SUNKINS Lżejsze Życie Sp.z o.o.

Wrocław

Opinie o SUNKINS Lżejsze Życie Sp.z o.o.

Mila 2015-06-12 21:24
FIRMA PORAŻKA .
Praca w ciągłym stresie brak odpowiedniej komunikacji z szefem który wszystko co dzieje się w oddziale porównuje do oddziałów z Czech. Liczy tylko na sprzedaż.( usunięte przez administratora ).
Ciągle to samo gadanie i brak odpowiedniej organizacji..
13
lena 2015-08-26 13:59
Praca w tej firmie wiąże się z ciągłym stresem i presją. Nieprofesjonalne podejście szefa do pracowników.
Zdecydowanie odradzam współpracę!!!
8
KAI 2015-10-26 10:19
Szczerze odradzam współpracę. (usunięte przez administratora). Zgadzam się z opinią powyżej, że liczy się tylko sprzedaż. Rotacja pracowników w tej firmie tylko potwierdza negatywne opinie.
6
Lżejsze życie 2015-11-05 09:15
Żaden pracownik "lena" w naszej firmie nikt nie pracował. Informacje tutaj są nieprawdziwe. Niestety tutaj może każdy cokolwiek napisać niezależnie od prawdy.
4
Lena 2015-11-30 13:28
Tu nikt nie poda swojego prawdziwego imienia z wiadomego względu. To tylko nick. Osoby niezwiązane z tą firmą nie miałyby powodu tracić czas i wypisywać tu opinie.
3
Pracownik Lżejsze życie 2016-01-16 18:26
Jestem pracownikem we Wroclawiu i Anna nigdy nie pracowała z nami. Nie rozumiem, co tutaj anonim "Anna" pisze. Jestem przekonana o naszych usługach i moji klienci są zadowoleni.
1
Pracownik Lżejsze życie 2016-01-16 18:31
Jestem pracownikem we Wroclawiu i nie czuję żadnego stresu. Dlaczego tu pisze anonim nieprawdziwe informacje? Co ma za problem?
1
Anna 2016-01-16 18:48
Jestem także klientka i jestem bardzo zadowolona, w oddziale nie czuję żadnego nacisku na pracowników czy na sprzedaż.
1
Janusz 2016-01-16 18:56
Znam dobrze personel we Wroclawiu. Personel jest bardzo miły dla klientów. Polecam wizytę.
3
Pracownik Lżejsze życie 2016-01-25 20:16
Jestem pracownikem i jestem zadowolona, pisze tu dawny kolega, jest to od niego śmieszne.
1
Ondřej Němec 2016-01-26 22:06
Jestem właścicielem oddziału we Wrocławiu, nie mam problem sie podpisać. Dlaczego tutaj zaden rzekomy "dawny pracownik" nie ma podpisu? Wiemy dobrze, kto tutaj pisze. Wiemy dobrze, że chce nam zrobić krzywdę. Nie wiem, co jest powodem, ale zyczę powodzenia.
Alicja 2016-03-03 22:49
Po pół roku czuję się bardzo dobrze, nie przejadam się, odżywiam się prawidłowo i ćwiczę, a moje problemy zdrowotne zniknęły. Każda konsultacja przybliżała mnie do celu.
2
tolsa 2016-03-21 13:43
alicja, sugerujesz, że ich pracownicy mają dosyć dużo wiedzy i umiejętności i to rzeczywiście przynosi efekty ? Szczerze nie wierzyłam w to, ale może polecę córce tu podjąć jakiś staż albo pracę .
ukaoa 2016-04-03 22:07
hej! jak u Was wygląda praca jako Właściciel poradni dietetycznej, bo widziałem teraz nową oferte? wydaje mi się, że głównie liczy się tutaj wielkość kapitału.
Paweł 2016-04-05 08:58
Od dzieciństwa mam do czynienia z nadwagą i zbierałem jedno niepowodzenia za drugim. Próbowałem niezliczoną diet i wydałem wiele pieniędzy na cudowne produkty. Wszystko na nic. Do czasu aż zdecydowałem się umówić na konsultacje w SUNKINS. Dziś wiem, że wyjaśnienie tego jak zmienić swoje nawyki żywieniowe a przede wszystkim aby je dotrzymywać w miarę możliwości jest tą jedną, najprostszą drogą do utraty masy ciała bez „diety cud” i za to wielkie dzięki SUNKINS. Przez rok schudłem niewiarygodnych 21 kg. Chociaż pewnych grzechów nie byłem w stanie sobie odmówić dalej korzystam z waszych porad.

