brak logo

Inter-folia Sp. z o.o.

Pabianice

Opinie o Inter-folia Sp. z o.o.

diabolo 2014-02-28 20:03:02
NIE POLECAM NIKOMU(usunięte przez administratora)NIE PRZESTRZEGAJĄ NICZEGO,A WYMAGANIA JAK PRZY ROZDAWANIU OSKARÓW.
as 2014-07-24 21:29:57
Firma, jak sama się określa, jest wiodącym w europie producentem. Pełna rejestracja, to jedyny jej plus. Brak poszanowania dla pracowników, zarobki jak w Afryce, pracownicy traktowani jak niewolnicy. Maszyny poskręcane na sznurki, bo szkoda czasu na naprawę. Ma być produkcja zrobiona, tylko wynik się liczy, nic więcej. Więcej nie piszę bo szkoda czasu.
1
lolo 2014-08-06 09:07:18
Brak poszanowania dla pracownika
System który nie istnieje!!! grafik zmieniany 5 razy dziennie wielka pomyka :((( zero życia prywatnego zeroooooo!!!!!!
Kierownik WIELKA POMYLKA !!!!!!
ps 2014-08-06 09:20:03
Afryka tam jest 45 stopni na hali przerwa 20 minut ma wystarczyc :( hehe
Napoi zadnych bo po co ?

ja 2014-08-08 16:05:20
W tej firmie brak kompetentnej osoby do ustawiania grafiku
Zmieniany jest po kilka razy na dzien GDZIE TAK JESTW JAKIM ZAKLADZIE PRACY!!!!!
Jak tak mozna ludzmi pomiatac ludzmi nie rozumiem tego.Masakryczny zaklad pracy
gość 2014-08-15 10:34:40
Zgadzam się z przedmówcami w 100%! Niby system czterobrygadowy żadnego dodatku...zarobki masakra! Pracowników ma się za murzynów którzy muszą przyjść i już nawet w swój dzień wolny...nikt nie liczy się z ich zdaniem! Zero przestrzegania jakiegokolwiek kodeksu pracy!
on 2014-08-20 21:12:22
W tej firmie pracuje sie na okraglo :( wiec po co pisza w ofercie pracy liczba godzin tygodniowo 40 hehe kiedy tak było???
Praca w wolne dni NIE!!!!!!!! a to juz ciekawe kiedy to wolne bylo??
zaciekawiony 2014-08-21 08:35:52
same negatywne wpisy, raczej nie skorzystam z pracy w tej firmie, jakaś masakra !!!
mim 2014-08-26 02:25:05
Zgadzam się z poprzednikami.Ludzie pracujący w tej firmie jak tylko mogą to uciekają.Kończąc pracę rano trzeba przyjść na popołudnie lub schodząc z popołudnia zaczyna się zmianę ranną.Pracuje się również za darmo w dni wolne,bo trzeba poprawić czyjeś błędy.Bhp nie przestrzegane,apteczka pusta.Zarobki tragiczne,ale trzeba dać z siebie 100 % normy.Poszanowania dla ludzi brak.Nie polecam tam pracy,wręcz przestrzegam :(
audi 2014-09-05 20:28:02
Witam, wszystkie te opinie są szczerą prawdą,dodam tylko jeszcze że potrafią zwolnić dobrego pracownika z dnia na dzień ( usunięte przez administratora )Kierownik tylko chodzi rączki z tyłu okular na czubku nosa i udaje przed kamerami że coś robi, chociaż o niczym nie ma pojęcia. przychodzisz do pracy wiedząc ze następny tydzień masz na noc, a tu zdziwko bo już nie masz na noc tylko inaczej, nic nie można zaplanować. Jedna wielka MASAKRA !!! Co byś się nie zapytał to jest problem dzień z urlopu, pójście na krew czy nawet ostatni news dzień na telefon :-) Ale jak masz przyjść z popołudnia na rano czy z nocy na popołudnie, czy pracować 10-20 dni bez wolnego to już nie jest problem.Ludzie przychodzą dwa trzy dni i ich nie ma,( usunięte przez administratora )Można by jeszcze długo wymieniać ,ale po co strzępić język.
1
007 2014-09-06 14:39:20
Nie jest ważne jak pracował, ważniejsze że był niewygodny i miał coś do powiedzenia i nie obrabiał dupy innym jak niektórzy, a tego firma nie lubi.
A życia prywatnego tam nie ma, to prawda.
ici 2014-09-07 19:27:35
Tak się dzieje w tym zakładzie bo nie ma kompetentnej osoby do rzadzenia nia !!!!
Więc jak ma być dobrze ?
OKO 2014-09-09 12:44:41
Masz rację kolego,przetrwają tylko najsilniejsi.Z tego co wiem żeby tam pracować trzeba być odpowiedzialnym i odpornym na stres.Dużą wagę przykładają do samodzielnego myślenia o którym pewnie zapomniałeś pisząc te bzdury.Osoby które nic pozytywnego nie wnoszą do firmy za zwyczaj mają najwięcej do powiedzenia.
pakkk 2014-09-09 16:11:48
HA HA! Przeczytałem tą wypowiedź i aż oczom nie wierzę. Jaka odpowiedzialność i odporność na stres? Przecież to nie praca w Policji...
Przetrwają tylko najsilniejsi? Co to Shawshank? Szkoda słów na dalsze pisanie bo wszystko zostało napisane, jeśli dalej tak będzie to nikt tu nie przyjdzie pracować.

