BPO Poland

Warszawa

Opinie o BPO Poland

pytanko 2016-12-23 12:02
A jak ten elastyczny czas pracy wyglada ? moge wyjsc na 4 godziny w ciagu dnia ? poprawcowac do 20 ?
jamro 2016-12-23 12:10
to zalrzy jak sie dogadsz z grafikiem, jest duza elastycznosc, mozesz tez pracowac zdalie zalezy w jakim dziale jestes ale generalnie bardzo elastyczny czas pracy, mozesz pracoac gdzie idziej, studiowac a tu sobi dorbiac. dl mnie luzik
1
j.a.m. 2016-12-27 10:33
zalwzy w jakim dziale i z jakim doswiadczeniem w obsludze klienta jest podstawa standardowa jak na cc i prowizja zalezna od sprzedazy w innych działach nie wiem ale tam chyba tylko podstawa
DOK 2016-12-27 13:30
potwierdza w call center podstawa i prowizja
Majka_84 2017-01-23 12:27
w firmie bardzo dużo mlodych osob, czesto jeszcze studentow, dobra praca na start bo duzo się uczysz i mozesz sie wykazac. Nie ma problemu z przejsciami miedzy dzialami, jesli chcesz sie uczyć czy robić nowe rzeczy. polecam ludziom przedsiębiorczym ktorym chce sie chciec - jesli ktos szuka cieplej posadki to nie ten adres
Lucky100 2017-01-23 12:39
byłem u nich na stażu w marketingu, sporo sie zasatanawialem bo trudno znalezc o nich cos w necie, ale podczas rozmow byli spoko ludzie wiec zdecydowalem się. Super sprawa, bo nie nosi się papierów za pseudo specjalista ktory sam wie tyle co nic, tylko daja normarna merytoryczna robote i jest co w cv wpisac. chcieli zbeym zostal dluzej ale musialem wracac na uczelnie a studjuje na drugim koncun polski. proponowali tez prace zadalna ale to nie dla mnie. ja bez biura i ludzi nie bardzo umiem pracowac. w te wakacje tez bede aplikowac na staz.
webD 2017-02-01 17:01
robota jak wszedzie lekko nie ma. ale jak porownam do znajomych to nie ma co narzekać. Fajna firma, fajni ludzie bez korporacyjnego zadecia i pajacowania.
1
marek 2017-02-01 18:03
potwierdzam -spoko firma i spoko praca, nie objecują gruszek na wierzbie mowia jak jest, nie ma rozczarowania - mega spoko ludzie i szefowie mogliby wiecej płacić podstawy
Nina 2017-02-02 09:49
hej, czy ktoś z was wie jak wygląda rekrutacja do windykacji - z kim spotkania, ile ich, co sprawdzają i jakie warunki?
Hej 2017-02-08 12:07
Hej Nina, odradzam
6
Jarek 2017-02-09 22:27
Na pewno dwie rozmowy może nawet wiecej z HRem i jeszcze szefem. Mnie pytali standardowo o doświadczenie i dlaczego tam chce pracować, wymagają mocnego angielskiego tego nie mam - szef mnie przepytał i nie poszło, podziękowali mi. Trochę szkoda bo fajne biuro i atmosfera, jaka kasa nie niew
xD 2017-02-10 12:03
(usunięte przez administratora) Konsultant (usunięte przez administratora) - robi się coraz ciekawiej :D
5
Zygmunt 2017-02-28 01:34
a co się robi ?
SP_2017 2017-03-06 11:46
praca ok, duze wymagania jak się starasz to doceniaja i masz mozliwości
Michał 2017-03-06 11:50
gdzie szukac czy szukaja analitykow biznesowych, ktps,cos?
el 2017-03-15 22:43
obecnie nie szukają analityków biznesowych
1
el 2017-03-15 22:45
obecnie nie szukają
kriss 2017-03-16 11:48
z tego co widzialem maja jakies oferty na pracuj pl...
1
ciekawski 2017-03-20 14:05
czy Home Global to to samo co BPO?
4
Manager 2017-03-22 22:16
Cześć, aktualnie jestem w tracie rozmów rekrutacyjnych na stanowiskp Team Lidera do Home Global. Chciałbym dowiedzieć się czy ktoś z Was ma wiedzę na temat pracy na tym stanowisku w HG i ?
Żaneta 2017-03-23 11:48
Jak masz doświadczenie to dasz rade fajni ludzie, zgrana ekipa, ciężkie targety ale jak umiesz być szefem dacie rade i kasa niezła wpadnie do kieszeni bo premie potrafią zmotywować;)
Pracowałam w czasie studiów, zaczynałam jako konsultant - ekstra doświadczenie na start ale zdecydowanie nie dla leniwych
?????? 2017-03-24 16:56
Odradzam, odradzam i jeszcze raz odradzam.