Chciałbym jeszcze raz podziękować całemu personelowi SUNKINS, życzę wielu sukcesów w pracy a przede wszystkim wielu zadowolonych klientów.
1
Joanna 2016-04-06 20:44
Odwiedziłam "Lżejsze życie", gdzie zajęła się mną specjalistka, Pani Magdalena. Wszystko mi wyjaśniła i razem zaczęliśmy walkę w moją nadwagą. Ból stawów, zmęczenie oraz głód zniknęły, Znów cieszę się pełnią życia i czuję się świetnie.
3
Dominika 2016-04-10 22:25
Po roku zdrowe jedzenie stało się moim najlepszym przyjacielem i wierzę, że z jego pomocą uda mi się zrzucić jeszcze parę kilo!
2
Agnieszka 2016-06-29 13:37
Swoją przygodę z odchudzaniem zaczęłam w styczniu. Ważyłam wtedy 72 kg, Do Magdy trafiłam ważąc około 67 kg. Od naszego pierwszego spotkania radykalnie zmieniłam swoje nawyki, żywieniowe. Magda nauczyła mnie jak dobierać produkty tak, aby nie być głodną a jednocześnie tracić na wadze. Pierwsze efekty pojawiły się bardzo szybko. Dziś ważę 57 kg. Jem zdrowo, wiem co powinnam jeść, czego nie. Mimo iż odstawiłam wiele produktów które do tej pory bardzo lubiłam nie czuję ich braku, Magda pomogła mi zastąpić niezdrowe produkty takimi, które są dla mnie odpowiednie. Nie potrzebuję już wracać do większości produktów. Zmiana żywienia pomogła mi rozstać się z migrenami. Mam zdecydowanie więcej energii. Ogólnie czuję się dużo lepiej. Mój wiek biologiczny podczas ostatniego pomiaru był o 7 lat niższy niż mój wiek rzeczywisty. Cieszę się, ze trafiłam do Magdy. Dzięki naszej wspólnej pracy mam nadzieję pozostać przy wadze którą wypracowałam!
1
Natalia 2016-07-12 20:07
Do Panie Magdy "zaciągnęła" mnie mama. Miałam straszne opory spowodowane kompleksami, no bo która z nas chce wyjawić kolejnej osobie ile waży? Moje obawy malały wraz z cyferkami na wadze. Przemiła Panie dietetyk dopasowała mi dietę, wytłumaczyła co należy jeść, a czego unikać, i mimo iż nie trzymałam się 100% swojej diety mały głosik z tyłu głowy mówił "nie na to nawet nie patrz" albo "nie, nie chcesz czekolady; marchewka brzmi o wiele bardziej apetycznie". Schudłam 11 kg w 6 miesięcy i nawet nie żałuje że raz założona sukienka na ślub musiała iść do śmieci bo jest po prostu za duża :D
3
ptak 2016-07-17 22:16
Specjalista ds. żywienia to ma na pewno wynagrodzenie adekwatne do obowiązków, a benefity są też? Dzięki
Hanna 2017-08-01 07:26
@ptak czyli o jakiej wysokości wynagrodzeniu mówisz? Dla każdego może to oznaczać zupełnie coś innego. Możesz opowiedzieć coś więcej? Czy jesteś/zostałeś pracownikiem tej firmy?
... 2017-09-19 14:05
Pracuję w sunkins i nie narzekam. Pieniądze dostaję takie jak były ustalane na rozmowie kwalifikacyjnej. Zespół mam bardzo zgrany. Raczej zostanę tu na dłużej.
oliwka 2017-09-19 15:40
Polecam pracę w tej firmie. Trafiłam na zgrany zespół, pierwsza praca w życiu w której mi się podoba i chce mi się do niej chodzić. Płacą też całkiem spoko.
KK 2017-09-19 15:44
Pracowałam tam jakiś czas i wszystko było ok. Kasa na czas, nie ma opóźnień. Ludzie też w porządku. Praca warta polecenia.
Hanna 2017-09-20 07:36
@oliwka a możesz napisać coś więcej o wspomnianych przez Ciebie warunkach zatrudnienia? Co masz dokładniej na myśli? Czy podczas Twojej pracy w SUNKINS Lżejsze Życie Twoje wynagrodzenie ulegało zmianie?
wafel 2017-09-20 15:15
Ja jak tam pracowałem to wynagrodzenie uległo zmianie tylko raz, a mianowicie dostałem podwyżkę ;) niedużą, ale zawsze coś. Ogólnie lubiłem tam pracować, ale się przeprowadziłem.
