brak logo

Nicola Auto Komis Skup-Sprzedaż Zamiana Export Import Jarosław Jachimczyk

Strzegom

Opinie o Nicola Auto Komis Skup-Sprzedaż Zamiana Export Import Jarosław Jachimczyk

janka 2016-02-09 20:13
ja kupiłam nowego forda focusa w salonie okazał się podmalowany, zarysowany w czasie transportu - trójkąt i gaśnicę dali nie wiem tylko czy sprawne bo nie miałam możliwości jeszcze sprawdzić
noe 2016-02-11 04:45
ja zawsze kupuję na komisie we Wrocławiu i jak na razie jest w porządku.zdecydowanie polecam można trafić fajne auto,fajna obsługa ,wielki pozytyw
nick 2016-02-17 07:47
polecam komis rzeczy używanych w świdnicy można trafić okazję
kogut 2016-03-21 07:58
najtańsze jajka są w biedronce ale trochę małe
adam 2016-04-28 17:21
oszuści!!!!!!!!!!! nie kupować!!!!!!!!!!!
2
klara 2016-05-17 20:47
do sprzedania Mazda 6 2006 kombi stan bdb
oddam w dobre ręce tanio
Jawor otomoto
Obrotowy 2016-06-20 20:22
Prowizje to ty możesz dostać od ilości lodów i todobrze zrobionych
1
Adamski adam 2016-07-03 13:48
To oszust. Właśnie wygrałem sprawę w sadzie o zadatek który został pobrany na samochód. Samochód nie zgodny z opisem. Sprzedawca kłamliwy. Nie miła obsługa. Nie polecam. Nie bójcie się jak was oszukał. Sprawy kierujcie do sądu.
7
sprzedający 2016-07-04 08:15
Do sprzedania Nissan Almera stan idealny cena 6700zł
do negocjacji
otomoto Jawor
Kaziu 2016-07-05 15:57
Czy to ta czerwona 2005 czy jest moźliwość kupienia za 6000zł
Kogut 2016-07-08 20:27
Cofam wpis z dnia 21.3.2016 wpis był przed wczesny teraz jest duźa poprawa w wielkości
Kogut 2016-07-08 20:29
Cofam wpis z dnia 21.3.2016 wpis był przed wczesny teraz jest duźa poprawa w wielkości
1
Młoda 2016-07-29 19:45
Sprzedam suknię ślubną jak nowa raz uźywana tanio
Wrocław
Karol 2016-08-05 21:10
Sprzedam harmonię po teściowej w stanie jak teściowa
Moźe być zamiana
Kosmita 2016-08-14 19:33
Paliłem faję i będę palił bo mnie swędzi
1
Rycerzyk 2016-08-22 20:03
Mój dziadek był rycerzem niestety ja jestem ciamajdą jak i reszta piszących
1
Grzegorz 2016-08-30 10:45
Witam .