P.S
"Zazwyczaj"
mercedes 2014-09-09 18:06:12
Te audi wygryzałeś innych z etatu teraz ciebie kierownik wygryzł.Porządny chłop ten kierownik ha,ha,ha......!!!!!
audi 2014-09-10 11:28:44
Te mercedes sluchaj kolego przykro mi , ale musze cie rozczarowac nie jestem ta osoba o ktorej piszesz w twoim piscie
xxx 2014-10-01 01:04:11
Brak slow co tam się dzieje. Starzy pracownicy odchodza a nowi jeszcze szybciej, wcale im sie nie dziwie bo za ta kase nikt nie chce robic ( usunięte przez administratora ). Bez znajdzie sie prace za ta sama kase na jedna zmiane i weekendy wolne. Jeszcze troche to biuro bedzie robic na produkcji bo nie będzie Ludzi
oooo 2014-10-06 16:44:02
Fajnie by bylo zobaczyc jak biuro pracuje na produkcji ale najlepiej by bylo jakby latem pracowali bo jest bardzo goraco a paru osobom z biura jest bardzo zimno wiec czasem przychodza sie ugrzac na produkcji hehe Zapewne wszyscy pracownicy hali chcieliby to zobaczyc
oooo 2014-10-06 16:47:56
Laten ale tylko w weekendy niech by osoby z biura pracowaly:):) bo w tej firmie pracownicy nie maja zycia prywatnego :( od wielu lat
iiiggy 2014-10-17 23:00:00
Nie polecam pracować w tym zakładzie , grafik zmienianu 3 razy na dzień , zero życia prywatnego , pan kierownik nie liczy sie z ludzmi , wolny dzien zapomnij , pogrzeb , lekarz , czy chore dziecko zapomnij o wolnym dniu .zamiana albo podziekujemy na twoje miejsce jest 100 innych osób , znieczulica całkowita , nie wiem jakim trzeba być człowiekiem zeby tak ludzi traktowac p kierownik chyba rodziny nie ma .ogólnie nie polecam , pracowałam i nigdy więcej .wole siedziec w domu niz robić jak robocik zdalnie sterowany
iiiggy 2014-10-17 23:04:59
dodam jeszcze ze ludzie zatrudniani sa przez agencje pracy tymczasowej ranstad .mały zakłąd i nie mogą juz normalnie przez zakąłd zatrudniać , porażka , a pracownicy pracujący przez firme jeden na drugiego plotkuje ,obgaduje ,,ale wszystko jest happy.i wszyscy sie lubia jakas porażka ,
aaaa 2014-10-20 19:54:00
Nic dodać nic ująć!!
iiiggy 2014-10-29 09:15:29
operatorzy lenie śmierdzące , chodzą i ściemniają i sie chowaja po kątach ,na szczęście nie pracuje w tej firmie,NIE POLECAM
Bardotka 2014-10-30 18:19:56
jak sami na siebie gadamy to nie wiem o co chodzi, byłam na chorobowym, dni wolne bez problemu, ja sie nie zwolne, próbowałam szukałam pracy wszędzie koszmar. Może jest zawsze lepiej tam gdzie nas nie ma.
IP 2015-05-04 14:41:44
Zgodnie z kodeksem karnym, ten kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
VR 46 2015-05-04 21:19:36
Straszne. A jak firma łaskawie zezwala dawcy krwi na jej oddanie i tego samego dnia każe wrócić do pracy, za co proponuje inny dzień do odbioru, to jest ok ? Coś mi z tym postrzeganiem prawa przez tę firmę nadal nie gra. Ale może się mylę ???
ktoś 2015-05-16 21:28:02
Niektórzy pseudo mistrzowie to zwyczajne nieroby zero pomocy dla pracowników
ktoś 3 2015-05-21 00:53:11
Nie zgodzę się z tą opinią. Pan "pseudo mistrz" doskonale potrafi zadbać o podległy personel, ale pod warunkiem, że owy personel jest jego rodziną ;-). Potrafi także zadbać o siebie i swoje czyste ręce, no ale... ...na układy nie ma rady niestety. To pisanie i tak nie zmieni układów w tej firmie, ale może PAN PREZES ma powody by to tolerować...
Odpowiedzcie sobie sami ;-)
P.S.
Mnie pan "pseudo mistrz" pomógł, ale sposób w jaki tego dokonał, nie powinien napawać go dumą, he, he.
niko 2015-09-01 08:40:53
Widziałem ogłoszenie że prężnie rozwijająca się firma Inter-Folia cały czas potrzebuje nowych pracowników- a wiecie dlaczego? bo pracownicy otrzymują śmieszne pieniądze, tyrają na trzy lub cztery zmiany bo nie ma ludzi do pracy. Nikt normalny nie zagrzeje długo miejsca w tej firmie, pracownicy sami odchodzą gdy przepracują pierwszy miesiąc.
ktos 2015-10-27 19:13:17
HA HA HA... Dobre !!!
Tara 2016-04-10 17:36:47
XI, są dwa wyjścia. Albo jesteś osobą powiązaną z biurem, albo spadłeś/spadłaś z choinki i mocno się uderzyłeś /uderzyłaś w głowę pisząc takie bzdury.
Tara 2016-05-15 16:58:07
Brawo Ty !!! Imprezy integracyjne - szczyt marzeń pracownika, ponadto są one niezwykle często organizowane, dwie w historii firmy. Powiedz to tym którzy dziś, czyli w święto pracują. Nawet markety mają wolne. Wyrazy politowania dla Twoich ambicji. Ewentualnie poszukaj dobrego lekarza z odpowiedniej dziedziny medycyny :-)
Tara 2016-06-17 21:16:31
@mnm. Tak już mam niestety, jak ktoś pisze bzdury i nieprawdę. Przykro mi jak ktoś chce żyć w takim zakłamaniu i do tego poprzez nieprawdziwe fakty wprowadza w błąd innych. Na tym poprzestańmy, a czytelnicy i zainteresowani sami wyciągną wnioski.
zenek321 2016-09-02 21:00:39
Pracowałem kilka lat temu na pierwszej hali. Widać nic się nie zmieniło do tej pory.
Zwolniłem się dość szybko, gdyż perspektywa dźwigania rolek z folią po 50kg, co kilkadziesiąt minut oraz 30kg co kilkanaście minut oraz cykl pracy 12h i wynagrodzenie w postaci najniższej krajowej, to nie był szczyt moich marzeń. Obiecanej premii również nie wypłacili.
Dodam, że kilka osób na moim stanowisku zakończyło pracę z przepukliną w gratisie.
BHP leży. Przykład: wymiana filtra na górze maszyny.
Maszyna wys. 4m w formie trapezu. Idzie się na górnej osłonie z blachy kwasówki o szerokości 20 cm bez żadnych zabezpieczeń. Jeden zły krok i spadasz.
W tej firmie są 2 grupy zawodowe: 1. Rodzina, 2. Reszta.
Rodzina zawsze dobrze wychodzi, ma najlepsze stawki i w miarę spokojną pracę.

