brak logo

SYSTEM SECURITY

Proszowice

Opinie o SYSTEM SECURITY

krzysiek 2014-06-25 22:32:16
haahhh, ale brednie tu piszecie, pewnie(usunięte przez administratora)i to wszystko pisze albo kaze innym pisac te brednie, wiem bo to choleryk i furiat, a podejscie do klientow jest olewajace typu w solidzie czekaja na serwis 2 miesiace to unas poczekaja miesiac bo do solidu niewruca, nieplaca za karty telemetryczne i wmawiaja ze to wina ich systemu. Tyle w temacie
krzysiek 2014-07-01 22:32:28
nie ma co komentować, po prostu porażka(usunięte przez administratora)
ja 2014-11-07 21:58:35
a technikow to maja z lapanki bo wszystko za co sie biora to niemaja o tym zielonego pojecia
guli 2014-11-10 21:16:15
Śmieszna firma.. przekręty takie robią że głowa mała..niby właściciel, to chyba już niewie czego ma sie ratować bo którąś z kolei koncesje mają..więc coś musi być nie tak! ach Żal na nich patrzeć!!
B.O.R 2014-12-01 19:40:07
Widzieliście już jaką pracę zaproponowało SYSTEM SECURITY? Zerknijcie proszę was i skomentujecie czy warto się w to angażować i co o tym sądzicie. Każda opinia będzie dla mnie na wagę złota. Firma sprzatająca pilnie zatrudni osoby niepełnosprawne do sprzątania powierzchni biurowych. Mile widziane orzeczenie...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5653578?keywords=&region=
ja 2014-12-11 18:54:51
Jeśli to kolejna firmo podobna działalność pani L.G.to lepiej dajcie sobie spokój z tą firmą, bo nie warto tracić nerwów i zdrowia.
Na rozmowie pięknie ładnie złote góry a później same problemy. Wypłaty na raty po 100pln bo coś tam innego trzeba zapłacić a pracownik na samym końcu.
1
ja 2015-04-30 21:56:32
Raczej niczego dobrego
Igor 2015-05-04 10:29:39
teren całej Polski to są Proszowice iokolice.Śmieszne.
Igor 2015-05-04 10:33:33
teren całej Polski to są Proszowice iokolice.Śmieszne.
Artek Kozynacki 2015-05-04 19:01:35
Hm,pracuję już trochę i faktycznie czasem są jakieś poślizgi ale po 100 zł to idę po zaliczkę a nie po wypłatę.Wypłaty są ok 10 każdego miesiąca i 25.Jak pisałem wcześniej są jakieś poślizgi ale bez przesady.Ponadto nigdy nie słyszałem by firma zajmowała się sprzątaniem więc pewnie ludzie z zewnątrz wiedzą lepiej :-).Pracowałem wcześniej w Justusie oraz Solidzie i też się zdarzały opóźnienia tylko z tym wyjątkiem że jak się pomylono z wypłatą na moją niekorzyść np 300 zł to się doprosić nie można było by wyrównali i jeszcze te ich kary za byle co.Tutaj jest light.Myślę że ktoś próbuje nieudolnie zaszkodzić firmie -cóż konkurencja jest wielka :-)
1
Waldii 2015-05-04 21:42:26
Załóż firmę i przez rok nie płać składek to zobaczysz co się stanie.Jak nie wiesz to nie pisz głupot.Mianowicie każda firma posiada konto i każdej firmie po danym okresie braku wpłaty ,Zus blokuje konto i sobie sami zabierają należną im kwotę.Więc szkoda pisać bo i tak pewnie nie zrozumiesz :-) bo jedyne co potrafi jeden z drugim to anonimowo pisać i oczerniać innych bo albo jednego z drugim zwolnili za leserstwo,picie alkoholu itp. lub nie przyjęli do pracy. :-).Sam mam firmę którą zresztą System mi chroni i niestety nie jest łatwo z podatkami i składkami ale ktoś kto nie ma pojęcia o tym to najwięcej komentuje.
WIDER 2015-05-04 21:57:28
NIE MA RZECZY NIEMOŻLIWYCH -rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki na cuda trzeba trochę poczekać :-).
Gordon -GI 2015-05-04 22:34:58
Panie Krzystofie S,chyba dowodziłeś na meczach wyleciałeś za przekręty,tu też miałeś jako kierownik swoje 5 minut ale na szczęście szybko szef Cię rozszyfrował i wywalił praktycznie dyscyplinarnie bo byś nas zagnębił.Teraz Konsalnet stracił ochronę meczy Wisły dzięki Tobie.Czemu się nie udzielasz na temat własnej firmy którą musiałeś zawiesić bo ....Ile kasy wisisz swoim byłym pracownikom to tylko ty wiesz jeśli nie straciłeś jeszcze rachuby.Fajnie że cię wywalili.
2
Marcin Waldzisz 2015-05-17 13:12:09
A ja zdecydowanie polecam. Pracowałem tam dość krótko bo trochę ponad rok i powiem że zabawy dla dzieci pracowników są organizowane typu-ubieranie choinki,paczki dla dzieciaków oraz na pewno sponsorują dzień dziecka w Kocmyrzowie gdzie każdy z pracowników może przyprowadzić dzieciaka by wybawił się do woli za free.Ponadto jak się robi swoją robotę to jest ok z szefostwem ale jeśli się ściemnia to kiepska sprawa,szybko są to wstanie wykryć bo ogólnie duzo spraw ,kontakt z klientami ogarniają sami .
gorg 2015-05-17 19:15:54
Guli śmieszny to ty jesteś,wyleciałeś za picie i chamskie odzywki do klientów więc się nie udzielaj.
1
Mati 2015-06-12 12:01:02
W System Security jest duża rotacja, ciągle są przyjęcia nowych osób.Ktoś, kto pracował w SS wie, że tylko na rozmowie kwalifikacyjnej jest w miarę normalnie, natomiast później jest tylko gorzej dlatego taka duża rotacja pracowników. Nie polecam.
lol 2015-06-14 11:44:27
zanim napiszecie coś to się zastanówcie ,bo nie wiecie nic
1
TIMS 2015-06-18 16:46:38
haha a ja mam dowód że masz co miesiąc okres i używasz tamponów OK :-)
gorson 2015-06-18 17:27:44
Jak masz jaja to pokaż ten dowód ,chociaż wątpię w te jaja i ten dowód.
T 2015-06-18 21:08:52
Haha, mam wkleić pismo z ZUS-u o braku płatności?, raczej nie możliwe w tym portalu. QA co do wypowiedzi "Mati"-ego to na w 100% racje.
larson 2015-06-19 08:48:55
haha,I takie masz dowody :-),piszesz bo cię pewnie wywalili na zbity pysk za nieróbstwo i brak ogłady itd. a teraz się odgryzasz jakimiś śmiesznymi wpisami :-) żenada.Ponadto duża rotacja to jest w Justusie,Solidzie czy Konsalnecie ale pewnie w du pie byłeś i gó wno widziałeś a najwięcej masz do powiedzenia :-).Od pięciu lat Ci sami ludzie jeżdżą na patrolach oprócz jednej czy dwóch wymian pracownika na trzech rejonach,to rzeczywiście duża rotacja ale w twojej głowie.Pewnie jesteś ofiarą pękniętej gumki :-)
SYSTEM 2015-06-19 09:32:37
Ale wrzawa,jeśli jakakolwiek firma nie zapłaci składek ZUS to komornik je ściąga i przekazuje do Zus-u . :-)
T 2015-06-19 18:10:29
Widzę że wypowiedź bez obrażenia kogokolwiek to chleb powszedni. Kultura osobista nie boli, tylko trzeba ją mieć, a Tobie jej brak.
larson 2015-06-19 18:39:50
oj za to ty masz tej kultury tyle że głowa mała a i inteligencją również nie błyszczysz co widać po wcześniejszych wpisach :-)
BIKE 2015-06-19 18:51:16
Hm a ty ciągle bezrobotny od ostatniego?Może stań przed Dudkiem i mu to powiedz jak taki cwaniak jesteś,jednak myślę że strach ci na to nie pozwala a pisząc tutaj myślisz że jesteś anonimowy?Obyś się kiedyś nie zdziwił że tobie zapakuje tonfe lub szyszke w tyłeczek -hahahah :-)
1
Ewa 2015-06-19 22:54:43
Oj czyżbym tu pogróżki widziała, nieładnie, admin powinien się tym zająć i pousuwać te obraźliwe wpisy bo to pod paragraf podlega.
trooper 2015-06-20 15:35:38
SZ.P EWO za pakowanie szyszki w oko kakaowe nie ma paragrafu ale firma powinna wystąpić do admina o adresy IP lub przy zmiennym IP o adresy MAC i wszystko będzie wiadome co,kto,gdzie i na czyje zlecenie wypisywał to wszystko.
Ewa 2015-06-20 20:13:01
Aby uzyskać dane klientów od operatora telekomunikacyjnego trzeba mieć nakaz - ochrona danych osobowych i żadna szanująca się firma nie da adresów swoich klientów osobom postronnym. A co do szyszki to naruszenie nietykalności cielesnej.
trooper 2015-06-21 20:27:37
a ja myślałem że przyjemność :-),ponadto pani nie jest żadnym klientem portalu gowork.pl,nakaz to trzeba mieć na przeszukanie mieszkania.Ale pani Ewa to radca prawny męczenników więc wie lepiej :-) , zamiast zajmować się facetem to się będzie udzielać i wypisywać głupoty że ciężko jest zdobyć adres IP :-)
Życzliwy 2015-06-22 09:55:17
Widać po odpowiedziach na opinie ludzi jaki poziom reprezentują właściciele tej firmy, cwaniactwo, wulgarność i brak szacunku to ich główne cechy.
