logo W&BS Doradztwo Personalne

W&BS Doradztwo Personalne

Kraków

Opinie o W&BS Doradztwo Personalne

sb 2010-10-25 16:43:23
Szkoda,ze nie ma opini o tym posredniku nie wiadomo czego sie mozna spodziewac!?
aabb 2010-10-26 18:13:32
Jeśli masz zamiar jechać za pośrednictwem WBS do Belgii do firmy Matisco w Nazareth to odradzam!!!( usunięte przez administratora ) Generalnie nerwówka i stres:(
rom 2010-10-28 11:16:17
Zgadzam się. Byłem za pośrednictwem WBS z Krakowa w firmie MATISCO.( usunięte przez administratora ). Zero nadgodzin, tylko ciągłe ganianie...... szkoda gadać
ZENEK 2011-02-10 14:05:50
JA MIALEM JECHAC JAKO BRYGADZISTA MURARZY STAWKA BYLA USTALONA . NA MIEJSCU DOWIEDZIALEM SIE ZE BEDE JEDNAK PRACOWAL JAKO ZASTEPCA BRYGADZISTY I STAWKA W DOL.( usunięte przez administratora )
1
Andrzej Matysek 2011-04-06 10:16:47
a ja byłem 2 razy przez tą firmę w Belgii i jestem zadowolony. Każdy pracodawca jest inny ale jak ktos myśli, że go obsypią workiem euro i bedzie siedzial na tylku to się rozczaruje. Ja w budowlance jestem od 15 lat i wiem ze trzeba czasami ostro pracowac. No to taka uwago do tego pana co sie szybko meczy. Pewnie ze gonia do roboty no ale jak macie nawiar na jakies miejsce gdzie sie baki zbija i placa to DOBRZE ZAPLACE za namiar
Rysiek 2011-11-09 23:42:06
Ja byłem w Belgii prawie rok. Ta firma WBS wysłała mnie z ekipa z polski i nie moge narzekać. Robota podobna jak inne, ale nie było problemu z wypłatami i wszystko było załatwione jak trzeba. tam się jedzie do pracy ludzie drodzy. Jak ktoś szuka przygód to niech się nie wybiera do pracy za granicę.
Andrzej 2011-11-23 17:32:58
Panie Zenku jak Pan mógł pojechać jak Pan nie podpisał umowy. Oni ie wysyłają bez umowy. Coś mi nie pasuje, jak można jechać bez umowy?????? Ja dostałem umowę i wszystko się zgadzało. To prawda że są obostrzenia za pijaństwo, no ale ja nie mam problemów z wódeczką. Ja pracowałem 9 miesięcy i nie maiłem problemów. Kasa wypłacana , mieszkanie ok. Andrzej
jacek 2012-04-16 16:54:08
pracowalem przez nich w Belgii i bylem zadowolony to co bylo na umowie zgadzalo sie na miejscu ,jakbym mial korzystac ponownie pojechalbym bez wahania praca w desserrano bvba
Tomasz S 2012-08-09 09:30:03
Wrescie ktoś się nim zajął.Juz wysłałem @ !
Karol 2012-11-27 11:28:12
Już tak jest z ludźmi, że jeden zadowolony a drugi nie. Ja mam pozytywną opinię. Dużo zależy od podejścia do pracy i nastawienia. Są tacy co szukają pracy i wiedzą czego chcą i zwykle udaje im się trafić coś fajnego. A i są tacy co szukają idealnej pracy - jak ktoś znajdzie to super ale to dużo szczęścia trzeba mieć.
chetny 2013-01-23 14:52:12
Karol - 2012-11-27 11:28:12

Już tak jest z ludźmi, że jeden zadowolony a drugi nie. Ja mam pozytywną opinię. Dużo zależy od podejścia do pracy i nastawienia. Są tacy co szukają pracy i wiedzą czego chcą i zwykle udaje im się trafić coś fajnego. A i są tacy co szukają idealnej pracy - jak ktoś znajdzie to super ale to dużo szczęścia trzeba mieć.
ile mozna zarobic panowie po przerobieniu miesiaca?czy firma jest uczciwa?
ube 2013-08-13 22:01:41
Czy firma wbspraca.pl, pobiera opłatę po wysłaniu cv i za cały proces rekrutacji?
zyga 2013-09-03 21:51:14
ludzie kto wybiera sie do belgi do firmy matisco to stanowczo odradzam ,wyplate placi kiedy chce ,a robota to nie jest taka jak wam powiedzą w polsce,tu trzeba szybciej chodzic jak sie biega i wiecznie jest za mało i za wolno,[usunięte przez admina]
markus 2013-09-15 00:20:48
zgadzam się w zupełności...tam jest jeden wielki stres i bieganina.szef pogięty na maksa(przy rozmowie udaje wspaniałego,miłego)a po 3 dniach jest wogóle kimś innym...odradzam komukolwiek pracy w tej firmie.Polacy robią tydz i odchodzą bo nie wyrabiają a dla niego to jest obojętne bo przyjdą nowi.......
xxxxxx 2013-09-24 10:00:41
Zgadzam sie z ta opinia.....dość ze wielka porażka to jeszcze szef w firmie MATISCO jest wręcz niemiły dla polaków uważa ich za nic,wszystko mu przeszkadza,czepia się drobnostek i wszystko trzeba robić biegiem .......a co na to agencja z Krakowa <<odbierając mówią że mają to w du....>>.Szczerze mówiąc jeżeli ktoś sie wybiera do tej firmy to nie polecam,przekonasz się sam po tyg pracy....
nieznany 2013-09-24 10:28:34
Jeżeli kiedykolwiek masz jakieś wahania o podjęciu pracy w firmie Matisco (co w zupełności ci odradzam) i chciał bys się poradzić osoby która tam pracowała podaj swój nr tel; kontaktowego a w wolnej chwili skontaktuje się z wami...pozdrawiam
PIOTR 2014-05-05 22:13:23
ludzie uczcie się jezykow! wtedy możecie dzialac na wlasna reke. w innym razie kazda agencja będzie was doic.taka jest prawda.
1
mareczek 2015-01-31 19:59:02
Wiecie - mój jezyk nie jest moze najlepszy ale mysle ze dogadalbym sie z wielom osobami bo zawsze jest jakis wspolny jezyk osob ktore szukaja pracy prawa albo pracuja razem ;) Tak najbardziej polecacie znajomsc jakiego jezyka ? mam nadzieje ze dacie mi rady konkretne co do tego jezyka zebym szybko znalazl prace
Marika8 2015-11-10 08:49:35
Byłam na stażu i mam bardzo pozytywne wrażenia. Dużo się nauczyłam i było fajnie. Mają ciekawe projekty. Byłam już w 2 innych firmach niby z tej branży, ale tam było inaczej. Uczestniczyłam w 2 projektach i to mi dało więcej niż rok studiów. Bardzo profesjonalnie pracują i dzielą się tym z praktykantem. Jak skończę studia to chciałabym w takim miejscu pracować.
1
Wacek 2016-05-13 23:16:39
Ogólnie to świetne doradzwto personalne serio polecam
Zostaw swoją opinię o W&BS Doradztwo Personalne - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie W&BS Doradztwo Personalne