brak logo

Nicola Auto Komis Skup-Sprzedaż Zamiana Export Import Jarosław Jachimczyk

Strzegom

Opinie o Nicola Auto Komis Skup-Sprzedaż Zamiana Export Import Jarosław Jachimczyk

zawiedziony 2015-11-26 22:35:26
Jedno wielkie OSZUSTWO!!!!!!! Kupiłem auto zapewniali że sprawne , bezwypadkowe gdyby coś było nie tak to przyjmą go spowrotem bo są pewni za niego . A co się okazało auto po wypadku i na dodatek wymagało kosztownej naprawy ponieważ zataili stan faktyczny przed kupującym, auta spowrtem nie przyjęli . Właściciele komisu są po prostu po takim zachowaniu oszustami dla mnie . LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGAĆ. OMIJAĆ Z DALEKA !!!!
2
wystukany balszoj 2015-11-29 14:17:54
kupiłem u nich auto po jakimś czasie zobaczyłem że niema gaśnicy ani trójkąta zadzwoniłem do salonu renault i tam się dowiedziałem że każde auto które oni sprzedają posiada trójkąt gaśnicę ostrzegam sprawdzajcie takie rzeczy bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e prawdopodobnie wyciągają i sprzedają chamy jeb.ane
3
Ford Focus 2006 2015-12-17 08:08:08
Szukasz Forda Focusa 2006 W DOBRYM STANIE dobrze trafiłeś
otomoto.pl Strzegom
MAZDA 3 2015-12-18 21:44:15
Sprzedam MAZDA3 Rok prod-2007 diesel 1,6
w stanie dobrym polecam
JAWOR- Allegro.pl
Norman 2015-12-19 18:45:21
Zgadzam się warto odwiedzić
Sylwek 2016-01-01 01:13:00
Ale jaja super zabawa wrocek rynek
Piekaź 2016-01-03 15:56:51
Wolne etaty w piekarni strzegom dla kobiet i mężczyzn super warunki
2
kupiec z Wrocławia 2016-01-05 23:13:29
Nie mają co robić tylko zabierać gaśnice za 11 zl i jakiś trójkąt który jak sprzedawałem swój samochód to sam zabrałem takie rzeczy . Może mojego szrota kupiłeś co wrozliczeniu zostawiłem . Przechodząc do komisu to bardzo miła obsługa i fajne samochody kupiłem samochód i jeszcze gwarancją gratis . Jak będę zmieniał to na pewno tylko i nich . Polecam Marek
Rumun 2016-01-14 19:17:33
Zatrudnię sprzedawcę ryb może być kobieta młoda ładna
1
Rybak 2016-01-15 20:10:57
Ryby to ja lubię ale łowić
Kali 2016-01-23 13:36:39
Przyjęcia do pracy w kamieniarstwie dobre wynagrodzenie
strzegom-okolice
janek 2016-02-01 18:40:12
potwierdzam praca w kamieniarstwie aktualna zarobić można nawet dobrze ale i narobić się też trochę trzeba
Jola 2016-02-03 19:24:48
Ja tam pracuję na strefie jest ok tylko dojazdy wkurzają. Przyjęcia są zarobki w miarę
Janek 2016-02-07 20:41:48
Ludzie omijajcie lch z daleka!!!
Po czasie zauwazylem, ze nie ma lewarka i trójkąta, ale to nic, okazalo sie, ze auto ma wyciety filtr dpf. Naprawa to koszt kilku tysiecy, oprocz tego podmalowane progi i nadkola, parchy wyszly po trzech miesiącach, jednym słowem mina. NIE POLECAM!!!!!!!
