Sollus Entertainment

Poznań

Opinie o Sollus Entertainment

Magdalena 2015-11-03 19:36:23
PRZEPROSINY:
Przepraszam Panią Teresę Hauser- Prezesa Zarządu Sollus sp.z o.o. za poniżające pomówienie i narażenie jej na utratę zaufania publicznego, którego dokonałam na portalu internetowym www.gowork.pl w dniu 21 czerwca 2015 r. Magdalena Świderska
9
WonTolla 2016-04-08 20:20:03
Firma Sollus jest bardzo ale to bardzo słaba.
5
fiki 2016-04-18 09:29:48
dlaczego uwazasz, ze firma jest słaba? Ma raczej sporo klientów.
1
tadeo 2016-05-21 19:57:33
Sollus Entertainment to producent wydarzeń teatralno-koncertowych i dlatego trudno sobie wyobrazić, że kłamią @oj.
ciekawy 2016-06-28 11:12:47
(usunięte przez administratora) Piszcie tak, żeby coś można z tego zrozumieć. Piszcie o sytuacji jaka jest w firmie i o sytuacji pracowników / wypłat.
bo-wasz-email-nie-dziala 2016-09-15 19:16:59
Kontakt do firmy compelo znajdziecie na ich stronie compelo.com
Kolejny 2016-09-16 09:05:07
Ja czytam :) Piszcie
fru 2016-10-13 20:20:29
Hej, ale wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na stanowisko kierownicze? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że każdy dba o stabilne zatrudnienie w firmie, przez co umowa jest w pełni respektowana.
całaprawda 2016-10-17 18:45:36
@FRU dobra rada… rozmowa wygląda zjawiskowo! czarowanie, obiecywanie i tyle w temacie… (usunięte przez administratora)
1
pracownik 2016-10-21 15:14:13
Pracuję w tej firmie i nie narzekam. Warunki bardzo dobre, atmosfera pracy świetna.
@calaprawda rozumiem, że masz jakieś żale bo zostałeś zwolniony?
3
całaprawda 2016-10-23 06:53:48
żal?! haha stwoerdzam fakty! (usunięte przez administratora)
WonToll 2016-11-10 09:10:35
Firma Sollus jest bardzo ale to bardzo słaba.
1
Kontrahent24 2016-11-15 12:02:30
A cóż to za opinia ?! Słaba!!! ... ludzie, którzy w niej pracują są kapitalni, komunikatywni i uśmiechnięci.
Owszem, musiałem poczekać chwilę na płatność, ale ni mniej ni więcej niż z innymi w tej branży, zatem proponuję więcej obiektywizmu!!!!!!
1
WonToll 2016-11-18 23:41:50
Opinia wynikająca z doświadczenia i znajomości tematu (usunięte przez administratora) Gratuluje znajomości branży heh
Avatar 2016-11-23 18:13:50
Pracuję stosunkowo od niedawna i mogę tylko powiedzieć , że pomimo wszystkich problemów jakie widzę jest to najbardziej życzliwa pracownikom firma z dotychczasowych moich doświadczeń.
Wiadomo że się czyta się wpisy jak się szuka pracy ale po tym się okazało w rzeczywistości to niestety uważam że zdawanie się na nie byłoby błędem.
A co do wszystkich byłych niezadowolonych to tylko powiem że ciągle po kimś coś naprawiamy i prostujemy. Wszystkim narzekającym polecam więcej samokrytyki i nie wprowadzajcie ludzi w błąd.
1
RUDY 2016-12-09 12:55:06
Forum jest czyszczone z negatywnych choć prawdziwych opinii. Cenzura na całej linii, więc prawdy nie ma co pisać bo ją usuwają systematycznie. A prokuratura robi swoje w tej firmie i oby oszuści zostali osądzeni.
Zostaw swoją opinię o Sollus Entertainment - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sollus Entertainment