brak logo

ProfiTech

Tarnów

Opinie o ProfiTech

-- 2009-11-23 09:34:42
Atmosfera pracy koszmarna. Firmą rządzi prezes i żona prezesa, o ile prezes jest sensownym i całkiem mądrym człowiekiem, to o jego żonie lepiej nie mówić. Oboje lubią się drzeć na ludzi.
Rotacja kadr gigantyczna - często ludzie zatrudniani są na miesiąc-dwa, po czym zwalniani.
Na plus należy napisać, że firma jest wypłacalna, pieniążki zawsze terminowo są na koncie.
człowiek 2010-05-05 15:03:14
Dołączam się do wypowiedzi kolegi powyżej.

Pracowałem w tej firmie i potwierdzam słowa kolegi, szef bardzo zasadniczy i konkretny człowiek, szkoda że zbyt często mu nerwy puszczają. Szefowa człek z innej bajki, wiecznie wszystko źle robisz i nie po Jej myśli. Najlepiej ustępować we wszystkim, oto ideał pracownika. Atmosfera pracy przytłaczająca, całe szczęście pracownicy firmy ok. i rozumiejący sytuację.
alabach 2012-10-14 15:45:29
niestety pracoje w tej firmie w tarnowie!! nie polecam zatrudnienia wiecznie zrypka klopoty wszystko zle robisz niema mowy o przyjemnej pracy !! wiecznie tylko cie jebia nadgodziny o ktorych nic nie mowia!! nie placa za nie a jak sie niewywiazesz to masz po robocie
wlo 2012-10-20 11:17:10
praca w tej firmie jest beznadziejna!! teraz niemaja kasy i wala po odzialach kto kiedy zaplaci za fakture obawiam sie o wyplate!!

oddzial rzeszow juz niema dobze ze [usunięte przez moderatora] poszedl i zalozyl swoja firme z [usunięte przez moderatora]!! magazyn w Tarnowie padnie rezygnoja ze sprzedazy papierowki a prezes chce tylko sprzedawac maszyny!! dlugo nie pociagnie na masyznach yadko sie spryedaja!!

pracownicy firmy juz szukaja innej roboty nerwowosc jest paskudna za niedlugo straca kadre swietnych ludzi obeznanych i ogarnietych to kwestia czasu jak tak dalej beda nas traktowac padnie serwis i magazyn!!

LUDZIE JUZ SZUKAJA PRACY JADA SAMOCHODEM SLUZBOWYM I CV SKLADAJA NAWET STARZY PRZCOWNICY CO PRZEROBILI KILKA LAT !! PRZYJMUJA MLODEGO I MA WIEKSZA PODSTAWE OD STARSZEGO PRACOWNIKA [usunięte przez moderatora] KTO TO WIDZIAL
Jankowsky 2012-10-25 13:41:59
huro4Zgadzam się z komentarzami , totalna inwigilacja przez \"prezesa\" i jego wiecznie niezadowoloną żonę na każdym kroku , totalne zero możliwości podejmowania jakichkolwiek decyzji bez informowania ich o takim zamiarze . [usunięte przez moderatora] nadgodzinowy ponad wszelką normę a pod koniec każdego miesiąca szukanie czegokolwiek żeby u [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ić nawet złotówkę z premii . Wmawianie że stawiają pracownikowi tylko żądania z których można się wywiązać - po czym np. zwalniają serwisanta który nie chciał sam pojechać w trasę 1600 km ???!!!!. Firma nie liczy się w ogóle z pracownikami (bez względu na umiejętności i staż pracy w firmie ) .No i ubieranie przez szefa wszystkiego w bardzo ładne dobrane słówka - HIPOKRYTA jakich mało . WYRAFINOWANI i PERFIDNI ludzie - OMIJACIE TĄ FIRMĘ SZEROKIM ŁUKIEM .
abebe 2012-10-27 12:55:32
pracowalem w tej firmie jako chndlowiec w Krakowie pozal sie panie boze nie polecam!!