!!! 2017-09-21 10:05
Mi się podoba w tej firmie, wszystko jest tak jak było na rozmowie kwalifikacyjnej. Nic złego się nie dzieje, ogólnie polecam.
rensta 2017-09-22 10:52
Byłam na rozmowie u nich, czekam na odpowiedz. Ogólnie bardzo dobrze przeprowadzona, rzeczowo, uprzejmie, same konkrety. Na niektórych rozmowach zadają jakieś pytania z kosmosu niewiadomo po co, a tutaj wszystko wyglądało normalnie. Jestem pozytywnej myśli.
wiki 2017-09-25 12:47
Krótko tu pracuje, ale na razie mi sie podoba. Nie ma na co narzekać. Zobaczymy co bedzie za jakieś pół roku, ale widze, że ludzie z firmy są zadowoleni. Więc pewnie i ja zostanę tu na dłużej.
Ala 2017-09-25 16:09
Polecam prace w tej firmie, wszystko jest w prozadku, wyplaty terminowe, atmosfera przyjazna.
wariatka 2017-09-26 09:59
Dostałam właśnie podwyżkę więc to mnie podkusiło do wystawienia tu pozytywnej opinii :DD Ale oprócz tej podwyżki to w ogóle jest fajnie. Mam super dojazd, miłego przełożonego. Raczej jeszcze tu trochę popracuję ^^
aferzystka 2017-09-26 15:58
A mi ta praca pasuje, bo mam dobry dojazd hahaha :D To jeden z kilku plusów! Do tego nie spóźniają się z wypłatami, przełożonego można o wszystko zapytać i nie patrzy na ciebie jak na debila :D Pasują mi również godziny pracy. Polecaaam
Amelia_K 2017-09-27 12:48
Nie mam podstaw żeby się do czegoś przyczepić. Lubię pracę w Sunkins. Chyba zostanę tu na dłużej….. Płacą dobrze, terminowo.
Uli 2017-09-27 15:32
Witam, pracuję w tej firmie i podoba mi się tutaj. Niedługo, bo dopiero pierwszy miesiąc, ale mam spoko stawkę i dobrą atmosferę w pracy. Polecam.
X1 2017-09-28 13:16
Polecam pracę tutaj, jest dobrze. Wypłaty dostaje w terminie, po prostu jest dobrze...
Sun 2017-09-28 15:14
Mam wreszcie dogodne warunki i godziny pracy, wiec jestem wiecej niż zadowolony z pracy w tej fiemie. Poza tym Sunkins jest bardzo uczciwym pracodawcą i dobrze traktuje pracowników.
norvi 2017-10-02 13:38
Praca normalne. Bez ohów i ahów. Po prostu jest ok. Stawka taka jak była ustalana. Wypłaty terminowe. Atmosfera pracy może być. Ogólnie wszystko w dobrym porządku.
caro 2017-10-02 14:56
Praca w tej firmie na tle konkurencji wypada dobrze. Stawki podobne, ale dużo lepsza atmosfera, systemy mottywacyjne. Jak dla mnie tu jest po prostu dobrze. Ostatnio potrzebowałem nagle 2 dni wolnego i nie było zadnego problemu.
Kate 2017-10-03 09:14
Ja polecam pracę w sunkins. Dobrze traktują, są uczciwi. Po prostu solidna, stabilna i wypłacalna firma.
czikita 2017-10-03 11:11
Hejooo, chciałabym powiedzieć, że pierwszy raz chdoze do pracy z uśmiechem :) Mam tak fajny zespół, mega atmosfera! Wszyscy odnosza się do siebie z szacunkiem, a przy tym na super luzie :) Do tego zarobki bardzo spoko. Bardzo lubię moją prackę.
Anna 2017-10-04 09:35
Firma uczciwa i wypłacalna- to przede wszystkim. Podoba mi się ta praca i nie zamierzam jej jeszcze dlugo zmieniać. Pod każdym względem daje rade.
pracowcznika 2017-10-05 08:58
Podoba mi się praca tutaj. Jest uczciwie i w porządku. Stawka mnie zadawala, wypłaty przychodza terminowo. W przyszłości mam możliwośc rozwoju. Ogólnie dobrze mieć moim zdaniem tą firmę w cv. Polecam.
Hanna 2017-10-09 07:48
Widzę, że na forum pojawia się bardzo wiele pozytywnych głosów na temat pracy w SUNKINS Lżejsze Życie. Czy ktoś może w takim razie odnieść się do konkretów, takich jak warunki zatrudnienia, pozapłacowe benefity czy też pakiet socjalny? Są to elementy, na które większość potencjalnych pracowników zwraca uwagę w pierwszej kolejności.
Zostaw swoją opinię o SUNKINS Lżejsze Życie Sp.z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SUNKINS Lżejsze Życie Sp.z o.o.