 21:15:54
Słuchajcie mnie interesują warunki mieszaniowe czy wszystko jest na poziomie i podstawy są zapewnione? czy nie mieszkasz na kupie z mieszkanką narodowosci? ile osob zakwaterowanych jest w domu? i ile godzin tygodniowo pracujesz?
Darx 2016-07-13 20:30:36
Pracował ktoś w xpo pakowanie sprzetu elektronicznego w Venray?
romek 2016-07-14 19:29:19
Ja się zastanawiam czy jest u nich szansa, zeby znaleźć zatrudnienie chociażby jako ten przedstawiciel regionalny. Przynajmniej jest szansa na dwuskładnikowe wynagrodzenie.
sss 2016-07-26 18:30:50
Jedzie ktoś do pracy w firmie Koopman w Emmeloord????
Deli 2016-07-28 10:57:37
Hej, czy ktoś mógłby podzielic sie opinia o pracy przy ciastkach w Spijkenisse?
hush 2016-07-29 17:03:39
Wiadomo czy wciąż szukają kogoś do magazynu? Pokazało się właśnie takie ogłoszenie pracy, a skoro nie wymagają anwet doświadczenia to jeszcze lepiej. Jedyny wymóg to znajomośc angielskiego, ale szkoda, że nie określili przewidywanych zarobków w firmie.
Byłaszek 2016-07-31 23:25:33
Nie jedźcie przez tą firmę do Rhenusa w Tilburgu (na magazyn m.in. z karmą dla zwierząt), bo tam jest tragedia.
Ogólnie praca była niezgodna z umową, dodatkowo trzeba było do niej dojeżdżać 80km codziennie, biuro Tempo Team wiecznie zamknięte, nic nie dało się załatwić, ogólnie bałagan.
Jedyny plus jest taki, że kasa się zgadzała.
romek 2016-08-01 15:15:12
Ale wiadomo czy mają teraz jakieś oferty? Mam też doświadczenie.
ona 2016-08-16 20:12:06
Jedzie ktoś 3 września, na zbieranie zamówień i pakowanie produktów w Samsungu ?? :) Był ktoś kiedyś, jakieś opinie ? :)
romek 2016-08-16 22:44:48
nawet atmosfera dopisuje, a to dobry znak, że się dzieje nieźle.
kaska 2016-08-17 17:24:28
Pracował kroś w Albercie ? Jedzie ktoś 23 ?
meso 2016-08-17 20:03:21
a jak wyglada to na magazynie , trzeba mieć uprawnienia na wozek widłowy? to jest wymóg , bo ja mam doswiadczenie na magazynie jednka wozkiem jezdzilem bez uprawnien ale co frma to maja inne wymogi, jak jest?
morata 2016-08-18 13:59:29
Albert Hiijn to najlepsza robota jaka może być przez tempo team work tooday osobiście polecam co prawda są jakieś tam normy wytyczne wystarczy robić swoje zarobki super domki wypas ludzie spoko ale pisze z zapytaniem czy ktoś pracował w Samsungu w Bredzie? bo mam wyjazd 5 wrzesnia i chce wiedzieć co i jak
witek 2016-08-18 14:56:07
powiem Wam, ze też ciekawa prace widziałem jako Zbieranie zamówień / orderpicking, bo w obowiązkach jest tylko zbieranie zamówień w magazynach spożywczych, z elektroniką, z asortymentem do domu, skanowanie, pakowanie, rozładunek, wiec nie najgorzej to wygląda.
ona 2016-08-19 12:02:28
Też jade na 5 wrzesnia :) Skad jedziesz ?
romek 2016-08-19 14:40:08
Świetnie, że jest zapewniona umowa o pracę. To już jest dobrze, bo wszędzie teraz wciskają śmieciówki.
Zostaw swoją opinię o work today - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie work today