SYSTEM 2015-06-22 11:39:24
Witam,o tym mogą decydować nasi Klienci(których zresztą przybywa z dnia na dzień) a nie ludzie którzy wypisują anonimowo komentarze bo są hejterami,zawiedzionymi zwolnionymi byłymi pracownikami lub przedstawicielami konkurencji którzy pomimo wszelakich starań nie mogą nas kupić.
Doinformowany 2015-06-24 13:21:08
No to bardzo ciekawe że opinie piszą hejterzy czy też zazdrosna konkurencja. Z tego co widzę po ogłoszeniach to System Security cały czas potrzebuje nowych pracowników, i z tego co wiem nie chodzi o dynamiczny rozwój firmy tylko o pracowników którzy popracują chwilę i uciekają ponieważ nikt nie może pozwolić sobie na miesięczną pensję wypłacaną po wielkich bólach w kilku ratach. Tylko ciekawe co powiedzą "Klienci" jak w końcu nie będzie miał kto przyjechać do interwencji, bo w końcu kiedyś skończą się jelenie chętni do pracy. Świetnie że można przeczytać tutaj opinie zanim się złoży CV i zacznie pracować, bo pewnie byłbym kolejnym który dał się nabrać.
1
TROOPER 2015-06-24 15:22:40
HM,SKORO WIESZ LEPIEJ TO TWOJA SPRAWA ,MOŻE ZAŁÓŻ FIRMĘ I ZOBACZYMY CO Z NIĄ BĘDZIE,MOŻE SIĘ PODPISZ NAZWISKIEM SKORO TAKI INNFO JESTEŚ,SOLID,JUWENTUS,JUSTUS ORAZ WIELE INNYCH FIRM RÓWNIEŻ POSZUKUJE PRACOWNIKÓW I MA TO OZNACZAĆ ŻE NIE BĘDZIE MIAŁ KTO PRZYJECHAĆ JAK TO UJĄŁEŚ MAŁO FACHOWO DO INTERWENCJI? :).MARTW SIĘ BYŚ W OGÓLE ZNALAZŁ PRACĘ BO SĄDZĄC PO WPISIE TO JESTEŚ BEZROBOTNYM NIEUDACZNIKIEM
znawca temat 2015-06-24 22:43:56
Ale pan Rafał P. błysnął kulturą osobistą i mądrością,zresztą jak to ma miejsce zawsze w jego pseudo mądrych wypowiedziach, aż strach się bać tej pseudo firmy
1
TROOPER 2015-06-25 15:15:15
HAHAHAHAHAHA,NIE CHCESZ SIĘ PODPISAĆ TO INACZEJ CIĘ NAMIERZYMY.
lind 2015-06-25 17:24:55
a Radek Prokop sprzedawał obiekty Argosa !!!!!
lokator 2015-07-16 21:48:32
system security to firma sprzątająca
ja 2015-08-03 21:47:01
Byłem ich pracownikiem jakies rok temu pracowalem jakies 3 miesiace jedyne co moge powiedziec to firma kant dużo obiecują a nic nie robią nawet całej wypłaty nie otrzymałem. obiecywali umowe a zadnej nie dostałem. kontakt z pracodawcą ograniczony jeśli tylko czegoś chcesz to nie odbierają telefonu. zdecydowanie nie polecam zmarnowałem czas i pieniądze ledwo za przejazdy mi sie zwróciło
Tomek 2015-09-24 20:32:49
ja pracuję wtej firmie od 2 miesięcy choć zaglądałem wcześniej na te opinie troszkę się obawiałem ale zaryzykowałem,dostałem stawkę 8,50zł na początek i umowę o pracę na okres 6 miesięcy,każda nadgodzina 10 zł.Pierwsza wypłata już za mną i jest ok,pare nadgodzin wypłacone tak jak mi obiecano,ludzie są ok ,praca super w porównaniu do jazdy w patrolach innych firm tu bardzo ważne są czasy dojazdów do alarmów i znajomość obiektów(dobrze że jest gps :-) ) ,gdyby było coś nie tak napiszę.
jabko 2015-10-18 12:03:29
PRACOWAŁEM W TEJ FIRMIE PARE LAT TEMU I NIEMOGE POWIEDZIEĆ ZŁEGO SŁOWA O LUDZIACH KTÓRYCH TAM SPOTKAŁEM.KIEROWNICTWO OK. JAK KTOŚ POTRZEBUJE PRACY POLECAM.