Chandlowiec niema bytu w tej firmie!! sciagniesz kilku klientow i cie wywala masz raptem prace na miesiac nie wiecej i cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ...e kopna
pozdro
to padnie szkoda ludzi! 2012-10-27 13:08:54
pozdrawiam Slask!
hyudgyuayuafyaf 2012-10-31 21:01:18
nie polecam pracy w tej firmie!! pod koniec miesiaca szukaja komu zabrac premie to sie liczy do serwisu i do magazynu!! niech se to czytaja i wiedza ze ludzie szukakaja innej pracy! tak ryadyi Danuta nerwami na ludyiach i swoja beycyelnoscia swoim wzchowaniem to widac ! niepotrafi poroymawiac y pracownikami lepiej ich rypac i ublizac tak to potrafi !! sama do bledu sie nie przyzna! bo to jak szefowa blad p[opelnia to swietosc
!!
niedosc ze niema pojecia wysylajac ludzi w trase to siedzi za biorkiem i uwaza sie za mmozga firmy!! a jest tepa jak but!!nic nieogarnia potrafi tylko wydzrzec morde na prcownika to jej njlepiej wychodzi!!
adhd P 2012-11-01 09:15:06
wrszawa pozdro Tarnow
wyjadacz 2009 2012-11-06 23:06:47
czepiaja sie teraz wszystkiego!! dzwoni szefowa do Ciebie niepotrafi porozmawiac normalnie z czlowiekiem lepiej krzyczecz i denerwowac nerwowo i psychicznie kazddego pracownika ja to nie interesoje czy ty to wytrzymasz niechcesz pracy to sie zwolnij oni uwazaja ze niema ludzi niezastapionych!! do tej pracy duzo ludzi by wrrucilo pod warunkem jednym!! Jak odejdzie [usunięte przez moderatora]! wtedy ta firma rozwinie !! bez nerwow bez stresu mam kontakt z ludzmi ktozy tam pracoja i ktozy pracowali sam tam pracowalem i wiem jak to wyglada!
rqqrqrqr 2013-01-04 00:47:54
i tu sie kolego mylisz!!
okresle ci taka zasade!!|
cos powiesz prezessowi a danka o tym niewi to bedziesz mial czepianie sie dlaczego ona o tym niewie!! a jako malzenstwo sami niepotrafia sie dogadac!! teraz maja bioro wi za wi na przeciwko siebie i myslisz ze sie dogaduja?? NIE!! szukaja tylko opcii ty mi nic nie mowiles mimo mam swiadkow !!

Dana robila dyspozytorke przymnie i kolegach kolezanka zglaszala problem o zamowienie pod klienta!! a po weekendzie potrafila oklamac ja ze ona o tym nic niewie i niem

a zielonego pojecia o tym!! tak nasze szefostfo nas oklamuje!!

na swieta z tego co wiem to pracownicy nic niedostali po raz pierwszy od XXX lat!!

wyplaty opuznione od jakiegos czasu sa !!

przejda na maszyny ta firma padnie juz pada!!

SOFT MADO przejma rynek a my pujdziemy na bezrobocie bo ta polityka firmy niema bytu jak tak dalej pujdzie!! wywalmy dane i bedzie gites to ta firma sie rozbryka tak finansowo ze bedzie potega!!

i nawet stazy pracownicy wruca do tej pracy!!

