Charlotte Fashion

Chorzów

Opinie o Charlotte Fashion

kansas 2015-12-11 02:39
wydaje mi się, że raczej nie ma nic do ukrycia, według mnie praca jest całkiem spoko z tego co słyszałam, a od strony klienta ja zawsze jestem bardzo zadowolona
1
nogalka 2016-04-23 10:14
kansas, proszę mi tylko powiedzieć - co by ludzi mogło skłonić do podjęcia pracy na ich warunkach ? Zastanawiam się czy potem można negocjować stawkę czy nie . Podobno do nich standardowo trzeba mieć 2 lata doświadczenia.
3
Już 2016-10-13 22:42
No w tym momencie to wydaje mi się, że Charlotte działa dobrze
2
Charlotte Fashion 2016-10-17 10:42 [pracodawca]
Dziękujemy za opinie i pozdrawiamy serdecznie.
2
ewa 2016-10-17 20:21
Ubrania maja bardzo fajne, niektore sa gustowne i przede wszystkim na topie, troche unikatowe inne niz w sieciowkach to najwazniejsze, a widzialam, ze szuakja sprzedawcow otworzyli kolejny salon na ślasku ?
ona2016 2016-11-28 14:01
( usunięte przez administratora ) ciągle coś źle, nie polecam.
Charlotte Fashion 2017-03-04 13:49
Pani Ewo kolejny salon sprzedaży Charlotte Fashion został otwarty 25.02.2017 w Katowicach na ul. 3 maja 18. Serdecznie zapraszamy
Zostaw swoją opinię o Charlotte Fashion - Chorzów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Charlotte Fashion