BPO Poland

Warszawa

Opinie o BPO Poland

Aabb 2016-10-18 21:39:53
na forum ludzie mogą pisać co chcą niestety... ale tak to już bywa. mnie interesuje u nich posada konsultanta infolinii - chodzi o połączenia przychodzące albo obdzwaniamie zamówien co jest lepsze, niż wychodzące zimne :) zatrudnią studentów na zlecenie z elastycznym grafikiem?
6
Nic_nowego 2016-10-19 07:14:30
Zatrudniają na dzieło plus zlecenie.
2
Nic_nowego 2016-10-19 13:59:47
No fantastycznie wygląda taka opinia. A jaka wartościowa! Ile rzeczy można się dowiedzieć!
1
gosc 2016-10-20 18:32:16
najfajniejsze jest to ze masz te wszystkie bajery – sale do relaksu, fotele masujące, mega dużo roznych sokow i takich tam jak się zmęczysz to zawsze można odpocząć na kanapie
9
Uk 2016-10-20 19:17:58
byłem na rozmowie, dostałem zadanie. Nie znam jeszcze wyników ale maja się odezwac nawet jak nie przejde ladne biuro i mili ludzie
JJ 2016-10-21 10:14:27
studentow na zleceniu studentcki jest mega duzo , umowa zalezy od stanowiska tak jak wszedzie chyba
3
Nic_nowego 2016-10-21 12:45:32
Dzieło plus zlecenie.
1
$$ 2016-10-21 16:33:21
plus umowa o prace, ale ja przeszdem na dzialalnosc . wiecej kasy
4
ojt 2016-10-23 18:58:38
A oco pytali na rozmowie??!!
ołówek??? 2016-10-23 20:34:32
ja bylam na rozmowie o staz. mialam trz pytania z ang. i zapytali mnie o roz zneastosowania ołówka :>
1
Rozmowa 2016-10-23 20:48:18
Ja za to dostałam test z przerozynymi pytaniamu, były tam i figury i wyliczenia. Troche mało było na to czasu, ale spoko. Czekam na wyniki
?????? 2016-10-23 21:04:28
Jak to staż? Na jakie stanowisko? Oni w ogóle mają jakieś oferty stażowe?!
2
Byly 2016-10-24 22:29:12
Co najbardziej podobało mi się w BPO? ludzie, ludzie i jeszcze raz ludzie!!!!!!!!!!!!!!!
3
giovanna_93 2016-10-25 15:52:05
Teraz nie wiem ale ponad rok temu bylam na platnym!!stażu w markeitngu i było swietnie. Bylo nasz 10 osob stazystów. Ja wyjechalam na erasmusa, ale reszta została potem w firmie. dużo sie dzialo, super doświadczenie. Wczesniej bylam na stazu w agencji gdzie jako stazytka bylam raczej niewidzialna. Tu ucza cie i serio biora towje zdanie czy pomysły pod uwage
8
Olka 2016-10-25 15:59:38
Ja właśnie przegladajac ofery trafiłam na ich ogłoszenie. Stanowisko: Młodszy Specjalista ds. Kampanii Marketingowych. Obecnie studiuję marketing i zarządzanie i na razie nie mam wielkich doświadczeń, poza krótkim 3-miesięcznym stażem. Myślicie, że mogę spróbować zaaplikować?
mery 2016-10-25 16:45:49
muszę przyznać że bpo to firma przyjazna studentom.Praca bardzo fajna,można wiele się nauczyć a przede wszystkim poznać świetnych ludzi,tak jest bynajmniej w analizach jak dla mnie to najlepsza praca jaką student może sobie wymarzyć a i kasa całkiem niezła:)
4
Lukasz 2016-10-25 17:13:00
a ile czasu trzeba czekać żeby zaprosili Cie na drugi etap? Byłem w piątek , porobiłem jakieś 3 zadania wszystko ok i póki co cisza.
Wiola123 2016-10-25 20:50:24
Ja czekałam dwa tygodnie, Ale zadzwonli z odmową bo słabo mi posZedł Excel i babka powiedziała że mimio jej szczerych chęci nie może mnie zaprosić na kolejny etap. Strasznie żałuję bo fajnie się zapowiadało. Muszę podszkolic Excela. Znacie jakieś dobre kursy?
4
Janusz 2016-10-26 21:39:38
na forach wylewa sie tylko zal i frustracje. nie ma idealnej pracy i pewnie nigdy nie bedzie BPO jak kazda firma ma zalety i wady a zasada jest prosta jesli firma ma wiecej zalet niz wad lub daje odpowiednia kwote na koniec miesiaca to znaczy ze jest sie w dobrym miejscu! Osobiscie jestem zadowolony tak z firmy jak i szefa co nie znaczy, ze nie mam czasem dosc ale to jak z zoną ;)
4
Oola 2016-10-26 21:51:33
jak wplywa na konto punktualnie wyższa kaska niż u konkurencji (a z premia znacznie wyższa) to banan na twarzy masz. znam BPO i do tej pory żałuje ze odeszlam i to jest DOBRA i ROZWOJOWA firma! Jak sie nie boisz roboty i chce ci sie to idź bedziesz zadowolony. Polak szefem i zawsze można bylo sie dogadać!
4
Aska@1 2016-10-27 18:49:49
Pracuje w BPO w analizach marketingowych i zapewniam ze jest tu mniej klepania niz w tradycyjnym "polskim marketingu". Ponieważ pracuje w tej branzy BPO juz wiele lat nie próbuję niczego odczarowywać wiem gdzie jestem i jest to mój wybór.
Mogłam rozwinąć się w sposób w jaki u byłego pracodawcy byłby nie do pomyślenia gdyż miał mały dzial i plaska strukturę
Pracuję spokojnie, dobrze zarabiam, poznaje fajnych ludzi z różnych miejsc świata. Szkolę się, uczę każdego dnia.

