Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kwiatkowski Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Kwiatkowski Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-11-20 13:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słaba firma. Firma rodzinna nikt poza rodziną tam nie zarobi. Ludzie są traktowani jak zło konieczne. Szkoda czasu na pracę tam bo i tak się dostanie kopa w d... .
zdjecie uzytkownika
dd - 2013-01-08 16:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezes chciwus, płaci grosze fachowcom.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 15:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dd, to znaczy na ile moge liczyć w Kwiatkowski 'm? Bedzie 1500 na rękę? Jaki rodzaj umowy proponuje?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-02-05 17:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dd - 2013-01-08 16:05:55]:
Bzdura, można w tej firmie zarobić dobre pieniądze, tylko nie trzeba patrzeć na innych, a robić swoje, jak należy. A wy, jeden z drugim, gdybyście prowadzili swoją firmę, nie zatrudnilibyście rodziny w pierwszym rzędzie oferując dobre pobory ? Za siedzenie i narzekanie nikt nie płaci, tylko trzeba dać coś z siebie i czymś się wykazać. Jak się lubi swoją pracę, tak, jak ja ja lubiłem, to człowiek ma motywację, wstaje z rana z uśmiechem na twarzy i wie, że żyje. W tej firmie nikt jawnie, nikogo nie wyśmiewał i przeważnie była fajna atmosfera. A szefowie J&J często byli wyrozumiali i można było się z nimi dogadać. Pamiętajcie, nie oceniajcie kogoś, bo sami moglibyście być dużo gorsi......
zdjecie uzytkownika
dom - 2014-02-17 15:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja, dzieki w takim razie za opinię, bo szukając opinii o Kwiatkowski w internecie wyskakuje masa linków o jakims zupełnie nieznanym mi piosenkarzu.
zdjecie uzytkownika
Tragedia - 2014-07-11 23:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten ktoś wyżej pozytywny człowiek albo jakiś przydupas prezia albo sam prezio.Prawda jest taka że jak chcesz pracować za 1200 na stanowisku kierowniczym to polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zero szacunku do człowieka zreszta oni sami się nie szanują wiec o czym mowa.wolałbym już na produkcji robić przynajmniej kasa dobra
zdjecie uzytkownika
Tragedia - 2014-07-11 23:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten ktoś wyżej pozytywny człowiek albo jakiś przydupas prezia albo sam prezio.Prawda jest taka że jak chcesz pracować za 1200 na stanowisku kierowniczym to polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zero szacunku do człowieka zreszta oni sami się nie szanują wiec o czym mowa.wolałbym już na produkcji robić przynajmniej kasa dobra
zdjecie uzytkownika
rosak - 2014-07-13 15:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tragedia, odnośnie którego wpisu się wypowiadasz dokładnie? Trochę nie rozumiem tego co napisałeś, kierownicy mają 1200, a ludzie na produkcji o wiele więcej?
zdjecie uzytkownika
Tragedia - 2014-08-06 00:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odnoszę się do wpisu JA .Nie wiem ile na produkcji można zarobić.mówie tylko że wolałbym na produkcji za 1200 niż u Kwiatkowskiego na koerowniczym po 10 godzin dziennie ( usunięte przez administratora ).szczerze nie polecam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kwiatkowski Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski