brak logo

Nicola Auto Komis Skup-Sprzedaż Zamiana Export Import Jarosław Jachimczyk

Strzegom

Opinie o Nicola Auto Komis Skup-Sprzedaż Zamiana Export Import Jarosław Jachimczyk

Kogut 2016-07-08 20:29
Cofam wpis z dnia 21.3.2016 wpis był przed wczesny teraz jest duźa poprawa w wielkości
2
Młoda 2016-07-29 19:45
Sprzedam suknię ślubną jak nowa raz uźywana tanio
Wrocław
1
Karol 2016-08-05 21:10
Sprzedam harmonię po teściowej w stanie jak teściowa
Moźe być zamiana
1
Kosmita 2016-08-14 19:33
Paliłem faję i będę palił bo mnie swędzi
2
Rycerzyk 2016-08-22 20:03
Mój dziadek był rycerzem niestety ja jestem ciamajdą jak i reszta piszących
1
Grzegorz 2016-08-30 10:45
Witam .
Jakiś miesiąc temu kupiłem samochód w Auto Komisie Nicola . Sprzedawca zapewniał ze auto jest bezwypadkowe i w 100% z orginalnym przepiegiem jakoś 2 tyg po zakupie postanowiłem to sprawdzić i uwaga ! Wszystko się zgadza ! Bardzo rzetelna , uczciwa firma ! Każde auto na placu wygląda dobrze .. przed zakupem troszkę jeździłem za autem wiec równajac ten komis z konkurencją to NICOLA to normalnie " salon " Polecam
7
c-max 2016-09-01 15:12
Jakoś i obsługa oceniam na max !. To już drugie auto w Autko komisie NICOLA . Polecam
1
Anna 2016-09-03 19:45
Sprzedam telewizor plazmowy 45 cala stan bdb tanio
Kraków olx
1
Nieröb 2016-09-10 18:02
Olać wszystkich pracodawcöw
1
Górnik 2016-09-23 15:39
Sprzedam Opla omegę rok 1997 jak nowa bez śladów korozji dobra cena
Oto moto Katowice
1
Górnik 2016-09-23 15:40
Sprzedam Opla omegę rok 1997 jak nowa bez śladów korozji dobra cena
Oto moto Katowice
2
kret 2016-09-24 16:49
@górnik nie kupuję złomu ,oddaj go na żyletki
1
Prorok 2016-09-29 04:24
Nie pracowałem i nie będę pracował nie będę dorabiał badylaźy
Siema
1
olek 2016-10-02 12:37
Przyszedł Pan Blachura z inicjatywą naprawy zakładu,a chyba jest co raz to gorzej, podwyżki śmiech na sali (10-20zł) to więcej na papier wydaliśmy żeby te aneksy wydrukować:) odbije się to skąpstwo i Panu i całej Faureci Legnica 2 , bo już brakuje ludzi a robotnikami z Ukrainy nie zakleicie dziury
1
Daihatsu 2016-10-03 12:25
Polecam Auto komis Nicola za bardzo ładne Autko polecam Kasia
1
Andrzej 2016-10-03 13:01
Polecam Auto komis Nicola super autko kupiłem a obie.. cały Strzegom i w trafiłem u nich polecam udostępnili m czujnik lakieru i udostępnili na sprawdzenie polecam i jestem bardzo zadowolony
1
Dorota 2016-10-05 12:25
Do sprzedania Mazda 6 kombi rok 2005 cena 12000 złotych
Gratka pl - Opole
1
rex opole 2016-10-13 11:42
Ja z takich ludzi na forum się śmieje podmalowane było sobie kupić nowe a nie używane człowieku w komisach są auta używane co chciałaś nowe we foli i za dobrą kasę ciekawe jakie ty sprzedałeś
1
Ewa 2016-10-13 11:47
polecam komis Fajne Autka Ewa
1
romek 2016-10-17 09:15
Zastnawiam się jak praca u nich w firmie wygląda, bo niestety od jakiegoś czasu nie widze ofert pracy, czy to znaczy, że mają komplet?