1
Lewar 2016-02-09 06:08:06
Sprzedam mazde 3 2005 1,6 diesel
Stan dobry
Gratka świdnca
Trójkąnt zabieram filtra brak podmalowana
janka 2016-02-09 20:13:09
ja kupiłam nowego forda focusa w salonie okazał się podmalowany, zarysowany w czasie transportu - trójkąt i gaśnicę dali nie wiem tylko czy sprawne bo nie miałam możliwości jeszcze sprawdzić
noe 2016-02-11 04:45:02
ja zawsze kupuję na komisie we Wrocławiu i jak na razie jest w porządku.zdecydowanie polecam można trafić fajne auto,fajna obsługa ,wielki pozytyw
nick 2016-02-17 07:47:16
polecam komis rzeczy używanych w świdnicy można trafić okazję
kogut 2016-03-21 07:58:26
najtańsze jajka są w biedronce ale trochę małe
adam 2016-04-28 17:21:17
oszuści!!!!!!!!!!! nie kupować!!!!!!!!!!!
klara 2016-05-17 20:47:12
do sprzedania Mazda 6 2006 kombi stan bdb
oddam w dobre ręce tanio
Jawor otomoto
Obrotowy 2016-06-20 20:22:26
Prowizje to ty możesz dostać od ilości lodów i todobrze zrobionych
1
Adamski adam 2016-07-03 13:48:01
To oszust. Właśnie wygrałem sprawę w sadzie o zadatek który został pobrany na samochód. Samochód nie zgodny z opisem. Sprzedawca kłamliwy. Nie miła obsługa. Nie polecam. Nie bójcie się jak was oszukał. Sprawy kierujcie do sądu.
sprzedający 2016-07-04 08:15:55
Do sprzedania Nissan Almera stan idealny cena 6700zł
do negocjacji
otomoto Jawor
Kaziu 2016-07-05 15:57:26
Czy to ta czerwona 2005 czy jest moźliwość kupienia za 6000zł
Kogut 2016-07-08 20:27:51
Cofam wpis z dnia 21.3.2016 wpis był przed wczesny teraz jest duźa poprawa w wielkości
Kogut 2016-07-08 20:29:24
Cofam wpis z dnia 21.3.2016 wpis był przed wczesny teraz jest duźa poprawa w wielkości
1
Młoda 2016-07-29 19:45:55
Sprzedam suknię ślubną jak nowa raz uźywana tanio
Wrocław
Karol 2016-08-05 21:10:51
Sprzedam harmonię po teściowej w stanie jak teściowa
Moźe być zamiana
Kosmita 2016-08-14 19:33:52
Paliłem faję i będę palił bo mnie swędzi
1
Rycerzyk 2016-08-22 20:03:45
Mój dziadek był rycerzem niestety ja jestem ciamajdą jak i reszta piszących
1
Grzegorz 2016-08-30 10:45:04
Witam .
Jakiś miesiąc temu kupiłem samochód w Auto Komisie Nicola . Sprzedawca zapewniał ze auto jest bezwypadkowe i w 100% z orginalnym przepiegiem jakoś 2 tyg po zakupie postanowiłem to sprawdzić i uwaga ! Wszystko się zgadza ! Bardzo rzetelna , uczciwa firma ! Każde auto na placu wygląda dobrze .. przed zakupem troszkę jeździłem za autem wiec równajac ten komis z konkurencją to NICOLA to normalnie " salon " Polecam
4
c-max 2016-09-01 15:12:25
Jakoś i obsługa oceniam na max !. To już drugie auto w Autko komisie NICOLA . Polecam
Anna 2016-09-03 19:45:48
Sprzedam telewizor plazmowy 45 cala stan bdb tanio
Kraków olx
Nieröb 2016-09-10 18:02:16
Olać wszystkich pracodawcöw
Górnik 2016-09-23 15:39:22
Sprzedam Opla omegę rok 1997 jak nowa bez śladów korozji dobra cena
Oto moto Katowice
Górnik 2016-09-23 15:40:44
Sprzedam Opla omegę rok 1997 jak nowa bez śladów korozji dobra cena
Oto moto Katowice
1
kret 2016-09-24 16:49:03
@górnik nie kupuję złomu ,oddaj go na żyletki
Prorok 2016-09-29 04:24:21
Nie pracowałem i nie będę pracował nie będę dorabiał badylaźy
Siema
olek 2016-10-02 12:37:37
