SUNKINS Lżejsze Życie Sp.z o.o.

Wrocław

Opinie o SUNKINS Lżejsze Życie Sp.z o.o.

Mila 2015-06-12 21:24
FIRMA PORAŻKA .
Praca w ciągłym stresie brak odpowiedniej komunikacji z szefem który wszystko co dzieje się w oddziale porównuje do oddziałów z Czech. Liczy tylko na sprzedaż.( usunięte przez administratora ).
Ciągle to samo gadanie i brak odpowiedniej organizacji..
11
lena 2015-08-26 13:59
Praca w tej firmie wiąże się z ciągłym stresem i presją. Nieprofesjonalne podejście szefa do pracowników.
Zdecydowanie odradzam współpracę!!!
6
KAI 2015-10-26 10:19
Szczerze odradzam współpracę. (usunięte przez administratora). Zgadzam się z opinią powyżej, że liczy się tylko sprzedaż. Rotacja pracowników w tej firmie tylko potwierdza negatywne opinie.
4
Lżejsze życie 2015-11-05 09:15
Żaden pracownik "lena" w naszej firmie nikt nie pracował. Informacje tutaj są nieprawdziwe. Niestety tutaj może każdy cokolwiek napisać niezależnie od prawdy.
3
Lena 2015-11-30 13:28
Tu nikt nie poda swojego prawdziwego imienia z wiadomego względu. To tylko nick. Osoby niezwiązane z tą firmą nie miałyby powodu tracić czas i wypisywać tu opinie.
1
Pracownik Lżejsze życie 2016-01-16 18:26
Jestem pracownikem we Wroclawiu i Anna nigdy nie pracowała z nami. Nie rozumiem, co tutaj anonim "Anna" pisze. Jestem przekonana o naszych usługach i moji klienci są zadowoleni.
1
Pracownik Lżejsze życie 2016-01-16 18:31
Jestem pracownikem we Wroclawiu i nie czuję żadnego stresu. Dlaczego tu pisze anonim nieprawdziwe informacje? Co ma za problem?
1
Anna 2016-01-16 18:48
Jestem także klientka i jestem bardzo zadowolona, w oddziale nie czuję żadnego nacisku na pracowników czy na sprzedaż.
1
Janusz 2016-01-16 18:56
Znam dobrze personel we Wroclawiu. Personel jest bardzo miły dla klientów. Polecam wizytę.
3
Pracownik Lżejsze życie 2016-01-25 20:16
Jestem pracownikem i jestem zadowolona, pisze tu dawny kolega, jest to od niego śmieszne.
1
Ondřej Němec 2016-01-26 22:06
Jestem właścicielem oddziału we Wrocławiu, nie mam problem sie podpisać. Dlaczego tutaj zaden rzekomy "dawny pracownik" nie ma podpisu? Wiemy dobrze, kto tutaj pisze. Wiemy dobrze, że chce nam zrobić krzywdę. Nie wiem, co jest powodem, ale zyczę powodzenia.
Alicja 2016-03-03 22:49
Po pół roku czuję się bardzo dobrze, nie przejadam się, odżywiam się prawidłowo i ćwiczę, a moje problemy zdrowotne zniknęły. Każda konsultacja przybliżała mnie do celu.
2
tolsa 2016-03-21 13:43
alicja, sugerujesz, że ich pracownicy mają dosyć dużo wiedzy i umiejętności i to rzeczywiście przynosi efekty ? Szczerze nie wierzyłam w to, ale może polecę córce tu podjąć jakiś staż albo pracę .
Klientka firmy 2016-03-22 23:35
Posty umieszczane tutaj znikają w dziwny sposób. Oczywiście te negatywne. No i te, które zadają pytania, co się z tymi postami stało. Szkoda. Myślałam, że to obiektywny portal.
1
ukaoa 2016-04-03 22:07
hej! jak u Was wygląda praca jako Właściciel poradni dietetycznej, bo widziałem teraz nową oferte? wydaje mi się, że głównie liczy się tutaj wielkość kapitału.
Paweł 2016-04-05 08:58
Od dzieciństwa mam do czynienia z nadwagą i zbierałem jedno niepowodzenia za drugim. Próbowałem niezliczoną diet i wydałem wiele pieniędzy na cudowne produkty. Wszystko na nic. Do czasu aż zdecydowałem się umówić na konsultacje w SUNKINS. Dziś wiem, że wyjaśnienie tego jak zmienić swoje nawyki żywieniowe a przede wszystkim aby je dotrzymywać w miarę możliwości jest tą jedną, najprostszą drogą do utraty masy ciała bez „diety cud” i za to wielkie dzięki SUNKINS. Przez rok schudłem niewiarygodnych 21 kg. Chociaż pewnych grzechów nie byłem w stanie sobie odmówić dalej korzystam z waszych porad.

