logo APP Intenso Sp. z o.o.

APP Intenso Sp. z o.o.

Kutno

Opinie o APP Intenso Sp. z o.o.

panna 2015-08-10 18:35
masz rację pracowałam tam dramat i porażka
1
Wojtek 2015-08-10 18:36
Masz rację oni zatrudniają do PINI nigdy więcej
4
Pracownik 2015-09-07 08:34
I co z tego, że w PINI? jak jestes w tej firmie to jest wszystko w porzadku, atmosfera dobra i pieniadze zawsze na czas i nie zatrudniają byle kogo tylko normalni ludzie pracuja.
kumpel 2015-09-10 08:53
Praca jest ok, zakład się dopiero rozkręca i nie wszystko jest jeszcze na 100% ale pieniądze są na czas i kierownik w porządku.
Czelo 2015-09-21 15:26
Zgadzam się! firma jest ok i można wszystko załatwić... jak jest jakieś miejsce to się pchają do nich bo już sie rozniosło, że są w porządku.
pracownik 2015-10-13 12:36
Nie tak całkiem ok oszukują na godzinach a pensja zawsze za mała i nie taka jak było mówione na rozmowie. Atmosfera do d... kierownik ważniak co ludzi ma za nic
2
ja 2015-10-16 08:02
Najlepsza firma w PINI!!!!!
Młody 2015-10-21 04:00
Popieram pracuję tam i jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Polecam Każdemu!!!
pracownik 2015-10-25 21:41
Ja też tam pracuje bo nie mam innego wyjścia jeszcze nigdy nie dostałem pensji takiej jaką powinienem. Mają się za ważniaków a g wiedzą. Już szukam innej pracy i wszystko jest na dobrej drodze. Nigdy więcej!!!!!! Atmosfera szok to jakieś nieporozumienie
8
Erin 2015-11-23 09:56
Tam są samo nowe maszyny bo to nowy zakład jest, nikt na tym nie robił jeszcze więc nie ma ludzi z doświadczeniem... bardziej przydaje się obsługa komputera niż doświadczenie
Gość 2015-12-08 11:29
niby tak, ale nie chodzi o klikanie myszą po internecie tylko jakieś przydatne umiejętności i trochę sprytu
AleksandrA 2016-02-09 15:41
Dużo tu gadania a mało konkretów, no więc jako była pracowniczka chciałabym przedstawić swoją opinie. Intenso obsługują jedynie Pini Polska. Zatrudniają głównie ukrainców i to mówi samo za siebie, biorą wszytkich jak leci bo potrzebują tanią siłę roboczą gotową w każdej chwili do pracy - telefony na pół godziny przed że będzie wyjazd do pracy albo że dziś pracy nie ma to norma. Praca nie jest regularna wszytko zależy od produkcji - nowy zakład, mało zamówień i nic nie wskazuje na to że to się rozkręci, widział ktoś produkty Pini w sklepach? porzestoje są nawet 1-2 tygodniowe, co wiadomo odpija się później przy wypłacie, dlatego nawet ukraincy stamtąd uciekają, wypłata - miałam problem z otrzymaniem ale wystarczyło postraszyć inspekcja pracy i problem "się rozwiązał". W ogłoszeniach piszą też że zapewniają wyżywienie, bo muszą, takie są przepisy w Polsce bo praca jest w chłodnych warunkach, samo jedzenie jedzenie jest przygotowywane przez zewnętrzną firmę z produktów od piniego czyli tego co pini nie sprzedał i się przeterminowało, a potem tłumaczenie że ludzie chorują od wódki. Zakwaterowanie jest za darmo ale w Krośniewicach - 22km od zakładu pracy, kto nie jest z okolic Kutna ten niech wie że to zagłebie okolicznej patologii, więc poza pracą zero życia bo w tej wiosce poza Biedronką dosłownie niczego nie ma, a jeżeli ktoś chce wynająć coś w Kutnie to powodzenia, ceny wynajmu ze względu na strefę ekonomiczną prawie jak w Warszawie, 1/2 - 3/4 pensji pójdzie na wynajem, także praca tam jedynie dla ludzi z Kutna i okolic którym nie przeszkadza nieregularna praca "u piniego" - kolejny temat rzeka - polecam poczytać opinie o Pini Polonia.
18
Pracownik 2016-02-17 10:48
Ja też jestem pracownikiem i chciałem coś napisać o firmie bo ta pani Aleksandra opowiada jakieś bajki. Po pierwsze nie ma w firmie głównie Ukraińców tylko jakaś połowa, to raz. Może się uważasz za tanią siłę roboczą ale my nie, pieniądze są ok i zawsze na czas. Ja widuje produkty Pini i nawet widziałem jak ludzie kupują choćby w lewiatanie. Wyżywienie jest ale nie każdy musi je jeść, a z tego co widzę to raczej nikt nie gardzi karteczką na obiad, wiadomo są i smaczne i gorsze rzeczy:) Jak kwatery są za darmo to mogą być nawet na księżycu tym bardziej że są bardzo przyzwoite i jeździ się też za darmo do pracy.
Tak wogóle to nie wiem kim jest Aleksandra bo żadna kobieta z firmy nie mieszka i nie mieszkała w Krośniewicach, ale może ktoś się lubi przebierać :) No ale jak komuś dyskoteki brakuje to ma problem... I na koniec sama mówisz, że firma jest tylko na Pini Polska to po co gadasz o Poloni? zdecyduj się komu chcesz koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robić "Aleksandro"
1
Pracownicy 2016-02-23 20:42
