Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kwiatkowski Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Kwiatkowski Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-11-20 13:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słaba firma. Firma rodzinna nikt poza rodziną tam nie zarobi. Ludzie są traktowani jak zło konieczne. Szkoda czasu na pracę tam bo i tak się dostanie kopa w d... .
zdjecie uzytkownika
dd - 2013-01-08 16:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezes chciwus, płaci grosze fachowcom.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 15:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dd, to znaczy na ile moge liczyć w Kwiatkowski 'm? Bedzie 1500 na rękę? Jaki rodzaj umowy proponuje?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-02-05 17:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dd - 2013-01-08 16:05:55]:
Bzdura, można w tej firmie zarobić dobre pieniądze, tylko nie trzeba patrzeć na innych, a robić swoje, jak należy. A wy, jeden z drugim, gdybyście prowadzili swoją firmę, nie zatrudnilibyście rodziny w pierwszym rzędzie oferując dobre pobory ? Za siedzenie i narzekanie nikt nie płaci, tylko trzeba dać coś z siebie i czymś się wykazać. Jak się lubi swoją pracę, tak, jak ja ja lubiłem, to człowiek ma motywację, wstaje z rana z uśmiechem na twarzy i wie, że żyje. W tej firmie nikt jawnie, nikogo nie wyśmiewał i przeważnie była fajna atmosfera. A szefowie J&J często byli wyrozumiali i można było się z nimi dogadać. Pamiętajcie, nie oceniajcie kogoś, bo sami moglibyście być dużo gorsi......
zdjecie uzytkownika
dom - 2014-02-17 15:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja, dzieki w takim razie za opinię, bo szukając opinii o Kwiatkowski w internecie wyskakuje masa linków o jakims zupełnie nieznanym mi piosenkarzu.
zdjecie uzytkownika
Tragedia - 2014-07-11 23:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten ktoś wyżej pozytywny człowiek albo jakiś przydupas prezia albo sam prezio.Prawda jest taka że jak chcesz pracować za 1200 na stanowisku kierowniczym to polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zero szacunku do człowieka zreszta oni sami się nie szanują wiec o czym mowa.wolałbym już na produkcji robić przynajmniej kasa dobra
zdjecie uzytkownika
Tragedia - 2014-07-11 23:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten ktoś wyżej pozytywny człowiek albo jakiś przydupas prezia albo sam prezio.Prawda jest taka że jak chcesz pracować za 1200 na stanowisku kierowniczym to polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zero szacunku do człowieka zreszta oni sami się nie szanują wiec o czym mowa.wolałbym już na produkcji robić przynajmniej kasa dobra
zdjecie uzytkownika
rosak - 2014-07-13 15:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tragedia, odnośnie którego wpisu się wypowiadasz dokładnie? Trochę nie rozumiem tego co napisałeś, kierownicy mają 1200, a ludzie na produkcji o wiele więcej?
zdjecie uzytkownika
Tragedia - 2014-08-06 00:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odnoszę się do wpisu JA .Nie wiem ile na produkcji można zarobić.mówie tylko że wolałbym na produkcji za 1200 niż u Kwiatkowskiego na koerowniczym po 10 godzin dziennie ( usunięte przez administratora ).szczerze nie polecam
zdjecie uzytkownika
marry - 2014-10-08 16:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby komuś mało co mówiła nazwa Kwiatkowski, to firma od 15 lat zajmuje się naprawami samochodów osobowych i dostawczych posiadając autoryzację Ford i Hyundai. Obecnie dzięki wsparciu funduszu europejskiego swoją bazę rozbudowali umożliwiając dodatkowo naprawy samochodów ciężarowych i autobusów. Dla klientów zapewniają profesjonalną naprawę w systemie bezgotówkowym wszelkich szkód komunikacyjnych. Usługi napraw powypadkowych realizują w swoim zakładzie w Ełku.