PS Firma (a właściwie to firmy) do niedawna mieściła się (a właściwie to mieściły się) na Woli i na Powiślu - od nie wiem jakiego czasu jest (są) tylko i wyłącznie na Powiślu.
7
poszukujący 2017-03-27 15:20
jeśli odradzasz to napisz dlaczego :)
Ciekawa 2017-03-30 19:29
Cześć wszystkim! Obecnie prowadzę rozmowę rekrutacyjną na stanowisko "Specjalista ds.sprzedarzy i Obsługi klienta na rynek rumuński". Jak wygląda zazwyczaj rozmowa z szefem? Mam rozmowę rekrutacyjną przez Skype'a i przypuszczam, że że szefem. Chce pracować zdalnie albowiem, mieszkam i studiuję w Krakowie. Czy ta firma trzyma się tego co obiecuję jeśli chodzi o zarobki?
patrycjaaa91 2017-04-03 11:00
@Ciekawa
Ja byłam na rozmowie w tej firmie i powiem szczerze, że była to jedna z lepszych, na jakiej byłam kiedykolwiek. Rekrutacja jest dość szybko przeprowadzona w miłej atmosferze, nie zwklekają z odpowiedzią i co najważniejsze - nie zapominają się do ciebie odezwać!
Ja zaczęłam u nich pracę, ale niestety z powodów rodzinnych musiałam przerwać i wrócić do swojego rodzinnego miasta, ale będę chciała jeszcze raz zaaplikować na stanowisko z niemieckim jak tylko będę mogła.. wszystkie warunki uzgodnione na rozmowie kwalifikacyjnej pokrywały się z tym, co było dalej, także ja nie mam powodów do narzekania i ty też nie powinnaś mieć.
Zainteresowany 2017-04-07 10:00
Cześć
Czy ktoś przechodził w tej firmie Assesment Center podczas rekrutacji i może podzielić się informacją jak on przebiegał?
Dzięki
betka 2017-04-07 10:15
fajne miejsce dajace szanse na duży rozwoj, wymagana proaktywność
Manager 2017-04-12 12:33
Cześć, ja miałem rozmowę przez Skype dwa tygodnie temu na Team Lidera. Do tej pory cisza choć wtedy powiedziano mi, że informacja zwrotna pojawi się na początku kolejnego tygodnia. Zastanawiam się czy nie spodobałem się i nawet nie dostanę informacji, że odpadłem czy może jednak trzeba dalej czekać
Zainteresowany 2017-04-20 10:18
Hej,a na Powiślu to pod jakim adresam?
1
warto 2017-04-21 13:24
Pracowałem tam przez jakiś czas w marketingu online i byłem zadowolony bo szybko mogłem zajac się rzeczami, którymi w innych firmach zająłbym się po wielu latach realizacji zadań poniżej możliwości. Młodzi ludzie z innowacyjnym podejściem, wiedzą i dużym luzem. Polecam isc na rozmowę a już po niej będziecie mogli wiele wywnioskować. Polecam!
1zzadowolonych 2017-04-21 13:32
Fajni ludzie, startupowy klimat. Stanowiska sprzedażowe w tej czy jakiejkolwiek innej firmie charakteryzują się tym, że nie wszyscy się na nich odnajdujaa ale firma dba zdecydowanie o to, zeby każdy miał szanse się spróbować i rozwinąć skrzydła
Ciekawy 2017-04-24 21:31
Dzwoń, pokażesz swoje zaangażowanie
szpila 2017-04-25 12:23
Pracuje w bpo od 4 miesięcy i jak w każdej pracy widzę plusy i minusy. Pracowałem wcześniejw typowych korpo, gdzie czułem się jak typowy trybik w dużej machinie. Tutaj widać, że firma nie chce zmierzać w tym kierunku i daje dużo swobody w działaniu a osobom, które chcą zmienić obszar działania daje taką możliwość.
ool 2017-05-11 12:34
Pracowałam w bpo ponad rok temu, slyszałam, ze aktualnie mocno sie rozwijają. Nie miałąm nigdy większych zastrzeżeń co do samej firmy,
Bpo 2017-05-17 08:48
Cały czas się rozwijają, bo więcej ludzi odchodzi niż przychodzi
8
Ala 2017-05-23 13:20
Dopiero zaczynam ale jak na razie jestem mega zadowolona. Fajne podejście do ludzi, benefity, chillroomy i inne rzeczy dzięki którym można lubić swoją pracę.
Zobaczymy co będzie dalej ;)
Pozdrawiam
Ala
tomasz 2017-05-31 13:36
Szukam pracy mam doświadczeni pół roku w takiej pracy co należy do obowiązków pracownika czym się trzeba zajmować proszę o szczera odpowiedź!!
Aga 2017-06-04 01:50
Jaka jest stawka godzinowa w tej firmie?
SNK 2017-06-13 21:55
Wszystkim gorąco odradzam. Po długiej rekrutacji dostałem ofertę pracy ale warunki na piśmie były zupełnie inne niż ustalone podczas rozmowy o pracę (usunięte przez administratora)Gdy powiedziałem, że przyjmę te nowe warunki ale za pierwotne wynagrodzenie (tzn. przez nich zaproponowane), to wycofali ofertę i podziękowali za udział w rekrutacji. Uprzedzając argumenty - to nie była rekrutacja na stanowisko call-center ale na wysoką, dobrze płatną posadę.
5
pau 2017-06-14 13:08
Wszystko zależy od tego na jakie stanowisko aplikujesz
Kamaa 2017-06-14 13:17
Aga, stawki są ustalane indywidualnie w zależność od umiejętności, doświadczenia i stanowiska.