To leć na księżyc powodzenia praca dla ludzi chcących pracować i muszacych pracować , szału niema warunki pracy średnie brak umów o prace to normal chyba w pini . I bezprawne rozporządzanie pracownikami bez kodeksu pracy ,i zasad żadnych także daje sie pracować ale mogłoby być lepiej
7
kris 2016-03-03 19:26
Sorry ale ktoś tu się nasłuchał za dużo o innych zakładach Pini. Z tego co się orientuje to większość Polaków pracuje na umowy o pracę i to nie na najniższą krajową, ale ma umowy na dużo większe stawki. Kwestia tego czy chcemy się wykazać. Ja sam po trzech miesiącach umowy zlecenia dostałem umowę o pracę.Praca nie jest tak bardzo ciężka. Wiadomo zdarzają się nadgodziny, ale bez przesady. Za wszystko mam zapłacone. Kasa na czas. Może z raz była delikatna obsówa z jeden dzień. Ktoś będzie chciał pracować to będzie pracował. Ale znajdzie się taki co przyjdzie na dwa dni i potem wyleje swoje żale na tym forum.
1
Adrian 2016-09-12 11:59
To jest jakaś parodia firmy obiecują złote góry po czym okazuje się że nie ma pracy i miesiecznie jak jest 2000 to jest dobrze, to już w Biedronce jest 2300 na ręke za samo siedzenie przy kasie, poszedłem po rozum do głowy i lecę z inną agencją do Niemiec polecam a Intenso odradzam
4
Nin 2016-09-12 13:01
Daj spokój przecież praca jest i z czym a czym, ale problemów takich właśnie z pieniędzmi czy z wypłatami to chyba nigdy w życiu nie było, tak ja to przynajmniej widzę, wiec polecam przemyśleć sprawę jakoś lepiej
noname 2016-11-12 11:09
a oprócz książeczki sanepidowskiej cos jeszcze chcą??
2
Paulina 2017-01-07 10:09
Mam pytanie , czy zakład funkcjonuje także w weekendy ??
Pracownik 2017-01-22 12:32
To idź do Biedronki. Tam Cię docenią. Bedziesz siedział przy kasie i nic nie robił. Na dodatek będą Ci za to płacić 2300
4
Pracownik 2017-01-23 08:29
Zazdrość wyszła z Ciebie. Możesz założyć swoja firmę i będziesz miał takie auto o jakim marzysz!! Tu jest super
Agata 2017-03-01 08:41
Jeśli wiecie czy firma prowadzi obecnie rekrutacje, koniecznie dajcie znać gdzie znaleźć aktualne oferty pracy.
Godek 2017-05-08 22:54
APP Intenso to spoko agencja, potrzebowałem szybko znaleźć pracę i bardzo mi pomogli dopasowując do mnie pracę,
agnes 2017-05-22 12:32
Obecnie trwa rekrutacja w APP INTENSO Sp. z o.o. w Kutnie
agnes 2017-05-22 12:34
Obecnie trwa rekrutacja w APP INTENSO Sp. z o.o. w Kutnie
Pracownik 2017-05-25 22:51
APP Intenso Sp. z o.o. to bardzo fajna agencja polecam.
1
Stelmo 2017-07-27 20:57
Pracuję w APP Intenso już kilka miesięcy. Wypłata zawsze na czas !!!! Nie jest tak ciężko jak się na początku wydawało, ten co chce pracować - to pracuje, a ten co chce tylko zarobić , ale się nie narobić - niech odpuści. Ja jestem bardzo zadowolony !!!!
1
goral 2017-07-28 09:26
Kasa na czas, tylko ubezpieczenie chorobowe sami wykreslaja i nie ubezpieczaja, brygadzisci opryskliwi, chamowaci.
dorian 2017-07-28 10:51
Panie goral, czy pan nie wie, że ubezpieczenie chorobowe jest dobrowolne?? kto chce ten je ma, JA MAM !!
Bemben 2017-07-28 22:09
APP Intenso to fajna firma, można zarobić całkiem przyzwoicie ale pod warunkiem solidnej pracy. Doświadczenie też jest tu ważne, gdyż od tego zależy nasza stawka. Firma nie ma właściwie wolnych etatów.
Agata 2017-08-09 11:32
@Bemben mógłbyś powiedzieć coś więcej o tym jak wygląda praca w APP Intenso? Co sprawia, że warto pracować właśnie w tej firmie? Jakie są mocne strony tego pracodawcy? Takie dodatkowe informacje będą szczególnie pomocne gdy firma rozpocznie rekrutacje.
ontex 2017-08-21 18:24
Te ostatnie opinie to chyba piszą osoby z biura.
Kandydat 2017-08-21 23:04
Czy może ktoś podpowiedzieć jakieś informacje o agencji. Chciałbym skorzystać z ich pośrednictwa ale lubię mieć wiedzę. Wprawdzie słyszałem dobrze o nich ale od pracowników informacje są bardziej na bieżąco. Jakie kierunki teraz mają ? Czy załatwiają dobre mieszkania?
Przyszły 2017-08-25 11:09
Zastanawiałem się dlaczego tak mało piszecie na forum i sądzę, że jest to efekt pracy w dobrej firmie. Szukając pracy dowiedziałem się, że firma ma opinię dobrego pracodawcy. Nawet nie mają zbytnich potrzeb .
Agata 2017-08-31 13:48
@ontex a jakie Ty masz doświadczenia z pracy w firmie? Co według Ciebie powinny wiedzieć o niej osoby, które poszukują pracy? Chętnie usłyszę również Twoją opinię. Czy dobrze rozumiem, że nie zgadzasz się z częścią informacji jakie znajdują się na wątku? Jeśli tak, to do czego masz zastrzeżenia?
Zostaw swoją opinię o APP Intenso Sp. z o.o. - Kutno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie APP Intenso Sp. z o.o.