ja 2015-12-02 18:41:20
podejrzewam że te pozytywne komentarze pisze ktoś z szefostwa pieniadze nigdy nie byly na czas i trzeba bylo sie o nie upominac .
seba 2016-03-13 00:19:28
hehe u lidki mozna pomazyc o dobrej premji ,tezaz za godzine mam ponad 25 pln, wiec cos o tym swiadczy. przez 3 lata nie mialem wiec to sciema byla, tam tylko obiecuja nic wiecej, przestrzegam was!!!!!!!, nie idzcie ta droga. SEBA
basen 2016-03-13 00:32:28
za przeproszeniem qurwy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] każda inna firma tylko nie ta, oszuści i tyle, nie dajcie się namówić lidce
Tomek 2016-03-17 09:01:04
Witam,w związku z tym iż przyszło mi powiadomienie o nowych wpisach i tu jestem więc tak jak obiecałem napiszę co i jak ,już trochę miesięcy pracuję ,mam umowę na czas nieokreślony,stawkę 9.50 zł.W tym czasie zostały zwolnione chyba trzy osoby ale dlatego że dwóch straciło prawo jazdy za punkty a jeden się nie wyrabiał z czasami dojazdów.Nie spotkałem się do tej pory z sytuacjami negatywnymi z komentarzy ale nie neguję że tak mogło być bo kiedyś tam firma popłynęła na jakimś dużym kontrakcie i były kłopoty.Ogólnie praca w tej firmie bardzo fajna tylko trzeba robić swoje.
1
seba 2016-03-20 01:24:50
ta dyspozycyjność polega na tym ze pracujesz 24 na jednym rejonie i jedziesz na drogi, nie śpiąc prawie wcale i tak cały miesiąc, no może parę dni wolnego, ale nie więcej niż 2:), wg. systemu to jak chcesz zarobić to pracuj cały czas, bo n tym polega premia, dyspozycyjność o każdej porze dnia i nocy
Tomek 2016-04-19 13:56:40
Witam,już Ci odpowiadam,mam podstawę na umowie 2150 zł brutto a 9,5 na rękę mam za każdą dodatkową godzinę powyżej etatu.Ogólnie nie muszę pracować na innym rejonie tak jak pisze Seba Gądek chyba że chcę ale jak w każdej firmie zmiany są 24 praca/48 wolne.A jeszcze pytałeś na jakim stanowisku-pracownik grupy interwencyjnej.Ponadto każdy patrol ma pomieszczenie by móc zjeść itd. więc nie rozumiem wpisu że ktoś nie śpi :-)-biedactwo,jak Cię męczy bezsenność to masz faktycznie problem,ciekawe co w nocy robiłeś jeśli faktycznie pracowałeś :-)
Marco 2016-05-21 19:39:10
Witam,ok rok wstecz przed przyjęciem się do firmy czytałem te opinie i sam nie wiedziałem co zrobić ale pomyślałem zobaczę co będzie.Teraz jestem mile zaskoczony ,na dzień dziecka paczki dla dzieci firma funduje oraz różne imprezy np.ubieranie choinki itp. stawkę na początek dostałem 8,50 zł,teraz mam 9,00zł,umowa o prace i wypłacane praktycznie w umówionym terminie czasem 2-3 dni wcześniej.Ponadto fajni ludzie pracują z pewnymi małymi wyjątkami :-).
1
Roman 2016-07-03 20:04:42
Witam,mój kolega pracuje na etacie i mówi że chyba najlepsza firma w jakiej pracował ,podobno nawet paczki są na Mikołaja dla dzieci ,natomiast ja czasem stoję w lokalach na bramce i muszę przyznać że dostaję lepsze pieniądze niż na prywatnej .W jednej restauracji firma płaci za 5-6 godzin 250 zł na rękę a w drugiej 200 zł .Ponadto czasem stoję jeszcze na imprezach -wszystko płacone jest prawie zawsze gotówką przed rozpoczęciem pracy(jeśli chodzi o bramki).w sumie bardzo przyjazna firma .Pozdrawiam wszystkich z f.irmy.
2
wlodia 2016-10-18 19:08:41
Pracowałem w tej firmie podczas ochrony dni młodzieży i fajnie zarobiłem po 25 zł za godzinę.Ponadto fajna a nawet super dogadana Pani Prezes Lidia.Pozdrawiam i czekam na kolejną impre.
1
xd 2016-10-18 21:25:50
Skoro zapewnione są odpowiednie szkolenia to się wcale nie dziwię, że ich oferty pracy są teraz ta popularne. Ciekawe tylko czy wypłata jest adekwatna do powierzanych zadąń, wiecie? Chętnie bym się załapał, ale na odpowiednich stawkach mi zależy najbardziej.
Zostaw swoją opinię o SYSTEM SECURITY - Proszowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SYSTEM SECURITY