Polecam ;)
2
_anka_ 2016-10-27 19:00:04
DOK to Doskonała praca dla studentów - z tym się chyba każdy zgodzi. Lepsze wklepywanie danych albo obdzwanianie niż zasuwanie na szczocie (chyba).
A kto chce iść dalej - idzie...
2
emily 2016-10-28 16:57:14
ja ostatnio mialm troche klopotow ze zdrowiem i musialam chodzic duzo do lekarzy (mamy Medicover) i moglam isc nawet w srodku dnia i wrocic jak mi sie chcialo. I to jest super jak sie okazuje ze tego potrzebujesz. Jak jestes zdrowy to wcale o tym nie myslisz. w poprzedniej firmie musialam brac na to urlop!
3
W0jtek 2016-10-28 17:07:23
Spokojnie poczekaj, rekrutacja czasem trwa. Jesli zrobiles na nich dobre wrazenie i masz odpowiednie kwalifikacje to pewnie się odezwą niedługo
ja czekalem 2-3 tygodnie miedy jednym a drugim spotkaniem
RiRi 2016-10-28 17:36:39
to na pewno jest słabe miejsce dla leniwych - nie jest jak na etacie, że wystarczy ze siedzisz za biurkiem i pijesz kawę i dostaniesz pensję, ale jak ci się chce i masz fajne pomysły to moesz naprawdę nieźle zarobić
3
Nata87 2016-10-28 18:08:29
tez tam pracowałam, ale musiałam zrezygnować bo mąż dostał lepszą pracę w Gdańsku ale wspominam to bardzo fajniejest swietna atmosfera, taki luz i dużo młodych ludzi, w ogole nie ma takiej zawiści jak mam teraz w korpo
1
Mati 2016-10-28 18:18:25
Hej, widziałem ostatnio, że szukają web devów Ktoś może wie na czym bliżej polega ta praca widziałem w wymaganiach znajomość HTML/CSS, PHP i JS to wiadomo podstawy...
ExWeb 2016-10-31 12:41:02
no, i pracę masz w oparciu o te programy. kodowanie stron itp.itd. Jak ogarniasz te rzeczy to na chillu sobie poradzisz.
1
Nelka 2016-10-31 12:51:40
nie wiem co konkretnie masz na mysli ale powyzej sredniej krajowej i to sporo dodatkowo trafiaja sie premie i bonusy roznego rodzaju
2
Józek 2016-10-31 16:08:11
dpkladnie, bez problemu. a i czasem jakies szkolenie się trafi, jakaś aplikacja do zrobienia. Jest fajnie
2
Dariusz 2016-10-31 16:12:56
W tej firmie stawiają na młode, dynamiczne osoby czasem nawet niewielkie doswiadczenie moższ nadrobic checia do pracy i nauki. A tak naprawde w kazdej firmir, uczysz sie od początku, bo każda ma inna specyfikę.
2
Nowa 2016-11-01 14:17:52
Cześć. Mam pytanie dotyczące godzin do przepracowania. Nie ukrywam ze zależy mi na pracy gdzie bede mogła sobie porządnie zarobić pracując 10-12 godzin dziennie. I w czasie rekrutacji mówili ze spoko, można pracować ile się chce. A ile jest w tym prawdy? Mogę zapisać się na dwie zmiany i zostaną mi przyznane ?
1
Monia 2016-11-01 15:00:40
Ja pracuje w dok od niedawna ale atmosfera super, szefostwo też w porządku. Umowę dostałam na takich warunkach jak były wcześniej ustalone więc jest ok.
2
Piotrek 2016-11-01 18:15:00
Pracujesz ile chcesz, grafiki elastyczne, maja system do rozliczania czasu pracy i płaca za każda wypracowana miurę. Dla mnie mega rozwiazanie, studiuję na UW i składam kasę na wyjazdy! Polecam!
1
Szymik 2016-11-01 19:13:56
słyszałam od koleżanki która tam pracuje, że można mieć multisporta ?
1
WarsawMen 2016-11-01 19:22:11
oooo, fajna sprawa. Zawsze takie dodatkowe bonusy w pracy s a mile widziane. Więc jak to jest?
Yustin 2016-11-01 19:38:36
Mnie ciekawi czy to taka typowa korporacja...bo rozne opinie słyszalem, a wole się nie pakować w kierat i wyścig szczurów...
Doro 2016-11-01 19:45:07
Wszedzie dziś jest wyścig szczurów :p Ale w tej firmie akurat atmosfera jest bardzo przyjazna,ludzie na poziomie, można z kazdym pogadac, poprosic o pomoc i wogole. No i częto są organizowane bardzo fajne imprezy firmowe... w piatek mielismy hallowin - czadersko słowo daję!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
ninja 2016-11-01 19:49:56
dla mnie to jest trochę taka nudna biurowa praca wlasnie ale t pewnie zależy do jakiego działu idziesz
halloooo 2016-11-01 20:00:26
A gdzie można zobaczyć czy mają jakieś rekrutacji? bo to fajnie wygląda, mogłabym sprobowac
Bella 2016-11-01 20:15:31
haaahaaa, nooooo, u nas w dziale obsługi nigdy nie jest nudno. Ani biurowo :0)