Mam dobre doświadczenia jeśli chodzi o BPO, super ludzie, bajery typu owoce, spotkania medytacyjne. Zarobki są różne ale jak najabrdziej uczciwe.
Patt 2017-06-30 21:36
Witam, są tu osoby, które pracowały/pracują w tej firmie w dziale HR ZDALNIE? Złożyłam aplikacje, jestem po studiach. Nie mam doświadczenia w tej branży. Myślicie, że mam szanse? Może są tu osoby aplikujące do tej firmy zaraz po studiach i bez doświadczenia, które jednak otrzymały prace? Podzielcie się doświadczeniami, jak wyglądała rozmowa kwalifikacyjna i jak się Wam pracuje ;)
Michal 2017-07-11 12:30
Bylem u nich na stazu w dziale marketingu, fajna atmosfera, ludzie bardzo pomocni, brak korpo spiny, polecam dla osob, ktore chca zyskac pierwsze doswiadczenia zawodowe.
BB 2017-07-12 14:34
Witam,
jak wyglada rozmowa przez skype? Przez rozmowe teleoniczna juz przeszlam. Czy rozchodzi sie tylko o dalszy dialog w jezyku niemieckim?
adam 2017-07-24 17:20
Hej planuję również zaaplikować do tej firmy. Czy mogłabyś napisać czego dotyczył dialog przez telefon? Na jakie tematy rozmawialiście?
edi 2017-07-24 17:31
Hej planuję również zaaplikować do tej firmy. Czy moglibyście napisać Czego dotyczy rozmowa przez telefon i Skype na stanowisku specjalisty do spraw obsługi klientów zagranicznych?Na jakie tematy konkretnie rozmawialiście?
Marysia 2017-08-19 23:22
Prawdziwa
2
Czary Mary 2017-09-05 08:35
Była tu bardzo szczera i prawdziwa opinia odnośnie tej firmy, ale widzę, że już komuś przeszkadzała...
3
Martyna 2017-09-25 19:29
Pracowalam w BPO Poland ok 2 lat. Szczerze przyznam, ze sa plusy i minusy tej firmy, ale pamietajcie tez, ze w kazdej pracy jest cos co podoba sie bardziej lub mniej. Dla mnie super byla atmosfera i to, ze kazdy moze byc naprawde soba. Nikt nie jest karany za to, ze ma tatuaze, kolorowe wlosy itp. . Mozna smialo dostosowac swoj codzienny rytm obowiazkow do pracy w BPO, elastyczne godziny pracy daja duza mozliwosc. Wynagrodzenie - bardzo zalezy, jesli jestes dobry/a mozesz naprawde dobrze zarobic. Placa tu za konkretna, wykonana prace. Minusy - start upowy chaos, czasem problemy z komunikacja z innymi dzialami. Naprawde jesli ktos chce nabrac fajnego doswiadczenia i byc soba to warto przemyslec prace w BPO.
1
Krystian 2017-10-03 08:02
Witam, jakie proponują zarobki na stanowiskach kierowniczych? (Sup, tl, manager?)
Zostaw swoją opinię o BPO Poland - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BPO Poland