logo Girpol Sp. z o.o.

Girpol Sp. z o.o.

Panki

Opinie o Girpol Sp. z o.o.

daro 2015-06-11 20:58:40
Pracuje w tej firmie prawie rok na uboju wieprzowym. Wypłata płacona terminowo, czyli przed 10. Można dostać zaliczkę. Szefostwo bardzo słowne. Godziny zgodne z przepracowanym czasem. Wymagana dyscyplina pod względem alkoholu i obecności w pracy. Cenią fachowców. Polecam
1
daro 2015-06-11 20:58:40
Pracuje w tej firmie prawie rok na uboju wieprzowym. Wypłata płacona terminowo, czyli przed 10. Można dostać zaliczkę. Szefostwo bardzo słowne. Godziny zgodne z przepracowanym czasem. Wymagana dyscyplina pod względem alkoholu i obecności w pracy. Cenią fachowców. Polecam
yo 2015-10-28 15:14:27
a ja narzekam, kiepska ta robota, już mam dosyć walenia tych krów prądem
2
Opinia 2015-12-14 16:37:34
Chciałabym dowiedzieć się coś więcej o firmie, ile godzin pracujecie, jakia stawka czy ciężko dostać się do Drezna? Chce zmienić dotychczasową pracę ale nie chce wpaść z deszczu pod rynnę. Pozdrawiam.
Opinia 2015-12-15 15:30:31
Ale ją pracuję za granicą, chcę pracę zmienić i nie wiem czy mi się to opłaci.
Opinia 2015-12-19 22:14:38
Na rękę mam 1600-1800 i 9 euro na godzinę, zastanawiam się ile wyciągają kościarze miesięcznie. Jeśli ktoś mógłby napisać jak to wygląda w rzeczywistości u was byłbym wdzięczny.
tede 2016-07-14 20:37:43
Hej możecie cos więcej powiedzieć na temat Uboju wieprz , czy opłaca się tam jechać i pracować ,jak z zakwaterowaniem i ogólnie jakie warunki
tede 2016-07-15 19:41:52
A jak z zakwaterowaniem , jakis socjal jest ,mam chęć zaryzykować
tede 2016-07-16 10:47:17
Tak jakie warunki zakwaterowaniem i czy trzeba znac język ,pracowałem 8lat na Uboju wieprz. tymczasowo robię na rozbiorze wołowym ale kusi mnie żeby na Ubój z powrotem i dla tego pytam
robo 2016-07-17 18:56:18
widzisz mam kolege który robil w tunisie , zakwaterowanie mniało byc ok a spali w przerobionych chlewniach , syf kiła i mogiła
tede 2016-07-17 18:58:28
Ok dzięki za info a robisz tam lub masz kogos kto tam robi
kros 2016-07-19 14:13:33
W tunisie jest tragedia...
wwfcs 2016-07-19 14:15:27
Ale ludzie jak tam jest z zarobkami??? Bo nikt z was konkretow nie podal
robo 2016-07-19 14:54:25
@kros -wiem o tym znajomy tam był przez rok powiedział że już tam nie pojedzie masakra
tede 2016-07-19 14:57:40
Własnie jak zarobki robi ktoś z was tam i gdzie to dokładnie bo z tego co wiem to dwa zakłady chyba mają
zawój 2016-07-19 19:26:46
Kolego daj se spokój z tom firmą byłem tam i to co mówią przed wyjazdem jest tylko ściemą obiecują a puzniej jest całkiem co innego, nie Polecam .
3
tede 2016-07-20 18:12:24
zawój-wszędzie jest to samo obiecanki a potem rozczarowanie , a gdzie dokładnie ten zakład
zawój 2016-07-20 21:02:55
do-- tede --zakład jest w miejscowości Hof , tylko tam jesteś wypożyczony do niemieckiego,, pośrednika''
1
tede 2016-07-21 15:48:40
Do -zawój własnie kolego o co to chodzi
zawój 2016-07-21 18:45:53
Do -Man - tede- to przyjmijcie sie do tej firmy i sie dowiecie .
1
zawój 2016-07-24 19:12:25
właśnie tu jest problem bo kasa sie nie zgadza
kolo 2016-08-11 12:09:58
Pracuje w tej firmie prawie 2 lata i jestem zadowolony, wcześniej w ciągu 3 lat pracowałem w 5 różnych firmach polskich jak i na niemieckich warunkach. Szefostwo szanuje ludzi i jak ktoś się stara to sami podnoszą premie. Warunki zakwaterowania oceniam jako dobre 2 osoby na pokój nawet internet dają za darmo. Wypłata mi się zawsze zgadza ale zdarzały się przypadki że jakiś pijaczek nabrał zaliczek a później wypłata mu się nie zgadzała, na szczęście tacy długo miejsca nie zagrzeją i jest spokój. W pracy jest miła atmosfera a po pracy człowiek może odpocząć na mieszkaniu bez stresu.
1
kolo 2016-08-11 12:15:07
z tego co wiem to szukają teraz na ubój wieprzowy i wołowy
tede 2016-08-13 13:23:55
Daj do siebie namiary
kolo 2016-08-16 09:55:30
tede możesz pisać na kolo1410@o2.pl
Girpol sp. z o.o. 2016-08-18 09:57:40
w celu uzyskania szczegółowych informacji co do interesującej Pana oferty pracy prosimy o kontakt telefoniczny ( 512665094) lub przesłanie swojej aplikacji (CV) na wybraną ofertę pracy.

Pozdrawiamy
Zespół Girpol
1
tede 2016-08-19 17:13:06
A gdzie dokładnie
Girpol sp. z o.o. 2016-09-21 20:54:35
Wszystkich zainteresowanych pracą na uboju wieprzowym lub wołowym prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem +48 512665094.
Oferujemy wysokie zarobki oraz dobre warunki mieszkalne.

Pozdrawiamy
Zespół Girpol
1
Am 2016-09-24 15:16:42
No i to jest jakiś konkret, nie trzeba dwa razy szukać bo wszystko jest podane na tacy, ja tam szanuję to w jaki sposób sprawa wygląda i jak Girpol postępuje!
2
tre 2016-11-23 19:12:31
Gdzie dokładnie ta praca w niemczech bo mejla dostałem
Zostaw swoją opinię o Girpol Sp. z o.o. - Panki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Girpol Sp. z o.o.