Doro - a w piątek nie mieliśmy hallowin tylko Halloween mistrzyni angielskiego :) :) :)
1
Edek 2016-11-01 20:20:54
wszystko ładnie, pięknie brzmi. Ale może mi powiecie co w sytuacji jak już byłem na rozmowie i w sumie nieźle mi poszło, rozmawiała ze mną taka mila dziewczyna, naprawdę komfortowo się czułem ale od 4 dni cisza z ich strony. Mogę sie jakoś przypomnieć? Zależy mi na tej pracy
Gość 2016-11-01 21:04:17
Już jaki czas pracuje tutaj.
Plusy:
- Multisport i Medicover
- dobra pensja
- lużny tryb pracy, idzie się dogadac z pracą z domu
- duzo wyzwań z nienacka
- kawa, herbata, kakao, owoce, soki, automaty ze sodyczmi i takimi tam
- sofy do relaksu
- sala z grami, TV
- super imprezki firmowe, jest nawet dział entertaiment, co planuje rózne atrakcje
- latwe przechodzenie z działu do działu - dużo sie uczysz jeśli chcesz
Minusy:
- uznaniowe awanse
- forma zatrudnienia
-hamskie zachowanie niektórych ludzi
- durzo rzeczy duzo ludzi zawala, wszystko trzeba sprawdzać
spychologia
-komunkacja słaba
bpo to nie jest praca dla każdego, bo to nie korpo ułozona i wygładzona. Wiele osob zdobywa tu pierwsze szlify i idzie dalej w świat.
ja swoją robotę lubie, nikt mi sie nie wcina, fajne biuro i duzo dzieje sie towarzysko
2
Ania 2016-11-01 21:22:02
oooo to konkret opinia - dzięki!

ja mysle o pracy w BPO w obsłudze klienta mam trochę doświadczenia
Robi_86 2016-11-01 21:29:02
były staże w sierpniu w reklamie, ale rzadko mają, szału nie ma trzeb byc czujnym bo miejsc też mało,
Tomasz 2016-11-02 08:47:24
a jak jest zarobkami ?
(87^*^) 2016-11-02 09:16:08
a z kim się kontaktować jak chciałoby się u nich pracować
Beata@82 2016-11-07 01:55:36
Ogłoszenia znajdziesz na stronie www, praca.pl i homeglobal
Rzodkiew 2016-11-17 12:25:47
Praca w tej sprzedaży jest tylko i wyłącznie dla ludzi o mocnych nerwach, 3/4 osób nie wytrzymuje nawet miesiąca. Osobiście uważam, że zarobki są zbyt niskie w stosunku do poziomu stresu w pracy (robiłam dobre wyniki, podstawa jest uzależniona od tego, na jakim rynku pracujesz). Warto spróbować, jak ktoś chce przetestować się i zobaczyć, czy da sobie rady w wyjątkowo trudnych warunkach.
2
Stary pracownik 2016-11-21 19:19:34
Godzinówka jest faktycznie niższa niż na innych callcenter, ale w tej firmie prowizje potrafią być wyższe niż sama podstawa :) Jednak ja w czasie gdy tam pracowałam miałam ten system prowizyjny zmieniany bardzo często.
Klienci potrafią wyjątkowo mocno dać w kość - więc pracę polecam osobom z mocniejszym charakterem :) Jednak też atmosfera, która panuje wśród współpracowników jest wyjątkowa(taka nawet "rodzinna") i nie ma wyścigu szczurów. Wręcz ludzie pomagają sobie wzajemnie, by każdy dużo zarobił ;) Dodatkowo mnóstwo szkoleń i pomocy ze strony tl i trenerów.
Zostaw swoją opinię o BPO Poland - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BPO Poland