logo APP Intenso Sp. z o.o.

APP Intenso Sp. z o.o.

Kutno

Opinie o APP Intenso Sp. z o.o.

panna 2015-08-10 18:35:26
masz rację pracowałam tam dramat i porażka
Wojtek 2015-08-10 18:36:53
Masz rację oni zatrudniają do PINI nigdy więcej
1
Pracownik 2015-09-07 08:34:02
I co z tego, że w PINI? jak jestes w tej firmie to jest wszystko w porzadku, atmosfera dobra i pieniadze zawsze na czas i nie zatrudniają byle kogo tylko normalni ludzie pracuja.
kumpel 2015-09-10 08:53:01
Praca jest ok, zakład się dopiero rozkręca i nie wszystko jest jeszcze na 100% ale pieniądze są na czas i kierownik w porządku.
Czelo 2015-09-21 15:26:36
Zgadzam się! firma jest ok i można wszystko załatwić... jak jest jakieś miejsce to się pchają do nich bo już sie rozniosło, że są w porządku.
pracownik 2015-10-13 12:36:11
Nie tak całkiem ok oszukują na godzinach a pensja zawsze za mała i nie taka jak było mówione na rozmowie. Atmosfera do d... kierownik ważniak co ludzi ma za nic
ja 2015-10-16 08:02:17
Najlepsza firma w PINI!!!!!
Młody 2015-10-21 04:00:48
Popieram pracuję tam i jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Polecam Każdemu!!!
pracownik 2015-10-25 21:41:17
Ja też tam pracuje bo nie mam innego wyjścia jeszcze nigdy nie dostałem pensji takiej jaką powinienem. Mają się za ważniaków a g wiedzą. Już szukam innej pracy i wszystko jest na dobrej drodze. Nigdy więcej!!!!!! Atmosfera szok to jakieś nieporozumienie
6
Erin 2015-11-23 09:56:24
Tam są samo nowe maszyny bo to nowy zakład jest, nikt na tym nie robił jeszcze więc nie ma ludzi z doświadczeniem... bardziej przydaje się obsługa komputera niż doświadczenie
Gość 2015-12-08 11:29:27
niby tak, ale nie chodzi o klikanie myszą po internecie tylko jakieś przydatne umiejętności i trochę sprytu
AleksandrA 2016-02-09 15:41:19
Dużo tu gadania a mało konkretów, no więc jako była pracowniczka chciałabym przedstawić swoją opinie. Intenso obsługują jedynie Pini Polska. Zatrudniają głównie ukrainców i to mówi samo za siebie, biorą wszytkich jak leci bo potrzebują tanią siłę roboczą gotową w każdej chwili do pracy - telefony na pół godziny przed że będzie wyjazd do pracy albo że dziś pracy nie ma to norma. Praca nie jest regularna wszytko zależy od produkcji - nowy zakład, mało zamówień i nic nie wskazuje na to że to się rozkręci, widział ktoś produkty Pini w sklepach? porzestoje są nawet 1-2 tygodniowe, co wiadomo odpija się później przy wypłacie, dlatego nawet ukraincy stamtąd uciekają, wypłata - miałam problem z otrzymaniem ale wystarczyło postraszyć inspekcja pracy i problem "się rozwiązał". W ogłoszeniach piszą też że zapewniają wyżywienie, bo muszą, takie są przepisy w Polsce bo praca jest w chłodnych warunkach, samo jedzenie jedzenie jest przygotowywane przez zewnętrzną firmę z produktów od piniego czyli tego co pini nie sprzedał i się przeterminowało, a potem tłumaczenie że ludzie chorują od wódki. Zakwaterowanie jest za darmo ale w Krośniewicach - 22km od zakładu pracy, kto nie jest z okolic Kutna ten niech wie że to zagłebie okolicznej patologii, więc poza pracą zero życia bo w tej wiosce poza Biedronką dosłownie niczego nie ma, a jeżeli ktoś chce wynająć coś w Kutnie to powodzenia, ceny wynajmu ze względu na strefę ekonomiczną prawie jak w Warszawie, 1/2 - 3/4 pensji pójdzie na wynajem, także praca tam jedynie dla ludzi z Kutna i okolic którym nie przeszkadza nieregularna praca "u piniego" - kolejny temat rzeka - polecam poczytać opinie o Pini Polonia.
14
Pracownik 2016-02-17 10:48:36
Ja też jestem pracownikiem i chciałem coś napisać o firmie bo ta pani Aleksandra opowiada jakieś bajki. Po pierwsze nie ma w firmie głównie Ukraińców tylko jakaś połowa, to raz. Może się uważasz za tanią siłę roboczą ale my nie, pieniądze są ok i zawsze na czas. Ja widuje produkty Pini i nawet widziałem jak ludzie kupują choćby w lewiatanie. Wyżywienie jest ale nie każdy musi je jeść, a z tego co widzę to raczej nikt nie gardzi karteczką na obiad, wiadomo są i smaczne i gorsze rzeczy:) Jak kwatery są za darmo to mogą być nawet na księżycu tym bardziej że są bardzo przyzwoite i jeździ się też za darmo do pracy.
Tak wogóle to nie wiem kim jest Aleksandra bo żadna kobieta z firmy nie mieszka i nie mieszkała w Krośniewicach, ale może ktoś się lubi przebierać :) No ale jak komuś dyskoteki brakuje to ma problem... I na koniec sama mówisz, że firma jest tylko na Pini Polska to po co gadasz o Poloni? zdecyduj się komu chcesz koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robić "Aleksandro"
Pracownicy 2016-02-23 20:42:53
To leć na księżyc powodzenia praca dla ludzi chcących pracować i muszacych pracować , szału niema warunki pracy średnie brak umów o prace to normal chyba w pini . I bezprawne rozporządzanie pracownikami bez kodeksu pracy ,i zasad żadnych także daje sie pracować ale mogłoby być lepiej
6
kris 2016-03-03 19:26:50
Sorry ale ktoś tu się nasłuchał za dużo o innych zakładach Pini. Z tego co się orientuje to większość Polaków pracuje na umowy o pracę i to nie na najniższą krajową, ale ma umowy na dużo większe stawki. Kwestia tego czy chcemy się wykazać. Ja sam po trzech miesiącach umowy zlecenia dostałem umowę o pracę.Praca nie jest tak bardzo ciężka. Wiadomo zdarzają się nadgodziny, ale bez przesady. Za wszystko mam zapłacone. Kasa na czas. Może z raz była delikatna obsówa z jeden dzień. Ktoś będzie chciał pracować to będzie pracował. Ale znajdzie się taki co przyjdzie na dwa dni i potem wyleje swoje żale na tym forum.
Adrian 2016-09-12 11:59:05
To jest jakaś parodia firmy obiecują złote góry po czym okazuje się że nie ma pracy i miesiecznie jak jest 2000 to jest dobrze, to już w Biedronce jest 2300 na ręke za samo siedzenie przy kasie, poszedłem po rozum do głowy i lecę z inną agencją do Niemiec polecam a Intenso odradzam
3
Nin 2016-09-12 13:01:24
Daj spokój przecież praca jest i z czym a czym, ale problemów takich właśnie z pieniędzmi czy z wypłatami to chyba nigdy w życiu nie było, tak ja to przynajmniej widzę, wiec polecam przemyśleć sprawę jakoś lepiej
noname 2016-11-12 11:09:36
a oprócz książeczki sanepidowskiej cos jeszcze chcą??
1
Zostaw swoją opinię o APP Intenso Sp. z o.o. - Kutno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie APP Intenso Sp. z o.o.