1
kredycik 2016-10-28 19:24
Do kolegi ktory kogos nazwal cwaniaczkiem i zaproponowal wziecie czegos na raty. Instytucja kredytujaca zakup bierze tez pod uwage ile tam pracujesz, tj jesli masz wczesniejsze umowy zeby potwierdzic ze pracujesz tam juz iles lat, i przewaznie nie ma problemu . Zakladajac ze mowisz o zakupie pralki,tv czy innej pierdoly a nie mieszkania. Ale co ja gadam, przeciez agencje nie przedluzaja umowy po 12 miesiacach, czy tam 36, jak ktos wczesniej zapewnial.Wiec co my tam jako pracownicy wiemy skoro wszyscy wiedza lepiej xd
1
KAROL 2016-11-04 16:22
Polecam fajny komis
1
Mundek 2016-12-01 17:20
Kupiłem samochód w połowie listopada.Przy oględzinach przed zakupem zapytałem sprzedawcę czy klima działa Pan powiedział,że jest za zimno(minus 5 stopni) i klima na pewno będzie działać.Zaniżanie faktur to standard jak widzę w opiniach, nie dajcie się ściemnić i wpisać cenę o trzy tysiące niższą niż w rzeczywistości.Po pięciu dniach spalił się alternator,akumulator był tylko na sztukę do wymiany po tygodniu. Nie dajcie sobie wcisnąć ubezpieczenia Vip, bo to normalna ściema,po spaleniu alternatora zadzwoniłem do ubezpieczyciel, ale oczywiście alternatora nie obejmuje,turbiny też nie. Kupując nie bierzcie tego ubezpieczenia,tylko zbijacie cenę bo to ubezpieczenie to kit.Nie polecam tego sprzedawcy.
3
pracuś 2016-12-06 10:43
Nie liczy się jakoś tylko ilość. W czasie jednej zmiany musisz zrobić to tamto. Chwila nie uwagi i możesz puścić poważny defekt za który masz rozmowy z głupolem bo oczywiście zawsze wina twoja albo nawet możesz wylecieć. Podziękują za współpracę i tyle. Z reszta ludzi szukają do dziś bo co chwile się zwalniają. Człowiek się nie liczy. A trafisz na chama kierownika i masz posprzątane pomimo ze robisz swoje i nie robisz defektów celowo.
1
spłacający pln 2016-12-10 17:00
frankowicze jak brali kredyt to chcieli być cwańsi od reszty no i płacili mniejsze raty .Teraz frank poszybował w górę i płacą więcej lamentują jak im źle -pomocy
zastanówmy się jak by było gdyby frank poszybował w dół raty by zmalały -podzielili by się zyskiem z bankiem
ludzie każdy ma wybór chcesz w obcej walucie to sobie bierz i nie zawracaj społeczeństwu gitary
waluta raz w dół raz górę chyba proste ,no chyba że biorący to psychol i nie kumaty to trzeba pomóc
- no i kara na bank że psycholowi dał kredyt
3
Lewarek 2016-12-14 14:32
Janek zle trafiłeś to nie salon ja bym na ich miejscu takich jak ty gonił
3
polak 2016-12-23 15:03
Mija czwarty dzień od berlińskiej tragedii i milczenie czołowych postaci niemieckiej sceny politycznej wokół postawy polskiego kierowcy zaczyna robić dziwne wrażenie
3
Vectra 2017-01-15 13:06
Nie kupujcie tam samochodów. Kupujesz tam samochud i po kilku dniach zaczyna się psuć i mówią żebyś wymieniał wszystko po kolei. Próbują się wymagać od odpowiedzialności co sprzedają. Ale na takich sa jeszcze paragrafy i instytucie które się tym zajmują.
5
cezary 2017-01-26 11:05
Nie no komis w warszawie odpada ! W Krakowie tez widziałem
3
rex 2017-02-04 14:59
Kupujecie 10-15 letnie stare szroty i chcecie żeby wam je ktokolwiek naprawiał .stuknijcie się w puste łby.
Ja jak sprzedałem swoje Mondeo 2001 to gościu po trzech miesiącach chciał kasę bo mu sprzęgło siadł.
Skończony deb...il . Sprzedałem auto bo stare i nie chciałem do niego więcej dokładać.
po rozmowie telefonicznej powiedziałem mu grzecznie że może jedyne co dostać to kopa.