zdjecie uzytkownika
Żenada - 2014-12-08 22:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marry-człowieku to ty chyba nigdy nie miałeś doczynienia z profesjonalna obsługą .Takie walki jakie tam robią,to mało gdzie.No ale co się dziwić jaka płaca taka praca.Tetaz to już sami nieudacznicy tam zostają a desperaci zatrudniają.
zdjecie uzytkownika
Nickool - 2015-02-18 10:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Straszna firma, mój kolega chodził na próbę przez dwa miesiące, uczył się wszystkich modeli samochodów i ich specyfikacji, obiecywali kokosy, potem nagle stanowisko na jakie się starał zmieniło się na stanowisko niższe tzn. z kierownika na zwykłego sprzedawcę. Po dwóch miesiącach powiedzieli dziękujemy za współpracę i życzymy powodzenia! Nawet złotówki nie zobaczył za dwa miesiące jeżdżenia do tej firmy i poświecania swojego czasu. Serce boli ze są tacy podli ludzie na tym świecie! Traktują człowieka jak śmiecia! Odradzam jakąkolwiek pracę w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Rozbawiony - 2015-02-24 22:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak tak nickol popieram w 100procentach. Chyba powolutku grunt pod nogami Panu K. Się pali hehe. Nie jestem mściwy ale jeszcze rok i tylko rodzinka tam zostanie a wtedy poczują ten miód pracy za 1200 zł.
zdjecie uzytkownika
ksena - 2015-08-19 23:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a te 1200 zl to na jakim stanowisku. bo powiem szczerze ze chcialam sie zglosic tam do pracy ale slyszlaam ze sa wieksze zarobki i spokojnie do 2000 zl mozna spokojnie dojsc na stanowisku sprzedawcy i do tego spokojnie umowa o prace. czy dostalam bledna informacje? bylabym wdzieczna jakby mi ktos odpowiedzial
zdjecie uzytkownika
So klos - 2016-02-19 18:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też nie wiem na czym te zarobki 1200 zł, bo jak widzę ofertę na sprzątaczkę biurową to dają od 1850 zł brutto w górę. Ważne jest jednak by mieć orzeczenie o stopniu niepełnosprawności w stopniu umiarkowanym lub znacznym.
zdjecie uzytkownika
haha - 2016-02-23 11:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że są otwarci na takie osoby niepełnosprawne @So klos, przecież takie osoby na rynku pracy mają trudno, a tutaj mogą liczyć na stabilne zatrudnienie, a za tym idą sensowne zarobki.
zdjecie uzytkownika
ertfg - 2016-02-29 19:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa nadal dwie oferty od nich, na projektanta i grafika komputerowego,..obie w Krakowie wymagana ejst bardzo dobra znajomość programów graficznych (Photoshop, Ilustrator, InDesign, Corel)
zdjecie uzytkownika
gumiś - 2016-03-05 21:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i jest sporo u nich pracy, jako grafik komputerowy również dobre zatrudnienie mozna mieć i pracujesz na nowym sprzęcie co najwazniejsze i to jest super.
zdjecie uzytkownika
gregor - 2016-03-12 12:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ertfg, na grafika to zawsze wymagają photoshopa. Fajnie, że tu wystarczy 2 letnie doświadczenie i nie wymagają wykształcenia wyższego, tylko średnie. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
dr ery - 2016-03-14 16:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obsługa photoshopa jak i innych programów graficznych to podstawy, które każdy grafik zna. Nie jest więc to naprawdę wymóg dyskwalifikujący jakiegokolwiek grafika, a 2letnie doświadczenie w dzisiejszych czasach można już zdobyć podczas studiów @gregor, nie uważasz?
zdjecie uzytkownika
las - 2016-05-12 19:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dr ery ja nie rozumiem tego, że nie wymagają wykształcenia. Dla mnie grafik powinien wiedzieć więcej, niż sam był w stanie się nauczyć. Choć 2 lata doświadczenia nawet dla samouka jest wystarczające :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Kwiatkowski Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kwiatkowski Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert