brak logo

Poli-Eco Tworzywa Sztuczne

Żary

Opinie o Poli-Eco Tworzywa Sztuczne

pracownik 2009-03-11 11:06:42
(usunięte przez administratora) firma marne zarobki 600 zl na miesiac [usunięte przez admina]
anonim 2009-05-15 12:43:19
Słowa kojarzące się z Poli-Eco Tworzywa Sztuczne Sp. z o.o. (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... . Dobre
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... . Mili
Od jakiej stawki można negocjować pensję? 8-15
Najbardziej podobało mi się w Poli-Eco Tworzywa Sztuczne Sp. z o.o.: Mozliwosc samodzielnej pracy
Najbardziej nie podobało mi się w Poli-Eco Tworzywa Sztuczne Sp. z o.o.: ...
anonim 2011-04-08 22:15:51
Poli-eco Każdy w Żarach wie:z dala od tej firmy .Nędzna kasa,brak perspektyw po utracie rynku wschodniego,mają kłopoty i to poważne.Rozstali się z ludźmi, którzy mieli dostęp do nh.z zakresu receptur i technologii duży błąd.Krecia robota rosyjskich przyjaciół,firma padnie bo musi.
Art 2013-10-01 22:04:44
Zostałem zaproszony na rozmowę w sprawie wysokiego stanowiska managerskiego. Przyjechałem wcześniej. Lipiec +30C Przez cały czas pobytu w biurze nie zaoferowali szklanki wody. Osoba, która była nazywana "pani prezes" zamówiła przy mnie kawę, wypiła ją w kącie i przyszła na rozmowę. Sama rozmowa była na żenującym poziomie, a na koniec wyszło, że firma ma problemy i szuka czarodzieja. Warunki oferowane w ogłoszeniu to zwykła ściema. I oczywiście nie raczyli odpowiedzieć po spotkaniu
1
Aśka 2013-11-13 02:37:11
Szuka czarodzieja , znowu.Wszystko tam się już sypie, podobno ktoś tam zginął, czy jakaś maszyna go zabiła. Z rozmów z osobami, które tam pracują to słyszałam tylko złe opinie, [usunięte przez moderatora], chamstwo i niemili ludzie.
Bynek 2014-04-04 14:07:46
Co wy wiecie o poli eco tam ludzi roluja obiecali dojazdy do pracy(usunięte przez administratora)
Jean Pierre 2014-07-28 17:03:36
Pani prezes cudowna osoba mila ciepla,pracownicy wyksztalceni,solidni,zyczliwi,pomocni,zarobki bardzo dobre,praca wporzo!pozdrawiam
Ferdek 2014-08-05 09:42:36
Widzę,że osoba, która pisała poprzedni post to chyba od dawna nie pracuje, bo Pani Prezes już nie ma. Swoją drogą fajna babka, ale lata świetności ma już za sobą. Co do samej pracy w PE to raczej to nie jest zakład dla tych co chcą pracować do emerytury, ale jak ktoś chce nabrać szlifów, to lepszego miejsca nie znajdzie. Wszystkim życzę wytrwałości. Aha, podobno jest teraz nowy Prezes, ale nie wiem czy coś się zmienia.
1
Qono 2015-01-27 13:03:35
Witam. Mam pytanie odnośnie świętej pamięci Pana Krzysztofa T.
Pracował on z tego co wyczytałem na mieszalni, czy znajduje się tam jedno takie stanowisko czy jest ich więcej?
Mati 2015-02-09 16:26:10
Jakie stanowisko? Zawsze było ich dwóch, czasem trzech na zmianie. Goście z mieszalni robili zawsze wszystko tj. Operator mieszalni, czyszczenie mieszalników, sprzatanie i zamiatanie, podstawianie big-bagów i różnych innych zbiorników np. z ftalanem widlakiem. Mieszalnia to miotła, miotła i miotła, a pył mimo masek wdychasz gratis. W 2010 roku jeden mądry z działu technicznego kazał zdemontować elementy układu odpylania i pozatykać otwory po nich. No geniusz pierwszej wody. Tam nawet osłony lamp muszą być antywybuchowe, klucze nie iskrzące, a taki Boguś jeden układ odpylania likwiduje.
1
savis 2015-03-01 22:12:50
Bardzo ciekawe! ;)
Wujek 2015-03-19 21:21:52
Kaja pracowałem tam prawie 2 lata i powiem, że nie żałuję. Zmienilem pracę bo dostałem dużo lepszą ofertę. Nie wiem jak teraz rządzi nowy prezes, ale słyszałem, że firma ma się nieźle. Wykształcenie musisz mieć i jakość, a reszty się nauczysz. Pozdrawiam Poli! :)
Fireman 2015-06-14 20:08:31