2
Warszawiak 2017-02-06 16:15
Jak czytam wasze opinie to sie śmieje było do salonu sie wybrać a nie do komisu takich ludzi na ich miejscu to bym gonił ciekawe jakie swoje sprzedałeś
2
Warszawiak 2017-02-06 16:31
Jak czytam wasze opinie to sie śmieje było do salonu sie wybrać a nie do komisu takich ludzi na ich miejscu to bym gonił ciekawe jakie swoje sprzedałeś
2
mis 2017-02-06 16:39
popieram to są pajace myślą że nie będzie sie psuł przez 10 lat
3
Mac 2017-02-16 12:15
Polecam Fajne Autka
3
Prezydent 2017-02-20 19:38
Ludzie szukacje pracy czy palicie głupa
3
wwik 2017-03-02 09:23
tv plazma
3
Henryk 2017-04-09 20:11
Szukam pracy umysłowej mogę pracować w domu w godzinach popołudniowych bo długo śpię do dwóch godz.dziennie nie lubię się przepracować no i pracę trzeba szanować wynagrodzenie minimum 4500 zł z urlopu nie muszę korzystać wolę zapłatę za urlop
2
Joanna 2017-04-14 13:08
Jak obecnie wygląda praca w firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat Waszych doświadczeń .
2
ja33 2017-05-22 09:33
Nie polecam,auto zakupione w pażdzierniku-co miesiąc u mechanika!!!!
ja 33@ pusak 2017-05-27 15:07
ludzie poco piszecie takie bzdury to strona dla osób szukających pracy.
powiem krótko baranie zmień mechanika albo samochód
2
Tolek 2017-05-31 20:33
a ja kupiłem nowego Forda i też się psuję w ciągu pół roku 9-razy na serwisie
3
sory 2017-06-07 08:01
Tolek@
kup sobie rower tylko nim nie jeździj bo może się popsuć
2
@Mario 2017-06-10 17:40
Ty kupujesz ty wybierasz ty decydujesz ty jesteś mondry ty się znasz ty naprawiasz
Po co ci szamochód jak z kaźym uźywanym duźe koszty uźytkowania paliwo naprawy oc ja tam jeźdzę na stopa i za fri
Chwilę pomachasz i jedziesz co do liczników w polsce to przelicznik jest taki diesel 30 000 km rocznie minimum razy ilość lat
benzyna min.12000 km razy ilość lat
Pozatym to strona dla szukających pracy więc proszę pisać o zatrudnieniu
Polecam
2
Nick 2017-06-10 17:45
Sory napisał dobrze
Też tak mam
2
donosik 2017-06-10 19:33
ludzie to co się wyprawia z pracownikami w tym sklepie to normalny cyrk ,powyrzucali kasjerów a teraz oraią ludźmi z działów którzy ze swoja robota nie mogą nadążyć ,normalna masakra pracować tam się odechciewa jak można w takim okresie letnim wpadać na takie mądre pomysły, pogratulować
na kasach siedzą spoceni po krocze zalatani potem pracownicy działowi którym daleko do wiedzy i umiejętności kasjerów
a propos może by tak samo kierownictwo tam usiadło i pokazało co potrafi -bo nas wysyłają a sami się bronią rekami i nogami ,są tacy co nawet kasy nie umieją obsługiwać a wielcy kierownicy z nich to oni powinni umieć wszystko a nie tylko swoje mądrości wygłaszać innym
2
RUCIA 2017-07-10 19:52
Szroty najgorsze ze Świętokrzyskiego .Sami sobie wpisy pozytywne robią tam są śmietniki
1
Echo 2017-07-10 20:22
Rucia masz rację w świętokrzyskim to sama klepanka wien coś na ten tamat
1
Joanna 2017-07-14 10:30
@donosik
a jak obecnie wygląda sytuacja w firmie? Coś od tamtego czasu uległo poprawie?
1
Kulfon 2017-07-22 11:45
mogłeś sobie iść do Salonu po nowego szkoda że ci świec nie wymienili i oleju
1
al 2017-07-22 11:54
Opinia została dodana po wizycie w komisie Eksperta AUTOTESTO.pl w celach oględzin auta przed zakupem.
Oględziny auta: HYUNDAI I30 HATCHBACK 2009.
Ocena komisu: Stan faktyczny pojazdu okazał się być zgodny ze stanem opisywanym w ogłoszeniu internetowym.
"STAN FAKTYCZNY JEST ZGODNY Z OGŁOSZENIEM. POJAZD JEST ZADBANY, CZYSTY, WRĘCZ IDEALNY. BRAK RÓŻNIC."
"NA TEMAT SAMEGO POJAZDU I JEGO NAPRAW NIE MIAŁ NIC DO POWIEDZENIA. ZACHĘCAŁ DO KUPIENIA TEGO POJAZDU."
Weryfikował: Ekspert www.autotesto.pl
1
Zostaw swoją opinię o Nicola Auto Komis Skup-Sprzedaż Zamiana Export Import Jarosław Jachimczyk - Strzegom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nicola Auto Komis Skup-Sprzedaż Zamiana Export Import Jarosław Jachimczyk