Przyszedł Pan Blachura z inicjatywą naprawy zakładu,a chyba jest co raz to gorzej, podwyżki śmiech na sali (10-20zł) to więcej na papier wydaliśmy żeby te aneksy wydrukować:) odbije się to skąpstwo i Panu i całej Faureci Legnica 2 , bo już brakuje ludzi a robotnikami z Ukrainy nie zakleicie dziury
Daihatsu 2016-10-03 12:25:40
Polecam Auto komis Nicola za bardzo ładne Autko polecam Kasia
Andrzej 2016-10-03 13:01:40
Polecam Auto komis Nicola super autko kupiłem a obie.. cały Strzegom i w trafiłem u nich polecam udostępnili m czujnik lakieru i udostępnili na sprawdzenie polecam i jestem bardzo zadowolony
1
Dorota 2016-10-05 12:25:28
Do sprzedania Mazda 6 kombi rok 2005 cena 12000 złotych
Gratka pl - Opole
rex opole 2016-10-13 11:42:54
Ja z takich ludzi na forum się śmieje podmalowane było sobie kupić nowe a nie używane człowieku w komisach są auta używane co chciałaś nowe we foli i za dobrą kasę ciekawe jakie ty sprzedałeś
Ewa 2016-10-13 11:47:01
polecam komis Fajne Autka Ewa
1
romek 2016-10-17 09:15:59
Zastnawiam się jak praca u nich w firmie wygląda, bo niestety od jakiegoś czasu nie widze ofert pracy, czy to znaczy, że mają komplet?
kredycik 2016-10-28 19:24:16
Do kolegi ktory kogos nazwal cwaniaczkiem i zaproponowal wziecie czegos na raty. Instytucja kredytujaca zakup bierze tez pod uwage ile tam pracujesz, tj jesli masz wczesniejsze umowy zeby potwierdzic ze pracujesz tam juz iles lat, i przewaznie nie ma problemu . Zakladajac ze mowisz o zakupie pralki,tv czy innej pierdoly a nie mieszkania. Ale co ja gadam, przeciez agencje nie przedluzaja umowy po 12 miesiacach, czy tam 36, jak ktos wczesniej zapewnial.Wiec co my tam jako pracownicy wiemy skoro wszyscy wiedza lepiej xd
KAROL 2016-11-04 16:22:01
Polecam fajny komis
Mundek 2016-12-01 17:20:10
Kupiłem samochód w połowie listopada.Przy oględzinach przed zakupem zapytałem sprzedawcę czy klima działa Pan powiedział,że jest za zimno(minus 5 stopni) i klima na pewno będzie działać.Zaniżanie faktur to standard jak widzę w opiniach, nie dajcie się ściemnić i wpisać cenę o trzy tysiące niższą niż w rzeczywistości.Po pięciu dniach spalił się alternator,akumulator był tylko na sztukę do wymiany po tygodniu. Nie dajcie sobie wcisnąć ubezpieczenia Vip, bo to normalna ściema,po spaleniu alternatora zadzwoniłem do ubezpieczyciel, ale oczywiście alternatora nie obejmuje,turbiny też nie. Kupując nie bierzcie tego ubezpieczenia,tylko zbijacie cenę bo to ubezpieczenie to kit.Nie polecam tego sprzedawcy.
pracuś 2016-12-06 10:43:06
Nie liczy się jakoś tylko ilość. W czasie jednej zmiany musisz zrobić to tamto. Chwila nie uwagi i możesz puścić poważny defekt za który masz rozmowy z głupolem bo oczywiście zawsze wina twoja albo nawet możesz wylecieć. Podziękują za współpracę i tyle. Z reszta ludzi szukają do dziś bo co chwile się zwalniają. Człowiek się nie liczy. A trafisz na chama kierownika i masz posprzątane pomimo ze robisz swoje i nie robisz defektów celowo.
Zostaw swoją opinię o Nicola Auto Komis Skup-Sprzedaż Zamiana Export Import Jarosław Jachimczyk - Strzegom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nicola Auto Komis Skup-Sprzedaż Zamiana Export Import Jarosław Jachimczyk