Podsumowując: praca dla każdego, kto ma krzepę, nie zależy mu na kasie, lubi pracować w stresie, ponad godziny i najlepiej codziennie.
5
Tara 2016-10-23 21:12:25
Taki jakiś bez ładu i składu ten komentarz. Natomiast 99 % komentarzy jest tu prawdą. Zenek-podoba mi się Twój komentarz. Sama prawda. BHP w tej firmie nie istnieje, no chyba że trzeba komuś z pensji zabrać. Wtedy BHP jest najważniejsze :-), zresztą jak i przestrzeganie innych przepisów prawa pracy. WSZYSTKO DLA PRACODAWCY !!! Pracownicy sobie i tak poradzą, przecież dostają pensję :-). Urlop ? Owszem. Regulaminowe dwa tygodnie, reszta dla pracodawcy. To On może Wam go rozdysponować. Ale jakoś zawsze jak pracownik potrzebuje, to jest problem. Dziwna firma, ale wiem czemu :-) Tam nie rządzi Szef, tylko... ...kto jest połapany ten się domyśli. No i te koleżeńskie układy... ...bajka. Temat rzeka, jakby ktoś się dziwił.
Zostaw swoją opinię o Inter-folia Sp. z o.o. - Pabianice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter-folia Sp. z o.o.