Jakiś miesiąc temu kupiłem samochód w Auto Komisie Nicola . Sprzedawca zapewniał ze auto jest bezwypadkowe i w 100% z orginalnym przepiegiem jakoś 2 tyg po zakupie postanowiłem to sprawdzić i uwaga ! Wszystko się zgadza ! Bardzo rzetelna , uczciwa firma ! Każde auto na placu wygląda dobrze .. przed zakupem troszkę jeździłem za autem wiec równajac ten komis z konkurencją to NICOLA to normalnie " salon " Polecam
6
c-max 2016-09-01 15:12
Jakoś i obsługa oceniam na max !. To już drugie auto w Autko komisie NICOLA . Polecam
Anna 2016-09-03 19:45
Sprzedam telewizor plazmowy 45 cala stan bdb tanio
Kraków olx
Nieröb 2016-09-10 18:02
Olać wszystkich pracodawcöw
Górnik 2016-09-23 15:39
Sprzedam Opla omegę rok 1997 jak nowa bez śladów korozji dobra cena
Oto moto Katowice
Górnik 2016-09-23 15:40
Sprzedam Opla omegę rok 1997 jak nowa bez śladów korozji dobra cena
Oto moto Katowice
1
kret 2016-09-24 16:49
@górnik nie kupuję złomu ,oddaj go na żyletki
Prorok 2016-09-29 04:24
Nie pracowałem i nie będę pracował nie będę dorabiał badylaźy
Siema
olek 2016-10-02 12:37
Przyszedł Pan Blachura z inicjatywą naprawy zakładu,a chyba jest co raz to gorzej, podwyżki śmiech na sali (10-20zł) to więcej na papier wydaliśmy żeby te aneksy wydrukować:) odbije się to skąpstwo i Panu i całej Faureci Legnica 2 , bo już brakuje ludzi a robotnikami z Ukrainy nie zakleicie dziury
Daihatsu 2016-10-03 12:25
Polecam Auto komis Nicola za bardzo ładne Autko polecam Kasia
1
Andrzej 2016-10-03 13:01
Polecam Auto komis Nicola super autko kupiłem a obie.. cały Strzegom i w trafiłem u nich polecam udostępnili m czujnik lakieru i udostępnili na sprawdzenie polecam i jestem bardzo zadowolony
1
Dorota 2016-10-05 12:25
Do sprzedania Mazda 6 kombi rok 2005 cena 12000 złotych
Gratka pl - Opole
rex opole 2016-10-13 11:42
Ja z takich ludzi na forum się śmieje podmalowane było sobie kupić nowe a nie używane człowieku w komisach są auta używane co chciałaś nowe we foli i za dobrą kasę ciekawe jakie ty sprzedałeś
1
Ewa 2016-10-13 11:47
polecam komis Fajne Autka Ewa
1
romek 2016-10-17 09:15
Zastnawiam się jak praca u nich w firmie wygląda, bo niestety od jakiegoś czasu nie widze ofert pracy, czy to znaczy, że mają komplet?
kredycik 2016-10-28 19:24
Do kolegi ktory kogos nazwal cwaniaczkiem i zaproponowal wziecie czegos na raty. Instytucja kredytujaca zakup bierze tez pod uwage ile tam pracujesz, tj jesli masz wczesniejsze umowy zeby potwierdzic ze pracujesz tam juz iles lat, i przewaznie nie ma problemu . Zakladajac ze mowisz o zakupie pralki,tv czy innej pierdoly a nie mieszkania. Ale co ja gadam, przeciez agencje nie przedluzaja umowy po 12 miesiacach, czy tam 36, jak ktos wczesniej zapewnial.Wiec co my tam jako pracownicy wiemy skoro wszyscy wiedza lepiej xd
KAROL 2016-11-04 16:22
Polecam fajny komis
Mundek 2016-12-01 17:20
Kupiłem samochód w połowie listopada.Przy oględzinach przed zakupem zapytałem sprzedawcę czy klima działa Pan powiedział,że jest za zimno(minus 5 stopni) i klima na pewno będzie działać.Zaniżanie faktur to standard jak widzę w opiniach, nie dajcie się ściemnić i wpisać cenę o trzy tysiące niższą niż w rzeczywistości.Po pięciu dniach spalił się alternator,akumulator był tylko na sztukę do wymiany po tygodniu. Nie dajcie sobie wcisnąć ubezpieczenia Vip, bo to normalna ściema,po spaleniu alternatora zadzwoniłem do ubezpieczyciel, ale oczywiście alternatora nie obejmuje,turbiny też nie. Kupując nie bierzcie tego ubezpieczenia,tylko zbijacie cenę bo to ubezpieczenie to kit.Nie polecam tego sprzedawcy.