Słuchajcie ciotki z działu kadr szumnie nazywanym HUMAN RESOURCES HR. Jeżeli nie znacie realiów obecnego dzikiego rynku pracy, bo sie zasiedzieliście w jednej Poli to nie zawracajcie ludziom dupy, po to żeby ich dobić na pseudo rozmowie kwalifikacyjnej.
2
Tatar 2015-07-02 23:15:17
Cały dzien moge pisac pozytywne komentarze....Klepcie te swoje automatyczne pytania, korona od tego nie spadnie, słodko pierdzicie do murzynów
1
Miko 2015-07-12 13:32:54
Rekruter to zazwyczaj taki gamoń który "odczytuje" wiedzę i umiejętności swojego rozmówcy na podstawie jego mimiki twarzy czy też gestykulacji. Nic bardziej głupiego ! Prawdziwy fachowiec (ślusarz, tokarz, mechanik....) nie jest krasomówcą. On zna się na prawdziwej pracy a nie na krasomówstwie. Wielu dobrych fachowców nie dostaje pracy, bo nie umieją odpowiednio opisać swoich umiejętności (choć są świetnymi fachowcami) przed "garniturkiem" który jest totalnym laikiem (przeważnie)
Dr House 2015-07-17 12:30:39
Chodz zrobie ci rekrutacje, sprawdze jaka jesteś kreatywna, jest tak gorąco
pracownik 2015-08-11 12:09:46
Nie wypłacają pieniędzy na czas.
Toto 2015-08-15 21:52:02
Bzdura, nigy w Poli nie zdążyło się żeby kasa nie była na czas. Może komornik Ci zajął wypłatę i nic nie wiesz??? ;)
Toto 2015-08-18 02:47:43
Tomek pracowałem tam ponad rok i nigdy nie było z tym problemu. Pieniądze zawsze były na czas. Praca jako Product Manager to bardzo fajna sprawa, na bank będziesz miał co robić bo gama wyrobów jest naprawdę duża. W dziale handlowym ludzie fajni.
Tola 2015-08-18 11:29:53
To kłamstwo. Pracuję w Poli-Eco od ponad pół roku i zawsze wynagrodzenie było na czas.
Daru 2015-09-17 21:08:58
Poli naprawdę dobra firma. Pewnie nie na wieczność, ale na parę lat na pewno. Nauka i rozwój bezcenny, choć i stres też się trafi. Ludzie w porządku. Warto. :)
sunrise 2015-11-05 22:55:03
Co to za firma poli??? Nikomu nie polecę tej pseudo firemki, proszę omijać szerokim łukiem i się zastanowić 10 razy zanim ktoś się zdecyduje tu pracować
Fretka 2016-01-25 22:19:41
No ale jak dziala szefostwo? Pracowałam tam jakieś 2 lata temu i były 2 osoby w zarzadzie firmy. Jakoś to działało. A jak teraz? Zastanawiam się czy nie wrócić... możecie coś podpowiedzieć?
Fretka 2016-02-12 07:29:50
Pracowałam w dziale handlowym jak był 2 osobowy zarząd z Maria na czele. Mialo to wtedy jakiś sens ale z przyczyn osobistych musalam zrezygnować. Pytanie czy teraz też jest tam tak jak wtedy jak ja byłam? W sensie wtedy byla super atmosfera, że sie chcialo pracowac...
Jam to napisał 2016-03-07 00:04:49
Pozytywne opinie zawarte w temacie firmy Poli Eco najprawdopodobniej piszą osoby tam zatrudnione. Firma ma kłopoty z pozyskaniem chętnych do pracy z terenu Żar , bo wszyscy wiedzą że to tragedia. Produkcja wiadomo- DNO. Mogę wam takie foty wysłać na priv. gdzie były mistrz produkcji przystawia gołą d. do głowy pijanego w trupa pracownika działu techn. Wszystkich dawnych pracowników wylali, chociaż budowali ten zakład i znali od podstaw temat. Pan SZ. to barwna postać i lepiej nie mieć z nim kontaktów. Co do pracowników tzw. "szkoły" krawaciarze walcie jak w dym . Przyjemna atmosfera i popracować dadzą , do pierwszych wyników sprzedaży. Arbiton bierze wszystko, a Poli jest w czarnej d.