Chciałbym jeszcze raz podziękować całemu personelowi SUNKINS, życzę wielu sukcesów w pracy a przede wszystkim wielu zadowolonych klientów.
1
Joanna 2016-04-06 20:44
Odwiedziłam "Lżejsze życie", gdzie zajęła się mną specjalistka, Pani Magdalena. Wszystko mi wyjaśniła i razem zaczęliśmy walkę w moją nadwagą. Ból stawów, zmęczenie oraz głód zniknęły, Znów cieszę się pełnią życia i czuję się świetnie.
3
Dominika 2016-04-10 22:25
Po roku zdrowe jedzenie stało się moim najlepszym przyjacielem i wierzę, że z jego pomocą uda mi się zrzucić jeszcze parę kilo!
2
Agnieszka 2016-06-29 13:37
Swoją przygodę z odchudzaniem zaczęłam w styczniu. Ważyłam wtedy 72 kg, Do Magdy trafiłam ważąc około 67 kg. Od naszego pierwszego spotkania radykalnie zmieniłam swoje nawyki, żywieniowe. Magda nauczyła mnie jak dobierać produkty tak, aby nie być głodną a jednocześnie tracić na wadze. Pierwsze efekty pojawiły się bardzo szybko. Dziś ważę 57 kg. Jem zdrowo, wiem co powinnam jeść, czego nie. Mimo iż odstawiłam wiele produktów które do tej pory bardzo lubiłam nie czuję ich braku, Magda pomogła mi zastąpić niezdrowe produkty takimi, które są dla mnie odpowiednie. Nie potrzebuję już wracać do większości produktów. Zmiana żywienia pomogła mi rozstać się z migrenami. Mam zdecydowanie więcej energii. Ogólnie czuję się dużo lepiej. Mój wiek biologiczny podczas ostatniego pomiaru był o 7 lat niższy niż mój wiek rzeczywisty. Cieszę się, ze trafiłam do Magdy. Dzięki naszej wspólnej pracy mam nadzieję pozostać przy wadze którą wypracowałam!
1
Natalia 2016-07-12 20:07
Do Panie Magdy "zaciągnęła" mnie mama. Miałam straszne opory spowodowane kompleksami, no bo która z nas chce wyjawić kolejnej osobie ile waży? Moje obawy malały wraz z cyferkami na wadze. Przemiła Panie dietetyk dopasowała mi dietę, wytłumaczyła co należy jeść, a czego unikać, i mimo iż nie trzymałam się 100% swojej diety mały głosik z tyłu głowy mówił "nie na to nawet nie patrz" albo "nie, nie chcesz czekolady; marchewka brzmi o wiele bardziej apetycznie". Schudłam 11 kg w 6 miesięcy i nawet nie żałuje że raz założona sukienka na ślub musiała iść do śmieci bo jest po prostu za duża :D
3
ptak 2016-07-17 22:16
Specjalista ds. żywienia to ma na pewno wynagrodzenie adekwatne do obowiązków, a benefity są też? Dzięki
Zostaw swoją opinię o SUNKINS Lżejsze Życie Sp.z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SUNKINS Lżejsze Życie Sp.z o.o.