pozdro ProBeT
oszykany 2013-02-21 10:39:13
Nie polecam pracy w tej firmie.. wszystko pieknie ladnie na poczatku. potem zaczynają sie schody...
Jak nie powiesz ze musiałeś stanac odcedzic kartofelki to masz rozmowe na dywaniku,, Nie potrafia ustawic trasy, i jezdzisz jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z punktu a do b gdzie c bylo po drodze ale tak nie mozesz jechac po swojemu.. Wysylaja w trasy po 10-12 a nawet 16 godzin kilka dni pod rząd. a potem na urlop bo nie ma roboty. Zero przeplywu informacji, wszystko czeba wszystkim powtarzac, zero organizacji, o 16 dowiadujesz sie ze na drugi dzien jedzie sie w trase na 14 godzin i o 3 trzeba wstac chodz widza o tym od rana.. praca niby od 8 do 16 po 8 godzin i tak tylko na papierkach wyglada.. Nie placa nadgodzin premie dostaje sie za lizanie tylka.. I uwaga Kradna!! Jak juz ktos tam pójdzie pracowac a odradzam to nie brac nic wartosciowego ze soba a broń boze zglosic ze cie okradli bo cie wywalą!
pazdzioch 2013-02-26 16:05:57
Firma krzak bazują na tym że nie ma roboty na rynku , na początku obiecują wisienkę z tortu - a po wypłacie można co najwyżej kartofli sobie kupić . Organizacja pracy na poziomie przedszkola nikt nic nie wie , a jak się nie dowiesz to dostaniesz [usunięte przez moderatora] . Pezeks i jego rzonka to chodzące matrixy . Teksty i wulgaryzmy do pracowników są na porządku dziennym - lubą wycierać buty w ludzi . JAK NAJDALEJ OD TAKICH LUDZI I TEJ FIRMY .
abdul 2013-03-04 22:15:05
OMIJAJCIE TA FIRME BOKIEM
desperados 2013-03-12 21:42:58
Wszystko idzie jak po maśle w tej firmie czyli : likwidacja stanowisk pracy , likwidacja oddziałów , redukcja kosztów utrzymania czegokolwiek ( łącznie z wypłatami :) - kariera przed wami nowi pracownicy stoi otworem tyle że ten otwór jest w czarnej [usunięte przez moderatora] . Lecz jeśli ktokolwiek ma zapędy samo destrukcji połączonej z nutką sado maso witamy w firmie z szeroko otwartymi ramionami .
ulal polor 2013-03-16 19:51:32
Witam i Pozdrawiam!

ta firma jest skonczona
a jeszcze nowych przyjmoja co za idioci niewiedza jaki blad popelniaja!!
doradca!!!!profi 2013-04-04 12:43:35
ja również pracowałem w tej porąbanej firmie.
Nie dajcie się wprowadzić w błąd - szef to 'kłamus i chłopek bez ludzkich uczuć ' FE! FE! FE!
Bardzo dokładny i skrupulatny ale tylko dla siebie, dla pracownika to już inny przelicznik. Maszyny, które są takie 'świetne' ha! ha! ha! nie wytrzymują konkurencji i tak naprawdę są do kitu chyba, że w salach pogrzebowych.
Pamiętajcie- wykorzysta Was a potem 'spuści po brzytwie' jak sam mówi.
Blady, chudy i wulgarny!
ulala 2013-04-27 01:42:30
nie polecam pracy w tej firmie! teraz patrza tylko na mszyny ktore sa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warte psoja sie i niewarto odnich kupowac! ceny maja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na wszystko! a juz o rabacie niemowie bo oto ciezko ! troche sie nas przewinelo ludzi w tej firmie a jak ktos sie przyjmie to polecam odrazu dobrego psychologa ! bo w tej firmie nerwowo i psychicznie wykonczy cie szefostwo !
wystarczy 1 rok pracy i juz niespisz po nocach tak czlowieka koncza psychicznie a zarobisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
ole 2013-05-01 00:27:16
w tej firmie nam zabrali premie!! teraz na weekend jestesmy goli z kasy ! chcac wyjechac z dziecmi gdzekolwiek niemamy nic zadnych pieniazkow! dlugi weekend i co ja mam dzieciom powiedziec? tata niema wyplaty wsadz zeby we futryne! i gdzie ja mam dzieci wziasc za te pieniadze !! dlugi weekend a nikt niema kasy zeby z rodzina wyjsc na wyjechac na co kolwiek lepuej opuznic wyplaty!! takie to szefostfo tylu nas na tafirme robi a na taki dlugi wekend niemamy kasy

tak sie teraz dba o pracownika! niedaj a zabiez mu!!
znający_sprawę 2013-06-19 15:01:39
Minęło sporo czasu od momentu jak przestałem pracować w tej firmie. Nie mam czasu ani wystarczająco dużo miejsca żeby opisywać praktyki stosowane przez "ZARZĄD" na pracownikach w ciągu wielu lat mojej pracy. Ponadto mam kontakt z tymi, niewieloma osobami, które tam jeszcze pracują (ostatnio popłynął [usunięte przez moderatora]) i wiem co się tam dzieje. Niech byli pracownicy nie kopią już więcej leżącego (zwłaszcza na łopatkach), a obecni (a sporo wpisów pochodzi od nich) niech po prostu szukają pracy - jak najszybciej - bo dni tej firmy są policzone. Dalsze rozpisywanie się o Państwu [usunięte przez moderatora] jest uwłaczające godności każdego człowieka. Pozwólmy odejść im w niebyt firmowy, towarzyski i "kulturalny" (raczej nie wiedzą co to znaczy) w spokoju. Pozdrawiam
alibaba 2013-06-24 21:53:15
za niedługo Warszawa wpadnie hehe a na koncu Tarnow
alibaba 2013-06-24 22:07:20
po pierwsze nikt nikogo niekopie lezacego!! pracownicy tak sie znaja ze nie kopia dolkow pod soba ani pod innymi! wiedza jak praca wyglada i staraja sie trzymac razem i jak najbardziej wspulpracoac wie pewne twoje slaoa to klamstwo!! nikt [usunięte przez moderatora] nie kopal! to bylo pewne kiedy mu lokal zmienili na mniejszy i zrobili go serwisantem! wiec jak niewiesz to sie nieudzielaj!! pozdrawiam
odp.anonim 2013-08-19 15:00:30
Motykę, kosę - może grabki. Otrząśnij się - już po Profitechu.
alleluja 2013-10-28 23:10:51
w tej firmie to tylko pamietnik pisac kto co przezyl i ile zjebek za darmo dostal za co za darmo! człowiek moze byc niewinny a i tak bedzie na ciebie! cale szczescie niedawno sie zwolnilem i mam to szczescie juz nigdy tam niewuce!
2
domino 2014-03-29 10:45:17
warunki pracy masakryszne nie polecam pracy w tej firmie
wykoncza cie psychicznie taka prawda
kabum kurarra 2014-05-05 22:58:07
praca w tej firmie to zenada!
upokozenie czlowieka wyzysk i zniszczenie psychicznie co niejest adekfatne do wynagrodzenia!
lepiej isc do kamienoilomow pracowac

ciekaw jestem jak dlugo beda ukrywac swoje machloje ze srodkami chemicznymi? puszcza w kanal tak zeby ludzie niewiedzieli bo na utulizacje szkoda pieniedzy to lepiej wylac w kanal i zanieczyscic wody

a te drzewa co wycieli bez zezwolenia co staly obok magazynu szkoda ze nikt sie tym nie zaja !

moge tak duzo :D:D:D

kazdy pozaluje kto sie przyjmie to tylko kwestja czasu !
Taktako 2014-08-28 12:54:59
Ty nawet nie wiesz jak się pisze handel.... taki z Ciebie handlowiec. Wracaj do dojenia krów i nie pisz bzdur.
romanoo 2015-02-13 16:10:27
no tak, firma zajmuje się właśnie takimi rzeczami z zakresu majsterkowania i na pewno szukają jakiś większych specjalistów w tym temacie, wiec warto spojrzeć też na ich ogłoszenia jak naprawde wyglądaja, jakie macie obowiązki itd, to bym wiedział chociaz mniej wiecej jak sprawa wygląda orientacyjnie.
Havi Poznan 2015-04-25 18:11:31
nie przyje...sz danie z rana nie zatrybi siersc jeba..a
dawid.mariowski 2015-08-06 19:27:50
praca w tej oklamanej firmie polega tylko na tym zeby wykonczyc czlowieka nerwowo i psychicznie i to im sie udaje najlepiej zezeli ktos sklada CV do profitechy zadzwona najpierw na numet 732741602 reszty sie dowiesz!! praca za grosze upokozenie pracownika wykorzystywanie!

jezeli chcesz zeby cie od debili i matolow zlodziej wyzywali nie polecam tej pracy szefostwo klamie z zarobkami

tak jak wycieli drzewa obok firmy!!
srodki chemiczne byly spuszczane w kanal tak sa sprawiedliwi i podejzewam ze ta chemia przeterminowana dalej lezy na magazynie tylko czekaja kiedy ja w odpowiednim czasie puscic w kibel
dawid.m 2015-08-15 17:17:45
mi tule nerwow napsuli i psychicznie i fizycznie nie tylko mi ale reszcie ekipy tez na syberie bym korw..a wyslal do lagrow do roboty zeby zobaczyli jak to sie pracoje za grosze!! a do zarcie nie bylo by telepizzy jak zawsze zreja tylko kilka kararuchow na sniadanie obiad i kolacje!! u zeby ich takie upokozenie doznalo tak jak oni upokorzyli ludzi!! TO SA SMIEcie dorabiajacy sie na ludzkich nerwach!!

JAK To marek powiedzial DAN..KA ZYJE NA LUDZKICH NERWACH ZEBY CIE ZGNEBIC PONIZYC I TO JEST PRAWDA
dawid 2015-09-07 01:36:05
A co my teraz mozemy zrobic? Zniszczyli czlowika psychicznie i fizycznie szesc lat meczenia sie z marnymi magistrami takie dyplomy maja a niejednego wykonczyli wyzwiska od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] matolow wszyscy slyszeli zwlaszcza od pani D....Y. podam przyklad. Bozeny kolezanka ze szkoly pani D a jechala po niej jak po szmacie brak szacunku dla drugiego czlowieka a sami sie uwazaja za krolestwo jak pojecjalem do szczecina kobieta ktora mnie niezna tylko pare razy gadala zemna przez telefon pierwsza jej odezwa byla ze wasza szefowa man nierowno i to nie byla jedyna taka firma
dawid 2015-09-07 01:38:00
A co my teraz mozemy zrobic? Zniszczyli czlowika psychicznie i fizycznie szesc lat meczenia sie z marnymi magistrami takie dyplomy maja a niejednego wykonczyli wyzwiska od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] matolow wszyscy slyszeli zwlaszcza od pani D....Y. podam przyklad. Bozeny kolezanka ze szkoly pani D a jechala po niej jak po szmacie brak szacunku dla drugiego czlowieka a sami sie uwazaja za krolestwo jak pojecjalem do szczecina kobieta ktora mnie niezna tylko pare razy gadala zemna przez telefon pierwsza jej odezwa byla ze wasza szefowa man nierowno i to nie byla jedyna taka firma
dawid 2015-11-20 10:41:08
pracujac w tej zasranej firmie licz sie z nadgodinami i nikt ci za to nie zaplaci! jezeli masz mocne nerwy to wydymaj danke jak to zrobisz jestes dlamnie bogiem
ale tej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dane jest tak tepa ze glowa boli niech sobie pan jacus pogada z kolegami co jego zona robi na boku woli mlodzego bo chudzielec jacek jej niewystarcza!
Pan 2016-05-12 22:32:58
No pewnie są niekatualne, a nawet ich nie ma w tej chwili @87. Też się dziwię, że nikt nic nie pisał. Widocznie praca jest fajna, ludzie się nie zwalniają i nie mają na co narzekać :D Właściwie tak może być, bo słyszałem, że zarobki spoko i jest możliwość rozwoju.
Zostaw swoją opinię o ProfiTech - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ProfiTech