brak logo

Multiscaffolding

Kraków

Opinie o Multiscaffolding

Scaffolder 2009-11-19 21:08:21
Czy ktoś coś wie o tej firmie ? Podobno można wyjechać na kontrakt do Szwecji. Jakie są warunki płacowe, pracy. Doradźcie coś
XYZ 2009-11-26 12:58:54
Czy to nie jest czasami firma znanych ( usunięte przez administratora )?
Jeżeli tak to daj sobie spokój. Nie zadawaj sie z tymi ludźmi !
anonim 2010-04-24 15:44:12
Uwaga( usunięte przez administratora ) ludzi jak mogÃ���, juz nie placa za przejazd i jedzenia nie daja nie oplaca sie u niech robic.
satilla-goteborg 2011-01-22 13:34:16
ta firma jest niegodna zainteresowania.w 20 mieszkaja w domie jednorodzinnym na Satilli,tragedia brak wody cieplej miejsca,znam to bo pracowalem u u nich tzn( usunięte przez administratora ) to jest dopiero [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z daleka od nich.
anonim 2011-01-26 20:15:05
( usunięte przez administratora ). nie wiecie nawet co piszecie i o kim piszecie.. dobrze że już za chwilę już was nie będzie w tym kraju... ja aż za dużo ale mam trochu więcej oleju w głowie niż wy razem wzięci !!!!!!
anonim 2011-02-04 19:39:44
ale tu jest poważny błąd ortograficzny!!!! ha ha
Ktoś 2011-12-10 20:27:03
Ludzie jak (usunięte przez moderatora) wam nie odpowiada i tak zła jest ta firma idźcie sobie do plettac-a to dopiero przysiądziecie na dupy a słyszałem opinie od ludzi i to pracujących po 2 lata w plettac-u a co do M.S.AB firma bardzo dobra nie mam co narzekać jak mówią to tak jest wszystko czarno na białym względem pracy jak i płacy.
hhh.... 2012-03-02 19:08:10
anonim - 2011-01-26 20:15:05

( usunięte przez administratora ). nie wiecie nawet co piszecie i o kim piszecie.. dobrze że już za chwilę już was nie będzie w tym kraju... ja aż za dużo ale mam tro [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] więcej oleju w głowie niż wy razem wzięci !!!!!!
;)
karol 2012-03-06 09:37:47
witam panowie mam pytanie czy firma przyjmuje teraz ludzi mam rok nieco ponad doswiadczenia w pracy na rusztowaniach w szwecji ale biegla znajomosc jezyka ang i checi do pracy czy bylaby szansa dostac sie do multi bo koleg mowil ze tak pozdrawiam
? 2012-05-15 14:14:38
To mógł napisać tylko jeden z tych (usunięte przez moderatora)
cyć 2012-07-14 17:44:12
Gosciu nie jesteś chyba w temacie obecnie bo tam nie ma już (usunięte przez moderatora) .
Gównym szefem jest już od tego roku tylko (usunięte przez moderatora) i (usunięte przez moderatora)
Był podział i skończyło sie wszystko .Teraz są luzy i godziny .
cyć 2012-07-14 18:03:44
A (usunięte przez moderatora) odeszli bo już mieli dość rozkazów i ciągłego sterowania z strony szwedów.
fac........... 2012-07-25 22:47:07
jeszcze ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] istnieje???????????????????????
ha ha 2012-07-28 19:53:36
cyć - 2012-07-14 17:44:12

Gosciu nie jesteś chyba w temacie obecnie bo tam nie ma już (usunięte przez moderatora) .

Gównym szefem jest już od tego roku tylko (usunięte przez moderatora) i (usunięte przez moderatora) .

Był podział i skończyło sie wszystko .Teraz są luzy i godziny .
:)
oto 2012-07-31 20:07:32
(usunięte przez administratora)odeszli bo ich (usunięte przez administratora)zwolnił, a nie odeszli sami, ktoś tu nie jest w temacie
oto 2012-07-31 20:58:09
Jak to pięknie \'\' nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka\"
zawsze to (usunięte przez administratora) nadzorcza decydowali kogo wykopać.
(usunięte przez administratora)
fack you 2012-08-18 21:31:02
no i co chłopaki czy warto było byc(usunięte przez administratora) dla innych? teraz trzeba odświerzyc znajomosci, tylko troche bedzie trudno bo kazdy wie ze sie w szwecji było [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e.....m,pozdrwienia dla braci (usunięte przez administratora):)
pletacc 2012-08-18 21:35:20
no i co gdzie pracujesz (usunięte przez administratora).teraz pewnie sie spotkamy w pletacu?
fascynat 2012-08-18 21:37:38
dalej jestes zafascynowany ta firma:)
oto 2012-08-22 21:32:29
(usunięte przez administratora)Ja tez odchodze bo nic sie nie zmienilo fiszek nie ma trzeci miesac przyjezdzaja nowe buraki a (usunięte przez administratora) .Odeszli bo mieli dos klamstwa i ac jaja.
oto 2012-08-25 11:32:15
czyżby (usunięte przez administratora)zapomnieli o forum swojej wspaniałej firmy którą tak usilnie budowali przez sześć lat?
idioci 2012-09-14 21:13:46
a ktoś coś wie co robią teraz te (usunięte przez administratora)?
cooooooooooooooooooooo............................ 2012-09-14 21:17:57
jakie 6 lat, ta smieszna firma nie trwała dłuzej jak dwa lata.szesc lat to byli tu z dojazdem z krakowa,wsi.
rere 2014-02-09 18:11:43
u pana PP zarabia się bardzo dobrze, wypłaty są w wysokości 1300zł
rere 2014-02-09 18:42:09
Mógł by ktoś mi pomóc jak dostać się do tej firmy. Słyszałem że można tam dobrze zarobić bo robią na bełchatowie i zarabiają po siedem koła. Wiem bo kuzyn rozmawiał z jakimś gostkiem, podobno ledwo rozgarnięty. Jak ktoś ma jakieś informacje to niech się podzieli.
rere 2014-11-11 20:43:58
(usunięte przez administratora) nadal nasz koszą na kasie w tej sprawie nic się nie zmieniło od początku.
tymi 2015-01-31 15:03:07
no myślę że nikt w dzisiejszych czasach nie jest tak odważny żeby taki strajk rozpocząć lub nawet brać w nim udział, bo patrzać na to obiektywnie, to tyle teraz bezrobotnych, że na pewno Multiscaffolding zdaje sobie sprawę, że jak nie Ci pracownicy to inni przyjdą na pewno do pracy i wezmą ją z pocałowaniem w rękę nawet
anonim 2015-02-05 19:07:36
W tej Szwedzkiej firmie ściany mają uszy bardzo duże!! I każdy kto podnosi głoś jest eliminowany . Dwójka panów prezesów J I A szybciutko ukraca jakiekolwiek żądania i spekulacje !! I tak już robią od czasu przyjazdu pierwszych polaków do pracy i to nie tylko w Multi.Kręcą i dorabiają się już od bardzo dawna.
1
chuck 34 2016-05-09 05:38:27
Ta firma to nieporozumienie ,banda zlodzieji i idjotow szkoda sie wypowiadac !!!.
mak 2016-05-21 18:00:23
@Majje opierając się na jedynie usłyszanych opiniach, ciężko się wściekać o cokolwiek :)
Zostaw swoją opinię o Multiscaffolding - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multiscaffolding