brak logo

Ascar - agencja skutecznej reklamy

Kraków

Opinie o Ascar - agencja skutecznej reklamy

mariannnno 2009-11-21 19:55:14
Naciąłem się już jakiś czas temu ale i tak postanowiłem opisać sytuację i
przestrzec przed firmą Ascar.
Pracowałem od 3 lat w agencji reklamowej X ( jednej z większych krakowskich
agencji reklamowych ). W prasie pojawiło się ogłoszenie "acount manager" w
firmie Ascar - po trzech rozmowach kwalifikacyjnych, złożyłem wypowiedzenie i
pojawiłem się w ascar... od pierwszych minut zapewnienia, że umowa już się
pisze i że tego samego dnia zostanie podpisana...myślę ok, mimo tego że
stanowisko pracy nie zostało jeszcze przygotowane (komputer) zacząłem wyceniać
różne tematy (gadżety reklamowe)... wróciłem do domu a wieczorem telefon: yyy
nie możemy pana zatrudnić bo myslelismy ze pan potrafi wiecej. pojawiłem się
dzień później na rozmowę, dostałem propozycję zostania na "nauki" za 1/3 kwoty
którą miałem tam dostawać. Podczas rozmowy padło "myśleliśmy że pan
przyprowadzi z poprzedniej agencji jakiegos klienta" , chcemy poznać pana
kontakty itp... olałem temat, nie dostałem wynagrodzenia za jeden dzień pracy
ale co gorsze odszedłem z firmy w której byłem 3 lata i w której mogłem być do
dzisiaj. Żałuję jednego a mianowicie tego że nie zgłosiłem tego faktu do PIP -
w ciągu dnia pracy wykonałem kilka telefonów do zaprzyjaźnionych firm - które
napewno potwierdziłyby ten fakt.

Odradzam wszystkich chętnym firmę ascar !
buki 2010-08-28 22:13:04
Potwierdzam powyższa opinie( usunięte przez administratora )u , na romowie kwalifikacyjnej obiecywali zlote gory i opowiadali jaka to wspaniala firme prowadza . ZDECYDOWANIE ODRADZAM WSPOLPRCE
były 2010-10-17 16:18:26
Nie polecam nikomu pracy w tej "firmie". ( usunięte przez administratora )Atmosfera w pracy żenująca( usunięte przez administratora ) Jeżeli zastanawiasz się nad podjęciem pracy w Ascar to zakończ ten temat już teraz! No chyba że szukasz "wrażeń"
anonim 2010-12-04 00:00:27
Pracowałam w tej firmie jako przedstawiciel handlowy.
( usunięte przez administratora ) Wszystko było super do momentu kiedy należała mi się prowizja za zlecenia (a nie były to małe zlecenia) dzięki mnie firma przeszła w kilku znaczących przetargach na duże pieniądze.
Potwierdzam opinię przedmówcy: atmosfera w pracy fatalna, że zacytuję: \"( usunięte przez administratora ) (nie muszę mówić jak mogła wyglądać toaleta!). ( usunięte przez administratora ) Życzenia na Nowy Rok dla tej firmy: Wszystkiego najgorszego!!!!!!!!!!
wierzyciel 2012-10-01 23:35:01
uwaga na ta firmę nie płacą praktycznie nikomu za wykonane usługi, Pani Prezes ( usunięte przez administratora ) na każdym kroku, wiecznie tylko mówi że nie ma pieniędzy, bo utopiła w przedszkolu Jej następny złoty interes, tak że przestrzegam i lepiej trzymać się od niej z daleka, a niebawem utonie bo nikt z nią nie będzie współpracował
pająk 2012-11-05 21:34:39
witajcie poszkodowani. Ja również jestem oszukany przez panią ( usunięte przez administratora ) lecz w innej dziedzinie. Wykonywałem roboty w przedszkolu i mi nie zapłaciła za nie...oszukiwała cały czas, kłamała że potrzebuje czasu i tak minęło 12miesięcy..podjeżdzam pod przedszkole a tu nie ma( usunięte przez administratora ) jej złotego interesu...powiedzcie jak można się skontaktowac z tą oszustką..miałem tel ale oczywiście...NIE MA TAKIEGO NR...wszystkich pozdrawiam i życzę aby nie spotykać już takich oszustów wyrachowanych
była pracownica przedszkola -też oszukana! 2013-04-03 10:21:10
TU MACIE NA NIA NAMIARY - PROWADZI JAK ZWYKLE ZŁOTY INTERES KOCI ;-).....
JAK cos to ma dom nowo postawiony w (usunięte przez administratora)WAL ŚMIAŁO !! - NA PEWNO OTWORZY Z RADOŚCIA ;-)
dobra rada 2013-06-17 16:58:53
lepiej trzymać się od firm, których właścicielką jest p.(usunięte przez administratora). z daleka :(
nie wyszło z przedszkolem to rozkręca z powrotem reklamę
dobra rada 2013-06-24 08:51:29
pracowałem, nie polecam :(
pensja raczej marna, bez obiecanej podwyżki po okresie próbnym
pensja - rzadko wypłacana na czas :(
z powodu braku płynności finansowej właścicielki

cóż można naiwnie wierzyć, że teraz jest inaczej
były pracownik 2013-11-27 16:01:05
Nie polecam nikomu , pracowałem bez umowy , kasa czasami była czasami nie , przy rozmowie wstępnej obiecywała złote góry, i nic z tego, ogólny brak kultury i zwykle chamstwo w kontaktach z pracownikiem. Firm prowadziła chyba z 5 różnych, ostatnio reklama oraz nieruchomości + hodowla kotów. W czasie wizyt pana z PIP musiałem się ukrywać :) Pracownicy zmieniają się
jak w kalejdoskopie.
zawiedzina 2013-12-28 23:00:43
Witam.
Moge tylko jedno powiedziec szkoda slow na wlasicielke tej firmy,szkodami tylko pana (usunięte przez administratora)w jakiej jest teraz sytuacji po interesach z pania (usunięte przez administratora)
Pozdrawiam
i. 2014-05-07 21:24:08
@Pola, a skąd takie podejrzenia, w ogóle co miałas wspólnego z agencja Ascar, skoro wydajesz taką opinię..
obywatel 2016-08-02 16:40:37
Odradzam wszystkim tego pośrednika dokładnie Panią z Katowic niska przy kości dlugowlosa brunetke kłamie maci nie dotrzymuje słowa jednym słowem niewiarygodna osoba i firma
1
Kaska 2016-08-02 22:59:26
Cześć wszystkim. Trochę jestem zszokowana waszymi komentarzami. Kurczę widziałam gdzieś ostatnio ogłoszenie w sprawie pracy jakie zamieścili warunki wydawały się ok, napiszcie proszę co jest nie tak w takim razie
Zostaw swoją opinię o Ascar - agencja skutecznej reklamy - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ascar - agencja skutecznej reklamy