Kaban 2016-03-09 09:38:04
Jak chodzi o Żory to może masz rację Romek, ale cyknij stary to są Żary. Żary woj.lubuskie cwaniaku z miodem w uszach. To, że dział techniczny był tam zawsze na innych zasadach to wszyscy wiedza. Kupa przepłacanych nierobów. tylko produkcja ma zawsze przeje-ane i tylko ona pracuje.
były pracownik 2016-05-21 13:43:34
Firma ma kłopoty finansowe, nie płaci ludziom premii (zalega nawet za 2015r), po dobrze zakończonych kwartałach też prezes nie wypłaca ludziom kasy. Ludzie są sfrustrowani niekompetencją osób zarządzających. Wynagrodzenia są opóźnione i na nikim nie robi to wrażenia. Stanowczo odradzam pracę w polieco.
Ortega 2016-05-23 05:40:24
Coś mi się nie wydaje. Pracowałem tam jakiś czas temu i to przez dość długi czas i ostatnie co można bylo powiedziec to ze nie bylo wyplaty na czas. Chyba ze coś sie ostatnio zmienilo ale nie wydaje mi się.
Dante 2016-05-26 10:54:21
Ponoć ostatnio właściciel firmy odsunął Prezesa za jego "dobre" decyzję i sam włączył się życie organizacji. Zapowiada się że będzie lepiej :-)
1
Brontek 2016-05-28 15:00:19
Czyli (usunięte przez administratora)zaczyna sam zarządzać?? No to znaczy, że musi być grubo. ;) Byleby nie zazwezwał znowu M.K. bo to bedzie rownia pochyła...
Uler 2016-06-05 18:29:08
Sluchajcie jak jest w tej firmie z wypłatami. Na czas, nie ma problemu? Jak kierownictwo i atmosfera w biurze?
Była pracownica 2016-06-23 13:30:17
NIE POLECAM ! Kantują jak tylko mogą ! Firma ma ogromne długi i nie wypłaca na czas. Urlop przymusowy albo w ogóle. BHP istnieje tak tylko na papierze. Przełożeni nie potrafią zarządzać firmą, syf kiła i mogiła.
Były pracownik 2016-08-23 11:56:06
Totalna klapa , tam brakuje osób które by zarządzały
3
Byly 2016-08-24 07:59:40
Odkąd nastał nowy prezes to nie ma żadnych premi , wysprzedaja wszystko co sie da zamykają działy zeby ratować sie
2
Extruder 2016-08-24 19:11:03
Te ogłoszenia juz są od dawna , tam nikt nie chce przyjść do pracy . Kłamstwo , oszustwo i obłuda .
10
Ula 2016-08-29 11:38:19
Ale z tego.co wiadomo, to tego prezesa juz nie ma tylko jest nowy od miesiąca. Czuć nadzieje na poprawe? Chce złożyć znowu papiery i wroc ale.troche mnie martwi co tu czytam. 2-3 lata temu to byla inna atmosfera i inni ludzie na gorze ale potem jakos to.sie rozlecialo. Nie wiem.czemu
Ruta 2016-10-02 09:03:45
Ja słyszałam tylko, że podobno coś się poprawia i idzie w dobrą stronę ale szcxegolow nie znam
Damia 2016-10-20 22:50:46
Zdecydowanie odradzam pracy w tej firmie. Brak komunikacji i jasnych zasad. Trudne sprawy zamiatane pod dywan. Szukajcie zarobków gdzie indziej :)
6
Patyyyy 2016-11-13 21:26:54
Ja z kolei slyszalam ze się poprawia jak zmienili prezesa. Na produkcji tez podobno lepij. Nie znam sie na handlu i nie wiem jak tam.idzie ale ogolnie widać ze zmiana chyba wyszla na dobre
Zostaw swoją opinię o Poli-Eco Tworzywa Sztuczne - Żary
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poli-Eco Tworzywa Sztuczne