3
pracuś 2016-12-06 10:43
Nie liczy się jakoś tylko ilość. W czasie jednej zmiany musisz zrobić to tamto. Chwila nie uwagi i możesz puścić poważny defekt za który masz rozmowy z głupolem bo oczywiście zawsze wina twoja albo nawet możesz wylecieć. Podziękują za współpracę i tyle. Z reszta ludzi szukają do dziś bo co chwile się zwalniają. Człowiek się nie liczy. A trafisz na chama kierownika i masz posprzątane pomimo ze robisz swoje i nie robisz defektów celowo.
spłacający pln 2016-12-10 17:00
frankowicze jak brali kredyt to chcieli być cwańsi od reszty no i płacili mniejsze raty .Teraz frank poszybował w górę i płacą więcej lamentują jak im źle -pomocy
zastanówmy się jak by było gdyby frank poszybował w dół raty by zmalały -podzielili by się zyskiem z bankiem
ludzie każdy ma wybór chcesz w obcej walucie to sobie bierz i nie zawracaj społeczeństwu gitary
waluta raz w dół raz górę chyba proste ,no chyba że biorący to psychol i nie kumaty to trzeba pomóc
- no i kara na bank że psycholowi dał kredyt
2
Lewarek 2016-12-14 14:32
Janek zle trafiłeś to nie salon ja bym na ich miejscu takich jak ty gonił
1
polak 2016-12-23 15:03
Mija czwarty dzień od berlińskiej tragedii i milczenie czołowych postaci niemieckiej sceny politycznej wokół postawy polskiego kierowcy zaczyna robić dziwne wrażenie
2
Vectra 2017-01-15 13:06
Nie kupujcie tam samochodów. Kupujesz tam samochud i po kilku dniach zaczyna się psuć i mówią żebyś wymieniał wszystko po kolei. Próbują się wymagać od odpowiedzialności co sprzedają. Ale na takich sa jeszcze paragrafy i instytucie które się tym zajmują.
4
cezary 2017-01-26 11:05
Nie no komis w warszawie odpada ! W Krakowie tez widziałem
2
rex 2017-02-04 14:59
Kupujecie 10-15 letnie stare szroty i chcecie żeby wam je ktokolwiek naprawiał .stuknijcie się w puste łby.
Ja jak sprzedałem swoje Mondeo 2001 to gościu po trzech miesiącach chciał kasę bo mu sprzęgło siadł.
Skończony deb...il . Sprzedałem auto bo stare i nie chciałem do niego więcej dokładać.
po rozmowie telefonicznej powiedziałem mu grzecznie że może jedyne co dostać to kopa.
1
Warszawiak 2017-02-06 16:15
Jak czytam wasze opinie to sie śmieje było do salonu sie wybrać a nie do komisu takich ludzi na ich miejscu to bym gonił ciekawe jakie swoje sprzedałeś
2
Warszawiak 2017-02-06 16:31
Jak czytam wasze opinie to sie śmieje było do salonu sie wybrać a nie do komisu takich ludzi na ich miejscu to bym gonił ciekawe jakie swoje sprzedałeś
2
mis 2017-02-06 16:39
popieram to są pajace myślą że nie będzie sie psuł przez 10 lat
2
Mac 2017-02-16 12:15
Polecam Fajne Autka
2
Prezydent 2017-02-20 19:38
Ludzie szukacje pracy czy palicie głupa
2
wwik 2017-03-02 09:23
tv plazma
2
Henryk 2017-04-09 20:11
Szukam pracy umysłowej mogę pracować w domu w godzinach popołudniowych bo długo śpię do dwóch godz.dziennie nie lubię się przepracować no i pracę trzeba szanować wynagrodzenie minimum 4500 zł z urlopu nie muszę korzystać wolę zapłatę za urlop
1
Joanna 2017-04-14 13:08
Jak obecnie wygląda praca w firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat Waszych doświadczeń .
ja33 2017-05-22 09:33
Nie polecam,auto zakupione w pażdzierniku-co miesiąc u mechanika!!!!
Zostaw swoją opinię o Nicola Auto Komis Skup-Sprzedaż Zamiana Export Import Jarosław Jachimczyk - Strzegom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nicola Auto Komis Skup-Sprzedaż Zamiana Export Import Jarosław Jachimczyk