brak logo

Hydro Bud Serwis

Płock

Opinie o Hydro Bud Serwis

anonim 2011-09-20 12:44
polecam tą agencję pracy. Wprawdzie do lepszych pieniedzy musisz chwile poczekac, poniewaz nie daja od razu nowemu pracownikowi kokosow ale masz stabilne zatrudnienie, pieniazki na czas, skladki.
1
gunia 2011-10-03 13:58
Nie wiem kto napisał że Hydrobud to taka ,wspaniała firma ,to dlaczego zalega ludziom z płatnościami od sierpnia.
pracownik 2012-01-19 13:05
Firma wspaniała. Wypłata zawsze na czas, ubrania dają naprawdę firma godna polecenia. Niewiem kto to za głupoty pisze że firma zalega z płatnościami.
zainteresowany 2012-12-14 18:39
a mnie interesuje ile można zarobić w tej fabryce przez agencje jako spawacz? nie chcą powiedziec od razu i nie wiem czy sie oplaca tam skladac podanie bo teraz robote mam ale chcialbym lepiej platna.
ktos wie ile na start daja spawaczom a ile monterom, bo z kolega chcemy isc razem.
DEBESCIAK Z RAMEK 2014-03-10 14:57
firma krzak umowy smieciowe i jak by mogli to tez by nieplacili niepolecam tej firmy
1
pluto 2014-05-22 12:21
ogólnie HBS to dobra firma,ale nie polecam przyjmować się przes tą firmą do CATa w CNH.Banda dycydentów na stanowiskach.Trzeba być czyimś pociotą,najlepiej p.[usunięte przez admina] ,aby coś osiągnąć.
an 2016-05-19 22:14
to najstarsza agencja pracy ty,czasowej w regionie płockim także na świeżo się powinny oferty pojawiać, trzeba być xzujnym, u nich pracy nigdy nie brakowało
Nick 2017-08-18 01:39
Dno KONDRADOWI WAP NIE DŁUGOSZA OD WILDA minimum 12zl.powinno być a nie 10 zyczy 11
ZAL
Pa.. 2017-08-27 10:28
Oszukują na kase koleś 1 rok przychodzi do roboty dostanie 11.50albo12
A ktoś zap.....dała 5 czy któryś sezon i nie chcą 50 gr podnieść żal.juz opinia i tak wam się zje....bała
Powodzenia upadłości życzę
1
Zostaw swoją opinię o Hydro Bud Serwis - Płock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hydro Bud Serwis